kutsal damacana dracoola full izle / Kutsal Damacana - Türk Filmi - Dailymotion Video

Kutsal Damacana Dracoola Full Izle

kutsal damacana dracoola full izle

Kutsal Damacana 3 Dracoola

Ortalama puan

0, Puanlama

Sırala

En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler

Filtrele:
Hepsi

Aman Allahım böyle iğrenç bir film görmedim karantinada can sıkıntısından açtım açmaz olaydım hiç beğenmedim 1. Filmdeki o kalite yokk 🤪🤪🤪

Türk sinema sektörüne düzenlenmiş bir sabotaj örneği. Zaten Özge Ulusoy ve Ceyhun Fersoy gibi amatörlerin kadroda olduğu bir yapımdan ne beklenir ki. İşin garip tarafı, aynı yıl "Bir Zamanlar Anadolu'da" filmi bin gişe yaparken, bu şey(insanın film demeye dili varmıyor) bin gişe yapmış. Daha garip olan ise imdb sitesinde şu an itibarı ile itibarlı! 68 kişi 10 tam puan vermiş. Allah sizi Kont Dracoola'nın gazabına uğratsın emi Akıl ve ruh sağlığı için izlemeyin, izlettirmeyin

3. filmi çekelimde ilk filmden kalan son kaymağıda alalım diye yapılmış bir film tamamen. Tam bir saçmalık ve görüntü kalitesizliğinden ibaret. Türk sinema tarihinin en saçma filmleri listesine serinin 2. filmi ile birlikte giren filmdir.

Filmin bazı komik bölümlerine yer yer gülebilirsiniz. Ancak genel olarak baktığımızda ; oyunculuk, senaryo, kurgu açısından çok zayıf, çok basit, kötü bir film olduğunu söyleyebiliriz. Yapımcılar, yönetmenler işin kolayına kaçmak istiyorlar.
Komedi filmi çekelim, halk komediye bayılır, gelir izler, hasılat artar diye düşünüyorlar ancak yanılıyorlar. Komedi filmi de çekecek olsan içinde kalite unsurunu barındırmıyorsa çöp olmaktan öteye geçemiyor. Artık Türk sinemasında saçma sapan, gereksiz, boş, kötü komedi filmleri görmek istemiyorum. Yapımcı ve yönetmen arkadaşlar, bundan sonra yüksek bütçeli tarihi-biyografik-dramatik kaliteli filmler çekmenizi istiyorum. Bu alanda araştırmalar yapın, çalışmalar yapın, emek harcayın, bu alana yoğunlaşın. Bu yazdıklarımız artık kulağınıza küpe olsun

açık seçik ve net söylüyorum. hayatımda hiç bir filmden bu kadar nefret etmedim. sırf küçük kardeşimin zırlamaları üzerine götürmek zorunda kaldım. hayatımda gördüğüm en siccco en berbat en insanları keriz yerine koyan filmdir. Domates olsaydı da o BKM de bi kafanıza gelip atsaydım.

Bu zamana kadar neredeyse çıkan bütün Türk komedi filmlerini seafoodplus.info filmi de komedi türünde olduğundan dolayı sinemada izlemek seafoodplus.info ne kadar büyük bir yanlış yaptığımı şimdi anlıseafoodplus.info defa bir filme verdiğim paraya acıdıseafoodplus.info olan 2 sahnesini zaten fragmanda harcamış,oyunculuklar berbat,konusu yok,bir film bu kadar mı kötü olabilir?Elbet bir sahnesinde gülerim diyorsanız,yine gitmeyin,evde de izlemeyin.Türk filmlerine olan güven böyle sarsılıyor işte.

Ya film yapmak ıcın fılm yapılmazki arkadaslar :S ınsanı gıdıklasalar gulmessın fılmde .S zaman kaybına gırmeyın

Tartışmasız izlediğim en berbat film :)

Filmin berbat olduğunub düşünerek sinemada izlemedim. Ama merak da etmiyor değildim. Zaten kişinin başına ne gelirse ya meraktan ya Filmi bugün izledim. İngilizcede sıfatların derecelendirmesi vardır. Onlarla anlatayım. Dracoola is the most awfulestestestestest İnsanı aptal yerine koyan bundan daha berbat filim çekilemezdi. Bazıları ders niyetine seyrettirilmeli demiş. Öğrencilere yazık. Onlar da insan.

kötü değil bu film çok kötü

bu filmin sinema okuyanlara ibretlik olarak izletilip, iğrenç bir film nasıl çekilir göstermek lazıseafoodplus.info türk sinemasını ersinden ve onun tiplerin muhafaza eylesin

yaa lütfen artık böyle sinemasal değeri olmayan para için yapıldığı aşikar olan iğrenç filmler yapmayın!!!

Bu filmin türüne komedi değil dram yazmak daha doğru seafoodplus.infoen resmen bir dram yaşadım.0,5/10

Arkadaşlar gitmeyelim rica ediyorum böyle filmlere insanlarla dalga geçe geçe para kazandırmayalıseafoodplus.info biz izleyenlere değil bence oynayanlara da yazıseafoodplus.infoıcık bir kariyerleri vardıysa da eksiye geçseafoodplus.info sonra bu filmde oynayan herhangi bir kişinin rol aldığı hiç bir filme gitmem kendimi rezil etmem.

Bu filmi sinemasında yayınlayan işletmeler, gerçekten isimden kaybederler. Resmen Türk Sinemasının kara bir lekesi. Puanlamaya 0 (sıfır) puanınında konması seafoodplus.info 1 puan bu filme çok fazla.

Daha Fazlasını Göster

  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler

Filmin Videoları

Kutsal Damacana 3 Dracoola Dublajlı Fragman
Bu filme dair # video

Box office listesindeki en iyi filmler

Son Fragmanlar

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Altyazılı Fragman

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Altyazılı Fragman

Disco Boy Altyazılı Fragman

Disco Boy Altyazılı Fragman

Bıcırıklar: Yeni Yuvamız Dublajlı Fragman

Bıcırıklar: Yeni Yuvamız Dublajlı Fragman
Bataklık Fragman

Kraven The Hunter Altyazılı Fragman

Kraven The Hunter Altyazılı Fragman
Challengers Fragman
Son Fragmanlar

En Çok Beklenen Filmler

Tüm beklenen filmler

Kutsal Damacana 3 Dracoola Kutsal Damacana: Dracula

  • Film TürüMacera , Komedi , Fantastik
  • Yapım Yılı
  • Süresi89 dak.
  • ÜlkeTürkiye
  • Yönetmen
  • OyuncularErsin KorkutSahin IrmakOzge UlusoyCeyhun FersoyHüseyin ElmalipinarSinan Bengier

FİLMİN ÖZETİ
Kendisini cami avlusunda bulan yavru Sebo (Ersin Korkut), güvercin ve kumruların yemleriyle beslenip kendi kendini yetiştirmiştir. Zengin bir işadamının konağında iş bulan ve kızı Demet'e (Özge Ulusoy) platonik bir aşkla bağlanan Sebo'nun mutluluğu bir anda bozulur. Bir gece yarısı aniden müştemilatın kapısı çalınır ve efsanevi kan emici Kont Dracula (Şahin Irmak) gelir..

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir