padman fragman / Creed: Efsanenin Doğuşu: Filmin kadrosu ve ekibin tamamı - funduszeue.info

Padman Fragman

padman fragman

Padman benzer filmler

Tür:Polisiye, Dram, Romantik

Ülke:Birleşik Krallık

Süre min.

Tanıtım:Jamal Malik (Dev Patel) Mumbai&#;nin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetimdir. Hindistan&#;da katıldığı bir bilgi yarışmasında 20 milyon rupe kazanmasına sadece bir adım kalmıştır. Şovun o gecelik

Tarz:dokunma, gerçekçi, canlandırıcı, motivasyonel, kalp kırıcı

Seyirci kitlesi: randevu gecesi, piliç hareketi, gençler, genç tiyatro

Hikaye:yoksulluk, çocukluk, zenginlikleri paçavra, Kader, yetim, Aşk, toplum, ihtimallere karşı, hayat bir kaltak, hile, sokak hayatı, hırs

Zaman: &#;ler, yüzyıl, 90&#;lar, yılı, yılı

Yer:Hindistan, Mumbai, Hindistan, Asya, Britanya, taç Mahal

PadMan film incelemesi: Akshay Kumar ve Sonam Kapoor'un başrol oyuncusu özellikle iyi bir film değil

PadMan film incelemesi: PadMan özellikle iyi bir film değil. Aynı anda birçok seçmene hitap etmeye çalıştığı için, sıradanlık ve düz filmlik arasında gidip gelen ton sorunları var.











Değerlendirme:2dışında5PadMan, Akshay Kumar Sonam Kapoor Radhika Apte

PadMan film incelemesi: Akshay Kumar, onun 'kadınsı' tarafıyla temasa geçmeye çalışırken role tam olarak giriyor.

PadMan filminin kadrosu: Akshay Kumar, Sonam Kapoor, Radhika Apte
PadMan film yönetmeni : R Kirişler
PadMan film reytingi : 2 yıldız



PadMan, düşük maliyetli bir hijyenik kadın bağının yaratılmasına yol açan ve gerçek hayatta bir devrim yaratan ünlü bir makine icat eden Arunachalam Muruganantham'ın gerçek hayattaki ilham verici hikayesine dayanmaktadır.

Filmin konusu ve amacının alkışı hak ettiğine kesinlikle şüphe yok. Hindistan'da, 'ayın o zamanı' ile ilişkilendirilen 'utanç' hâlâ o kadar güçlü ve o kadar yaygın ki, ortaya çıkan her şey neşelendiriyor ve büyük bir yıldızın oynadığı bir film bazen kırılmanın en iyi yolu. asırlık tabular.





Ancak PadMan, özellikle tekrarlayan ilk yarıda, ağır mesajlar altında gömülü filmi bulmak için mücadele etmeye devam ettiğim için beni çelişkiye düşürdü.

Gayatri (Apte), Lakshmikant Chauhan'ın (Kumar) yeni gelini, 'sharm' kelimesini n'inci kez ağzına aldığında, güzel iri gözleri yüzüyor, kulaklarımızdan çıkıyor. Çünkü MP'deki küçük bir kasaba olan pitoresk Maheshwar'ın sakini olan Lakshmikant, karısını ve ailesinin diğer kadınlarını hijyenik olmayan bez kullanımından ve ardından ölümcül enfeksiyondan kurtarmaya kararlıdır. Ve hiçbir şey onu yıldıramayacak: Ne onun bu 'auraton ki baat' takıntısını anlayamayan şaşkın Gayatri, ne de korkmuş kız kardeşleri, annesi ya da etrafındaki diğer öfkeli kadınlar.

Burası 'lanet' olan kızların ve kadınların regl olduklarında aforoz edildiği, mutfağa girmelerine, 'kötü gideceği' için 'achaar'a dokunmalarına ya da başka herhangi bir insanın çünkü 'murdar olacaklar'. Sadece adet görmek utanç verici değil, hijyenik havlu satın almak bile gizli bir meseledir (dükkan sahibi görülmemesi için paketi çift kat saracaktır). Kadınlar kıyafetlerine sızan ve lekelenen kanın korkusuyla yaşarlar: Bu, aylık döngü kadar doğaldır, ancak ölümcül çilenin nedeni olabilir. Ve genç erkekler 'beş günlük test maçları' hakkında nahoş, cinsiyetçi açıklamalar yapıyor (bunu daha önce duymamıştım, ama menstrüasyon gören kadınlar için daha kötü sıfatlar olduğundan eminim).



Akshay Kumar şimdi sürekli olarak sosyal açıdan ilgili filmlere yeşil ışık yakıyor ve bu iyi ve övgüye değer (Pad Man, sosyal adetler üzerine esprili bir yorumcu olan eşi Twinkle Khanna tarafından üretildi). Tuvaleti: Ek Prem Katha, evin içinde tuvalet olması konusunda konuşmaya başladı. Hem söylemeye çalıştığı şeyi hem de bunu nasıl yaptığını sevdim: bir dereceye kadar ustalıkla yapıldı.

PadMan buna değer, ancak özellikle iyi bir film değil. Sıradanlık ve düz filmlik arasında gidip gelen ton sorunları var, çünkü aynı anda birçok seçmene hitap etmeye çalışıyor: küçük bir kızın regl başlangıcını kutlamak için bir şarkı sorunlu 'nakel' kelimesini kullanıyor. ', 'burun tarafından yönlendirilmek' anlamına gelir. Şarkı, her zaman ağlayan Gayatri'ye belini sallama fırsatı verir, ancak başka pek bir şey başaramaz. Şımarık şehir kızı Pari'nin (Kapoor) gelişi, her ne kadar beceriksiz, sonradan düşünülmüş bir romantik açıyı çağrıştırmaya alışık olsa da, işlemleri hızlandırır. Pari'nin karakteri, film yapımcılarının hayal gücünün bir ürünü. Lakshmikant'ın hayallerini gerçekleştirmesine 'yardımcı olur', dönemlerine 'arkadaşlar' diyen şehirli kızlarla konuşur; Gayatri giyen 'seedha-palla', ona 'maahvaari' veya 'mahina' diyenlerin sözcüsüdür.

'Adet-sorunlarını-var-olacak-çözecek-çözecek'' çözümü basit ve evet, ataerkil. Küçük bir nüans (adet görmenin sadece fiziksel olarak acı veren bir olay değil, aynı zamanda kadınları yerlerinde sımsıkı tutan bir araç olduğu hakkında) PadMan'i daha derin ve daha tatmin edici bir şekilde karmaşık hale getirmek için uzun bir yol kat edebilirdi, ama bu o tür bir film değil.



Belli sebeplerden dolayı büyük erkek yıldızına odaklanması gereken türden bir film. Filmin adamı ve bu filmin yapılma sebebi ile baş başa kaldık. Akshay, bazı hoş dokunuşlarla onun 'kadınsı' yanıyla temas kurmaya çalışırken rolüne tam anlamıyla giriyor: O bir anlamda film ve tanıdık olsa bile hem ciddi hem de yeterince sempatik. hayırlı olsun modu ve hatta kadınları onun yaşında görünseydi keşke. Ve daha da önemlisi, PadMan mesajı kadar ortamına da dikkat etti.

Padman ()

Öncelikle 2 saatlik bir film sizi bekliyor, bunu da peşin peşin söylüyorum ki zamanınız kısıtlıysa hiç burada zaman kaybetmeden başka tavsiyelere ışınlanın Şimdi filmimiz, gerçek bir hikayeyi konu alan bir Hint filmi. Şimdi "Hint" lafını duyunca hemen şarkılı türkülü, danslı manslı bir film canlanmasın aklınızda, bu filmde o benim de pek sevmediğim sahnelerin toplamı en fazla 5 dakika Eşini seven ve girişimci bir ruha sahip bir adamı konu alıyor filmimiz. Kendisi, 1 milyar nüfuslu Hindistan'daki çoğu kadının, pahalı olması nedeniyle özel gününde Ped kulanmadığını, kullanamadığını fark ediyor ve bu konuyu önce eşine, sonra da ailesine açıyor. Fakat adı sapığa kadar çıkıyor İşte böyle zor bir kültürün, ortamın tam ortasında birçok engel ile mücadele etmeye çalışan bir adamın hikayesini izleyeceksiniz. Film gerçekten benim beğenimi kazanmayı başardı. Bana "Bunca zamandır nasıl izlememişim?" dedirten filmleri çok seviyorum. İşte bu film de onlardan biri oldu. Yer yer duygulanıp, yer yer de gülümsedim. Eğer Hint filmlerine ön yargınız varsa beni dinleyin ve bu filmi hemen şimdi izleyin. Bu kadar olmasa da beklentimin çok üzerinde çıkan bir başka Hint filmi tavsiyeme de buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. Aşağıya yorumunuzu bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Padman - Padman

filmine yorum yap!

Mel

02 Haziran

Usta Yorumcu

Hint filmlerini seven birisi olarak bu film benim en sıkıldığım hint filmiydi. Konu güzel ama işlenişi gerçekten sıkıcıydı. Vakti olan izlesin. Hint filmi ön yargısının kırılması için izlenecek ilk film bence kesinlikle bu film değil.
İlginç, etkileyici, eğlenceli, bol mesajlı güzel bir filmdi.
Çok fazla ertelemeden izlediğim için aşırı mutluyum, hayatımda izlediğim en muhteşem filmlerden. Hiç vakit kaybetmeden, kararsız kalmadan gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. İyi seyirler.
Bizim aile film izlemeyi çok sever. Bir araya geldiğimizde ne izleyelim sorunsalları başlar, en son saat gece yarısını gösterir ya da seçilen film beğenilmez yarıda kesilir herkes odasına çekilir. Kaan'ın bu tavsiyesi aile içi şiddetine son verdi çok şükür.
Yarım bıraktığım filmi izledim sonunda; Klasik bir başarı öyküsü filmi. Hint toplumu ve kültürü hakkında fikir veriyor her Hint filminde olduğu gibi
Film güzel evet bazı yerlerinde sıkıldım ama izlemeye değer bir film. Zaten gerçek hayat hikayesi olunca insanı çokca etkiliyor. Azmine hayran kalınacak bir insan ve filmde de bunu çok güzel yansıtmışlar.
İlk yarım saat bir adamın "kadın pedi" üzerine çabalarını izledim, konu değişir ümidiyle, değişmeyince bıraktım.
Film harikulade zaten ona kimsenin lafı olamaz. Ayrıca bu filmi seven herkes aynı oyuncuyu yani Akshay Kumarı 'Toilet' filminde de izlemeli. O da efsane bir filmdir.
Film bence harika izlenmesi gereken filmlerden. Ayrıca harika bir mesaj içeriyor. Kaan hint filmi olarak "3 idiots"u da öneririm sana hem eğlenceli hem etkileyici.
Film çok güzel, hiç düşünmeden izlemenizi öneririm. Kaan yapımı "toilet" filmini de mutlaka izle derim tavsiye olarak da gönderdim! :)

Daha fazla yorum1Yükleniyor

hint filmlerihint filmi önerileriyaşanmış filmlerpadman konusupadman yorumpadman yorumlarpadman izlepadman filmi oyuncularen iyi hint filmleribollywood filmleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası