mısır örneğinin yapılışı / Mısır Örgüsü Nasıl Yapılır? Yapımı Kolay 10 Yaratıcı Mısır Örgüsü Stili

Mısır Örneğinin Yapılışı

mısır örneğinin yapılışı

Mısır örgü modeli modeli ile örgü yapmak. Bebek tulumları örgüsü, bebek battaniye örgü modeli, yelek örgü modelleri, kazak örgü modelleri, bere örgü modelleri örebilirsiniz. Örgü modelleri, örgü çeşitleri, örgü desenleri. funduszeue.info adresinden diğer örgü modellerini görebilirsiniz Videolarımızı beğeniyorsanız lütfen BEĞEN e tıklamayı unutmayın. Daha çok video gelmesini istiyorsanız videolarımızı paylaşabilirsiniz. Sonraki videolarımızı kaçırmamak için ücretsiz abone olabilirsiniz. #knitting #örgü #knittingpattern #örgümodelleri funduszeue.info://funduszeue.info




Bunu E-postayla GönderBlogThis!Twitter'da PaylaşFacebook'ta Paylaş

Mısır piramitleri örgü modeli ile bayan yelek yapılışı anlatımını yayınladık. Türkçe videolu olarak yayınlamış olduğumuz örneğin ayrıntıları sitemizdedir.

Bayan yelekleri yaparken bir çok örgü tekniği kullanılıyor. Şiş işi ile yapılan örgü teknikleri arasında bir çok model bulunmaktadır. Mısır piramitleri örgü modeli de bunlardan yalnızca bir tanesidir. Bu örgü modeli ile bayan yelekleri ve hırkaları yapabilirsiniz. Örgülerinize çok yakışacak olan bu modelin nasıl yapıldığına bir bakalım.

Model bayan yelekleri ve hırkalarında rahatlıkla kullanılabilir. 21 ilmek ve katları olarak hesaplayabilirsiniz. Lastik istemeyen modeldir. Çift şiş ile başlarsanız örgünüz toplamayacaktır. Lastik kullanmayacaksanız çift şiş ile başlarsanız örgünüzün başlangıcı büzerek kıvrılmayacaktır. Çiftli şişe ilmekleri takarak örgüye başlıyorsunuz. Bir ilmek 21 ilmektir.

blank

Mısır piramitleri örgü modelinin detayları aşağıdaki videodadır. 13 dakikalık video ile ayrıntılı bir şekilde paylaşılmıştır. Sizlerde mısır piramitleri örgü modelinin yapılışını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki videoyu sonuna kadar izlemelisiniz.

Mısır Piramitleri Örgü Modeli Yapılışı

 

Yayımlanan kategori:Örgü Videoları ve Yelekler

Gülbin Kara

Gülbin Kara

Evli ve 2 çocuk annesiyim, boş zamanlarımda el işi ve hobi olarak aklınıza gelecek birçok şey hakkında araştırmalar yapıyor ve en güzel örnekleri yıllardır sizlere sunmaya çalışıyorum.

Mısır Sırası Örgü Modeli Yapımı

Mısır Sırası Örgü Modeli Yapımı

Mısır Sırası Örgü Modeli Yapımı
Bugün çok iddialı olan mısır patlağı örgü modelini hiç süre kaybetmeden sizlerle derhal paylaşmak istedim. İlk defa gördüğüm bir model. Fare dişi örgü modeline benzeyen ama tamamiyle değişik oluşturulan bir model. Çok güzel bir model ve erkek kadın demeden her yere ve her örgüye çok şık olacaktır. Hem de lastik istemeyen bir model olması üstünlük sağlamaktadır.
Modelin yapımı amacıyla dilediğiniz sayıları kullanabilirsiniz. Alize baby best ip ve 3,5 numara şiş kullandım. Modelin yapımı 2 sıradan oluşuyor. Hiç zorluk çekmeden basitçe yapabileceğiniz bir model olduğunu söyleyebilirim. Önce ilmekleri şişe takın.
Ben evvelce arka taraftan ilmeklerin tamamını düz olarak örün. Sırayı tamamlayınca örgüyü çevirip ön tarafa geçin. Önce kıyı ilmeğini alıp bir ilmek ters örün. Sonraki ilmeği bir alt sırasına batıp bir ilmek çıkartın. Çıkartılan bu ilmeği biraz büyük çekip şişe takın.
İki ilmek olarak beraber düz örerek kesin. Böylece rastgele bir ilmek artışı olamayacaktır. Bir ilmek ters örüp düz ilmeğe gelince bir alt sırasına batıp yeni bir ilmek çıkartın. Çıkartılan ilmeği şişe takıp beraber düz örerek kesin. Bu şekilde sırayı tamamlayın.
Tekrar arka tarafa geçince ilmeklerin tamamını düze dönüştürerek örün. Tekrar ön tarafa geçince rastgele bir kaydırma yapmadan modeli uygulamalıyız. Kenar ilmeğini alıp bir ilmek ters örün. Düz ilmeğe gelince aynı şekilde bir alt sırasından ilmek çıkartın.
Çıkartılan ilmekle yanındaki ilmeği düz örerek kesin. Gördüğünüz gibi çok basit oluşturulan bir model. Ben severek ördüm umarım sizlerde severek örüp kullanırsınız.

ETİKETLER:Mısır Sırası Örgü Modeli, Mısır Sırası Örgü Modeli Açıklamalı, Mısır Sırası Örgü Modeli Yapılışı, Mısır Sırası Örgü Modeli Yapımı

İki Şiş İle Mısır Sırası Örgü Yapılışı Videolu Açıklamalı

İki Şiş İle Mısır Sırası Örgü Yapılışı Videolu Açıklamalı

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle mısır sıralı şiş örgü örnekleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere göstermek için sabırsızlandığım bu İki Şiş İle Mısır Sıralı Örgü Yapımını sitemizde yayınlıyoruz canlarım.

İki Şiş İle Mısır Sırası Örgü Yapımı

Tam anlamıyla Canselin Örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve o üzerin de ki sıralı desenlerine en az benim kadar çok hayran kalacağınız bu İki Şiş Örgü Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Yeni İki Şiş Örgü Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla çok beğendiklerini dile getirdikleri bu Desenli Şiş Örgü Yapılışına bakmanızı rica ediyoruz.

Canselin Örgü Dünyası Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu İki Şiş İle Mısır Sıralı Örgü Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimiz iletiyoruz.

İki Şiş İle Mısır Sırası Örgü Yapımı Videosu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası