aslan burcu dolunay etkisi 2022 / 5 Şubat Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?| Alem Dergisi

Aslan Burcu Dolunay Etkisi 2022

aslan burcu dolunay etkisi 2022

Aslan dolunayı nedir, aslan dolunayının bur&#;lara etkisi ne? Aslan dolunayı ne zaman bitiyor, aslan burcunu nasıl etkileyecek?

16 Şubat Çarşamba, İstanbul saatiyle ’da Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek. 16 Şubat Çarşamba ’da Dolunay öncesi Mars ve Venüs Oğlak burcunda kavuşacak. Bu aşk hayatınızda hareketlenmeler olacağı anlamına gelirken, Perşembe ve Cuma günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek, bu da iş görüşmeleri için ve hayatımızı düzenlemek için uygun günlerde olacağı anlamına geliyor. Peki, Aslan dolunayı ne kadar sürecek, dolunayın burçlara etkisi ne olacak? İşte 16 Şubay aslan dolunayı etkileri…

ASLAN DOLUNAYI NEDİR?

Aslan burcunun 27'nci derecesinde meydana gelecek dolunayı ifade etmek için kullanılıyor. 

Ay ve güneş gökyüzünde zıt noktalarda olduğunda dolunay meydana gelir. Bu aynı zamanda ayın en parlak olduğu zamandır. Bu bir doruk noktası ve aydınlanma zamanıdır.

ASLAN DOLUNAYI’NIN BURÇLARA ETKİSİ

Milliyet’ten Astrolog Aslıhan Doktoroğlu’nun yorumlarına göre Aslan dolunayının burçlara etkisi şu şekilde olacak.

YÜKSELEN KOÇ

Maddi konular ve bunlara yüklediğiniz anlamlar üzerinden son üç aydır yaşadıklarınız tekrar gündeme gelebilir. İleri dönük hedefleriniz sebebiyle bugünü kaçırdığınızı fark edebilirsiniz. Daha çok keyif aldığınız alanlara yönelmek, bu konularda farklı bir adım atmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili konular öncelik kazanacak. Dolunay sürecinde üstlendiğiniz sorumlulukların ne kadar hakkını verdiğinizin geri dönüşünü alacaksınız. Eğer ihmal edilen noktalar varsa bunu telafi etmeye önem verin.

YÜKSELEN BOĞA

19 Kasım tutulması ile hayatınızın tüm alanlarını ilgilendiren konular gündeme gelmişti. Mümkün olduğu kadar merkezinize kendinizi alarak karar vermeniz gereken bu süreçteki olaylarla tekrar karşılaşabilirsiniz. Ailenizle ve yuvanızla ilgili konular öne çıkabilir. İnandığınız doğrulara öncelik verip, bitmesi gerekenler konusunda inat etmediyseniz daha az zorlanacağınız bir dönem olacak. Atladığınız noktaları da şimdi telafi etmek durumunda kalacaksınız.

YÜKSELEN İKİZLER

Son üç aydır inançlarınızı sorguladınız. Hayata bakışınızdaki değişim ile tekrar yüzleşebilirsiniz. Yapılan iç muhasebelerde, psikolojik süreçlerle ilgili fark edilenlerle değişim yaşanmadıysa bu dolunayda bazı iletişim krizleri ile karşılaşılabilir. Özellikle yakın çevreyle olan ilişkileriniz ön planda olacak. Önyargılı bakış geliştirdiğiniz alanlarda yumuşamaya gayret edebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

İleri dönük planlarınız için yapmanız gerekenler tekrar gündeminize gelebilir. Kazançlarınıza, yeteneklerinize odaklanacağınız bir dönem olacak. Kendinizi bu noktalarda daha çok göstermek isteyeceksiniz. İlişkilerinizden aldığınız desteğin hakkını veremediyseniz, ilişkilerinizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dolunay sürecinde sahip olduklarınızın değerini bilmeniz önemli olacak.

YÜKSELEN ASLAN

Son üç aydır iş hayatınızla ve üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgili konular gündeminizdeydi. Aynı zamanda ikili ilişkilerde denge kurmakta zorlandığınız bir dönem olmuştu. Eğer olaylara daha uzlaşmacı yaklaşabildiyseniz bu dolunayda kendinizi daha net ortaya koyma fırsatı bulacaksınız. Aynı zamanda sağlıkla ilgili konularda da daha temkinli olmanız önemli. Kemiklerle ya da kalple ilgili hassasiyetler olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

19 Kasım tutulması ile gündeme gelen hayatı sorgulatan, inançlar konusunda düşünmeyi sağlayan olaylarla tekrar yüzleşebilirsiniz. Olaylara çok fazla eleştirel yaklaşmamaya, takıntı yapmamaya dikkat ettiyseniz bu dönemi daha rahat geçireceksiniz. Çalışma hayatınızda bazı tamamlanmalar olabilir. Korkularınız ve psikolojik süreçler bu dönemde öne çıkabilir. Aşk hayatınızda da özgürlüklere önem vermediyseniz bu süreçte ilişkinizde engelleme ve engellenmelerden uzak durmaya gayret etmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Son üç aydır tutunup bırakamadığınız ama vazgeçmeniz gereken krizli konularla tekrar karşılaşabilirsiniz. Maddi dengeleri korumaya çalışacaksınız. Sosyal hayatınız, arkadaşlık ilişkileriniz gündeminizde olacak. Aşk hayatınız ve duyguları coşkulu yaşama hali sizi zorlayabilir. Mümkün olduğunca değişime açık olmak, uzun vadeli hedeflerinize ulaşmaya yardımcı olacak.

YÜKSELEN AKREP

19 Kasım tutulması ile ikili ilişkiler üzerinden yoğun etki aldınız. İlişkilerinizde bir türlü vazgeçemediğiniz ama size iyi hissettirmeyen alanlarla yüzleştiğiniz olaylar gündeme geldi. Şimdi bu tarz olaylarla tekrar karşılaşabilirsiniz. Fark etmeniz gerekenleri görebildiyseniz bu süreci daha rahat geçireceksiniz. Kariyer hayatınız ve üstlendiğiniz sorumluluklar da ön planda olacak. Odağınızı daha çok toplumsal konumunuza yönlendireceksiniz.

YÜKSELEN YAY

Birlikte çalıştığınız kişilerle, gündelik düzeninizle ve sağlıkla ilgili konular son dönemde gündeminizi oluşturmuştu. Bu dolunayda yine bu tarz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bağımlılık geliştirdiğiniz alanlardan kurtulamadıysanız, hayata bakış şeklinizi değiştirmeniz gereken bir dönem olacak. Önyargılarınızdan uzaklaşmamak sizi maddi kayba da uğratabilir. Daha iyimser ve geniş düşünmeye gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Son üç aydır daha çok aşk hayatının ya da çocuklarla ilgili konuların öne çıktığı olayları yaşamıştınız. Bu dolunayda bu konularla tekrar karşılaşabilirsiniz. Gerekiyorsa bir şeye tutunup kalmamak, ondan vazgeçmek gerektiğini deneyimleyeceksiniz. Kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir dönem. Riskli hareketlerden uzak durun.

YÜKSELEN KOVA

19 Kasım tutulmasında aile hayatınızı, kariyer hayatınızın gölgesinden çıkarmakla, daha öncelikli yapmakla ilgili olaylar gündeminizdeydi. Bu dolunayda ise ikili ilişkileriniz öne çıkacak. Bir türlü sonlandıramadığınız konular ikili ilişkilerinizde sorun yaratabilir. Odağınızı daha çok evinize, ilişkilerinize vermek size iyi gelecek.

YÜKSELEN BALIK

Son üç aydır özellikle yakın çevrenizde, düşüncelerinizi ve iletişim şeklinizi sorgulatan olaylar gündeminize gelmişti. Bu dolunayda da yakın çevrenizle yaşadıklarınızla tekrar karşılaşabilirsiniz. Daha çok çalışma hayatınıza ve günlük düzeninize odaklanacaksınız. Bazı planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla da daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

ASLAN DOLUNAYI NE KADAR SÜRECEK, NE ZAMAN BİTİYOR?

16 Şubat'ta Aslan burcunun 27'nci derecesinde meydana gelecek dolunayın etkileri gün sürecek. Yani şubat sonu bitecek. 

Beklenmedik gelişmelere açılan bir Aslan dolunayı

Merhaba, 5 Şubat Pazar günü akşamı saat ’de hayatımızla ilgili net kararları yürürlüğe sokacağımız Aslan burcunun 16. derecesinde gerçekleşen bir dolunay meydana gelecek (+,-3 gün en belirgin hali ama yine de -,+ 1 hafta etkiler söz konusu).

Bu dolunay ayrıca zaten direkt olarak 8 Kasım tarihindeki Boğa burcundaki Aytutulmasını (aynı derecelerinden dolayı) tetikliyor olacak. 

Kasım ayı gibi gündemler neydi; bu dolunay işte bazı şeyleri görünür hale getiriyor. 

Dolunaylarda her zaman bir takım kararlar alınır. Çünkü dolunayınışığı, göremediğimiz şeyleri görünür hale getirir. Fakat bu dolunayınetkisi, son bir kaç aydır retrolarla uğraştığımız için bazı şeylerin görünürlüğünü daha belirgin kılacak. 

Özellikle Kasım ayından bu yana ertelenen bir çok konunun yürürlüğe girmesi için uygunortam ve koşullar açık hale gelecek.

Olan şey belki kolay olmayacak ve tabii ki çok normal olarak içselkrizlere açık hale geleceğiz. 

Retroların bitişi ve dolunayınışığı ile bazı şeylerin görünür hale gelmesi ile ayrıca kim dost kim düşman ayırt etmemizi kolaylaştıracak. 

Yanlış kişilerle kontağınkesileceği, dışardan sağlam gibi görünen ilişkilerdeçatırdamaların olabileceği, iş/ilişki/arkadaşlık ve her türlü ortaklıklardaanikopuşlar da görülecektir. 

Veya tam tersi net olmayan iş, ilişki, arkadaşlık vs. yani tüm ikiliilişkilerimize bir anda netlik gelecektir. 

Aslan Burcu’nun temsil ettiği konular, kendini ‘ben’ olarak ortaya koyabilme, kendiniifade ederkenki sağlamlık ve hatta ki Aslanburcu,yeteneklerimizi de işaret ettiğinden bazıyetenekleringörünürhalegelişi de görülecektir. 

Yine Aslanburcununsağlık açısından kalpbölgemizi temsil ettiğini de işin içine katarsak kalp ve tansiyon konularına da bu dolunayın biraz uyarı yapacağını söyleyebiliriz. 

Sırt, baş ağrıları, uyku düzeninde bozukluklar bu dönem artacaktır. 

Venüs ve Mars’ın sert açıda olacağı bu dolunay, ikili ilişkilerimizde zorluk ama bu zorluklarınmasayayatırılışı ile isteyenler için yolunasokabilmebaşarısı da verecektir. 

21 Ocak Kova yeniayınındevamı niteliğindeki bu dolunay, kişilerin en çok kendisiyleyüzleşmesini sağlayacak. 

Özellikle 21Ocak civarı düşünülen, adımatılankonular bu dolunay daha güzel ortaya çıkacak. 

En çok etki alan burçlar pek tabii ki önce haritasında Aslanburcuağırlıklı olan kişiler, sonrasında ise diğer sabitburçlar olan Akrep, Boğa ve Kovalar olacak. 

Özellikle dolunay derecede olduğundan; Ağustos doğumlu Aslanlar, Kasım doğumlu Akrepler, Şubat doğumlu Kovalar ve Mayıs doğumlu Boğalar etkiye daha açık olacak. 

Değişimin ve ani olayların gezegeni Uranüs bu dolunayın tamamen başrol oyuncusu. 

Beklenmeyenibekle” dedi ve hiç ummadığımız noktalara doğru gidiyor ve gitmekte olacağız. 

Uranüs hem Ay’a hem Güneş’e aynı derecelerle kareaçı atıyor. 

Olan şey zorla oluyor ama bilelim ki olması gerektiği için oluyor. Ayrıca dolunayın gerçekleştiği anda Uranüs’ün üzerinde çok özel bir sabityıldız olan Menkarsabityıldızı da bulunuyor. 

Menkaryıldızı, zor ve etkisi çok büyük ve direkt bilinçaltımızadokunan bir yıldızdır. 

Bilinçdışıyönlendirilmeler ve bir şeylerianlamak mümkün olacak. 

Evet Menkar sabit yıldızı çok sevimsiz ve zorbiryıldız olsa da; Uranüs’ün şu anda gökyüzünde tam hizasında olan transit KuzeyAyDüğümüne de eşlik ettiğinden aslında bu dolunayın hayatlarımızda olumluetkiler vereceğini öngörebiliriz. 

Neden olumlu?

Etki, Uranüs’ten geliyor ama yanında Kuzey Ay Düğümü var

Gökyüzündeki transit Kuzey Ay Düğümü,gidilmesigerekenyönü gösterdiğinden Menkarsabityıldızı, çok şükür ki olumlu açıdan hayatlarımıza etki edecek. 

Uranüsbaşrolde” dedik ve UranüsBoğaburcundan etkiyi veriyor. 

Boğa ne demek; huzur, konfor, güven… 

Bizim için hayırlı olan, güvenli olan, huzurlu olan durum ve koşullara çekilmemiz için hayatımızda önce ‘iş’te, bazı şeyleri yakıp, yıkma veya belki de veda etmek durumunda kalacağız… 

Olan her şey hayrımıza merak etmeyin!..

(Daha fazlası için; instagram @astrologyasemin takip etmeyi unutma.)

*

Gelelim bu dolunayın burçlara olan etkisine; lütfen ilk önce yükselenburcunuz ve daha sonrasında güneşburcunuza (gerçek burcunuz) göre bu yorumları okuyunuz.

-Sevgili Yükselen Koçlar!

Sizlerin 5. evde bir dolunay; yetenekleriniz, gönül ilişkileriniz, varsa çocuklarla ilgili gündemler ön planda!

Uranüs 2. evinizden yani maddi ve manevi kaynaklar alanınızdan dolunayın size etkisini tetikliyor. Ki zaten 8 Kasım sizin maddi manevi kazançlarınız alanında olmuştu…

İşte artık farklı ve değişik kazançlar isteğiniz sonunda neticeye varıyor. Mars transiti 3. evinizde; kardeşler, yakın çevre, eğitimler, iletişim konularında sıkıntılar, düşüncelerinizle çalkantılar şu sıralar yaşıyor olabilirsiniz. Geçecek, sabır!

-Sevgili Yükselen Boğalar!

Sizlerin 4. evde bir dolunay; yani aile, iç dünyanız, yuva, taşınma, gayrimenkul alım-satım ile ilgili gündemler ön planda!

Uranüs’ün 1. evden etkisi ile sizin yaptığınız beklenmedik ani hareketleriniz ve çıkışlarınızın dolunaya olan etkisini tetikliyor olduğunu göreceksiniz. Zaten 8 Kasım Ay tutulması da sizin yükseleninizde olmuştu.

Beklenmedik hareketlerinizin aslında artık nasıl bir neticeye ulaştığını da görebiliriz.

İlişkilerde tamam mı devam mı netliğe gidiyor. Mars transiti ise epeydir 2. evinizde ve evet parasal konularda çok yormuştu,mücadele ettirmiş, bunaltmıştı. Geçecek, sabır!

-Sevgili Yükselen İkizler!

Sizlerin 3. evde bir dolunay; yakın çevreniz, komşular, mahallenizle alakalı şeyler, iletişim şekliniz, düşünce şekliniz, yakın seyahatlerle ilgili gündemleriniz ön planda!

Uranüs’ün evden etkisi ile psikolojik konular, bilinçaltınız, korkularınız, içinizi yiyen konuların, gizlediğiniz/kaçtığınız her konunun, belki mesajcı rüyaların patlak verişi ile dolunay etkisini sizde tetikliyor. Ki zaten 8 Kasım Ay Tutulması da bu alanlarınızda olmuştu.

Şimdi bir şeyler artık daha güzel neticeye ulaşacağını göreceksiniz. Mars transiti sizlerin 1. evinizde ve kendinizle ilgili hemen hemen her konuda mücadeleden yoruldunuz ve bıktınız.

Oldukça gerginsiniz ve özellikle sağlık sorunları, ilişki sorunları canınızı çok sıkıyordu evet ama geçecek, sabır.

-Sevgili Yükselen Yengeçler!

Sizlerin 2. evde bir dolunay; maddi ve manevi kaynaklarınız ile ilgili konular gündemde.

Uranüs’ün evden etkisi ile hayalleriniz ve o çok istediğiniz konularla ilgili sıradışı gelişen durumlar veya arkadaş çevrenizden gelen ani beklenmedik durumlarla dolunay etkisini sizde tetiklediğini göreceksiniz.

Zaten 8 Kasım Tutulması da bu alanlarınıza etki vermişti, şimdi bazı şeyler netliğe doğru ulaşıyor.

Mars transiti, sizlerin evinizde korkular, bilinçaltı, psikolojik konular, varsa hapishanelerle ilgili gündemler sizi bir hayli yoruyor ve yormakta. Geçecek, sabır.

-Sevgili Yükselen Aslanlar;

Sizlerin 1. evde bir dolunay; görünüşünüz, sağlığınız, kendinizle ilgili hemen hemen her konu ve her türlü ikili ilişkilerinize kadar şu an gündeminizde.

Uranüs’ün evden etkisi ile kariyeriniz, statünüz, iş hayatınız ile ilgili beklenmedik durumlar dolunay etkisini sizde tetikleyecek. Zaten 8 Kasım ay tutulması da sizlerin bu alanlarınızda olmuştu ve şimdi bazı şeyler görünür hale gelecek.

Kariyerinize daha da sıkı sıkı sarılma, terfi veya bitişler sonrası yeni bir iş fırsatı görülebilir.

Mars transiti ise epeydir sizlerin evde; hayalleriniz, kariyerinizden gelen kazançlarınız, arkadaş ortamlarınızla ilgili sizi epey yordu. Geçecek artık sabır.

-Sevgili Yükselen Başaklar!

Sizlerin evde bir dolunay; psikolojik sağlık, bilinçaltı, varsa hapishane konuları, mesajcı rüyalar, korkularınız, kaçtığınız ne varsa artık gündemde!

Uranüs’ün 9. evden etkisi ile varsa sosyal medya/varsa akademik konular, varsa hukuki konular, uzaklara seyahat, inançlarınız, hayata bakış açınızla ilgili beklenmedik durumlar dolunay etkisini sizde tetikliyor olacak. Zaten 8 Kasım tutulması da sizlerin bu alanlarınızda olmuştu.

Şimdi bazı şeyler artık netliğe kavuşacak. Özellikle hayata bakışınız ani bir şekilde değişimde.

Mars transiti ise evinizde toplum önünüzdeki duruşunuz, kariyeriniz, işle alakalı konularla mücadele sizi epey yordu. Geçecek, sabır. 

-Sevgili Yükselen Teraziler! 

Sizlerin evde bir dolunay; arkadaş çevresi, hayalleriniz, gruplar, topluluklar, etkinlikler, varsa kariyerinizden gelen kazançlarla ilgili gündemler söz konusu.

Uranüs’ün 8. evden etkisi bilinmeyen, gizli saklı kalmış konular, psikolojik konular, alacak verecek dengesi, yine gizli tutulan sırlar ile ilgili ani beklenmedik ortaya çıkan koşullar sizlerin dolunay etkisini tetiklemektedir. Ki zaten 8 Kasım tutulması da sizlerin bu alanda olmuştu.

Şimdi bazı şeyler netliğe varacak. Göreceksiniz. Mars transiti ise 9. evde epeydir varsa sosyal medya ile ilgili konularda, uzaklara seyahat ile ilgili durumlarda, idealleriniz ve özellikle hayata bakış açınızdaki konular ile şu anki mevcut durumunuzdaki çelişkiler, varsa akademik hayat, varsa yurtdışı, varsa hukuki süreçlerinizde mücadele verdirtti. Hepsi geçeçek, sabır. 

-Sevgili Yükselen Akrepler!

Sizlerin evde bir dolunay; kariyer, iş hayatınız, toplumsal statünüz, işle ilgili yapılması gerekenler tamamen artık gündemde.

Uranüs’ün 7. evden etkisi ile eş/partner/ortak tarafından beklenmedik ani hareketler dolunayın etkisini sizde tetikliyor. Zaten 8 Kasım ay tutulması da sizlerin bu alanda olmuştu ve şimdi bazı şeyler görünür hale gelecek.

Evlilik kararı alınabilir, evlilik varsa dönüm noktasından geçiyor olabilir. Ortaklıklarda ani bitişler olabilir veya yeni ortaklıklar kurulabilir.

Mars transiti ise epeydir 8. evde yani alacak-verecek konuları, aile veya partnerin geliri, kendi gelir gider dengeniz, psikolojik sağlığınız, gizli içte tutulmuş konular ve gizli saklı kalan ne varsa epey yormuştu. Geçecek, sabır. 

-Sevgili Yükselen Yaylar!

Sizlerin 9. evde bir dolunay; internet/ varsa sosyal medya/ medya/ varsa hukuki alan/ varsa akademik alan/ hayata bakış açınız, uzaklara olan seyahatler şu an gündeminizde.

Uranüs’ün 6. evden etkisi ile iş arkadaşlarınız veya işle ilgili beklenmedik konular/ ani hızlıca değişen gündelik rutinleriniz, varsa ani çıkan sağlık konularının dolunayın etkisini sizde tetiklediğini göreceksiniz. Zaten 8 Kasım tutulması da sizlerin bu alanınızda olmuştu.

Artık bazı şeyler daha görünür. Mars transiti ise epeydir 7. evinizde sizleri ilişkiler/ eş/ partner/ ortaklıklar alanında çok yordu. Geçecek, sabır.

-Sevgili Yükselen Oğlaklar!

Sizlerin 8. evde bir dolunay; alacak-verecek konularınız, partnerden veya aileden gelebilecek destekler, psikolojik sağlığınız, gizli kalan her türlü konu şimdi gündemde!

Uranüs’ün 5. evinizden etkisi ile ani beklenmedik ilişkinizdeki gündemler veya varsa çocuk konularınız, yeteneklerinizle ilgili sıradısı çıkışlar dolunayın sizde etkisini tetikliyor. Zaten 8 Kasım tutulması da sizlerin bu alanlarınızda olmuştu.

Bir ilişki/çocuk/yetenek gündemleriniz artık netleşecektir.

Mars transiti epeydir 6. evinizde sağlık, gündelik rutinleriniz, işle ilgili konular, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konularda sizi yordu. Geçecek artık sabır.

-Sevgili Yükselen Kovalar;

Sizlerin 7. evde bir dolunay; eşiniz/partneriniz/varsa ortagınızla ilgili bir gündem söz konusu.

Uranüs’ün 4. evinizden etkisi ile aileden gelişen, hane alanınızdaki beklenmedik olaylar, iç dünyanızdaki bir anda beliren konular dolunayın sizde çıkışını tetikliyor. Zaten 8 Kasım de tutulması da bu alanlarınızda olmuştu.

Şimdi bazı şeyler netleşecek. Mars transiti ise 5. evde epeydir çocuk, aşk, yetenekleriniz konusunda sizi oldukça yordu. Artık geçecek, sabır.

-Sevgili Yükselen Balıklar;

Sizlerin 6. evde bir dolunay; gündelik rutinler, varsa evcil hayvanlarınız, sağlığınız, iş hayatınızla alakalı gündemlerinizi öne çıkartıyor.

Uranüs’ün 3. evden etkisi ile yakın çevrenizde veya kardeşlerle ilgili olan ani olaylar, değişen iletişim şekliniz, beklenmedik seyahatler bu dolunayın etkisini sizde tetikliyor olacak. Zaten 8 Kasım tutulması da sizlerin bu alanlarınızda olmuştu.

Şimdi özellikle düşünce ve iletişim şeklinizde bazı şeyler netliğe kavuşuyor. Mars transiti epeydir 4. evinizde iç dünyanız, ev, yuva, aile, taşınma konularında oldukça yordu. Geçecek, sabır.

Sevgiler.

.

Astrolog Yasemin Türen, funduszeue.info

Daha fazlası için;

@astrologyasemin instagram hesabımı takip et. Hoşçakalın!

Yılının En Sert Geçecek Dolunayını Karşılıyoruz! 13 Temmuz Oğlak Dolunayı Burçlara Etkileri Neler Olacak?

Haberler

Yaşam

Astroloji

Yılının En Sert Geçecek Dolunayını Karşılıyoruz! 13 Temmuz Oğlak Dolunayı Burçlara Etkileri Neler Olacak?

Sert ve yıkıcı etkilerinden kaçması zor ancak acı veren deneyimleri ile birlikte kabuğumuzu kırmamıza yardım edecek olan önemli bir gökyüzü olayı yaklaşıyor!

13 Temmuz Çarşamba günü akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Oğlak burcunda dolunay bize bildiklerimizi unutturacak.

İstanbul saatine göre saat ’de gerçekleşmesi beklenen dolunay Oğlak burcunun 21 derecesinde meydana gelecek. Bu dolunayı aynı zamanda süper ay olarak da deneyimliyor olacağız.

İstanbul saatine göre saat ’de gerçekleşmesi beklenen dolunay Oğlak burcunun 21 derecesinde meydana gelecek. Bu dolunayı aynı zamanda süper ay olarak da deneyimliyor olacağız.

Doğum haritasında evlerin anlamlarını öğrenebilmek için aşağıya sizler için örnek bir içeriğimizi bırakıyoruz! “Astroloji” kategorisinden buna benzer içeriklere de erişebilirsiniz.

Şimdi dönelim Oğlak burcundaki süper dolunaya! Bu dolunay hem Oğlak-Yengeç aksında gerçekleşecek olması hem de yılın son süper dolunayı olması nedeniyle oldukça önemli görülüyor.

Şimdi dönelim Oğlak burcundaki süper dolunaya! Bu dolunay hem Oğlak-Yengeç aksında gerçekleşecek olması hem de yılın son süper dolunayı olması nedeniyle oldukça önemli görülüyor.

Çarşamba günü yaşayacağımız dolunay birbiri ardında sıralanmış acı ama bilgelik getiren deneyimleri haber veriyor. Plüton’un baş rolde olacağı bu dolunay sırasında acı gerçeklerle yüzleşebiliriz veya umut etme becerimizi kaybedebiliriz.

Çarşamba günü yaşayacağımız dolunay birbiri ardında sıralanmış acı ama bilgelik getiren deneyimleri haber veriyor. Plüton’un baş rolde olacağı bu dolunay sırasında acı gerçeklerle yüzleşebiliriz veya umut etme becerimizi kaybedebiliriz.

İçimizdeki iyi ve kötünün kavgası gibi görünen bu etkiler sırasında şükretmeyi unutup, isyan moduna geçebiliriz. Tüm bunlar Oğlak burcunda dolunayın giderayak bize son tokadını atması olacaktır.

İçimizdeki iyi ve kötünün kavgası gibi görünen bu etkiler sırasında şükretmeyi unutup, isyan moduna geçebiliriz. Tüm bunlar Oğlak burcunda dolunayın giderayak bize son tokadını atması olacaktır.

Bu hafta gökyüzü biraz yoğun bu nedenle tarihler 13 Temmuz’u gösterene dek 12 burç için bir nevi oryantasyon süreci yaşanacak, denebilir. Örneğin gökyüzünde iki gezegen burç değiştirecek.

Bu hafta gökyüzü biraz yoğun bu nedenle tarihler 13 Temmuz’u gösterene dek 12 burç için bir nevi oryantasyon süreci yaşanacak, denebilir. Örneğin gökyüzünde iki gezegen burç değiştirecek.

Bu gezegenlerin burç değişimi burçlara inanılmaz iyi gelecek! Her ne kadar hayatlardaki hareketlilik durağan enerjiye geçse de birçoğumuzun dinlenmeye ihtiyacı vardır, diye düşünüyorum.

Bu gezegenlerin burç değişimi burçlara inanılmaz iyi gelecek! Her ne kadar hayatlardaki hareketlilik durağan enerjiye geçse de birçoğumuzun dinlenmeye ihtiyacı vardır, diye düşünüyorum.

Yine de “Hani nerede bu denge, ben mutlu olacak hiçbir şey bulamıyorum!” diyenleriniz varsa bu his Oğlak burcu dolunayından geliyor, olabilir.

Yine de “Hani nerede bu denge, ben mutlu olacak hiçbir şey bulamıyorum!” diyenleriniz varsa bu his Oğlak burcu dolunayından geliyor, olabilir.

Fakat Oğlak burcu dolunayının güzel bir yanı varsa o da anda Kova burcunun yükseliyor olmasıdır. Bu bize artık kangren olmuş kolu kesmeyi ya da yoksa yok diye ağlamak yerine var etmeyi arzu ettirecektir.

Fakat Oğlak burcu dolunayının güzel bir yanı varsa o da anda Kova burcunun yükseliyor olmasıdır. Bu bize artık kangren olmuş kolu kesmeyi ya da yoksa yok diye ağlamak yerine var etmeyi arzu ettirecektir.

Bu harekete geçme isteği ve arzusu sizi yenilikler yapmaya ve hayal etmeye itecektir. Düşündüklerinizi hayata geçirmek için güzel zamanlardasınız!

Bu harekete geçme isteği ve arzusu sizi yenilikler yapmaya ve hayal etmeye itecektir. Düşündüklerinizi hayata geçirmek için güzel zamanlardasınız!

13 Temmuz Oğlak burcu dolunayı burçlara etkisi neler olacak?

Burç yorumlarınızı yükselen burcunuza göre okumayı da unutmayın!

Koç burcu

Koç burcu

Boğa burcu

Boğa burcu

İkizler burcu

İkizler burcu

Yengeç burcu

Yengeç burcu

Aslan burcu

Aslan burcu

Başak burcu

Başak burcu

Terazi burcu

Terazi burcu

Akrep burcu

Akrep burcu

Yay burcu

Yay burcu

Oğlak burcu

Oğlak burcu

Kova burcu

Kova burcu

Balık burcu

Balık burcu

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası