ses düzeyi karıştırıcısı indir / [Windows 11/10] Ses ayarları ve Ses Karıştırıcı | Resmi Desteği | ASUS Türkiye

Ses Düzeyi Karıştırıcısı Indir

ses düzeyi karıştırıcısı indir

Kaldır

Fast Track Sürücülerini Otomatik Olarak Güncelle:

Öneri: Çoğu Windows kullanıcısına M-AUDIO Ses Kartı sürücülerini güncellemede yardımcı olması için DriverDoc gibi bir sürücü güncelleme aracı indirmesini [DriverDoc - Solvusoft ürünü] önemle tavsiye ederiz. Bu sürücü güncelleme yardımcı programı, yanlış sürücüleri yüklemenizi engelleyerek Fast Track ve işletim sistemi sürümünüz için doğru sürücüleri aldığınızdan emin olmanızı sağlar.

Üstelik 2.150.000'in üzerinde benzersiz sürücüden oluşan DriverDoc sürücü veri tabanına erişip, bilgisayarınızın tüm sürücülerinin otomatik olarak güncellendiğinden emin olabileceksiniz.



Geliştirme deneyiminizi artırmak - DriverDoc (Solvusoft)

Ses Seviyesini Kontrol Etmek İçin En İyi 3 Ses Seviyesi Arttırıcı

Bir ses dosyasının hacmi varsayılan %100'ün ötesine nasıl yükseltilir? En iyi ses seviyesi kontrol aracı nedir?

Ses seviyesi tuşları veya ilgili hoparlör ayarları ile cihazınızdaki ses seviyesini kolayca ayarlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sesi maksimum ses seviyesinde bile artırmak istersiniz. İyi bir ses seviyesi yükseltici mi arıyorsunuz?

Ses Seviyesi Kontrolü

Ses Seviyesi Kontrolü

Bu gönderi esas olarak istediğiniz durum hakkında konuşacak ses seviyesini artır varsayılan %100'ün ötesinde. Ses düzeyini değiştirmenin 3 etkili yolunu öğrenebilirsiniz.

Bölüm 1. Sesi Kontrol Etmek ve Değiştirmek için En İyi Ses Seviyesi Yükseltici

Maksimum ses veya video sesini artırmak için tüm özelliklere güvenebilirsiniz. Video Dönüştürücü Ultimate. Ses seviyesini daha iyi kontrol etmenize yardımcı olabilecek çok popüler bir video ses düzenleyicisidir. Ses düzeyi yükseltici olarak, varsayılan maksimum ses düzeyini kolayca %200'e çıkarmanıza olanak tanır. 8'den fazla formatta çeşitli 5K/4K/1080K, 720p/500p HD, SD videolar ve kayıplı/kayıpsız ses dosyalarını destekler. Bunun yanı sıra, onu da kullanabilirsiniz sesi kes/kırp. Sesi artırmak veya azaltmak istiyorsanız, bu harika bir yardımcı olabilir.

Temel Özellikler:

  • Yaygın olarak kullanılan tüm formatlarda maksimum video ve ses hacmini artırın.
  • Ses çalma sesini %200'e yükseltin ve orijinal net ses kalitesini koruyun.
  • Volume Booster, Audio Sync, Media Metadata Editor, Video Trimmer ve daha fazlasını içeren araç kutusunu yanınızda taşıyın.
  • Kesme, birleştirme, kırpma, döndürme, efektleri ayarlama, filigran ve kaliteyi artırma gibi güçlü düzenleme işlevleri.

Ses seviyesini kontrol etmek için, bu güçlü ses seviyesi yükselticiyi bilgisayarınıza ücretsiz olarak kurmalı ve çalıştırmalısınız. Hem Windows 11/10/8/7 PC'de hem de Mac'te ses düzeyini artırmanıza veya azaltmanıza olanak tanır.

Ses seviyesini artır

1. Adım: Sesin yüksekliğini hızlı bir şekilde artırmak için, ses dosyasını altına ekleyebilirsiniz. dönüştürücü. Ardından, Düzenle ana düzenleme penceresine girmek için simge.

Ses düzenleme

2. Adım: Otomatik olarak ses düzenlemeye yönlendirileceksiniz. Burada ses seviyesini artırabilir veya azaltabilirsiniz. Ayrıca, ses gecikmesini kontrol edebilirsiniz. Değişikliklerinizi kaydetmek için Tamam düğmesine tıklayın.

Ses seviyesi kontrolü

Ana pencereye döndüğünüzde, doğru bir çıkış ses formatı seçin ve ardından düzenlenen ses dosyasını bilgisayarınıza kaydetmek için Tümünü Dönüştür düğmesini tıklayın.

Bir video dosyasının ses seviyesini artırma

1. Adım: Video ses seviyesini değiştirmek istediğinizde yukarıdaki yöntemin yanı sıra ayrı Ses yükseltici altındaki alet Araç Kutusu sekmesi.

Araç kutusu ses yükseltici

2. Adım: Büyük tıklayın artı Sesini artırmak istediğiniz video dosyasına göz atmak ve içe aktarmak için orta kısımdaki simgeye basın.

Ses yükselticiye video ekleyin

3. Adım: Artık ses seviyesini kontrol etmenize, ses parçasını ayarlamanıza ve ses gecikmesini ihtiyacınıza göre özelleştirmenize izin verilir.

Hacmi artırılmış videoyu dışa aktar

4. Adım: Gerekirse dosyayı yeniden adlandırın, uygun bir çıktı biçimi seçin ve ardından düzenlenen videoyu bilgisayarınıza kaydetmek için Dışa Aktar düğmesine tıklayın.

Bölüm 2. VLC Media Player Kullanarak Ses Sesi Nasıl Artırılır

VLC bazı temel düzenleme, dönüştürme ve kaydetme işlevlerini de taşıyan ücretsiz ve açık kaynaklı bir medya oynatıcı aracıdır. Ses seviyesini artırmanıza ve müziği eşitlemenize yardımcı olmak için 10 bantlı bir ekolayzır ile tasarlanmıştır. Windows 11/10/8/7, macOS ve Linux ile uyumludur. Resmi sitesinden ücretsiz olarak yükleyebilir ve ardından ses seviyesini kontrol etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

1. Adım: VLC Media Player'ı açın ve ses dosyanızı ona yükleyin. Ses ekleme için dosyayı doğrudan sürükleyip bırakabilirsiniz. Veya tıklayabilirsiniz medya üstteki menü ve seçin Dosya aç yükleme seçeneği.

2. Adım: Eklenen ses otomatik olarak VLC'de oynatılacaktır. Ses menüsü'ne ve ardından Sesi arttır çalma sesini kademeli olarak %5 artırmak için.

Ses Seviyesini Artırın VLC

Sesi ayarlamanız ve sesi artırmanız için VLC'de sunulan başka ses ayarları da vardır. VLC, ses seviyesini %200'e çıkarmanıza olanak tanır.

Bölüm 3. Çevrimiçi ve Ücretsiz Ses Hacmi Nasıl Değiştirilir

Ses seviyesini ücretsiz olarak artırmak için bazı çevrimiçi ses yükseltme araçlarına da güvenebilirsiniz. Burada popüler olanı alıyoruz 123APPS Sesi Değiştir Bir video veya ses dosyasının ses düzeyini nasıl değiştireceğinizi göstermek için örnek olarak.

1. Adım: Web tarayıcınızı açın ve 123APPS Sesi Değiştir sayfa. Oraya vardığınızda, Açık dosya ses dosyanızı yüklemek için düğmesine basın. Bilgisayardan, Dropbox'tan, Google Drive'dan veya URL'den bir sesin maksimum sesini artırmanıza izin verilir.

123APPS Sesi Değiştir

2. Adım: Artık ihtiyacınıza göre sesi özgürce artırabilir veya azaltabilirsiniz. Bundan sonra uygun bir çıkış ses formatı seçebilirsiniz. sonra tıklayın İndirim Düzenlenen ses dosyasını saklamak için düğmesine basın. Ses seviyesini %200'e kadar artırmanıza yardımcı olabilir.

Ses Seviyesi Kontrolü 123 uygulama

Bölüm 4. Ses Düzeyi Kontrolü Hakkında SSS

Soru 1. Ses yükseltici olmadan ses seviyesi nasıl değiştirilir?

Cihazınızda çalan ses düzeyini kontrol etmek istediğinizde, ses düzeyini kolayca değiştirmek için harici bir hoparlör bağlamayı seçebilirsiniz.

Soru 2. Ses seviyesi kontrolü nasıl çalışır?

Ses seviyesini ayarladığınızda, cihazınızdaki mikro denetleyicinin döner kodlayıcısı, istenen ses seviyesini ayarlamak için amplifikatör devresini kontrol edecektir.

Soru 3. iPhone'da ses sınırı nasıl kaldırılır?

iPhone ve iPad gibi iOS cihazlar, işitmeyi korumak için bir ses sınırlayıcı özelliğiyle birlikte gelir. Varsayılan olarak etkindir. İPhone'daki ses sınırını kırmak için Ayarlar uygulamasına gidebilir, Müzik seçeneğini bulmak için aşağı kaydırabilir, üzerine dokunabilir ve ardından Oynatma menüsü altında Ses Sınırını devre dışı bırakabilirsiniz.

Sonuç

Bu gönderi, bir ses dosyasının sesini artırmanın 3 basit yolunu paylaşıyor. Cihazınızda çalan sesi daha iyi kontrol edebilmeniz için 3 ses yükseltme aracı önerilir. hakkında daha fazla soru için ses seviyesi kontrolü, bize bir mesaj bırakabilirsiniz.

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mükemmel

Derecelendirme: 4.9 / 5 (111 derecelendirmesine dayanarak)

Yorum YapTartışmaya burada katılmak için yorumlarınızı ekleyin

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir