kısa boylu kilolu kadınlar nasıl giyinmeli / Buse Terim | Minyon kadınlar için 8 stil önerisi

Kısa Boylu Kilolu Kadınlar Nasıl Giyinmeli

kısa boylu kilolu kadınlar nasıl giyinmeli

Kısa Boylu Kilolu Tesettür Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Kısa Boylu Kilolu Tesettür Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Tesettür giyen kadınlar için yakışacak veya kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak kombin önerileri olabilir. Özellikle doğru kıyafeti seçmek kadınlar için çok önemlidir. Gün içinde giyilen elbiseden memnun kalmak için öncesinde biraz düşünmek gerekmektedir. Ancak bazı kadınlar tam olarak kendilerine özel olarak yakışabilecek giyim önerilerini merak etmektedir. Özellikle fazla kiloları olan kadınların bu konuda gelecek önerilere karşı açık olmaları önemlidir. Her şeyden öte kadınların kendisini sevmesi ve buna kabul ederek elbise seçimini yapması gerekmektedir. Ardından ne giyilirse giyilsin kadınların kendilerini iyi hissetmesi mümkün olacaktır.

Zayıf Görünmek İçin

Tesettür giyim kategorisinden giyinen ancak kilolu olduğu için zayıf görünmek isteyen kadınlar için bazı püf noktaları vardır. Özellikle zayıf görünmek isteyenler en başta kemer deneyebilir. Çünkü kemer takmak zayıf görünmeye yardımcı olmaktadır. Ayrıca kemer takarken çok büyük kemerler tercih etmek yerine biraz daha küçük kemeleri tercih etmek iyi olabilir. Ayrıca giyinirken kadınlar biraz daha siyaha yoğunluk verebilirse daha zayıf görünmek için yol kat edebilir. Şu bilinir ki kadınlar biraz daha az kilolu ve fit görünmek için siyah giyinmektedir. Bu püf noktasını değerlendiren kadınlar çok fazla siyaha yüklenmeden güzel bir kombin oluşturabilir. Ancak yine de tek bir renge yoğunlaşmamak iyi bir tercih olacaktır.

Salaş Giyinilebilir

Tesettür elbise seçimi yaparken kadınlar biraz daha kilolarını belli etmek istemiyorsa bunun için biraz daha salaş giyinebilir. Özellikle bu konuda biraz dengeli olmak önemlidir. Yani salaş elbise seçerken çok salaş olmamasına özen göstermek gerekmektedir. Ayrıca çok sıkı elbiselerden de zayıf görünmek için kaçınmak gerekir. Özellikle biraz daha bol giyinmek kadınların daha rahat hissetmesini sağlayabilir. Ayrıca kadınlar biraz daha ince giyinmek istiyorsa ayakkabı seçimine de dikkat etmelidir. Özellikle topuk ayakkabıları tercih eden kadınlar biraz daha zarif görünürken daha ince görünmektedir. Dolayısıyla kadınların bunu değerlendirmesi önemle tavsiye edilmektedir. Aynanın karşısına geçildiğinde bir kadının kendini beğenmesi gerekir. Dolayısıyla seçim yaparken biraz dikkatli olmakta her zaman fayda vardır.

Minyonluk çoğu zaman beğeni toplar. Kısa boylu olup da sevimli ve güzel olmayan pek az kadın vardır. Ancak kısa boylu olmanın dezavantajlarından biri olan giyinme sorunu, birçok minyon kadının dertlerindendir. Bu yazımda, &#;kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?&#; sorusuna yanıt vermeye çalışacağım.

Peki, kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli? Alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli?

kısa boylu kadınlar

Bu yazımızda kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli, giyinirken nelere dikkat etmeli, bunlardan bahsedeceğiz.

Belinizi sıkıca sarın

kısa boylu kadınlar1

Bacaklarınızı uzun göstermek istiyorsanız, belinizin inceliğini vurgulamanız gerekmektedir. Bunu yapmanın en basit yolu kemerlerdir. Büyük beden kıyafetler, elbiseler üzerine belinizi sıkıca sarabileceğiniz şık kemerler bacaklarınızı olduğundan uzun gösterir. Bu sayede aynı zamanda tarz da gözükebilirsiniz.

Mini etek altına giyilmesi gereken ayakkabılar

kısa boylu kadınlar2

Kısa boylu kadınlar etek giydiklerinde bacak boylarının kısalığı oldukça dikkat çeker. Bunun çözümü için birkaç basit hileden biri de ayakkabılardır. Mini altına giyeceğiniz sivri burunlu ayakkabılar ve kısa botlar bacak boyunuzu olduğundan daha uzun gösterir.

Kot pantolon tercihleri

kısa boylu kadınlar3

Giydiğiniz kot pantolonların kısa ve dar olmasına dikkat edin. Abartılı olmayan yüksek belli bir kot ve ince bilek görüntüsü hem hoş hem de estetik görünecektir. Aynı zamanda sizi olduğunuzdan çok daha uzun gösterir.

Yüksek bel pantolonlar

kısa boylu kadınlar4

Kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli sorusunun en basit ve en bilinen cevabıdır. Tercihlerinizi çoğunlukla yüksek bel pantolonlardan yana yapmalısınız. Yüksek bel belinizin inceliğini açıkça vurgular. Belinizin inceliğini vurgulayan her kıyafet veya aksesuar, bacak boyunuzu da olduğundan çok daha uzun gösterecektir.

Siyah renk

kısa boylu kadınlar5

Giyecek hiçbir şey bulamadınız mı? Her kadının basit bir taktiği olan siyah kıyafetlere siz de kaçabilirsiniz. Siyah pantolonlar bacaklarınızı uzun göstereceği gibi, tüm siyah kıyafetler vücudunuzun kusurlarını örter. Yani bacak boyunuzu uzatmasının yanı sıra belinizi de çok daha ince gösterecektir. Aynı zamanda siyah rengin yarattığı aurayı ve asaleti bilmeyen insan sayısı çok azdır. Bu sayede hem şık hem de tarz olabilirsiniz.

Kat kat giyinmeyin!

kısa boylu kadınlar6

Bol kıyafetler kısa boylu kadınların tercih etmesi gerekenlerdendir. Ancak bol kıyafet derken kat kat giyinmeyi tavsiye etmediğimizi bilmelisiniz. Minyon kadınlar, kat kat kıyafetlerin altında küçücük kalacaktır. Kombinlerinizi yaparken çok kıyafetten sakınmalısınız. Az ve öz kıyafetle çok daha şık ve ideal vücut görünümünde olacaksınız. Fazla kıyafetle dikkat sizin üzerinizden kalkar.

Uzun paltolar

kısa boylu kadınlar7

Uzun paltolar, uzun ceketler sizin vazgeçilmezlerinizden olmalıdır. Uzun ve şık bir palto sizi olduğunuzdan çok daha uzun gösterir. Bunun yanında vücudunuzdaki kusurları profesyonelce saklar. Uzun paltoların çok fazla tercih edilmesinin bir diğer sebebi de; edindiğiniz çok basit bir kombin üzerine aldığınız bir uzun bir paltoyla çok şık ve tarz olma şansını yakalayabilmenizdir.

Bilindiği üzere tüm bu sebepler neticesinde, özellikle son zamanlarda uzun paltolar kombinlerin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Eğer boyunuz olması gerekenden daha kısaysa mutlaka en az bir tane uzun bir paltoyu dolabınıza yerleştirmelisiniz.

Topuklu ayakkabılar

kısa boylu kadınlar8

En önemli ve etkili taktiği sona sakladık. Yüksek bel pantolonlarda olduğu gibi, yüksek topuklu ayakkabıların da kısa boylu kadınların hazinesi olduğunu biliyoruz. Eğer yüksek topuklu ayakkabılarla yürüyemiyorsanız veya çok rahatsız edici olduklarını düşünüyorsanız; şık bir kısa topuklu ayakkabı da işinizi görecektir. Son zamanlarda kısa topuklu ayakkabılar da trenddedir. Hem şık hem rahat hissetmek istiyorsanız kısa topuklu ayakkabıları rahatlıkla tavsiye edebiliriz.

İlgili videolar

Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Giyinmeli: Daha Uzun Ve İnce Gözükmenizi Sağlayacak 7 Basit İpucu

&#;Kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?&#;

Minyon biri olmanın belli avantajları vardır. Mesela yaşınız kaç olursa olsun; mutlaka daha genç görünürsünüz. Ancak ne yazık ki, kısa boylu kadınlar için, bu durumun bazı dezavantajları da vardır: Başarısız bir kombin, sizi kolaylıkla daha kısa gösterebilir ve zariflikten mahrum edebilir. Bu yüzden özellikle minyon biriyseniz; giysilerinizi ve aksesuarlarınızı daha dikkatli seçmeniz gerekiyor.

İşte &#;Kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?&#; sorusuna cevap olabilecek; sizi daha uzun ve ince gösterecek bazı basit ipuçları.

Üstler ve etekler

Çarpıcı bir görüntü yakalamak için, giysilerinizdeki doğru oranları korumalısınız. Bu yüzden seçtiğiniz kıyafetler çok önemli. Üstünüze giyeceğiniz bol ve uzun bir parça, bacak boyunuzu daha kısa gösterirken; gövdenizi de daha hantal ve uzun gösterebilir. Bunun yerine; aynı tişörtü, eteğinizin içine sıkıştırırsanız; bu, belinizi vurgular ve bacaklarınızı daha uzun gösterir. Bir diğer seçenek ise, eteğinizin üstüne kısa bir üst giymektir.

Kemerler ve ayakkabılar

Bilekten bağlı ya da tokalı sandaletler giymeyi seviyorsanız, ayakkabınızın kayışının cildinizin rengine yakın olduğundan emin olun. Çünkü ayakkabı konusunda, zıt renkler, bacaklarınızın daha kısa gözükmesine neden olabilir. Geniş bantlı ya da kayışlı ayakkabılardan da kaçınmalısınız. Ayrıca soldaki fotoğrafta gördüğünüz gibi, gövdeki yatay bir şekilde ikiye ayıran kemer, gövdenin bariz bir şekilde daha geniş gözükmesine neden olur. Oysa kemersiz bir elbise ve daha açık renkteki bir ayakkabı, sizi fark edilir ölçüde daha uzun ve ince gösterir.

Ceket ve blazer&#;lar

Minyon tipli kadınlar, uzun ceket, takım elbise veya blazer giymemelidir. Çünkü tüm bunlar, bacakları görsel olarak daha kısa gösterir. Bunun yerine, daha az hacimli, kısa, bel hizasında ya da biraz altında biten ceket ve blazer&#;lar giymeniz önerilir.

Ayrıca çanta seçimi konusunda da dikkatli olmalısınız. Minyon tipli kadınlar için en iyi seçenek, genişliği inç&#;i aşmayan küçük çantalar olacaktır. Çünkü uzun yıllardır moda olan büyük alışveriş çantaları, hantal bir görüntüye neden olabilir. Eğer sırt çantası kullanacaksanız; mutlaka bunu da küçük ve düzgün geometrik şekillere sahip olanlar arasından seçmelisiniz.

Hırkalar

Uzun hırkalar, yüksek topuklu ayakkabılara gerek kalmadan, boyunuza birkaç santim &#;eklemek&#; için harika bir seçenektir. Böyle bir giyim tarzı, boyunuzu gözle görülür derecede uzun gösterir. Ancak elbette hırkanız çok büyük olmamalı ya da büyük cepler gibi iri detaylara sahip olmamalıdır.

Elbiseler

Volumlu elbiseler, en güzel, uzun boylu kadınlarda görünür. Minyon tipli kadınlar tarafından giyildiğinde ise, bu tür öğeler kişinin olduğu gibi görünmesinden ziyade; &#;pres&#;lenmiş gibi görünmesine, silüeti ve özellikle bacaklarının daha kısa görünmesine neden olur. Oysa, sağdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi, vücuda oturan elbiseler, minyon tipli kadınların vücudunu daha orantılı ve daha uzun gösterir.

Renkli ve tek renkten oluşan kombinler

Renkli bir üst ve koyu renkli bir alt; vücudunuzu yarıya bölerek boyunuzun kısalığını vurgular. Buna kıyasla, siyah beyaz ve boyuna çizgili giysiler, silüetinizi belirgin bir şekilde uzatır. Ayrıca alt ve üst giysinizin renklerinin birbirine yakın olması, sağdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi, boyunuzun daha uzun gözükmesini sağlar. Dikkat ederseniz; soldaki fotoğrafta yer alan üst, diğerine göre daha bol ve büyük görünüyor.

Kot pantolon ve üstler

Kısa üstler, minyon tipli kadınlar için mükemmeldir. Böyle üstleri, yüksek bel bir kot ile kombinlemek de, bacakları önemli ölçüde uzun göstermeye yardımcı olur. Bir diğer seçenek, kısa bir üst ve yüksel bel bir etek giymektir. İnanmazsanız deneyin; sonuçlar sizi hem memnun edecek hem de gerçekten şaşırtacak!

Yararlanılan Kaynak

Eğer daha kalıcı çözümler istiyorsanız, boy uzatma egzersizleri ve boy uzatma yollarına yer verdiğimiz bu yazımızı mutlaka okuyun: Boy Uzatma Yolları

Facebook Yorum

5 Yorum

Minyon kad&#x;nlar için 8 stil önerisi

4 - Göğüs Dekoltesi

Yuvarlak yakalı ya da boğazlı parçalardan ziyade daha V yaka gelen, derin göğüs dekoltesi olan kıyafetler boyun kısmını daha uzun ve ince göstereceği için minyon tipli kadınlar için avantaj haline dönüşecektir.

Minyon kad&#x;nlar için 8 stil önerisi
Minyon kad&#x;nlar için 8 stil önerisi
Minyon kad&#x;nlar için 8 stil önerisi

5 - Ayakkab&#x; Seçimi

Düz tabanlardan ya da bilekten bağlı ayakkabılardan ziyade bileği açıkta bırakan topuklu ayakkabılar her daim sizi daha uzun ve ince gösterecektir. Bilekten bağlamalı ayakkabılar bacak boyunu kestiği için sizi daha kısa gösterebilir. Topuk boyunda ise illa ki uzun topuklular tercih etmeniz şart değil, kısa ve rahat bir topuklu bile işinizi görecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası