anaokulu psikolog ilanları / Psikolog İş İlanı - Parlak Fikirler Anaokulu - seafoodplus.info

Anaokulu Psikolog Ilanları

anaokulu psikolog ilanları

Duyurular

Kapalı Yüzme Havuzu Bayram Tatilleri Süresince Kapalı Olacaktır

20 Temmuz Temmuz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
20 Temmuz Temmuz
Açıklama
Kurban bayramı tatili nedeniyle 26 - 27 Haziran idari izin olmak üzere, 27 Haziran arefe günü yarım gün, 28 - 29 - 30 Haziran ve 1 Temmuz günleri resmi tatil ilan edildiğinden, tesisimiz 26 Haziran - 1 Temmuz günlerinde tam gün kapalı olup, 2 Temmuz pazar günü hizmet vermeye devam edecektir.

Yaz Okulu Hk.

19 Haziran Ağustos Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
19 Haziran Ağustos
Açıklama
eğitim-öğretim yılı sonunda Üniversitemizde yaz okulu açılmayacaktır.

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ (EK BAŞVURU) KESİN LİSTE

16 Haziran Temmuz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Duyuru Yayınlanma Tarihi
16 Haziran Temmuz
Açıklama
Değerli öğretim elemanlarımız, "Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin getirdiği yenilikler nedeniyle hiç başvuru yapmamış veya puanı eksik olan araştırmacıların yılındaki akademik faaliyetleri ilişkin Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru ve Değerlendirme süreçleri tamamlanmıştır. Rektörlük; Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonumuzun; kararlarına ilişkin KESİN LİSTEYE ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.
Ek
indir

Bütünleme Sınavı Mazeret Sınav Başvuruları Hk.

15 Haziran Temmuz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
15 Haziran Temmuz
Açıklama
Lisans ve Önlisans düzeyinde bütünleme sınavlarına herhangi bir sebeple giremeyen veya sınavını tamamlayamayan öğrenciler mazeret sınav başvurularını Haziran tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemindeki "Talep İşlemleri / Mazeret Sınav Talebi" bağlantısı ile yapabileceklerdir. Bütünleme mazeret sınavları Temmuz tarihlerinde online olarak yapılacaktır. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Devlet Konservatuvarı’nın mazeret sınavlarının tarihleri, ilgili birimlerin Yönetim Kurullarınca belirlenecektir.

Tek Ders Sınavları Hk.

15 Haziran Temmuz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
15 Haziran Temmuz
Açıklama
Bahar yarıyılı sonu itibariyle tek dersi kalan öğrenciler, tek ders başvurularını 16 Haziran - 03 Temmuz tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemindeki Talep İşlemleri > Tek Ders Seçimi bağlantısı ile yapabileceklerdir. Tek ders sınavları 06 Temmuz tarihinde online olarak yapılacaktır.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Büyükler Türkiye Kupası Takım ve Ferdi Müsabakaları Sona Erdi

14 Haziran Ağustos Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
14 Haziran Ağustos
Açıklama
08 – 11 Haziran tarihleri arasında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun işbirliğinde gerçekleşen ve Spor Şube Müdürlüğü Gazanfer Bilge Spor Salonunun ev sahipliğinde düzenlenen 32 takımın katıldığı “Büyükler Türkiye Takım ve Ferdi Müsabakaları” başarıyla gerçekleşmiştir.

Uluslararası Yarışma

06 Haziran Haziran Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Duyuru Yayınlanma Tarihi
06 Haziran Haziran
Açıklama
Çin Derin Uzay Keşif Laboratuvarı&#;nın ev sahipliğinde, Çin Uzay Vakfı, Çin Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Türkiye Uzay Ajansı Baskanlığı’nın üyesi olduğu Asya-Pasifik Uzay İş Birliği Örgütü (APSCO) tarafından 24 Nisan tarihinde düzenlenen Uluslararası Derin Uzay Konferansında "Dünya&#;ya Yakın Asteroid Savunması İçin Uluslararası Yarışma" ve "İletişim, Navigasyon ve Uzaktan Algılama Queqiao Takım Uyduları Projesi İçin Uluslararası Teklif Yarışması" başlıklı iki farklı yarışma duyurusu yapılmıştır. Sırasıyla 20 Haziran ve 25 Haziran tarihli son başvuru tarihli yarışmalara takımlar halinde katılım gerçekleştirilecek olup katılım için önbaşvuru yapanlar çevrimiçi modelleme eğitimi verilerek desteklenecektir. Yarışmada bir tema etap ödülü ve bir nihai ödül belirlenmiştir. Birincilik, ikincilik, üçüncülük ve başarı ödülleri tema etapları için verilirken, nihai ödül en iyi başlık ve logo, en iyi tasarım şeması ve en iyi planlama fikri için verilecektir. Yarışmaların kapsamı, katılım şartları gibi daha detaylı bilgilere ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.
Ek
indir

Kocaeli Üniversitesi Ihlamur Kreş ve Anaokulu başvuru sonuçları

26 Mayıs Haziran Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
26 Mayıs Haziran
Açıklama
Ihlamur Kreş ve Anaokulu&#;nun 15 Mayıs son başvuru tarihli ön kayıt başvuru sonuçları puanlama sistemine göre belirlenmiş olup başvuru sonuçları hakkında Ihlamur Anaokulu&#;ndan bilgi alabilirsiniz.

MEZUNİYET TÖRENLERİ

25 Mayıs Temmuz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Duyuru Yayınlanma Tarihi
25 Mayıs Temmuz
Açıklama
Akademik Yılında okullarımızda yapılacak mezuniyet törenleri tarih, saat ve yer bilgilerine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.
Ek
indir

Üniversitelerarası müsabakalardan dönen Kick-Boks takımımızla başarılarımıza bir yenisini ekledik

23 Mayıs Temmuz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
23 Mayıs Temmuz
Açıklama
10 – 12 Mayıs tarihinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Kick-Boks Müsabakaları sona erdi. Kocaeli Üniversitesi, Arş. Gör. Ayşegül F. Alp antrenörlüğünde 3 sporcuyla katıldığı müsabakalardan bireyselde Sinem Karakaynak ve Bayram Çakır 2., Berathan Gümüşsoy da 3. lük elde ederek dönmüştür.

"Cumhuriyet’in Yılı" Uluslararası Resim Yarışması

18 Mayıs Ekim Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Duyuru Yayınlanma Tarihi
18 Mayıs Ekim
Açıklama
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Cumhuriyet’in Yılına ithafen Uluslararası Resim Yarışması düzenlenecektir. Yarışmanın konusu “Cumhuriyet’in Yılı” olarak belirlenmiştir. Yarışma aynı zamanda bir koleksiyon sergisi niteliğindedir. Yarışma sonucu ödül alan ve sergilemeye değer bulunan eserler, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Baki Komsuoğlu Müzesi daimî koleksiyonuna dâhil edilecektir. Seçilen eserler Kasım tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Antre Sanat Galerisinde sergilenecektir. Düzenlenecek yarışmayla ilgili detaylı bilgiye web bağlantısından ulaşabilirsiniz.
Web
seafoodplus.info
Ek
indir

Üniversitelerarası Müsabakalara Katılan Wushu Takımımız Başarılarla Döndü

02 Mayıs Haziran Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
02 Mayıs Haziran
Açıklama
27 - 30 Nisan tarihinde Sakarya ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası ÜNİLİG Wushu Müsabakaları sona erdi. Kocaeli Üniversitesi, Öğr. Gör. seafoodplus.info KUTLU antrenörlüğünde beş sporcuyla katıldığı müsabakalardan Bireyselde 2 Birincilik, 3 İkincilik Takım olarak Türkiye Üçüncülüğü elde ederek dönmüştür.

3x3 Erkek Basketbol Takımımız Grup Birinciliği Alarak Finallere Çıkmayı Başarmıştır

02 Mayıs Haziran Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
02 Mayıs Haziran
Açıklama
25 - 28 Nisan tarihinde Ankara’da Gazi Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ÜNİLİG Basketbol 3x3 Erkek Basketbol Grup Müsabakaları sona erdi. Kocaeli Üniversitesi, Doç. Dr. Tolga Kaan BAHADIR ve Doç.Dr. Yeşim KÖRMÜKÇÜ antrenörlüğünde dört sporcuyla katıldığı müsabakalardan Grup Birincisi olarak döndü. Takımımız Haziran ayında yapılacak finallere katılmaya hak kazandı.

Hukuk Fakültesi Mazeret Sınav Başvuruları Hk.

18 Nisan Nisan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
18 Nisan Nisan
Açıklama
Hukuk Fakültesi dönemlik ve seçmeli dersleri için mazeret sınav başvuruları Nisan tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemindeki "Talep İşlemleri / Mazeret Sınav Talebi" bağlantısı ile yapılabilecektir.

Cankurtaran Duyurusu

16 Mart Haziran Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
16 Mart Haziran
Açıklama
Üniversitemiz Kapalı Yüzme Havuzunda cankurtaran olarak çalıştırılmak üzere 4 adet Erkek ve 4 adet Kadın olmak üzere toplam 8 adet Kısmi Zamanlı Öğrenci işe alınacaktır. En az Bronz Cankurtaran belgesine sahip Üniversitemiz öğrencileri Kapalı Yüzme Havuzuna bizzat ya da e-posta yolu ([email protected]) ile başvuru yapabilirler. Başvuru Şartları: • En az Bronz Cankurtaran belgesine sahip olmak • Tezsiz yüksek lisans ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Kocaeli Üniversitesinde kayıtlı öğrenci olmak. • Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak. • Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak. • Disiplin cezası almamış olmak. • Çalıştırılacak iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe, iyi bir ahlaka sahip olmak. • Yetim maaşı ve nafaka hariç asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak. • Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile Üniversitemiz arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeniyle sözleşmesi feshedilmemiş olmak. Başvuru İçin Gereken Belgeler: Nüfus Cüzdanı Fotokopi, Öğrenci Belgesi, Cankurtaran Belgesi, 1 Adet Vesikalık Fotoğraf, Başvuru Formu

KAYIT DONDURMA HK.

13 Mart Mart Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
13 Mart Mart
Açıklama
tarihli ve /5 nolu Üniversitemiz Senato Toplantısında alınan karar uyarınca; Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilimizi etkileyen deprem nedeniyle önlisans, lisans ve lisansüstünde kayıtlı öğrencilerimiz talep etmeleri halinde Bahar Dönemi ile sınırlı olarak 31 Mart tarihine kadar "Öğrenci Bilgi Sistemi" üzerinden "Talep İşlemleri" -> "Kayıt Dondurma" Talebi sayfasından başvurmak suretiyle kayıt dondurabileceklerdir.

Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Yatıran Depremzede Öğrencilerimizin Dikkatine!

06 Mart Mart Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
06 Mart Mart
Açıklama
3 Mart tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Yükseköğretim Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi uyarınca; ailesi veya kendisi olağanüstü hal ilan edilen illerde ikamet eden ve Üniversitemizde öğrenimine devam eden öğrencilerimiz Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında ödemeleri gereken katkı payı/öğrenim ücretleri hakkında detaylı bilgi için ekteki duyuru metnini ve başvuru formunu incelemelidirler.
Ek
indir

Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çalışma Süreci Hakkında Bilgilendirme

03 Mart Temmuz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
03 Mart Temmuz
Açıklama
Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen, Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği müsabakalar ile Rektörlük Kupası müsabakaları; Yükseköğretim Kurulunun Eğitim Öğretim yılına istinaden almış olduğu Nisan ayına kadar uzaktan eğitim kararı sebebiyle durdurulmuştur. Eğitim Öğretim Bahar Dönemi için alınan uzaktan eğitim kararına istinaden Gazanfer Bilge Spor Salonu ve Açık Spor Tesisleri içinde yer alan Kapalı Tenis Kortları kulanım saatleri hafta içi ve hafta sonu için tarihi itibari ile olarak güncellenmiştir. Süreç hakkında yeni alınacak karara göre organizasyonlar ve salon kullanım koşulları tekrar değerlendirilip gerekli duyurular yapılacaktır.

IOP Dergilerinde Ücretsiz Açık Erişim (Open Access) Yayın Yapabilirsiniz

01 Mart Aralık Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
01 Mart Aralık
Açıklama
Institute of Physics (IOP) yayınevi ile Oku ve Yayınla (Read and Publish) anlaşması yapılmıştır. Anlaşma gereğince Hybrid ve Gold Open Access dergilerde sorumlu yazar olarak yapacağınız yayınlar ÜCRETSİZ olarak (Article Proccessing Charge - APC ödenmeksizin) açık erişim yayınlanacaktır. Ekte ücretsiz yayın yapabileceğiniz dergi listesini ve ilgili kılavuzu bulabilirsiniz. IOP Science ’ye kadar uzanan arşiv paketi ile birlikte tüm IOP Publishing başlıklarını içerir. Fizik, Astronomi, Astrofizik, Biyoloji Fiziği, Kimya, Mühendislik, Çevre, Matematik ve Tıp Fiziği alanlarında içerik barındıran bu kaynakta tüm içerik ( dergi) tam metin olarak açıktır.
E-posta
[email protected]
Web
seafoodplus.info
Ek
indir

Kütüphane Eser İstek Talepleri

01 Mart Aralık Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
01 Mart Aralık
Açıklama
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı araştırmacıların basılı bilgi kaynağı gereksinimlerini sağlamak amacıyla yılı yayın alım sürecini başlatmıştır. İstekler aşağıda erişim linki verilen kılavuz incelenerek yapılabilir. seafoodplus.info yılı bilgi kaynağı istekleri, üye girişi yapılarak gönderilmelidir.
Ek
indir

Kocaeli Üniversitesi Yılı İdare Faaliyet Raporu

28 Şubat Aralık Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
28 Şubat Aralık
Açıklama
Kocaeli Üniversitesi Yılı İdare Faaliyet Raporu "seafoodplus.info" adresinde yayınlanmıştır.

Özel Öğrenci Başvuruları (Deprem Bölgesi) Hk.

28 Şubat Şubat Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
28 Şubat Şubat
Açıklama
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin ülkemiz genelindeki etkileri, depremden etkilenen vatandaşlarımız ile öğrencilerimizin barınma durumları, sosyal koşullar ve sürdürülebilir öğretim süreçleri gibi faktörlerin değerlendirilmesi neticesinde "Özel Öğrenci Statüsü" işlemlerine ilişkin detaylı bilgi ektedir.
Ek
indir

ACS Dergilerinde Ücretsiz Açık Erişim (Open Access) Yayın Yapabilirsiniz

28 Şubat Aralık Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
28 Şubat Aralık
Açıklama
American Chemical Society (ACS) ile Oku ve Yayınla (Read and Publish) anlaşması yapılmıştır. Anlaşmamız uyarınca ACS dergilerinde 1./sorumlu yazar olarak yapacağınız yayınlar makale işlem bedeli (Article Proccessing Charge - APC) ödenmeksizin açık erişim yayınlanacaktır. Anlaşma, ACS Omega, JACS Au, ACS Au koleksiyonu ve tüm ACS hibrit dergileri dahil olmak üzere ACS dergilerinde yapılan yayınları (additions, corrections, editorials ve kitap bölümleri hariç) kapsamaktadır. NOT: Diğer kurumlarla yapılacak ortak yayınlarda 1./sorumlu yazarın kurumunun ACS aboneliği yoksa yukarıda belirtilen imkanlardan yararlanılamayacaktır. Önemli Hususlar: 1) Gönderen sorumlu yazar, Paragon Plus profilindeki açılır bir menü aracılığı ile Üniversitemizi seçerek kurumumuzla ilişkisini belirtmelidir. Gönderen sorumlu yazar, hakem değerlendirme süreci boyunca ACS ile iletişim kuracak kişi olarak tanımlanmalıdır. 2) Gönderen sorumlu yazar, Paragon Plus profilinde Üniversitemiz e-posta adresini kullanmalıdır. Yukarıdaki kriterleri karşılayan yazarlar Nitelikli Yazar (Qualifying Author) olarak değerlendirilecektir. Nitelikli yazar olarak makalenizin kabulü sırasında otomatik olarak açık erişim fon talebi oluşacak ve fon talebinizle ilgili işlem yapıldığında Copyright Clearance Center (CCC)&#;dan bir bildirim alacaksınız. Dergi Yayın Sözleşmesi (Journal Publishing Agreement) tamamlanırken, makalenizin açık erişim sözleşme kapsamında olduğu bilgisi yer almalıdır. Sözleşmede bu bilginin yer almaması veya makalenizin açık erişim yayınlanmasıyla ilgili sorun yaşamanız durumunda [email protected] veya [email protected] ile iletişime geçebilirsiniz.
E-posta
[email protected]
Ek
indir

Öğretmenlik Uygulaması II veya Okullarda RPD Uygulamaları II Hk.

28 Şubat Şubat Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
28 Şubat Şubat
Açıklama
Öğretmenlik Uygulaması II veya Okullarda RPD Uygulamaları II dersini alacak öğrenciler için bilgilendirme dokümanları ektedir. Dersi alacak öğrenciler tarafından incelenmesini rica ederiz.
Ek
indir

Oxford University Press Dergilerinde Ücretsiz Açık Erişim (Open Access) Yayın Yapabilirsiniz

24 Ocak Aralık Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
24 Ocak Aralık
Açıklama
Oxford University Press yayınevine ait Oxford Journals Online veri tabanı ile Oku ve Yayınla (Read and Publish) anlaşması yapılmıştır. Anlaşma kapsamında Oxford Journals Online dergi koleksiyonunda yer alan adet hibrit dergide (Dergi listesi ektedir) Sorumlu yazar (Corresponding Author) olarak yapacağınız research article, review article, brief report, case report yayınlar APC (Article Proccessing Charge) ödenmeksizin açık erişim yayınlanacaktır.
E-posta
[email protected]
Web
seafoodplus.info
Ek
indir

Yılı Kapalı Yüzme Havuzu Ücretleri

14 Şubat Şubat Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
14 Şubat Şubat
Açıklama
Kocaeli Üniversitesi Yönetim Kurulu&#;nun 07/02/ tarih /3 toplantısında alınan karar uyarınca Kapalı Yüzme Havuzu kullanım ücretleri ekte belirtilen şekilde olmuştur. Tüm kullanıcılarımıza duyurulur.
Ek
indir

MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA ile YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI HK.

31 Ekim Ekim Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
31 Ekim Ekim
Açıklama
Mühendislik Tamamlama ile Üniversitemiz Programlarına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 04 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 01 - 02 Kasım tarihleri arasında yapılabilecektir. Kayıt işlemleri için ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Web
seafoodplus.info

KADES Uygulaması

20 Ekim Ekim Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Duyuru Yayınlanma Tarihi
20 Ekim Ekim
Açıklama
KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır. KADES uygulaması, son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla geliştirilmiş. Eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlar, akıllı telefonları üzerinden yapacakları ihbarlarda hızlı bir şekilde bu iş için kurulan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi’ne ulaşabiliyorlar. Akıllı telefon kullanıcısı bir kadının, Google Play Store ve Apple Store uygulamasından indireceği “Kadın Destek Uygulamasını (KADES)”, T.C. Kimlik Numarasını girerek ve sonrasından EGM serverlarından gelen aktivasyon kodu ile aktif hale getirebileceği uygulama ile aile içi ve kadına yönelik şiddet mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşarak, yardım çağrısının yapıldığı olay yerine en yakın ekip veya devriyenin sevk edilerek olaya müdahalesi sağlanacaktır. KADES Uygulamasına ait bilgilendirici içeriklere web bağlantılarından ve ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.
Web
seafoodplus.info?v=1lJoUGJu5aQ
Web 2
seafoodplus.info
Ek
indir

Sayılı Af Kanunu Kapsamında Yapılacak Yatay Geçiş Başvuruları Hk.

06 Eylül Eylül Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
06 Eylül Eylül
Açıklama
5 Temmuz tarih ve sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Sayılı Kanun İle Sayılı Kanuna Eklenen Geçici 83’üncü Maddesinden Yararlanarak Ayrıldığı Yükseköğretim Kurumlarına Kayıt Yaptıranların Yatay Geçiş Başvuruları ile ilgili şartlar ve başvuru formu ekteki dosyadadır.
Ek
indir

ÖĞRENCİ E-POSTA İŞLEMLERİ HK.

17 Temmuz Temmuz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
17 Temmuz Temmuz
Açıklama
Öğrenci e-postalarınız ile ilgili e-posta sorgulama, şifre değiştirme ve e-posta oluşturma işlemlerinizi linkte yer alan sayfadan yapabilirsiniz.
Web
seafoodplus.info

ACS Dergilerinde Makale İşlem Bedeli Ödemeden Açık Erişim Yayın Yapabilirsiniz

28 Şubat Aralık Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
28 Şubat Aralık
Açıklama
"Abone olduğumuz veri tabanlarından American Chemical Society (ACS) ile "Oku ve Yayınla (Read and Publish)" anlaşması yapılmıştır. ACS dergilerinde sorumlu yazar olarak yapacağınız yayınlar makale işlem bedeli (Article Proccessing Charge - APC) ödenmeksizin açık erişim olarak yayınlanacaktır. Anlaşma, ACS Omega, JACS Au, ACS Au koleksiyonu ve ACS hibrit dergileri de dahil olmak üzere tüm ACS dergilerinde yapılan yayınları (additions, corrections, editorials ve kitap bölümleri hariç) kapsamaktadır. Önemli Hususlar : 1) Gönderen sorumlu yazar, Paragon Plus profilindeki açılır bir menü aracılığı ile Üniversitemizi seçerek kurumumuzla ilişkisini belirtmelidir. Gönderen sorumlu yazar, hakem değerlendirme süreci boyunca ACS ile iletişim kuracak kişi olarak tanımlanmalıdır. 2) Gönderen sorumlu yazar, Paragon Plus profilinde Üniversitemiz e-posta adresini kullanmalıdır. Yukarıdaki kriterleri karşılayan yazarlar Nitelikli Yazar (Qualifying Author) olarak değerlendirilecektir. Nitelikli yazar olarak makalenizin kabulü sırasında otomatik açık erişim fon talebi oluşacak ve fon talebinizle ilgili işlem yapıldığında Copyright Clearance Center (CCC)&#;dan bir bildirim alacaksınız. Dergi Yayın Sözleşmesi (Journal Publishing Agreement) tamamlanırken, makalenizin açık erişim sözleşme kapsamında olduğu bilgisi yer almalıdır. Sözleşmede bu bilginin yer almaması veya makalenizin açık erişim yayınlanmasıyla ilgili sorun yaşamanız durumunda [email protected] veya ACS ile [email protected] iletişime geçebilirsiniz."
E-posta
[email protected]
Ek
indir
Ek 2
indir

E-posta Bilgisinin YÖKSİS'e Aktarılması Hk.

01 Nisan Aralık Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
01 Nisan Aralık
Açıklama
Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı'nın tarih ve sayılı yazısında yükseköğretim öğrencilerinin e-posta adreslerinin YÖKSİS'e aktarılması ile ilgili; " sayılı Kanun uyarınca Yükseköğretim Kurulu'nun yüksek öğretimi düzenleyen ve yükseköğretim kurumlarının faaliyetlerine yön veren çalışmaları kapsamında; Yükseköğretim Kurulu tarafından yükseköğretim kurumu öğrencilerini bilgilendirmek veya eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik paylaşımlarda bulunmak üzere yükseköğretim kurumlarının YÖKSİS'e ilettikleri verilere e-posta adreslerinin de ilave edilmesine, e-posta adreslerinin öğrencilerden temini sırasında bu adreslerin yukarıda belirtilen amaca yönelik olarak da kullanılabileceği hususunda gerekli bilgilendirmenin ilgili yükseköğretim kurumları tarafından yapılmasına" şeklinde ifade yer almaktadır. Bu ifade doğrultusunda tüm öğrencilerimizin Kişisel Bilgiler > Bilgi Görüntüleme sayfalarındaki e-posta bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde e-posta bilgileri eksik olan öğrencilerimiz ÖBS'ye girişlerinde direkt olarak bu sayfaya yönlendirileceklerdir.

EGET Vakfı Bursları Hakkında

22 Eylül Kasım Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
22 Eylül Kasım
Açıklama
EGET Vakfı (Eğitim, Geriatri, Ekolojik Tarım, Turizm Vakfı) , eğitim görmekteyken maddi zorluklar yaşayan üniversite öğrencilerine burslar yoluyla maddi destek sağlamak üzere kurulmuştur. İlk burslarını yılında vermeye başlayan Vakfımız, eğitim öğretim yılında da burslarıyla öğrencilere destek olmaya devam edecektir. Burs başvuruları, - tarihleri arasında çevrimiçi(online) olarak kabul edilecektir. Burslarımız, sadece lisans düzeyinde öğrenim gören TC vatandaşlarına açıktır. Öğrenciler seafoodplus.info adresinden başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler. Duyuru ektedir
Ek
indir

Erasmus+ Öğrenim&Staj Hareketliliği Başvuruları

16 Ocak Aralık Uluslararası İlişkiler Birimi

Duyuru Yayınlanma Tarihi
16 Ocak Aralık
Açıklama
Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği başvuruları 20 Ocak Şubat tarihlerinde açılacaktır. Lütfen web sayfamızı ziyaret ederek başvuru ile ilgili bilgi metinlerini dikkatlice okuyunuz.
E-posta
[email protected]
Web
seafoodplus.info

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Endüstri İlişkileri Eğitimi

18 Ekim Aralık Sürekli Eğitim Merkezi

Duyuru Yayınlanma Tarihi
18 Ekim Aralık
Açıklama
İnsan kaynakları ve Endüstri İlişkileri Sertifika Programı için kayıtlar başlamıştır. Eğitimler hafta sonları yapılmakta olup 48 saatlik bir programdan oluşmaktadır. Mezuniyet şartı aranmamaktadır. İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde kariyer hedefleri olan bireyler eğitime katılabilmektedir.
E-posta
[email protected]
Web
seafoodplus.info

Üniversitemizde Yaz Öğretimi Uygulaması Kaldırılmıştır.

29 Mayıs Aralık Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyuru Yayınlanma Tarihi
29 Mayıs Aralık
Açıklama
Üniversitemiz Senatosu’nun tarihli ve /10 seafoodplus.info toplantısında alınan 7 sıra sayılı karar gereği; eğitim-öğretim yılından itibaren Üniversitemiz “Yaz Öğretimi” uygulaması kaldırılmıştır.

İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Sertifika Programı

16 Aralık Aralık Sürekli Eğitim Merkezi

Duyuru Yayınlanma Tarihi
16 Aralık Aralık
Açıklama
İnsan kaynakları ve Endüstri İlişkileri Sertifika Programı için kayıtlar başlamıştır. Eğitimler hafta sonları yapılmakta olup 48 saatlik bir programdan oluşmaktadır. Mezuniyet şartı aranmamaktadır. İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde kariyer hedefleri olan bireyler eğitime katılabilmektedir.
E-posta
[email protected]
Web
seafoodplus.info
Telefon
43 30

FMV Işık Anaokulları, İlkokulları, Ortaokulları, Liseleri-Fen Liseleri  Eğitim Öğretim Yılı kayıt sınav tarihleri ve ön kayıt bilgileri için tıklayınız.

Okullarımıza ve özellikle ilköğretim 1.sınıflarına çok yoğun bir talep olduğundan 1. sınıfa öğrenci alımlarında halen anaokullarımız 6 yaş grubunda öğrenim gören öğrencilerimiz, kesin kayıt yaptırma konusunda öncelikli hakka sahiptirler. Her okulumuzun 1. sınıfa öğrenci alımı ile ilgili kontenjanı belirlenerek bu doğrultuda kontenjan ve öğrenci alımı ile ilgili ilan – duyuru sonrasında, başvuru sırasına göre öğrenci görüşmeleri yapılır.

Başvuru sırasında öğrencinin kimlik fotokopisi ve bir adet fotoğraf istenir, başvuru dilekçesi veli tarafından doldurulur. 1. sınıf için başvuran öğrencilere psikolojik danışmanlar bireysel öğrenci tanıma görüşmesi ve okul olgunluğu çalışması yapılır. Sonucuna göre kayıt hakkı kazanır. Okul tanıtım ve görüşmeleri için randevu gerekmektedir.

Ara sınıflara öğrenci alımlarında düzey belirleme sınavı ve psikolojik danışmanlar tarafından bireysel öğrenci tanıma görüşmesi yapılır.

Başvuru sırasında öğrencinin kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi ve bir fotoğraf istenir, başvuru dilekçesi veli tarafından seafoodplus.info tanıtım ve görüşmeleri için randevu gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen evrakların teslimi sırasında tanıma çalışması görüşmesinin tarihi belirlenir ve düzey belirleme sınavına kaydı yapılır. Tüm düzeyler için düzey belirleme sınavı / öğrenci tanıma çalışması görüşmesi makbuz karşılığı TL ile ücretlendirilir. Öğrencinin kayıt hakkı kazanamaması durumunda ücret iadesi yapılmaz. Bu tutar kayıt hakkı kazanan öğrencilerin eğitim-öğretim ücretlerinden düşülmez. Ara sınıflar için yapılan düzey belirleme sınavı sonuçları okullarımızda ve web sitemizde ilan edilir.



Dünya&#;nın sayılı ekonomilerinden biri olan Almanya, uzun yıllardır nitelikli insan gücü ihtiyacını karşılayamıyor. Günümüzde yaklaşık milyon nitelikli insan gücü ihtiyacı olan Almanya&#;nın, bu ihtiyacının yılında 6 milyona ulaşması bekleniyor. Bu anlamda Almanya, Türkiye de dahil olmak üzere gelişmekte olan birçok ülkedeki insan için, iş bulabilmek ve daha iyi yaşam şartlarına sahip olabilmek adına en cazip ülkelerin başında geliyor. Eğer siz de, Almanya’da nasıl iş arayabileceğinizi öğrenmek ve çalışmak istiyorsanız, ancak nereden ve nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız, Almanya’da iş bulma siteleri ile ilgili bu yazımızı okuyun.

’de yürürlüğe giren yeni göç yasası ile Avrupa Birliği üyesi olmayan ülke vatandaşları da iş aramak için daha rahat bir şekilde Almanya’ya gelebilecek. Bu yasayla Almanya’nın kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. İster Almanya’da yaşarken iş arayan biri olun, isterseniz Türkiye&#;den Almanya’ya gelerek Almanya&#;da kariyer yapmayı hedefleyen biri olun, öncelikle Almanya’daki iş bulma kanalları hakkında ve bu kanalları nasıl kullanabileceğiniz konusunda bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Biz de öncelikle size Almanya&#;daki iş fırsatlarını nasıl araştırabileceğinizi anlatacağız. Yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz.

Almanya’da iş bulma yöntemlerini beş ana kanalda toplayabiliriz:

  • Almanya’da iş arama siteleri
  • Profesyonel sosyal ağlar
  • İş bulma kurumu sitesi ve ilgili diğer siteler
  • Şirketlerin kariyer sayfaları
  • İşe yerleştirme şirketleri

Gelin şimdi bunları inceleyelim.

Başlıklar

 DigitalBannerAds VasistdasWebsite x MG

Almanya’da iş bulma siteleri &#; en bilinenler

Almanya’da yüzlerce iş arama sitesinden bahsetmek mümkün. Bunlardan bazıları belirli bir şehirde ya da belirli bir uzmanlık için iş ilanları sunarken, bazıları da Türkiye&#;deki seafoodplus.info tarzında ve Google benzeri bir arama motoru arayüzü üzerinden birçok alanı kapsayan iş ilanlarına ulaşma imkanı veriyor. Almanya’da iş arıyorsanız düzenli olarak ziyaret etmeniz gereken en önemli siteler seafoodplus.info , seafoodplus.info ve seafoodplus.info Ancak unutmadan şunu belirtelim, iş arama yapmadan önce Almanya&#;da özgeçmiş hazırlama sürecini tamamlamanız gerekir. Peki Almanya&#;da CV nasıl hazırlanır? Bunun için Almanya için CV hazırlama başlıklı yazımıza göz atmayı unutmayın.

İpucu: Indeed, Stepstone ya da Monster gibi kariyer sitelerini düzenli olarak ziyaret etmek yerine size uygun olabilecek iş ilanlarının E-mail yolu ile size otomatik olarak gönderilmesini de sağlayabilirsiniz. Örnek olarak Indeed sitesi her ay düzenli olarak Türkçe bilen eleman ihtiyacıyla ilgili ilanları size yollayabilir.

Almanya&#;da iş arama konusunda en önemli üç siteyi kısaca tanıyalım:

  • seafoodplus.info &#; İş arama servisinin “Google” versiyonu dendiğinde akla ilk olarak seafoodplus.info gelir. Oldukça basit bir arayüzü olan seafoodplus.info, binlerce iş arama sitesine bağlanarak sizin aradığınız hedef kelimelere uygun iş ilanlarını size gösterir.
  • seafoodplus.info &#; Genel merkezi Berlin’de bulunan Stepstone’da 60 binden fazla şirket iş ilanlarını yayımlıyor. Özellikle Almanya özelindeki ilanlar için kesinlikle bakmanızda fayda var.
  • seafoodplus.info &#; Diğerlerine göre çok daha global olan Monster, biraz daha karmaşık bir arayüze sahip olsa da en bilinen iş arama sitelerinden. Indeed ve Stepstone kadar Almanya özelinde ilanların olmayabileceğini söylemeliyiz.

“Genel iş arama” siteleri haricinde, kişinin uzmanlığına ya da Almanya&#;da bulunma statüsüne uygun olarak hazırlanmış iş arama siteleri de mevcut. Örnek olarak akademisyen olarak, Almanya’da iş bulmak isterseniz kesinlikle seafoodplus.info sitesini incelemelisiniz.

Almanya&#;da profesyonel sosyal ağlar

Tüm dünyada olduğu gibi, Almanya&#;da da profesyonel sosyal Almanya'da is aramaağlar iş aramak için kullanılan en önemli kanallardan biri. Bu online sosyal platformlardan en büyüğü olan Linkedin, Almanya&#;da iş aramak için çok önemli bir konuma gelmiş durumda. Linkedin profilinizin tecrübelerinizi ve yetkinliklerinizi tam olarak yansıtması, Linkedin üzerinden yapacağınız iş başvurularında şansızı çok daha artıracaktır. Linkedin&#;in güçlenmesi ile eskiye göre her ne kadar zayıflasa da, Almanya&#;daki diğer bir profesyonel sosyal ağ platformu olan seafoodplus.info içinde de profil oluşturmanız daha fazla iş fırsatına ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

  • seafoodplus.info &#; İş arama bölümünde aradığınız iş ile ilgili hedef kelimeler ve çalışmak istediğiniz yerin ismini girerek kolayca iş ilanlarına ulaşabilirsiniz. Linkedin&#;in sunduğu “Premium” paketlerle iş başvurularında daha fazla avantaj elde edebilirsiniz.
  • seafoodplus.info &#; Yukarıda da belirttiğimiz gibi Xing yavaş yavaş iş arama ve bulma konusunda eski etkisini ve önemini kaybetmeye başlasa da, hala Alman şirketleri ve işe yerleştirme firmaları tarafından tercih edilen bir platform. Ücretsiz olarak profil oluşturabileceğiniz bu platform sayesinde, daha fazla firmaya ulaşabilirsiniz.

Almanya&#;da iş bulma kurumu sitesi vb. siteler

Almanya’da iş aramak için faydalanabileceğiniz en önemli kanallardan bir diğeri de devletin bu konu ilgili kurumları tarafından yönetilen iş arama siteleri. Özellikle göç yasasının çıkmasıyla birlikte bu kurumlar Almanya için uzman çalışan bulma konusunda daha yoğun bir şekilde çalışacaklar. Birçok sayfa arasından Almanya&#;da iş aramanızı kolaylaştıracak iki sayfa ön plana çıkıyor:

  • seafoodplus.info &#; İş bulma kurumu (Bundesagentur für Arbeit [BA]) olarak bilinen bu kurum, Almanya’da yaşayanlar için, iş arama ve bulma konusunda hem online hem de danışmanlık kapsamında destek veriyor. Kurumun web sayfası üzerinden, mesleğinizi ve uzmanlık alanınızı, çalışmak istediğiniz yerleri belirleyip, iş arayabilmeniz mümkün. İş bulma kurumunun (Arbeitsagentur) web sayfası Almanca ve İngilizce’nin yanında Türkçe dil desteği de sunuyor.
  • seafoodplus.info &#; Almanya’da uzun zamandan beri nitelikli insan gücü sıkıntısı yaşanıyor. yılı içerisinde yürürlüğe giren yeni göç yasası ile Türkiye dahil birçok ülkeden uzman eleman ihtiyacının karşılanması bekleniyor. Bu ihtiyaca cevap verebilmek adına, Alman devleti nitelikli insan gücünü Almanya&#;ya çekebilmek için bir kampanya başlattı. Bu kampanyanın önemli bir parçası olarak da „Make it in Germany” internet sitesini oluşturdu. Bu sayfada Türkçe de dahil olmak üzere farklı dillerde, Almanya’daki iş piyasasına ilişkin en önemli bilgileri yer alıyor.

Almanya’da iş arama siteleri &#; Alman şirketlerinin siteleri

Almanya’daki şirketlerin kariyer sayfaları üzerinden de iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Örnek olarak, toplam cirosuna göre Almanya’nın en büyük 5 şirketi Volkswagen, Daimler AG, Allianz, BMW ve Siemens’in kariyer sitelerini sizler için aşağıda listeledik:

Bunlar sadece Almanya&#;da ilk akla gelen bazı şirketlerin kariyer sayfaları. Sektör ve firma deneyiminize dayanarak size uygun ve ilgi duyduğunuz başka şirketlerin kariyer sayfalarına da göz atmalısınız.

Almanya’da işe yerleştirme şirketleri

Almanya’da iş bulma siteleri konusunda özellikle üniversite mezunları için ya da IT gibi belirli uzmanlık alanı gerektiren işler için işe yerleştirme (Headhunting) şirketleri üzerinden işlere başvurmak da başka bir seçenek. Almanya’da işe yerleştirme şirketleri için pazar çok büyük ve bu alanda binlerce şirket var. Sizler için en bilinenlerini listeledik ancak kendi araştırmanızı yaparak size daha uygun olacak şirketler üzerinden ilerlemenizde fayda var.

  • seafoodplus.info &#; IRC, Almanya’nın en büyük işe yerleştirme ajanslarından bir tanesi.
  • seafoodplus.info &#; Türkiye’de ofisi de bulunan Kelly Services Almanya’da en bilinen işe yerleştirme şirketlerinden
  • seafoodplus.info &#; Avrupa’nın birçok ülkesinde aktif olan Approach People, Almanya’da da IT, pazarlama ve finans gibi alanlarda işe yerleştirme hizmeti sağlıyor.
  • seafoodplus.info &#; Almanya’da Berlin, Düsseldorf, Frankfurt ve Hamburg gibi şehirlerde ofisleri bulunan Cobalt, en bilinen işe yerleştirme şirketlerinden bir tanesi.

Almanya&#;da iş arama siteleri ile ilgili detaylı bilgiye sahip olduğunuza göre, artık başvuru için önemli kriterlere inceleme zamanı. Bunun için Almanya&#;da iş bulma kriterleri yazısına bakmanızı öneririz.

Almanya&#;da iş bulma ilgili deneyimlerinizi ya da sorularınızı lütfen yazının altında bizimle paylaşmayı unutmayın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir