sulu bütün tavuk yemekleri / Tavuklu Sulu Yemek Tarifleri: 10 Farklı Tavuklu Sulu Yemek Tarifi

Sulu Bütün Tavuk Yemekleri

sulu bütün tavuk yemekleri

Tavuk Yemekleri

Tavuk yemekleri Türk mutfağının en çok tüketilen et yemekleri arasındadır. Tavuk etinin bol bulunması, ekonomik ve doyurucu bir gıda olması bu popülerliğin başlıca sebeplerindendir. Ayrıca tavuk etiyle yapılan lezzetli çok çeşitli yemek olduğunu da unutmamak gerek. Artık klasik olmuş tavuk sote pek çok kişinin favorilerindendir. Tavuk çorbası besleyici ve bağılıklı sistemini güçlendiri özelliğiyle her evde mutlaka pişer. Fırında pişen yemekler denince de akla tavuk yemekleri gelir illa ki. Tavada pişen şinitzel restoranlar dahil pek çok yerde aranan talardandır. Daha pek çok tavuk yemeği tarifini sizler için denedik ve hazırladık. Adım adım açıklamalı videolu tariflerimizde gereken tüm püf noktalarını bulabilirsiniz.

Çıtır Tavuk Baget

Çıtır tavuk bageti sevmeyen yoktur. Güzel yapıldığında kapış kapış tüketilir.

Fırında Tavuk Tarifi

Fırında Tavuk en meşhur tariflerdendir. Sanırım her evde pişer ve sevilerek tüketilir.

Tavuk Dürüm Tarifi

Bazı günler canınız sulu yemek çekmez. Böyle hem atıştırmalık gibi olsun, hem fastfood gibi ama hem de sağlıklı olsun.

Tavuk Paça Çorbası Tarifi

Lokantalarda satılan tavuk paça çorbası seviyorsanız doğru yerdesiniz. Yalancı işkembe yalancı paça çorbası diyede anılır.

Portakallı Ördek Tarifi

Portakallı ördek, dilimler pişirilip üzerine hazırlanan nişastalı portakal sos dökülerek servis edildiği gibi bizim yaptığımız gibi bütün ördek soslanarak dışı çıtır içi lokum gibi portakallı ördekte hazırlanır.

Fırında Soslu Tavuk Baget

Fırında tavuk tarifi çok seviliyor. Hem ekonomik olması hem de lezzetli olması sebebiyle mutfakların tercih edileni.

Tavuk Kapama Tarifi

Kapama tarifi Balkan Mutfağının en önemli tariflerinden biridir. Özellikle Trakya bölgesinde pişmeyen ev yok gibidir.

Piliç Topkapı

Saray mutfağından çıktığı söylenen, piliç topkapı lokum gibi tavuk etiyle, içindeki bol baharatlı enfes iç pilavıyla damak çatlatıyor.

Mantarlı Tavuk Sarma

Tavuk ve mantar birbirine en çok yakışan ikililerden biri. Salatadan, hamur işine, makarna sosuna kadar herşeye çok yakışıyor.

Tavuk Sote Tarifi

Tavuk sote, yapılabilecek en pratik ve en lezzetli yemeklerin başında gelir.

Mısır Gevrekli Tavuk

Cronflexli tavuk ya da diğer adıyla mısır gevrekli tavuk arzu endam ediyor karşınızda..

Arpacık Soğanlı Tavuk

Arpacık Soğanlı Tavuk Tarifi

Arpacık Soğanlı Tavuk bu akşam ne yemek yapsam diye düşünen, farklı bir şeyler üretmek isteyenler için güzel bir tavuk tarifi.

Tavuk But

Tavuk But Tarifi

Çok az yağda pişen, bol baharatlı bir tavuk but tarifi. Diyette olanlar için de ideal.

Parmak Tavuk

Parmak tavuk, özellikle çocukların ve gençlerin çok sevdiği bir tavuk yemeği. Dışı çıtır içi yumuşacık ve sulu oluyor.

Akdeniz Usulü Tavuk

Akdeniz Usulü Tavuk Tarifi

Kıbrıs'ta Lefkoşa'da ki Sabor restorana yolum düştükçe tercihim genelde Akdeniz usulü tavuk olur.

Tavuklu Tirit

Tavuklu Tirit Tarifi

Tavuklu tirit tarifi çok işlevli, evdeki bayat ekmekleri değerlendirir, sunumu çok şıktır ve çok çok lezzetlidir.

Tavuklu Tart

Tavuklu Tart Tarifi

Tavuklu Tart: milföy hamuru ile fırında kolayca yapabileceğiniz enfes bir tart tarifi.

Tavuklu Milföy Börek

Tavuklu Milföy Börek Tarifi

Tavuklu Milföy Börek: milföy hamuruyla hazırlanmış börekler gerektiği gibi yapılırsa, çıtır çıtır puf puf börekler ortaya çıkar.

Tavuklu Kolay Salata

Tavuklu Kolay Salata

Hafif beslenmeye başladığım zamanlarda favori öğünümdür. Tavuğu, çok çok az yağda, hiç su koymadan pişiririm.

Tavuk Şinitzel

Tavuk Şinitzel Tarifi

Tavuk Şinitzel klasik tavuk yemeklerinden birisidir. Hem lezzeti bakımından hem de yapım kolaylığı bakımından harika bir tariftir.

Tavuk Köftesi

Tavuk Köftesi Tarifi

Tavuk Köftesi, hem lezzetli hem de ekonomik bir köfte tarifi. Tavuk etini rondodan geçirerek tavuk kıyması elde ediyoruz.

sebzeli tavuk yemeği

Sebzeli Tavuk

Sebzeli Tavuk hazırlaması kolay, leziz tariflerden biri.

milföyde tavuk

Milföyde Tavuk Tarifi

Milföyde tavuk baget çok az malzemeyle yapılabilen pratik bir tarif. Çok şık ve lezzetli bir börek.

Sosya Medya Hesaplarımız:

Hızlı Tavuk Tarifleri

4 resim kolajı üzerinde metin başlığına sahip en iyi hızlı tavuk tarifleri iğnesi.

Hızlı tavuk tarifleri Mutfakta vakit geçirmek yerine birlikte vakit geçirmeye odaklanabilmeniz için yoğun hafta içi akşamları için kolay bir aile yemeğidir! Bu ailelerin en sevdiği tavuk tariflerinin her biri basit malzemeler gerektirir ve hepsi çocuklar tarafından onaylanmıştır!

Hızlı ve Kolay Tavuk Tarifleri

Süre tavuk sonsuz olanaklara sahiptir Mutfak büyüsü yapmaya gelince, gerçek şu ki, mutfakta yemek pişirmek veya yeni tarifler düşünmek için bütün günümüz yok. Yani, favorimizi topladık çabuk ve kolay tavuk tarifleri.

Burada tacolardan güveçlere, en sevdiğiniz restoran yemeklerine ve bunların arasındaki her şeye herkes için bir şeyler var. Bu tarifler çığlık attıracak, kazanan, tavuk yemeği hepsi 40 dakikanın altında!

Bizim favorilerimizden bazıları aile yemekleri bu çok yönlü proteini merkeze alın!

1. Milyon Dolarlık Fırında Tavuk Göğsü

Bu milyon dolarlık tarifle büyük ikramiyeyi vurdunuz. Pastırma ve peynir(her şeyi daha iyi yapan) bu ihale, sulu tavuk göğüslerini yükseltin.

The kremalı, peynirli tepesi çıtır domuz pastırması ile mükemmel sulu tavuk göğsüne dağlar kadar lezzet katar. Bu tarifi arkadaşlarınıza ve ailenize sunan bir milyon dolar gibi hissedeceksiniz.

Milyon Dolarlık Fırında Tavuk Göğsü
Mülayim tavuk göğsünü unutun, bunun yerine eritilmiş peynirle kaplı ve tonlarca lezzeti olan milyon dolarlık fırında tavuk göğsümü deneyin! Çıtır pastırma ve 3 farklı peynir ile akşam yemeğinde bir daha asla sıkıcı tavuk yemeyeceksiniz!
Bu tarifi inceleyin
Bir tabakta kesilmiş pişmiş milyon dolarlık tavuğun kare görüntüsünü kapatın.

2. Kıyılmış Tavuk Tacos

Tacos mükemmel bir şey eğlenceli ve sevgili akşam yemeği herkes için. Bu tarif hem kolay hem de çok lezzetli!

İhale tavuk, tacolarınız için lezzetli bir Pollo Asada dolgusu yapmak için parçalanır ve taco baharatları, salsa ve soğan ile birleştirilir. En sevdiğiniz malzemeleri ekleyin ve keyfini çıkarın!

rendelenmiş tavuk tacos
Tuzlu kıyılmış tavuk tacoları, tüm ailenin birlikte hazırlayıp yerken eğleneceği kolay bir hafta içi akşam yemeğidir! Tavuk, yumuşayana kadar pişirilir ve lezzetli tavuk taco baharatı ve keskin salsa roja ile kaplanır, ardından en sevdiğiniz soslarla servise hazırdır!
Bu tarifi inceleyin
Rendelenmiş tavuk tacolarının kare görüntüsü.

3. Fırında Tavuk Budu

İle sadece 3 bileşen anında sulu, yumuşak tavuğun var. Bu tarif çok kolaydır ve hemen hemen her garnitür ile eşleşir.

Cilt mükemmellik için terbiyeli ve güzel bir gevrekliği var. Sadece 40 dakikada hazır, bir anda hazır bir yemek!

Fırında Tavuk Budu
Kolay, 3 malzemeli fırında tavuk butlarım, mükemmel bir şekilde baharatlanmış gevrek bir dış kabuk ile yumuşak ve sulu! Bu yöntem o kadar basit ki, lezzetli tavuk budu 40 dakikada sofranızda afiyetle yiyebilirsiniz!
Bu tarifi inceleyin
Beyaz servis tabağında fırında pişmiş tavuk uyluklarının kare görüntüsünü kapatın.

4. Tavuk ve Biber

Ailemin en sevdiği hızlı tavuk tariflerinden biri olan tavuk ve biber çok yönlü, sağlıklı ve beğeninize göre baharatlanabilir.

Tüm doğru baharatlar restoran kalitesinde bir yemek ortaya çıkarırken, balzamik sirke, biberlere pişerken keskin bir lezzet derinliği katan gösterinin yıldızı. Yapımı basit ve hızlı, Hafta içi yemek rotasyonunuzda tutmak için harika bir yemek.

tavuk ve biber
Olabildiğince basit, bu klasik tavuk ve biber tarifi hızlı, lezzetli ve haftanın her günü akşam yemeği için mükemmel! Bu tarifin çok fazla adımı veya malzemesi yok çünkü balzamik sirke dolmalık biberleri ve tavuğu çok fazla lezzetle dolduruyor, başka bir şeye ihtiyacınız olmayacak!
Bu tarifi inceleyin
Kolay tavada tavuk ve biber, hemen bir araya gelen canlı bir yemektir.

5. Hava Fritöz Barbekü Bacon Sarılmış Bagetler

Bu kolay havalı fritöz bagetleri dudak şapırdatıyor, parmakları yalıyor! Lezzetli çıtır pastırmaya sarılmış ve sonra en sevdiğin barbekü sosuna bulanmış, bu tavuk budu neredeyse gerçek olamayacak kadar iyi.

Hava fritözü tüm ağır işleri yapıyor, bu yüzden bu tarif pratikte el altında ve masanın altında akşam yemeği yiyebilir. 30 dakika! Ayrıca, endişelenmenize gerek yok barbekü tavuk yanında ne servis edilir çünkü çok fazla seçenek var!

Hava Fritöz Barbekü Bacon Sarılmış Tavuk Bagetleri (En İyi Tavuk Bacakları!!)
Havalı fritöz Barbekü domuz pastırması sarılmış tavuk budu, kaçırdığınızı bilmediğiniz kolay tavuk tarifi! Lezzetli bir barbekü tavuk ovma ve tuzlu barbekü sosundan elde edilen çift doz barbekü aroması, bu tavuk budu daha önce denediklerinizden daha iyi hale getirir!
Bu tarifi inceleyin
Pastırma sarılı barbekü tavuk bagetlerinin kare görüntüsü.

6. Fırında Avokado Tavuğu

Pastırma, peynir ve tavuktan daha iyi olan nedir? Karışıma avokado ekleyin! Avokado ve peynir kremsi bir doku eklerken dumanlı domuz pastırması biraz hoş bir hava katıyor. çıtırdamak.

tavuk mükemmel pişmiş ve sulu. Cidden, bu tarifi seveceksiniz. Çok lezzetli ve hafta içi rotasyonunuza eklemek için harika bir yemek!

Fırında Avokadolu Tavuk
Fırında avokado tavuğu o kadar kolay ve lezzetli ki, yeni bir aile favorisi olmamasına imkan yok! Avokado, peynir ve domuz pastırması, hemen hemen her şeyle servis edilen harika bir ana yemek yapmak için altın kahverengi kızarmış tavuk göğsü!
Bu tarifi inceleyin
Dökme demir tavada avokado tavuğunun kare görüntüsü.

7. Döner Tavuk Salatası

Döner tavuklar, hareket halindeyken mükemmel şekilde baharatlanmış bir cilde sahip sulu, lezzetli tavuk elde etmenin uygun bir yoludur. Bu tavuk salatası, yemek artıklarınız varsa veya bir şeyler arıyorsanız, et döner tavuğu kullanmanın harika bir yoludur. hafif ve serin sıcak bir günde.

Karşı konulmaz kremalı sosu, çıtır sebzeleri var ve tek başına bir sandviçte olduğu kadar lezzetli! Döner tavuk salatası hareket halindeyken bir öğle yemeği için harika! Hızlı tavuk tariflerine gelince, bu bir kaleci!

Döner Tavuk Salatası
Bu tavuk döner salatası Artık şarküteri tavuğunuzdan evde karşı konulmaz lezzetli tavuk salatası yapmanın en kolay yolu! Bu tarif, nemli, yumuşak tavuk, gevrek sebzeler ve en iyi soslarla dolu. Ailenizle birlikte tadını çıkarabileceğiniz mükemmel hafif ve sağlıklı öğle veya akşam yemeği!  
Bu tarifi inceleyin
Öğle yemeği için bir sandviçin üzerine sürmeye hazır karışık et lokantası tavuk salatası.

8. Anında Pot Rendelenmiş Tavuk

Bundan daha kolay olamaz millet. anlık pot tüm işleri senin için yapıyor(Yaşasın!). Bu tarif çok basit ve hızlı.

Sadece alır dört malzeme ve 20 dakika mükemmel pişmiş etli tavuk olana kadar. Bu, yemek hazırlamak veya bir anda masaya akşam yemeği yemek için harika!

Anında Pot Rendelenmiş Tavuk
Bu inanılmaz derecede kolay Anında Pot kıyılmış tavuk sadece 4 malzeme gerektirir, o kadar basit ki başka türlü yapamazsınız! Instant Pot tüm zor işi yapar, böylece rahatlayabilirsiniz ve 20 dakikada leziz tavuğa sahip olursunuz!
Bu tarifi inceleyin
En iyi Instant Pot rendelenmiş tavuk, ahşap arka planda maydanozla süslenmiş beyaz bir kapta servis edilir.

9. Fırında Huli Huli Tavuk

Huli Huli tavuk bir Hawaii barbekü yemeği bu akşam yemeğinde luau dansını yapmanızı sağlayacak. Sosla marine edildikten sonra tavuk tamamen yumuşayana kadar pişirilir.

Herkesin saniyeler içinde sormasını sağlayacak lezzetli, enfes bir tarif!

Fırında Huli Huli Tavuk (kolay ev yapımı sos ile)
Kolay pişmiş Huli Huli tavuğu, ailelerin hemen favorisidir! İhale tavuk uylukları yapışkan bir Hawaii esintili sosla kaplanır ve daha sonra mükemmel bir şekilde pişirilir. Herkesi tatmin edecek bir tavuk yemeği!
Bu tarifi inceleyin
Metal bir tepsi üzerinde huli huli tavuğunun kare görüntüsü.

Doritos Tavuk Güveç

Bu rüya gibi, kremalı güveç, Dorito severlerin sevinçten zıplamasını sağlayacak. Nacho peyniri Doritos bunun üstüne lezzetli kolay güveç ve mükemmel çıtırlığı ekleyin.

İle dolu lezzetli malzemeler, haftada en az bir kez bu aile favorisi kaserole kendinizi şımartmak isteyeceksiniz.

Doritos Tavuk Güveç (krem peynirli)
Bu hızlı, peynirli Doritos tavuklu güveç, haftanın her gecesi için yeterince lezzetli! Çöken peynirli güvecim, kabuk ve tepesi olarak ezilmiş Nacho Cheese Doritos kullanıyor. Herkesin yüzünü gülümsetecek eğlenceli ve lezzetli bir yemek!
Bu tarifi inceleyin
En iyi nacho peynirli tavuk Doritos güveci beyaz tabakta servis edilir.

Hava Fritöz Tavuk Uylukları

İki malzeme ve bir hava fritözü ile yapabileceğinizi öğrenince şok olabilirsiniz. en inanılmaz tavuk budu. Hava fritözü cildi kurutmadan güzel ve gevrek hale getirir.

Bir ihtiyacınız olduğunda hızlı ve basit yemek, bu günü kurtarıyor.

Hava Fritöz Tavuk Uyluk
İnanılmaz derecede lezzetli fritöz tavuk butları, bunu kesinlikle yeni bir tavuk yemeğine dönüştürecek lezzetli bir baharatla çıtır mükemmelliğe kadar pişirilir! Tüm ailenin seveceği, süper hızlı ve yapımı kolay bir yemek seçeneği!
Bu tarifi inceleyin
En iyi hava fritözü tavuk uylukları beyaz tabakta kızarmış lahana ve jalapenos ile havai görünümde açılı.

Tavuk a la King

Bu tarif gerçek bir muamele ve bir aile favorisidir. Onun zengin ve kremsi pişirmek çok uzun sürmeden.

Şovun yıldızı soslu sebzeler ve proteinle dolu. bu hoşgörülü krema sosu ve ihale tavuk parçaları patates, makarna, pilav üzerinde lezzetlidir, adını siz koyun!

adresindeki sayfama göz atın tavuk a la king ile ne servis edilir daha fazla ilham için!

Tavuk a la Kral
Hızlı ve kolay Chicken a la King, tüm ailenizin bayılacağı sebzeler, tavuk ve kadifemsi kremalı sosun lezzetli bir kombinasyonudur! Zaten pişmiş tavuk ve krema kullanmak, bu kolay tavada akşam yemeğinin pişme süresini gerçekten kısaltır!
Bu tarifi inceleyin
Tahta kaşıkla bir tavada tavuğun kare görüntüsü.

Krem Peynirli Tavuk

Krem peynirli tavuk karşı konulmaz bir zevktir. Kremalı peynir sosu çok kadifemsi pürüzsüz ve zengin tatlarla dolu.

Hafif bir keskinlikle, bu tarif tadı verir. En iyi yanı, bu 35 dakikada hazır ve herhangi bir restoran yemeğine rakip olur.

Krem Peynirli Tavuk
Kadifemsi, yapımı kolay krem ​​peynirli tavuk, sulu tavada kızartılmış tavuk butlarını karşı konulmaz keskin, tatlı ve peynirli bir sosla birleştirir! Bu inanılmaz lezzetli tavada tavuk yemeği, hafta içi rotasyonunu kesinlikle yapacak bir yemektir!
Bu tarifi inceleyin
Dökme demir tavada krem ​​peynirli tavuk kare görüntüsünü kapatın.

Teriyaki Tavuk Karıştırma Kızartması

Utanmayın ve bu akşam bu kızartmayı yapın! Cidden, bir araya gelen hızlı ve kolay bir akşam yemeği. 30 dakikadan az. Sağlıklı, sebzelerle dolu ve lezzet dolu.

İşin sırrı ev yapımı teriyaki sosu bu yemeği herhangi bir paket yemekten daha iyi yapan şey!

Teriyaki Tavuk Karıştırma
Benim süper basit teriyaki tavuğum tavada kızarmış tavuk parçalarım, bir sürü sebze ve ev yapımı teriyakimin harika bir kombinasyonu! Bu besleyici ve lezzetli yemeği pilav veya teriyaki eriştesi ile servis edin ve hafta içi inanılmaz bir akşam yemeği yiyebilirsiniz!
Bu tarifi inceleyin
Kızarmış teriyaki tavuğu tavadan alıp servise hazır hale getirin.

Anında Çatlak Tavuk

Buna çatlak tavuk denmesinin bir nedeni var. Bu çok iyi ve bağımlılık yapıyor!

Çiftlik, domuz pastırması ve peynir, kıyılmış tavukla birleşerek bir lezzet patlaması yaratır. Bununla ilgili harika olan şey, yapabilirsin sandviçte ye, bir dalış olarak kullanın veya ağız sulandıran ihtişamıyla tek başına tadını çıkarın.

Anında Çömlek Çatlak Tavuk
Anında pot çatlak tavuk rendelenmiş tavuk, peynir, çıtır domuz pastırması ve ahırla dolu. Kolay ve bağımlılık yapar! Bu lezzetli kombinasyon mükemmel bir lezzetli bir daldırma olarak kullanılan sandviçya da sadece bir kaşıkla yiyin!
Bu tarifi inceleyin
Hamburger topuzundaki çatlak tavuğun kare görüntüsü.

Tavuk Doldurma Güveç

Bu tavuk doldurma güveci, şanslar, tatiller ve tatiller için mükemmel, tek kapta harika bir yemektir. kolay hafta içi yemekleri. Dev bir rahat yemek tabağı gibi.

Doldurma, tavuk, sebzeler ve baharatlar, tüm ailenin sevdiği nefis bir güveç için birlikte pişirilir. Özellikle soğuk gecelerde tadını çıkarmak için rahat olan bu yemek, keyifli bir yemektir. 30 dakikalık yemek.

Tavuk Doldurma Güveç
Tavuk doldurma güveç yumuşak kıyılmış tavuk, karışık sebzeler, kremalı sos ve lezzetli dolgunun mükemmel birleşimidir! Bu tarifin yapımı çok kolay olduğu için yılın her zamanı rahatlıkla yiyebilirsiniz (tatili beklemeye gerek yok)! Hafta içi akşam yemekleri için herkesin seveceği mükemmel bir hızlı aile yemeği!
Bu tarifi inceleyin
Kaplamalı tavuk doldurma güvecine yakın çekim.

Kremalı Parmesanlı Sarımsaklı Mantarlı Tavuk

Bu zarif yemeğin sadece 25 dakikadır. sen yapmadıysan pişirmek için. Ailenizi ve arkadaşlarınızı bu yüksek tek potlu şaheserle şaşırtın.

Kremalı parmesan ve sarımsak sosu tavuğu, mantarları ve ıspanağı kaplar. Zengin, dünyevi, cevizli ve sarımsaklı bir lezzet, hepsi bir araya gelerek unutulmaz bir akşam yemeği!

Kremalı Parmesanlı Sarımsaklı Mantarlı Tavuk
Yapması kolay kremalı Parmesan sarımsaklı mantarlı tavuğum çok lezzetli, hemen ailelerin favorisi olacak! Kremalı sos inanılmaz derecede zengindir ve unutulmaz bir akşam yemeği yapmak için tavuğun her bir parçasını, mantarları ve ıspanağı kaplayan sarımsak ve Parmesan aromasıyla doludur!
Bu tarifi inceleyin
Tavada kremalı Parmesan soslu tavuğun kare görüntüsü.

Bisquick Tavuk ve Köfte

Tavuk ve köfte en iyi şekilde rahat yemek. Bu sürüm hızlı ve kolaydır, böylece haftanın her günü tadını çıkarabilirsiniz!

Yağmurlu günler için mükemmel, bu lezzetli iyilikten bir kase ile kıvrılmak isteyeceksiniz. Daha da iyisi, bir tek kap yemek. Nefis tavuk, sebzeler ve kabarık köftelerle dolu bu rahat, lezzetli kaseden daha iyisi olamaz.

Bisquick™ Tavuk ve Mantı Tarifi
Pratik olarak zahmetsiz Bisquick tavuğum ve köftelerim, bir anda eski moda rahat yiyeceklere ihtiyacınız olduğunda mükemmeldir! Yumuşacık bisküvi köfteleri ile lezzetli, sıcak ve doyurucu bir et suyunda yumuşak, sulu tavuk - sevilmeyecek ne var!
Bu tarifi inceleyin
Doyurucu Bisquick tavuk ve köfte beyaz çorba kasesinde servis edilir.

Sarımsak Soslu Tavuk

Bu, 20 dakikada bir araya gelen eğlenceli, hızlı ve basit bir hafta içi yemeğidir. Sağlıklı, lezzetli, gevrek sebzelerle dolu ve ihale wok kızarmış tavuk.

Tavuk, inanılmaz, zengin ve keskin bir sarımsak sosuyla birleştirilir. Bu yemek bir harika dengeli ve tüm ailenin seveceği lezzetli bir yemek. 

Sarımsak Soslu Tavuk
Hızlı ve lezzetli Sarımsak Soslu Tavuğum, wok tavada kızartılmış tavuk göğsünün yumuşak parçaları ve zengin sarımsak soslu gevrek sebzelerin lezzetli bir kombinasyonudur! Tüm malzemeler, tüm ailenin seveceği inanılmaz lezzetli, sağlıklı bir tavada kızartma yapmak için bir araya geliyor!
Bu tarifi inceleyin
Sarımsak soslu tavuk, siyah tabakta pilavla servis edilir.

Fırında Barbekü Tavuk Göğsü

Barbekü tavuk klasik bir yaz favorisi. Artık hepimizin bildiği ve sevdiğimiz o dumanlı tatlı lezzetin tadını yılın herhangi bir zamanında çıkarabilirsiniz!

Izgaraya gerek yok, sadece tavuğunuzu baharatlayın ve pişirin; barbekü cenneti.

Fırında Barbekü Tavuk Göğsü
Bu basit pişmiş barbekü tavuk göğsü tarifi, yılın herhangi bir zamanında o tatlı, tuzlu, dumanlı barbekü lezzetini eve getirecek! Herkesin harika, lezzetli bir yemeğin parçası olarak sahip olmaktan keyif alacağı harika bir ızgara tavuğun kış versiyonu!
Bu tarifi inceleyin
Dilimlenmiş pişmiş barbekü tavuk göğsü üzerinde yakın çekim.

Doldurulmuş Tavuk Göğsü

Tatil lezzetleri bizim evimizde çok seviliyor, bu yüzden bu tarifi tüm yıl boyunca tadını çıkarmak için hazırladım. dolu lezzetli tatlar Severiz, tavuk iç harcı, soğan, kereviz ve kızılcık ile doldurulur ve fırınlanır.

Bu bir tatlı, tuzlu, sulu, nefis yemek yılın herhangi bir gecesinin tadını çıkarabilirsiniz.

Doldurulmuş Tavuk Göğsü
İnanılmaz, yapımı kolay Tavuk Göğsü Doldurma, tüm ailenin akşam yemeği yemeyi seveceği bir anlık klasik! Tavuk göğsü, yıl boyunca mükemmel bir aile yemeği yapmak için tuzlu Ocak doldurma ve tatlı kızılcık ile doldurulur!
Bu tarifi inceleyin
Doldurulmuş tavuk göğsü, sos ile servis edilir.

Anında Pot Tavuk Uylukları

Bu basit, saçma sapan bir tarif. Instant Pot, terbiyeli tavuk butlarını bir anda pişirerek mükemmel pişmiş, yumuşak, nemli ve lezzetli tavuk. Bu tarifi, salatalarda, makarnalarda veya sandviçlerde kullanmak üzere tavuk hazırlamak için kullanabilirsiniz.

Bir randevuyu etkilemek veya kamçılamak için de mükemmel sağlıklı bir protein öğle veya akşam yemeği için bir flaşta. Nasıl kullanırsanız kullanın, kesinlikle kalabalıktan hoşlanır.  

Anında Pot Tavuk Uylukları
Bu kolay Instant Pot tavuk uylukları, her yaptığınızda mükemmel bir şekilde yumuşak, sulu ve nemlidir! Makarna ve sos ile karıştırılmış, salatalar için soğutulmuş ve küp şeklinde doğranmış veya sandviçler için rendelenmiş ve daha pek çok ana yemek olarak mükemmeldirler!
Bu tarifi inceleyin
Hazır tavuk butlarının yakın çekimi.

Tavuk Parmesanlı Pizza

Peynir veya biberli pizzayı unutun, bu harika lezzetli ve ailelerin en sevdiği pizzayla evde pizza yapma becerilerinizi bir üst seviyeye taşıyın.. gurme pizzalar Tüm öfke ve bu eğlenceli, lezzetli pizza ile kendi evinizde hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Parmesan kabuklu tavuk göğsü, geleneksel pizza hamurunu ve keskin sosu süslüyor, ardından mozzarella peyniri ile tepesinde! A benzersiz, eğlenceli pizza bütün aile sever.

Tavuk Parmesanlı Pizza
Bu tavuk parmesanlı pizza çıtır panelenmiş Parmesan kabuklu tavuk dilimleri, keskin pizza sosu ve eritilmiş mozzarella peyniri ile dolu! Pizza gecesi için inanılmaz derecede lezzetli pizzalardan oluşan düzenli rotasyonumuza en yeni ekleme. Hepsinden iyisi, HERKES sevdiği için bu, aile yemekleri için kazanan bir seçimdir!
Bu tarifi inceleyin
Fırın tepsisine taze bebek fesleğen yaprakları ile süslenmiş tavuk parmesan pizza.

Sallayın ve Tavuk Pişirin

Ev yapımı sallayın ve baharatları pişirin tavuğunuzu pişirmeden önce kaplamak için yapılır. Tavuk nemli, sulu iyiliğini korurken ekmek kırıntıları ve baharatlar cezbedici bir gevreklik yaratır.

A çocuk onaylı tavuk herkes doyamıyor. Daha da iyisi, tam bir listemiz var. shake ve fırında tavukla ne servis edilir akşam yemeğini daha da kolaylaştırmak için!

Sallayın ve Tavuk Pişirin
Ev yapımı sallayın ve tavuk pişirin hiç bu kadar kolay ve lezzetli olmamıştı. Bu lezzet dolu ekmek kırıntısı kaplama, tavuğunuzu çok gevrek yapacak! Karıştırın ve tavuğu kaplayın, sonra pişirin ve herkesin seveceği bir tavuk yemeğine doğru yola çıkıyorsunuz!
Bu tarifi inceleyin
Parşömen kağıdında pişmiş tavukları sallayın ve kıyılmış maydanozla süsleyin.

Tatlı ve Ekşi Tavuk

Paket servisi atlayın ve bu lezzetli yemeği onun yerine evde yapın. İçinde 30 dakikadan az, bu paket servis klasiğinin daha sağlıklı bir versiyonuna sahip olabilirsiniz.

Ananas, dolmalık biber ve soğan, çıtır çıtır tavuk parçalarıyla birleştirilir ve tuzlu su ile tatlandırılır, Tatlı ve ekşi sos. Pirinç üzerine servis edilir, o kadar iyidir ki bir daha paket yemek istemeyeceksiniz! 

Tatlı ve ekşi tavuk
Şaşırtıcı derecede lezzetli Tatlı ve Ekşi Tavuk, evde klasik bir Çin yemeği yemek için ananas, dolmalık biber ve soğan ile çıtır, kızarmış ekmekli tavuk parçalarını birleştirir! Yapması çok kolay ve sadece 25 dakika içinde sofraya hazır!
Bu tarifi inceleyin
Lezzetli tatlı ve ekşi tavuk, beyaz tabakta pilavın üzerinde servis edilir.

Izgara Tavuk Fettuccine Alfredo

Kuşkusuz, bu yapmak için tüm zamanların en sevdiğim yemeklerinden biridir.. Zengin, kremsi, sarımsaklı, İtalyan yemekleri hakkında sevdiğim her şey bu.

Alfredo sos ile karıştırılır. fettuccine makarna ve ızgara tavuk ile tepesinde. Bu hızlı tavuk tarifleri listesi onsuz tamamlanmış sayılmaz.

Izgara Tavuk Fettuccine Alfredo
İnanılmaz derecede zengin, kremalı Izgara Tavuk Fettuccine Alfredo akşam yemeği, fettuccine makarna, gülünç derecede lezzetli alfredo sosu ve ızgara tavuk göğsünü bir araya getiriyor! Bu ev yapımı alfredo sosu, akşam yemeğinizi ailenizdeki tüm makarna severler için restorandan daha kaliteli bir yemeğe götürür!
Bu tarifi inceleyin
Makarna üzerine ızgara tavuk fettuccine alfredo dilimlenmiş tavuk ile servis edilir.

Hindistan Cevizli Tavuk

Bu, hindistancevizi tavuğunun paket servisi olan harika bir versiyonudur. Hırpalanmış tempura tavuğu altın kadar kızarmış ve mükemmel bir gevrekliği var. Daha sonra tatlı ve keskin kremalı hindistan cevizi sosuyla yıkanır.

Tavuk yumuşak ve suludur ve harika hamur lezzetli hindistancevizi sosunu emer. Pirinç üzerinde servis yapın ve tadını çıkarın!

Hindistan cevizli Tavuk
Bu lezzetli, kremsi Çin Hindistancevizi Tavuğu yapmak için süper kolay bir Asya yemeği antre ve herhangi bir paketten çok daha iyi! Pişmiş tempura tavuk göğsünün ihale parçaları kızartılır ve ardından inanılmaz tatlı ve keskin kremalı hindistan cevizi sosuyla kaplanır!
Bu tarifi inceleyin
Yeşil tabakta pilavla servis edilen tavuğun büyük kare tepe açısı.

Tavuk Parmesan

Bu İtalyan klasiği bizim evde çok sevilen bir yemektir. İhale tavuk göğsü parmesan ile kaplanır ve altın kahverengiye kadar kızartılmış.

Kızarmış tavuk marinara ile doldurulur ve eritilmiş mozzarella bu hepsini birbirine bağlar. Geleneksel olarak makarna ile servis edilir, onu kolayca değiştirebilir ve patates veya pilav ile servis edebilirsiniz.

Tavuk Parmesan (Tavuk Parmesan)
Bu tavuk parmesan (veya tavuk Parmigiana), kızartılmış ve sonra fırınlanmış panelenmiş tavuk göğsü içeren klasik bir İtalyan antresidir! Parmesan panelenmiş tavuk göğsü, basit ve eksiksiz bir yemek için mozzarella, marinara ve makarna ile birleştirilir! Bu tavuk o kadar çok yönlüdür ki makarna ve alfredo sosu, patates püresi, pilav ve çok daha fazlası ile servis edilebilir!
Bu tarifi inceleyin
Marinara soslu ince spagetti makarna yatağında servis edilen parmesan tavuğunun üstten görünüşünü gösteren dikey resim ve her bir kesimin ortasında eritilmiş mozzarella ile iki Panko ve Parmesan kabuklu tavuk göğsü pirzola, üzerinde birkaç taze bebek Ceneviz fesleğen yaprağı ile süslenmiş gri benekli arka plan

Hibachi Tavuğu

Hibachi tavuğu bir Japon et lokantası klasiğidir. Bu iştah açıcı yemeği hazırlarken restorana gitmenize gerek yok. 15 dakikadır. evde.

Tavuk, mantarlı bir tavada yumuşayana ve sulu olana kadar pişirilir, ardından tereyağı, limon ve susam eklenir. Boom, çok lezzetlisin restoran tarzı yemek yemeye hazır.

Hibachi Tavuk
Bu hibachi tavuğu sadece 15 dakikada hazırlayabileceğiniz nefis, kolay ve lezzetli bir tavuk yemeği! Bu klasik bir Benihana tarifi, bu yüzden en sevdiğiniz Japon et lokantasındaki hibachi ızgarasından çıkmış gibi gerçekten tadı var! Bu lezzetli tavuk antre, yumuşak tavuk göğsü parçaları, dilimlenmiş mantarlar, biraz tereyağı ve limon suyu ile yapılır!
Bu tarifi inceleyin
hibachi tavuğu hafif ombre aqua arka planlı beyaz tabakta hibachi kabak ve pilav ile servis edilir.

Panda Express Kung Pao Tavuğu

Bu evde kolayca yapabileceğiniz başka bir paket yemek tarifi. Daha da iyisi, hazır 30 dakikadan az!

İhale, sulu tavuk, kabak, dolmalık biber ve soğan gibi bir dizi sebze ile tavada kızartılır. Hepsi lezzetli, keskin ve baharatlı zencefilli sarımsak sosunda bir araya geliyor. dünya dışı lezzetli.

Panda Express Kung Pao Tavuğu
Süper kolay Panda Ekspres Kung Pao Tavuğum, kızarmış wok, marine edilmiş tavuk ve kızarmış sebzelerden oluşan lezzetli bir akşam yemeğidir. İhale kabakları ve kırmızı dolmalık biberler fıstık, biber ve enfes bir zencefil sarımsak sosu ile bu hayranların en sevdiği başlangıç ​​yemeği için fırlatılıyor! Panda Express'ten bildiğiniz ve beklediğiniz tüm tatlarla bu süper taze yemeğe bayılacaksınız!
Bu tarifi inceleyin
Panda Express Kung Pao Tavuğunun büyük kare görüntüsü mavi bir arka plan üzerinde pilav ile beyaz bir tabakta servis edilir

Rotelli Tavuklu Spagetti

Aldanmayın, bu hoşgörülü, sevimsiz, bolca lezzetli yemek. Krem peynir, Velveeta peyniri ve çedar peyniri ile doldurulmuş tavuk ve spagetti.

Baharatlar ve yeşil biberli Rotel doğranmış domatesler, lezzetin derinliğine katkıda bulunur ve tüm lezzetleri dengeler. peynirli iyilik. Yeni bir aile favorisi olacağından emin olabilirsiniz.

Rotel ile Tavuk Spagetti
Rotel ile Tavuk Spagetti hafta içi aile yemekleri için kolay bir spagetti güveç yemeğidir! Peynirli lezzetle dolu. Velveeta peyniri, krem ​​peynir, krema (veya kremalı tavuk ve kremalı mantar çorbası), ve artık tavuk veya et döner tavuğu için mükemmel bir kullanım!
Bu tarifi inceleyin
Bu Rotel'li Tavuk Spagetti, Velveeta ve krem ​​peynirlerden elde edilen kremsi lezzetle dolu süper kolay bir spagetti güvecidir!

Bu hızlı tavuk tarifleri o kadar kolay ve lezzetli ki, onları dönen son dakika yemek fikirleri menünüze eklemek isteyeceksiniz! Aşağıda yorum yaparak bu inanılmaz aile favorilerinden hangisinin evinizde bir hit olduğunu bize bildirin!

Denediğin bir tarifi seviyor musun? Lütfen ayrıl 5 yıldızlı 🌟derecelendirme aşağıdaki tarif kartında ve/veya sayfanın aşağısındaki yorumlar bölümünde bir inceleme.
benimle iletişimde kal sosyal medya aracılığıyla @ Pinterest Facebook, Instagramya da Twitter! Üye olun bugün bültene (spam yok, söz veriyorum)! Tariflerimden birini denediğinizde beni etiketlemeyi unutmayın!

📋 Tarif

Hızlı Tavuk Tarifleri: Tavuk Brokoli Pirinç Güveç (+Daha Harika Yemekler!)

Hızlı tavuk tarifleri, yoğun hafta içi akşamları için kolay bir aile yemeğidir, böylece mutfakta vakit geçirmek yerine birlikte vakit geçirmeye odaklanabilirsiniz! Bu ailelerin en sevdiği tavuk tariflerinin her biri basit malzemeler gerektirir ve hepsi çocuklar tarafından onaylanmıştır!
Pin Tarifi Facebook'ta Paylaş

Kolay, Pratik 16 Sulu Tavuk Yemeği Tarifi

Kolay, Pratik 16 Sulu Tavuk Yemeği Tarifi

Sulu yemekler mutfak kültürümüzün bel kemiği, öyle değil mi? Nefis Yemek Tarifleri ailesinin birbirinden lezzetli ev yemekleri tarifleri arasından besleyiciliği yüksek sulu tavuk yemekleri çeşitleri 16 farklı tarifle bu listede!

Özel misafirleriniz için şık sunumlu sulu tavuk yemeği tarifleri, akşama ne pişirsem telaşına düşenlere pratik sulu tavuk yemeği çeşitleri, tamamı denenmiş birbirinden lezzetli seçenekler sunuyor: Püf noktalarıyla tavuk sote tarifi, fırında tavuklu güveçler, tencerede bol sebzeli tavuklu türlü çeşitleri, her cebe uygun tavuklu patates yemeği, doyurucu bir öğün patatesli tavuk baget yemeği, şipşak tavuklu kebaplar ve çok daha fazlası en beğenilen tarifleriyle sizleri bekliyor!

Pek çok kişinin deneyip fotoğraf ve yorumlarını paylaştığı bu tarifleri siz de vakit kaybetmeden deneyin! Sulu tavuk yemeklerinin yanına çok yakışacak pilav tarifleri için de kategoriyi ziyaret edebilirsiniz.

Mutfağa ilk kez girenler, telaş yok, bol resimli, videolu anlatımlar sizleri bekliyor!

--

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

#1 Tavuklu Patates Yemeği (videolu)

Düriye Civak (Tarif Defterim)
Yapımı Çok Kolay Sulu Tencere Yemeği &#; Tavuklu Patates (videolu)

Sulu patates yemeğinin pişmediği ev var mıdır? Hem ekonomik hem de her damak zevkine uygun bu yemeğin içindeki tavuk eti, bol sulu tek tabakta keyifle doyuracak sizi ;) İlk kez mutfağa girenlerin bile enfes sonuçlar elde edebileceği bir fırsat.

Tarif için: Tavuklu Patates Yemeği (videolu)

#2 Sebzeli Tavuk Baget (Tencerede)

İkosun_kitchen
Sebzeli Tavuk Baget (Tencerede) Tarifi

Sulu tavuk yemeklerini sevenler için bulunmaz bir fırsat, patatesli tavuk baget tarifi! Pratikçe hazırlanan bu tarifi kurtarıcı bir yemek gibi de düşünebilirsiniz, çok pratik! Elinizi oyalamadan hemencecik doyurucu bir tarif arıyorsanız kaçırmayın.

Tarif için: Sebzeli Tavuk Baget (Tencerede)

#3 Tavuk Sote Tarifi (videolu)

Elif Atalar
Tavuk Sote Tarifi (videolu)

Misafirleriniz için düşünmeden hazırlayabileceğiniz tavuk sote tarifi, yumuşacık lokum gibi etiyle herkesin beğenisini kazanacak! Tavuk etlerini dilediğiniz sebzeyle harmanlayabilir, tane tane dökülen pirinç pilavıyla enfes bir sunum hazırlayabilirsiniz.

Tarif için: Tavuk Sote Tarifi (videolu)

#4 Bezelyeli Tavuk Yemeği (Videolu)

Renkli Mutfağım
Bezelyeli Tavuk Yemeği (Videolu) Tarifi

İster mevsimindeki ister buzluktaki bezelyelerle hazırlayabileceğiniz pratik sulu yemek tarifini canlandıran ana malzeme elbette tavuk! Akşama ne pişirsem diye düşünüyorsanız suyuna ekmek banmalık bu besleyici sulu yemek tam size göre!

Tarif için: Bezelyeli Tavuk Yemeği (Videolu)

#5 Mantarlı Tavuk Sote

Elif Atalar
Mantarlı Tavuk Sote Tarifi

Mantar ve tavuğun lezzetli uyumuna davetlisiniz, oldukça doyurucu olan bu tarif tam bir protein deposu üstelik! Mantarlı tavuk sote nasıl yapılır, en güzel nasıl pişirilir merak ediyorsanız ister videolu anlatımı izleyin ister ipuçlarını takip edin.

Tarif için: Mantarlı Tavuk Sote

#6 Fırında Tavuk İncik (videolu)

Esra Atalar Birinci
Fırında Tavuk İncik (videolu) Tarifi

Tavuk etinin en sulu, en narin yerlerinden biri de tavuk incik! Yanına sebzeler eşliğinde fırınlandığında harika bir yemeğe dönüşür. Tabii yanına da olmazsa olmaz pilav ile birlikte

Tarif için: Fırında Tavuk İncik (videolu)

#7 Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği

Elizan
Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği Tarifi

Musakkasından karnıyarığına kırmızı etle pişirilen patlıcan yemeği, bu kez tavuklu ve de çok lezzetli! Hazırlanışı da oldukça pratik olan bu tarifte yapılış aşamaları da yer alıyor. Sevdiklerinizle tavuk ve patlıcanın bu lezzetini paylaşmak harika olacak!

Tarif için: Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği

#8 Tavuk Yahnisi (Haşlama)

Derya Ersoy
Tavuk Yahnisi (Haşlama) Tarifi

Hastalara şifa niteliğinde bu tarif bol vitaminli! Havuç, patates, soğan, sarımsak ve tavuk etinin leziz uyumu bu yemeği yiyenleri kendine hayran bırakacak. Yalnızca 3 aşamada hazırlayabileceğiniz tavuk yahnisi linkte sizleri bekliyor.

Tarif için: Tavuk Yahnisi (Haşlama)

#9 Fırında Tavuk Güveç

Tuğçe’nin Mutfağı
Fırında Tavuk Güveç Tarifi

Özel davetleriniz için fırında tavuk güveç hazırlamaya ne dersiniz? Güvecin lezzetine doyum olmayacak bu tarif bol sebze ve tavuk eti içeriği ile oldukça da besleyici. Yanında pilavın da çok iyi gideceğini düşündüğümüz bu tarifi kaçırmayın ;)

Tarif için: Fırında Tavuk Güveç

#10 Püre Yatağında Tavuk Sote

kezbanın lezzet dünyası♨️
Püre Yatağında Tavuk Sote Tarifi

Tavuk sotenin yanına en çok yakışacak lezzet eşlikçilerinden birisi de patates püresi. Her yaştan damak zevkine hitap edebilecek bu pratik tarifi hazırlaması da çok kolay ;) Sotenize mevcut olan malzemelerinizle de renk katabilirsiniz!

Tarif için: Püre Yatağında Tavuk Sote

#11 Fırın Poşetinde Harika Soslu Baget Tavuk Ve Patates

♨️Dilek Mutfakta♨️
Fırın Poşetinde Harika Soslu Baget Tavuk Ve Patates Tarifi

Fırın poşeti içerisinde sebzeler ve soslanmış bagetlele hazırlanan bu tarif hem çok lezzetli hem de yumuşacık! Özel misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz yeni favori ana yemeğiniz karşınızda, kaçırmayın.

Tarif için: Fırın Poşetinde Harika Soslu Baget Tavuk Ve Patates

#12 Kremalı Tavuklu Ve Mantarlı Güveç

Gönül
Kremalı Tavuklu Ve Mantarlı Güveç Tarifi

Lezzet bombası bir güveç hazırlamaya ne dersiniz? Tavuk ve mantar eti pişerken kremayla harmanlanıyor ve kızarmış kaşar peyniri bu yemeği bambaşka bir noktaya götürüyor. Özel davetleriniz için de garanti bir tarif.

Tarif için: Kremalı Tavuklu Ve Mantarlı Güveç

#13 Şipşak Tavuklu Tencere Kebabı (Muhteşem)

Nesli&#;nin Mutfağı
Şipşak Tavuklu Tencere Kebabı (Muhteşem) Tarifi

Kendi mutfağınızda şipşak bir kebap hazırlamak enfes bir fikir değil mi? Yumuşacık tavuk etiyle patates, biber ve soğan oldukça doyurucu bir öğün sunuyor. Mutfak tecrübesi olmayanlar bile rahatlıkla hazırlayabilir, videolu anlatım için tık tık.

Tarif için: Şipşak Tavuklu Tencere Kebabı (Muhteşem)

#14 Pratik Tavuklu Kağıt Kebabı

Feride topuz
Pratik Tavuklu Kağıt Kebabı Tarifi

Başka bir kebap tarifi var sırada: pratik tavuklu kağıt kebabı. Kabak, patlıcan, patates, soğan, tavuk göğsü ve sarımsakla hazırlanan bu tarifin lezzetine diyecek yok. Sebzeleri önceden kızartabilir ya da direkt fırınlayabilirsiniz, tercih sizin.

Tarif için: Pratik Tavuklu Kağıt Kebabı

#15 Tavuklu Türlü Yemeği Tarifi

Sevim Atalar
Tavuklu Türlü Yemeği Tarifi

Vaktiniz az olsa bile hemencecik hazırlayıp pişirebileceğiniz bir tarif arıyorsanız hem besleyici hem de leziz bir önerimiz var: tavuklu türlü yemeği. Bol sebzeli, tavuk etli içeriği ile gün içinde enerjinizi yerine getirecek.

Tarif için: Tavuklu Türlü Yemeği Tarifi

#16 Tavada Tavuk Baget

@serifeden_tarifler
Tavada Tavuk Baget Tarifi

Tavuk bagetleri yağ eklemeden tavada mühürleyip sonrasında salçalı sos ve sebzeler eşliğinde pişirebileceğiniz değişik bir tarif olan tavada tavuk baget, bol etli bir öğün tercih edenleri memnun edebilecek ;) Resimli anlatım için tıklayın.

Tarif için: Tavada Tavuk BagetBu konular da ilginizi çekebilir:

Kolay Tavuk Yemekleri

Tavuk Sarma Tarifleri: Gösterişli 12 Yemek

Lezzetli ve Doyurucu 20 Farklı Tavuk Sote Tarifi

Tavuk Pirzola Tarifleri: Lokum Kıvamında 25 Çeşit

Yüzlerce farklı tarif içeriği ile Tavuk Yemekleri kategorisini de ziyaret edebilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son aradıklarımtemizle

  • Yükleniyor..

Üye OlSiz de nefis yemek tariflerinin paylaşıldığı bu ortama katılın

Hemen Kayıt Ol

Haberdar olmak ister misiniz?

Popüler tariflerden ilk siz haberdar olmak ister misiniz?

Evet seçeneğini seçtiğinizde sitede en çok ilgi gören tariflerle ilgili bildirim alacaksınız. Bu bildirimleri istediğiniz zaman buradan katabilirsiniz.

Evet istiyorum

Daha sonra

parca tavuk 1


Tencerede parça tavuk sulu yemeği yapımında gr. kemikli tavuk eti, çeşitli sebze ve baharat kullanarak 45 dakikada yemeği pişirdik.
Malzemeleri:
gr. Tavuk Parçası
3 Adet Küçük Soğan
1 Adet Olgun Domates
1 Adet Patates
2 Adet Sivri Biber
1 Adet Havuç
2 Diş Sarımsak
4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1 Çay Kaşığı Domates Salçası
1 Çay Kaşığı Silme Karabiber
1 Çay Kaşığı Silme Kimyon
1 Çay Kaşığı Pul Biber
1 Çay Kaşığı Kekik
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Su Bardağı Kaynar Su

Ön Söz:
Parça tavuk sulu yemeğini tencerede çiğden yaptk. Bir tane market tavuğunun derisini soyduk, kemili kısımlarını çorbalık ayırdık. Tavuktan geriye kalan etli bölümlerini uygun irilikte parçaladık ve onları da başka yemekte kullanmak için ikiye böldük. Anlıyacağınız, bir tavuktan iki yemeklik, bir çorbalık çıkardık. Afiyet olsun.

Ön Hazırlık:
Tavuk parçaları yıkanacak ve süzülecek. Soğan, sarımsak soyulacak bütün bırakılacak. Patates, havuç soyulacak ve orta irilikte doğranacak. Domates rendelenecek. Sivri biber kuşbaşı doğranacak. 1 su bardağı kaynar su ile 1 çay kaşığı tepeleme doldurulmuş domates salçası karıştırılacak.

parca tavuk 2

Maharetini Göster:
Tencere tabanına tavuk parçaları aralıklu dizilecek, aralarına patates, havuç, soğan, sarımsak, sivri biber konulacak. Üzerine rendelenmiş domates, karabiber, kimyon, pul biber, kekik ve tuz serpilecek. Ardından hazırlanan salçalı 1 su bardağı kaynar su ilave edilecek ve 4 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirilecek. Ocak ısısı yükseltilecek. Tencere bir defa fokur fokur kaynatılacak ve kapağı kapatılacak. Ocak ısısı en düşük ısı konumuna getirilecek. Peşinden saate bakılacak not edilecek. Tam 45 dakika bitiminde yemeğiniz servise hazır. Sonrası malum.
‘Kolay Gelsin’
funduszeue.info


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası