adana sinanpaşa toki başvuruları ne zaman / Adana Sinanpaşa TOKİ konutları ! - Emlak Sayfası

Adana Sinanpaşa Toki Başvuruları Ne Zaman

adana sinanpaşa toki başvuruları ne zaman

Sinanpaşa’da d&#;n&#;ş&#;m başlıyor

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in çabaları ve ısrarlı takibi ile sürecin hızlandığı Sinanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi için TOKİ ihale tarihini açıkladı. Müjdeyi Adanalılarla paylaşan Başkan Kocaispir, “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, adet yeni konut ve 52 adet dükkanın yapılacağı kentsel yenileme projemizin ihale tarihini 1 Haziran olarak açıkladı. Adana’mıza hayırlı olsun” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından verdiği konut paketi müjdesi ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yüreğir Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. adet yeni konut ve 52 adet dükkanın yapılacağı TOKİ Sinanpaşa projesinin ihalesi 1 Haziran tarihinde saat 'te yapılacak. Projede konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.
KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Devam eden yıkım çalışmaları ile birlikte ihale tarihi müjdesinin herkese mutluluk verdiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ederek sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm projemizde ihale tarihi 1 Haziran olarak açıklandı. İhale sözleşmesinin hemen ardından yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 1 buçuk yıl gibi kısa bir zamanda süreç tamamlanacak. Kentsel yenileme tamamlandığında mahallemiz Yüreğir’in en değerli yeri ve vitrini olacak. Adana’mıza, Yüreğir’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
SÜRECİ HIZLANDIRDI
Yüreğir Belediyesi, Sinanpaşa kentsel yenileme sürecine Başkan Kocaispir’in çabalarıyla yılının ikinci yarısında müdahil oldu. İlk olarak mahallede kentsel dönüşümün hızlanması için TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi arasındaki protokole Yüreğir Belediyesi de katıldı. Protokolün ardından mecliste hızlı bir şekilde karar alan Yüreğir Belediyesi, Bin metrekare civarındaki belediye arsasını 1 TL iz bedeli ile TOKİ Başkanlığı'na devretti. Bir taraftan Ankara ile de temaslarını artıran Başkan Kocaispir’in girişimleri ile Sinanpaşa’da kentsel dönüşüm süreci hız kazandı.

FOTOĞRAFLI

sayfa Esen gemici

1 yıl önce - Cum 22 Nis ,

Parasini alip daire istemeyenlerin yeri mutlaka satisa cikacaktir hisseli yerler vardir elbette bunlar satilir toku tarafindan

 mesajı beğendiniz mi?

egitimci toki
1 yıl önce - Cum 22 Nis ,

Alıntı:
Burdan yer almak istiyorsanız İnşaat bitiminde satışa çıkan daireler için yazılmak kura ile çıkan daireyi almanız gerek. En yakın örnek kışla Toki deki gibi. Kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri kadar normal satış ile alanlar olur. TOKİ bunu resmî sitesinde duyurur. Yani kimseyi araya sokma bir derdiniz olmaz bu durumda


Dostum Kışla Toki'de kişi adet daireyi almak için başvurdu. Ben kendi ailem +3 tanıdık adına baş vurdum hiçbirine çıkmadı. Katılım ücretini iade aldım.(Tok, Buruk vb. hiçbir projede de kurada adım çıkmadı ) Bu projede Toki Satış duyurusunda rahat 50 bin kişi başvuru yapar. Göl Mahallesi konutları duyuruya çıkarsa bir 50 bin başvuru da oraya olur. Bunda aklımdan Ak Partiye takılmak geliyor bunca zaman oy verdim bakalım bir rica edelim.

 mesajı beğendiniz mi?

sucuk01

1 yıl önce - Prş 28 Nis ,

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir; "Sinanpaşa Mahallemizde süreci TOKİ yürütüyor, yine ihale aşamasında"

 mesajı beğendiniz mi?

Esen gemici

1 yıl önce - Prş 28 Nis ,

Yilan hikayesi bitmedi

 mesajı beğendiniz mi?

egitimci toki

1 yıl önce - Prş 28 Nis ,

kardeşim biter bitmesine de kimler alır bunlardan ev almak için tek çarem toki. hadi be yapın şu evleri artık



 mesajı beğendiniz mi?

Grafiker nx

1 yıl önce - Cum 29 Nis ,

Tekrar ihaleye çıktı
funduszeue.info
İnşallah hayırlısıyla bu kez hızlıca sonuç alınır
Hayırlı olsun

 mesajı beğendiniz mi?

egitimci toki
1 yıl önce - Cum 29 Nis ,


Haydı hayırlısı reis. İnşallah kısa zamanda başlar ve biter

 mesajı beğendiniz mi?

ayseyehoha

1 yıl önce - Pts 02 May ,

hak sahiplerine ücret ödemesi yapıldı mı?

 mesajı beğendiniz mi?

egitimci toki

1 yıl önce - Sal 03 May ,

bence hak sahiplerine ücret ödenmez daire verilir

 mesajı beğendiniz mi?

sucuk01

1 yıl önce - Pts 09 May ,

kadar konutun satışa sunulacağı dedikodusu belediye koridorlarında yankılanıyordu bugün



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Adana Sinanpaşa Toki konutları  detaylarını sizler için araştırdık.

Adana Sinanpaşa Toki konutları  detayları şu şekilde;

konuttan oluşacak olan Toki Adana Yüreğir Sinanpaşa  projesi kapsamında 52 adet dükkan, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. Adana Sinanpaşa Toki projesinin ihalesi 27 Eylül tarihinde saat 'da yapılacak. 

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Sinanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek olan Adana Sinanpaşa Toki ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki Adana Sinanpaşa evleri projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Adana Sinanpaşa Toki konutları  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / funduszeue.info 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası