kelly kdm / Kelly Rutherford - Vikipedi

Kelly Kdm

kelly kdm

R. Kelly kimdir? R. Kelly neden 30 yıl hapis cezası aldı?

R&B'yi yeniden tanımlayan şarkıcı olarak bilinen ve 3 defa Grammy müzik ödülünü alan şarkıcının tam adı  Robert Sylvester Kelly'dir.  

Müzik kariyerine yılında Public Announcement grubu ile çıkardığı "Born In To The 90's" albümü ile başladı. Bu albümün en dikkat çeken parçaları ise Vibe, Dedicated'dir. Bugüne kadar toplam 9 solo albüm çıkaran R. Kelly, son albümü olan "Double Up"'ı 29 Mayıs'ta piyasaya çıkardı. 9 solo albümün yanında ayrıca Rap şarkıcısı Jay-Z ile birlikte 2 tane ortak albüm çıkardılar. 

R. KELLY NEDEN 30 YIL HAPİS CEZASI ALDI?

New York'un Brooklyn kentinde görülen mahkemede 55 yaşındaki Kelly, "18 yaşından küçük kız çocuklarına sistematik cinsel istismar", "şöhreti kötüye kullanma", "seks ticareti yapmak" gibi suçlardan 30 yıl hapis ve bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Son duruşmada ifade veren bazı mağdurların, şarkıcının kendilerine yaptığı hakaret ve onur kırıcı sapkın davranışları anlatırken gözyaşlarına boğulduğu, eski yıldız hakkında öfke dolu oldukları bilgisi aktarıldı.

Brooklyn Başsavcısı Breon Peace karar hakkında, "Umarım bu ceza, tacizcinin ne kadar güçlü, zengin veya ünlü olduğunun bir önemi olmadığının kanıtı olur. Adalet sadece gerçeği duyar." şeklinde açıklamada bulundu.

R&B'yi yeniden tanımlayan şarkıcı olarak bilinen ve 3 defa Grammy müzik ödülünü alan şarkıcının mahkemede ifade vermeyi reddettiği ve cezası okunduğunda hiç tepki vermediği, ancak hakkındaki iddiaları kabul etmediği ve mahkumiyet cezasına itiraz etmeyi planladığı kaydedildi.

Davada konu olan iddiaların çoğu, yılında yayınlanan 'Surviving R Kelly' adlı belgeselde yer alıyordu. Mağdurlar bazen konserine gelen izleyicilerden seçiliyor veya müzik kariyerine yardımcı olma vaadiyle kandırılarak istismar ağına çekiliyordu.

Ama Kelly'nin çevresine girdiklerinde katı kurallara tabi tutuluyorlar ve kuralları çiğnemeleri halinde ağır cezalarla karşılaşıyorlardı. Kelly'nin ekibi bu kurallar için 'Rob'un kuralları' diyordu.

Seks ticaretinin yanı sıra Kelly, genelde organize suç örgütlerine yöneltilen şantaj suçundan da suçlu bulundu. Mahkemede savcılar, Kelly'nin menajerlerinin, güvenlik görevlilerinin ve çevresindeki diğer kişilerin suç ağına nasıl yardımcı olduklarını da anlattı.

Mahkemede ayrıca, Kelly'nin henüz reşit olmayan şarkıcı Aaliyah'yla evlenebilmek için belgelerde sahtecilik yaptığı da ifade edildi. Aaliyah, 15 yaşında Kelly ile evlendikten sona yılı Ağustos ayında uçak kazasında ölmüştü.

Kelly ayrıca Chicago'da da ayrı bir davada, çocuk pornografisi ve adaleti engelleme suçlarından yargılanıyor. Amerikalı şarkıcı hakkında Illinois ve Minnesota'da da ayrı cinsel taciz suçlamaları var.

R. KELLY HAKINDAKİ SUÇLAMALAR

'larda hakkındaki taciz iddialarının kamuoyuna yansımasına rağmen şöhretini artırmaya devam eden Kelly'nin albümleri uzun süre en çok satanlar arasında yer aldı.

Müzik kayıtları dünya çapında 75 milyondan fazla alıcı bulan Kelly, 'de çocuk istismarı suçlamasıyla yargılandığı davada beraat etmişti.


R. KellyRobert Sylvester KellyHapis Cezası

Kelly /80R KDM ARMORSTEEL Asfalt Çeker Lastiği

Kelly /80R KDM ARMORSTEEL Asfalt Çeker Lastiği' ni ücretsiz kargo fırsatı ile 0' TL den satın alabilirsiniz.

  • Üretim Tarihi : Son 2 Yıl İçinde Üretilmiştir* (Ürün adında üretim tarihi belirtilmediği sürece. Örn: ** **)

  • Kelly /80R KDM ARMORSTEEL Asfalt Çeker Lastiği peşin fiyatına dört taksit

    Kelly /80R KDM ARMORSTEEL Asfalt Çeker Lastiği özellikleri aşağıda sıralanmıştır.

    Kelly

    Ürün Adı

    /80R KDM+ ARMORSTEEL /L

    Marka

    Kelly

    Lastik Taban Ölçüsü

    Lastik Yanak Ölçüsü

    80

    Lastik Jant Çapı

    R

    Hız Kodu

    /L

    Yük Kodu

    /L

    Lastik Deseni

    Kdm+ Armorsteel

    Uygun Araç Tipi

    Asfalt Çeker

    Üretim Tarihi

    Son 2 Yıl İçinde Üretilmiştir* (Ürün adında üretim tarihi belirtilmediği sürece. Örn: ** **)
    Ürün KoduKel

    Kelly /80R KDM ARMORSTEEL Asfalt Çeker Lastiği Yorumları


    Kelly /80R KDM ARMORSTEEL Asfalt Çeker Lastiği'ni tüm kredi kartları ile peşin fiyatı üzerinden vade farksız 4 ay taksit* seçeneği ve ücretsiz kargo avantajı ile satın alabilirsiniz.

    Taksit Seçenekleri

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır