diyarbakır vilayet satılık daire / Kiralık Daire Emlak ilanları ve Fiyatları - funduszeue.info

Diyarbakır Vilayet Satılık Daire

diyarbakır vilayet satılık daire

Diyarbakır Satılık Daire

Diyarbakır Satılık Daire İlanları

Diyarbakır ilinde satılık daire arıyorsanız en güncel ilanları Emlak Sitem’de bulacaksınız. Diyarbakır şehrinde satın almak istediğiniz ev ve dairelerde aradığınız fiyatlar ve özellikler için sizler de en an Emlak Sitem web sitesini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Diyarbakır’da satın almak istediğiniz daire ve konutu yalnızca web sitemiz üzerinden değil, bunun ile birlikte Emlak Sitem mobil uygulamasını da kullanarak da bulabilirsiniz. Google Play Store veya Apple App Store üzerinde yer alan Emlak Sitem mobil uygulaması ile siz değerli kullanıcılarımıza, hayallerinizdeki ev ve konutlara hızlı ve güvenilir şekilde ulaşmanızı sağlıyoruz. Peki, mobil uygulama ile web sitesi arasındaki farklar neler ve uygulama ne işinize mi yarıyor? Temel fark, Emlak Sitem mobil uygulaması sayesinde harita üzerinden sizlere en yakın Emlakları bulabiliyorsunuz. Diyarbakır ilinde ilana çıkan tüm satılık daire, satılık ev ve satılık konutları tek bir harita üzerinde rahatlıkla bulacağınız yakınımdaki emlaklar özelliği ile mobil uygulamamızı oldukça severek kullanacaksınız. Diyarbakır içinde satın almak istediğiniz satılık daireler arasında seçiminizi en doğru ve güncek şekilde yapmak için hemen Emlak Sitem mobil uygulamasını indirip 7/24 kolay bir şekilde ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mobil uygulamamızda inceleyeceğiniz satılık evi; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 satılık daire şeklinde filtrelemeniz mümkündür. Bunun yanında aklınıza gelen veya gelmeyen tüm kriterler içinde arama kriterlerini hem web hem mobil uygulamamızda bulacaksınız. Bu sayede sizlere daha kolay satılık daire araması yapma imkanı sunduk. Sizler de Diyarbakır ilinde satılık ev, satılık daire ve satılık konut arıyorsanız, en güncel ilanlar için Emlak Sitem’i tercih edebilir ya da mobil uygulamamızı çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Diyarbakır ilinde satılık daire alacak kullanıcılarımız için Emlak Sitem olarak, Diyarbakır iline dair bazı bilgileri de vermek isteriz. Diyarbakır ilinin coğrafyasına baktığımızda; genelde dağlarla çevrili, ortası hafif çukurlaşmış görünümde olduğunu görmekteyiz. Güneydoğu Torosların kollarıyla çevrili bu ilin en yüksek dağı ise; Muş sınırı yakınındaki Andok Dağı’dır ( m). Diyarbakır ilinin ikliminde ise; sert bir kara iklimi egemendir. Yazları çok sıcak geçer fakat kışları Doğu Anadolu Bölgesi kadar soğuk geçmez. Bu durum Güneydoğu illerinde ikamet eden ve nispeten daha sıcak yerlerde yaşamak isteyen kişiler için Diyarbakır’ı ideal bir yerleşim yeri yapar. Diyarbakır ilinde çok sayıda dini mimariye rastlamak mümkündür. Bunun yanı sıra; çok sayıda müzeyi ve köprüleri de bünyesinde barındırır. Diyarbakır çok sayıda alternatif ile ulaşım imkanına sahiptir. Zira Diyarbakır’da havayolu, karayolu, demiryolu ile ulaşım yapılabilmektedir.

Diyarbakır sosyo ekonomik olarak gelişen bir şehirdir. Diyarbakır ilindeki satılık konutları bir yatırım aracı olarak görüyorsanız doğru konumda satın alacağınız konutların, dairelerin daha sonraki yıllarda daha da değerlenmesi ve yüksek bir rayiç bedel kazanması oldukça mümkündür.

Emlak Sitem olarak; Diyarbakır ilinde birçok emlak ofisi ve temsilcisine de hizmet vermekteyiz. Emlak Sitem, Diyarbakır ilinde satılık ev, satılık konut ya da satılık daire için ilan eklemek isteyen emlak ofisleri için en uygun ve avantajlı ilan ekleme paketlerini sunmaktadır. Tüm Diyarbakır ve Türkiye çapınca rakipsiz fiyatlar ile hizmetlerimizi 7/24 hiç ara vermeksizin kesintisiz bir şekilde sizler için sürdürmekteyiz. Emlak Sitem ile sadece web sitesini kullanarak değil, Google Play Store ya da Apple App Store üzerinde yer alan mobil uygulamamız ile de Diyarbakır ilindeki satılık daire ilanlarını sisteme kolay bir şekilde ekleyebilirsiniz. Diyarbakır’da hizmet veren bir emlak temsilcisi veya ofisi değil, sadece bireysel kullanıcı iseniz ve konut satın almak değil de konutunuzu satmak istiyorsanız, tek bir ilan için sizler de Diyarbakır ilinde satılık daire ilanınızı Emlak Sitem’e ücretsiz olarak ilan verebilirsiniz.

Emlak Sitem'i kullanarak; Diyarbakır ilinde bütçenize en uygun olan satılık daireyi, evi ve konutu bulup, yeni ve huzur dolu bir yaşama güven ile adım atabilirsiniz. Tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Diyarbakır ilindeki en uygun fiyatlı ve en avantajlı satılık ev, satılık daire ve satılık konutlar için sizler de mobil uygulamamızı kullanarak ya da funduszeue.info üzerinden hayallerinizdeki evi bulabilirsiniz. Emlak Sitem olarak; siz değerli kullanıcılarımıza yalnızca web sitesi ve mobil uygulaması kadar uzağız. İnanıyoruz ki Diyarbakır’da ikamet eden, etmeyi düşünen veya yatırım amacı ile satılık daire arayan biri iseniz hayallerinizdeki konutları ve evleri bulmak için siz de on binlerce kişi gibi Emlak Sitem’i severek kullanacaksınız.

Diyarbakır Yenişehir Satılık Daire

Yenişehir Satılık Daire Arayanlara Özel Rehber 

EmlakJet satılık ya da kiralık ev arayanlara kolaylık sağlamak için var. İstediğiniz bölgedeki ev ilanlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Yenişehir satılık daire arayışınızda kısa bir ara verip bu yazıyı okuyarak ilçe hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yenişehir, Diyarbakır’ın ilçelerinden bir tanesidir. yılında ilçe konumuna getirilmiştir. kilometrekarede oluşan bir yüzölçümüne sahiptir. Deniz seviyesinden yüksekliği ortalama metre civarlarındadır. İlçenin kuzeyinde Eğil, güneyinde Bağlar, güneybatısında Kayapınar, batısında Ergani ve doğusunda Sur ilçeleri yer alır. İlçede karasal iklim tipi görülür. Yaz ayları çok sıcak geçer. Kış ayları ise Doğu Anadolu’da olduğu kadar soğuk geçmez. Bitki örtüsünü bozkırlar oluşturur. Bu bitkiler bahar aylarında kısa bir süreliğine açıp yaz başında yağışların azalmasıyla kururlar. 

Yenişehir Satılık Daire Bakanlara İlçenin Nüfusu 

Yenişehir Diyarbakır’ın en kalabalık 3. ilçesidir. Şubat TÜİK verilerine göre ilçenin nüfusu kişiden oluşur. Bu kişilerin ’u kadın ve ’ü erkektir. Oranlarsak nüfusun %49,44’ünü kadınlar ve %50,56’sını erkekler oluşturur. İlçenin nüfusu cinsiyete göre eşit bir dağılım gösterir. ’de Yenişehir’de yaşamını sürdüren kişi sayısı ise ’dür. Bir senede bölge nüfusunda artış meydana gelmiştir. Yıllık nüfus artış oranı %1,23’dür. İlçe Diyarbakır’ın nüfus yoğunluğu en fazla olan 3. ilçesidir. Kilometrekareye kişi düşer. 

Yenişehir Satılık Daire Bakabileceğiniz Mahalleleri

İlçenin 42 mahallesi vardır. Bu mahalleleri; Cumhuriyet Mahallesi, Dökmetaş Mahallesi, Al Mahallesi, Eser Mahallesi, Dicle Mahallesi, Alangör Mahallesi, Gürdoğan Mahallesi, Ekinciler Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Çimenler Mahallesi, Alpu Mahallesi, İlbaş Mahallesi, Geyiktepe Mahallesi, Dokuzçeltik Mahallesi, Aziziye Mahallesi, Sancar Mahallesi, Güvercinlik Mahallesi, Çelikevler Mahallesi, Başil Mahallesi, Seyrantepe Sanayi Mahallesi, Güzelköy Mahallesi, Dönümlü Mahallesi, Bozek Mahallesi, Üçkuyu Mahallesi, Kooperatifler Mahallesi, Ferit Köşk Mahallesi, Çakmak Mahallesi, Yukarı Nasırlar Mahallesi, Sarıyatak Mahallesi, Dikentepe Mahallesi, Yüksek Mahallesi, Şehitlik Mahallesi, Elidolu Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Kesikağaç Mahallesi, Fabrika Mahallesi, Yolaltı Mahallesi, Sivritepe Mahallesi, Güvendere Mahallesi, Yaytaş Mahallesi, Hantepe Mahallesi ve Tanışık Mahallesidir. Bu mahalleler arasından en çok tercih edilen Diyarbakır Yenişehir Fabrika mahallesi satılık daireler için listeleme sayfalarımıza göz atmanız yeterli. 

Yenişehir Satılık Daire Fiyatları 

EmlakJet bölge raporuna göre ilçedeki ev sayısı ’tür. Hane başına düşen kişi sayısı 4,69’dur. İşyeri sayısı ’dir. Bölgedeki satılık dairelerin ortalama büyüklükleri metrekareden oluşur. Satılık daire fiyatları ortalama Türk Lirasıdır. Metrekareye düşen biri satın alma bedeli TL’ye denk gelir. Dairelerin geri dönüşü ortalama 16 yıldır. Bu da bir dairenin kendi satışını kira geliri ile geri çıkarma süresinin ortalama 16 sene sürdüğü anlamına gelir. Oda sayıları ve alanlarına göre ortalama Yenişehir satılık daire fiyatları ise aşağıdaki gibidir. 

  • 1+1, 64 metrekarelik bir dairenin fiyatı Türk Lirası,
  • 2+1, metrekarelik bir dairenin fiyatı Türk Lirası,
  • 3+1, metrekarelik bir dairenin fiyatı Türk Lirası ve 
  • 4+1, metrekarelik bir dairenin fiyatı Türk Lirasıdır. 

Ev arayışınızda bütçenizi oluşturduysanız ilgili ilanları funduszeue.info üzerinden inceleyebilirsiniz. İstediğiniz kriterlere en çok uyan emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Diyarbakır Yenişehir Aziziye mahallesi ilanlarına ve diğer mahallelerdeki ilanlara listeleme sayfalarımızdan bakabilirsiniz. 

Diyarbakır Yenişehir Mahallesinde 3+1 m2 Daire

Açıklama

Tercih edilen bir bölgede, Oryıl My Ofice plazaları, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Plaza Otel, Maintany Otel, Devlet Hastanesi, Migros AVM yakın konumlu, 3 oda salon m2 ARA KAT DAİRE
Özellikler: 17 b.b. no`lu mesken binaya giriş cephesinden bakıldığında sağ arka kolda, funduszeue.info yer almaktadır. Taşınmaz projesine göre; salon, 3 oda, mutfak, banyo, duş, wc, antre, 2 balkon hacimlerinden oluşmakta olup, m2 alana sahiptir. 

Meskenin içi 

görülmemiş

 olup, projesine uygun olduğu kabul edilmiştir.


,55 m2

yüz ölçümlü

 arsa üzerine tek blok olarak, ayrık nizamda Bodrum 

Kat + Zemin(+asma) Kat +7 Normal katlı olarak proje ve inşaa edilmiştir. Taşınmazın bulunduğu binanın bodrum katında; ortak alanlar, zemin katta; 29,30 no`lu asma katlı dükkanlar, diğer normal katlarda her katta 4 er adet mesken olmak üzere binada toplam 30 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bina girişi projesinde zemin kattan ve güney cepheden olup, yerinde yapılan inceleme aynı cephede asma kata alındığı tespit edilmiştir. Bina cephesi akrilik dış cephe boyası ile boyanmış, giriş kapısı; asma kattadır. Merdivenler mermer, korkuluklar demirdir.
Ulaşım: Elazığ Caddesi İle Prof. Selahattin Yazıcıoğlu Caddesi`nin kesiştiği kavşaktan ilerlendiği zaman, MY OFFİCE karşında yer alan taşınmaza ulaşılmaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde Karayolları Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır Belediyesi, Diyarbakır Adliyesi, Plaza Otel, Migros, Devlet Hastanesi, Askeri Lojmanlar bulunmaktadır. Oldukça merkezi bir konumda, Dağkapı e Ofis semtleri arasında, Vilayet`e yakın konumdadır. Toplu taşıma araçlarının 

çalıştığı güzergah üzerinde yer alan

gayrimenkulün

 ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Özellikler: 04/08/ tarihli yapı ruhsatı bulunmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası