cznburak nereli / CZN Burak kimdir? Kaç yaşında, nereli, serveti ne kadar? CZN Burak gerçek ismi ne? - Haberler

Cznburak Nereli

cznburak nereli

kaynağı değiştir]

İstanbul'da doğdu aslen HatayYayladağıYoncakaya köyündendir.[3] Özdemir, Taksim, Aksaray, Etiler ve yurt dışında Dubai ve Tacikistan'da olmak üzere beş şubesi bulunan Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoran zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur. Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 'da Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi. Instagram hesabı yüksek takipçi sayılarına ulaştı.[4] Videolarında kameradan gözlerini ayırmadan yemek yapması ile tanınır.[5]

Kaynakça[değiştir

CZN Burak kimdir, gerçek adı ne? CZN Burak kaç yaşında, nereli, restoranı ne? İşte merak edilenler

Sosyal medya fenomeni CZN Burak, sosyal medyada paylaşılan traik kazası haberleriyle gündeme geldi. Sosyal medyada yayınladığı yemek videolarıyla ünlenen CZN Burak kimdir, gerçek adı ne? CZN Burak nereli? CZN Burak'ın restoranı ne?

instagram

CZN BURAK KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir 24 Mart tarihindeİ stanbul'da doğdu. Türk şef ve lokantacı, internet fenomeni.

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

instagram

CZN BURAK ASLEN NERELİ?

İstanbul'da doğdu. Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir.

CZN BURAK'IN RESTORANININ ADI NE?

Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 'de Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi. Instagram hesabı yüksek takipçi sayılarına ulaştı. Videolarında kameradan gözlerini ayırmadan yemek yapması ile tanınır.

CZN BURAK'TAN "TRAFİK KAZASI" İDDİALARINA YANIT!

Burak Özdemir, sosyal medya hesabından "Sanırım bazı arkadaşlar şaka yapmak istemişler ama çok mesaj geldi. Arkadaşlar ölmedim, yaşıyorum çok şükür." paylaşımını yaptı.

CZN Burak Kimdir? Burak Özdemir aslen nereli? CZN burak asıl adı ne? kaç yaşında? ne iş yapıyor? nerenin sahibi? Kebapçısı, işletmesi nerede?

CZN Burak Kimdir? Burak Özdemir aslen nereli? CZN burak asıl adı ne? kaç yaşında? ne iş yapıyor? nerenin sahibi? Kebapçısı, işletmesi nerede?
CZN Burak Özdemir

Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla ve yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla insanların gönlünde taht kuran Czn Burak, olarak bilinen Burak Özdemir'in hayatıinternet kullanıcıları tarafından merak ediliyor.

CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, 65 milyondan fazla takipçisiyle, TikTok'ta Dünyada en çok takip edilen 8. kişidir.

CZN BURAK NERELİ?

CZN Buraklakabıyla tanınan Burak Özdemir 12 Mart yılında Hatay'da dünyaya gelmiştir.Memleketi aslen Hatay'ın Yayladağı ilçesinin Yoncakaya köyüdür. 13 yaşından bu yana babası İsmail Özdemir'in yanında çalışmaya, esnaflık yapmaya başlayan Burak Özdemir, 16 yaşında babasıyla birlikte İstanbul Aksaray'da "Hatay Medeniyetler Sofrası"ismiyle bir dükkan açmıştır.


HATAY MEDENİYETLER SOFRASI NEREDE?

Kısa sürede işini ve iş yerlerini büyüten Czn Burak, şu anda 4 şube ile İstanbul'da hizmet veriyor. Hatay Medeniyet Sofrası, başta Aksarayolmak üzere şubeleri Taksimve Etilergibi "lüks" yerlerde de faaliyete geçmiş durumda. Müşterileri sadece Türk değildir. Yabancı turistlerinde uğrak noktası olan Hatay Medeniyetler Sofrasıleziz yemekleri ile misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir.
CZN Burak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan


CZN BURAK ÜNLÜ MİSAFİRLERİ AĞIRLIYOR

CZN Burak'ın "Hatay Medeniyetler Sofrası" mekanına başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere siyaset, sanat, spor ve ünlü camiasından bir çok isim de gidiyor. Merve Boluğur, Kıvanç Tatlıtuğ ve Ajda Pekkan gibi pek çok isim Hatay Medeniyetler Sofrasında Czn Burak'ın misafiri oldu.

CZN Burak, her videosunda "güler yüzüyle" yemeklerini hazırlayıp ortaya mükemmel lezzetler sunuyor. Czn Burak reklamını sosyal medya aracılığıyla paylaştığı "yemek" videolarıyla yapıyor.

CZN Burak evli mi? kiminle evli? eşi kim?

CZN Burak lakaplı Burak Özdemir'in henüz bekar olduğu biliniyor.


CZN Burak TikTok hesabı

CZN Burak Özdemir sosyal medya video uygulaması olan TikTok'ta en fazla takipçisi olan Türk fenomenolarak biliniyor. Öyle ki ünlü ismin Tiktok'ta @cznburakhesabında 65 Milyondan fazlatakipçisi vardır.
CZN Burak TikTok Hesabı
CZN Burak TikTok Hesabı

Kategori:Balık Burcu ÜnlülerKimdir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası