2022 il dışı atama kontenjanları / Öğretmenlerin İl Dışı Nakil Kontenjanları Açıklandı - monash.pw

2022 Il Dışı Atama Kontenjanları

2022 il dışı atama kontenjanları

Öğretmenler monash.pw dışı  atama yapılmasını istiyor

Öğretmenlerin il dışı yer değiştirmelerinin yapılmasının ardından açılan kontenjanların yetersizliği, 2. il dışı atama isteğini doğurdu.

İl dışı atama sonuçları 1 Ağustos tarihinde açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığının önceki yıllarda öğretmenlerin taleplerine sessiz kalmayarak ikinci defa il dışı hakkı verdiği yıllar olmuştu.

Bu senede öğretmenler MEB’e çağrıda bulunarak ikinci kez iller arası yer değiştirme tayin hakkı istemektedir. İl dışı atamalarından sonra dolayısıyla bazı okul ve kurumlar atandığı yere gitmeyen öğretmenler var ve özelikle özür grubu atamalarından sonra Öğretmenler de haklı olarak 2. il dışı tayinlerinin yapılmasını istiyor.

Bütün bunlarla birlikte büyük bir kitle de yer değiştiremedi. Özellikle bazı branşlarda tercih edilebilecek il ve okul sayısı oldukça sınırlı tutuldu. Hizmet puanı çok yüksek in olmayan öğretmenler yer değiştiremedi. Tayini çıkmayan öğretmenler bakanlıktan 2. il dışı atamalarının yapmasını istiyor.

Kaynak : Gazete Memur

&#;ğretmen il dışı atama sonu&#;ları tarihi ! MEB iller arası yer değiştirme tayin sonu&#;ları ne zaman a&#;ıklanacak?

yılı il içi tayin sonucu isim listeleri MEB ekranı üzerinden ilan edildi. İl içi yer değiştirmeler, hizmet puanı üstünlüğüne göre öğretmenlerin tercihleri de dikkate alınarak valiliklerce gerçekleştirildi. Öğretmen il içi atama sonuçları için sorgulamalar gerçekleşirken gözler iller arası yer değiştirme tarihlerine çevrildi.

İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME VE ATAMALAR NE ZAMAN?

İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme başvuruları Temmuz 'de saat 'a kadar alınacak. Atamalar 1 Ağustos 'de gerçekleşecek. Görevden ayrılma işlemi ise 2 Ağustos itibarıyla yapılacak.

Aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirmeler için ise başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci Ağustos'ta, tercihlerin yapılması ve onay süreci ise Ağustos'ta yapılacak. Atamaların ilanı da 23 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

ÖĞRETMEN İL DIŞI ATAMA KONTENJANLARI

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır