incirliova son dakika haberleri / İncirliova - Aydın Denge Gazetesi

Incirliova Son Dakika Haberleri

incirliova son dakika haberleri

Son Dakika İncirliova Haberleri

  • DünDün Aydın'da Tır Kazası: 1 Ölü, 2 YaralıAydın'da Tır Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde meydana gelen tır kazasında, devrilen tıra çarpan otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Haz Ayın milli meyvesi incir için 'sinek' pazarıAyın milli meyvesi incir için 'sinek' pazarı

    Aydın'da incir meyvesinin tozlaşması için kullanılan erkek incir meyvelerinden çıkan sinekler, incir üretimi yapılan yerleşim birimlerinde kurulan ilek pazarlarında satılıyor. İncir üreticileri tarafından satın alınan erkek incirlerin kilosu TL arasında değişiyor. İncir meyvesinin olgunlaşması için sineklerin kullanılması, incir üretiminde önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

  • Haz Otomobil fiyatına kurbanlık develer 'yok' satıyorOtomobil fiyatına kurbanlık develer 'yok' satıyor

    Aydın'da kurbanlık develerin fiyatı bin lira ile 3 milyon lira arasında değişiyor. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Aydın'da büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların yanı sıra kurbanlık develer de satışa çıkarıldı. Deve çiftlikleri de kurban kesecek olanlardan yoğun ilgi görüyor. Deve kurban etmenin maliyeti otomobil fiyatını aşabiliyor. Kasaplık develer bin TL'den başlıyor; güreşçi develer de 2,3 hatta 4 milyon TL'ye kadar çıkıyor.

  • Haz Aydın'da Yarın Sağanak Yağış UyarısıAydın'da Yarın Sağanak Yağış Uyarısı

    Aydın'da yarın sabah saatlerinden itibaren görülmesi beklenen sağanak yağışlara karşı vatandaşlar uyarıldı. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Aydın Merkez, Germencik, İncirliova, Koçarlı, Karpuzlu, Çine, Yenipazar, Köşk, Sultanhisar, Nazilli, Bozdoğan, Buharkent, Kuyucak ve Karacasu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

  • Haz Aydın'da amatör futbol antrenörü Adalet Duman, aynı sezonda 2 takımı şampiyon yaparak tarihe geçtiAydın'da amatör futbol antrenörü Adalet Duman, aynı sezonda 2 takımı şampiyon yaparak tarihe geçti

    Aydın'da 33 yıldan beri amatör futbol antrenörlüğü yapan Adalet Duman, amatör futbol sezonunda Aydın 1'inci Amatör Lig'de Işıklı Demirspor ile anlaşarak takımı grubunda şampiyon yaptı. Daha sonra 2'nci Amatör Lig takımlarından Efeler Ovaeymirspor ile anlaşan Duman, burada da takımın oynadığı tüm maçları kazanarak sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Duman, bu başarılarıyla gurur duyduğunu belirtti.

  • Haz Aydın'da amatör futbol antrenörü Adalet Duman, aynı sezonda 2 takımı birden şampiyon yaptıAydın'da amatör futbol antrenörü Adalet Duman, aynı sezonda 2 takımı birden şampiyon yaptı

    Aydın'da 33 yıldan beri amatör futbol antrenörlüğü yapan Adalet Duman, Aydın 1'inci Amatör Lig'deki Işıklı Demirspor ve 2'nci Amatör Lig'deki Efeler Ovaeymirspor takımlarını aynı sezonda şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza attı. Duman, futbol hayatında yüzlerce oyuncunun yetişmesini sağladığını ve bu başarıların tek kişilik olmadığını belirtti.

  • Haz Aydın Jandarma ekipleri Kurban Bayramı öncesi hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılığına karşı vatandaşları bilgilendirdiAydın Jandarma ekipleri Kurban Bayramı öncesi hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılığına karşı vatandaşları bilgilendirdi

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesi hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılığına karşı vatandaşları bilgilendirdi. Ekipler, hayvan çiftliklerini kontrol ederek, ilgili konularda uyarılarda bulundu. Kamera kurulumu ve Acil Çağrı Merkezi'nin aranması konusunda da uyarılarda bulunuldu.

  • Haz Aydın'da Aranan 6 Kişi YakalandıAydın'da Aranan 6 Kişi Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde haklarında hapis cezası bulunan 6 kişi kıskıvrak yakalandı. Didim, İncirliova, Söke ve Nazilli ilçelerinde aranan şahıslar jandarma ekipleri tarafından yakalandı ve adli makamlara sevk edildi.

  • Haz Aydın'da Kayıp Alzheimer Hastası Yaşlı Adam Jandarma Tarafından BulunduAydın'da Kayıp Alzheimer Hastası Yaşlı Adam Jandarma Tarafından Bulundu

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan Alzheimer hastası yaşlı adam Jandarma ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Yaşlı adamın kaybolduğu sabah erken saatlerde arama faaliyetine başlayan Jandarma ekipleri, aynı gün gece saatlerinde sağlıklı bir şekilde buldu.

  • Haz Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 'En İyi Narkotik Anne Projesi' ve 'UYUMA' isimli mobil uygulama hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıyorAydın İl Jandarma Komutanlığı, 'En İyi Narkotik Anne Projesi' ve 'UYUMA' isimli mobil uygulama hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıyor

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, öğrenci velisi kadınlara yönelik düzenlenen 'En İyi Narkotik Anne Projesi' ve 'UYUMA' isimli mobil uygulama ile ilgili bilgilendirme faaliyetleri yapıyor. Jandarma ekipleri, toplam kadın vatandaş ile öğrenci velilerine seminer vererek UYUMA isimli mobil uygulama hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

  • Haz İncirliova Spor Lisesi Okullar Arası Genç B Erkek Futbol Turnuvası'nı Kazandıİncirliova Spor Lisesi Okullar Arası Genç B Erkek Futbol Turnuvası'nı Kazandı

    Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Genç B Erkek Futbol müsabakalarında İncirliova Spor Lisesi, final müsabakasında Didim Anadolu Lisesi'ni yenerek kupanın sahibi oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen turnuvalar, sporun tabana yayılması amacıyla ülke genelinde çeşitli branşlarda gerçekleştiriliyor.

  • May Aydın'da JASAT Ekipleri 4 Aranan Şüpheliyi YakaladıAydın'da JASAT Ekipleri 4 Aranan Şüpheliyi Yakaladı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan JASAT ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şüpheliler arasında hırsızlık, uyuşturucu ve dolandırıcılık gibi suçlardan arananlar bulunuyor.

  • May İncirliova ve Koçarlı'da selin yaraları sarılıyorİncirliova ve Koçarlı'da selin yaraları sarılıyor

    Aydın'ın Koçarlı ve İncirliova ilçelerinde önceki gün meydana gelen selin ardından bölgede Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün çalışmaları sürüyor. Koçarlı ve İncirliova ilçelerinde önceki gün yaşanan şiddetli sağanak yağış uyarısının ardından bölgedeki bazı mahallelere sel ve su baskınları yaşandı. Yaşanan doğal afetin ardından ekipler bölgede selin yaralarını sarmaya devam ediyor.

  • May Aydın'da Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklandıAydın'da Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklandı

    Aydın İl Seçim Kurulu tarafından 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde geçici seçim sonuçları açıklandı. Açıklanan rakamlara göre cumhurbaşkanlığı seçimlerinde il genelinde bin oy Kemal Kılıçdaroğlu alırken, Recep Tayyip Erdoğan bin oy aldı. İlçe bazlı sonuçlara göre, Kılıçdaroğlu bin oyla en fazla oyu Efeler'den alırken, Recep Tayyip Erdoğan ise 75 bin oyla en fazla oyu Efeler'den aldı.

  • May Aydın İncirliova'da Sağanak Sonrası Taşkın: Bazı Evleri Su BastıAydın İncirliova'da Sağanak Sonrası Taşkın: Bazı Evleri Su Bastı

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde etkili olan sağanak sonrası Yalkıdere Çayı taştı, bazı ev ve sokaklarda su baskınları yaşandı. İlçe merkezinde akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artıran sağanak nedeniyle Yalkıdere Çayı'nın İstiklal Mahallesi'nden geçen bölümü taştı, çayın üzerinden geçen köprünün demir korkulukları yıkıldı. Taşkın sonucu çay kenarındaki bazı evleri su bastı. Büyükşehir ve İncirliova belediyesi ekipleri iş makineleriyle ev ve sokaklardaki suyun tahliyesi ile çay yatağının genişletilmesi için çalışma yaptı.

  • May Aydın ve Nazilli'de ilginç oy kullanma görüntüleriAydın ve Nazilli'de ilginç oy kullanma görüntüleri

    Aydın'ın Germencik ilçesinde bir grup efe kıyafeti giyip oy kullanırken, Nazilli'de Kore Gazisi Nazmi Ünal gazilik madalyasını takıp sandık başına gitti. Yaşlı seçmenlerin de baston veya tekerlekli sandalye ile oy kullanması dikkat çekti.

  • May Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Aydın oy oranları!Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Aydın oy oranları!

    14 Mayıs seçiminde Aydın'da Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları açıklandı. Kılıçdaroğlu Aydın'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı? Detaylar haberimizde

  • May Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Aydın oy oranları açıklandıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Aydın oy oranları açıklandı

    14 Mayıs seçim sonuçlarına göre Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'da yüzde 56,04 oy alırken Recep Tayyip Erdoğan yüzde 38,08 oy aldı. Detaylar haberimizde

  • May Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Aydın oy oranlarıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Aydın oy oranları

    14 Mayıs seçiminde Aydın'da Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları açıklandı. Kılıçdaroğlu Aydın'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı? Detaylar haberimizde

  • May Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Aydın oy oranları açıklandıErdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Aydın oy oranları açıklandı

    14 Mayıs seçimlerinde Aydın'da Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranları belirlendi. Kılıçdaroğlu Aydın'da kaç oy aldı? Erdoğan kaç oy aldı? Detaylar haberimizde

  • May Çalıntı aracı jandarma bulduÇalıntı aracı jandarma buldu

    Aydın'ın Koçarlı ilçesinde park halindeyken çalınan kamyonet jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. Çalıntı araç, İncirliova ilçesi Erbeyli Mahallesi'nde terk edilmiş vaziyette bulunması üzerine muhtemel kaçış güzergahlarında yapılan araştırma sonucu 2 şüpheli şahıs aracın kontak anahtarı ile birlikte İncirliova-Germencik Karayolu üzerinde devriye ekipleri tarafından yakalandı. Araç ruhsat sahibine teslim edilirken, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

  • May Aydın'ın asırlık lezzetleri görücüye çıktıAydın'ın asırlık lezzetleri görücüye çıktı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde düzenlenen 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' etkinliği ile Aydın'ın yöresel yemekleri sergilendi. Usta aşçılar tarafından yapılan Ekşili Tavuk, Etli Sıkma, Enginar, Nohutlu Pilav gibi asırlık Türk Yemekleri ve Zerde Tatlısı tadanlardan tam not aldı. Aydın, gastronomi turizminde de 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' projesi ile öne çıkmayı hedefliyor.

  • May Gençlik ve Spor Bakanı Aydın'da İl ve İlçe Teşkilatlarını Ziyaret EttiGençlik ve Spor Bakanı Aydın'da İl ve İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

    Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Aydın'da il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Bakan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. İncirliova'da ise tüm dünyaya demokrasi mesajı yükselteceklerini söyledi.

  • May Gençlik ve Spor Bakanı Aydın'ın İlçelerini Ziyaret EttiGençlik ve Spor Bakanı Aydın'ın İlçelerini Ziyaret Etti

    Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Aydın'ın Kuşadası, Söke, Germencik, İncirliova ve Efeler ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Kasapoğlu, sporcu gençlerle buluştu, esnaf ziyaretleri yaptı ve vatandaşlarla sohbet etti.

  • May TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bem-Bir-Sen öğretmenleri ile yemek programında bir araya gelecekTBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bem-Bir-Sen öğretmenleri ile yemek programında bir araya gelecek

    TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bem-Bir-Sen öğretmenleri ile yemek programında bir araya gelecek, "Kaderimiz Bir Soframız Bir" ve Gençlerle Buluşma programlarına katılacak.

  • May 6 Nisan Günlük Haberler6 Nisan Günlük Haberler

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Balkan Buluşması'na katılacakları günün önemli siyasi gelişmelerinden, bakanların programlarından, ekonomi ve finans haberlerinden, güncel ve spor haberlerinden bahsedildiği haber metni.

  • May Jandarma, çiftçileri bilgilendirdiJandarma, çiftçileri bilgilendirdi

    Aydın'ın İncirliova, Söke ve Sultanhisar ilçelerinde jandarma ekipleri, üreticileri dolandırıcılık ve otlatma planı konularında bilgilendirdi.

  • May Karacasu Müftülüğü'ne atanan Erdoğan görevine başladıKaracasu Müftülüğü'ne atanan Erdoğan görevine başladı

    Aydın'ın Karacasu ilçesine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ilçe müftüsü olarak atanan Yunus Erdoğan görevine başladı.

  • May Aydın'da 2 Aranan Şahıs YakalandıAydın'da 2 Aranan Şahıs Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından haklarında 10 yıl ve üzeri hapis kararı bulunan ve aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde 14 yıl ve 12 yıl 6 ay 3 gün hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.

  • May Aydın'da Resmi Seçim Sonuçları AçıklandıAydın'da Resmi Seçim Sonuçları Açıklandı

    Aydın İl Seçim Kurulu tarafından açıklanan resmi seçim sonuçlarına göre, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu bin oy alırken, Recep Tayyip Erdoğan bin oy aldı. İl genelinde 2 bin sandıkta kullanılan oyların bin 'ü geçerli, bin 60'ı geçersiz kabul edildi. İlçe bazlı sonuçlara göre Kılıçdaroğlu, Efeler'den bin oy alırken, Erdoğan da aynı ilçeden 73 bin oy aldı.

  • May Aydın'da Engelli ve Hasta Vatandaşlar Evlerinde Oy KullandıAydın'da Engelli ve Hasta Vatandaşlar Evlerinde Oy Kullandı

    Aydın'da engelli ve yatalak 8 kişi, seyyar sandık sayesinde evlerinde oy kullanabildi. Sandık kurulu başkanı, sandık görevlisi ve polis memurlarından oluşan ekip, mahalle mahalle dolaşarak yaşlı, engelli ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaşlara sandıkla gitti. Engelli ve hasta vatandaşlar, sandığın eve gelmesi sayesinde oy kullanma hakkını kullanabildi.

  • May Engelli ve hasta vatandaşlar evlerinde oy kullandıEngelli ve hasta vatandaşlar evlerinde oy kullandı

    Aydın'da 8 kişi, engelli, yatalak veya oy kullanamayacak kadar hasta oldukları için evlerine gelen seyyar sandıkta oy kullandı. Sandık kurulu başkanı, sandık görevlisi ve polis memurlarından oluşan ekip, mahalle mahalle dolaşarak yaşlı, engelli ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaşlara sandıkla gitti. Engelli ve hasta vatandaşlar, sandığın eve gelmesine çok sevindiklerini belirterek oy kullandılar.

  • May Aydın'da 5 Aranan Şahıs YakalandıAydın'da 5 Aranan Şahıs Yakalandı

    Aydın jandarma ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 5 şahsı yakaladı. Yakalanan şahıslar arasında uyuşturucu kullanmak, dolandırıcılık, çekle ilgili suçlar ve borçlunun ödeme şartını ihlal etmek gibi suçlardan arananlar bulunuyor.

  • May Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 9 Kişi YakalandıAydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 9 Kişi Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Didim, İncirliova, Karacasu, Koçarlı ve Söke ilçelerinde gerçekleştirdiği devriyeler esnasında 9 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin 6'sının uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi ve kaba üst aramasında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • May Erdoğan: Fitne tüccarlarının aramıza nifak tohumları ekmesine izin vermeyeceğizErdoğan: Fitne tüccarlarının aramıza nifak tohumları ekmesine izin vermeyeceğiz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Suriyelileştirilmesine kesinlikle rıza göstermeyeceklerini belirterek, fitne tüccarlarının aramıza nifak tohumları ekmesine izin vermeyeceklerini söyledi. Erdoğan ayrıca, Batıda vatan millet edebiyatı yapıp doğuda Seloya özgürlük isteyen ikiyüzlülerin neyi amaçladıklarını çok iyi bildiklerini ifade etti.

  • May Aydın'da Aranan 8 Kişi Jandarma Tarafından YakalandıAydın'da Aranan 8 Kişi Jandarma Tarafından Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında hapis cezası bulunan 8 kişiyi yakaladı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheliler adli makamlarca işleme alındı.

  • May Aydın İl Jandarma Komutanlığı Vatandaşları Hırsızlık Olaylarına Karşı UyardıAydın İl Jandarma Komutanlığı Vatandaşları Hırsızlık Olaylarına Karşı Uyardı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İncirliova ilçesindeki vatandaşlar çeşitli konular ve önümüzdeki dönemde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı uyardı.

  • May Aydın'da Jandarma Operasyonu: Hapis Cezası ile Aranan 6 Şahıs YakalandıAydın'da Jandarma Operasyonu: Hapis Cezası ile Aranan 6 Şahıs Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından hapis cezası ile aranan 6 şahıs jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarla Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • May Çeşme Belediyespor, baraj maçında Torbalıspor'u yenerek ligde kaldıÇeşme Belediyespor, baraj maçında Torbalıspor'u yenerek ligde kaldı

    Bölgesel Amatör Lig'de Torbalıspor'u Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynadığı baraj maçını Mehmet İncebacak'ın tek golüyle mağlup ederek ligde kalan Çeşme Belediyespor, sezonu mutlu tamamladı.

  • May Koçarlı'da bisiklet yarışları yapıldıKoçarlı'da bisiklet yarışları yapıldı

    Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Koçarlı Kaymakamlığı ile Koçarlı Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği yarışları Koçarlı'da gerçekleştirildi.

  • May Çeşme Belediyespor, Teknik Sorumlu Recep Özçelik'in dokunuşlarıyla ligde kaldıÇeşme Belediyespor, Teknik Sorumlu Recep Özçelik'in dokunuşlarıyla ligde kaldı

    BAL'da play-out mücadelesi veren Çeşme Belediyespor, Torbalıspor'u mağlup ederek sezonunda yine BAL'da oynamaya hak kazandı. Takımın teknik sorumlusu Recep Özçelik'in başarısı da dikkat çekti.

  • May Aydın'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Sevgililer YakalandıAydın'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Sevgililer Yakalandı

    Aydın İncirliova ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen sevgililer narkotik ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Operasyonda gram metamfetamin, 3 adet ekstazi hap, 2 adet hassas terazi ve 22 bin TL para ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli A.G. daha önce de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanmıştı.

  • May İncirliova'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklamaİncirliova'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir evde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gram sentetik uyuşturucu, 3 sentetik hap, 2 hassas terazi ve 22 bin lira ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı, savcılık ifadesinin ardından kız arkadaşı serbest bırakılırken A.G. tutuklandı.

  • May Aydın'da spor yatırımı hayata geçirildiAydın'da spor yatırımı hayata geçirildi

    Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yatırım planları kapsamında Aydın'da hayata geçirilen projeden 88'i tamamlandı. Halı sahalar, gençlik merkezleri, yüzme havuzları, spor salonları, tribünler, soyunma odaları, tenis kortu, go kart pisti ve motokros pisti gibi modern spor tesisleri ve alanları gençlerin spor tutkusunu geliştirmek için yapıldı.

  • May Başkan Çerçioğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu Emekçi Kadınlarla BuluştuBaşkan Çerçioğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu Emekçi Kadınlarla Buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte emekçi kadınlarla buluştu.

  • Nis Aydın'da leylek sayımları tamamlandıAydın'da leylek sayımları tamamlandı

    Aydın'da leylek sayımları tamamlandı Aydın'da leylek yuvası tespit edildi Sulak alanları ile birlikte önemli göç alanlarından olan Aydın, her yıl çok sayıda leyleğe ev sahipliği yaparken, leylek yuvalarında bu yıl geçen seneye oranla yüzde 1,52'lik artış yaşandı.

  • Nis Aydın'da leylek sayımları tamamlandıAydın'da leylek sayımları tamamlandı

    Aydın'da leylek sayımları tamamlandı Aydın'da leylek yuvası tespit edildi Sulak alanları ile birlikte önemli göç alanlarından olan Aydın, her yıl çok sayıda leyleğe ev sahipliği yaparken, leylek yuvalarında bu yıl geçen seneye oranla yüzde 1,52'lik artış yaşandı.

  • Nis Aydın'da 7 Aranan Şahıs YakalandıAydın'da 7 Aranan Şahıs Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs yakalandı. Tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

  • Nis Aydın'da JASAT operasyonu: 6 şahıs yakalandıAydın'da JASAT operasyonu: 6 şahıs yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan JASAT ekipleri, haklarında 10 yıl ve üzeri ceza kararı bulunan ve aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Söke, İncirliova, Efeler, Sultanhisar, Koçarlı ve Germencik ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 6 şahıs yakalandı.

  • Nis Aydın'da enerji tesisine ait sıcak su borusunun izolasyon malzemesi çalındıAydın'da enerji tesisine ait sıcak su borusunun izolasyon malzemesi çalındı

    İncirliova ilçesinde bir enerji tesisine ait sıcak su borusunun izolasyon malzemesini çalan şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

  • &#;incirliova

    CHP İncirliova gerildimask

    CHP İncirliova gerildi

    CHP İncirliova İlçe Başkan Adayı Rahmi Gündem, mevcut İlçe Başkanı Hasbi Akman’a sert sözlerle yüklenerek, “Birilerinden icazet almadan o tuvalete dah

    Kaya’dan Arıkan’a hayırlı olsun ziyaretimask

    Kaya’dan Arıkan’a hayırlı olsun ziyareti

    İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, meclis kararı ile Söke Belediye Başkanı seçilen Mustafa İberya Arıkan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

    Başkan Kaya’dan şehit babalarına ziyaretmask

    Başkan Kaya’dan şehit babalarına ziyaret

    Aydın’ın İncirliova ilçesinde Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Babalar Günü dolayısı ile şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek, günlerini kutladı.

    Gündem, CHP İlçe Başkanlığı&#;na talip mask

    Gündem, CHP İlçe Başkanlığı'na talip

    Aydın’ın İncirliova ilçesinde, iş insanı Rahmi Gündem, CHP İlçe Başkanlığı’na talip oldu. Ayrıştıran değil, birleştiren olacaklarını vurgulayan Gündem

    AK Parti, seçim startını verdimask

    AK Parti, seçim startını verdi

    İncirliova'da AK Parti İlçe Teşkilatı, yılında yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına start verdi. Kadın ve gençlik kolları ile bir araya ge

    Görenler hayran kalıyormask

    Görenler hayran kalıyor

    İncirliova Sevgi Yolu'nda merhum Belediye Başkanı Yahya Ümit Orbay tarafından diktirilen dut ağaçları, görenleri kendisine hayran bırakıyor. Yolun iki

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası