kantin kısa film / Kant’ın Etiğini Konu Edinen En İyi 10 Film - Sinefesto

Kantin Kısa Film

kantin kısa film

AKSARAY T TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU

 

                                                                                         İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN   YIL DÖNÜMÜ

 

Aksaray T Tipi Ceza İnfaz Kurumu Konferans Salonunda Eğitim ve Öğretim Servisi Tarafından İstiklal Marşının Kabulünün Yıl Dönümü Programı Düzenlendi.

Programa Aksaray T Tipi Ceza İnfaz Kurumu 2.Müdürü Naci AYKUT, Kurum Öğretmenleri, Sorumlu İnfaz ve Koruma Başmemuru Mehmet Bahri ÖTER, Ceza İnfaz Kurum Uzman Vaizleri İle Hükümlü ve Tutuklular katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Merhum Şair Mehmet AKİF ve aziz şehitler anıldı. Programda günün anlam ve önemine dair söz alan Kurum Öğretmeni: ’’ Mart ayı öyle bir aydır ki bu milletin sinesinde acıyı ve gururu bize tattıran önemli olaya şahitlik ettiğimiz kader çizgimizin istikametini belirleyen tarih silsilesinde yer alan kıymetli vakaları barındırdığını, Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın “diye duygu ve ifadelerine yer verdiler. Programda İstiklal Şiirin on kıtası okundu. Kısa belgesel ve İstiklal Marşının anlamına dair kısa film gösterimiyle program sona ermiştir.

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN YIL DÖNÜMÜİSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN YIL DÖNÜMÜİSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN YIL DÖNÜMÜİSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN YIL DÖNÜMÜ

Yeni Alman Sineması’nın enfant terrible’i olarak bilinen Rainer Werner Fassbinder’in yapımı filmi Petra Von Kant’ın Acı Gözyaşları (Die Bitteren Tränen der Petra von Kant) izleyicisini 2 saat 4 dakika boyunca tek bir odanın içine hapsediyor. Saatler, günler ve aylar geçiyor; aynı oda değişmekte olan ilişki dinamiklerinin ve karakterlerin ortaya konduğu bir sahne haline geliyor. Fassbinder’ın sinemasında ana arzunun provoke etmek ve rahatsızlık uyandırmak olduğu bilinen bir gerçek. Buna ek olarak toplumun bir şekilde dışında kalmış kimselere karşı bir yakınlık hissettiği de açık. Filmleriyle Alman burjuvazisine saldırmayı bir alışkanlık haline getiren Fassbinder, kısa ömrüne rağmen yıllar boyunca hem tiyatro hem de sinemaya birçok yapım kazandırmış bir sanatçı. Yeni Alman Sineması’na olan katkısı öyle büyük ki, vefat ettiği yıl olan , Yeni Alman Sineması akımının sonu olarak kabul edilmiş.

Çok yönlülüğüyle bilinen yönetmen, aslında uzak bir benzetme sayılabilecek olsa da tıpkı John Ford gibi filmlerini çok pratik bir biçimde, vaktinden çok daha önce ve belirlenenden hayli az bir bütçeyle tamamlamasıyla tanınıyor. Tüm bunlara ek olarak, çoğunlukla hep aynı kişilerle çalışmasıyla da biliniyor. Bu nitelik de, çalışmalara belirli bir hız ve kalite kazandırıyor şüphesiz.

Sürekli birlikte çalıştığı kişiler, Fassbinder’in hem ikincil bir aile gibi gördüğü, hem de maalesef tam da bu sebepten onun çeşitli “kusur”larına tıpkı gerçek aile bireyleri gibi sık sık maruz kalmak zorunda olan kimseler. Buradaki zorunluluk tartışılabilecek bir konu, zira klasik bir efendi-köle ilişkisindekinin aksine, burada bir gönüllülük var. Yine de tüm “rağmen”lere karşın birçok kişi bu duruma katlanmayı seçiyorsa eğer, orada gönüllülükten öte başka şeylerin olduğu da düşünülebilir. Burada da devreye elbette psikoloji ve karakter etkileşimleri devreye giriyor.

Çarpık Cinsiyet Rolleriyle Bezeli Bir Otobiyografi

Petra von Kant’ın Acı Gözyaşları Fassbinder sinemasının ikinci dönemine tekabül ediyor diyebiliriz. İlk dönemi teatral bir havaya sahipken, ikinci dönemi Douglas Sirk’ün yıllarındaki Hollywood melodramlarından oldukça etkilenmiş. Petra von Kant’ın AcıGözyaşları’nda bu melodramı oldukça efektif bir biçimde görebiliyoruz. Fassbinder bu filmiyle hissettirmek istediği faşist dramaya ek olarak hem sosyal sınıfları hem cinsiyeti hem de cinsel kimlik olgusunu inceliyor aslında.

Filmin müzikleri kadar, filmde kullanılan kıyafetler de inanılmaz karakteristik ve hoş olma özelliğine sahip. Tek bir odada “mahsur” bırakılmış olduğumuz gerçeği kendisini pek belli etmiyor. Oda her ne kadar dramatik sahnelerle bezeli olsa da klostrofobik olmaktan çok öte. Odanın kendi içerisinde bir canlılığı ve devinimi var. Akıp giden zamanla birlikte yer değiştiren eşyalar, mankenler ve sürekli farklılaşan kıyafetler, saç biçimleriyle yaşayan bir mekâna dönüşüyor oda. Öyle ki orada kalmak dışarısı için bir arzu ve merak oluştursa da o odada yaşamaktan ve oranın bir parçası olmaktan hoşnutluk duyuyoruz izleyici olarak.

Filmde tek plan çekimler özellikle dikkat çekiyor. Klasik olarak adlandırdığımız çekim tekniklerinin aksine, Fassbinder’in bu filmi birçok yeniliğe ev sahipliği yapıyor. Evde adeta Petra (Margit Carstensen) ve Karin (Hanna Schygulla) çiftini gözetleyen biriymiş gibi kamera duvarların ve kolonların ardından hareket ediyor. Filmdeki altı karakterin altısının da kadın olduğu düşünülürse, bunun tam bir “kadın” filmi olduğu sonucu ortaya çıkabilir ancak filmde gösterilen ilişki dinamiklerinin, karakter portrelerinin cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm insanlığa uygulanabileceği açık. Hatta filmin otobiyografik ögeler taşıdığı düşünülürse, Petra’nın Fassbinder’i yansıttığı ancak bunu bir kadın rolünde yaptığı su götürmez bir gerçek olarak kendini gösteriyor. Film bununla beraber cinsiyet normlarına da kafa tutuyor.

Uç Duyguların Komedisi

Petra evde küçük bir “faşist” olarak davranırken, Karin dışındaki herkesi itiyor. Onu her ne kadar kendine bağlamak istese de aşırılıkları ve tutkusuyla istemeden, belki de obsesyonun kaderi olarak zorunlu bir biçimde Karin’i de kendinden uzaklaştırıyor. Petra bu açıdan bakıldığında yardımcısı Marlene (Irm Hermann) ile, Karin ile, annesiyle (Gisela Fackeldey) ve elbette kızıyla (Eva Mattes) adeta bir toksik ilişkiler yumağı&#; Petra’nın eski eşiyle ilgili anlattığı şeylereyse inanmakta güçlük çekiyoruz. Çünkü bu derece aşırılıkları olan bir karakterin güvenilebilir bir anlatıcı olduğunu düşünmek güç. O daha çok, gerçekleri kendisine göre eğip bükecek ve yalanlar artık yalan olmaktan çıkıncaya kadar bu yalanları kendisine benimsetecek bir kişi.

Süregelen sefaletinin ardından, Petra başka bir türden sefalete, Karin’in hayatına girişiyle geçiyor. Aslında onun kadar yalnız olan birisi için bu ani “vuruluş” ve obsesyon kaçınılmaz. Sonsuzluğa kadar boş geçecek olan vaktini anlık bir güzelliğe, bir ışıltıya adıyor Petra ve filmdeki tüm dengeler bu aşk ile değişiyor.

Filmde Petra gibi patolojik ve karakteristik birini canlandıran Margit Carstensen çok başarılı bir seçim. Görünümü, bakışları ve teatral havasıyla odadaki o melodramı çok iyi yansıtıyor. Film çok minimal olmasına rağmen içerik olarak büyük zenginliğe sahip. Duvardaki yüzyıla ait Midas ve Bacchus eserinin reprodüksiyonu, kostümler, dans sahneleri ve filmin müziğe başvuruşu, konusu büyük salonlarda ve saraylarda geçmekte olan bir filmin doygunluğunu aratmıyor neredeyse.

Patolojik Bir Karakter Portresi ve Obsesyon

Filmin en başlarında Petra kendinden çok emin bir portre çiziyor olsa da onun evdeki birçok anına tanık olan biz izleyiciler, tıpkı Marlene gibi onun gerçek yüzüne hakimiz. Belki de bu yüzden filmin sonunda Petra kimliğini yitirip, kendisini kaybedince ve hatta küçük düşünce olması gerektiği kadar çok şaşırmıyoruz. Aşk karşılıklıyken çok yüce bir eylem gibi görünürken, taraflardan birisi sevmeyi bıraktığı zaman halen sevmekte olan tarafın aşkı gülünç ve absürt bir hal alıyor. Böylece bir güldürü ögesine dönüşen aşk, komikliğini trajedisinden alıyor belki de. Yine de tek taraf için oldukça fazla acı barındıran bu aşk, dışarıdan ancak komik ve acınası görünüyor.

Petra’nın yönetmenin kendisi olduğu olgusuna ek olarak, Marlene karakterini canlandıran IrmHermann’ın da aslında filmde kendisini canlandırmakta olduğu açık. Film Hermann’a ithaf edilmiş olmakla birlikte, Hermann’ın Fassbinder’in sözünü ettiğimiz ikincil ailesinde yer aldığı ve yönetmenin gerçek hayatta Hermann’a kötü davrandığı biliniyor. Ayrıca Karin-Petra ilişkisinin de yine Fassbinder’in gerçek hayatında var olan bir ilişki olduğu, Fassbinder’e tıpkı Petra’ya olduğu gibi para kaybettiren ve onu zedeleyen bir aşk olduğu bir gerçek.

Petra von Kant’ın Acı Gözyaşları’nın bu şekilde cinsiyet değiştirmiş bir otobiyografi oluşu, yönetmenin kendini ifade etme biçimi göz önüne alındığında çok yaratıcı ve bir o kadar da vurucu bir durum. Film bazen oldukça yavaş ilerlese de görsel olarak çok etkileyici olduğundan, sahip olduğu renklerin bütünlüğüyle izleyiciyi daima filmde tutuyor. Filmden çekilip alınacak pek çok kare büyüleyici bir güzellik taşıyor. Ayrıca yönetmenin kişisel hayatındaki hem sadist hem de karşılıksız ilişkilere ışık tutmasıyla ve günümüze kadar var olagelmiş kalıpları sorgulamasıyla pek çok açıdan ufuk açıcı bir yapım olduğu da su götürmez bir gerçek.  

Ece Mercan Yüksel

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

Ece Mercan Yüksel tarafından yayımlandı

Ece Mercan Yüksel Boğaziçi Üniversitesi mezunu olup, kendi asıl bölümüyle birlikte yan dal yapmış, böylelikle Film Çalışmaları Sertifikası’nı almaya hak kazanmış bir film tutkunu. Küçüklüğünden beri özel bir ilgisinin bulunduğu sinemayı, gördüğü öğrenimin de ışığıyla hayatında bambaşka bir yere taşıyan Yüksel, sinemayla ilgili öğrenim yolculuğunun bir sonunun olmadığını çok iyi biliyor ve ömür boyu bu yolda öğrenci olmaya hazır. Film izlemeye yalnızca bir keyif olarak değil, aksine her dakikasına fazlasıyla dikkat edilmesi gereken ciddi bir iş gözüyle bakıyor. Şimdilerdeyse asıl alanı olan İşletme üzerine Koç Üniversitesi'nde Yüksek Lisans yapmakta. Tüm gönderileri Ece Mercan Yüksel ile görüntüle

"5'İNCİ ÖĞRETMENLER ARASI TÜRK SANAT MÜZİĞİ SES YARIŞMASI" ERTELENDİ

16/02/Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

13/02/Çankaya İlçesi Okullarına görevlendirilen İŞKUR (TYP) Personel Listesi

Çankaya İlçesi Okullarına görevlendirilen İŞKUR (TYP) Personel Listesi

02/02/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Oyun Sahneleme Programı

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Oyun Sahneleme Programı

01/02/MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM OKUL YÖNETKİM KURULU (MTOYK) 1. KURUL TOPLANTISI

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM OKUL YÖNETKİM KURULU (MTOYK) 1. KURUL TOPLANTISI

12/01/5'İNCİ ÖĞRETMENLER ARASI TÜRK SANAT MÜZİĞİ SES YARIŞMASI

5'İNCİ ÖĞRETMENLER ARASI TÜRK SANAT MÜZİĞİ SES YARIŞMASI

Müdürlüğümüzce geleneksel olarak düzenlenen, Ankara ili 9 merkez ilçesinde görev yapan öğretmenleri kapsayan, "5'inci Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması" []10/01/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Başladı.

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Başladı.

17/10/ Çankaya İlçe Okul Sporları Müsabakaları Duyurusu

Çankaya İlçe Okul Sporları Müsabakaları Duyurusu

17/10/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

29/09/Halk Eğitim Merkezlerinde görev yapmak üzere müracaat eden Ücretli Usta Öğreticilerin puan listesi yayınlanmıştır.

Halk Eğitim Merkezlerinde görev yapmak üzere müracaat eden Ücretli Usta Öğreticilerin puan listesi yayınlanmıştır.

06/09/Çankaya İlçesi Okullarına görevlendirilen İŞKUR Personel Listesi

Çankaya İlçesi Okullarına görevlendirilen İŞKUR Personel Listesi

02/09/ - ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

- ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

- ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR05/08/Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

28/07/BAŞSAĞLIĞI

BAŞSAĞLIĞI

06/07/Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

.13/06/Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

09/06/Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

24/05/ Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Ödül Töreninde Değişikliğe Gidilmiştir.

Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Ödül Töreninde Değişikliğe Gidilmiştir.

11/11/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Başvuruları Devam Ediyor

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Başvuruları Devam Ediyor

27/10/Çankaya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Duyurusu

Çankaya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Duyurusu

27/10/ Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Ödül Töreni Duyurusu

Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Ödül Töreni Duyurusu

13/10/Ücretli Usta Öğretici Görevlendirmesi

Ücretli Usta Öğretici Görevlendirmesi

24/09/Ücretli Usta Öğretici başvurusunda bulunanların kesin olmayan puan listeleri yayınlanmıştır.

Ücretli Usta Öğretici başvurusunda bulunanların kesin olmayan puan listeleri yayınlanmıştır.

Eğitim Öğretim Yılı içerisinde görevlendirilmek için "Ücretli Usta Öğretici" başvurusunda bulunanların kesin olmayan puan listeleri yayınlanmıştır. Başvurulara itirazlar []15/09/ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ ALIM İLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ ALIM İLANI

Çankaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Başkent Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Eğitim Öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere []26/07/İLKSAN ÖĞRETMENELERİ SAĞLIK VE SOSYAL YARDIM SANDIĞI TEMSİLCİLER KURULU

İLKSAN ÖĞRETMENELERİ SAĞLIK VE SOSYAL YARDIM SANDIĞI TEMSİLCİLER KURULU

25/03/ Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor

Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor

23/02/ Uluslararası MEB Robot Yarışması

Uluslararası MEB Robot Yarışması

MEB Robot Yarışması: Bir öncekinin devamı, kendinden sonrakini ve emsallerini besleyen, nitelik ve nicelik bakımından yüksek kapasiteli ve giderek artan katılım oranına sahip "Türkiye'nin []04/02/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

05/01/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

14/12/ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ ONAY LİSTESi

ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ ONAY LİSTESi

Müdürlüğümüze bağlı Halk Eğitim Merkezleri bünyesinde  Eğitim Öğretim Yılı içerisinde açılacak olan kurslarda görevlendirilmek üzere tüm branşlarda usta öğretici []02/11/Ortaöğretime Yerleşemeyen Öğrenciler

Ortaöğretime Yerleşemeyen Öğrenciler

04/09/ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KADROSUNDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİN GÖREVLENDİRME LİSTESİ

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KADROSUNDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİN GÖREVLENDİRME LİSTESİ

31/08/İLÇE EMRİNDE GÖREVLİ NORM FAZLASI ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRME KILAVUZU

İLÇE EMRİNDE GÖREVLİ NORM FAZLASI ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRME KILAVUZU

21/08/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

09/04/ Gençliğin Gözünden Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması

Gençliğin Gözünden Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması

02/04/İHALE İLANI

İHALE İLANI

13/03/Müzik Yarışması Sonuçları

Müzik Yarışması Sonuçları

06/03/4. Ankara Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması Finalist Öğretmenler Listesi

4. Ankara Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması Finalist Öğretmenler Listesi

20/02/Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Öğrenci Listeleri ve Yarışma Takvimi Güncellendi

Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Öğrenci Listeleri ve Yarışma Takvimi Güncellendi

31/01/Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Öğrenci Listeleri ve Yarışma Takvimi

Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Öğrenci Listeleri ve Yarışma Takvimi

30/01/Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Stratejik Planı Yayımlanmıştır

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Stratejik Planı Yayımlanmıştır

08/01/4. Ankara Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Yarışması

4. Ankara Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Yarışması

07/01/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Tiyatro Şenliği Oyun Sahneleme Programı Güncellendi

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Tiyatro Şenliği Oyun Sahneleme Programı Güncellendi

31/12/ Gençliğin Gözünden

Gençliğin Gözünden

26/12/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Oyun Sahneleme Programı (EK 2)

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Oyun Sahneleme Programı (EK 2)

24/12/Ankara Geneli Liseler Arası 5. Koro ve Solo Türk Halk Müziği Şenliği

Ankara Geneli Liseler Arası 5. Koro ve Solo Türk Halk Müziği Şenliği

06/12/Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Ek Duyuru-Çello Branşı

Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması Ek Duyuru-Çello Branşı

02/12/seafoodplus.info Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması Sonuç Duyurusu

seafoodplus.info Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması Sonuç Duyurusu

02/12/ Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması

Türk ve Batı Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışması

26/11/6. Ankara Öğretmenlerarası Anı Yazma Yarışması

6. Ankara Öğretmenlerarası Anı Yazma Yarışması

11/11/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Başvuruları Başladı

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Başvuruları Başladı

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği başvuruları başladı. Şenliğe katılmak isteyen okulların  başvuru evraklarını, ekteki bilgi ve belgeler doğrultusunda  hazırlayarak 13 []30/09/Ortaöğretim Genel Müdürlüğü

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü

19/09/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

02/09/KAPATILAN ÖZEL OKULLARLA İLGİLİ DUYURU

KAPATILAN ÖZEL OKULLARLA İLGİLİ DUYURU

04/08/ YAZ TATİLİ KADROLU ÖĞRETMENLERİN AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

YAZ TATİLİ KADROLU ÖĞRETMENLERİN AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

02/08/Halk Eğitimi Merkezleri Ücretli Usta Öğretici Müracaatları

Halk Eğitimi Merkezleri Ücretli Usta Öğretici Müracaatları

31/07/İLÇEMİZDE YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI KURULMUŞTUR

İLÇEMİZDE YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI KURULMUŞTUR

Temmuz tarihleri arasında ve iş günlerinde olmak üzere, YKS Tercih ve Yerleştirme işlemlerinde öğrencilerimize rehberlik yapmak üzere, aşağıda adı yer alan okullarımızda YKS []24/07/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

İlçemiz okullarından Kemal Atatürk İlkokulu Müdürü Ramanzan ŞAHİN'in annesi vefat etmiştir, Kendisine Allah'tan Rahmet Aile, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.24/07/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

10/07/İLÇEMİZ ORTAOKULLARINDA ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ İÇİN TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONU KURULDU.

İLÇEMİZ ORTAOKULLARINDA ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ İÇİN TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONU KURULDU.

26/06/Çankaya İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Methi Çelik'in Babası Abdurrahman Çelik, 04 Haziran tarihinde; Halası Güllü Özer, 05 Haziran tarihinde, Siirt'in Eruh ilçesinde Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Çankaya İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Methi Çelik'in Babası Abdurrahman Çelik, 04 Haziran tarihinde; Halası Güllü Özer, 05 Haziran tarihinde, Siirt'in Eruh ilçesinde Hakk'ın rahmetine kavuştu.

10/06/Çankaya Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Hasan Hüseyin Uğraş'ın babası İbrahim Uğraş, 03 Haziran tarihinde Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Çankaya Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Hasan Hüseyin Uğraş'ın babası İbrahim Uğraş, 03 Haziran tarihinde Hakk'ın rahmetine kavuştu.

10/06/Çankaya Doğukan Tazegül Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doma'nın babası Kemal Doma, 30 Mayıs tarihinde vefat etti.

Çankaya Doğukan Tazegül Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doma'nın babası Kemal Doma, 30 Mayıs tarihinde vefat etti.

10/06/Yetenek Sınavı İle Öğrenci Alan Okullara Başvuru Bilgilendirme

Yetenek Sınavı İle Öğrenci Alan Okullara Başvuru Bilgilendirme

Yetenek Sınavı İle Öğrenci Alan Okullara Başvuru Bilgilendirme31/05/ÇANKAYA OKULLAR ARASI TİYATRO ŞENLİĞİ

ÇANKAYA OKULLAR ARASI TİYATRO ŞENLİĞİ

23/05/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

20/05/Çankaya Modern Teknolojiler Buluşması

Çankaya Modern Teknolojiler Buluşması

19/04/Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması Sonuçları

Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması Sonuçları

Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması Sonuçları29/03/Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi

  Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; öğretmenleriyle birlikte, okulun bulunduğu mahallede, []28/03/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği kapsamında Oyun Sahneleme Programı güncellenmiştir.

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği kapsamında Oyun Sahneleme Programı güncellenmiştir.

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği kapsamında  Oyun Sahneleme Programı güncellenmiştir.26/03/Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Okul Tanıtım Günleri

Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Okul Tanıtım Günleri

Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Ve Teknik Anadolu Liseleri Okul Tanıtım Günleri  ve Ziyaretçi Ortaokul Listeleri06/03/Okullar Arası Tiyatro Şenliği Perdelerini "Oyun Sahneleme Programı" doğrultusunda izleyicilerine açıyor.

Okullar Arası Tiyatro Şenliği Perdelerini "Oyun Sahneleme Programı" doğrultusunda izleyicilerine açıyor.

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği  Perdelerini  "Oyun Sahneleme Programı"  doğrultusunda  izleyicilerine açıyor.01/03/TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA 46 PROJESİ KABUL EDİLEN ÇANKAYA’DAN 6 BİRİNCİLİK

TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA 46 PROJESİ KABUL EDİLEN ÇANKAYA’DAN 6 BİRİNCİLİK

01/03/Tiyatro Eğitim Semineri

Tiyatro Eğitim Semineri

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği kapsamında, Şubat tarihlerinde Maltepe Ortaokulu konferans salonunda katılımcı okulların görevli öğretmenlerine []01/02/İÇ DIŞ PAYDAŞ ANKETİ

İÇ DIŞ PAYDAŞ ANKETİ

Okul ve Kurumlarımızdaki Tüm İdareci, Öğretmen, Çalışanlar, Öğrenci ve Veliler , diğer kişiler anketimize katılabilir.13/12/Usta Öğretici Başvurusu Alınacaktır

Usta Öğretici Başvurusu Alınacaktır

          Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin Maddesi gereği Çankaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde []12/12/ Yılı Alan Değişikliği

Yılı Alan Değişikliği

10/12/ Yılı İhtiyaç Fazlası Öğretmenlerin Atama Duyurusu

Yılı İhtiyaç Fazlası Öğretmenlerin Atama Duyurusu

Yılı İhtiyaç Fazlası Öğretmenlerin Atama Duyurusu27/11/Eğitim Öğretim Desteği Ödeme İşlem Basamakları

Eğitim Öğretim Desteği Ödeme İşlem Basamakları

Eğitim Öğretim Desteği Ödeme İşlem Basamakları 27/11/ÇANKAYA OKULLAR ARASI TİYATRO ŞENLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇANKAYA OKULLAR ARASI TİYATRO ŞENLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Öğrencilerimizi her yönüyle hayata hazırlamak, onların sosyal, sanatsal, kültürel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmak; tartışan, üreten, duyarlı, estetik []26/11/İhale İlanıdır

İhale İlanıdır

Kantin ve yemekhane ihale ilanıdır23/11/Usta Öğretici Müracat Sonuçları

Usta Öğretici Müracat Sonuçları

28/09/İhale İlanı

İhale İlanı

19/09/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

07/09/Ücretli usta öğretici müracatları alınacaktır.

Ücretli usta öğretici müracatları alınacaktır.

İlçemiz Çankaya ve Başkent Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim-öğretim yılında görevlendirilmek üzere ekte ki listede belirtilen branşlarda ücretli []29/08/ Eğitim Öğretim Yılı, Ortaöğretim Kurumları Tercih Danışma Komisyonları

Eğitim Öğretim Yılı, Ortaöğretim Kurumları Tercih Danışma Komisyonları

29/06/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

24/05/seafoodplus.infoşkent Genç Şefler Şampiyonası Ekip Yemek YarışmasıSonuçları

seafoodplus.infoşkent Genç Şefler Şampiyonası Ekip Yemek YarışmasıSonuçları

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nün Chef Akademi, Çankaya İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle, Ankara’nın, []18/05/ Gençliğin Gözünden “Hoşgörü” Temalı Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması’nda Ödül Kazanan Filmler Listesi

Gençliğin Gözünden “Hoşgörü” Temalı Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması’nda Ödül Kazanan Filmler Listesi

10/05/Şiir Şöleni Etkinliği Şiir Okuma Kategorisi Sonuç Duyurusu

Şiir Şöleni Etkinliği Şiir Okuma Kategorisi Sonuç Duyurusu

12/04/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

05/04/Atasözleri ve Deyimler Yarışması Sonuç Duyurusu

Atasözleri ve Deyimler Yarışması Sonuç Duyurusu

03/04/Sözlü Halk Oyunları Etkinliği Sonuç Duyurusu

Sözlü Halk Oyunları Etkinliği Sonuç Duyurusu

28/03/TAŞERON İŞÇİ SINAV SONUÇLARI

TAŞERON İŞÇİ SINAV SONUÇLARI

TAŞERON İŞÇİ SINAV SONUÇLARI İÇİN AŞAĞIDA BULUNAN BAŞLIĞA TIKLAYINIZ22/03/İhale İlanı

İhale İlanı

21/03/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Duyurusu

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Duyurusu

20/03/Öyküleriyle Türkülerimiz Etkinliği Sonuç Duyurusu

Öyküleriyle Türkülerimiz Etkinliği Sonuç Duyurusu

20/03/İlk Belgeselim, Kısa Belgesel ve Fotoğraf Çekme Yarışmaları Sonuç Duyuusu

İlk Belgeselim, Kısa Belgesel ve Fotoğraf Çekme Yarışmaları Sonuç Duyuusu

16/03/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Oyun Sahneleme Programı

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Oyun Sahneleme Programı

08/03/2. Değerlerimizle Buluşalım İsimli Ödüllü Meal Bilgi Yarışması Duyurusu

2. Değerlerimizle Buluşalım İsimli Ödüllü Meal Bilgi Yarışması Duyurusu

06/03/TAŞERON İŞÇİLERİN KADROYA ALINMALARINA İLİŞKİN SINAV PLANLAMASI VE SINAV TARİHLERİ

TAŞERON İŞÇİLERİN KADROYA ALINMALARINA İLİŞKİN SINAV PLANLAMASI VE SINAV TARİHLERİ

ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TAŞERON İŞÇİLERİN KADROYA ALINMALARINA İLİŞKİN SINAV PLANLAMASI VE SINAV TARİHLERİ VE SINAV YERİ EKTEDİR.02/03/Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü “Kut-ülAmare Zaferi” Konulu Şiir Yazma, Kısa Belgesel Hazırlama ve Afiş Hazırlama Etkinliği İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim Kategorisi Çankaya İlçesi Değerlendirme Sonuç Duyurusudur.

Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü “Kut-ülAmare Zaferi” Konulu Şiir Yazma, Kısa Belgesel Hazırlama ve Afiş Hazırlama Etkinliği İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim Kategorisi Çankaya İlçesi Değerlendirme Sonuç Duyurusudur.

28/02/Liseler Arası Çanakkale Şehitlerine Şiirini Güzel Okuma Etkinliği Sonuç Duyurusu

Liseler Arası Çanakkale Şehitlerine Şiirini Güzel Okuma Etkinliği Sonuç Duyurusu

22/02/Ana Sınıfı Öğrencileri Arasında İstiklâl Marşı´nın Tamamını Ezbere Okuma Yarışması Sonuç Duyurusu

Ana Sınıfı Öğrencileri Arasında İstiklâl Marşı´nın Tamamını Ezbere Okuma Yarışması Sonuç Duyurusu

22/02/TAŞERON İŞÇİLERİNİN KADROYA GEÇİRİLMESİ

TAŞERON İŞÇİLERİNİN KADROYA GEÇİRİLMESİ

İlçemiz bünyesinde bulunan taşeron işçilerin kadroya geçiş başvuruları sonucunda yapılan değerlendirmeye ulaşmak için tıklayınız20/02/seafoodplus.info Liseler Arası Siyer-i Nebi Yarışması Ön Eleme Sınavı Sonuç Duyurusu

seafoodplus.info Liseler Arası Siyer-i Nebi Yarışması Ön Eleme Sınavı Sonuç Duyurusu

16/02/İhale İlanı

İhale İlanı

16/02/Dilimizi Koruyalım Konulu Etkinliğin Sonuç Duyurusu

Dilimizi Koruyalım Konulu Etkinliğin Sonuç Duyurusu

16/02/5. Ankara Liseler Arası Siyer-i Nebi Yarışması Okul Sınav Kodlu Katılımcı Listesi

5. Ankara Liseler Arası Siyer-i Nebi Yarışması Okul Sınav Kodlu Katılımcı Listesi

07/02/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

31/01/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

31/01/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

31/01/4. Türk Halk Müziği Solist Şenliği Sonuç Duyurusu

4. Türk Halk Müziği Solist Şenliği Sonuç Duyurusu

17/01/5. Ankara Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması Sonuç Duyurusu

5. Ankara Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması Sonuç Duyurusu

12/01/E-Müfredat Modülü Bilgilendirme Toplantısı Sunumu

E-Müfredat Modülü Bilgilendirme Toplantısı Sunumu

12/01/ Gençliğin Gözünden Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması

Gençliğin Gözünden Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması

04/01/5. Ankara Liseler Arası Sevgili Peygamberimizin Hayatı (SAV) Siyer-i Nebi Yarışması

5. Ankara Liseler Arası Sevgili Peygamberimizin Hayatı (SAV) Siyer-i Nebi Yarışması

29/12/“Hazin Beyaz Sarıkamış” Etkinliği´nin Çankaya İlçesi Değerlendirme Sonuçları

“Hazin Beyaz Sarıkamış” Etkinliği´nin Çankaya İlçesi Değerlendirme Sonuçları

21/12/4.Türk Halk Müziği Solist Şenliği Duyurusu

4.Türk Halk Müziği Solist Şenliği Duyurusu

19/12/seafoodplus.info Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması Duyurusu

seafoodplus.info Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması Duyurusu

06/12/15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine Mektuplar Yarışması´nın İlçe Değerlendirme Sonuç Duyurusu

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine Mektuplar Yarışması´nın İlçe Değerlendirme Sonuç Duyurusu

01/12/Eğitim Öğretim Desteği Teşvik Ödemeleri Sunusu

Eğitim Öğretim Desteği Teşvik Ödemeleri Sunusu

16/11/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Son Başvuru Tarihi

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Son Başvuru Tarihi

15/11/4. Türk Halk Müziği Solist Şenliği Duyurusu

4. Türk Halk Müziği Solist Şenliği Duyurusu

15/11/“Enerji Verimliliği” Konulu Öykü Yarışması Sonuç Duyurusu

“Enerji Verimliliği” Konulu Öykü Yarışması Sonuç Duyurusu

14/11/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

08/11/İhale İlânı

İhale İlânı

26/10/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Başvuruları Başladı.

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Başvuruları Başladı.

23/10/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

17/10/İhale İlânı

İhale İlânı

20/09/Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kadrosunda Bulunan Öğretmenlerin Görevlendirme İlanları

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kadrosunda Bulunan Öğretmenlerin Görevlendirme İlanları

14/09/ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ORTAK DERSLER ÖĞRETİM PROGRAMLARI TANITIM PLANLAMASI

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ORTAK DERSLER ÖĞRETİM PROGRAMLARI TANITIM PLANLAMASI

  ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ  ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ORTAK DERSLER ÖĞRETİM PROGRAMLARI TANITIM PLANLAMASI  08/09/İhale İlanı

İhale İlanı

25/07/Çankaya LYS-YGS Tercih Danışma Komisyonları Listesi

Çankaya LYS-YGS Tercih Danışma Komisyonları Listesi

04/07/ Gençliğin Gözünden "Tek Vatan" Temalı Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması Ödül Alan Filmler Listesi

Gençliğin Gözünden "Tek Vatan" Temalı Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması Ödül Alan Filmler Listesi

19/05/İhale İlânı

İhale İlânı

12/05/ Gençliğin Gözünden "Tek Vatan" Temalı Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması Sonuç Duyurusu

Gençliğin Gözünden "Tek Vatan" Temalı Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması Sonuç Duyurusu

Gençliğin Gözünden "Tek Vatan" Temalı Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması Sonuç Listesine Ulaşmak İçin Tıklayınız  14/04/Çankaya Ortaokullar Arası Peygamberimizin (S.A.V.) Yolunda Bilgi Yarışması’nın Ön Eleme Sınavı Sonuçlar

Çankaya Ortaokullar Arası Peygamberimizin (S.A.V.) Yolunda Bilgi Yarışması’nın Ön Eleme Sınavı Sonuçlar

11/04/IV. Ankara Liseler Arası Sevgili Peygamberimizin Hayatı (Siyer-i Nebi) Konulu Bilgi Yarışması’nın Ön Eleme Sonuçları

IV. Ankara Liseler Arası Sevgili Peygamberimizin Hayatı (Siyer-i Nebi) Konulu Bilgi Yarışması’nın Ön Eleme Sonuçları

11/04/Çocuk ve Oyun Konulu Resim Etkinliği Sonuç Duyurusu

Çocuk ve Oyun Konulu Resim Etkinliği Sonuç Duyurusu

07/04/4. Ankara Liseler Arası Siyer-i Nebi Yarışması´nın Okul Kodlu Katılımcı Listeleri

4. Ankara Liseler Arası Siyer-i Nebi Yarışması´nın Okul Kodlu Katılımcı Listeleri

05/04/Öğretmenler Arası TSM Yarışması Yarı Finali Sonuç Duyurusu

Öğretmenler Arası TSM Yarışması Yarı Finali Sonuç Duyurusu

05/04/ Kutlu Doğum Haftası Yarışmalarıyla İlgili Bilgilendirme

Kutlu Doğum Haftası Yarışmalarıyla İlgili Bilgilendirme

03/04/ Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Tanıtım Yöneltme Faaliyetleri Kapsamında Okulların Yapacağı İşler

Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Tanıtım Yöneltme Faaliyetleri Kapsamında Okulların Yapacağı İşler

01/04/Meddahlık Yarışması Sonuç Duyurusu

Meddahlık Yarışması Sonuç Duyurusu

25/03/Atasözleri ve Deyimler Yarışması Sonuç Duyurusu

Atasözleri ve Deyimler Yarışması Sonuç Duyurusu

22/03/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

20/03/Şiir Şöleni Sonuçları

Şiir Şöleni Sonuçları

17/03/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Güncellenen Oyun Sahneleme Programı

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Güncellenen Oyun Sahneleme Programı

14/03/18 Mart Yarışmaları Sonuç Duyurusu

18 Mart Yarışmaları Sonuç Duyurusu

13/03/4. Ankara Liseler Arası Siyer-i Nebi Yarışması Katılımcı Listesi

4. Ankara Liseler Arası Siyer-i Nebi Yarışması Katılımcı Listesi

09/03/Öyküleriyle Türkülerimiz Yarışması Sonuç Duyurusu

Öyküleriyle Türkülerimiz Yarışması Sonuç Duyurusu

08/03/Makam Ziyaretlerine Seçilen Öğrenciler

Makam Ziyaretlerine Seçilen Öğrenciler

07/03/Çankaya Ortaokullar Arası Temel İslâmi Bilgiler Yarışması Katılımcı Listesi

Çankaya Ortaokullar Arası Temel İslâmi Bilgiler Yarışması Katılımcı Listesi

07/03/Kitap Dağıtımı

Kitap Dağıtımı

07/03/Çankaya Okul Sporları Grupları

Çankaya Okul Sporları Grupları

17/02/seafoodplus.info Liseler Arası Sevgili Peygamberimizin (SAV) Hayatı (Siyer-i Nebi) Umre Ödüllü Bilgi Yarışması

seafoodplus.info Liseler Arası Sevgili Peygamberimizin (SAV) Hayatı (Siyer-i Nebi) Umre Ödüllü Bilgi Yarışması

14/02/“Çanakkale Şehitlerine” Şiirini Okuma Yarışması Sonuç Duyurusu

“Çanakkale Şehitlerine” Şiirini Okuma Yarışması Sonuç Duyurusu

14/02/İstiklâl Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması Sonuç Duyurusu

İstiklâl Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması Sonuç Duyurusu

09/02/Çankaya Okul Spor Müsabakalarına Başvuru Yapan Okulların Branş ve Kategori Listeleri

Çankaya Okul Spor Müsabakalarına Başvuru Yapan Okulların Branş ve Kategori Listeleri

09/02/Çankaya Ortaokullar Arası Peygamberimizin Yolunda Temel İslâmi Bilgiler seafoodplus.info Ödüllü Bilgi Yarışması

Çankaya Ortaokullar Arası Peygamberimizin Yolunda Temel İslâmi Bilgiler seafoodplus.info Ödüllü Bilgi Yarışması

08/02/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

26/01/İhale İlânı

İhale İlânı

17/01/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

10/01/3. Türk Halk Müziği Koro ve Solo Şenliği Bilgilendirme

3. Türk Halk Müziği Koro ve Solo Şenliği Bilgilendirme

06/01/Gençliğin Gözünden “Tek Vatan” Temalı Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması başvuruları başlıyor.

Gençliğin Gözünden “Tek Vatan” Temalı Türkiye Liseler Arası Kısa Film Yarışması başvuruları başlıyor.

04/01/Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması

Öğretmenler Arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması

03/01/Değerlerimizle Buluşalım Meal Bilgi Yarışması Finali Ertelendi

Değerlerimizle Buluşalım Meal Bilgi Yarışması Finali Ertelendi

02/01/15 Temmuz En Uzun Gece Ödül Töreni Ertelendi

15 Temmuz En Uzun Gece Ödül Töreni Ertelendi

02/01/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

01/01/Değerlerimizle Buluşalım Ödüllü Meal Bilgi Yarışması Ön Eleme Sınavı Sonuç İlanı

Değerlerimizle Buluşalım Ödüllü Meal Bilgi Yarışması Ön Eleme Sınavı Sonuç İlanı

28/12/15 Temmuz En Uzun Gece Hatırat Yarışması Sonuç İlânı

15 Temmuz En Uzun Gece Hatırat Yarışması Sonuç İlânı

23/12/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

16/12/Çankaya İlçesi Okullar Arası Spor Müsabakaları Başvuruları

Çankaya İlçesi Okullar Arası Spor Müsabakaları Başvuruları

14/12/İhale İlânı

İhale İlânı

Okul  kantinleri veya  yemekhane işletilmesi  (kiralanması) sayılı Devlet ihale Kanununun 51/g maddesi gereğince "Pazarlık Usulü" ile ihale edilecektir.10/12/Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

09/12/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Kapsamında Yönetmen Öğretmenler Tiyatro Eğitim Semineri

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği Kapsamında Yönetmen Öğretmenler Tiyatro Eğitim Semineri

24/11/Eğitim ve Öğretim Desteği Kasım 1. Taksit Ödeme İşlemleri

Eğitim ve Öğretim Desteği Kasım 1. Taksit Ödeme İşlemleri

/meb_iys_dosyalar/_11/_egitim_ve_ogretim_seafoodplus.info18/11/4 .Ankara Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması Sonuç İlânı

4 .Ankara Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması Sonuç İlânı

14/11/15 Temmuz En Uzun Gece Hatırat Yarışması

15 Temmuz En Uzun Gece Hatırat Yarışması

09/11/İhale İlânı

İhale İlânı

Okul  kantinleri veya  yemekhane işletilmesi  (kiralanması) sayılı Devlet ihale Kanununun 51/g maddesi gereğince "Pazarlık Usulü" ile ihale edilecektir.04/11/Değerlerimizle Buluşalım Ödüllü Meal Bilgi Yarışması

Değerlerimizle Buluşalım Ödüllü Meal Bilgi Yarışması

27/10/İhale İlanı

İhale İlanı

Okul  kantinleri veya  yemekhane işletilmesi  (kiralanması) sayılı Devlet ihale Kanununun 51/g maddesi gereğince "Pazarhk Usulü" ile ihale edilecektir".11/10/Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği´nin başvuruları başlamıştır..

Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği´nin başvuruları başlamıştır..

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği”nin başvuruları başlamıştır..07/10/IV. Ankara Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması

IV. Ankara Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “IV. Ankara Öğretmenler Arası Anı Yazma Yarışması” na ilişkin []03/10/Doküman Yönetim Sistemleri Yaygınlaştırma Toplantı Sunusu

Doküman Yönetim Sistemleri Yaygınlaştırma Toplantı Sunusu

Doküman Yönetim Sistemleri Yaygınlaştırma Çalışmaları Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgilendirme Toplantısı27/09/Kantin ve Yemekhane İhale İlanı

Kantin ve Yemekhane İhale İlanı

11/08/Kapatılan Kurumlardan Mezun Olan Öğrencilerin Diplomalarının Dağıtımı Hakkında Duyuru

Kapatılan Kurumlardan Mezun Olan Öğrencilerin Diplomalarının Dağıtımı Hakkında Duyuru

 11/08/Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Açılıyor

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Açılıyor

Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Açılıyor25/07/İhale İlanı

İhale İlanı

Okul  kantinleri veya  yemekhane işletilmesi  (kiralanması) sayılı Devlet ihale Kanununun 51/g maddesi gereğince "Pazarhk Usulü" ile ihale edilecektir".19/07/Sinav erteleme duyurusudur

Sinav erteleme duyurusudur

Sınav erteleme duyurusudur16/07/YGS –LYS Tercih Danışma Merkezleri

YGS –LYS Tercih Danışma Merkezleri

26 Temmuz 2 Ağustos tarihleri arasında20/06/TEOG Tercih Danışma Merkezleri

TEOG Tercih Danışma Merkezleri

15 Temmuz 25 Temmuz tarihleri saat ´a kadar20/06/Memnuniyet Anketleri Veri Girişleri

Memnuniyet Anketleri Veri Girişleri

eğitim-öğretim yılında okul ve kurumlar için “Kıyasa Esas Veri Tabanı” oluşturulacağından, okul/kurumlarımızda uygulanmakta olan “öğrenci, []15/06/Özel Okullar İş ve İşlemleri

Özel Okullar İş ve İşlemleri

Özel Okullar İş ve İşlemleri10/06/KBS Sistemine Sınav Ücretlerinin Girilmesinin İşlem Basamakları

KBS Sistemine Sınav Ücretlerinin Girilmesinin İşlem Basamakları

16/05/Meb Sertifika Yükleme ACİLL

Meb Sertifika Yükleme ACİLL

MEB Bil.İşseafoodplus.infoBşk´nın 22/03/ tarih ve // sayılı yazısı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 24/03/ tarih ve sayılı []07/04/

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir