erikli kayseri / Erikli Kayseri otobüs bileti, En ucuz fiyat TL - ENUYGUN

Erikli Kayseri

erikli kayseri

Erikli Su Erikli Kayseri Merkez

Erikli Kayseri Merkez Erikli Su İletişim Bilgileri

Erikli Su Erikli Kayseri Merkez Bayileri için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Erikli Su Erikli Kayseri Merkez Bayileri ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Erikli Su Kayseri Bayileri

Adres Bilgisi :

İlçe-Semt / İl : HACILAR / Kayseri

Çalışma Saatleri: -

Çalışma Alanları

KAYSERİ MERKEZ MELİKGAZİ KOCASİNAN TALAS

Erikli Su Erikli Kayseri Merkez'nin adresi'dir. Erikli Kayseri Merkez Kayseri ilinin Hacılar ilçesinde bulunmaktadır.Erikli Kayseri Merkez çalışma saatleri - arasındadır.

Bu sayfa kez ziyaret edilmiştir.


Erikli - Kayseri Otobüs Bileti Ara

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı, Saros Körfezi kenarında turistik bir ilçesi olan Erikli’nin otogarı, hem plajlara hem de belde merkezine yakın bir konumda yer alıyor. Küçük bir belde olan Erikli’de otogara ister yürüyerek ister ise belediye otobüsleri, minibüsler ve taksiler ile dakika içinde gidebilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Erikli Sahili, Tuzla Gölü, ana caddeler, mahalleler ve duraklar önünde durakları bulunan belediye otobüsleri, yolcular tarafından sıkça kullanılıyor. Her yarım saatte bir bulabileceğiniz belediye otobüsleri ile kısa sürede Erikli Otogarı’nda olabilirsiniz. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Burulaş otobüsleriyle de çevre ilçelerden her saat otogara ulaşmak mümkün.

İlçe İçi Minibüsler ve Keşan Birlik Minibüsleri

Erikli’de minibüsler ile hem beldenin plajları ve turistik noktalarına hem de Keşan’a ve Edirne’nin Enez, Havsa, İpsala, Lalapaşa, Meriç, Süloğlu ve Uzunköprü gibi 8 ilçesinden Erikli Otogarı’na ulaşabilirsiniz. İlçe içi minibüslerinin duraklarını Erikli Plajı, Erikli Devlet Hastanesi, Gençlik Caddesi gibi merkezi noktalarda, ilçeler arası ulaşım sağlayan Keşan birlik minibüslerinin duraklarını ise Erikli Otogarı içinde bulabilirsiniz.

Taksi

Aktan Sokak üzerinde 7 gün 24 saat hizmet veren Erikli Taksi durağına 32 06 numaralı telefonla ulaşarak da toplu taşıma araçları saatleri dışında istediğiniz noktadan Erikli Otogarı’na gitmeniz mümkün.

BiSU Hızlı Teslimat ile market alışverişin
her daim toptan fiyatına anında kapında!

Yukarı Ok
BİSU Mobile App
BİSU Mobile Google Play BadgeBİSU Mobile App Store Badge

Su SiparişiMobile App Su Siparişi

Su Siparişin,Market Alışverişin Toptan fiyatına,anında kapında!

BİRİ İle Hızlı TeslimatBİRİ İle Hızlı Teslimat

BiSU Hızlı Teslimat ile evinin
ne ihtiyacı varsa toptan fiyatına geliyo!

BiSU Hızlı Teslimat ile alışveriş yap sen de kar et!

Şimdilik sadece İstanbul’da. Çok yakında tüm Türkiye’de!

DETAYLI BİLGİ

İçme Suyu Sipariş Fiyatları

Damacana sudan bebek bezine 7 gün 24’e kadar evinin ne ihtiyacı varsa 30 dakikada kapında!

Su Siparişi Hatırlatma

Fırsatları Kaçırma Onlarca kampanya ve sana özel indirimlerle hesaplı alışveriş keyfi!

Online İçme Suyu Kampanyaları

Temel Gıda, Atıştırmalık, Temizlik, Kişisel Bakım Onlarca çeşit ürün,toptan fiyatına BiSU Hızlı Teslimatta!

BİSU - UNICEF İş Birliği
BİSU Logo, UNICEF Logo
HER YUDUMUN MİLYONLARCA UMUT OLDU!

BiSU’dan verilen her bir su siparişi için kullanıcılarımızın adına UNICEF’e bağışta bulunarak 1 çocuğun günlük su ihtiyacını karşıladık ve toplam 27 milyon çocuğa sizlerle birlikte umut olduk.

Copyright © Tektuş Mobil

Sana daha iyi bir deneyim sunabilmek ve hizmetlerimizi daha etkin kullanmanı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsin.

Kapat İkonu
Hemen indirmek için telefonunla QR kodu okutabilirsin.
BİSU Google Play BadgeBİSU App Store Badge
QR Kod İle BİSU Uygulamasını İndir

Erikli Su

Kullanıcı puanları ve yorumlar

phone_androidTelefon

tablet_androidTablet

hede hodo

  • Uygunsuz olarak işaretle
  • Yorum geçmişini göster

Uygulamada, şuanlık bir sorun olmadı. Kullanışlı, ödeme yöntemleri başarılı. İnteraktif, sorun çözme özelliği olursa iyi funduszeue.infod kullanıyorum.

3 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Burak Day

  • Uygunsuz olarak işaretle
  • Yorum geçmişini göster

Uygulamayı itibariyle kullanabiliyorum. Yaklaşık bir yıldır süren yüklenememe sorunu çözülmüş. Umarım sadece görsellik ve versiyon yükseltmek için bu kadar uzun bir süre uygulama katledilmemiştir. Naçizane önerim, bu tarz sorunlara acil müdahale etmeniz. Kredi kartı ile iki üç tıklamayla sipariş vermekle telefon etmek arasında fark var. Bazıları yeni sürümde kart kullanılamıyor yazmış, ben karşılaşmadım. Böyle bir sorun varsa uygulama ileri değil geri gitmiş demektir.

6 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Ad

  • Uygunsuz olarak işaretle
  • Yorum geçmişini göster

Aradan zaman geçti, güncelleme gelmiş. Ben de yorumumu güncelliyorum. Uygulamayı güncelledim. Sorun aynı şekilde devam ediyor. Bi uygulamayı düzeltmek bu kadar zor mu yahu! ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Aylardır uygulama sorunu çözülemedi. Daha önce asla yüklenmiyordu. Şimdi de giriş yapıyorum yine giriş istiyor. Girişi bir türlü yapamıyorum. Artık bi düzeltseniz mi acaba?

4 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası