beyaz highlighter / Gratis | Türkiye'nin Kişisel Bakım Marketi

Beyaz Highlighter

beyaz highlighter

Eviscerate - Vegan Aydınlatıcı (Highlighter)
Soğuk beyaz

MAGNETIC™ Serisi Sıkıştırılmış Aydınlatıcı (Highlighter)

Cildinizde yaratacağı muhteşem parlaklığa karşın çizgiler ve gözeneklere vurgu yapmaz, ve gün boyunca doğal görünen bir ışıltı sağlar. İpeksi, incecik dokusuyla cildinizle bütünleşir ve saatler boyunca ışıltısını korur.

MAGNETIC ™ Serisi boş paletlerimize uyar, böylece onu en sevdiğiniz göz farı ve diğer yüz ürünleri (allık/bronzer) çeşitlerimiz ile birleştirerek size özel bir makyaj paleti yaratabilirsiniz.

Uygulama ipuçları:

Bu aydınlatıcıyı kullanmanın birçok yolu vardır, ancak biz en iyi sonuç için yarı sert bir aydınlatıcı/highlighter fırçası ile uygulamanızı tavsiye ediyoruz. Daha incelikli bir dokunuş tercih ederseniz o zaman bir fan fırçası (yelpaze fırça) daha doğru bir seçim olabilir.

5 g / oz / Berlin, Almanya'da üretilmiştir / 24 ay kullanım ömrü

FSC sertifikalı kağıttan / 52 x 39 mm (2 x 1,5 inç) tava boyutu / Tavalar manyetiktir ve tüm MAGNETIC ™ Serisi manyetik paletlerle uyumludur.

İçerik:

CI (Mica), Magnesium Stearate, Kaolin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone, Octyldodecanol, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba Wax), Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. [+/- (May Contain): CI (Titanium Dioxide), CI , CI , CI (Iron Oxides), CI (Tin Oxide), CI (Ultramarines), CI (Manganese Violet)] Daha Fazla Bilgi

Vegan, Cruelty-free, Helal sertifikalıdır, Gluten içfunduszeue.info kaynaklı Mica kullanılmıştır.

beyaz tenliler için aydınlatıcı önerileri

3. Beyaz tenliyim, pembe alt tonluyum. 

Highlighter canavarı olduğum icin nerdeyse bütün highlighterlari denedim(high end olanların bazıları hariç) 

Oncelikle sunu söylemek isterim ki ben toz ürün pek sevmediğime karar verdim çünkü parça parça duruyor, cildimi cok sorunlu gösteriyor. Bundan dolayi ben krem ve likit ürünleri daha cok seviyorum. 

Birinci sırada; mac cream color baselerden pearl rengi.( luna da denedim ama hem kendi düşüncem hem de muanin düşüncesi bana yakışmadığı) süper ötesi güzel, kalıcı, kusur göstermeyen bir aydınlatıcı. Teyzem biraz daha koyu tenli bana göre ona denedim onda da aşırı güzel duruyor bence her tene gidebilen bir highlighter. Hayatımda hiç kozmetik ürün bitirmemiş ben bu ürünü bitiriyorum ve indirimde yedekledim. 

2. Olarak; gözbebeğim olan Nars likit copacabana. Bir highlighter bir yüzde ne kadar süre kalabilirse o kadar kalıyor. Cilt kendinden aydınlık duruyor. Aşırı bereketli bir ürün çünkü bir mercimek kadarı funduszeue.infoe fiyatı da uygun gelebilirse ve elimde başka highlighter kalmazsa alabilirim. 

3. Pastel krem highlighterlardan 11 numara. Bu gerçekten güzel. Ama 12 numarası da beyaz tenlilere gidebilecek bir aydınlatıcı. Kalıcılığı güzel biterse yeniden alırım ama mac e muadil değil bence. 

4. Son birkaç aydır elimden düşmeyen ürün; physicians formula shimmer stripsin highlighteri. Rengi cok güzel. Kalıcılık orta. 

5. Beni cok şaşırtan bir ürün olan Gabrini toz highlighter 02 numara. Rengi cok güzel kalıcılık cok güzel. Tek kötü yani kokusu. 

Ben toz ürün kullanmayı cok sevmediğim icin bu ürünü kullandıktan sonra ıslak süngerle üstünden geciyorum. 

funduszeue.info terracotta pudralardan 01 stardust rengi. Kalıcılık cok güzel. Rengi cok güzel. Fiyatı iyi. Ama bunda da sonrasında ıslak süngerle üstünden geciyorum. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası