karantina ilk perde / Karantina (Beyza Alkoç) - Fiyat & Satın Al | D&R

Karantina Ilk Perde

karantina ilk perde

Yıldızları görebilmek için duvarları arasında yaşadığımız evimizden vazgeçtik.

"Sadece bedenlerimizi değil, ruhlarımızı da karantinaya aldılar. Ne bu karantinadan çıkabiliyoruz, ne de birbirimizden ayrılabiliyoruz. Bundan sonraki tek savaşımız bu karantinadan kurtulmak. Kurtulduğumuzda da birlikte olacağız, ama özgür. Savaş bitti, ve biz sağ kaldık. Savaş bitti, ve biz hala ayaktayız."

Zeynep, yeni okuluna başladığı ilk gün kendini bir felaketin ortasında bulmuştu. Salgın bir hastalık nedeniyle okulu karantinaya alınmış, akşamında ise kendini okulun karanlık koridorlarında bir kız öğrencinin cesedinin başında bulmuştu. Üstelik yalnız değildi, onlar da yanındaydı; mahşerin diğer üç atlısı.

Bu, yalnızca bedenleri değil ruhları da karantinaya alınmış dört kişinin hikayesi. Bu, onların özgürlüklerine ulaşmak için yaşadıkları esaretin hikayesi. Bu, birbirlerinin her şeyi haline gelen, gökyüzündeki son yıldız yanıp kül oluncaya kadar birlikte olacaklarına söz veren dört arkadaşın hikayesi. Bu, mahşerin dört atlısının hikayesi.

Şimdi, bizimle misiniz?

Selam mahşerin binlerce atlısı! 

Yukarıdaki müziği açmayı unutamayalım <3

İyi okumalar dilerim^^

İyi okumalar dilerim^^

1.Bölüm : Başlıyoruz.
*Sen sadece kendinde ol, benim için, bizim için...*

Ve rüzgar söner, ateş diner, sular çekilir, boşluk küçülür ve yokluk bile yok olabilir bazen. Bazı şeyler zaman alır ve zaman da bazı şeyleri alır bizden. Yok demek var demek olabilir ve var demek yok olabilir bazen. Hiçbir şeyin her şeyin olabilir, hiçlikten bir çok şey dünyaya gelebilir zaten. Güneşin doğmasını beklerken akşam olabilir bir anda ve akşam vaktinde güneş doğabilir hiç beklemediğin bir anda.

Gece'nin bir vakti korkunç bir kabustan sıçrayarak uyandığımda gözlerim önce yanımda yatan Onur'un yüzünde, daha sonra beşiğinde uyuyan Gece'nin üzerinde dolaştı. Derin bir nefes aldım ve titrek bir hareketle kalktım yataktan. Onur'un yanağına bir öpücük kondurdum, Gece'nin beşiğine doğru ilerledim, hafifçe yanağını okşayıp gün geçtikçe daha da çok babasına benzeyen yüzüne hayran hayran baktım ve üzerini örttüm. Üzerime uzun kırmızı hırkamı geçirip salona açılan kapımızı açtım. Burak ve Mert koltuklarda uyuyordu. Tüm sevdiklerim buradaydı, her şey tamamdı. Annem ve babam evlerindeydi, iyilerdi. Oysa içimde büyük bir acı vardı, sebebini bilmediğim ve belki de hiç yaşanmamış bir şeye dair duyduğum bir acıydı bu. Kendimi mutfakta bulduğumda titreyen ellerimle bir bardak su dolduruyordum, suyu tek seferde içtim ve kendime sakinleşmek için bir fincan papatya çayı yaptım. Çayımı alıp balkona geçerken gözlerim duvardaki saate kaydı. Saat 04.46'ydı. Çayımı alıp balkona geçtim ve balkonun yerine oturup çayımdan bir yudum alarak dışarıyı izlemeye koyuldum. Hava bu gece aydınlanmak ve aydınlanmamak arasında kararsız kalmış gibiydi, güneş sanki ne doğmak istiyordu ne de arka planda kalmak. Dünya bir kararsızlığın ortasında geceyi sabah edip etmemeyi tartışıyordu sanki, hava o kadar ikilemdeydi ki gece mi sabah mı anlamak imkansızdı. Gökyüzünün aydınlanmaya çalışan karanlığını izlerken derin bir iç çektim. Elimi kalbime götürdüm ve kalbimdeki acının sebebini sorguladım.

"Neden?" diye fısıldadım kendi kendime, "Her şey çok güzel, öyleyse bu acı neden?" Titrek bir nefes verdiğim sırada balkonun kapısında Burak'ı gördüm. Kapıda durmuş merakla bana bakıyordu.

"Hayırdır?" deyiverdi bir anda, "İyi misin Zeyno?" Başımı salladım ve tereddütle gözlerimi kırptım.

"Bilmem..." dedim, "İçimde bir sıkıntı var."

"Bekle. Çay alıp geliyorum." Burak içeri girerken hiç beklemediğim bir anda gök gürledi dışarıda. Hava aydınlandı ve tekrar karardı. Hava da içim kadar sıkıntılıydı sanki, ne yağabiliyordu ne aydınlanabiliyordu ne de tamamen kararabiliyordu. Benim içim de evren de ortada bir yerde kalakalmıştı. Araftaydık sanki.

"Mesele hiçbir zaman karantinadan kurtulmak degildi. Mesele karantinayı sevmekti."

Duvarların yükü hala üzerimizde ve Karantina hala bir adım arkamızda...

Belki de kabullenmemiz gereken bir şey vardı bu hayatta.

Karantina hayatın ta kendisiymiş; içinden çıkmak değil, içinde yaşamayı öğrenmek gerekirmiş.

Öyleyse soruyorum sana: Hazır mısın? Sana bu zamana kadar hep

o karantinadan nasıl kurtulduğumuzu anlattım, artık o karantinaya nasıl döndüğümüzü anlatmanın vakti geldi.

Hazırsan başlayalım. Ben Zeynep. Zeynep Akay.

Mahşerin Üç Atlısına dördüncü olmaya geldim.

Ve oldum.

Mahşerin Dört Atlısı hep yaşayacak ve Karantina ruhu asla bitmeyecek.

Bu bir son değil; hepimiz için bir başlangıç.

Unutma, biz her zaman seninleyiz. Gözlerini kapattığın her an bizi görebilirsin.

Peki, hala bizimle misin?

Karantina Beşinci Perde'de Zeynep, Onur, Burak ve Mert'le yan yana, son bir defa daha savaşmaya hazır mısınız? Öyleyse başlayalım.

Kendi karantinanızı bulmanız, onu kabullenip sevmeniz dileğiyle.

İndigo Kitap Karantina 1. Perde- Ciltsiz / Beyza Alkoç sns9786052361801

İndigo Kitap Karantina 1. perde- ciltsiz / Beyza Alkoç / 9786052361801 ele aldığı hikayesiyle, okuyucu büyük bir çıkmazın içerisine sokar. Sade ve anlamlı bir şekilde gelişen olaylar bir anda gizemli ve akıl almaz bir cinayetle ürkütücü bir hal alır. Bu hikayede sadece ana kahraman değil onunla beraber mahşerin diğer 3 atlısı da bu gizeme şahit olur. Sürükleyici hikayesiyle elinizden hiç bırakmak istemeyeceğiniz kitap, Beyza Alkoç tarafından kaleme alınır. Baskının kalitesi ve yazıların ideal genişliği okuyucuların keyifli bir şekilde bu hikayeye ortak olmalarını destekler niteliktedir. Bir salgın nedeniyle okulu karantinaya alınan baş karakterin gerçekleşen cinayetle baş başa kalması üzerine ilerleyen olayda, kişilerin içerisine girdiği ruh hali, karamsarlık ve umut arayışı hislerini net olarak anlama fırsatı bulabilirsiniz.

  • Esaretin hikayesi
  • Sürükleyici olaylar
  • Kaliteli baskı

İndigo Kitap Karantina 1. Perde / Beyza Alkoç Özellikleri

İndigo Kitap Karantina 1. Perde/ Beyza Alkoç Özellikleri

Seyahatlerde, boş vakitlerinizde veya günü bitirirken zihninizi dinlendirmek için okuyabileceğiniz romanların içerikleri farklılık gösterebilir. Kimi zaman sakin hikayeler tercih ederken kimi zaman aksiyon dolu romanlar okuyabilirsiniz. Bu iki kategoriyi tek bir kitapta bulmak için Beyza Alkoç Karantina 1 tercihiniz olabilir. Günün farklı dilimlerinde keyifle okuyabileceğiniz roman, yazı diliyle size kolay bir okuma keyfi sunar. Karantina Beyza Alkoç 1. kitap 448 sayfadan oluşur ve avantajlı fiyatlardan size sunulur. Ürün, ortalama bir kitap boyutu niteliğini taşır ve 13 cm’e 19’dir. Rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz Beyza Alkoç Karantina 1. Perde sayesinde hayatın karmaşasından çıkarak, zihninizi dinlendirebilir. Beyza Alkoç’un kaleme aldığı ürün bir seri halinde ilerler ve 1. Perde serinin ilk romanı niteliğindedir. Farklı alemlere romanın sürükleyici diliyle gidebilir, ana karakterin hissettiği duyguları yakından benimseyebilirsiniz.

İndigo Kitap Karantina 1. Perde / Beyza Alkoç Fiyatı

İndigo Kitap Karantina 1. Perde/ Beyza Alkoç Fiyatı

Okuyucuların tercihleri arasından yer alan içeriklerin nitelikleri fiyatları etkileyebilir. Müşteriler tarafından yazı dili benimsenen yazarlar veya romanın konusu fiyatın geniş bir skalaya yayılmasına neden olabilir. Bu gibi durumlarda tercih edeceğiniz romanları zevkle okumak için sevdiğiniz alanları, yazarları ve kategorileri inceleyebilirsiniz. Ardından ilgi alanınıza giren kitapların fiyatlarını inceleyebilir, belirli araştırmalar yaparak makul ücretlerle içeriklere ulaşabilirsiniz. İndigo Kitap Karantina 1. perde- ciltsiz / Beyza Alkoç fiyatı da geniş bir kitleye hitap ettiği için makul düzeylerde tutulur. Bütçenizi zorlamadan sahip olabileceğiniz içerik günü keyifli geçirmenizi, zihninizi uzaklaştırmaya destek olabilir. Dayanıklı materyallerden tasarlanan kitabın makul fiyatlarından yararlanarak okumayı seven yakınlarınıza hediye olarak verebilirsiniz. Seri halde ilerleyen romanın konusunu anlamak için bu 1. perde içeriğinden başlayabilirsiniz. Ayrıca Beyza Alkoç tarafından yazılan bu içeriğe bütçenizi zorlamadan ulaşabilirsiniz.

İndigo Kitap Karantina 1. Perde / Beyza Alkoç Yorumları

İndigo Kitap Karantina 1. Perde/ Beyza Alkoç Yorumları

Bir kitap veya içerik satın almadan önce çeşitli araştırmalar yapmanız gerekebilir. İlgi alanınıza giren, akıcı ve anlaşılır bir dil kullanılan içerikleri okuyarak hem zihninizi sakinleştirebilir hem de kelime dağarcığınızı artırabilirsiniz. Geniş yaş grubu tarafından tercih edilen İndigo Kitap Karantina 1. perde- ciltsiz / Beyza Alkoç yorumları üründen yüksek verim almanız için sizinle paylaşılır. İçerikte kullanılan sade Türkçe ve hikayenin sürükleyici bir şekilde okuyucuya aktarılması sayesinde romanı zevkle okuyabilirsiniz. İçerikte, yaşanan zor durum ve cinayetlerde, ana karakterin yanında yer alan arkadaşlarıyla gösterdiği birliğe değinilir. Böyle anlarda dostluğun önemini daha iyi anlayabilirsiniz. Keyifle ve duygu yüklü bir şekilde deneyimleyeceğiniz kitabı sakin bir şekilde güne başlarken, gün içerisinde kahvenizi yudumlarken veya uykuya dalmadan önce okuyabilirsiniz. Beyza Alkoç’un özenle hazırladığı romanı Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır