ağaç dikme sertifikası / OGEM-VAK Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı

Ağaç Dikme Sertifikası

ağaç dikme sertifikası

Sürdürülebilir

Bir Gelecek İçin

“Gezegeni korumak için imkansızı başarmanın olağan bir iş haline gelebileceğini herkese göstermeliyiz.” 

-Lisa Jackson

ODTÜ Ormanı 

Ağaçlandırması

ODTÜ Ormanı öğrenciler eliyle yapılan 

Türkiye'nin en büyük ağaçlandırma projesidir. Ağaçlandırma faaliyetlerine destek sağlanmıştır.

Ağaçlandırma

ECOBUILD, her yıl Türkiye'nde Ankara, Çanakkale ve Mersin bölgelerinde orman geliştirme projelerine destek olmakta, ağaçlandırma kampanyalarına bağış yapmaktadır.

Ayrıca, ağaç dikme kampanyaları yapan sivil toplum kuruluşlarına bağış yaparak ağaç dikilmesini sağlamaktadır.

Deprem Yardımları

ECOBUILD, Türkiye'de yılında yaşanan deprem sonrasında düzenli olarak deprem yardımları yapmaktadır.

Eğitim Desteği

ECOBUILD her yıl öğrenci ve akademisyenlere yeşil bina eğitim programlarında indirim uygulamakta, bu sayede her yıl 20 öğrencinin ücretsiz yeşil bina eğitimi almasını sağlamaktadır.

 

Doğanın ve çevrenin korunmasına yönelik yeşil bina sektöründe eğitimli uzmanların sayısının artmasını desteklemektedir. Bunun çarpan etkisi yaptığına inanmaktadır.

Farkındalık

ECOBUILD, yeşil bina ve çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturmak için yeşil bina ve doğanın korunması hakkında kamu ve özel kuruluşlarda ücretsiz seminerler düzenlemektedir.

Çevreci yatırımlar ve ürünler konusunda yapılan ulusal ve Birleşmiş Milletler destekli uluslararası yarışmalarda jüri üyeliği yapmaktadır.

BM'den Aşkabat'a ağaç dikme faaliyetleri dolayısıyla uluslararası sertifika verildi

Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu "Şehirleri ağaçlandırma" adıyla başlattığı girişimlerine katkılarından dolayı, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'a uluslararası sertifika verdi.

Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov, BM Genel Sekreter Yardımcısı ve BM Avrupa Ekonomik Komisyonu İcra Sekreteri tarafından, ağaç dikme faaliyetleriyle girişime verdiği destek ve katkılarından dolayı Aşkabat'a uluslararası sertifika takdim edildiğini, Bakanlar Kurulu toplantısında Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'a iletti.
Berdimuhamedov, Türkmenistan halkını bu başarısı dolayısıyla yürekten kutlayarak Türkmenistan'da yıllar içinde milyondan fazla ağaç dikildiğini ve bunun, ülkede özel hava bölgelerinin oluşturulmasına ve bölgedeki temiz havanın sağlanmasına katkıda bulunduğunu kaydetti.
BM iklim değişikliğine karşı önlem ve ağaçlandırma faaliyetlerini artırma çerçevesinde "Şehirleri ağaçlandırma" adıyla girişim başlatmıştı. Haber

funduszeue.info

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü 

24 Kasım Öğretmenler Günü Fidan Kampanyası

24 Kasım Öğretmenler Günü Fidan Kampanyası

Millî Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hem öğretmenlerimize hem de ülkemize anlamlı ve kalıcı bir hediye sunmak için "Öğretmenim İçin Bir Fidan" kampanyası başlattı.

Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen ve tüm toplumumuz gibi öğrencilerimizi de derinden etkileyen orman yangınları sonrasında harekete geçme kararı alan Millî Eğitim Bakanlığı, çevre ve doğa bilincini geliştirmek için başlattığı "Öğretmenim İçin Bir Fidan" kampanyasında her bin fidan için bir hatıra ormanı oluşturacak.   Kampanya çerçevesinde öğrenciler, Millî Eğitim Bakanlığının resmî internet sayfasında yer alan funduszeue.info linki üzerinden yapacakları fidan bağışını, öğretmenlerinin isimleriyle sertifikalandırabilecekler. Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilecek bu kampanyada öğrenciler, istedikleri kadar fidanı öğretmenlerine armağan edebilecek.   Kampanyaya ilk destek Millî Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi karşısında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Müzesinde fidan dikim törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.   Erdoğan, törende yaptığı konuşmada Millî Eğitim Bakanlığının 24 Kasım Öğretmenler Günü için 'Öğretmenim İçin Bir Fidan' kampanyası başlattığına dikkati çekerek "Milli Eğitim Bakanlığımız da 24 Kasım vesilesiyle her öğretmen için bir fidan dikimi kampanyası başlattı. Bizim de fidan bağışlayarak katılacağımız bu anlamlı kampanyayla öğretmenlerimiz adına ülkemize 1 milyon bin fidan daha kazandıracağız." dedi.

Yayın Tarihi Kasım

Milli Müdafa Cad. 6/3 Ek Bina Kızılay/ANKARA - Personel İletişim Sayfası

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.

Şimdi bir zeytin fidanı bağışlayın!

BAĞIŞ YAPTIM, PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?

İlk fidan dikim zamanı (Aralık’tan Mart’a kadar) bağışladığınız fidanınız Batı Şeria bölgesine bir çiftçinin ağaçlandırma sahasına dikilecektir. Bu alanda (istek üzerine) sizin ve diğer bağışçılarımızın isimlerinin yer aldığı pano yerleştirilecek. Fidanınız dikildikten sonra sitemizdeki “Benim ağacım” başlığı altında fidanınızın nereye dikildiğini görebileceksiniz.

Olive Tree Campaign kuruluşunun Filistin koordinatörü fidanların nereye dikilebileceğini ziraat uzmanları ile birlikte tespit etmektedir. Arsaları sulama imkanı ve arsa sahibinin Filistinli bir çiftçinin üzerine kayıt olup olmadığı önceden araştırılmaktadır. Arsaların muhtemel işgal altında kalma riskleri ve bunu fidan dikerek önleyebilme ihtimalleri dikkate alınmaktadır. İsrailli işgal güçleri veya Yahudi yerleşimciler tarafından ağaçların tahrip edilme riski bulunmaktadır. Fakat bağış yapılan ağaçlandırma sahaları üzerinde genelde daha dikkatli davrandıkları bilinmektedir. Ağacınızın tahrip edilmesi durumunda e-posta üzerinden bilgilendireceğiz. Bu şekilde bağışçılarımız İsrail ve Hollanda yetkili mecralar karşısında itirazda bulunabilirler.

BAĞIŞ YAPTIĞIM ÜCRET NEYE HARCANIYOR?

Bir tek zeytin fidanını dikme bedeli 20 Euro’dur. Bu ücret ile zeytin fidanı ve fidanı koruma malzemeleri temin edilmektedir. Aynı zamanda kargo ve ofis masrafları karşılanmaktadır. Zeytinliklere üzerlerinde bağışçıların isimlerinin yazdığı panolar yerleştirilmektedir. Çiftçiler hakkında bilgiler ve fotoğraflar veri tabanımıza işlenmektedir. Bu bilgilere (fidan dikildikten sonraki yaz mevsiminde) bağışçılarımız online veri tabanımızdan ulaşabilirler. Bağışçımıza üzerinde isminin veya hediye ettiği kişinin isminin yazdığı (dijital veya basılı) sertifika teslim ediyoruz. “Bir Zeytin Fidanı Dik” kuruluşu paranızın bir kısmını aynı zamanda farkındalık çalışmalarına harcamaktadır. Filistinlilerin zorlu şartlarını anlattığımız bilgilendirmeler ile Hollanda’da faaliyetler sürdürmekteyiz. “Bir Zeytin Fidanı Dik” kuruluşu kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Paranızın tamamı kuruluşumuzun hedefleri doğrultusunda harcanmaktadır.

SİPARİŞ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ

Bağış yapılması durumunda, sizin veya hediye ettiğiniz kişinin isminin yazdığı, dijital sertifika gönderilmektedir. Sertifika üzerinde yazılacak ismi formda doğru yazdığınızdan mutlaka emin olunuz. Basılı sertifikaları € 5 ek ücret karşılığında gönderebiliyoruz. Ödeme esnasında bu ücret toplam hesaba yansıyacaktır.

Bağışçımız 10 dakika içerisinde dijital sertifikasına sahip olacaktır. Eğer e-posta hesabınızda “Gelen posta” kutunuzda göremiyorsanız, “İstenmeyen postalar” kutusunu kontrol ediniz. Basılı sertifikalarınızı en fazla 2 hafta içerisinde göndermeye çalışıyoruz. Daha hızlı istiyorsanız, dijital sertifikanızı A4 veya güzel bir kağıda basıp veya bir matbaada bastırıp sahip olabilirsiniz.

Ödemenizi iDeal (Hollanda), Mister Cash (Belçika) ve kredi kartıyla yapabilirsiniz. Ödemeyi gerçekleştiremiyorsanız [email protected] adresimize mesaj atmanız durumunda, ödeme bağlantısı yollayabiliriz.

BANKA ÜZERİNDEN SİPARİŞ

Dilerseniz banka üzerinden havale gerçekleştirerek bağış bedelinizi bize ulaştırabilirsiniz. Ödeme bilgisi içerisine e-posta adresinizi yazarak size ulaşma imkanımızı sağlarsınız. Banka havalesi yöntemiyle bağış yaptığınızı ve sertifikaya yazılacak ismi bize bildirmek için [email protected] adresine mesaj atınız.

  • IBAN: NL53 TRIO

  • Hesap sahibi: St Plant een Olijfboom

  • BIC kodu (yurtdışı ödemeleri için): TRIONL2U

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası