huawei p20 kulaklık girişi / Huawei P20 Lite ORJİNAL Şarj Kulaklık Mikrofon - seafoodplus.info

Huawei P20 Kulaklık Girişi

huawei p20 kulaklık girişi

Huawei P20 Lite ORJİNAL Şarj Kulaklık Mikrofon Soketi Bordu

Ana SayfaElektronikTelefonlar & AksesuarlarıCep Telefonu Yedek ParçalarıDiğer ParçalarHuawei P20 Lite ORJİNAL Şarj Kulaklık Mikrofon Soketi Bordu

Huawei P20 Lite ORJİNAL Şarj Kulaklık Mikrofon Soketi Bordu - 1

Huawei P20 Lite ORJİNAL Şarj Kulaklık Mikrofon Soketi Bordu

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.

,83 TL

2 gün içinde kargoda

İndirimli son ürün

TOKGÖZ İLETİŞİM

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • Huawei P20 Lite ORJİNAL Şarj Kulaklık Mikrofon Soketi Bordu

  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

Huawei Mate 20 Pro ve Mate 20 modellerinde kulaklık girişi yer alıyor mu?

Huawei Mate 20 Pro Mate 20

Akıllı telefon

Can TUNÇER

Google News

Huawei&#;nin çok merak edilen yeni akıllı telefonları Mate 20 Pro ve Mate 20, kısa süre önce mm kulaklık girişi konusunda da detaylandı.

16 Ekim tarihinde karşımıza çıkacak Huawei Mate 20 Pro ve Mate 20, teknik ve tasarımsal olarak yeni detaylar kazanmaya devam ediyor. Roland Quandt’ın son sızıntısına göreyse modellerden Mate 20 Pro’da mm kulaklık girişi yer almıyor. Normal Mate 20’de ise mm kulaklık girişi aktif olarak bulunuyor. Kulaklık girişini Pro’dan başka donanımlara yer açmak için kaldırdığı düşünülen firma, bu eksiği yeni kablosuz kulaklık modeli Freebud 2 Pro ile kapatacak gibi görünüyor. Gelen bilgilere göre bu kulaklık telefonların arkasında kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Tasarımsal olarak Apple AirPods&#;u andıran kablosuz kulaklık, 16 Ekim etkinliğinde görücüye çıkıyor. Apple’ın başlattığı kulaklık girişini kaldırma furyasına maalesef Huawei de dahil oluyor. Bu da kişiler için kötü görünüyor. Çünkü Android ekosisteminde halen AirPods gibi kullanıcı deneyimi sunabilen bir model bulunmuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sürgülü kamerayla çerçevesiz tasarlanan Lenovo S5 Pro ile çekilmiş örnek fotoğraflar
Huawei Mate 20 Pro Mate 20
Huawei Mate 20 Pro Mate 20

Huawei Mate 20 Pro ve Mate 20 firmanın en iyi modelleri olacak

Resmi olarak Türkiye pazarına da gelecek telefonlar için burada 8 bin TL’den başlayacak tahminleri yapılıyor. En son P20 Pro’nun fiyatını artıran firma, kura bağlı olarak fiyatlarını güncellemeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Üç arka kameralı P20 Pro için hazırlanan tanıtım videosu

Huawei Kulaklık Soketi Değişimi

Huawei kulaklık soketi arızası sorunu kulaklık soketi değişim sonucunda kısa sürede çözülebilmektedir. Kulaklık soketi çalışmıyor ya da temassızlık söz konusu ise Tamirci Abi de yılların deneyimi ile Huawei kulaklık soketi değişimi hizmeti sunulmaktadır..

Huawei Kulaklık Soketi Değişim Fiyatı

Huawei kulaklık soketi değişim fiyatı telefonun modeline göre kullanılacak soketler farklı olabileceği için değişebilmektedir.

Telefon modelinizi Tamirci abi web sitemizden seçerek Huawei kulaklık soketi değişim fiyatını öğrenebilirsiniz. Web sitemizde yer alan iletişim kanallarından da bize ulaşmanız ve fiyat ile hizmetlerimiz hakkında bilgi almanız mümkündür.

Huawei Kulaklık Soketi Arızası

Huawei kulaklık soketi arızası pek çok etkene dayalı olabilmektedir. Sıvı teması, kulaklık girişini zorlama, darbeye maruz kalması ve tozlar arıza sebepleri arasında yer alır.

Tamirci Abi’ ye başvurarak Huawei kulaklık soketi değişimi talep edebilirsiniz.

Huawei Kulaklık Soketi Tamiri

Huawei kulaklık soketi arızası tamiri ya da parça değişimi için Tamirci Abi deneyimli teknik servisimiz hizmetinizdedir. Orijinal parça kullanılarak yapılan Huawei kulaklık soketi değişimi işlemi uygun fiyatlarla kısa sürede Tamirci Abi güvencesiyle çözülebilmektedir.

Kulaklık Soketi Değişimi Sonrası Bilgiler Silinir mi?

Huawei kulaklık soketi değişimi işlemi donanımsal bir sorun olduğu için kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Gerekli parça değişimi yapılıp sonrasında telefonunuzun bilgileri aynı kalacak şekilde size teslim edilecektir.

Kulaklık Soketi Değişimi Ne Kadar Sürüyor?

Huawei kulaklık soketi değişim 30 dakika süre içerisinde tamamlanmaktadır. Kulaklık soket değişimi işlemi sonrası garanti belgesi sunulacaktır.

Kulaklık Soketi Değişimi Garanti Süresi Ne Kadar?

Huawei kulaklık soketi değişimi sonra geçerli parçada garanti süresi 6 ay bir süreyi kapsamaktadır. Garanti belgesinin kapsadığı kulaklık soketinde herhangi bir arızalanma olması durumunda ücretsiz onarım ya da parça değişimi yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için Garanti şartları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tamirci Abi – Huawei Kulaklık Soketi Değişimi Teknik Servisi

Arifler iletişim olarak Tamirci Abi web sitemizden merak ettiğiniz, kafanıza takılan soruları cevaplamaktayız. 20 yılı aşkın süre gelen güvenli, kaliteli hizmet anlayışımızın yanı sıra deneyimli personelimiz ile sizlerin hizmetinizdeyiz.

İstanbul dışındaki müşterilerimiz için kargo ile ücretsiz gönderim imkânı bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul içi müşterilerimize moto kurye hizmeti, yerinde servis hizmeti gibi olanaklar sağlamaktayız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir