hemşire resmi çizimi kolay / Pozisyonlar hakkında herşey!

Hemşire Resmi Çizimi Kolay

hemşire resmi çizimi kolay

Kalbi kaleminde atan hemşire: Mehtap Pelin Demirci

On iki yıldır hemşirelik yapan ve bunun yanı sıra küçüklükten beri severek uğraştığı resim sanatını hobi olarak sürdüren Mehtap Pelin Demirci, Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Hastanesi’nde çalışıyor. Kalp Damar ve Cerrahi bölümünde isteyerek ve severek çalıştığını dile getiren hemşire Demirci, kalpten yola çıkarak birçok resim çizdi. Çizdiği resimlerden mini bir de sergi oluşturan Demirci, resim sanatı ile amatör olarak uğraştığını, ancak profesyonel şekilde de eğitim almak istediğini kaydetti. 

 

 

Hemşire Mehtap Pelin Demirci, “Çocukluğumdan beri resim yapmayı hep çok sevmiştim. İlkokulda da hep böyle özel bir alan ayırırdı öğretmenlerim. Çok yetenekli olduğumu düşünmüyorum. Ama resim yapmanın bende çok özel bir yeri var ve benim için terapi gibi. O zamandan beri çiziyorum, çok çaba sarf ediyorum. Eğitim almadım ama sürekli çalışıyorum, videolar izliyorum ve amatör bir şekilde çalışıyorum. Tabi Kalp Damar Hastanesine geçtikten sonra da kalbin bende önemli bir yeri vardı. Bununla birlikte mesleğim ve yaptığım sanatı birleştirme şansım oldu” şeklinde konuştu.

“Organlara bir de başka türlü bakmak anlamına geliyor”

Hemşirelik mesleğini çok sevdiğini belirten Pelin Demirci, öte yandan resim çizmekten de çok hoşlandığını vurgulayarak, “Benim için hayatın zor tarafından kaçış gibi. Organlara bir de başka türlü bakmak anlamına geliyor. Saatlerce uğraşabiliyorum. Ben şöyle düşünüyorum herkesin kendi içinde keşfedilmemiş bir yanı vardır. Mutlaka bunu bulmaları ve odaklanmalarını tavsiye ediyorum herkese. Benim ki de çizim yapmak. Çok güzel şeyleri çizdiğimi iddia etmiyorum. Ama bunu yapmayı çok seviyorum” diye konuştu.

 

 

“Bir çizimimde bir sürü boya ve bir sürü teknik uygulayabiliyorum”

Resimlerini çizerken birden çok teknik denediğini belirten Demirci, “Aslında her tekniği deniyorum. Her türlü boyayı kullanabiliyorum. Bir çizimimde bir sürü boya ve bir sürü teknik uygulayabiliyorum. Kendi sevdiğim şeyi yapmayı tercih ediyorum. Çizerken kurala bağlı olmayı sevmiyorum. Aslında bu benim kurallardan kaçtığım da bir sığınak diyebilirim. Resim konusunda profesyonelleşmeyi çok istiyorum. Öncelikle eğitimini almak ve daha çok geliştirmek istiyorum. Ama mesleğim ile birleştirerek devam ettirmek de tercihim tabi ki. Dün tesadüfen bir grafikerin yorumunu aldım beni çok mutlu etti. Daha böyle sanatla uğraşan kişilerden aldığım geri bildirimler beni mutlu ediyor. Ekip arkadaşlarım sağ olsunlar her zaman beni motive ettiler. Bu konuda destek oldular bana. Bu da çok mutu etti beni” dedi.

 

“Onun anısına, ona ithafen yapmak istedim bu sergiyi”

Sergisini uzun yıllar birlikte çalıştığı ve kendisine ‘kalbi kaleminde atan kız’ diye seslenen, yakın bir süre önce kaybettiği arkadaşı Gündem Yıldız’a atfettiğini belirten Demirci, “Meslek hayatıma başladığım ilk yıllarda özel sektörde birlikte çalıştığım arkadaşım vardı Gündem Yıldız. Onunla birlikte aynı anda devlet kurumuna atanmıştık. İkimiz de Kalp Damar Cerrahi Hemşiresi olmak istiyorduk. Ama uzun yıllar başka bir klinikte çalışma durumunda kaldık. Son 3 yıldır birlikte Kalp Damar Hastanesindeydik. Ama maalesef arkadaşımızı kaybettik. Ben de onun anısına, ona ithafen yapmak istedim bu sergiyi. Bir yerlerde bizi duyduğunu ve gördüğünü düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

 

hemşire

resim

sergi

çizim

kalp damar ve cerrahi

  • ADALET

    Adalet Alanı’nda; cezai ve hukukî adalet uygulamalarında yer alan meslek elemanlarını sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda nitelikli kişiler olarak yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • AİLE ve TÜKETİCİ HİZMETLERİ

    Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı, birey ve aile kaynaklarının etkin kullanılması, yönetilmesi, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşlanma bilincinin kazandırılması gibi hizmetlerin yürütülmesinde etkili bireyleri yetiştirmeyi hedefler.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • AYAKKABI ve SARACİYE TEKNOLOJİSİ

    Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi alanında; Ayakkabı, Saraciye Modelistliği ve Üretimi uygulamalarında yer alan meslek elemanlarını gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli kişiler olarak yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

    Bilişim Teknolojileri Alanı, bilgisayar sistemlerinin yazılım ve donanım kurulumu yanında Ağ İşletmenliği, Bilgisayar Teknik Servisi, Veri tabanı Programcılığı ve Web Programcılığı dallarına yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİLERİ

    Biyomedikal Cihaz Teknolojileri sektörünün gelişen tıp teknolojileriyle beraber evrensel gelişimi; tüm dünyada ve ülkemizde sürekli değişen, gelişen bir pazar ve rekabet ortamı oluşturmuştur. Bu alanda oluşan nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamak amacı ile Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı, altında yer alan Tıbbi Görüntüleme Sistemleri, Tıbbi Laboratuvar ve Hasta Dışı Uygulama Cihazları, Yaşam Destek ve Tedavi Cihazları, Fizyolojik Sinyal İzleme Teşhis ve Kayıt Cihazları dallarının yete

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • BÜRO YÖNETİMİ

    Büro Yönetimi Alanı, günlük işler, dava hizmetleri, ofis yönetimi, iletişim, bildirimler ve ödemeler, ofis makineleri, sunum, toplantı ve seyahat hizmetleri ile ilgili bilgi ve becerileri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • ÇOCUK GELİŞİMİ ve EĞİTİMİ

    Günümüzde erken çocukluk eğitiminin yanı sıra özel eğitim kurumlarının hızla yayılması, bu sektörde büyük bir ihtiyaç doğmasına neden olmuştur. Çocuk gelişimi ve eğitimi alanının program geliştirme çalışmaları kapsamına alınması ve bu çerçevede programlarının sektör analizine dayalı olarak modüler esaslı hazırlanması, ülkemiz insanlarının eğitimi açısından çok önemlidir. Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı, altında yer alan Erken Çocukluk Eğitimi ve Özel Eğitim dallarının yeterliklerini kazandırmaya

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • DENİZCİLİK

    Denizcilik Alanı’nda; denizcilik kültürüne sahip güverte zabiti’, ‘gemi makineleri işletme mühendisi’, ‘gemi elektroniği ve haberleşme zabiti’, ‘yat ve balıkçı gemisi kaptanlığı’ ile ‘su ürünleri üretim teknisyeni’ yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • EĞLENCE HİZMETLERİ

    yüzyıla girildiğinde tüm dünya yeni bir kalite anlayışı ile hızlı bir değişim rüzgârının etkisi altında kalmış, bu hızlı değişim sonucu turizm sektörü içinde eğlence hizmetleri de dünyada ve ülkemizde önemli düzeyde istihdam alanı oluşturmuştur. Eğlence hizmetleri alanı altında yer alan Animatörlük ve Çocuk Animatörlüğü dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Eğitim Danışmanı

  • EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ

    El Sanatları Teknolojisi Alanı altında yer alan el dokuma, halı desinatörlüğü, dekoratif el sanatları, el ve makine nakışları, sanayi nakışları, dekoratif ev tekstili dallarının yeterliklerinden; dokuyacağı halının iplerini boyama, desenini çizme, geleneksel ve yöresel ürünler hazırlama, tekniğe uygun olarak elde ve makinede nakış işleme, desen programını kullanma ve sanayi makinesinde tekniğe uygun işleme, tekstil ve çeyiz ürünleri hazırlama gibi kazanımlara yönelik eğitim ve öğretim verilen al

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ

    Elektrik-elektronik sanayi, küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşulları nedeni ile sürekli ve dinamik bir gelişim içindedir. Bu özellikleri nedeni ile elektrik-elektronik sanayi, stratejik bir sanayi olarak ülkelerin yakın ilgisini çekmekte ve bu sektör için devletler tarafından özel planlamalar yapılmaktadır. Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı, altında yer alan Bobinaj, Büro Makineleri Teknik Servisi, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ

    Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, endüstride otomatik üretim yapan makinelerin bakımı, onarımı, programlanması ve temel olarak imalatı gibi alanlarda yeterlilik kazandırmaya yönelik eğitim vermektedir.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • GAZETECİLİK

    Gazetecilik Alanı medya sektöründe gündemi takip etme, haber değeri taşıyan olaylarla ilgili bilgi ve belgeleri toplama ve haber yazma yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • GEMİ YAPIMI

    Gemi Yapımı Alanı altında yer alan dallarda, dünya denizcilik standartlarında, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan meslekî yeterlikleri kazanmış, nitelikli meslek elemanları yetiştirmektir. Gemi Yapımı Alanı, Gemi Ressamlığı, Çelik Gemi Yapımı, Gemi Boru Donatımı, Tekne ve Yat Yapımı dallarında eğitim vermektedir.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • GIDA TEKNOLOJİSİ

    Gıda Teknolojisi Alanı altında yer alan Gıda Kontrol, Süt İşleme, Hububat İşleme, Sebze ve Meyve İşleme, Zeytin İşleme, Çay Üretimi ve İşleme dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • GRAFİK ve FOTOĞRAF

    Grafik ve Fotoğraf Alanı altında yer alan Grafik, Fotoğraf Çekim, Fotoğraf Baskı dallarında, sektörün ihtiyaçları bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazandıran nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • GÜZELLİK ve SAÇ BAKIM HİZMETLERİ

    Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı altında yer alan dallarda, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON HİZMETLERİ

    Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı altında yer alan halkla ilişkiler, müşteri temsilciliği, kamuoyu araştırmacılığı, organizasyon sorumlusu, fuar organizasyon sorumlusu dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • HARİTA, TAPU, KADASTRO

    Harita-Tapu-Kadastro Alanı; arazi ölçümü, harita çizimi ve hesaplamaları yapma, tapu siciline konu olan her türlü işlemi yapma, taşınmaz malların sınırlarını arazi ve harita üzerinde belirlemeye yönelik eğitim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • HASTA ve YAŞLI HİZMETLERİ

    Yapılan araştırmalarda, kişilerin yaşlılık, hastalık ve engellilik ile birlikte öz bakım ihtiyaçlarında zorlandıkları belirlenmiştir. Bu durum, sağlık hizmetlerinin yanı sıra bakım hizmeti verebilecek elemanlara da ihtiyacı artırmıştır. Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı altında yer alan Yaşlı Bakımı, Hasta Bakımı, Engelli Bakımı dallarında, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazandıran nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmek am

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ ve SAĞLIĞI

    Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Alanı altında yer alan Veteriner Sağlık dalında, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, mevzuata uygun olarak hayvan sağlığı ve ıslahı işlerini yapabilen, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin ışığı altında gerekli mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • İNŞAAT TEKNOLOJİSİ

    İnşaat Teknolojisi Alanı, Ahşap Yapı Sistemleri, Betonarme Yapı Sistemleri, Beton- Çimento ve Zemin Teknolojisi, Cephe Sistemleri ve PVC Doğrama gibi inşaat'ın her alanında yeterlik kazanmış elemanlar yetiştirmeyi amaçlar.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • İTFAİYECİLİK ve YANGIN GÜVENLİĞİ

    İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Alanı; kamu, özel kurum ve kuruluşlar ile her türlü yapı, bina, tesis ve işletmelerin tasarımı, yapımı, işletimi, bakımı ve kullanımı aşamalarında, herhangi bir şekilde çıkan yangının can ve mal kaybını en aza indirerek söndürülmesini sağlayan, yangının öncesinde ve sonrasında alınacak tedbirler ile organizasyon, eğitim ve denetimini üstlenebilecek yetenekte İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Teknisyeni yetiştirmeyi amaçlar.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • KİMYA TEKNOLOJİSİ

    Kimya Teknolojisi Alanı altında yer alan Kimya Laboratuvarı, Boya Üretimi ve Uygulama, Lastik Üretimi, Petrol – Rafineri, Petrol – Petrokimya, Deri İşleme ve Proses dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • KONAKLAMA ve SEYAHAT HİZMETLERİ

    Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı altında yer alan Ön Büro Elemanı, Kat Hizmetleri Elemanı, Rezervasyon Elemanı, Operasyon Elemanı dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Konaklama ve seyahat hizmetleri alanının amacı altında yer alan mesleklerde, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmektir.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • KUYUMCULUK TEKNOLOJİSİ

    Kuyumculuk Alanı, son yıllarda ülkemizde hızlı bir değişim süreci içerisine girmiştir. Bu alanda yetişmiş nitelikli iş gücüne ihtiyaç gün geçtikçe artmaktadır. Değişim süreci ve artan iş gücü ihtiyacı, alanda faaliyet gösteren çalışanların bilgi ve becerilerini artırarak kendilerini yenilemelerini gerektirmektedir. Kuyumculuk alanı altında yer alan Takı İmalatçılığı Dalında, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan meslekî yeterlikleri kazanmış, nitelik

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • LABORATUVAR HİZMETLERİ

    Laboratuvar Hizmetleri Alanı; tarım ürünlerinin üretiminde verim ve kalite artışı, güvenli ürün elde edilmesi ve hayvan sağlığına yönelik laboratuvar çalışmalarının yürütüldüğü hizmet alanıdır. Laboratuvar Hizmetleri Alanı, altında yer alan Tarım Laboratuvarı dalında yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • MAKİNE TEKNOLOJİSİ

    Makine sanayisi dünyada hızla gelişen, pazar payı artan ve rekabet koşulları ağırlaşan bir sektör olmaktadır. Dolayısıyla sektör sürekli gelişim gösteren, kendini yenileyen, araştırma ve geliştirme çalışmalarına ağırlık veren bir sanayi dalı olma durumundadır. Ülkemizde de bu sektöre yönelik kalifiye eleman ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. Makine Teknolojisi Alanı altında yer alan Bilgisayarlı Makine İmalatı, Endüstriyel Kalıp, Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı, Makine Bakım Onarım, Merm

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • MATBAA TEKNOLOJİSİ

    Matbaa teknolojisi sektörü, küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşullarının bir sonucu olarak sürekli ve hızlı bir gelişim içindedir. Bu özellikleri nedeniyle matbaa teknolojisi sektörü, stratejik bir sektör olarak ülkelerin yakın ilgisini çekmektedir. Küreselleşmeyle birlikte matbaa teknolojisi sektöründe rekabet büyük yoğunluk kazanmakta, sanayileşmiş ülkeler bu sektörün korunması ve rekabet gücünün geliştirilmesi için özel politikalar uygulamaktadır. Matbaa Teknolojisi Alanı, alt

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • METAL TEKNOLOJİSİ

    Metal Teknolojisi Alanı altında yer alan Kaynakçılık, Isıl İşlem, Çelik Konstrüksiyon, Metal Doğrama dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Metal teknolojisi alanı altında yer alan dallarda sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda, gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • METALÜRJİ TEKNOLOJİSİ

    Metalürji Teknolojisi, metallerin doğadan çıkarılması ve hurdaların toplanarak ergitilmesi ile metal malzeme üretimini kapsamaktadır. Metalürji Teknolojisi alanı altında yer alan meslekte, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır. Metalürji Teknolojisi Alanı, Döküm ve İzabe dallarında eğitim vermektedir

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • MOBİLYA ve İÇ MEKAN TASARIMI

    Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, sağladığı istihdam imkânı, üretim sürecinde yarattığı katma değer ve uluslararası ticaretteki ağırlığı nedeniyle ekonomik kalkınma sürecinde önemli rol oynayan bir sanayi sektörü olmuştur. Bu nedenle sektör, bu alanda yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duymaktadır. Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı, altında yer alan Mobilya İç Mekân Ressamlığı, İç Mekân ve Mobilya Teknolojisi, Mobilya İskeleti ve Döşemesi, Mobilya Süsleme Sanatları, Ahşap Doğrama Teknolojisi dallarının

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • MODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ

    Moda Tasarım Teknolojileri Alanı altında yer alan dallarda, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ

    Motorlu taşıtlar sektörü, küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşullarının bir sonucu olarak sürekli ve hızlı bir gelişim içindedir. Bu özellikleri nedeniyle motorlu taşıtlar sektörü, stratejik bir sektör olarak ülkelerin yakın ilgisini çekmektedir. Motorlu araçlar teknolojisi alanı altında yer alan; Otomotiv Elektromekanik, Otomotiv Gövde, Otomotiv Boya, İş Makineleri dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • MUHASEBE ve FİNANSMAN

    Muhasebe ve Finansman Alanı işletmelerin kuruluşu, faaliyetlerine ait belgelerin tasnifi, kayıt işlemleri, dosyalama ve arşivleme işlemleri, raporlama, analiz etme, dış ticaret mevzuatı, gümrük işlemleri, muhasebe kayıtları, finans ve borsa hizmetleri yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Muhasebe ve Finansman Alanı Bilgisayarlı Muhasebe, Dış Ticaret Ofis Hizmetleri, Finans ve Borsa Hizmetleri dallarında eğitim sunmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • MÜZİK ALETLERİ YAPIMI

    Müzik Aletleri Yapımı Alanı, ülkemizde ve dünyada kullanılan müzik aletlerinin yapımına yönelik bir meslek alanıdır. Makineleşme ve her alandaki seri üretimin artması birbirinin aynısı, estetik ve sanat değeri taşımayan nesne ve eşyaların hayatımıza daha fazla girmesi, el emeği sonucu ortaya çıkarılan eşyaların gittikçe daha fazla değer kazanmasına yol açmaktadır. Müzik Aletleri Yapımı Alanı Mızraplı Halk Müziği Enstrümanları Yapımı, Mızraplı Sanat Müziği Enstrümanları Yapımı, Mızraplı Batı Mü

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • PAZARLAMA ve PAREKENDE

    Günümüzde hızla gelişen teknoloji ile birlikte pazarlama ve perakende tüm sektörler için vazgeçilemez bir faaliyet alanı hâline gelmiştir. Bu alanda yer alan meslekler de hızlı bir şekilde gelişmeye ve değişmeye devam etmektedir. Pazarlama ve Perakende Alanı altında yer alan Satış Elemanlığı, Sigortacılık, Emlak Komisyonculuğu, Gıda Satış Elemanlığı dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • PLASTİK TEKNOLOJİSİ

    Plastik Teknolojisi Alanı, plastik üretim teknolojileri ve üretim süreci, plastik kalıp teknolojileri ve kalıp üretimi ile ilgili yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • RADYO ve TELEVİZYON

    Radyo-Televizyon, proje çerçevesinde, sanal ve gerçek nesnelerin tasarımını yapma, tasarımları üç boyutlu olarak canlandırma ve canlandırmayı izlenebilir gösteri olarak hazırlama gibi yeterlikleri kazandırmaya yönelik alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİ

    Raylı Sistemler Teknolojisi Alanı altında yer alan Makine, Elektrik-Elektronik, İşletme, İnşaat ve Mekatronik dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • SAĞLIK HİZMETLERİ

    Sağlık Hizmetleri Alanında verilen eğitim ile Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarının kazandırdığı bilgi becerilerle, sağlık kurum ve kuruluşlarında sağlık profesyonellerine yardım ederek sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • SANAT ve TASARIM

    Sanat ve Tasarım Alanı; mekân düzenlemeleri ve tasarımı, resim, heykel ve tasarım uygulamaları, yüzey süsleme ve dekoratif tasarım uygulamaları ile ilgili yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • SERAMİK ve CAM TEKNOLOJİSİ

    Seramik ve Cam Teknolojisi Alanı altında yer alan; Çinicilik, Alçı Model Kalıp, Tornada Form Şekillendirme, Sır Üstü Dekorlama, Serbest Seramik Şekillendirme, Dekoratif Cam ve Endüstriyel Cam Dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • SİVİL HAVACILIK

    Küresel ekonominin lokomotifi, dinamik, rekabetin yoğun olduğu ve değişimlerin sıkça yaşandığı, pahalı ve kapsamlı yatırımlar gerektiren Sivil Havacılık sektörü dünyada ve Türkiye’de olağanüstü bir şekilde büyümeye devam ederken, sektörün eleman ihtiyacı da artmaktadır. Bu ihtiyacın karşılanmasına yönelik olarak Sivil Havacılık Alanı Yer Hizmetleri Dalında alanında uzman, eğitimli bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • TARIM

    Tarım, sağladığı istihdam imkânı, üretim sürecinde sağladığı katkı ve uluslararası ticaretteki ağırlığı nedeniyle ekonomik kalkınmada önemli rol oynamaktadır. Tarım alanı altında yer alan endüstriyel sebze ve meyve yetiştiriciliği, tarım alet ve makineleri, tarla bitkileri yetiştiriciliği, süs bitkileri ve peyzaj dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Eğitim Danışmanı

  • TASARIM TEKNOLOJİLERİ

    Tasarım Teknolojileri Alanı, Endüstriyel Ürünler Tasarımı Dalı’nda sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • TEKSTİL TEKNOLOJİSİ

    Tekstil Teknolojisi Alanı; İplik Üretim Teknolojisi, Dokuma Desinatörlüğü, Dokuma Operatörlüğü, Dokusuz Yüzeyler, Endüstriyel Yuvarlak Örme, Endüstriyel Düz Örme, Endüstriyel Çorap Örme, gibi dallara yönelik eğitim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • TESİSAT TEKNOLOJİSİ ve İKLİMLENDİRME

    Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı altında yer alan Yapı Tesisat Sistemleri, Soğutma Sistemleri ve İklimlendirme Sistemleri ile ilgili mesleklerde, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • UÇAK BAKIM

    Ülkemizde havacılık sektörü, gerek ekonomik değer gerekse savunma sanayi içindeki yüksek payı nedeniyle önemli bir istihdam kaynağıdır. Uçak Bakım Alanı altında yer alan mesleklerde, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır. Uçak Bakım Alanı, Uçak Gövde – Motor, Uçak Elektroniği dallarında eğitim vermektedir.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

    Ülkemizde işletmeler, kurumsallaşma yolunda hızla ilerledikçe ulaştırma hizmetleri alanına olan ihtiyaç daha da artmaya bağlamıştır. Bu sebeple ulaştırma hizmetleri alanında yeterlik sahibi insanlara çok ihtiyaç duyulmaktadır. Ulaştırma hizmetleri alanı altında yer alan lojistik dalının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • YENİLENEBİLİR ENERJİ TEKNOLOJİLERİ

    Yenilenebilir Enerji Teknolojileri; rüzgâr ve güneş enerjisinden elektrik üreten küçük ve büyük çaplı santrallerin kurulumu, işletilmesi, bakımı, onarımı ve arızalarının giderilmesi ile ilgili yeterlikleri kazandırmaya yönelik alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

  • YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ

    Turizm sektöründeki gelişmelerin yanı sıra toplumdaki sosyokültürel ve ekonomik değişimler; yiyecek içecek hizmetleri alanının da gelişimini hızlandırarak önemli bir istihdam alanı hâline dönüşmesini sağlamıştır. Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı altında yer alan Mutfak Dalı ile aşçı, Pastacılık Dalı ile pastacı, Servis Dalı ile servis elemanı, Bar Dalı ile barmen-barmaid, Hosteslik Dalı host-hostes meslek elemanlarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

    Bölüm Öğrencisi

    Bölüm Öğretmeni

    Eğitim Danışmanı

İZMİR TINAZTEPE ÜNİVERSİTESİ?

Öğrencilerimiz sağlık temalı tematik üniversitemizde, sadece sağlık eğitimi almamakta sağlıklı bir yaşamı da deneyimleyecektir. Üniversitemiz içerisinde sağlıklı yaşamı teşvik edecek yürüyüş yollarımız, sağlıklı beslenme merkezlerimiz, öğrencilerimizin kendi tarım alanlarını yaratabileceği organik üretim merkezlerimiz ve bu yönde benzer birçok çalışma ile öğrencilerimizin sağlıklı yaşamı hayatlarının her anına entegre edecekleri alanların yapımı devam etmektedir.
Bu hedefleri gerçekleştirirken yerleşke alanında yer alan binalarda her türlü görsel, işitsel cihazlar ve internet bağlantılarının bulunduğu çeşitli kapasitede derslikler ve gelişmiş laboratuvarlardan da yararlanılmaktadır. Kampüsümüz içerisinde ayrıca içinde çeşitli etkinliklerin yapılabileceği sosyal alanları, yemekhane ve kafeteryalar bulunmaktadır. Tüm bunlara ek olarak çeşitli kapasitelerde salonları, okuma odaları ve kütüphane, mutfak, revir, kantinler ve yurt olanakları da kampüsümüzde öğrencilerimize sunulmaktadır. Bu alanların yapımı ve geliştirme çalışmaları devam etmektedir.

Faber Castell kalemleri, kalitesiyle bilinen bir marka olduğundan, Faber Castell orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır? sorusu oldukça sık sorulur. İlk olarak, kalemin üzerindeki Faber Castell logosuna dikkat edin. Orjinal kalemlerde logo baskısı net ve çizgileri belirgindir. Ayrıca, kalemin gövdesinde “Made in Germany” yazısı olmalıdır. Bir diğer önemli nokta, kalemin rengidir. Faber Castell kalemleri, özellikle siyah ve mavi renklerde, oldukça yoğun ve canlı bir renge sahiptir. Kalemin ucu sert ve dayanıklı olmalıdır. Son olarak, kalemin kutusuna da dikkat edin. Orjinal kalemlerin kutusu, logo ve renklerle uyumlu ve kaliteli bir yapıdadır.

Faber Castell kalemlerinin orijinalliği nasıl anlaşılır?

Faber Castell kalemlerinin orijinalliğini anlamak için dikkat edilmesi gereken birkaç özellik vardır. Öncelikle kalemin üzerindeki marka ve model numarasının doğru olup olmadığına bakılmalıdır. Ayrıca kalemin uç kısmında Almanya yazması da orijinalliğinin bir göstergesidir.

Bunun yanı sıra, kalemin yüzeyine dokunarak malzeme kalitesi hakkında fikir sahibi olunabilir. Orijinal bir Faber Castell kalemin yüzeyi pürüzsüz ve kaliteli bir his verir. Ayrıca kalemin kutusu da orijinalliği konusunda ipucu verebilir. Orijinal kalemlerin kutusu genellikle farklı renklere sahip ve üzerinde Faber Castell logosu bulunur.

Faber Castell kalemleri nereden satın alınabilir?

Faber Castell kalemleri çevrimiçi veya mağazalardan satın alınabilir. Çevrimiçi olarak satın almak isteyenler, resmi Faber Castell web sitesini veya online alışveriş sitelerini ziyaret edebilirler. Mağazalardan satın almak isteyenler ise kırtasiyeleri veya sanat malzemeleri satan mağazaları tercih edebilirler.

Faber Castell kalemleri hangi malzemeden üretilir?

Faber Castell kalemleri genellikle ahşap veya plastik malzemeden üretilir. Ahşap kalemler genellikle daha dayanıklıdır ve daha kaliteli bir his verirken, plastik kalemler daha hafif ve kolay taşınabilir. Ayrıca kalemlerin uç kısımları da çelik veya altın kaplamalı olabilir.

Faber Castell kalemleri kaç çeşittir?

Faber Castell kalemleri birçok farklı modelde ve çeşitte üretilir. Bunlar arasında kurşun kalem, pastel kalem, keçeli kalem, tükenmez kalem, fırça kalem gibi çeşitler bulunur. Her bir çeşit farklı renklerde ve uç kalınlıklarında üretilir.

Faber Castell kalemleri hangi amaçlar için kullanılabilir?

Faber Castell kalemleri çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Örneğin, kurşun kalemler genellikle okul veya ofis işleri için kullanılırken, pastel kalemler daha çok sanat amaçlı kullanılır. Keçeli kalemler ise çizim veya yazı için kullanılabilir.

Faber Castell kalemleri ne kadar dayanıklıdır?

Faber Castell kalemleri genellikle oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü olarak bilinir. Kaliteli malzemelerden üretildikleri için kolay kolay kırılmaz veya bozulmazlar. Ayrıca kalemlerin uçları da kolay kolay kırılmaz ve uzun süreli kullanım için idealdir.

Faber Castell kalemleri nasıl temizlenir?

Faber Castell kalemlerinin temizliği çeşitli yöntemlerle yapılabilir. Örneğin, kurşun kalemler silgi ile kolayca silinebilirken, pastel kalemler biraz daha zor temizlenir ve özel bir temizleyici gerektirebilir. Keçeli kalemler ise genellikle alkol bazlı bir temizleyici ile temizlenebilir.

Faber Castell kalemleri geri dönüştürülebilir mi?

Faber Castell kalemleri genellikle geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilir. Ahşap kalemler geri dönüştürülebilirken, plastik kalemler de geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilir. Ancak, kalemlerin geri dönüştürülmesi için öncelikle yerel geri dönüşüm programlarına katılmanız gerekebilir.

Faber Castell kalemleri hediye olarak uygun mu?

Faber Castell kalemleri, kaliteli ve estetik görünümleri nedeniyle hediye olarak oldukça uygun bir seçenektir. Ayrıca birçok farklı model ve renkte üretildiği için, hediye seçenekleri oldukça geniştir. Özellikle sanatseverler veya ofis çalışanları için ideal bir hediye olabilir.

Faber Castell kalemlerinin fiyatları nedir?

Faber Castell kalemlerinin fiyatları, model ve çeşitlerine göre değişiklik gösterir. Daha basit modeller genellikle daha uygun fiyatlıyken, daha özel ve kaliteli modeller daha yüksek fiyatlara sahip olabilir. Ancak, Faber Castell kalemleri genellikle orta seviye fiyat aralığında bulunur.

Faber Castell kalemleri hangi ülkede üretilir?

Faber Castell kalemleri genellikle Almanya‘da üretilir. Faber Castell, Almanya’nın en eski kalem üreticilerinden biridir ve yıllardır kaliteli kalemler üretmektedir. Ancak, bazı modeller başka ülkelerde üretilebilir.

Faber Castell kalemleri çocuklar için uygun mu?

Faber Castell kalemleri çocuklar için uygun bir seçenek olabilir. Özellikle kurşun kalemler, okul ödevleri için idealdir. Ancak, bazı modellerin uçları oldukça keskin olabilir ve küçük çocuklar için uygun olmayabilir. Bu nedenle, çocuklar için uygun modeller seçmek önemlidir.

Faber Castell kalemleri ambalajları nasıldır?

Faber Castell kalemleri genellikle kutulu olarak satılır. Kutuların tasarımı ve rengi, modele ve çeşide göre değişebilir. Ancak, kutular genellikle kaliteli malzemelerden yapılmış ve şık bir görünüme sahiptir.

Faber Castell kalemleri kaç farklı renkte üretilir?

Faber Castell kalemleri birçok farklı renkte üretilir. Özellikle pastel ve keçeli kalemler, geniş bir renk yelpazesine sahiptir. Ayrıca kurşun kalemler de farklı renklerde ve tonlarda üretilir.

Faber Castell kalemleri kaç yıldır üretilmektedir?

Faber Castell kalemleri, yılından beri üretilmektedir. Faber Castell, dünyanın en eski kalem üreticilerinden biridir ve yıllardır kaliteli kalemler üretmektedir.

Faber Castell kalemleri sanatçılar tarafından sıkça kullanılır mı?

Faber Castell kalemleri, kaliteli malzemeleri ve çeşitli renk seçenekleri nedeniyle sanatçılar tarafından sıkça kullanılır. Özellikle pastel ve keçeli kalemler, resim ve çizim yapmak için idealdir. Ayrıca fırça kalemleri de farklı efektler oluşturmak için kullanılabilir.

Faber Castell kalemleri kaç farklı uç kalınlığında üretilir?

Faber Castell kalemleri farklı uç kalınlıklarında üretilir. Özellikle kurşun kalemler, farklı uç kalınlıklarına sahip olabilir. Pastel ve keçeli kalemler de farklı uç kalınlıklarında üretilir ve farklı etkiler oluşturmak için kullanılabilir.

Faber Castell kalemleri kaç farklı modelde üretilir?

Faber Castell kalemleri birçok farklı modelde üretilir. Bunlar arasında kurşun kalem, pastel kalem, keçeli kalem, tükenmez kalem, fırça kalem gibi modeller bulunur. Her bir model, farklı özelliklere ve kullanım alanlarına sahiptir.

Faber Castell kalemleri hangi amaçlar için kullanılmaz?

Faber Castell kalemleri genellikle çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Ancak, bazı modellerin uçları oldukça keskin olabilir ve çocuklar için uygun olmayabilir. Ayrıca bazı modeller de özel amaçlar için üretilmiştir ve genel kullanıma uygun olmayabilir.

Faber Castell kalemlerinde orijinallik damgası bulunur.
Orjinal Faber Castell kalemlerinde logo baskısı keskin ve belirgin.
Gerçek Faber Castell kalemlerinde kutu içeriği eksiksiz ve kaliteli.
Orjinal olmayan kalemlerin ucu daha çabuk kırılır.
Faber Castell kalemlerinde renkler canlı ve doygun.
  • Faber Castell kalemlerinin faturası ve garantisi orijinaldir.
  • Orjinal kalemlerin satış fiyatı diğerlerinden daha yüksektir.
  • Orjinal olmayan kalemlerde ahşap kısım daha hafif ve yüzeysel.
  • Faber Castell kalemlerinde markalama işlemi özenle yapılır.
  • Gerçek kalemlerde çizim yapmak daha kolay ve keyiflidir.

Zülküf Aktaş

Merhaba! Ben Zülküf Aktaş ve içerik dünyasında bir tutkulu bir gezginim! Hayatımı videolar, blog yazıları ve makalelerle dolduruyorum. İster Türkiye’deki gizli kalmış tatil yerleri, isterse de dünyanın en ücra köşelerindeki maceralar olsun, benim işim size heyecan vermek. Sizi bir yolculuğa çıkarmak için sabırsızlanıyorum, hadi gelin keşfe çıkalım!

Kullanıcılarımız İlgili Yazılar İçin Bu Aramaları da Yapmışlardır:

  • Darülaceze Kimler Kalır?
  • Yabancı Ülkeye Mektup Gönderirken Adres Nasıl Yazılır?
  • Şişte Kıyma Kebabı Nasıl Yapılır?
  • Kalekim Fiyatları Ne Kadar?
  • Caretta Carettalar Nereye Yumurtlar?
  • Osmanlı Devlet Arması Kim Tarafından Yapılmıştır?
  • Süryani Alfabesi Kim Tarafından Kullanılır?
  • 2 Kişilik Waffle Nasıl Yapılır?
  • AFAD Ne İşe Yarar?
  • Gesi Bağları Kime Yazılmış?
  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir