whatsapp çevrimiçi gözükmüyor / WhatsApp çevrimiçi kapatma rehberi | DonanımHaber

Whatsapp Çevrimiçi Gözükmüyor

whatsapp çevrimiçi gözükmüyor

WhatsApp'ta online olduğunu gizlemenin yolu: 4 adımda WhatsApp &#;evrimi&#;i kapatma

Ancak WhatsApp’ta görünmez olmanız gereken zamanlar olabilir. WhatsApp kullanırken çevrimiçi olduğunuzu gizlemeniz veya yalnızca çevrimdışı görünmeniz gereken zamanlar olabilir. Ya da sadece son görülmeyi kapatmak istiyor olabilirsiniz.

Kişilerinizden gelen bir mesajı açtığınız anda WhatsApp sizi çevrimiçi duruma getirir ve WhatsApp’ı kapattığınızda son görülme zamanı profilinize yansır. Uygulamayı her kullandığınızda kişileriniz sizin sohbet için uygun olduğunuzu düşünüp mesaj yağmuruna tutabilir, meşgul edebilir. Bu durumda en iyi çözüm çevrimiçi oluşunuzu gizlemek olacaktır.

Çevrimiçi kapatma diğer bir deyişle online gizleme WhatsApp web ve mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor, dolayısıyla ekstra bir uygulama yüklemeniz gerekmiyor. Bu uyarıyı yapmakta da fayda var çünkü internette WhatsApp çevrimiçi gizleme uygulamaları dolanıyor ve bu tür uygulamalara hiç ihtiyacınız yok.

WhatsApp çevrimiçi gizleme (mobil) 📲

Tam Boyutta Gör
  1. WhatsApp’ı açın ve Ayarlar menüsüne gidin. (iPhone’da sağ altta, Android’de sağ üst köşede üç nokta)
  2. Ayarlar menüsünde Hesap’a, ardından Gizlilik’e dokunun.
  3. Orada son görülme seçeneğini bulun.
  4. Uygulama size aralarından seçim yapabileceğiniz 4 seçenek sunar. Çevrimiçi durumunu kimsenin görmemesi için “Hiç Kimse”yi seçin.

WhatsApp Web çevrimiçi kapatma 🔽

Tam Boyutta Gör
  1. Chrome web mağazasına gidin ve WAIncognito’yu aratın.
  2. Uzantıyı tarayıcıya yükleyin.
  3. Uzantıya tıklayarak WhatsApp web giriş ekranına geldiğinizde durumun hemen yanında gizlilik simgesi göreceksiniz.
  4. Menüden “Don’t send last seen updates’i seçin.

WhatsApp son görülme kapatma (belirli kişilere) ⛔

Tam Boyutta Gör
  1. WhatsApp’ı açın.
  2. Ayarlar menüsünü açın. (Android’de sağ üstte üç nokta, iPhone’da sağ altta)
  3. Hesap - Gizlilik - Son Görülme yolunu izleyin. Burada “Şunlar hariç kişilerim”e dokunun.
  4. Son görülme durumunuzu görmesini istemediğiniz kişileri işaretleyin ve Bitti’ye dokunun.

Eposta ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayıfunduszeue.info haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:DH Android Uygulamasını İndirDH iOS Uygulamasını İndir

WhatsApp, uzun bir süre boyuncu konuşulacak yeni özelliği için düğmeye bastı. Mark Zuckerberg, geçtiğimiz ay üç yeni özelliğin yayınlanacağını duyurmuştu Bu özellikler geçmiş grup katılımcılarını görme, ekran görüntüsünü engelleme ve "çevrimiçi" olduğunuz kişileri ayarlama olarak açıklandı.

HAYALET MODU GELÄ°YOR

WABetaInfo'dan aktarılan habere göre; WhatsApp'ın yeni gizlilik özelliği, kullanıcıların 'çevrimiçi' durumlarını kimlere gösterip göstermeyeceğini seçmeye olanak sağlıyor. 'Hayalet' modu olarak da adlandırılan bu özellik ile birlikte, rehberde yer alan kişilerden yalnızca seçili olanlar sizin çevrimiçi olup olmadığınızı anlayabilecek.

KULLANICILARI İKİYE BÖLDÜ

Yeni gelecek bu özellik kullanıcıları ikiye böldü. Bazı kullanıcılar özel hayatın gizliliği ve rahatsız edilmemek adına bu özelliğin oldukça faydalı olabileceğini savunurken diğer kullanıcılar ise bu özelliğin kötü amaçlarla kullanılabileceğini düşünüyor. Özellikle ikili ilişkilerde büyük problem yaratabilecek bu özellik çiftlerin arasını açabilir.

NASIL KULLANILIYOR?

Özellik son görülme seçeneği ile aynı mantıkta çalışıyor. WhatsApp, Ayarlar > Hesap > Gizlilik kısmında kullanıcıların karşısına çıkan bu özellik kimlerin sizi çevrimiçi göreceğine karar vermenize olanak sağlıyor. Kullanıcılar WhatsApp'ın gizlilik ayarları kısmına girerek "son görülme ve çevrimiçi" seçeneğinden istediği kullanıcıları seçebiliyor. Bu kısımda hiç kimse işaretlendiği taktirde rehberimizde bulunan hiç kimse çevrimiçi olup olmadığınız fark edemeyecek.

WhatsApp'ın "Çevrimdışı mod" özelliği şu an için Android beta sürümünü yükleyen kullanıcılara sunuldu. Henüz resmi sürümde yayınlanmayan özelliğin önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor.

WhatsApp son görülme özelliği ve çevrimiçi yazısı neden yok?

Milyonlarca insanın kullandığı WhatsApp’ta sohbet ederken üst kısımda beliren çevrim içi, yazıyor veya son görülme gibi bildirimler ortadan kaybolmuş durumda bulunuyor.

Bu özellikleri göremeyen kullanıcılar ise, WhatsApp son görülme özelliği neden yok? whatsapp son görülme özelliği kalktı mı? WhatsApp çevrimiçi yazısı neden yok? WhatsApp değişti mi? WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta sorun mu var? sorularına yanıt arıyor. İşte son dakika haberinin detayları…

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta son görülme, çevrimiçi ve yazıyor gibi özelliklere kullanıcılar bir süredir ulaşamıyor. Durum böyle olunca, pek çok kullanıcı 'Whatsapp son görülme özelliği ve çevrimiçi yazısı neden yok? Whatsapp değişti mi?' sorularını araştırıyor. İşte konuyla ilgili detaylar…

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Facebook bünyesinde bulunan WhatsApp uygulamasında akşam saatlerinde sorunlar yaşandı. Kullanıcılar WhatsApp son görülmede sorun yaşadığını bildirdi. Özellikle Twitter üzerinden WhatsApp’ın son görülmesiyle ilgili olarak binlerce paylaşım yapıldı. Gizlilik ayarlarında yaşanan sorunla ilgili açıklama yapıldığında sayfamızda paylaşacağız.

WHATSAPP NE ZAMAN DÜZELECEK?

WhatsApp'ta bugün son görülme sorunu ve çökme sorunu meydana geldi. Milyonlarca kullanıcı son görülmede problem olduğunu belirtiyor. WhatsApp sorununun neden kaynaklandığı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak ilerleyen dakikalarda uygulamanın normal haline dönmesi bekleniyor.

WHATSAPP SON GÖRÜLME ÖZELLİĞİ VE ÇEVRİMİÇİ YAZISI NEDEN YOK?

Twitter üzerinde de gündem olan problem nedeniyle kullanıcıların son görülme, yazıyor veya çevrim içi şeklinde üst kısımda yer alan bildirimleri kaybolmuş durumda.

Bunu düzeltmek için gizlilik ayarlarına girmeye çalışanların ise erişim problemi ile karşı karşıya kalıyor. Normalde bu ayarlar kullanıcı tarafından yapılabiliyordu ancak şu anda açık tutanların da bildirimleri görünmüyor.

Sosyal medyada dönen iddiaya göre, WhatsApp'ın bu özellikleri bilerek kapattığı belirtiliyor. Konuyla ilgili ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası