ramazan ayı ibadetleri cübbeli ahmet hoca / Ramazan ayının günü ne olacak gök yüzünden ses çıkacak hadisi var mı? - Internet Haber

Ramazan Ayı Ibadetleri Cübbeli Ahmet Hoca

ramazan ayı ibadetleri cübbeli ahmet hoca




Cübbeli Ahmet hoca Ramazan ayinin faziletleri sohbeti

cübbeli+ahmet+hoca+ramazan+ayının+faziletleri+sohbeti
Yılı ramazan ayı yaklaşıyor blogumuza bir çeki düzen verelim
ilk iş olarak cübbeli ahmet hocanın ramazan ayının fazilet ve bereketlerini anlatan ramazan ayında yapılacak ibadetleri anlatan şu 1 saatlik videoyu hem cepten izleyebilmek için hemde bilgisayardan izleyebmek için gelen mubarek ziyaretçilerimizle paylaşalım. daha sonra yasin suresi nin türkçe okunuşu tebarekellezi yani mülk suresinin okunuşu amme yani nebe suresinin okunuşu ve yazılışı ile birlikte kehf suresi rahman suresinin de okunuşları konularına bir çeki düzen verelim. namazlarda okuduğumuz sure ve dualara da bir düzenleme getirelim. ramazanınınız mubarek olsun.


haydi bismillah siz bu sohbeti dinlerken bende güzel derviş bloguma bir ayar çekeyim.

Cübbeli Ahmet hocamızın Ramazan ayının Faziletleri

ile ilgili sohbeti 1 saattir.






< - >

Cübbeli Ahmet Hoca, iftar sonrasında cinsel ilişkinin sırasını açıkladı

Cübbeli Ahmet Hoca, iftar sonrasında cinsel ilişkinin sırasını açıkladı

seafoodplus.info

Ramazan ayında tutulan oruçlarla nefis terbiyesi sağlanırken, oruçluyken yapılması yasaklananlardan biri de cinsel ilişkiye girmek.

İftar ile sahur arasındaki vakitte yapılması doğru olan cinsel ilişkinin sıralamasıyla ilgili konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, sahabelerden örnek verdi.

Sahabenin orucunu açtıktan sonra cinsel ilişkiye girdiğini, ardından da namaza durduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, bunun ibadete huşu ile yanaşmayı sağladığını belirtti.

"Akşam namazından önce eşiyle cinsel isteğini tatmin ediyordu"

Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

"Geçmiş büyüklerimizden bazıları cinsel isteği fazla olduğu bir anda orucunu açıyor, ondan sonra eşiyle cinsel isteğini tatmin ediyordu akşam namazından önce.

Cübbeli Ahmet Hoca, iftar sonrasında cinsel ilişkinin sırasını açıkladı

"Tatminleri kısa şekilde hasıl ettikten sonra guslünü alıyor"

Sahabeler niye önce iftarını yapıyor. Az bir şeyle yemeğini yiyorlar. Sonra ailesiyle cinsi münasebetini yapıyor. Ama akşam namazı var. Namaz asıl maksat, o geçici. Onun için kısa bir şekilde tatminleri hasıl ettikten sonra guslünü alıyor.

Cübbeli Ahmet Hoca, iftar sonrasında cinsel ilişkinin sırasını açıkladı VİDEO

"Akşam namazını geciktireceksen o ahireti tercih ettiğin anlamına gelmez"

Mübarek Ramazan gecesi, akşam namazını kıldığı zaman aklı Allah için farih olmuş, kalbi Mevla ile huşu bulmuş sırf Allah'ı düşünecek şekilde namaz kılıyor.

Dünya ile ahiret için karşılaştırdığın zaman, ahiret için tercih edeceksin ama senin karnın çok açsa önce yemek yemen, yine ahiret içindir. Ama akşam namazını geciktireceksen o ahiret işini tercih edeceğin anlamına gelmez."

Cübbeli Ahmet Hoca, iftar sonrasında cinsel ilişkinin sırasını açıkladı

cübbeli ahmetRamazanIftarOruç

Google News ile Takip Et

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir