meteoroloji genel müdürü sünnet düğünü / Meteoroloji Genel Müdürü'nün düğünü yağış nedeniyle yarıda kesildi - Tr

Meteoroloji Genel Müdürü Sünnet Düğünü

meteoroloji genel müdürü sünnet düğünü

Trajikomik olay! Meteoroloji Genel Müdürü&#;nün düğünü sağanak yağış nedeniyle yarıda kaldı

TÜRKİYE&#;de tahminlerine en çok güvenilen kurumların başında gelen meteorolojinin Genel Müdürü, kendi yaptıkları tahminlere güvenmedi, açık alanda oğluna sünnet düğünü yaptı. Sağanak yağış düğünü vurdu, düğün yarım kaldı

Ankara'da günlerdir etkili olan sa&#;anak ya&#;&#;&#; ve dolu nedeniyle hayat felç oldu. Ba&#;kent'te bir çok bölge sele teslim oldu. Kentteki sa&#;anak ve f&#;rt&#;na etkisini sürdürürken trajikomik bir olay ya&#;and&#;.

Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Co&#;kun’un o&#;lu Yaman’&#;n Ankara’daki sünnet dü&#;ünü, ya&#;anan yo&#;un ya&#;&#;&#; nedeniyle yar&#;da kald&#;.

Dü&#;ünde BBP Genel Ba&#;kan&#; Mustafa Destici, eski Tar&#;m Bakan&#; BEkir Pakdemirli'nin de aralar&#;nda oldu&#;u çok say&#;da davetli vard&#;.

Meteoroloji Genel Müdürü'nün Düğünü Yağış Yüzünden Yarıda Kalmış

Haberler

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürü'nün Düğünü Yağış Yüzünden Yarıda Kalmış

Meteoroloji Genel Müdürü Mutlu Coşkun’un oğlunun sünnet düğününün, yaşanan yoğun yağış nedeniyle yarıda kaldığı öne sürüldü.

Birkaç gündür yoğun yağışlar nedeniyle sel felaketlerinin yaşandığı Ankara'dan trajikomik bir haber geldi.

Yağışlardan haberdar olması gereken Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun’un oğlu için düzenlenen sünnet düğününün yarıda kaldığı öne sürüldü.

Haberi duyuran Oda TV, bu görüntüleri paylaştı. 👇

Yağıştan önce paylaşılan fotoğraflara göre düğüne çok sayıda siyasi ve bürokrat da katıldı. 👇

Yağıştan önce paylaşılan fotoğraflara göre düğüne çok sayıda siyasi ve bürokrat da katıldı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürü Meteorolojinin uyarılarını dinlemedi, oğlunun sünnet düğünü yarıda kaldı

DUVAR- Günlerdir yo&#;un ya&#;&#;&#; ve f&#;rt&#;nalar nedeniyle felaketi ya&#;ayan Ankara'da dün yap&#;lan bir sünnet dü&#;ünü sosyal medyan&#;n diline dü&#;tü. 

Bunun nedeni dü&#;ünün sahibinin, kent için a&#;&#;r&#; ya&#;&#;&#; tahminleri yapan, ard&#; ard&#;na sel ve f&#;rt&#;na uyar&#;lar&#; yay&#;nlayan kurum olan Meteoroji Genel Müdürlü&#;ü'nün en tepesindeki isim olmas&#;yd&#;. 

UYARILARA ALDIRMADI, DÜ&#;ÜNÜ ERTELEMED&#;

Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Co&#;kun'un tüm uyar&#;lara ra&#;men vazgeçmedi&#;i o&#;lunun sünnet dü&#;ününün ba&#;lar&#;nda her &#;ey planland&#;&#;&#; gibi gitti.

Tar&#;m ve Orman Eski Bakan&#; Bekir Pakdemirli ve BBP Genel Ba&#;kan&#; Mustafa Destici gibi isimlerin yan&#; s&#;ra üst düzey bürokratlar&#;n da kat&#;ld&#;&#;&#; dü&#;ünde birlikte pozlar verildi, sosyal medyadan foto&#;raflar payla&#;&#;ld&#;, halkoyunlar&#; ekipleri gösterilerini sergiledi. 

Oda TV'nin haberine göre, bir süre sonra aniden kuvvetli rüzgar ve sa&#;anak ba&#;lad&#;.  

E&#;lenceli ba&#;layan dü&#;ün, Co&#;kun ailesi için kötü bitti ve dü&#;ün yar&#;da kesilmek zorunda kal&#;nd&#;. (HABER MERKEZ&#;)

Günayd&#;n, bu haftan&#;n da nas&#;l geçece&#;i belli olmu&#;tur:)
Meteoroloji Genel Müdürü Mutlu Co&#;kun’un o&#;lunun #Ankara’daki sünnet dü&#;ünü, yo&#;un ya&#;&#;&#; nedeniyle yar&#;da kald&#; funduszeue.info

— &#;erafettin Turpcu (@s_turpcu) June 13,

 

 

Meteoroloji Genel Müdürü&#;nün oğlunun sünnet düğünü yağış nedeniyle yarıda kaldı

Ankara, olumsuz hava koşulları nedeniyle günlerdir felaketi yaşıyor. Ankara’da kuvvetli yağış etkili olurken, yollar kısa sürede göle döndü; bazı ev ve iş yerlerini su bastı.Bölgede etkili olan sağanak yağış ve fırtına vatandaşlara zor anlar yaşatırken 3 kişinin ölümüne neden oldu. Aşırı sağanak yağışlar yağmadan önce haberdar olması gereken Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun’un da mağdur olduğu öğrenildi. Coşkun'un Meteoroloji Genel Müdür olmasına rağmen neden oğlunun sünnet düğününü şiddetli yağış beklenen günde açık havada yaptığı ise merak konusu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde, Coşkun'un İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliğinden dereceyle mezun olduğu yazıyor.

#sünnet düğünü#ankara yağış#meteoroloji genel mdürü#volkan mutlu coşkun

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ

Facebook Yorum

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası