umraniye sapigi / Ümraniye Sapığı’ndan müthiş itiraflar - Son Dakika Haber

Umraniye Sapigi

umraniye sapigi

Ümraniye sapığı yakalandı

SELAH KEMALOĞLU / İSTANBUL

'Ümraniye sapığı' olduğu açıklanan Yaman Özçelik, kandırarak tecavüz ettiği 9 kız çocuğu ile yüzleştirildi. Mağdur çocukların, Özçelik'i teşhis ettikleri bildirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nden alınan bilgiye göre, Üsküdar'da bir kız çocuğunun kaçırılmak istenmesi olayının ardından polis ekiplerince yakalanan Yaman Özçelik, kandırarak tecavüz ettiği 9 kız çocuğuyla yüzleştirildi. Mağdur çocukların hepsinin Özçelik'i teşhis ettiği bildirildi. Emniyette sorgulanan Özçelik'in, yapılacak testler için Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülerek, meni numunesinin alındığı öğrenildi.

10 Ağutos 'den beri Anadolu yakasında yaşları arasında değişen 15 çocuğa tecüvüz eden veya tecavüz girişiminde bulunan ve tüm çabalara rağmen düne kadar yakalanamayan Yaman Özçelik, Anadolu yakasında öğrenci ve velilere kâbus dolu günler yaşattı. Özellikle Ümraniye ve çevresinde çocuklarını tek başına okula göndermekten endişe eden veliler, işlerini güçlerini bırakarak, sabah bizzat okula teslim ettikleri çocuklarını, sapığa karşı önlem olarak, akşam yine kendileri aldılar.

"Damadım böyle birşey yapmaz"

Yaman Özçelik'in kayınpederi Cafer Tavukçuoğlu, damadının sapık olduğuna inanmadığını belirterek, "Olay doğruysa damadımı ben vururum" dedi. Özçelik'in babası Halil Özçelik ile annesi Fatma Özçelik de, oğullarının böyle bir şey yapacağına inanmadıklarını belirttiler. Anne Özçelik, oğlunun kendi halinde biri olduğunu söyledi.

İSMAİL ZELVİ

Psikiyatristler: Ceza ağır olmalı

Küçük çocuklara karşı cinsel istekte bulunan kişilerin çocukluk dönemlerinde ciddi travmalar geçirdiğini belirten psikiyatris Nevzat Tarhan, "Bu kişiler genellikle çocukluk dönemlerinde cinsel taciz yaşamış ya da yakın çevresi tarafından şiddete maruz kalmış cinsel yönden doyumsuz kişilerdir" dedi. Tarhan, "Bu akıl hastalığı değildir. Cezai sorumluluğu olan bir hastalıktır. Ağır cezai uygulamalar olmaz ise kişi bu isteklerinden ve davranışından vazgeçmez. Çünkü cinsel dürtülerini denetleme yetisine sahip değildir" dedi.

Uz. Dr. Hamdi Kalyoncu ise, "Bu kişiler, suçun kanunlardaki karşılığını kendileri için çok şiddetli olacağını görürlerse o zaman bu davranışa yönelmekten çekinebilir. Bu tür davranışlar genelde pskopatik davranışlardır" dedi. Psikiyatrist Zekeriya Kökrek de "Cinsel saldırıya uğrayan çocuk büyük bir travma yaşar. Sağlıklı bir gelişim yaşaması için uzun süre pskologların gözetiminde olmalıdır" dedi.

imza

imza

ümraniye sapığı

  • şansı varsa halktan önce polise yakalanır diye düşünüyorum..

  • robot resmi sürekli değişmekte ise de
    kendisi özelliğine sadık kalıp ümraniye dısına cıkmamakta ısrarcı olan sapık.*

  • geçen sene intihara kalkışan ve bu girişimden sonra bu eylemlere başladığı söyleyen, bütün tecavüz suçlamalarını kabul etmiş sapık. ayrıca gene bir tecavüz girişimindeyken suçüstü yakalanmıştır.

  • bu tür olayların çözümünün ve suçlunun yakalanmasının ne kadar uzun sürdüğü gerçeği ile aklı başında eğitimli insanların kötü yola düşüp suç işleme eğilimi taşımları halinde adeta boku yiyeceğimiz gerçeğini gösteren sapık kişseafoodplus.info bir de bu adam planlı programlı hareket etseydi bilimden faydalansaydı ne bok yerdik acaba .ümraniyeyi sıradan geçirirdi bu adam ve marmara bölgesi sapığı ünvanını alırdı.

  • yakalandığına inanasım gelmeyen sapık, o bir efsaneydi gözümüzde. ümraniye sapığı dedin mi akan sular dururdu.

  • dna testinin pozitif çıkması nedeniyle yakalanmış olduğu ve gereken cezayı göreceği kesin olarak bilinen sapık.

  • gereksiz yere semtlerin adini kirleten, mevzubahis semtleri sapiklar mekani gibi gosterip insanlari korkutan medyanin en dunya harikasi. (bkz: florya sapigi) (bkz: cihangir sapigi) (bkz: hedekoy sapigi)

  • çizilen 10 tane robot resmin 10una da benzemeyen ve tarihinde yakalanan sapık türü..

  • tüm tvlerde "yakalandı" anonsu yapılırken ekranlara gelen, merdivenden inme sırasındaki ifadesi ile deyme kenan kalav, deyme kim milyar ister sunucusundan bile sert ve karizmatik duruşludur. fakat bu onun o.çocugu olduğu gerçegini değiştirmez.

  • insanin ciddi ruhsal hastalik/bozukluklari olunca neler yapabilecegini ve toplumun kalan kismi icin ne kadar tehlikeli olabilecegini gosteren insan.

  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir