istanblue fiyat / Votka fiyatları 2023 | Güncel

Istanblue Fiyat

istanblue fiyat

2023 yılı votka fiyatları yazımızda. 2023 yılının en çok merak edilen istanbul votka fiyatları ve mutlaka votka fiyatları gibi 35, 70 votkadan Migros ürünlerine kadar fiyat tablosunu ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. En güncel ücretlendirme ve sefer saatleri için adresimizi takipte kalın. Gelelim brifinge. 2023 yılına gelindiğinde fiyatların daha yüksek olduğunu görüyoruz.

Votka dünya çapında en popüler alkollü içeceklerden biridir ve popülaritesi artmaya devam etmektedir. Türkiye'de votka da sevilen bir içkidir ve tüketiciler için birçok farklı marka ve çeşit mevcuttur. Türkiye'de üç popüler votka markası İstanblue, Absolut ve 35'lik olup, her birinin kendine özgü özellikleri ve fiyatı vardır.

İstanblue, son yıllarda popülerlik kazanan bir Türk votka markasıdır. Fiyatı şişenin boyutuna göre değişmekte olup, 70 cl'lik bir şişe genellikle 90-100 Türk Lirası (TL) civarındadır. Pürüzsüz tadı ve temiz bitişiyle tanınan İstanblue, votka tutkunlarının gözdesi.

Absolut, dünya çapında yaygın olarak tanınan bir İsveç votka markasıdır. Yüksek kalitesi ile tanınır ve genellikle lüks bir marka olarak kabul edilir. Absolut, Türkiye'de genellikle İstanblue'dan daha pahalıdır ve 70 cl'lik şişesi 140-150 TL civarındadır. Ancak Absolut, pürüzsüz tadı ve yüksek kaliteli içerikleri nedeniyle sadık bir hayran kitlesine sahiptir.

Kristal berraklığında bir ürün olan votka, birçok kişi için hala vazgeçilmezdir. Teknik olarak su ve etanolden yapılmış damıtılmış bir üründür. Votka fermente edilir, damıtılır ve süzülür ve bu süreçten geçip sonunda alkole dönüşebilen hemen hemen her şeyden yapılabilir. Buna tahıllar, üzümler, şeker, meyveler, mısır, patates ve hatta kökler dahildir. Sıvı, onu yapmak için kullanılan tüm olası kokuları ve tatları gidermek için alkolü daha lezzetli% 40 alkolle seyreltmeden önce alkolde% 90 veya daha yüksek bir seviyeye kadar damıtılır.

Votka Fiyatları Güncel

Votka fiyatları 2023 yılında güncel olarak 100 TL gibi fiyatlardan başlayarak 1000 TL ve üstüne kadar karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde votka fiyatları, enflasyon ve diğer çeşitli nedenlerle dünya çapında sürekli olarak güncellenmektedir. 100 TL ve 1000 TL ve üzeri fiyatları görebiliriz. Amerika Birleşik Devletleri'nde son derece popüler olmasına rağmen votka, yüzyıllardır Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Estonya, Letonya, Finlandiya, İzlanda, Norveç, Polonya ve Çek Cumhuriyeti gibi Avrupa ülkelerinde temel bir madde olmuştur. Cin gibi votka da eski değildir.

Votka’nın adı, Rusça’da su anlamına gelen “voda” kelimesinden gelir. Yukarıdaki gibi, votka çeşitli tahıllardan ve bazen de patates, üzüm veya şekerden damıtılır. Votka ayrıca değişen dokulara sahiptir. Los Angeles’ta ki Hinoki & The Bird Bar Müdürü Gregory Westcott, “Ruh çoğunlukla tatsız ve kokusuzdur, ancak ağız hissi açısından farklı dokulara sahiptir” diye açıklıyor.

İstanblue Votka Fiyatları 2023

İstanblue Votka Çeşidi

İstanblue Votka Fiyatı 2023 (20’lik)109 TL

İstanblue Votka Fiyatı (35’lik)180 TL

İstanblue Votka Fiyatı (50’lik)250 TL

İstanblue Votka Fiyatı (70’lik)350 TL

İstanblue Votka Fiyatları (100’lük)480 TL

İstanblue Votka Fiyatları 2023 Tablosu

Bu arada Bira Fiyatı içeriğimiz de işinize yarayabilir.

Absolut Votka Fiyatları

Absolut Votka Çeşidi

Absolut Votka Fiyatı 2023 (35’lik) 270 TL

Absolut Votka Fiyatı (50’lik) 370 TL

Absolut Votka Fiyatı (70’lik)480 TL

Absolut Votka Fiyatı (100’lük)679 TL

Absolut Votka Fiyatı (175’lik)1300 TL

Absolut Votka Fiyatı (4.5 LT)     3500 TL

Absolut Votka Fiyatları 2023 Güncel 

Ayrıca Tekila Fiyatları konumuzu tıklayarak da bu konu ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Gilbeys Votka Fiyatları 2023

Gilbeys Votka Çeşidi

Gilbeys Votka Fiyatı (35’lik)190 TL

Gilbeys Votka Fiyatı (70’lik)369 TL

Gilbeys Votka Fiyatı (100’lük)500 TL

Gilbeys Votka Fiyatları 2023 Tablo

Smirnoff Votka Fiyatları

Smirnoff Votka Çeşidi

Smirnoff Votka Red Fiyatı (5’lik)60 TL

Smirnoff Votka Red Fiyatı (35’lik)210 TL

Smirnoff Votka Red Fiyatı (50’lik)280 TL

Smirnoff Votka Red Fiyatı (70’lik)389 TL

Smirnoff Votka Red Fiyatı (100’lük)520 TL

Smirnoff Elma, Vanilya, Portakal Red (70’lik)380 TL

Smirnoff Votka Fiyatları 2023 Güncel

01.04.2023 tarihi itibariyle tüm fiyat tablolarımız güncellenmiştir. En son güncellemeler için bulusupyemek.com tekrar ziyaret edebilirsiniz.

Bulusup Yemek - Güncel Ürün Fiyatları

 Bazooka ve Binboa Votka Fiyatları 2023

Bazooka Votka Çeşidi

Bazooka Votka Fiyatı (35’lik)180 TL

Bazooka Votka (50’lik)250 TL

Bazooka Votka (70’lik)340 TL

Bazooka Votka (100’lük)470 TL

Binboa Votka (35’lik)210 TL

Binboa Votka Fiyat (70’lik)390 TL

Binboa Votka (100’lük)540 TL

Bazooka – Binboa Votka Fiyatları 2023 Güncel

2023 Pervak Votka Fiyatları Nedir?

Diğer ürünlere göre daha ağır olduğu söylenen Pervak votka, geniş bir kitle tarafından tüketilmektedir. 2023 yılında güncel Pervak votka fiyatları ise şu şekildedir;

  • 35’lik Pervak Wheat Votka Fiyatı: ₺215
  • 50’lik Pervak Wheat Votka: ₺299
  • 70’lik Pervak Wheat Votka: ₺400
  • 100’lük Pervak Wheat Votka: ₺550
  • 70’lik Pervak Rye Votka fiyatı ise 300 TL’dir.

Migros Votka Fiyatları

Diğer alkollü ürünlerde olduğu gibi Migros Votka fiyatları da 2023 yılı için oldukça tercih edilmektedir. Geniş ürün yelpazesi ve sunduğu kampanyalar nedeniyle insanlar alışverişlerinde Migros'u tercih ediyor. Votka, şeker veya nişasta içeren herhangi bir yiyeceğin fermente edilmesi ve ardından alkol içeriğini artırmak için damıtılmasıyla yapılır. İşlemdeki ilk adım, ananas veya patates, turp veya çavdar olsun, malzemenin damıtılmasını düşünmektir. Jacovey, "Bir sonraki adım, nihai olarak bu şekerlerin alkole dönüştürülmesine izin vermek amacıyla, ana bileşendeki nişastadan gelen şekerleri kullanmaktır" diyor. Şarap fiyatları yazımızda Migros fiyatlarına yer verdik.

Rusya'dan ya da Polonya'dan kime sorarsanız, votkayı yudumlayarak ya da bir yudum gibi hızla içerek içmekte ısrar ederler. Kokteyl tutkunları için votka, Vodka Martini ve Cosmopolitan gibi klasiklerde önemli bir bileşendir. Bu ruhun popülaritesinin bir kısmı, şüphesiz Tornavida ve Bloody Mary gibi kahvaltılık tatlarda yer almasından kaynaklanmaktadır. Ortalama olarak Migros votka fiyatları tabloda gösterilmektedir.

Votka Çeşitleri

Diğer yazılarımızda, diğer alkol ürünleri için de paylaştığımız gibi bu içerikte de votka çeşitleri kısmına yer vermeyi ihmal etmiyoruz. İşte hemen aşağıda detaylarıyla birlikte bazı votka çeşitleri;

  • Anestasia Votka
  • Bacon Votka
  • Belaya Rus Votka
  • Krupnik
  • Sovyet Votkası
  • Smirnoff
  • Absolut
  • Dubra
  • Iceberg

Votka Nasıl İçilir?

Votka, sıklıkla tadını hafifletmek ve aromalandırmak için meyve suyu ile içilir. Ayrıca votka içebileceğiniz pek çok farklı tat var. Lezzet önce gelir. Bunlar arasında favorileriniz hangileri? Bu soruyu kendiniz için cevaplayın ve kendinize güzel bir içecek hazırlayın. Alışılmış tatların yanı sıra belki kendi damak zevkinize uygun özel bir lezzet de bulabilirsiniz.

  1. Zeytin ile birlikte içilebilir.
  2. Ceviz ve benzeri kuruyemişlerle iyi gider.
  3. Meyve sularıyla birlikte koktely hazırlayabilirsiniz.
  4. Sıcaklık olarak, votka soğuk içilir.
  5. Turşu ile birlikte içmek, Rusya’da oldukça yaygındır.

Votka Alkol Oranı

Votka alkol oranı açısından oldukça güçlü bir içkidir. Bu oran bazı ürünler için değişkenlik gösterebilse de, standart votkanın alkol oranı %40’dır. Mevzu bahis bilgiler, tüketeceğiniz ürünün dışında belirtilmektedir. Her ne kadar pahalı ya da ucuz olsa bile, alkol oranı votka için bir çok şeyi değiştirebilir ve tercih nedeni olabilir.

Orta Çağ'a ve ötesine geri dönersek, votkanın onarıcıdan şifaya ve aradaki her şeye kadar pek çok kullanım alanına girdiğine dair kanıtlar var. Jacovey, "Votka'nın popülaritesi Rusya'da başladı ve genellikle çeşitli aromatik ve yerel malzemeler kullanılarak büyük, içilebilir bir güce dönüştü" diyor. Ancak Absolut votka fiyatları gibi konularda, bugün bildiğimiz haliyle Rus votka standardı, hükümetin tüm büyük içki fabrikalarının kontrolünü devraldığı 19. yüzyılın sonlarında ortaya çıktı.

FAQs

70 lik istanblue votka ne kadar?

70’lik İstanblue votka 350 TL’dir. Şu an için güncel olan fiyatlandırma çeşidi bu şekildedir. Bizler, sitemizde yeni zamları en yakından takip etmeye çalışarak sizlere en doğru bilgilendirmeleri sunmaya gayret gösteriyoruz.

Votka kaç TL 2023?

Votka kaç tl sorusunun cevabı oldukça değişkendir. 100 TL gibi fiyatlardan 999 TL ve üzeri fiyatlara kadar yükselebilen geniş bir skalayla karşılaşıyoruz. Bunun için, yukarda sunmuş olduğumuz tablolardan istediğiniz ürünün fiyatını öğrenebilirsiniz.

Absolut votka hangi ülkeye ait?

Absolut votka, Fransa’ya aittir. Geçmişte İsveç’e aitti ancak 2008 yılında Fransızlara satılmıştır.

Türkiye'de hangi votka markaları popüler?

Absolut, Smirnoff, Finlandia, Stolichnaya ve Belvedere dahil olmak üzere Türkiye'de birçok popüler votka markası var.

Türkiye 'da bir şişe votka genellikle ne kadardır?

Türkiye'de bir şişe votka fiyatı, şişenin markasına, kalitesine ve boyutuna göre büyük farklılıklar gösterebilir. Genel olarak 700 ml'lik bir şişe orta sınıf votka 50 ila 150 Türk Lirası arasında bir fiyata mal olabilir.

Türkiye'de nereden votka satın alabilirim?

Votka, Türkiye'deki birçok süpermarket, likör dükkanı ve özel alkol dükkanından satın alınabilir. Bazı bar ve restoranlarda da mevcuttur. Bununla birlikte, Türkiye'de alkol satışının yasak olduğunu ve belirli düzenleme ve kısıtlamalara tabi olabileceğini belirtmek önemlidir. 

Konumuzda İstanbul'da votka fiyatları, özellikle votka fiyatları gibi konuları ele aldık. Bu sayede ziyaretçilerimizi votkanın tarihçesi, hakkında bilgiler ve çok daha fazlası hakkında aydınlattığımızı hissediyoruz. Bu arada Rakı Fiyatları hakkında bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Tags:Genel-Fiyat-Listeleriİçecekler-Fiyat-Listeleriürün-fiyatları

İşte votka fiyatları 2023 güncel listesi:

NOT: Listede yer alan fiyatlar, firmalar tarafından perakendecilere önerilen satış fiyatlarıdır. Perakendeciye göre fiyatlarda değişiklik görülebilir.

Absolut Votka Fiyatları

votka-fiyatlari-2020-guncel-966562-1.

• 35’lik Absolut Votka: 265,00 TL

• 50’lik Absolut Votka: 365,00 TL

• 70’lik Absolut Votka: 485,00 TL

• 100’lük Absolut Votka: 675,00 TL

• 175’lik Absolut Votka: 1.250,00 TL

• 450’lik Absolut Votka: 3.500,00 TL

• 70’lik Absolut Mandrin Votka: 485,00 TL

• 70’lik Absolut Raspberri Votka: 485,00 TL

• 70’lik Absolut Vanilia Votka: 485,00 TL

• 70’lik Absolut Apeache Votka: 485,00 TL

• 70’lik Absolut Pears Votka: 485,00 TL

• 70’lik Absolut Citron Votka: 485,00 TL

• 70’lik Absolut Lime Votka: 485,00 TL

• 70’lik Absolut Elyx Votka: 1.100,00 TL

• 150’lik Absolut Elyx Votka: 2.450,00 TL

• 300’lük Absolut Elyx Votka: 5.000,00 TL

• 450’lik Absolut Elyx Votka: 7.750,00 TL

Smirnoff Votka Fiyatları

• 35’lik Smirnoff Votka: 249,00 TL

• 50’lik Smirnoff Votka: 339,00 TL

• 70’lik Smirnoff Votka: 449,00 TL

• 100’lük Smirnoff Votka: 619,00 TL

• 70’lik Smirnoff Green Apple Votka: 449,00 TL

• 70’lik Smirnoff North Votka: 399,00 TL

Gilbey’s Votka Fiyatları

• 35’lik Gilbey’s Votka: 209,00 TL

• 70’lik Gilbey’s Votka: 379,00 TL

• 100’lük Gilbey’s Votka: 529,00 TL

votka-fiyatlari-2020-guncel-966563-1.

İstanblue Votka Fiyatları

• 35’lik İstanblue Votka: 199,00 TL

• 50’lik İstanblue Votka: 269,00 TL

• 70’lik İstanblue Votka: 369,00 TL

• 100’lük İstanblue Votka: 619,00 TL

Binboa Votka Fiyatları

• 35’lik Binboa Votka: 219,00 TL

• 70’lik Binboa Votka: 419,00 TL

• 100’lük Binboa Votka: 579,00 TL

Bazooka Votka Fiyatları

• 35’lik Bazooka Votka: 189,00 TL

• 50’lik Bazooka Votka: 259,00 TL

• 70’lik Bazooka Votka: 359,00 TL

• 100’lük Bazooka Votka: 489,00 TL

Ketel One Votka Fiyatları

• 70 lik Ketel One Votka: 850,00 TL

Wyborowa Votka Fiyatları

• 35’lik Wyborowa Votka: 205,00 TL

• 50’lik Wyborowa Votka: 275,00 TL

• 70’lik Wyborowa Votka: 365,00 TL

• 100’lük Wyborowa Votka: 499,00 TL

Luksusowa Totka Fiyatları

• 35’lik Luksusowa Votka: 205,00 TL

• 70’lik Luksusowa Votka: 365,00 TL

votka-fiyatlari-2020-guncel-966564-1.

Lithuanian Votka Fiyatları

• 35’lik Lithuanian Votka: 239,00 TL

• 50’lik Lithuanian Votka: 329,00 TL

• 70’lik Lithuanian Votka: 449,00 TL

• 100’lük Lithuanian Votka: 629,00 TL

Stumbras Centenary Votka Fiyatları

• 35’lik Stumbras Centenary Votka: 265,00 TL

• 50’lik Stumbras Centenary Votka: 365,00 TL

• 70’lik Stumbras Centenary Votka: 485,00 TL

• 100’lük Stumbras Centenary Votka: 675,00 TL

Votka fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte fiyat listesi..." height="800" src="https://cdn.bolgegundem.com/d/other/2021/09/22/rl-luksusowa-shot-w1-potatoes.jpg" width="1068">

Bazooka Votka Fiyatı 2022; 35 cl Bazooka Votka 105,00 TL, 50 cl Bazooka Votka 139,00 TL, 70 cl Bazooka Votka 195 TL, 100 cl Bazooka Votka 269,00 TL olarak açıklanmıştır.

Finlandia Votka Fiyatı 2022; 35’lik Finlandia Votka 150 TL, 50’lik Finlandia Votka 240 TL, 100’lik Finlandia Votka 338 TL olarak açıklanmıştır.

Binboa Satsuma Votka Fiyatı 2022; 70’lik Binboa Satsuma votka fiyatı: 137 TL olarak açıklanmıştır.

Binboa Votka Fiyatı 2022; 35’lik Binboa Votka 125,00 TL, 70’lik Binboa Votka 225 TL, 100’lik Binboa Votka 319,00 TL  olarak açıklanmıştır.

Etiketler :

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır