dolunay yay burcunu nasıl etkileyecek / Ünlü astrolog Dinçer Güner 'Yay Dolunayı'nı yorumladı: 4 Haziran'da başlayacak, vaziyet alın!

Dolunay Yay Burcunu Nasıl Etkileyecek

dolunay yay burcunu nasıl etkileyecek

4 Haziran Pazar Günü Yay Burcundaki Dolunay Etkileri Neler ve Hangi Burçlar Dikkat Etmeli Açıklıyoruz!

Haberler

Yaşam

Astroloji

4 Haziran Pazar Günü Yay Burcundaki Dolunay Etkileri Neler ve Hangi Burçlar Dikkat Etmeli Açıklıyoruz!

4 Haziran Pazar günü İstanbul saatine göre sabah 'de 13 derece Yay burcunda bir dolunay yaşayacağız. Dolunaylar astrolojide bir şeylerin biteceğine işaret eder. Bir sonlanma gerçekleşir ve yeni bir adım için şartların geliştiğini görürüz. Çoğu zaman ise bu bitişin bize üzüntü ve acı vereceğini zannederiz. Oysa dolunayın etkilerini bilirsek başımıza gelen kötü şeylerin bile bir amacı olduğunu görebiliriz. Gelin, 4 Haziran Yay dolunayı burçları nasıl etkileyecek ve bu dolunayda neler yaşayacağız, bir bakalım

4 Haziran Pazar günü saat ’de 13 derece Yay burcunda dolunay gerçekleşiyor. Bugünlerde şüphe duygumuz yoğunlaşabilir ve her şeyi sorgulayabiliriz.

4 Haziran Pazar günü saat ’de 13 derece Yay burcunda dolunay gerçekleşiyor. Bugünlerde şüphe duygumuz yoğunlaşabilir ve her şeyi sorgulayabiliriz.

Dolunayın an haritasında Yükselen 28 derece İkizler burcunda olacak.

Dolunayın an haritasında Yükselen 28 derece İkizler burcunda olacak.

Bu dolunayda konuşmaya ihtiyacımız var.

Bu dolunayda konuşmaya ihtiyacımız var.

Bu dolunay Satürnyen bir dolunay olacak.

Bu dolunay Satürnyen bir dolunay olacak.

Eğer dolunay sürecinde sorduğumuz soruların yanıtlarını bulamazsak duygusal ve fevri davranabiliriz.

Eğer dolunay sürecinde sorduğumuz soruların yanıtlarını bulamazsak duygusal ve fevri davranabiliriz.

4 Haziran Yay burcu dolunayı burçları nasıl etkileyecek, br bakalım

Koç Burcu

Koç Burcu

Boğa Burcu

Boğa Burcu

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Başak Burcu

Başak Burcu

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Yay Burcu

Yay Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Kova Burcu

Kova Burcu

Balık Burcu

Balık Burcu

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her dolunay duygusal bir farkındalık ve aydınlanma zamanıdır. Bu kez Yay burcunda gerçekleşen dolunay keşif ve macera duygularımızı tetikleyebilir. Bu tetiklenmeyle yolculuk kararları alabiliriz. Yakın çevremizdeki gelişmelerin bizi etkilediği ve motive ettiği bir dönemden geçerken bu dolunay ufkumuzu uzaklara taşıyor. Bu ufukla yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündemimize gelebilir ve farkındalık yaratabilir. Akademik ve medyatik konular bu dolunayda bakış açımızı farklı bir yöne çekebilir. Kişisel gelişimimize yatırım yapmayı düşünebiliriz. Fikirler, düşünceler zihnimizi sararken bunları daha geniş bir çevreyle paylaşma isteği ve ihtiyacı içinde olabiliriz. Ateş burcundan Yay’da gerçekleşen bu dolunay kalbimizi ve kalpten isteklerimizi harekete geçirebilir. Uzak bir açı kursa da bu dolunaya etki eden Mars yüreğimizin istekleri yönünde bizi motive edebilir. Kalbimizi ve ruhumuzu daha fazla dinlememiz ve gerçekten ne istediğimizi belirlememiz gerekiyor. Bu çerçevede biraz daha açık fikirli olmak, farklı görüş ve düşüncelere kendimizi kapatmamak ve biraz daha abartılı düşünmek bizi çok farklı yerlere, noktalara götürebilir. İçimizdeki kaşifi hareket ettirmek durumunda olabiliriz. Yeni maceralara açılan kapıları görmek ve değerlendirmek bize bambaşka bakış açıları sağlayabilir.

Bu dolunayın burcunuza etkilerine gelecek olursak:

KOÇ
Bu dolunay daha geniş bir bakış açısı getirebilir. Bir yolculuk kararı verebilirsiniz. Uzaklarla ilgili planlarınıza hız kazandırabilirsiniz.

BOĞA
Bu dolunay içsel ve ruhsal bir hesaplaşma içine sokabilir. Bazı gerçekleri daha net ve derin bir şekilde görmenizi sağlayabilir. Ortak maddi konularda kararlar alabilirsiniz.

İKİZLER
Bu dolunay ikili ve bire bir ilişkilere dikkatinizi çekiyor. Kendinize odaklandığınız bir dönemden geçerken dolunayla birlikte karşınızdaki kişiye öncelik verebilirsiniz.

YENGEÇ
Bu dolunay gündelik yaşamınıza ve rutinlerinize göz atmanızı ve bir değişiklik kararı vermenizi sağlayabilir. Kontrolünüz dışı gelişmeleri bir kenara bırakıp daha pragmatik olabilirsiniz.

ASLAN
Bu dolunay toparlanmanızı ve aksiyon almanızı sağlayabilir. Aşkla, tutkularınızla ve sevdiklerinizle ilgili değerlendirmeler yapabilir, kararlar alabilirsiniz.

BAŞAK
Bu dolunay ev ve aile konularına dikkatinizi çekerken evde değişiklik kararı verebilirsiniz. Taşınma kararı söz konusu olabilir.

TERAZİ
Bu dolunay yakın çevrenizdeki gelişmelere dikkatinizi çekebilir. Komşularınızla ilgili gelişmeler su yüzüne çıkabilir. Düşünce kalıplarınızı gözden geçirebilirsiniz.

AKREP
Bu dolunay maddi kararları beraberinde getirebilir. Paranızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi değerlendirmeden geçirebilir, öz güveninizi yeniden şekillendirebilirsiniz.

YAY
Burcunuzda gerçekleşen bu dolunay yaşamınızla ilgili kendiniz için alabileceğiniz kararlara işaret ediyor. Ne istediğinizi anlamaya gayret gösterebilirsiniz.

OĞLAK
Bu dolunay ruhsal farkındalıklara işaret edebilir. Sezgilerinizi dinleyebilirsiniz. Rüyalarınız anlamlı çıkabilir. Kontrolünüz dışı gelişmelere farkındalıkla yaklaşabilirsiniz.

KOVA
Bu dolunay sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinize dikkatinizi çekerken bu alanda farkındalık geliştirmenize ve değerlendirmeler yapmanıza yardımcı olabilir.

BALIK
Bu dolunay görev ve sorumluluklarınıza, iş ve kariyerinize dikkat çekebilir. Bu konularda alabileceğiniz yeni kararlar olabilir.

Yay Burcundaki Dolunay'ın Etkileri

Eskiden tolere ettiğimiz şeyleri şimdi kabullenmekte zorluk çekiyoruz. Bize huzur vermeyen, can sıkıcı gelişmelerle karşı karşıya kalabiliriz. Üstelik son anda ortaya çıkan gerçekler bizi epey zorlayabilir. Olaylara haddinden fazla iyi ya da haddinden fazla kötü bakmaya başlayabiliriz. Bu nedenle içsel dengemizi korumak zorundayız.

Yay Burcundaki Dolunayın Etkileri

Fakat hayallerin gerçekleşmesi için bir umut var. Yay burcunun son derecelerinde meydana gelen dolunay’ın hemen akabinde Ay planlamacı Oğlak burcuna geçiyor. Yaz dönümünün de dolunayla ilişkide olduğunu düşünürsek, duygulardan arınmış, daha mantıksal hareket etmemiz gerektiğini bize açıkça gösterecek. Fikir ayrılıkları, ters düşmeler, zorlamalar, baskılar, sert eleştiriler ya da bencillikler her türlü ilişkiyi zedeleyebilir. Gereğinden fazla ısrarcı ve benmerkezci yaklaşımlar, içinde bulunduğumuz süreci daha da kontrol edilemez bir hale getirebilir. İlişkiler büyük risk altında. Sona yaklaşabilir ya da bir anda son bulabilir. Dolunayın Yay burcunda olması, son aylarda her zaman olduğu gibi yine, hukuk, yurtdışıyla ilişkili konular, yabancılarla ilişkiler, uluslararası işlerin yanı sıra; seyahatler, felsefe, dinler, din adamları, yüksek eğitim, dış ticaret, politika, bilişim, iletişim, yayıncılık, göçmenler gibi farklı başlıkların da önem kazandığını gösteriyor. Daha önce Satürn'ün veya Mars'ın Yay burcunda olduğunu anlattığım yazılarımdan bu başlıkları daha da çoğaltmak mümkün.

Yay Burcundaki Dolunayın Etkileri

Her şey bir yana Venüs'ün konumu aşkta ve parada bize güzel enerjiler vadediyor. Her iki alanda da beklentiler ve yapılması gerekenler artabilir.

Dolunaydan en çok etkilenecek olan burçlarımız ise; Yay, Balık, İkizler, Başak burçlarının son günlerinde doğanlar ile Oğlak ve Yengeç burçlarının ilk günlerinde doğanlar olacak.

Haftanın zorlu atmosferini bir nebze olsun minimalize edebilen enerjiler de yok değil. Haftanın ikinci yarısında Jüpiter'in de etkisiyle potansiyelimizi ve yeteneklerimizi herkese kanıtlayabiliriz. Kimimiz kariyerinde büyük bir sıçrama ya da ek gelir fırsatları elde edebilir. Zaman zaman çıkacağımız seyahatler bizde güzel anılar bırakabilir. Daha sık sosyalleşebilir, internet ve sosyal medya aracılığıyla daha çok bilgiye ulaşarak yaratıcı yönümüzü hareketlendirebiliriz. Gelişmelere farklı bir pencereden bakmak, var olan sorunlara etkili çözümler bulmamızı sağlayabilir.

Yay Burcundaki Dolunayın Etkileri

Son paragrafta yer alan konular, özellikle 27 Haziran haftasında çok daha etkili olacaktır. Bilginize…

En çok etkilenecek olan burçlarımız ise; Eylül doğumlu Başaklar, Ocak doğumlu Oğlaklar, Mayıs doğumlu Boğalar ve Ekim doğumlu Akrepler olacak.

Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın

Niobe Aslı Temel

False

Ünlü astrolog Dinçer Güner &#;Yay Dolunayı&#;nı yorumladı: 4 Haziran&#;da başlayacak, vaziyet alın!

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabı üzerinden 4 Haziran Yay Dolunayı'nı yorumladı.

İşte Dinçer Güner'in merakla beklenen paylaşımı

"Yay burcundaki dolunay önümüzdeki 10 günlük dönemi etkisi altına alabilir ve hayatımızda yay burcunun sembolize ettiği konulara daha fazla odaklanabiliriz. Yay burcu, ateş elementine ait bir burçtur ve genellikle coşkulu, maceraperest ve iyimser kişilik özellikleriyle tanınır. Yay burcu, geniş bir perspektif arayışıyla bilgelik, keşif ve öğrenme arzusuyla ilişkilendirilir. Bu burcun enerjisi, doğaüstü deneyimlere açıklık, yolculuklar, eğitim ve felsefeye olan ilgisiyle bilinir. Demek ki, bu dolunay süreci enerjimizin yükseleceği, coşkulu olacağımız, motivasyonumuzun tam olacağı bir zamana işaret ediyor. Maceralara atılmaya ve yeni deneyimlere açık olacağımız zamanlar. Genel anlamda olaylara iyimser bir noktada yaklaşacağımız, bardağın belki de dolu tarafından bakmaya daha istekli olacağımız bir dolunay süreci bekliyor olabilir bizi. Yeni birçok şey öğreneceğimiz, eğitimlere katılacağımız, spora başlayabileceğimiz bir süreç olabilir. Bunun yanı sıra yurt dışı ile ilgili önemli işlerimizi halledebilir, seyahatler organize edebiliriz. Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, Yay burcunun özelliklerini vurgulayan ve genişleme, özgürlük arayışı ve bilgelikle ilgili konuları ön plana çıkaran bir etki yaratabilir. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, hayatın anlamını derin bir yerden sorgulayabilir, din veya inançlara ilgili konularda yeni bilgiler edinebiliriz."

Kaynak: Haber Global

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası