enes batur düğmeye basma / NDNG - Enes Batur Fan

Enes Batur Düğmeye Basma

enes batur düğmeye basma

YouTube’un altın düğmesine basanlar

Video paylaşım sitesi YouTube, bünyesindeki en popüler kanalları, abone sayısına göre, ‘YouTube Play Button’ (YouTube Play Düğmesi) ile ödüllendiriyor. Abone sayısı bini geçen YouTube kanalları Gümüş, 1 milyonu geçenler Altın, 10 milyonu geçenler Elmas ve 50 milyonu geçenler Yakut YouTube Play Button ödülü almaya hak kazanıyor.

Geçen yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenen Play Button Ödül Töreni’nde Türk gamer’lar Altın ve Gümüş ödüller almıştı. Tören bugün yapılsa, ödül kazanacak onlarca oyuncu var. Bunlardan hangileri toplam abone sayısıyla YouTube’dan Golden Play Button (Altın Play Düğmesi) ödülü alabilir diye araştırdık. İşte güncel liste!

NDNG &#; Enes Batur(abone)

“Videolarımda hayal gücümü konuşturuyorum” diyen Enes Batur, geçen yıl Silver Play Button ödülü almıştı. O zamandan bugüne abone sayısını inanılmaz bir hızla Enes, oyun kategorisinde video yükleyen YouYuber’lar arasında şu an Türkiye’de en fazla üyesi olan kanalın kurucusu. 18 Kasım ’de yayın hayatına başlayan kanalda şimdiye kadar video yayınlandı. Üye sayısı 3 milyon bin olan oyun kanalının görüntülenme sayısı ise; 1 milyar bin. doğumlu YouTuber, ürettiği içeriklerle takipçilerini eğlendirmeyi, güldürmeyi, korkutmayı, oyunu adeta yaşatmak için çabaladığını söylüyor.

Burak Oyunda ( abone)

YouTube’daki oyun kanallar içerisinde en ilgi görenlerden biri Burak Şahin’in Burak Oyunda isimli kanalı. Geçen yıl Golden Play Button Ödülü alan kanalın şu an 2 milyon bin üyesi var. 24 Temmuz ’da hayata geçirdiği kanalıyla bu işin öncülerinden olan YouTuber tam bir oyun tutkunu. Hobisini genç yaşta işe dönüştüren Burak, oyun oynamaya Atari ile başlayıp, Playstation 1, Playstation 2, PSP, Xbox , Playstation 3 ve Playstation 4 ile devam etmiş. Ünlü YouTuber önceleri, oyunlarda geçilmesi zor kısımların nasıl geçildiğini anlatan videolar üretiyordu, ama artık oyunun tamamını paylaşıyor. Kanalında yüklü video var, toplam görüntülenme sayısı ise milyon bin.

Oyun Delisi ( abone)

Mediakraft adlı oluşumun YouTube&#;da oyun üzerine yayın yapan kanalı Oyun Delisi, oyun kategorisinde en çok üyesi olan kanallar arasında üçüncü sırada yer alıyor. 24 Kasım ’te yayına başlayan Oyun Delisi’nde şimdiye kadar video yayınlandı. Videolarda gördüğümüz Tamer Yeşildağ oyunları bilgisayar, iPad, ps3, ps4, xbox ve xbox one platformlarında oynadığını, videoları hazırlarken Adobe CC programlarını kullandığını belirtiyor. 1 milyon üyesi olan kanaldaki videoların toplam görüntülenme sayısı milyon ’yi aşıyor.

MuratAbiGF ( abone)

MuratAbiGF isimli kanalda şimdiye kadar video yayınlandı ve bu videolar toplamda milyon bin kez görüntülendi. Formun ÜstüFormun Altı yılından beri YouTube için video çeken Murat Engin, kanalı 7 Mayıs ’te kurdu ve güncel üye sayısı 1 milyon bini geçti. Kanal, geçen yıl Silver Play Button’a layık görüldü. Daha çok FPS ve Strateji türü oyunlardan hoşlandığını, Battlefield&#;da affının olmadığını söyleyen YouTuber, oyunları kusursuz bir şekilde oynamak yerine zevk aldığı, eğlendiği şekilde oynamayı tercih ettiğini söylüyor. Kanalın ismiyle ilgili önemsiz bir not; “GF”nin açılımı “gönüllerin fedaisi”.

Oyun Portal ( abone)

Geçen yıl Silver Play Button alan Oyun Portal, 11 Eylül ’te yayına başladı ve bugün, 1 milyon bin üye sayısıyla oyun kategorisinde en çok abonesi olan kanallar arasında dördüncü sırada yer alıyor. O tarihten bugüne kadar video yüklenen kanalda, bu videolar milyon binden daha fazla kez görüntülendi. Kanalın kurucusu -genç oyuncuların “Selim abisi”- oyun dünyasına Commodore 64, Amiga ve karakutu zamanında giriş yapmış ve oyun oynamayı bir keyiften ziyade yaşam tarzı haline getirmiş bir oyuncu. Aynı zamanda, oyun içeriği üreten ünlü bir YouTuber olma yeteneğinin yaşta değil başta olduğunun da kanıtı!Formun Üstü

NDNG – Baturay ( abone)

Açılımı “New Day New Game” (Yeni Gün Yeni Oyun) olan kanal her gün yeni bir video paylaşımı mantığıyla yayın yapıyor. 1 milyon bin üyesi bulunan kanalın kuruluş tarihi 13 Aralık Kanalda yayınlanan video sayısı ve bunların toplam görüntülenme sayısı milyon bini aşmış durumda. Listede NDNG isimli iki kanalın olmasının nedeni, önceleri Enes ile Baturay’ın oyun videosu üretimini beraber yaparken, sonradan ayrılık kararı almaları. İlk kanalın yönetimi Enes’te kaldığı için, Baturay her şeye sil baştan başlamış.

Minecraft Evi ( abone)

Minecraft içerikli kanallar içerisinde en popüleri olan Minecraft Evi’nin 1 milyon binden fazla üyesi var. video yüklü olan kanaldaki içeriğin toplam görüntülenme sayısı milyon bin. Özellikle belli bir yaş grubunun çok sevdiği Minecraft hakkında çeşitli içeriklerin paylaşıldığı kanal, Buğrahan Kazancı tarafından kuruldu. 19 Mart ’ten bugüne üye sayısını hızla artıran kanalla özellikle ortaokul çağındaki çocukların ilgisini toplayan Buğrahan’a göre Minecraft, sunduğu özgürlük, sınırsız şeyler inşa edebilme ve kendi dünyanı yaratma şansını verdiği için bu kadar çok seviliyor.

FurkanYamanHD ( abone)

Diğer oyun kanallarına kıyasla daha geç bir tarihte (10 Nisan ) yayına başlayan, ama buna rağmen üye sayısı 1 milyon 50 bini geçen FurkanYamanHD’nin kurucusu, kanalın adından anlaşılacağı gibi Furkan Yaman. 18 yaşındaki Ankaralı YouTuber, GTA 5 başta olmak üzere çeşitli oyunlar oynadığı keyifli videolar paylaşıyor. Kanal üzerinden şimdiye kadar video paylaşıldı ve bu videolar toplam olarak milyon bin kez görüntülendi.

 

YouTube’un altın düğmesine basanlar

Video paylaşım sitesi YouTube, bünyesindeki en popüler kanalları, abone sayısına göre, ‘YouTube Play Button’ (YouTube Play Düğmesi) ile ödüllendiriyor. Abone sayısı 100 bini geçen YouTube kanalları Gümüş, 1 milyonu geçenler Altın, 10 milyonu geçenler Elmas ve 50 milyonu geçenler Yakut YouTube Play Button ödülü almaya hak kazanıyor.

Geçen yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenen Play Button Ödül Töreni’nde Türk gamer’lar Altın ve Gümüş ödüller almıştı. Tören bugün yapılsa, ödül kazanacak onlarca oyuncu var. Bunlardan hangileri toplam abone sayısıyla YouTube’dan Golden Play Button (Altın Play Düğmesi) ödülü alabilir diye araştırdık. İşte güncel liste!

NDNG – Enes Batur(3.139.229abone)

“Videolarımda hayal gücümü konuşturuyorum” diyen Enes Batur, geçen yıl Silver Play Button ödülü almıştı. O zamandan bugüne abone sayısını inanılmaz bir hızla Enes, oyun kategorisinde video yükleyen YouYuber’lar arasında şu an Türkiye’de en fazla üyesi olan kanalın kurucusu. 18 Kasım 2012’de yayın hayatına başlayan kanalda şimdiye kadar 1338 video yayınlandı. Üye sayısı 3 milyon 139 bin olan oyun kanalının görüntülenme sayısı ise; 1 milyar 128 bin. 1998 doğumlu YouTuber, ürettiği içeriklerle takipçilerini eğlendirmeyi, güldürmeyi, korkutmayı, oyunu adeta yaşatmak için çabaladığını söylüyor.

Burak Oyunda (2.395.042 abone)

YouTube’daki oyun kanallar içerisinde en ilgi görenlerden biri Burak Şahin’in Burak Oyunda isimli kanalı. Geçen yıl Golden Play Button Ödülü alan kanalın şu an 2 milyon 394 bin üyesi var. 24 Temmuz 2009’da hayata geçirdiği kanalıyla bu işin öncülerinden olan YouTuber tam bir oyun tutkunu. Hobisini genç yaşta işe dönüştüren Burak, oyun oynamaya Atari ile başlayıp, Playstation 1, Playstation 2, PSP, Xbox 360, Playstation 3 ve Playstation 4 ile devam etmiş. Ünlü YouTuber önceleri, oyunlarda geçilmesi zor kısımların nasıl geçildiğini anlatan videolar üretiyordu, ama artık oyunun tamamını paylaşıyor. Kanalında yüklü 1385 video var, toplam görüntülenme sayısı ise 703 milyon 687 bin.

Oyun Delisi (1.857.703 abone)

Mediakraft adlı oluşumun YouTube’da oyun üzerine yayın yapan kanalı Oyun Delisi, oyun kategorisinde en çok üyesi olan kanallar arasında üçüncü sırada yer alıyor. 24 Kasım 2013’te yayına başlayan Oyun Delisi’nde şimdiye kadar 824 video yayınlandı. Videolarda gördüğümüz Tamer Yeşildağ oyunları bilgisayar, iPad, ps3, ps4, xbox 360 ve xbox one platformlarında oynadığını, videoları hazırlarken Adobe CC programlarını kullandığını belirtiyor. 1 milyon 857 üyesi olan kanaldaki videoların toplam görüntülenme sayısı 529 milyon 567’yi aşıyor.

MuratAbiGF (1.442.538 abone)

MuratAbiGF isimli kanalda şimdiye kadar 848 video yayınlandı ve bu videolar toplamda 175 milyon 608 bin kez görüntülendi. Formun ÜstüFormun Altı2011 yılından beri YouTube için video çeken Murat Engin, kanalı 7 Mayıs 2013’te kurdu ve güncel üye sayısı 1 milyon 442 bini geçti. Kanal, geçen yıl Silver Play Button’a layık görüldü. Daha çok FPS ve Strateji türü oyunlardan hoşlandığını, Battlefield’da affının olmadığını söyleyen YouTuber, oyunları kusursuz bir şekilde oynamak yerine zevk aldığı, eğlendiği şekilde oynamayı tercih ettiğini söylüyor. Kanalın ismiyle ilgili önemsiz bir not; “GF”nin açılımı “gönüllerin fedaisi”.

Oyun Portal (1.441.688 abone)

Geçen yıl Silver Play Button alan Oyun Portal, 11 Eylül 2013’te yayına başladı ve bugün, 1 milyon 441 bin üye sayısıyla oyun kategorisinde en çok abonesi olan kanallar arasında dördüncü sırada yer alıyor. O tarihten bugüne kadar 2478 video yüklenen kanalda, bu videolar 564 milyon 176 binden daha fazla kez görüntülendi. Kanalın kurucusu -genç oyuncuların “Selim abisi”- oyun dünyasına Commodore 64, Amiga ve karakutu zamanında giriş yapmış ve oyun oynamayı bir keyiften ziyade yaşam tarzı haline getirmiş bir oyuncu. Aynı zamanda, oyun içeriği üreten ünlü bir YouTuber olma yeteneğinin yaşta değil başta olduğunun da kanıtı!Formun Üstü

NDNG – Baturay (1.252.757 abone)

Açılımı “New Day New Game” (Yeni Gün Yeni Oyun) olan kanal her gün yeni bir video paylaşımı mantığıyla yayın yapıyor. 1 milyon 252 bin üyesi bulunan kanalın kuruluş tarihi 13 Aralık 2014. Kanalda yayınlanan video sayısı 626 ve bunların toplam görüntülenme sayısı 251 milyon 488 bini aşmış durumda. Listede NDNG isimli iki kanalın olmasının nedeni, önceleri Enes ile Baturay’ın oyun videosu üretimini beraber yaparken, sonradan ayrılık kararı almaları. İlk kanalın yönetimi Enes’te kaldığı için, Baturay her şeye sil baştan başlamış.

Minecraft Evi (1.189.204 abone)

Minecraft içerikli kanallar içerisinde en popüleri olan Minecraft Evi’nin 1 milyon 189 binden fazla üyesi var. 990 video yüklü olan kanaldaki içeriğin toplam görüntülenme sayısı 248 milyon 842 bin. Özellikle belli bir yaş grubunun çok sevdiği Minecraft hakkında çeşitli içeriklerin paylaşıldığı kanal, Buğrahan Kazancı tarafından kuruldu. 19 Mart 2014’ten bugüne üye sayısını hızla artıran kanalla özellikle ortaokul çağındaki çocukların ilgisini toplayan Buğrahan’a göre Minecraft, sunduğu özgürlük, sınırsız şeyler inşa edebilme ve kendi dünyanı yaratma şansını verdiği için bu kadar çok seviliyor.

FurkanYamanHD (1.054.236 abone)

Diğer oyun kanallarına kıyasla daha geç bir tarihte (10 Nisan 2015) yayına başlayan, ama buna rağmen üye sayısı 1 milyon 50 bini geçen FurkanYamanHD’nin kurucusu, kanalın adından anlaşılacağı gibi Furkan Yaman. 18 yaşındaki Ankaralı YouTuber, GTA 5 başta olmak üzere çeşitli oyunlar oynadığı keyifli videolar paylaşıyor. Kanal üzerinden şimdiye kadar 483 video paylaşıldı ve bu videolar toplam olarak 220 milyon 675 bin kez görüntülendi.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası