gelinim mutfakta eleme / Gelinim Mutfakta 27 Ocak günün birincisi kim? Bilezikleri kim aldı? (SON ELEME) - Magazin Haberleri

Gelinim Mutfakta Eleme

gelinim mutfakta eleme

Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta 27 ocak 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta 27 ocak 2023 puan durumu ile bugün en heyecanlı programlarından birini yaşadı. Gelinim Mutfakta ara final öncesi bir ya da iki gelininin eleneceği açıklanmıştı. Elenen gelinin yerine ise yeni yarışmacı gelecek ve bir ay boyunca eleme yapılmadan altın yağmuruna devam edilecek. Peki, bugün Gelinim Mutfakta kim elendi, bilezikleri kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta 27 Ocak 2023 puan durumu...
GELİNİM MUTFAKTA BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta ara final öncesi son çeyreği alan gelin Rabia oldu. Rabia ara finali garantileyen ilk gelin oldu. Hafta boyunca en yüksek puanı toplayarak tam 7 bileziği koluna takan gelin de Rabia oldu. Özlem ise dörtlü finale adını yazdıran ikinci gelin oldu.
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta ara final öncesi elenen isim belli oldu. Tadım, puan yorumlamanın ardından hafta boyunca en düşük puanı alan gelin yarışmaya veda etti. Kalan şanslı gelinler ise bir ay boyunca eleme stresini yaşamayacaklar. Gelinim Mutfakta'dan bugün Olga oldu. Hatice ise dörtlü finale katılan üçüncü isim olarak devam edecek.

27 OCAK 2023 GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

RABİA- 19

HATİCE- 15

ÖZLEM- 14

OLGA- 6

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta kim elendi

Gelinim Mutfakta puan durumu

Gündem

23 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta bu hafta elenen yarışmacı belli oldu!Gelinim Mutfakta 23 Haziran Cuma Kim Elendi? Gelinim Mutfakta Bu Hafta eleme var mı?23 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta kim elendi?Sorularının detaylı cevapları, bu haberimizin içerisinde sizleri bekliyor.

19 Haziran 2023 tarihinde Pazartesi günü başlayan yarışma programı, 23 Haziran 2023 Cuma günü verilen puanlamalar sonucunda, 23 Haziran Cuma gelinim mutfakta bu hafta kim elendi? sorusunun cevabı %100 olarak netlik kazanacak.

Geçtiğimiz hafta yarışmadan Suzan ve Gamze yarışmadan elene iki isim olurken, bu hafta yarışmaya dahil olan Gönül ve Dudu, eskileri alt etmeyi başardı.

Gelinim Mutfakta 23 Haziran Cuma Kim Elendi - Eleme Olmayacak

Hafta başında aldığı puanlarla eleme potasından kurtulan Gönül ile Dudu, bu hafta rahat bir final geçirmeye hazırlanırken, Miyase ile Tuğba ise eleme potasında yer alan isimler oldu. Not: 23 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi sorusunun cevabı, bu yazının sonunda açıklanmıştır.

Sezon finalinde Tuğba, Miyase, Dudu ve Gönül yarışmaya katılan isimler oldu. Dikkat: Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi sorusunun cevabı, bu yazının en son kısmında açıklanmıştır.

Gelinim Mutfakta 23 Haziran Cuma Kim Elendi

19 Haziran 2023 tarihinde başlayan Gelinim Mutfakta yarışması, 23 Haziran 2023 tarihinde son bulacak. Hafta başından itibaren aldığı düşük puanlardan dolayı Tuğba eleme potasına düşerken, bu hafta gelinim mutfakta yarışmasında eleme olup olmayacağı merak konusu oldu. 

Dudu Akdemirbey kimdir Gelinim Mutfakta yeni gelen yarışmacı (8 Mart 2021)

Bu hafta Gelinim Mutfakta 23 Haziran Cuma kim elendi? Sorusunun cevabını merak eden izleyiciler, şu soruyu merak ettiler.

“Gelinim Mutfakta kim elendi? Bu hafta yarışmada eleme olacak mı?” İzleyici Yorumu

Sözleri ile izleyiciler, bu hafta yarışmada eleme olup olmayacağı merak konusu oldu.

Gelinim Mutfakta Gönül Harşitlioğlu

Bu hafta Gelinim Mutfakta 23 Haziran Cuma kim elendi? sorusuna cevap olmaya en yakın aday, Tuğba olsa da bu hafta sezon finali başladığı için Gelinim Mutfakta yarışmasında eleme olmayacak.

Gelinim Mutfakta Bu hafta ki puanların toplamı;

Miyase : 55 + 19 = 74
Tuğba : 46 + 22 = 68

Dudu : 56 + 8 = 64
Gönül : 65 + 7 = 72

Bu hafta 19-23 Haziran Gelinim Mutfakta kim elendi sorusunun cevabı Kader OLDU.

23 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi: Eleme Olmayacak

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası