pardesü modelleri modaselvim / Pardesü - Pardesü Fiyatarı - Pardesü Modelleri

Pardesü Modelleri Modaselvim

pardesü modelleri modaselvim

Ferace' nin son zamanlarda tesettürde  rövanşta olduğu görülmektedir. Her yaşa uygun modeli ve rengi olduğu için çok fazla seçenek var. Ferace seçiminde kumaşın kalitesi önemlidir. Yazlık ve kışlık olarak feraceler vardır. Feraceler tesettüre uygunluğu ve şık görünümü nedeniyle hem genç hem de yaşlı kesim tarafından çok tercih edilmektedir. Her vücut tipine uygun model olması da tercih sebeplerinden biridir.

Her Tarza Uygun Ferace Modelleri

Ferace modellerinde, ister spor giyinin ister klasik her tarza uygun model bulmak mümkün. Hoş, klasik şık olmak isteyen bayanlar için fiyonklu, ön düğmeli ferace modeli tercih edilmektedir. Bu modelde gizlenmiş ön düğmeler feraceye düz elbise havası katarken, etek uçlarındaki fırfır ve yaka kısmındaki fiyonk sevimli bir görüntü katmaktadır. Modelde açıktan koyuya birçok renk kullanılmıştır. Kumaşının yarım likralı, kırışmaz olması tercih sebeplerindendir. Daha hareketli, günlük bir model arayanlar için, önü yaprak desenli ve fermuarlı ferace modeli tercih edilmektedir. Ön ve kol kısmındaki yaprak desenleri modele şıklık katarken, ön fermuarı kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Yaprakların kenarlarındaki taş işlemeleri feraceye ışıltılı bir görünüm katmaktadır. Ve kumaşının likralı olması günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlayacağından tercih sebebidir. Önü çapraz gelen, metal gizli düğme ayrıntıları olan ferace modeli daha çok olgun bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Metal düğme ayrıntıları ve kol fermuarları feraceye şıklık katmıştır. Spor ya da klasik ferace modellerinin çoğunda cep olduğu görülmektedir. Buda kullanım kolaylığı sağlar.

Daha rahat ve şık bir ferace isteyenler yarasa kol ferace seçmektedir. Bu modelde ön kısımda fermuar kullanılmış ve bel kısmında ince bir kuşak bulunmaktadır. Bu kuşak sayesinde bel kısmında daha ince bir görünüm oluşturmaktadır. Kolları alt kısımdan genişlerken, bilek kısmından dar olması daha hoş bir görüntü oluşturmuştur. Bu da ürüne kullanımda rahatlık katmaktadır. Feracelerde bu şekilde daha birçok model sıralanabilmekte. Elbise ferace tercih edenler için omuz apoletli, fermuarlı modeller cazip gelirken, kolları varak gipürlü boydan düğmeli olanlarda tercih edilmektedir. Fermuarlı feraceler kullanım olarak daha pratiktir. Pardösü ferace modelleri de bulunmaktadır. Bu modelde de farklı renk ve seçenekler olduğu görülmektedir. Bu şekilde her tarz ve modelde ferace bulunmaktadır. Modellerin yanı sıra kumaşların kalitesi de dikkat çekmektedir. Bu özellikler kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ferace seçimlerinizde bu ayrıntılara dikkat edin.

Yaz sıcaklarının yerini yavaş yavaş güz serinlikleriyle beraber kış soğukları almak üzere. Gardrobunuzdaki giysilerinizin yer değiştirme zamanıda geldi böylece. Yazlıklar dolabın ulaşamayacağınız rafına.Kışlıklar elinizin hemen altındaki funduszeue.infoür giyim dış giyim ürünleri içinde en popüler yere sahip pardesüleriniz de böylece askılardaki yerine. Eksiklerini tamamlaması gereken hanımlar için bu yazımızda Modaselvim kışlık pardesü çeşitleri üzerine bir incelemede bulunacağız. Yazımız içeriğinde modeller üzerinden bazı değerlendirmeler yaparken, modellere ait görselleri de sizlerle paylaşacağız. Son yazımızda Kayra Tunik İlkbahar Yaz Esintisi konusuyla sizlerle beraberdik.

Yazımızda neler var?

Zengin model seçeneği Modaselvim&#;de

Sonbahar kış sezonuna özel renklerin ağırlıkta olduğu Modaselvim kataloğunda olabildiğince fazla model seçeneği yer alıyor. Koyu renklerin hakimiyeti bu sezonun kanıksanmış olgusu. Siyah, kahve, bordo, lacivert, füme, kiremit, taba, koyu mürdüm, antrasit, zümrüt yeşili, indigo, asit, yağ yeşili… Daha aklıma hemen gelmeyen çok zengin renk yelpazesi pardesü modellerinde kullanılmış görünüyor. Renklerinin yanı sıra detaylarıyla da estetik bir görünüm arz ediyor modeller. Kürk yakalı, nakış detaylı, balon kollu, nakışlı, önden düğmeli, fermuar detaylı, zımba detaylı, kapşonlu, cep detaylı, bolero görünümlü, birit detaylı ve Modaselvim tasarımcısının el emeği göz nuru ürünleri.

Kapşon Detaylı Pardesü PD Haki

Kürk yaka manto yine gündemde

Neredeyse her her kış sezonuna hakim olan tesettür mantolarda kaşeler bu sezon da en çok satılacaklar arasında yer alıyor. Kaşe mantoların da en çok rağbet gören modelinde göze çarpan detayın kürk yakası olduğunu görüyoruz. Ormandaki vahşi hayvanlardan esinlenen detay tasarımcıları doğal görünümlü, her renkte, yumuşacık dokunuşlu kürk yakaları üretmişler ve her biri Modaselvim kışlık pardesü çeşitleri ni süslüyor sizler için.

Fiyat ve taksit avantajı ücretsiz kargoyla

,90 TL ile ,90TL arasında değişen fiyatlara sahip. Bunun yanında TL üzeri alışverişlerinizde kapınıza kadar kargo ücretsiz. Ek olarak kapıda ödeme imkanının da bulunduğu Modaselvim internet sitesinden yapacağınız alışverişlerinizi kredi kartınızla yapacak olursanız 9 taksit imkanı da sunuyor. Neredeyse her her kış sezonuna hakim olan tesettür mantolarda kaşeler bu sezon da en çok satılacaklar arasında yer alıyor. Kaşe mantoların da en çok rağbet gören modelinde göze çarpan detayın kürk yakası olduğunu görüyoruz. Ormandaki vahşi hayvanlardan esinlenen detay tasarımcıları doğal görünümlü, her renkte, yumuşacık dokunuşlu kürk yakaları üretmişler ve her biri Modaselvim kışlık pardesü çeşitleri

Modaselvim Kışlık Pardesü Çeşitleri Resim Galerisi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası