kabak çekirdeği prostata iyi gelirmi / Kabak Çekirdeği Prostata İyi Gelir mi? | Cereztabagi.com Blog

Kabak Çekirdeği Prostata Iyi Gelirmi

kabak çekirdeği prostata iyi gelirmi

PROSTATA KARŞI KABAK ÇEKiRDEĞi

Haberin Devamı

İlaçların yan etkisi
Dr. James Duke, Pegasus Yayınları’ndan çıkan ‘Yeşil Eczane’ adlı kitabında, çok iddialı sözler sarf ediyor: “Bahse girerim ki, bitkisel tedaviye tabi tuttuğum prostat bezim, reçeteli prostat ilaçları ya da cerrahi müdahalelerle kontrol altına alınan prostat bezlerinden çok daha iyi çalışıyor. Reçeteli prostat ilaçları, para basma makinesi olma yolunda hızla ilerliyor. 1990’ların başlarında bu ilaçlardan birine ‘cüce palmiye, meyan kökü ve kabak çekirdeği’ gibi bitkisel ilaçlarla meydan okuduğumu ilan etmiştim. Buradan bir kez daha ilan ediyorum, içine birkaç şey daha ekleyerek, en yeni ilaçlardan çok daha ucuz ve çok daha güvenli bir formül elde edebilirim. Amerika’da prostat olan bir kişi, ilaç kullanımına yılda 800 dolar harcıyor. Bir yıllık cüce palmiye ve meyan köküne ise, bu rakamın ancak çok küçük bir parçası harcanır. Üstelik sentetik ilaçlar, libidoda azalma, boşalma sorunları ve ereksiyon kaybına neden olabiliyor. Tam tersine, bitkilerin bu tür sorunlara neden olduğunu söyleyen tek bir kaynak bile yok.”


PROSTAT BÜYÜMESİNİ ENGELLEYEN BİTKİLER
Balkabağı (Cucurbita pepo):
Erişkinlik döneminde, her gün bir avuç kabak çekirdeği yenilmesi önerilir. Kabak çekirdeğinin içerdiği yağ, güçlü bir diüretiktir; testosteronun dönüşmesini engelleyen ‘cucurbitacin’ adlı bir bileşik içerir. Yarım bardak kabak çekirdeğinde, 8 mg kadar çinko vardır. Ve çinkonun prostatı küçülttüğü ispatlanmıştır. Doğal şifacı Dr. Joseph Pizzorno ve Michael Murray, prostat tedavisi için her gün 60 mg çinko alınmasını öneriyor. Kabak çekirdeği, güçlü amino asitler olan alanin, glisin ve glutamik asit bakımından da zengin bir kaynaktır. Benzer amino asitleri içeren başka tohumlar da vardır. Bizon kabağı çekirdeği, yer fıstığı ve susam, glisin; badem, akceviz ve yer fıstığı glutamik asit bakımından zengindir.

Meyan kökü (Glycyrrhiza glabra):
Meyan kökü, testosteronun dönüşmesini engelleyen iki bileşik içerir. Fakat, uzun zaman yüksek dozlarda kullanmak baş ağrısı, uyuşukluk, su tutulması, aşırı potasyum kaybı ve yüksek tansiyona neden olabilir. Bir yıl boyunca her gün iki tane (60-125 gr) meyan kökünden yapılmış şeker yiyenlerde sorun çıktığı raporlar edildi. Ben denediğimde hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım. Fakat bitkilerden yararlanmayı düşünüyorsanız, bir semptoma karşı tetikte olun ve eğer en ufak bir belirti görürseniz meyan kökü kullanımını derhal kesin.


ISIRGAN?OTU (Urtica dioica):
Araştırma sonuçlarına göre, ısırgan otu kökü özütü, prostat tedavisinde etkili sonuçlar vermiştir. Bir araştırmada, 60 yaş üzerindeki 67 erkeğe bir çay kaşığı ısırgan otu kökü özütü verildi. Sonuçta gece idrara kalkma ihtiyaçlarının gözle görülür oranda azaldığını görüldü. Alman herbalistler, prostat tedavisi için günde 2-3 çay kaşığı özüt alınmasını öneriyor.

Kabak Çekirdeği Yağı Faydaları Nelerdir? Kabak Çekirdeği Yağı Nasıl Kullanılır, Ne İşe Yarar?

Kabak Çekirdeği Yağı Faydaları Nelerdir? 

 1) Bağırsak Dostudur

 Bağırsakların düzenli olarak çalışması için kabak çekirdeği tüketilmesi önerilmektedir. Kabak çekirdeği bağırsakların daha iyi çalışmasını sağlar. Bağırsaklarda kolay sindirilen kabak çekirdeği bundan dolayı sindirim sistemi dostu olarak da bilinmektedir. Kabak çekirdeğinin düzenli olarak tüketilmesi bağırsaklara oldukça iyi gelmektedir.

 2) İdrar Kesesi Problemlerine İyi Gelir

 Kabak çekirdeği yağı mineral ve vitamin bakımından oldukça zengindir. İdrar kesesi problemleri için bitkisel doktorlar tarafından kabak çekirdeği yağı genel olarak önerilir. Kabak çekirdeği yağı idrar yollarını temizler ve idrar yollarının daha hızlı çalışmasını sağlar. Böylece idrar kesesinde yer alan her türlü problemlerin önüne geçmenizi sağlar. İdrara çıkmakta zorlanan kişiler için de yine kabak çekirdeği yağı önerilir.

 3) Hastalıklara Karşı Korur

 Kabak çekirdeği yağını düzenli olarak tüketilmesi sonucunda bağışıklık sistemi desteklenir. Bağışıklık sistemi desteklenince ise hastalıklara karşı etkili bir bitkisel çözüm geliştirilmiş olur. Kabak çekirdeği yağı vücudun direncini arttırır. Belirli bir dönemde ortaya çıkan salgın grip hastalıkları gibi hastalıklar için de vücudun daha dirençli olmasını sağlar.

 4) Kabızlığa İyi Gelir

 Birçok sindirim sistemi hastalıkları için kabak çekirdeği yağı önerilmektedir. Kabak çekirdeği yağı kabızlık gibi problemlerin de önüne geçilmesini sağlar. Bağırsaklarda en kolay emilen yağlardan bir tanesi olduğu için kabızlığa neden olan faktörleri ortadan kaldırır. Kabızlık için kabak çekirdeği tercih edilebilir.

 5) Hormon Düzensizliğine İyi Gelir

 Hormon düzensizliği vücutta pek çok problemi de beraberinde getirmektedir. Durum böyle olunca kabak çekirdeği yağı hormon düzensizliği için etkilidir. Hormon düzensizliğine bitkisel bir tedavi olarak kullanılan kabak çekirdeği yağı doktorların da tavsiye ettiği bir bitkisel yağdır.

 Kabak Çekirdeği Yağı Nasıl Kullanılır?

 Kabak çekirdeği yağı nasıl kullanıldığı da merak edilenler arasındadır. Günde hem 1 çay kaşığı hem de 1 çorba kaşığı kullanılabilir. Kabak çekirdeğini kullanırken bu yağın yüksek sıcaklarda olmaması gerekir. Ilık sıcaklıkta olması kullanılması için yeterlidir. Kabak çekirdeği yağı yemeklerde ve tatlılarda da kullanılır. Dondurma yapımında dondurma iç harcında kabuk çekirdeği yağı tercih edilir.

 Kabak Çekirdeği Yağı Ne İşe Yarar?

 1) Sperm Kalitesini Arttırır

 Erkeklerde yer alan sperm kalitesi düşüklüğü kimi zaman baba olmaya engel bir durumdur. Bundan dolayı kabak çekirdeği yağı düzenli olarak tüketilmesi sonucunda sperm kalitesi artar. Sperm kalitesini doğal yollardan arttırabileceğiniz bir bitkisel yağ olan kabak çekirdeği yağı ürolog doktorlar tarafından da önerilmektedir.

 2) Prostata İyi Gelir

 Prostat kanseri tedavisinde doğal olarak kabak çekirdeği yağı kullanılmaktadır. Kabak çekirdeği yağı erkeklerde oluşan prostat kanseri tedavisinde doktorlar tarafından genel olarak önerilmektedir. Prostat faktörlerini ortadan kaldıran kabak çekirdeği yağı aynı zamanda prostat oluşumunu da engeller.

 3) Kalp Sağlığına İyi Gelir

 Kabak çekirdeğinin faydaları ve işe yaradığı noktalar saymakla bitmiyor. Kalp sağlığını da genel olarak koruyan kabak çekirdeği yağı uzman doktorlar tarafından da önerilen bir bitkisel yağdır. Kabak çekirdeği yağı tüketilmesi önemlidir.

Prostat iltihabına karşı kabak çekirdeği

HER İŞİN BAŞI SAĞLIK - MERT ALPDÜNDAR

Prostat, halk dilinde rahatsızlık olarak adlandırılsa da her erkekte bulunan, genç erişkin erkeklerde ise ortalama 18 gram ağırlığında olan bir salgı bezidir.

Prostat, erkek için en önemli salgı bezlerinden biridir. Orta yaşlarda başlamak üzere prostatla ilgili karşılaşılan en yaygın sağlık problemleri prostat iltihabı, prostat büyümesi ve prostat kanseridir. Bugün prostat iltihabına ve büyümesine karşı doğal bitkisel çözümleri Şifalı Bitkiler Uzmanı Ahmet Bingöl ile konuştuk.

YEME ALIŞKANLIĞI

Erkeklerde yaşın ilerlemesiyle birlikte hormon dengelerinin değiştiğinin ve bu dengelerin değişmesiyle birlikte hayat kalitesinin düştüğünün altını çizen Şifalı Bitkiler Uzmanı Ahmet Bingöl, "Günümüzde yapılan çalışmalara göre 60 yaşını geçen erkeklerin yüzde 50'sinde, 80 yaşındaki erkeklerin ise yüzde 90'ında iyi huylu prostat büyümesi ve diğer prostat problemleri ortaya çıkar. Prostat problemlerinin en büyük nedenlerinin başında yeme alışkanlıkları, yağlı beslenme, hormanlar, yaş, genetik özellikler ve A, D vitamin değerleri olarak sayabiliriz" diye konuştu.

KANSER SAVAŞÇISI

Prostat büyümesi ve iltihabında en yararlı bitkinin kabak çekirdeği olduğunun altını çizen Bingöl, "Prostat için en iyi kullanım alanı sağlayan ve prostatın büyümesini önleyen iltihapları kurutan muhteşem bitki, kabak çekirdeğidir. İçerisindeki fitosteroller kansere karşı etkili bir mineraldir. İyi huylu prostat büyümesine karşı da etkilidir. Kabak çekirdeği içerisinde bulunan güçlü E vitamini kanser savaşçısıdır. Ayrıca içinde bulunan selenyum, fosfor, çinko ve omega-3'ün kansere karşı etkili olduğu bilinmektedir" diye söyledi.

ÖZEL BAL KABAĞI KÜRÜ

Kabak çekirdeği ve kabak çekirdeği yağının yanı sıra prostat problemlerinin çözümü için özel kür geliştirdiğinin bilgisini veren Bingöl, "Prostat problemlerinin çözümü ve büyüyen prostatı durdurabilmek adına kürler hazırlanabilir. Örneğin bu tür problemlerin çözümü için geliştirdiğim kürümün püf noktası bal kabağıdır. Bal kabağı içerisinde bulunan çekirdek ve bu çekirdeğin yağı prostat konusunda mucizevi etki gösteriyor. Bal kabağı çekirdeği yağının sabahları aç karnına 1 bardak ılık suya 1 çay kaşığı atarak karıştırılıp aç karnına tüketilmesi ve çekirdeklerinin kurutulup sabah akşam suya ek olarak çekirdek gibi yenilmesi prostatı olanı bitirecek prostat adaylarını da aday olmaktan kurtaracak.

Bu kürün 30 gün kullanımda etkisi görülecek, devam edildiği takdirde 1 hafta ara ile istenilen gün kadar kullanılabilir. Bunun kullanımından sonra prostat problemlerinizin en aza ineceğini garanti edebilirim" dedi.

Kabak Çekirdeği Prostata İyi Gelir mi?

Prostat sadece erkeklerde var olan üreme sistemi bezidir. Salgıladığı salgılar spermlerin canlı kalmasını sağlar. Zaman içinde birçok nedene bağlı olarak büyüyebilir ve maliğn tümörler oluşturabilir. Hastalar daha çok idrar şikâyetleri ile doktora başvururlar. Prostat büyümesi muayene ve bazı tetkikler ile anlaşılır. Kabak çekirdeği prostata iyi gelir mi? Bitkisel yöntemler arasında prostat büyümesine en iyi gelen besin kaynağıdır.

Prostat Büyümesini Kabak Çekirdeği İle Engelleyin.

Kabak çekirdeği içerdiği yüksek oranda e vitamini ve çinko nedeniyle oldukça besleyicidir. İçerdiği fitosterolller ile kansere karşı iyi bir savaşçıdır. Yapılan bilimsel araştırmalarda her gün bir avuç kabak çekirdeği tüketen bireylerde prostat kanseri daha az görülmüştür. E vitamini ve çinko kansere karşı savaşta önemli vitaminlerdendir. Hücre çeperini korur ve hücrenin beslenmesini sağlar.

Kavrulmamış Kabak Çekirdeği Satın AlKabak Çekirdeği Prostata İyi Gelir mi?

Kabak Çekirdeğinin İçerdiği Besin Öğeleri Nelerdir?

Kabak çekirdeği çinko, selenyum, fosfor, e vitamini, vücut için elzem bir amino asit olan alanin, glisin ve glutamik asit içerir. Beyin gelişimi için gerekli olan omega-3 içerir. Büyüme çağındaki ki çocukların, hamilelerin bolca tüketmesi gereken bir besindir. Çok iyi bir diüretiktir. Prostat hastalarında idrar yaparken yanma ve ağrılı idrar olur. Düzenli kabak çekirdeği tüketimi diüretik etkisinden dolayı ağrılı idrar yapma ve enfeksiyonu tedavi etmede oldukça faydalıdır. Yapılan araştırmalarda kabak çekirdeği tüketen kişilerde idrar şikâyetlerinde azalma rapor edilmiştir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir