faber castell grip 1347 uç basmıyor / Basın Bültenleri

Faber Castell Grip 1347 Uç Basmıyor

faber castell grip 1347 uç basmıyor

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır) (5. sayfa)

  • Yüzbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    umuts55
    kapagına dıkkat etmenı onerıyorum kardesım cunku cabuk kaybolabılıyor sımdıden hayırlı olsun

    Teşekk&#;r ederim. Grisini almıştım 1 yıl &#;nce. Onun kapağı kayboldu zaten. Akıllandım bu sefer dikkat ederim.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    mavit &#;ncelikle tebrik ederim &#;ok g&#;zel bi konu. bende şu anda rotring rapid var gayet memnunum. seneye &#;niversiteyi bırakıp bi daha sınava gireceğim. test &#;&#;zerken hangi kalemi kullanmam daha uygun olur?
    rotring rapid
    faber castell grip
    pentel graph
  • Yarbay
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT
    İLK DEĞERLENDİRMEMİZ EKONOMİK BİR KALEM
    FİYAT TL civarı


    Algılama problemin mi var, senin ekonomik kalem fiyatı lira mı? Eğer bu kalem ekonomik ise, herhangi bir ilkokula git herhangi bir sınıfa gir sor bakalım kalemlerini ka&#;a almışlar. Kullandıkları en iyi kalem 5liradır, genelde hepside lira arasında ekonomik fiyatlı kalemleri kullanırlar, seneyi o kalemlerle bitirdiklerine g&#;re kullanılabilen bir kalemdir

    Faber versatil olarak 5lirayada kalem satıyor 1liraya satıyor, demekki ekonomik fiyat &#;ok aşağılarda. Bilakis 5ytl bilemedin 10ytlden sonra bir kaleme daha fazla para vermeyede gerek yoktur..

    Başında &#;uvalladın gibi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 22 Nisan ; >




  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Konu Sahibi
    birolayd arkadasım tesekkur ederım yorumun ıcın sunu belıteyım kı benım algıda bı problemım seafoodplus.infomıyorum kı buradkı arkadaslarımdan ılkokul 5ın ıcınde olanda yok .bende zaten kımsenın cebındekı paraya karısmıyorum burada sadace ılgılı oldugum bı konu hakkında bılgılerımı paylasıyorum umarım kafandakı tum soruların cevabını vermısımdır yardımcı olduysan cok sevınırım ıyı geceler arkadasım
  • Yarbay
    Mesaj
  • Konu Sahibi
    K&#;rşat. katkıda bulundugun ıcın tesekkur ederım kardesım
    arkadaslar cıkıyorum bugunluk yarın dershanem var katkıda bulunan butun arkadaslarıma tesekkur ederım cıkmadan sızınle dıplomat marka kalemlerını paylasıyorum umarım begenırsınız
    diplomat katalog
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    K.a.a.N kardesım aklın orda kalmasın graph senın ıcın en ıyı tecih o zaman bence

    teşekk&#;r ederim tekrar
  • Yarbay
    Mesaj
    Merhabalar g&#;zel bir başlık olmuş ben de bir kalem arıyorum aşağıdaki fotoğraftaki tasarıma benzer ucu d&#;nd&#;r&#;lerek &#;ıkartılıyor basmalı değil ucunu a&#;mak i&#;in &#;zel kalem tıraşı var galiba. Nedir bu serinin adı ve fiyatları ne kadardır acaba?

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)
  • Yarbay
    Mesaj
    Şuan faber castell grip kullanıyorum, 3.yılna gircek emektar. Demir kısımları paslandı terden, basmıyor artık ya u&#; i&#;inde kırılıyor yada ucunu tıkıyor. Bana max. 30 liralık - ağır - kullanırken elimden akıp gidecek - şık bi kalem tavsiye ede misiniz? Bide zahmet olmazsa Ankara da nerde bulabileceğimi yazarsanız &#;ok iyi olur. Graph tk fine vario L harici olursa iyi olur. Şimdiden teşekk&#;rler.
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Rotringlerin &#;akmalarından kullanıyorum izmir'de tanesi 1,5 liradan bulmuştum tane almıştım.Şimdi bulamıyorum izmir'de taklit rotringlerin satıldığı yerleri bilen var mı?
  • Onbaşı
    18 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

    Şuan faber castell grip kullanıyorum, 3.yılna gircek emektar. Demir kısımları paslandı terden, basmıyor artık ya u&#; i&#;inde kırılıyor yada ucunu tıkıyor. Bana max. 30 liralık - ağır - kullanırken elimden akıp gidecek - şık bi kalem tavsiye ede misiniz? Bide zahmet olmazsa Ankara da nerde bulabileceğimi yazarsanız &#;ok iyi olur. Graph tk fine vario L harici olursa iyi olur. Şimdiden teşekk&#;rler.


    Ankara'da Armada diye bir avm var biliyorsan ve sana yakınsa orada Superstore diye bir mağaza seafoodplus.infoğin t&#;rde kalemler seafoodplus.info fiyatları konusunda yorum seafoodplus.infoen oraya git.
  • Yarbay
    Mesaj
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Faber-Castell Grip Versatil Uçlu Kalem mm Lacivert

Faber-Castell Grip Versatil Uçlu Kalem mm Lacivert

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
MarkaFaber-Castell
mm
Seri Grip
Ekstra ÖzelliğiÇevir-aç özelliğinde ekstra uzun silgi

 

 

Faber Castell Grip Versatil Uçlu Kalem Kaliteli midir?

 

Faber Castell markası ürünleri uzun yıllar önce hayatımıza girmiş olan bir markadır. Hayatımıza girdiğinden beri en çok tercih edilen markalardan biri olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Faber Castell her zaman kaliteli materyaller kullanan bir markadır. Bu marka ürettiği her ürünü herkese hitap etmesi için farklı renk, model ve şekillerde olmak üzere en özgün biçimde üretmiştir. Ürettiği Faber Castell Grip versatil uçlu kalem ile kalitesini bir kere daha ortaya koymuştur. Kaliteli plastikten üretilmiş olan bu kalem kolay kolay kırılmayacak bir üründür ve bu sayede uzun yıllar boyunca kullanımı sağlanabilmektedir.

 

Faber Castell Grip Versatil Uçlu Kalem Uç Kırması Yapar mı?

 

Faber Castell uçlu kalemin sahip olduğu mekanizma sistemi yaylıdır. Yaylı mekanizmanın sağlam olması çabuk bozulmaması adına çok önemli bir unsurdur. Mekanizmanın sağlamlığı kalemin ömrünü uzatmaktadır. Aksi takdirde kısa bir sürede kalem işlevsiz hale gelmektedir. Mekanizma uç kırılması konusunda da çok önemlidir. Eğer kalemde kullanılan mekanizma sağlam bir mekanizma ise uç kırılması yapmayacaktır bu sayede hem kalemin ömrünü uzatacaktır hem de uç tüketimini en aza indirecektir.

 

Faber Castell Grip Versatil Uçlu Kalem Ağır Bir Kalem midir?

 

Bazen çok uzun süre boyunca yazı yazmak durumunda kalınabilmektedir. Ve yazı yazma işlemi sırasında kalemin yapısı çok önemli bir noktada durmaktadır. Her kağıda yazı yazılabilir ancak her kalemle yazılamaz. Bunun nedeni de kalemin yapısı, materyali ve kullanıcı ile olan uyumudur. Faber Castell kalem tasarlama sırasında bu unsurları göz önüne alarak en çok tercih edilen haline gelmiştir. Ürettiği kalemlerin hafifliğine çok önem vermiştir. Faber Castell Grip kalem üretiminde kullanılan plastik materyalinin vermiş olduğu hafifliğe ve kaliteye sahiptir. Bu kalemi tutarken ağırlığı hissedilmeyecek kadar azdır. Bu sayede eli rahatsız etmez, parmakları acıtmaz ve çok uzun süre boyunca yazı yazılabilir. Kalemin tutma yerinde çizgiler mevcuttur bu çizgiler kalemin kolay tutulmasına ve elden kaymamasına yardımcı olmaktadır.

 

Faber Castell Grip Versatil Uçlu Kalem Fiyatı Uygun mudur?

 

Her tüketici aldığı ürünün fiyatının bütçesine uygun olmasını istemektedir. Beklentilerini karşılayan uygun fiyatlı bir ürün her tüketicinin hoşuna gitmektedir. Faber Castel ürettiği bütün ürünlerin fiyatının tüketiciye uygun olmasına özen göstererek hayatımıza sunmuştur.

 

Faber Castell Grip Versatil Uçlu Kalem Ne Zaman Teslim Edilir?

 

Kaliteli ve uygun fiyatlı Faber Castell’in en çok tercih edin olmasının nedenlerinden biri de budur. Üretmiş olduğu Grip versatil uçlu kalemin fiyatı da her tüketicinin tereddüt etmeden alacağı uygun bir fiyat ile seafoodplus.info’da yerini almaktadır. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas uygun fiyat politikası ve  ürün çeşitliliğine kadar sizlere her anlamda avantaj sağlayan bir e-ticaret sitesidir. Ürün sayfalarında yer alan detaylı görsel ve açıklamalar, karar vermenizi daha kolay hâle getirir.

Satın aldığınız ürünlerin size ulaşıncaya kadar geçen süreçte zarar görmemesi için depolarımızda gerekli önlemler alınır. Depolarımız, uygun sıcaklık seviyelerine ve nem değerlerine sahiptir. Ürünlerin tasniflemesi de zararı önleyecek şekilde yapılır.

binden fazla firmanın ofis ihtiyaçlarında Avansas’ı tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biri de güvenli ödeme seçenekleridir. Verisign sistemi ile şifreli şekilde bankalara iletilen bilgileriniz, üçüncü kişilerin erişimine karşı her zaman korunur

Basın B&#;ltenleri

Faber-Castell’le rengarenk yeni yıl mesajları

M&#;rekkep &#;izimleri, bir&#;ok &#;lkede sık&#;a tercih edilen ve &#;ok eski bir tarihe sahip sanat geleneğidir. Bu gelenek Faber-Castell’in metalik PITT Artist Kalemleri ile yeniden doğuyor. Geniş renk se&#;eneği sunan PITT Artist Kalemleri yılbaşı hediyelerini en &#;zel hale getirmek isteyenlerin t&#;m ihtiya&#;larını karşılıyor.

Faber-Castell’in eşsiz Hint mürekkebinin akışkanlığına sahip PITT Artist Kalemleri kağıt üzerinde yumuşak bir tutuş ve pürüzsüz bir renk dağılımı sağlıyor. PITT Artist Kalemlerinin kalıcılığı ve kapatıcı özelliği ile yazı yazmak ve çizim yapmak konforlu bir aktiviteye dönüştürüyor. Yüksek kaliteli ve dayanıklı fırça ucu ile metalik PITT Artist Kalemleri 6 farklı renkte satışa sunuluyor, solmaya dayanıklı, kalıcı mürekkebi ile yazılar ve çizimler

Yeni yıl hediyeleri için güzel dileklerini ve yaratıcı çizimlerini kağıda dökmek isteyenler rengarenk PITT Artist Kalemleri’ni tercih ediyor.

Faber-Castell’den yeni yıla &#;zel Capcanlı ve enerjik Ondoro Turuncu

Faber-Castell Design Serisi’nin en se&#;kin tasarımı Ondoro, enerji veren capcanlı turuncu rengi ile yılbaşı i&#;in şık ve &#;zg&#;n bir hediye se&#;eneği sunuyor.

Özel tasarımları ve mükemmelliği hedefleyen kaliteli ürünleriyle bir klasik olan Faber-Castell, modern çizgiler taşıyan Ondoro serisi ile kalem tutkunlarına günün her anı zevkle yaşayacakları bir yazı deneyimi vadediyor.

Krom kaplı parçalarla çerçevelenen ve ipeksi bir his yaratan altıgen gövdesiyle Ondoro işlevselliği ve zarafeti bir araya getiriyor, ele rahat oturan yapısı ile yumuşak ve kolay bir tutuş sağlıyor.

Farklı yazım zevklerine sahip herkes için en özel hediyelerinden biri olmaya aday Faber-Castell Ondoro’nın dolma kalem, roller kalem, tükenmez kalem ve mekanik kalem çeşitleri, kullanma kılavuzu içeren hediye kutusu ile satışa sunuluyor.

Faber-Castell ile ruhunuzu renklendirin!

Yılbaşında sevdiklerinize sanat terapisi hediye edin.

Faber-Castell’in son yılların en eğlenceli boyama trendine özel tasarladığı Faber-Castell Boyama Terapisi seti yeni yılda sevdiklerini rengarenk bir dünya sunmak isteyenler için keyifli ve sanat dolu bir hediye alternatifi sunuyor.

Anne ve babaların çocukları ile ailece kaliteli zaman geçirmelerini sağlayan Faber-Castell Boyama Terapisi seti, 50 sayfalık boyama kitabı ve birbirine bağlanabilen 60 eğlenceli keçeli kalemden oluşuyor. Faber-Castell’in eğlenceli çizimler ve benzersiz renk çeşitliliği sunan boyama seti, herkesin ruhlarını renklendiren sanat terapisiyle, yaşamın temposundan uzakta rahatlatıcı zamanlar geçirmesini sağlıyor.

Faber-Castell ile Yeni Yılda Işıltılı Masalar

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım ve işaretleme markası Faber-Castell yeni yılı ışıl ışıl Grip Sparkle serisi ile karşılıyor. İş yerinde ve okulda dostlarını minik hediyelerle mutlu etmek isteyenler Faber-Castell'in ışıltılarla s&#;sl&#; grip kurşun kalemlerini tercih ediyor.

Faber-Castell Grip Sparkle kurşun kalemler konforlu ergonomik üçgen tasarımı, kolay açılabilen, uç kırılmasına dayanıklı, iz bırakmadan silinen yapısı ve çevre dostu özelliği ile herkesin ofis ve çalışma masalarının vazgeçilmez kalemi oluyor.

Faber-Castell Grip Sparkle kurşun kalemler capcanlı renk seçenekleri, parlak görünümü ile yeni yılda herkesi sevindirecek uygun bütçeli ve şık bir hediye seçeneği sunuyor.

Faber-Castell’in renkleri “MIX” Festivali’nde m&#;zikle buluştu

Faber-Castell, t&#;m sahnelerinde farklı m&#;zik t&#;rlerinin yer aldığı Zorlu PSM MIX Festivali’ne, PSM 3D Leke Boyama etkinliği, fanzin, zendala ve heykel at&#;lyeleri sponsorluğu ile renk kattı. Festival katılımcıları şehrin yoğun temposuna kısa bir mola vererek g&#;n boyu s&#;ren m&#;zik ve etkinliklerle rahatlama fırsatı yakaladı.

Müziğin ritmine kapılarak keyifli bir hafta sonu geçiren ziyaretçiler meydan fuayede yer alan Faber-Castell boyama aktivitesi ile siyah beyaz çizimleri renklendirdi. Alanda yer alan PSM harflerini Faber-Castell’in canlı ve enerjik tonlarıyla boyayan katılımcılar, yaratıcılık dolu iki gün geçirerek, ruhlarını sanat ve müzik ile dinlendirdi.

Yaratıcı Beyinler İ&#;in &#;nce &#;ğretmenler

&#;ocukların pedagojik gelişimlerine ve yaratıcılıklarına katkı sağlamayı ama&#;layan Faber-Castell, &#;ğretmen Akademisi Vakfı (&#;RAV) ile y&#;r&#;tt&#;ğ&#; Yaratıcı &#;ocuk, Yaratıcı Beyin eğitim at&#;lyeleriyle, &#;ğretmenlerle yaratıcılığın &#;nemi konusunda &#;alışmalar d&#;zenliyor. Faber-Castell, 4 yılda &#;ğretmenin katıldığı at&#;lyelere, sonuna kadar &#;ğretmene daha ulaşma hedefiyle devam ediyor.

Faber-Castell, bireylerin ve çocukların zihinsel dünyasının şekillenmesini sağlayan eğitimin, bir sistemden öte bir kazanım olduğundan yola çıkarak sektöre değer katacak projelere imza atıyor. yılından bu yana Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin eğitim atölyeleri gerçekleştiren Faber-Castell, öğretmenlere çocuk gelişiminde yaratıcılığın önemini ve nasıl geliştirebileceğini anlatıyor.

Faber-Castell, yaratıcılık olgusunun sınırları olmayan, geliştirilebilir bir kavram olduğuna, uygun koşullar sağlandığı takdirde herkesin içindeki yaratıcılığın ortaya çıkarılabileceğine inanıyor ve çocuk gelişimde en önemli rolü üstelenen öğretmenlere bu süreçte doğru yaklaşımları benimsetmeyi amaçlıyor.

Tamamen çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeye odaklanan ve yılında başlayan Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin eğitim atölyeleri, yılından bu yana ÖRAV (Öğretmen Akademisi Vakfı) ile sürdürülüyor. Atölyeler, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nin yetki alanında bulunan devlet ve özel okullardaki anasınıfı, sınıf, görsel sanatlar ve resim öğretmenlerine veriliyor.

Çocuklara pedagojik açıdan yaklaşma ve çocukların yaratıcılıklarını harekete geçirmek üzere çalışan Faber-Castell 4 yılda 6 ilde toplam okul ve öğretmene ulaştı. sonunda İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana’da öğretmene daha ulaşmayı hedefleyen Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin eğitim atölyeleri, Türkiye genelinde daha çok yaygınlaşarak her geçen gün daha çok öğretmene ve çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Faber-Castell Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin eğitim atölyeleri Türkiye geneline yaygınlaştırılarak, daha fazla öğretmene ulaşılması amaçlanıyor. Bunun ilk adımı olarak yılında, ÖRAV’ın web sitesi aracılığıyla okullardan talep alınmaya başlandı. yılı içinde bu talepler doğrultusunda diğer illerde de atölyeler planlanacak.

Önce Eğitim

Sürdürülebilir birçok farklı projeye destek veren Faber-Castell, temel davranış biçimlerinin kazanıldığı sosyal süreçlerin tümünde yer almayı amaçlayarak bilgi ve deneyimlerin nesilden nesile aktarılmasını, eğitim sektöründe ihtiyaç duyulan konularda farkındalık yaratılmasını sağlıyor. Faber-Castell, sosyo-kültürel alan için önemli bir güç olan yaratıcılık ve değerlerini desteklemek üzere hayata geçirdiği bütün projelerini ‘eğitim’ çatısı altında gerçekleştiriyor.

Öğretmenlerin gözünden “Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin”

Faber-Castell Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin eğitim atölyeleri’ne katılan öğretmenler eğitimin içerik ve uygulanmasında kullanılan yöntem ve teknikleri yararlı bularak ders verdikleri sınıf ortamlarına taşıyor. Eğitimin hemen sonrasında uygulanan Eğitim Değerlendirme Anketleri’nden elde edilen verilere göre katılımcıların, yaratıcılık ve yaratıcı düşünmeye ilişkin temel kavramlar, kişisel yaratıcılık potansiyeli, öğrenme biçimlerinin yaratıcılık üzerindeki etkisi, yaratıcılık gelişimi için kullanılabilecek teknikler ve yaratıcı ders planı tasarlama konularında farkındalık kazanma oranı %98,7 olarak ortaya çıkıyor.

Özetle katılımcılar;
% 99,5’i eğitimcilerin eğitim içeriğine hakim olduğunu,
%98,3’ü eğitimin ihtiyaçlarına uygun konular içerdiğini,
%99,5’i eğitimde katılımcılar arasındaki etkileşimin sağlandığını,
%99,5’i materyallerin özenli bir biçimde hazırlandığını,
%97,8’i eğitimin kişisel yaratıcılıklarına katkı sağladığını,
%97,2’si sınıflarına taşıyabilecekleri yaratıcı etkinlikler edindiklerini
belirtiyor.

Değerlendirme formunun açık uçlu sorulardan oluşan bölümünde eğitime katılan öğretmenler, eğitim sırasında ele alınan tüm yöntem ve konuları yararlı bulduklarını, eğitimden elde ettikleri kazanımları sınıflarına taşıyacaklarını, ayrıca yaratıcılık ve inovasyon konularında kendilerini geliştirmeye devam edecekleri başka eğitimlere de katılmak istediklerini dile getiriyor.

Karl Lagerfeld Ve Faber- Castell Gururla Sunar: Sınırlı Sayıda &#;retilen "Karlbox"

KARL LAGERFELD ve Faber-Castell, sınırlı sayıda &#;retilen, kaliteli &#;izim ve resim gere&#;lerinden oluşan KARLBOX’ı gururla sunar.

Karl Lagerfeld’in modern ve yenilikçi ruhuyla Faber-Castell’in klasikleşen çizgilerinden harmanlanmış olan KARLBOX, yılında bir aile şirketi olarak kurulan yıllık kalem tutkunu bir markanın mirasını kutlamak için tasarlandı.

Karl Lagerfeld tarafından tasarlanan, basit şıklığa odaklanan siyah kutu KARLBOX, çizim ve renklendirmeye yönelik adet kaliteli sanat ve grafik ürünü zerafetle bir araya getiriyor.

Örnek alınacak bir işçilikle üretilen kutunun ahşap gövdesi, geleneksel bir Çin evlilik dolabından esinleniyor. İçinde yer alan çekmecelerde ise tümü bizzat Karl Lagerfeld tarafından seçilen, moda, sanat ve tasarım arasındaki sinerjiyi temsil eden renklerde çizim ve resim gereçleri bulunuyor. Her bir çekmece, yaratıcı çalışmalar için çıkarılıp yeniden yerleştirilebiliyor.

Şöhretli kariyeri boyunca yarattığı sayısız sanat eserinde hep Faber-Castell ürünlerini tercih ettiğini belirten Karl Lagerfeld, moda ve tasarımdan, yazı ve hattat sanatına kadar her alanda fikirlerini dile getirmek için genellikle kağıt kalem kullanıyor ve yaratıcı zihninin yeni ürünlerini kuru veya pastel boyalarla kağıda döküyor. Ünlü tasarımcı; “Çizerken beni en mutlu eden şey çizimin kendisi. Bana göre çizmek de nefes almak ve yazmak gibi bir şey. Bunlar beni rahatlatan şeyler. Ayrıca Almanya’da geçirdiğim çocukluğumdan beri Faber-Castell özellikle sanat kalemlerindeki kalitesiyle bilinen en popüler marka olarak itibarını koruyor” dedi.

KARLBOX koleksiyonunda Albrecht Dürer, Polychromos kuru ve pastel boyalar, Pitt Artist kalemler ve boya kalemleri, Castell kalemler ile sulu boya fırçaları, katlanabilir su kabı, silgi, kalemtıraş gibi yardımcı ürünler bulunuyor. Karlbox’da en kaliteli şekilde üretilen boyalar, ana ve ara renklere göre ayrılarak yumuşak olanlardan canlı ve yoğun pigment taşıyanlara doğru sıralanıyor. Karl Lagerfeld’in şahsi olarak favori serisi Albrecht Dürer’in suda çözünebilen boya kalemlerinin rengi de KARLBOX içinde yer alıyor.

Yalnızca adet üretilen KARLBOX, Faber-Castell mağazaları ve KARL LAGERFELD butikleri ile Londra’da bulunan Harrods’ta ve dünya çapındaki seçkin mağazalarda kalem tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Eşsiz ve sınırlı sayıdaki tasarım, seri numarası ve orijinallik sertifikası ile 2, Euro’ya satılıyor.

Faber-Castell’den eşsiz bir &#;izim kalemi PITT Artist Kalemleri

Faber-Castell, modern ve kullanımı kolay bir kalemde Hint m&#;rekkebinin kapatıcı &#;zelliği ile &#;izim yapmanın konforunu bir arada sunan eşsiz bir kalem tasarladı. PITT Artist Kalemleri, resim ve &#;izim sanatına tutkun ressamlardan grafik tasarımcılarına, yaratıcılığını geliştirmek ve rahatlamak i&#;in boya yapmayı hayatlarının keyifli bir par&#;ası olarak g&#;ren &#;ocuklardan yetişkinlere herkesin favori kalemi olacak.

Birçok ülkede sıkça tercih edilen ve çok eski bir tarihe sahip mürekkep çizim geleneği, Faber-Castell’in yeni nesil boya ve çizim kalemi PITT Artist Kalemleri ile yeniden doğuyor.

Faber-Castell’in mükemmel bir mürekkep akışkanlığına sahip PITT Artist Kalemleri kağıt üzerinde yumuşak bir tutuş ve pürüzsüz bir renk dağılımı sağlıyor. PITT Artist Kalemleri mürekkebinin kalıcılığı ve kapatıcı özelliği ile çizim yapmayı konforlu bir aktiviteye dönüştürüyor. Diğer boyama teknikleri ile beraber kolaylıkla kullanılabilen kalemler, ressam, grafiker, çocuk, genç ve yetişkin herkesin vazgeçilmezi oluyor.

PITT Artist Kalemleri’nin yüksek kalite ve dayanıklı fırça uçlu versiyonu 60 farklı renkte ve konsept setler halinde satışa sunuluyor ve çalışma sırasında gerçek bir fırça gibi yatay açılarda bile kırılma yapmıyor.

En güzel yazılar PITT Artist Kaligrafi Kalemi ile kağıda dökülüyor

Güzel yazı ve hattatlık gibi görsel sanatlarla ilgilenen amatör veya profesyonel tüm yazı-çizim tutkunları PITT Artist Kaligrafi Kalemi ile hint mürekkebinin kalıcılığını ve mükemmel yazımını kağıda dökebiliyor. Kesik uçlu yazım ve çizim kaleminin magenta pembesi, kahverengi ve siyah seçenekleri bulunuyor.

Koyu renk kağıtlar için PITT Artist Kalemleri Metalik seri

mm uç kalınlığı üst düzey kapatıcılık sunan PITT Artist Metalik Kalemler 6 farklı renk seçeneği sunuyor. Bakır, lal, gümüş, altın, metalik mavi ve metalik yeşil renklerdeki kalemler özellikle koyu renk kağıtlar üzerinde ışıltılı bir efekt yaratıyor.

Faber-Castell’den kusursuz g&#;zel Ambition kum rengi

Faber-Castell’in &#;zel tasarımlı Ambition serisine yeni bir renk daha ekleniyor. Sade, yalın ve kusursuz &#;izgisi ile herkese hitap eden Ambition, yeni kum rengi ile kalem tutkunlarının sevgilisi olacak.

Faber-Castell’in sade ve yalın çizgisi ile herkese hitap eden Ambition serisinin kum rengi kalemleri hem mat hem de desenli seçeneği ile sunuluyor. Kum rengi gövdenin üzerine ritmik bir şekilde dizilmiş paralel ve dama şeklindeki geometrik biçimler, Ambition serisinin kusursuz güzelliğini ve çizgisini yansıtıyor.

Tükenmez, roller ve dolmakalem ürünlerinden oluşan Ambition kum rengi seri, özel üretilmiş mat ve desenli gövdesi, özel cilalanmış krom kaplı başlığı, yüksek kaliteli ucu ve yaylı metal klipsi ile zengin materyal çeşitliğini gözler önüne seriyor. “M” kalınlıktaki dolma kalem aynı zamanda paslanmaz çelik ucu ve her iki uca da takılabilen kapağı ile kullanımda konfor sağlıyor.

Sınırlı adette üretilen Ambition serisi, zarif hediye kutusu ve kullanma kılavuzu ile kullanıcılarına kendini özel hissettiriyor.

Gen&#;lerin vazge&#;ilmezi Faber-Castell Versatil Kalemler

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım ve işaretleme markası Faber-Castell yeni okul sezonunu renkli, canlı ve fonksiyonel &#;r&#;nleri ile karşılıyor. Gen&#;ler, derslerde ve sınavlarda ihtiya&#; duyduğu konforlu yazım deneyimini, sınırsız &#;r&#;n gamı ile daima yanlarında olan Faber-Castell’in &#;zel ve ergonomik tasarımlı &#;r&#;nleriyle yaşıyor.

Pembe, mor ve çimen yeşili gibi canlı renklerdeki Faber-Castell Grip Versatil kalemler, yumuşak tutuş sağlayan noktacıkları ve üçgen gövdesi ile yazarken elin kaymasını önlüyor. Faber-Castell Grip ve Versatil kalemler ise kauçuk kılıfı ile her öğrenci için vazgeçilmez bir klasik olmaya devam ediyor.

Klasik, opak, canlı ve şeffaf renk alternatiflerinin yanı sıra konforlu ve kolay kullanımı ile ön plana çıkan Faber-Castell Poly Matic Versatil uçlu kalemlerin uçları, yazım sırasında otomatik olarak çıkıyor ve kesintisiz bir yazım deneyimi yaşatıyor. Faber-Castell Tri Click Versatil kalemler ise şeffaf gövdesi ve renk seçenekleri ile çalışmaları keyfe dönüştürüyor.

Faber-Castell’le &#;alışma Keyfi’ni 3’e Katla

Faber-Castell’in renkli &#;r&#;nleriyle en g&#;zel #&#;alışmakeyfi fotoğrafını Instagram’dan paylaşan kişi 3 aylık Spotify Premium &#;yeliği kazanma şansı yakalıyor.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell’in renkli, canlı ve ilham veren ürünleri, okuldan eve, kütüphaneden parka tüm çalışma alanlarına enerji katıyor. Gençler ihtiyaç duyacağı tüm kırtasiye malzemelerini kendi tarzına, zevkine ve keyfine göre Faber-Castell’in sınırsız ürün gamı arasından seçebiliyor.

Faber-Castell uzun ve sıcak yaz günlerinin ardından okula dönüş için hazırlanan gençleri capcanlı ürün seçenekleri ve enerjilerini katlayacak Spotify kampanyası ile karşılıyor. Gençleri nerede olursa olsun kendilerini ifade etmeye davet eden Faber-Castell, defter ve kalemleri ile çalışma ortamlarına keyif ve güzellik katıyor.

Faber-Castell Grip Versatil kalemler, yumuşak tutuş sağlayan noktacıkları, kauçuk kılıfı, üçgen ve yuvarlak alternatifli gövde seçenekleri ile ergonomik bir yazım vadediyor. Pembe, mor ve çimen yeşili gibi canlı renklerdeki kalemlerin ayrıca bordo ve siyah gibi klasik renk alternatifleri de bulunuyor.

Konforlu ve kolay kullanımı ile ön plana çıkan Faber-Castell Poly Matic Versatil uçlu kalemlerin uçları, yazım sırasında otomatik olarak çıkıyor ve kesintisiz bir yazım deneyimi yaşatıyor. Klasik, opak, canlı ve şeffaf renk alternatifleri, ergonomik tutuş sağlayan gövde tasarımı ve çevirmeli ekstra büyük silgi özelliği ile her tarza ve her ihtiyaca hitap ediyor. Kırmızıdan petrol mavisine, yeşilden limon sarısına geniş renk seçeneğiyle Faber-Castell Poly Matic kalemler masaları renklendiriyor.

Faber-Castell’in doğa dostu sert kapaklı ve PP kapaklı defterleri renk ve desen seçenekleri ile gençlerin çalışma keyfini ve motivasyonlarını artırıyor. A5 ve A4 ölçülerinde, spiralli, spiralsiz, çizgili, çizgisiz ve kareli defterlerin ’den yaprağa kadar farklı seçenekleri bulunuyor.

Çalışırken dikkat çekici noktaların altını çizmek ve farklı renklerle önemli konuları belirlemek isteyen gençlere Faber-Castell Textliner serisinin canlı tonları eşlik ediyor. 3 farklı genişlikte (1mm, 2mm, 5 mm) çizme özelliği ile dikkat çeken Textliner serisi, sarı, turuncu, kırmızı, pembe, yeşil ve mavi renkleriyle, çalışma saatlerine rengarenk bir keyif katıyor.

#çalışmakeyfi’nde Faber-Castell her zaman seninle!

Her zaman yenilikleri takip eden, teknolojinin ve internetin içinde yetişen genç nesil, evde ve okulda tüm çalışma ortamlarını zevklerine ve tercihlerine göre kişiselleştirerek ihtiyaç duyduğu motivasyonu Faber-Castell’in renkli ürünlerinden sağlıyor.

Faber-Castell & Spotify işbirliği ile gençlerin hayatlarının vazgeçilmez bir parçası olan müzik, çalışma keyiflerini arttırmaya devam ediyor. 19 Eylül – 19 Ekim tarihleri arasında Faber-Castell ürünleri ile #çalışmakeyfi fotoğrafını Instagram’dan paylaşan kişi 3 aylık Spotify Premium üyeliği kazanma şansı yakalıyor.

Yaratıcı Beyinler i&#;in &#;nce &#;ğretmenler

&#;ocukların pedagojik gelişimlerine ve yaratıcılıklarına katkı sağlamayı ama&#;layan Faber-Castell, &#;ğretmen Akademisi Vakfı (&#;RAV) ile y&#;r&#;tt&#;ğ&#; “Yaratıcı &#;ocuk, Yaratıcı Beyin” seminerleriyle, &#;ğretmenleri yaratıcılığın &#;nemi konusunda eğitimler d&#;zenliyor. Faber-Castell, 4 yılda &#;ğretmenin katıldığı seminerlerine, sonuna kadar &#;ğretmene daha ulaşma hedefiyle devam ediyor.

Faber-Castell, bireylerin ve çocukların zihinsel dünyasının şekillenmesini sağlayan eğitimin, bir sistemden öte bir kazanım olduğundan yola çıkarak sektöre değer katacak projelere imza atıyor. yılından bu yana "Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin" seminerleri gerçekleştiren Faber-Castell, öğretmenlere çocuk gelişiminde yaratıcılığın önemini ve nasıl geliştirebileceğini anlatıyor.

Faber-Castell, yaratıcılık olgusunun sınırları olmayan, geliştirilebilir bir kavram olduğuna, uygun koşullar sağlandığı takdirde herkesin içindeki yaratıcılığın ortaya çıkarılabileceğine inanıyor ve çocuk gelişimde en önemli rolü üstelenen öğretmenlere bu süreçte doğru yaklaşımları benimsetmeyi amaçlıyor.

Tamamen çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeye odaklanan ve yılında başlayan Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin seminerleri, yılından bu yana ÖRAV (Öğretmen Akademisi Vakfı) ile sürdürülüyor. Seminerler, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nin yetki alanında bulunan devlet ve özel okullardaki anasınıfı, sınıf, görsel sanatlar ve resim öğretmenlerine veriliyor.

Çocuklara pedagojik açıdan yaklaşma ve çocukların yaratıcılıklarını harekete geçirme üzere çalışan Faber-Castell , 4 yılda 6 ilde toplam okul ve öğretmene ulaştı. sonunda İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana’da öğretmene daha ulaşmayı hedefleyen Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin seminerleri, Türkiye genelinde daha çok yaygınlaşarak her geçen gün daha çok öğretmene ve çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Faber-Castell Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin seminerlerinin Türkiye geneline yaygınlaştırarak, öğretmenler ile birlikte çocuklara da eğitim verilmesi amaçlanıyor.

Bunun ilk adımı olarak yılında, ÖRAV’ın web sitesi aracılığıyla okullardan talep alınmaya başlandı. yılı içinde bu talepler doğrultusunda diğer illerde de seminerler planlanacak.

Önce Eğitim

Sürdürülebilir birçok farklı projeye destek veren Faber-Castell, temel davranış biçimlerinin kazanıldığı sosyal süreçlerin tümünde yer almayı amaçlayarak bilgi ve deneyimlerin nesilden nesile aktarılmasını, eğitim sektöründe ihtiyaç duyulan konularda farkındalık yaratılmasını sağlıyor. Faber-Castell, sosyo-kültürel alan için önemli bir güç olan yaratıcılık ve değerlerini desteklemek üzere hayata geçirdiği bütün projelerini ‘eğitim’ çatısı altında gerçekleştiriyor.

Öğretmenlerin gözünden “Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin”

Eğitime katılan öğretmenler eğitimin içerik ve uygulanmasında kullanılan yöntem ve teknikleri yararlı bularak ders verdikleri sınıf ortamlarına taşıyor. Eğitimin hemen sonrasında uygulanan Eğitim Değerlendirme Anketleri’nden elde edilen verilere göre katılımcıların, yaratıcılık ve yaratıcı düşünmeye ilişkin temel kavramlar, kişisel yaratıcılık potansiyeli, öğrenme biçimlerinin yaratıcılık üzerindeki etkisi, yaratıcılık gelişimi için kullanılabilecek teknikler ve yaratıcı ders planı tasarlama konularında farkındalık kazanma oranı %96,9 olarak ortaya çıkıyor.

Özetle katılımcıların;
• % 99,9’u eğitimcilerin eğitim içeriğine hakim olduğunu,
• %96,7’si eğitimin ihtiyaçlarına uygun konular içerdiğini,
• %97,5’i eğitimde katılımcılar arasındaki etkileşimin sağlandığını,
• %97,6’sı materyallerin özenli bir biçimde hazırlandığını,
• %96,4’ü eğitimin kişisel yaratıcılıklarına katkı sağladığını,
• %96,6’sı sınıflarına taşıyabilecekleri yaratıcı etkinlikler edindiklerini
belirtiyor.

Faber-Castell Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin seminerlerinin Türkiye geneline yaygınlaştırarak, öğretmenler ile birlikte çocuklara da eğitim verilmesi amaçlanıyor. Bunun ilk adımı olarak yılında, ÖRAV’ın web sitesi aracılığıyla okullardan talep alınmaya başlandı. yılı içinde bu talepler doğrultusunda diğer illerde de seminerler planlanacak.

Okul sıraları Faber-Castell’in renkli d&#;nyasıyla şenleniyor!

D&#;nyanın en &#;nl&#; ve yaratıcı kırtasiye markası Faber-Castell, &#;zerinde eğlenceli ve sevimli &#;izimlerin yer aldığı kurşun kalemleri ile okul sıralarını renklendiriyor.

Özenle tasarlanmış rengârenk ve desenli Faber-Castell kurşun kalemler, çocukların hem motivasyonlarını hem de yaratıcılıklarını arttırıyor. Sınırsız renk seçeneğinde sunulan renkli kalemler, spor, hayvan ve gözde karakterler gibi birçok farklı desenleriyle tüm çocukların tarzına ve zevkine hitap ediyor.

Faber-Castell kurşun kalemler, uç kırılmasına karşı dirençli yapıları, ergonomik gövdeleri ve orta yumuşaklıkta yazmayı sağlayan HB uçları sayesinde çocukların ellerini yormadan rahatlıkla yazı yazmalarını sağlıyor. Kolaylıkla açılabilen kalemler silindiğinde defterde iz bırakmıyor. Okula yeni başlayan çocukları için tasarlanan “Yazmayı Öğreniyorum” serisi ise üçgen gövdesi ve uygun boyutları ile minik ellere konfor sağlıyor.

Faber-Castell ile Hayallerinin Zirvesinde Yaşa!

D&#;nyanın en &#;nl&#; yazım ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell, yenilik&#;i, eğitici ve farklı &#;r&#;n &#;eşidi ile &#;ocuklara yaratıcılığın kapılarını a&#;ıyor.

Faber-Castell, çocukların içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak için özenle tasarlanmış birbirinden renkli ve eğlenceli boyama gereçleri sunuyor. Grip kuru boyalar ergonomik yapıları, canlı ve örtücü renkleriyle, eğlenceli keçeli kalemler ise birbirine bağlanan kapakları, parlak ve dayanıklı renkleri ile resim yapmayı keyifli bir aktiviteye dönüştürüyor. Faber-Castell ile resim yapan çocukların derslerinden arta kalan zamanlarda da zihinsel gelişimleri devam ediyor.

Faber-Castell Eğlenceli Keçeli Kalem

Çocukların en sevdiği ürünler arasında yer alan Faber-Castell eğlenceli keçeli kalemler birbirine bağlanabilen havalı kapakları sayesinde boyama aktivitesine eğlence ve yaratıcılık katıyor. Dayanıklı ve parlak renklerden oluşan seri, keçeli kalemler arasında en yoğun örtücü özelliğe sahip boyalar arasında yer alıyor. Kalemlerin jumbo versiyonları ise kalın gövdeleri sayesinde küçük eller için tutuş kolaylığı ve konfor sağlıyor. Birbirine bağlanabilen kapaklarla çocuklar hem boyama yapabiliyor, hem de parçaları birleştirerek yaratıcı şekiller ve maketler yaratabiliyor. Anneler ise boyaları toplarken geçmeli kapaklar sayesinde hiç zorlanmıyor.

Faber-Castell Grip Kuru Boya

Ergonomik üçgen yapısı ve kavramayı kolaylaştıran noktacıkları ile dikkat çeken Faber-Castell Grip kuru boyalar, küçük ressamların ellerini yormadan yumuşak ve güvenli bir kullanım sunuyor. Parlak, canlı ve örtücü renklerdeki boya kalemleri ile çocuklar hayallerindeki her şeyin resmi yapabiliyor. Minik eller, boyaların uzun ömürlü kullanımı ve kırılmaya karşı dayanıklı yapısı ile zorlanmadan yaratıcılıklarını kağıda dökebiliyor. Boyalar ıslak fırça uygulaması sonrası ise tamamıyla çözünerek resimlere suluboya efekti veriyor.

Faber-Castell ile hayalini renklendir

D&#;nyanın en &#;nl&#; yazım ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell, yenilik&#;i ve farklı &#;r&#;n &#;eşidi ile &#;ocuklara eğlenceli bir&#;ok aktivite sunuyor. Grip kuru boya, eğlenceli ke&#;eli kalemler ve değiştirmeli tablet suluboya, ergonomik yapıları ve eğlenceli tasarımları ile resim yapmayı yaratıcı ve keyifli bir aktiviteye d&#;n&#;şt&#;r&#;yor.

Faber-Castell Grip Kuru Boya

Ergonomik üçgen yapısı ve kavramayı kolaylaştıran noktacıkları ile dikkat çeken Faber-Castell Grip kuru boyalar, yumuşak ve güvenli bir kullanım sunuyor. Parlak, canlı ve örtücü renklerdeki boya kalemleri uzun ömürlü kullanımı, kırılmaya karşı dayanıklı yapısı ile minik elleri yormadan resim yapmalarını sağlıyor. Boyalar ıslak fırça uygulaması sonrası tamamıyla çözünerek resimlere suluboya efekti veriyor.

Faber-Castell Değiştirmeli Tablet Suluboya

Faber-Castell değiştirilebilir tablet suluboyalar ile çocuklar hem boyama yapabiliyor, hem de parçaları birleştirerek eğlenceli şekiller yaratabiliyor. Yüksek örtücülük özelliğine sahip seri, birbirinden canlı ve parlak renklerden oluşuyor. Birbirine geçebilen eğlenceli tabletler ayrı ayrı ve yedekli olarak satılıyor. Aynı zamanda palet olarak da kullanılabilen suluboya kutusunun kapağında miniklerin isimlerini yazmaları için özel bir alan bulunuyor.

Faber-Castell Eğlenceli Keçeli Kalemler anneleri yormuyor

Çocukların en sevdiği ürünler arasında yer alan Faber-Castell eğlenceli keçeli kalemler birbirine bağlanabilen havalı kapakları sayesinde boyama aktivitesine eğlence ve yaratıcılık katıyor. Dayanıklı ve parlak 60 renkten oluşan seri, keçeli kalemler arasında en yoğun örtücü özelliğe sahip boyalar arasında yer alıyor. Kalemlerin jumbo versiyonları ise kalın gövdeleri sayesinde küçük eller için tutuş kolaylığı ve konfor sağlıyor. Birbirine bağlanabilen kapak ile çocuklar hem boyama yapabiliyor, hem de parçaları birleştirerek farklı şekiller yaratabiliyor. Anneler ise boyaları toplarken geçmeli kapaklar sayesinde hiç zorlanmıyor.

Sanatseverler Yaz Tatilini FABER-CASTELL ile Karşıladı

Faber-Castell’in ill&#;strat&#;r sanat&#;ı Beril Ateş moderat&#;rl&#;ğ&#;nde ger&#;ekleştirdiği “Sanat Terapisi” etkinliğinde, davetliler şehrin yoğun temposuna kısa bir mola vererek rahatlama fırsatı yakaladı. Sanat dolu bu keyifli g&#;nde misafirler “Tuzlu Yaz” temalı ill&#;strasyonları yaratıcılıklarıyla renklendirerek yaza merhaba dedi.

Faber-Castell, sanat tutkunlarını illüstratör Beril Ateş ile gerçekleştirdiği “Tuzlu Yaz” etkinliğinde buluşturdu. Davetliler yazın ortaya çıkan canlı renkleri kağıda dökerek, başarılı sanatçının tasarladığı 12 farklı çizime hayat verdi. Tüm kış "tuzlu kalmanın" ve "denizi öpüp, balıklara sarılmanın" özlemini çeken sanatseverler güzel bir haziran gününde yazı keyifle karşıladı. 


Sanatçı Beril Ateş“’Faber-Castell Sanat Terapisi’ etkinliğinde İstanbul'un kargaşasından uzaklaşmak için Ege'nin tuzunu İstanbul'a taşıdık ve misafirlerimize bu “Tuzlu Yaz”ı çizimlerle yaşatmayı amaçladık. Çizimleri yaparken; yazın tatlı sıcağını, denizaltını, balıkları, meyveleri, buz gibi dondurmaları, serin denizleri düşünerek belki de birçoğumuzun en keyifli olduğu yaz anılarını canlandırmaya çalıştım. Ve tabi bir de çocukluk kahramanlarım olan denizkızlarını Misafirlerimiz, hazırladığım illüstrasyonları Faber-Castell Sanat&Grafik ürünleri ile renklendirirken şehir hayatının dinamiklerinden uzaklaşarak ruhen rahatlama ve keyifli bir yaz günü yaşama fırsatı yakaladı” dedi.


Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Ayşe Kırımlı ise “Faber-Castell yıllık bir geçmişe sahip. Kaleme bugünkü formunu veren, dünyanın en büyük kalem üreticisi Faber-Castell olarak sahiplendiğimiz en önemli değerlerden biri yaratıcılık. ‘Yaşam boyu arkadaş’ mottosuyla, yaratıcılık çatısı altında her gün, her yaşa ve öncelikle ruha hitap eden, insanların kendilerini ifade etmelerine fırsat veren güzel işler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün yaratıcılıkla hayal gücümüzü beslemek için değerli sanatçı Beril Ateş’in moderatörlüğünde resim yapmanın, boyamanın insanı nasıl cesaretlendirdiğini, yaratıcılığını nasıl geliştirdiğini hep birlikte göreceğiz. İnanıyorum ki, bize enerji veren bu güzel yaz gününde İstanbul’un günlük koşturmasından sıyrılıp katıldığınız bu keyifli çalışmamız, sizleri birbirinden güzel deniz kıyılarımıza götürerek ruhunuzu renklendirecek. Şehir ve iş hayatının bu yoğun temposunda bizimle beraber olduğunuz için, şahsım ve Adel Kalemcilik adına sizlere teşekkür ederim.” dedi.  

&#;ocuklar, Faber-Castell’in renkleriyle Dal&#;’yi eğlenerek keşfetti!

Sabancı &#;niversitesi Sakıp Sabancı M&#;zesi (SSM)’nde yılını kutlayan Akbank’ın sponsorluğunda d&#;zenlenen “İstanbul’da Bir S&#;rrealist: Salvador Dal&#;” sergisi kapsamında ger&#;ekleştirilen &#;ocuk eğitim programları, &#;ocukları Dal&#;’nin gizemli resimleriyle tanıştırdı.

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM)’nde yılını kutlayan Akbank’ın sponsorluğunda düzenlenen “İstanbul’da Bir Sürrealist: Salvador Dalí” sergisi kapsamında gerçekleştirilen çocuk eğitim programları, çocukları Dalí’nin gizemli resimleriyle tanıştırdı. Oyun oynamayı çok sevenler ise Dalí’nin oyunlarıyla sıra dışı bir eğlence yaşadı.

Faber-Castell’in katkılarıyla gerçekleştirilen programda, çocuklar Dalí’yi daha iyi tanıma fırsatı buldu. Faber-Castell’in rengarenk guvaş boyaları, boya kalemleri ve pastelleriyle sürrealizmi öğrenerek kendileri de sürrealist eserler yaratmaya çalıştılar.

Anneler ve &#;ocukları İ&#;in Faber-Castell Boyama Terapisi

Faber-Castell yetenek ve yaratıcılığı geliştirecek &#;st&#;n kaliteli boyama &#;r&#;nlerini geniş bir yelpazede sunuyor. Son yılların en eğlenceli boyama trendine sadece &#;ocuklar değil artık anneleri de katılıyor.

Faber-Castell Boyama Terapisi setinin 50 sayfalık kitabındaki çizimler, farklı dünyalara dalıp günlük yaşamın temposundan uzakta, rahatlatıcı zamanlar geçirilmesini sağlıyor. Birbirine bağlanabilen 60 eğlenceli keçeli kalemin benzersiz renk çeşitliliği, anneler ve çocuklarının hayal dünyasını genişleten eğlenceli bir deneyim yaşatıyor. Aynı zamanda Faber-Castell eğlenceli keçeli kalemler kalın gövdesi sayesinde küçük eller için tutuş kolaylığı sağlanıyor.

Faber-Castell Boyama Terapisi ile anneler, çocuklarıyla birlikte renklerin eğlenceli dünyasına dalıp, boyamanın keyfini doyasıya çıkarıyor.

Faber-Castell’den 23 Nisan Kampanyası

Faber-Castell, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve &#;ocuk Bayramı kutlamalarında anne ve &#;ocukların boyayarak beraber eğlenmeleri i&#;in Nezih mağazaları ile bir kampanya d&#;zenliyor.

Nisan tarihleri arasında, İstanbul ve Ankara’da bulunan Nezih mağazalarından yapılacak kampanyada içinde 60 adet Faber-Castell Eğlenceli Keçeli Kalem ve 50 sayfalık Boyama Kitabı içeren Boyama Terapisi seti alışverişine, Faber-Castell Grip Kalem şeklinde bardak kalemlik hediye edilecek. Boyama Terapisi seti Nezih mağazalarında sınırlı bir süre için 79,90 TL yerine 49,90 TL olarak satışa sunulacak.

Faber-Castell &#;ocukların yaratıcılıklarını at&#;lye &#;alışmaları ile geliştiriyor

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell, &#;ocukları ve gen&#;leri Nisan ayında birbirinden renkli at&#;lye &#;alışmalarına bekliyor. Faber-Castell Yaratıcılık At&#;lyeleri her hafta sonu İstanbul Oyuncak M&#;zesi, PeraM&#;zesi, Rahmi M. Ko&#; M&#;zesi ve Sakıp Sabancı M&#;zesi’nde d&#;zenleniyor.

Atölye çalışmaları ayrıca Trump Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan, yaş arası çocuklara özel aktivite merkezi Kidzmondo’da da yer alıyor. Çocuklar 40’ar dakika boyunca Faber-Castell ürünlerini kullanarak geri dönüşüm ve el işi malzemeleri ile yaratıcılıklarını geliştiriyor, hayal ettikleri objeleri yaratma fırsatı yakalıyor.

İstanbul Oyuncak Müzesi

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Mandala Atölyesi”
Tarih: 30 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası (Aile ile), Yas Arası (Aile veya kendi başına)
Giriş Ücreti: İndirimli 9 TL, tam 12 TL
Çocukların kendi hayal dünyalarında yolculuğa çıkaran Mandala aynı zamanda ve yaratıcılıklarını keşfetmelerini sağlıyor. Çocuklar, Faber-Castell’in rengarenk boyaları ile en güzel mandalaları yaparken hem dinleniyor, hem de dikkat toplama ve odaklanma konusunda becerilerini artırıyor.

Rahmi M. Koç Müzesi

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Düş Bahçesi”
Yer: Fenerbahçe Vapuru
Tarih: 16 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası
Giriş Ücreti: 45 TL
Düş Bahçesi atölyesi, miniklerin hayal gücünü geliştirmeleri ve doğanın mucizelerini öğrenmelerini hedefliyor. Renkli saksılara rengarenk çiçeklerin ekileceği atölyede çocuklar doğayı evlerine taşıyabilecek.

Faber-Castell &#;ocukların yaratıcılıklarını at&#;lye &#;alışmaları ile geliştiriyor

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell, &#;ocukları ve gen&#;leri Nisan ayında birbirinden renkli at&#;lye &#;alışmalarına bekliyor.

İstanbul Oyuncak Müzesi

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: İlham Perim Origami Atölyesi”
Tarih: 2 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: yaş (Aile ile)
Giriş Ücreti: İndirimli 9 TL, tam 12 TL
Çocuklar origami atölyesinde kendi ilham perilerini tasarlıyor. Her çocuğun geniş hayal dünyasını paylaşacağı atölyede, çocuklar origami sanatı sayesinde her an yanlarında taşıyabilecekleri ilham perilerini yapabilecekler.

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: BE! Creative - İlham Perileri ile Mitolojik Bir Yolculuk Kukla Atölyesi”
Tarih: 9 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: yaş
Giriş Ücreti: İndirimli 9 TL, tam 12 TL
Mitolojinin gizemli hikayeleri ile kısa bir yolculuk başlıyor. Bu yolculukta çocuklara ilham perileri eşlik ediyor. Birbirinden renkli malzemelerle ilham perileri ve mitolojik kahramanların kuklalarının yapılacağı atölye, çocukların mitoloji bilgilerini ve el becerilerini geliştirmeye yardımcı oluyor.

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Uzay Aracım Oyun Hamuru Atölyesi”
Tarih: 16 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası (Aile ile), Yas Arası (Kendi başına)
Giriş Ücreti: İndirimli 9 TL, tam 12 TL
Çocuklar uzaya çıkma serüvenine atılıyor. Oyuncakların esin kaynağı olduğu bu atölyede, çocuklar oyun hamurlarını kullanarak hayal gücünün sınırlarını aşıyor ve kendi uzay araçlarını yapıyorlar.

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Mandala Atölyesi”
Tarih: 30 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası (Aile ile), Yas Arası (Aile veya kendi başına)
Giriş Ücreti: İndirimli 9 TL, tam 12 TL
Çocukların kendi hayal dünyalarında yolculuğa çıkaran Mandala aynı zamanda ve yaratıcılıklarını keşfetmelerini sağlıyor. Çocuklar, Faber-Castell’in rengarenk boyaları ile en güzel mandalaları yaparken hem dinleniyor, hem de dikkat toplama ve odaklanma konusunda becerilerini artırıyor.

Rahmi M. Koç Müzesi

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Astronomi Atölyesi, Güneş Sistemine Yolculuk”
Yer: Fenerbahçe Vapuru
Tarih: 2 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası
Giriş Ücreti: 60 TL
Geceleri gökyüzünde çıplak gözle bile görülebilen gezegenleri ve Güneş Sistemi’ndeki diğer gök cisimlerini yakından tanımak isteyenleri Astronomi Atölyesi’nde sürprizler bekliyor. Okul programlarındaki üniteleri de destekleyen atölyede, küçük katılımcılara yılı Ay Takvimi hediye edilecek.

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Boyama Atölyesi, Parım Parım Parmaklarım”
Yer: Rahmi Koç Müzesi Anasınıfı Eğitim Atölyesi
Tarih: 9 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası
Giriş Ücreti: 40 TL
Küçük yaş grubuna özel bu atölyede hayatı elleriyle keşfederek kavrayan çocuklar yaratıcılıklarını konuşturacak. Atölyede Haliç’in güzel renkleriyle minik parmaklar buluşturuluyor.

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Tasarım Atölyesi, Hayallerle Dolu Küçük Evler”
Yer: Rahmi Koç Müzesi Anasınıfı Eğitim Atölyesi
Tarih: 16 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası
Giriş Ücreti: 50 TL
Rahmi Koç Müzesi, müze bünyesinde yer alan sergiyi gezen çocuklara; edindikleri bilgileri, atölyelerinde sanatla birleştirerek kendi bebek evlerini tasarlama ve yarattıkları bebek evlerini kendi hayalleriyle doldurma imkanı tanıyor.

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Bitki Atölyesi, Düş Bahçesi”
Yer: Fenerbahçe Vapuru
Tarih: 16 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası
Giriş Ücreti: 40 TL
Bitki atölyesi çocuklara saksıda çiçek büyütme bilgisi ile onların çevre bilincine katkıda bulunmayı hedefliyor. Renkli saksılara rengarenk çiçeklerin ekileceği atölyede çocuklar doğayı evlerine taşıyabilecek.

Pera Müzesi

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Kutu Kutu Pense”
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 9 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası
Giriş Ücret: 45 TL / PERAkart aile ile %50 indirimli
Çocuklar, sanatçı Tomur Atagök’ün “Günceler / Türki Cumhuriyetler” adlı eserinden esinlenerek, kibrit kutularını tasarlıyor, içlerine akordiyon şeklinde açılan kağıtlar yerleştirip, düğme, pul vs. gibi koleksiyonlarını korumak için kutular yaratıyorlar.

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Bu Resim Çok Derin”
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 9 Nisan Cumartesi
Saat:
Yaş: Yaş Arası
Giriş Ücret: 45 TL / PERAkart aile ile %50 indirimli
Çocuklar, de Chirico’nun “Metafizik New York Görünümü” gibi tipik ve keskin perspektifle yapılmış iç mekân eserlerini inceliyor. Üç boyutlu derinlik görüntüsü veren perspektif çizimini öğreniyor ve iç mekân resmini sürpriz figür ve objelerle baştan yaratıyor. Bu çalışma sayesinde çocuklar perspektif, oran, orantı, biçim ve form gibi kavramlar hakkında bilgi ediniyor.

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Birebir Birleştir”
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 10 Nisan Pazar
Saat:
Yaş: Yaş Arası
Giriş Ücret: 45 TL / PERAkart aile ile %50 indirimli
Çocuklar bu atölye çalışmasında, de Chirico’nun natürmortlarından esinlenerek, doğal veya hazır malzeme parçalarından oluşturulan “asamblaj” tekniğini öğreniyor. Üç boyutlu kompozisyon yaratmak amacıyla heykellerini gündelik yaşamda atık olarak karşımıza çıkan malzemelerle tasarlıyor, sanatsal ifadenin malzemenin sınırlarını nasıl da aştığını deneyimliyor. Atölyeye gelirken evde kullanmadıkları eşyalarını getirebiliyor ve kendilerine ait parçalardan heykellerini oluşturabiliyor.

Etkinlik: “Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri: Parıldayan Neon Işıklar”
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 10 Nisan Pazar
Saat:
Yaş: Yaş Arası
Giriş Ücret: 45 TL / PERAkart aile ile %50 indirimli
Neon sanatının tarihi ve Dan Flavin gibi öncü sanatçılar hakkında bilgi edinen çocuklar, atölye çalışmasında siyah duralit üzerine parlak neon enstalasyonlarını yaratıyorlar. Karanlıkta birbirinden gizemli görünecek bu tekniğin sonucunu biz de heyecanla bekliyoruz

Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleriher hafta sonu İstanbul Oyuncak Müzesi, PeraMüzesi, Rahmi M. Koç Müzesi ve Sakıp Sabancı Müzesi’nde düzenleniyor. Atölye çalışmaları ayrıca Trump Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan, yaş arası çocuklara özel aktivite merkezi Kidsmondo’da da yer alıyor. Çocuklar 40’ar dakika boyunca Faber-Castell ürünlerini kullanarak geri dönüşüm ve el işi malzemeleri ile yaratıcılıklarını geliştiriyor, hayal ettikleri objeleri yaratma fırsatı yakalıyor.

36 değerli sanat&#;ının el yazıları ile hayat verdiği ‘Y&#;z&#;ndeki &#;ocuk’ resim sergisi Teşvikiye Işık Galeri’de a&#;ıldı.

Ressam Nurettin Kazankaya’nın İstanbul Oyuncak M&#;zesi’nde yer alan antika oyuncakların ziyaret&#;ilere yaşattığı duygu yoğunluğunu tuvale aktararak oluşturduğu “Y&#;z&#;ndeki &#;ocuk” resim sergisi, 11 Nisan tarihinde Faber-Castell’in sponsorluğunda Fevziye Mektepleri Vakfı’na ait Galeri Işık Teşvikiye’de a&#;ılıyor. Sergi alanında yer alan Sanat Terapisi panosunda ise ziyaret&#;iler serginin kendilerinde bıraktığı duyguları aktarıp sanat yoluyla rahatlayabilecek.

İstanbul Oyuncak Müzesi, yaşına girerken sıra dışı bir resim sergisini ziyaretçileri ile buluşturuyor. Ressam Nurettin Kazankaya’nın farklı bir bakış açısı ile hazırladığı “Yüzündeki Çocuk” resim sergisi, müze ve ziyaretçi ilişkisini özgün ve farklı bir tarzda yansıtıyor. Faber-Castell’in sponsorluğunda 11 Nisan tarihinde Fevziye Mektepleri Vakfı’na ait Galeri Işık Teşvikiye’de ziyarete açılan sergi 30 Nisan tarihine kadar sanatseverleri bekliyor.

Ressam Nurettin Kazankaya dünyada bir ilki gerçekleştirerek iki yıl boyunca İstanbul Oyuncak Müzesi’nde sergilenen antika oyuncakların ziyaretçilere yaşattığı duygu yoğunluğunu resme aktardı. Oyuncaklar ve ziyaretçi portrelerinin birlikte yer aldığı resimler, farklı disiplinlerden 36 ünlü sanatçının duygularını eserlere el yazısı ile aktarmasıyla tamamlandı.

Yeniden yorumladıkları eserlere duygularını katan sanatçılar arasında Ali Poyrazoğlu, Altan Erkekli, Ara Güler, Aydın Boysan, Cahit Berkay, Can Dündar, Cem Yılmaz, Coşkun Aral, Ergin İnan, Erol Evgin, Fazıl Say, Filiz Akın, Gülten Dayıoğlu, Günseli Kato, Güçlü Mete, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Haldun Dormen, İlhan Şeşen, Leman Sam, Levent Üzümcü, Mehmet Aksoy, Metin Uca, Musa Kart, Müjdat Gezen, Nasuh Mahruki, Nebil Özgentürk, Nihat Sırdar, Onay Akbaş, Perran Kutman, Suna Keskin, Sunay Akın, Süleyman Saim Tekcan, Tuluhan Tekelioğlu, Türkan Şoray, Zihni Göktay, Zülfü Livaneli yer alıyor.

Sergiyi gezen ziyaretçileri Nisan tarihlerinde “Faber-Castell Sanat Terapisi” bekliyor. Sergi alanında yer alan terapi panosuyla ziyaretçiler, serginin kendilerinde bıraktığı duyguları yazarak veya boyayarak panoya aktarırken, şehrin yoğun temposuna kısa bir ara verip, sanat yoluyla rahatlayacak.

Sergi, Galeri Işık Teşvikiye’de 11 - 30 Nisan tarihleri arasında, Pazar ve resmi tatil günleri hariç, her gün saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.

Y&#;z&#;ndeki &#;ocuk Basın Daveti

Değerli Basın Mensubu,

İstanbul Oyuncak Müzesi yaşına girerken, sıra dışı bir resim sergisini ziyaretçileri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Ressam Nurettin Kazankaya’nın farklı bir bakış açısı ile hazırladığı “Yüzündeki Çocuk” resim sergisi, İstanbul Oyuncak Müzesi’nde sergilenen antika oyuncakların ziyaretçilere yaşattığı duygu yoğunluğunu konu alıyor. Oyuncakların ve ziyaretçi portrelerinin birlikte yer aldığı resimler, farklı disiplinlerden 36 ünlü sanatçının* duygularını eserlere el yazısı ile aktarmasıyla tamamlandı. Sergi açılışı 11 Nisan Pazartesi günü, Faber-Castell ana sponsorluğunda, Ressam Nurettin Kazankaya, İstanbul Oyuncak Müzesi Kurucusu Sunay Akın ve Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Ayşe Kırımlı ev sahipliğinde tarihinde Feyziye Mektepleri Vakfı’na ait Galeri Işık Teşvikiye’de gerçekleştirilecek. Altan Erkekli, Cem Yılmaz, Erol Evgin, Fazıl Say, Filiz Akın, Günseli Kato, Haldun Dormen, İlhan Şeşen, Leman Sam, Levent Üzümcü, Nasuh Mahruki, Nebil Özgentürk, Türkan Şoray ve Zülfü Livaneli gibi sanat hayatından ünlü isimlerin katılımıyla ziyarete açılacak sergide siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih: 11 Nisan , Pazartesi
Kokteyl:
Yer: Galeri Işık Teşvikiye
LCV: Sevilay Buluç - Grup 7 İletişim Danışmanlığı / 93 35 – 13 13

*Sanatçılar: Ali Poyrazoğlu, Altan Erkekli, Ara Güler, Aydın Boysan, Cahit Berkay, Can Dündar, Cem Yılmaz, Coşkun Aral, Ergin İnan, Erol Evgin, Fazıl Say, Filiz Akın, Gülten Dayıoğlu, Günseli Kato, Güçlü Mete, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Haldun Dormen, İlhan Şeşen, Leman Sam, Levent Üzümcü, Mehmet Aksoy, Metin Uca, Musa Kart, Müjdat Gezen, Nasuh Mahruki, Nebil Özgentürk, Nihat Sırdar, Onay Akbaş, Perran Kutman, Suna Keskin, Sunay Akın, Süleyman Saim Tekcan, Tuluhan Tekelioğlu, Türkan Şoray, Zihni Göktay, Zülfü Livaneli

Y&#;z&#;ndeki &#;ocuk Resim Sergisi

Nisan Basın Davetli Listesi

GAZETELER

Agos Gazetesi
Akşam Gazetesi
Cumhuriyet Gazetesi
Dünya Gazetesi
HaberTürk Gazetesi
Hürriyet Daily News Gazetesi
Hürriyet Gazetesi
İstanbul Art News Gazetesi - İSTANBUL
Karar Gazetesi
Meydan Gazetesi
Milliyet Gazetesi
Posta Gazetesi
Sabah Gazetesi
Sözcü Gazetesi
Star Gazetesi
Takvim Gazetesi
Taraf Gazetesi
Todays Zaman Gazetesi
Türkiye Gazetesi
Vatan Gazetesi
Yeni Şafak Gazetesi
Yeni Yüzyıl Gazetesi
Yurt Gazetesi
Zaman Gazetesi

DERGİLER
Genç Sanat Dergisi
Marketing Türkiye Dergisi
Milliyet Sanat Dergisi
RH+ Art Magazine Dergisi
Zero İstanbul Dergisi - İSTANBUL
Artam Global Art Dergisi
Art Unlimited Dergisi
Paros Dergisi
Kültür Sanat Haritası Dergisi
Turnusol Dergisi
Fil Dergisi
Urbanista Dergisi
Artı Eğitim Dergisi
A Dan Z Ye Eğitim Dergisi
Vitae Dergisi
İdeal Eğitim Dergisi
International Education Dergisi
Öğretmenim Dergisi
Alem Dergisi
Hafta Sonu Dergisi
Hello Dergisi
Şamdan Plus Dergisi
Vip Turkey Dergisi
Klass Magazin Dergisi
Quality of Magazine
Q Life Dergisi
Bitter Dergi
Cemiyet Magazin Dergisi
Life is Life Magazin Cemiyet Dergisi
Social Life Dergisi
Elalem Life Dergisi
Gala Dergisi
Black or White Dergisi
Originel Dergisi
The Best Mekan - Dergi
İstanbul Star Magazine Dergisi
Cherie Dergisi
Mürekkep Balığı Dergisi
Toyder
Frekans Dergisi

TELEVİZYON
24 TV
A Haber TV
Al Jazeera Türk (El Cezire Türk) TV
CNN Türk
Habertürk TV
Kanal D TV
NTV
Show TV
Star TV
Tv8

yaşında bir kalem: Castell

Faber-Castell, 30 Mart D&#;nya Kurşun Kalem G&#;n&#;’nde, yaşına basan &#;nl&#; kurşun kalemi Castell ’in doğum g&#;n&#;n&#; kutluyor. Castell , &#;nl&#; bilim-kurgu karakteri E.T.’den, G&#;nter Grass’ın ill&#;strasyonlarına yıldır d&#;nya &#;apındaki sanat&#;ılara ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Yeşil rengi ile herkesin yakından tanıdığı ve yıldır sanatçılara esin kaynağı olan Castell doğum gününü, Faber-Castell’in ilk hayranlarından biri olan ünlü ressam Vincent Van Gogh’un da doğum günü olan 30 Mart Dünya Kurşun Kalem Günü’nde kutluyor. yılında kullanıcılara sunulan Castell ’i kullanma şansı bulamasa da, Van Gogh ’te yazdığı bir mektupta Faber-Castell’den aldığı bir kalemden övgüyle bahsediyordu: “Sana Faber’de bulduğum bir kurşun kalem çeşidinden bahsetmek istiyorum. İdeal bir kalınlığa sahip ve oldukça yumuşak, mükemmel bir koyuluk veriyor, marangoz kalemlerinden daha üstün bir kalitesi var ve büyük çalışmalar için uygun.”

E.T.’ye ilham kaynağı olan ikonik kurşun kalem

Renk ve baskı düzeltmeleri dışında, yıldır altıgen görünüşünü, koyu yeşil rengini ve altın harflerini koruyan Castell , yüksek kalite kurşuna sahip donanımıyla 16 farklı sertlik derecesi içeriyor.

Castell , ilk günden bu yana sanatçıların yaratıcı çalışmalarının önemli bir parçası oldu. Efekt sanatçısı Carlo Rimaldi, Castell ’den aldığı ilhamla milyonlarca sinemaseverde iz bırakan, garip uzaylı karakter E.T.’yi yarattı. Nobel Edebiyat Ödülü’ne sahip yazar ve illüstratör Günter Grass da çiçeklere süslenmiş bir buket kalemi gösteren suluboya resmi gizemli hatlarla süsledi: “Arzu edilen kelimeler. Bütün kalemler bilendi. Ama hâlâ dile getirilmeyenler var.” Alman performans ve heykel sanatçısı Joseph Beuys ise Castell ’i bir eserinde ünlem işareti gibi konumlandırarak, kalemi yaratıcı bir sanat eserine çevirdi.

Kont Anton-Wolfgang von Faber-Castell Vefat Etti

Aile’nin 8. kuşak temsilcisi Kont Anton-Wolfgang von Faber-Castell ağır hastalığına karşı verdiği savaşı kaybederek 21 Ocak Perşembe g&#;n&#;, Houston, ABD’de ailesinin yanında vefat etti. Kendisi 74 yaşındaydı.

Aile’nin 8. kuşak temsilcisi Kont Anton-Wolfgang von Faber-Castell ağır hastalığına karşı verdiği savaşı kaybederek 21 Ocak Perşembe günü, Houston, ABD’de ailesinin yanında vefat etti. Kendisi 74 yaşındaydı.

Kont Anton-Wolfgang von Faber-Castell ardında eşi Mary ve dört yetişkin çocuğunu bıraktı. Neredeyse 40 yıllık liderlik sürecinde, Faber-Castell öncü bir kalem üreticisi olmanın yanı sıra uluslararası seçkin bir markaya dönüştü.

En son anına kadar çalışmaları ve tutku duyduğu; ailesi, şirket ve çalışanları üzerine odaklanmıştı. Yönetim ve çalışanlar olarak bizler olağanüstü bir girişimci olması ve ileri görüşlü kişiliği için kendisine hayran olduğumuz, hepsinin ötesinde bir insan olarak bize rol model olan örnek bir iş adamının ardından yas tutuyoruz.

Adel Kalemcilik Hakkında
Türkiye’de kırtasiye denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, ’da İstanbul-Kartal’daki fabrikasının açılışıyla faaliyete geçti. Dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell ile kuruluşundan bu yana sürdürdüğü işbirliğini yılında ortaklıkla pekiştiren Adel, bu ortaklığın gücü ile Türkiye’ye değer katan yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve yılında Borsa İstanbul’da payları işlem görmeye başlayan Adel Kalemcilik, bugün ’e yakın çeşit ürün ile Türkiye’de üretilen ve ithal edilen Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel, Adeland, Eberhard Faber, Atlas ve Max markalarının pazarlama ve satışını gerçekleştiriyor. Özünde barındırdığı “iyilik” değerini benimseyerek eğitimin ve eğitimde yaratıcılığın en büyük destekçisi olan Adel Kalemcilik çok sayıda sponsorluk ve sosyal sorumluluk projesini yürütüyor. Temmuz ’de Çayırova’daki yeni üretim tesisine taşınan Adel Kalemcilik; perakende sektöründeki deneyimi ve geniş bayi ağıyla yeni bir kulvarın oyuncusu oldu ve iki yılı aşkın süredir yapılan titiz çalışmalar ve pazar araştırmaları sonucunda, kendi yarattığı Adeland markası dışında; Auldey, Lotus, WOW ve NICI gibi dünyanın önde gelen markaları ile yılında oyuncak sektörüne de girdi. Ek:
CV Knt A.W. von Faber-Castell

Alman t&#;keticisi, “Faber-Castell”’i en g&#;venilir marka se&#;ti

Faber-Castell’in başarısının sırrı, uzun bir ge&#;mişe sahip olmasında değil, “hayat boyu arkadaş” felsefesinde yatıyor.

İş dünyasının saygın dergisi WirtschaftsWoche’nin yaptığı marka güvenilirliği anketinde, Faber-Castell yaklaşık tüketici tarafından firma arasında en çok güvenilen marka seçildi. Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Alman tüketicisi ”Faber-Castell” dedi.

Alman iş dünyasının önemli dergilerinden WirtschaftsWoche, internet üzerinden 54 kategoride yaklaşık tüketicinin katıldığı bir anket düzenledi. şirketten tüketicilerin katıldığı anket, tüketicilerin en fazla hangi markalara güvendiğini, hangi markaların en sadık müşterilere sahip olduğunu gösteren Almanya’nın güven indeksini oluşturdu.

yılında kurulan Faber-Castell, ankette hayranlık uyandıracak bir performans sergileyerek tüm sektörlerde ve yazım araçları üreticileri arasında birinci oldu. WirtschaftsWoche’ye göre Faber-Castell’in başarısının sırrı, uzun bir geçmişe sahip olmasında değil, “hayat boyu arkadaş” felsefesinde yatıyor. Tüm yaş gruplarına yönelik ürünlerle Faber-Castell, küçük yaşlarda markayı deneyimleyen kişilerin, ilerleyen yaşlarda markanın tüm ürün yelpazesini deneyimlemesinin daha mümkün olduğunu vurguluyor. WirtschaftsWoche’un görüşüne göre, Faber-Castell’in sürdürebilirlik konusundaki lider pozisyonu, tüketici memnuniyetinde önemli bir role sahip.

Faber-Castell’e 3 Ayrı Ödül Daha!

İş dünyası Dergisi FOCUS-Money’nin,  DEUTSCHLAND TEST ve danışmanlık firması ServiceValue ile gerçekleştirdiği sürdürülebilirlik sıralamasında Faber-Castell, ofis ve yazım gereçleri kategorilerinde "Good Conscience" altın sürdürülebilirlik ödülünü kazandı.

Faber-Castell ayrıca Almanya’nın en sevilen aile şirketi sırlamasında 7’nci sırada yer aldı. Bu sonuç, yine FOCUS-Money, DEUTSCHLAND TEST ve ServiceValue tarafından yapılan bir ulusal tüketici araştırmasının sonuçlarından elde edilmiştir.

Ve son olarak, Almanya’nın ofis yönetimi konusundaki en büyük iş dergisi working@office, Faber-Castell’i “Ofisteki Hizmet Şampiyonu” olarak seçti.  Bu ödül, hizmet kalitesi açısından ofis malzemelerinin tedarikçilerini değerlendiren  tüm ofis çalışanlarının katılımıyla yapılan araştırmanın sonuçlarına dayanarak verilmiştir. 

Yaratıcı Beyinler İ&#;in &#;nce &#;ğretmenler

&#;ocukların Yaratıcılıklarını Artırmayı Hedefleyen Faber-Castell, ”Yaratıcı &#;ocuk,Yaratıcı Beyin Seminerleri”ne &#;ğretmen Akademisi Vakfı İle Devam Ediyor.

Çocukların yaratıcılıklarına ve pedagojik gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan Faber-Castell, yılından bu yana yürüttüğü “Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin” seminerleriyle öğretmenlere yaratıcılığın önemini anlatmaya devam ediyor. yılından bu yana öğretmene eğitim veren Faber-Castell, bu yıl Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ile öğretmene daha ulaşmayı hedefliyor.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, çocuklarda  yaratıcılığı geliştirmek için, “Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin” projesiyle öğretmenlere özel seminerler düzenliyor. Faber-Castell, ilki yılında gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen “Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin” seminerler dizisinde, 3 yılda ’ü aşkın okulda öğretmene ulaşarak çocuklarda yaratıcılığın önemini vurguladı. Bu yıl ise ÖRAV ile İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve  Adana’da öğretmene daha ulaşarak yaratıcılık ve mesleki gelişim eğitimleriyle öğretmenlere katkı sağlamayı amaçlıyor.

 


Öğretmene odaklanan “Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin” projesi, öğretmenlerin sahip oldukları yaratıcılık potansiyellerini fark etmeleri ve yetkinliklerini geliştirmeleri üzerine kurgulanıyor.

 


İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nin yetki alanında bulunan devlet ve özel okullardaki anasınıfı, sınıf ve resim öğretmenlerinin “çocukların gözünden bakabilmesini” hedefleyen proje,  çocuklara pedagojik olarak yaklaşma ve yaratıcılığı harekete geçirme yöntemleri eğitimleriyle, öğretmenlerin bilgilerini de tazeliyor.

Ders &#;alışmanın En Renkli Hali Faber-Castell Neon Renkleriyle G&#;z Kamaştırıyor!

Faber-Castell, neon serisiyle hem &#;ocukların hem de b&#;y&#;klerin kalem, silgi, defter ve kalem &#;antalarına ışıltı katıyor. Yeni okul d&#;neminde okul sıraları bu &#;r&#;nlerle ışıl ışıl parlayacak!

Faber-Castell’in birbirinden eğlenceli ürünleri arasında yerini alan neon serisi renkli kalem, silgi, defter ve kalem çantaları ile sadece çocukların değil, göz alıcı renklere ilgi duyan büyüklerin de gönlünü fethediyor. Her zaman tarzıyla öne çıkmayı sevenlere hitap eden Faber-Castell neon ürünler yeni okul döneminde de çantaların vazgeçilmezi oluyor.  

Kolay açılan ve yumuşak yazan kurşun kalemleri, PVC içermeyen doğa dostu silgileri, PP kapaklı, kalın pet spiralli kareli ve çizgili defterleri ve fermuarlı minik iç bölmeye sahip, paslanmaz metal logolu, su geçirmeyen kalem çantalarıyla, hayatına ve çantalarına renk katmak isteyenlerin tercihi olarak ön plana çıkıyor. Yeşil, sarı, turuncu ve pembenin göz kamaştıran renkleriyle tasarlanan seri, girdiği ortamda dikkatleri üzerine çekiyor. 

Bir Nesil Daha Faber-Castell’le Okula Başlamaya Hazır

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell, okulların a&#;ılmasıyla birlikte aileler ve &#;ocukların en &#;ok tercih ettiği okul gere&#;leri olarak raflardaki yerini aldı. &#;r&#;n g&#;venliği ve kalite y&#;netimini ilke olarak belirleyen Adel Kalemcilik; Faber-Castell &#;r&#;nleriyle de uluslararası normlara uygun, g&#;venli her t&#;rl&#; kırtasiye gereciyle fark yaratıyor.

DEĞİŞTİRİLEBİLİR TABLET SULUBOYA

Suluboyayı başka bir boyuta taşıyarak aynı zamanda boyarken oyun oynama imkanı da sunan değiştirilebilir tablet suluboyalar, birbirine geçen kapsülleriyle fark yaratıyor. Böylece çok kullanılan ve biten boyaların yerine yenisiyle değişme imkanı da sunarak tasarruf etme olanağı da yaratıyor. Bazı modellerin içinde fırça ve beyaz opak boya da hediye eden bu özel suluboyalar; 12 ve 24’lü olarak raflardaki yerini alıyor.

 

SULUBOYA SULUĞU VE FIRÇASI

Her zaman yeniliklerin öncüsü olan Faber-Castell, sulu boya fırçasında da bir ilki gerçekleştiriyor. Gövdede yer alan ve fırçanın kirlenmesini önleyen plastik kılıf ile çocuklar için daha rahat ve kontrollü kullanım sağlarken, farklı uç kalınlıklarıyla resim yapmayı sanata dönüştürüyor. Suluboya suluğuysa; fırçanın üzerinde rahatça durabilmesi için kıvrımlı kenarlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca temizlendikten sonra katlanabilen gövdesiyle de her boyuttaki çantaya kolayca sığabiliyor.

 

EĞLENCELİ KEÇELİ KALEM

Birbirlerine geçen havalandırmalı kapaklarıyla keçeli kalemden fazlasını sunan Faber-Castell, yazmayı ve boyamayı oyuna dönüştürüyor. Su bazlı mürekkebiyle sağlık açısından da güvenli olan bu eğlenceli kalemler, kesintisiz ve örtücü boyama özelliğine sahip. 6’lı ve 12’li standart paketlerinin yanında; bez çanta içinde ya da kamyon biçimli kutularda da raflardaki yerini alan kalemlerin araba şeklinde olanları kumbara görevi de görerek öğrencileri tasarruf etmeye yönlendiriyor.  En önemli özelliklerinin başındaysa uzun süre dayanıklı olması geliyor.

 

GRİP KURUBOYA

Faber-Castell’in ödüllü “Grip” serisi ürünlerinden olan kuruboyalar; elin kaymasını engelleyen yumuşak tutuş özelliği, boyarken eli yormayan ergonomik üçgen gövdesi, suda çözünebilme özelliğine sahip yapısı, uç kırılmasına karşı direnci arttırılan özel yapıştırma sistemi ile okul döneminin en çok tercih edilen boya kalemlerinden olmasını sağlıyor. Çevre dostu olan Faber-Castell kuruboyaları kolayca silinebiliyor da…

 

YAPIŞKANLI RESİM KAĞIDI

Resim yapmayı zevke dönüştüren Faber-Castell yapışkanlı resim kağıtları kaymayan özelliğiyle ister sıra ister duvar her türlü düz yüzeye kolayca yapışıyor. İstenildiği zaman bulunduğu yerden başka bir alana da alınarak yapıştırılabilen bu kağıtlar düz ve desenli olarak satışa sunuluyor. Rulo şeklinde olduğu için istenilen ölçüde kesilerek, sınıflarda ya da aktivite alanlarında birden fazla çocuğun birlikte resim yapmasına olanak tanıyor. Böylece sınırsız boyama alanıyla her yaştan çocuk hayallerinin peşinde resim yapabiliyor.

 

ZIPLAYAN OYUN HAMURU

Bu hamurlar, top gibi zıplıyor! Çocukların yaratıcılıklarının yanı sıra el ve motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olan yapışmaz, ufalanmaz Faber-Castell su bazlı oyun hamurları ele yapışmıyor, renk vermiyor, iz bırakmıyor. Bu ürünle yapılan irili ufaklı hamur toplarıysa gerçek bir top gibi zıplıyor. İçinde kalp, balık, araba, elma gibi kalıplar da bulunan hamur kutusunda, şekil verme tekniklerini anlatan kitapçık da bulunuyor. 

En Tarz Babalara Hediye Faber-Castell; "Ondoro"

&#;antalarından kalem eksik etmeyen, tarz sahibi babalar i&#;in Faber-Castell “Ondoro”lar bi&#;ilmiş kaftan. Faber-Castell Design serisi Ondoro’lar; dolma kalem, t&#;kenmez ve kurşun kalem &#;eşitleriyle babalara farklı, değerli bir armağan alternatifi sunuyor.

Dünyaca ünlü yazım ve boyama gereçleri firması Faber-Castell’in şıklık ve zarafeti işlevsellikle buluşturan Design Serisi Ondoro kalemleri; ipeksi dokunuşu, altıgen gövdesi, sıra dışı ve estetik duruşuyla en tarz babalar için ideal bir hediye alternatifi oluyor. Ondoro; Babalar Günü’nde yazı yazmaktan vazgeçemeyen babaları mutlu etmenin en özel yollarından biri…


Ondoro’nun kırılmaya dayanıklı 0,7 mm uca sahip mekanik kurşun kalem ve tükenmez kalemlerinin yanında ayrıca roller kalem ve dolma kalem seçenekleri de bulunuyor. Kalemlerde çeşitlerine göre yaylı metal klips, paslanmaz çelik uç, kartuş, mürekkepli sistem özellikleri mevcut.


Hediye kutusu ve kullanma kılavuzuyla beraber sunulan Ondoro’nun mat siyah, ahşap gövde, turuncu, siyah renkte seçenekleri farklı zevklere hitap ediyor. 

Faber-Castell iklimin korunmasına katkıda bulunuyor

Alman Teknik Denetim Derneği tarafından yapılan bilimsel araştırmayla, d&#;nyanın en b&#;y&#;k kalem &#;reticisi Faber-Castell’in &#;r&#;nlerinin karbonsuz olduğunu onaylandı. Faber-Castell’in Brezilya’daki ormanları, zararlı karbon emisyonlarının etkisini de azaltıyor.

Faber-Castell, iklim korumasına dikkat çekmek üzere bilimsel bir araştırmaya imza attı. Alman Teknik Denetim Derneği TÜV Rheinland® tarafından yapılan bilimsel araştırma, Faber-Castell’in Brezilya’daki ormanlarında tondan fazla karbonun yok edildiğini onaylıyor.  


Araştırma sonuçlarına göre, Faber-Castell’in, iklim koruması kapsamında karbondioksiti yok ettiği sonuçlarına ulaşılıyor. Karbon kredisi alarak sadece karbonun ayak izlerini telafi eden diğer şirketlerin aksine, Faber-Castell tamamen karbonsuz olarak konumlanıyor ve iklim koruması için gerçek bir katkı sağlıyor.


Faber-Castell’in Güneydoğu Brezilya’da bulunan Prata’daki benzersiz ormancılık projesi, Faber-Castell’in sahibi ve CEO’su Kont Anton-Wolfgang von Faber-Castell tarafından 30 yıl önce başlatıldı. Yaklaşık hektarlık alana dikilen milyonlarca fidanla oluşan ormanlardan, günümüzde São Carlos’taki yıllık ahşap kalem üretim kapasitesi 2 milyarın üzerinde olan dünyanın en büyük fabrikasına FSC® sertifikalı ahşap tedarik ediliyor


Günümüzde, kaynakları korumanın yanı sıra, çevreye saygı göstermek de önemli bir rol oynuyor. Bu proje çerçevesinde, Faber-Castell’in Prata’daki ormanının yaklaşık 2, hektarlık bölümü el değmeden bekletiliyor, bu bölümde türüne az rastlanan hayvanlar ve bitki türleri için doğal bir ortam sağlanıyor. 


Hasat edilen ağaçların sürekli yeniden ağaçlandırılması sayesinde ormanlar “sürdürülebilir ekolojik sistem” oluyor.  

“Tek &#;izgide Hayallerim” Projesinin &#;&#;&#;nc&#;s&#; Tamamlandı Gen&#;ler,Hayallerini Erdil Yaşaroğlu’yla Birlikte &#;izdi

Faber-Castell, &#;&#;&#;nc&#;s&#;n&#; ger&#;ekleştirdiği “Tek &#;izgide Hayallerim” projesinin finalini Erdil Yaşaroğlu’nun katılımıyla Salt Galata’da yaptı. 18 ilde, 21 &#;niversitede toplam &#;niversite &#;ğrencisiyle bir araya gelen Faber-Castell; hayallerini, ellerini kaldırmadan tek &#;izgiyle anlatan gen&#;ler arasından ilk &#;&#;e giren isme &#;d&#;llerini verdi.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, üç yıldır üniversite gençliğiyle bir araya gelerek, onlara konuşmak yerine kendilerini çizimleriyle ifade etme fırsatı veriyor. Her şeyin kâğıda çizilen tek bir çizgiyle başlamasından ilham alan projede gençler hayallerini tek çizgide anlatırken, Faber-Castell böylece hayallerini milyonlarla paylaşmalarına aracı oluyor.


Faber-Castell, “Tek Çizgide Hayallerim” projesiyle bu yıl Türkiye’nin 18 ilinde eş zamanlı olarak 21 üniversitede öğrencilerle buluştu. gençten toplanan “hayaller”, Facebook üzerinden halk oylamasına sunuldu. Ardından eserler jüri tarafından değerlendirilerek ilk üç belirlendi.   Hayallerini en iyi anlatan birinci gençIphone 6, ikinci genç Playstation 4, üçüncü isimse Ipad Mini kazandı.


 9 Mayıs’ta gerçekleşen final etkinliğinde dereceye giren üç üniversite öğrencisi ERDİL YAŞAROĞLU ile bir araya gelerek, Twitter üzerinden canlı olarak iletilen hayalleri çizdiler. Üniversitelilerle bir araya gelen Erdil Yaşaroğlu; “Yıllarca hayallerini çizerek paylaşan ve bunu yaparak çok mutlu olan biri olarak, genç arkadaşların da bu yola teşvik edilmesi beni sevindirdi. Dijital çizim araçları ne kadar gelişse de kalemin ve kâğıdın tadından vazgeçemiyorum. Onlar fikirlerimi paylaşmamda bana yardımcı olan en yakın arkadaşlarım.” diyerek duygularını paylaştı.


Final partisinde gençlerle bir araya gelen Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler; “Biz Faber-Castell olarak her şeyin kağıda çizilen tek bir çizgi ile başladığından ilham aldık, sizden tek çizgide hayallerinizi anlatmanızı istedik. Bizimle öyle güzel hayaller paylaştınız ki sadece bu kampanya ile sınırlı kalmasını istemedik. Hayallerinizi bir araştırma şirketine yorumlattık ve ortaya Türk Gençliği’nin Hayal Raporunu çıkardık.


Gençler, en çok huzur ve mutluluk istiyormuş. Topladığımız hayallerin %26’sı manevi hayaller üzerine. ve ’de toplam hayali bizimle paylaştınız.  Bu sene ise hayali bunların üzerine eklemiş bulunuyoruz. Şimdi bu hayallerin de analizini yapacağız. Bakalım bu sene siz gençler en çok ne hayal etmişsiniz?


Faber-Castell enerjisini siz gençlerden alıyor. Görüşleriniz bizim için her şeyden değerli. Tek Çizgide Hayallerim ile gençlerin kendilerini ifade etmesine, milyonlarla paylaşmasına aracı olmak için yola çıktık. Gösterdiğiniz ilgi bizi çok mutlu etti. Hepinize teşekkür ederim.”


“Tek Çizgide Hayallerim” projesi ile Faber-Castell ’den itibaren toplam gence ulaştı.

Faber-Castell Oyun Hamurları İle Şekil Şekil Eğlence &#;ocuklar Yaratıcılıklarını Geliştiriyor

Faber-Castell’in birbirinden eğlenceli ve eğitici &#;r&#;nleri arasında yerini alan yepyeni renklere sahip su bazlı oyun hamurları &#;ocukların yaratıcılıklarını geliştirebilmelerine yardımcı oluyor.

Yapışmayan ve ufalanmayan hamurlar sayesinde çocuklar diledikleri gibi oynarken, el, motor ve kavrama becerilerini geliştirirken aynı zamanda yaratıcı fikirlerini ortaya çıkarıyorlar.


Faber-Castell’in 4 adet pastel renk ve 4 adet toprak renkten oluşan kolay şekillenen hamurları, çocukların vazgeçemeyecekleri oyun arkadaşları oluyor.


 Faber-Castell’in zıplayan oyun hamurları ise şekil verilerek yapılan model tamamen kuruduktan sonra daha da hafifleşiyor maket olarak uzun süre saklanabiliyor. ve ürün Oyun hamuru ile yapılan toplar da gerçek bir topmuş gibi zıplıyor. Çocuklar bu sayede hem yaratıcılıklarını sergilerken hem de keyifle oyun oynayabiliyor.


Faber-Castell oyun hamurları için tavsiye edilen perakende satış fiyatı TL.

Bu bayram &#;ocuklar Faber-Castell İle Daha Yaratıcı

Nisan Ulusal Egemenlik ve &#;ocuk Bayramı’nda Faber-Castell; &#;ocuklara renklerle dolu bir bayram yaşatıyor. Birbirinden farklı &#;r&#;nleriyle hayal d&#;nyalarını resmetmeye teşvik ederken, Faber-Castell “Yaratıcılık At&#;lyesi” t&#;m &#;ocukları verimli zaman ge&#;irmeye &#;ağırıyor.

Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın heyecanını yaşarken,Faber-Castell zamanlarını rengârenk geçirmeleri için çocukları pastel boyaların, suluboyaların ve keçeli kalemlerin dünyasına davet ediyor.


 Faber-Castell ile her çocuk bir ressam


Faber-Castell’in ışıltılı, rengârenk pastel boyalarıyla minik ressamlar birbirinden özel resimlere imza atıyor. Hem pastel hem suluboya özelliği taşıyan Aqua pastel boya rahat ve yumuşak kullanımı ile çocukların vazgeçilmezi oluyor. Eğlenceyi ve yaratıcılığı birarada sunan değiştirilebilir tablet suluboyanın, birbirine geçebilen tabletleri sayesinde resim yapmak daha eğlenceli hale geliyor. Faber-Castell’in boyama önlükleri de bu eğlenceli boyama macerasında çocukların özgürce hareket etmesine olanak tanıyor.


Eğlenceli Keçeli Kalemlerin birbirine bağlanan özel kapakları sayesindeyse, çocuklar yaptıkları yaratıcı maketleri, dilerlerse çizdikleri resimlerle birleştirebiliyorlar. Böylelikle ortaya ilginç ve eğlenceli eserler çıkartmış oluyorlar.


Faber-Castell tarafından 23 ve 24 Nisan’da Capitol AVM’de düzenlenecek “Yaratıcılık Atölyesi’nde çocuklar bayramın keyfini doyasıya yaşayacak.


Rahmi M. Koç Müzesi, İstanbul Oyuncak Müzesi, Ankara Rahmi M. Koç Müzesi ve Pera Müzesi’nde gerçekleşecek tasarım ve yüz boyama etkinlikleriyle de çocuklar bayramı baharın tüm renkleriyle birlikte değerlendirme fırsatı yakalayacak.


Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’da ise çocuklar 23 Nisan’da  Faber-Castell “Yaratıcılık Atölyesi”nde yaşıtlarıyla birlikte rengârenk ve yaratıcı saatler geçirecek.

S&#;mestr Faber-Castell ile Daha Yaratıcı

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım, işaretleme ve boyama gere&#;leri markası Faber-Castell s&#;mestr d&#;neminde &#;ocukları birbirinden farklı &#;r&#;nleriyle hayal d&#;nyalarını resmetmeye teşvik ederken, Faber-Castell “Yaratıcılık At&#;lyeleri”nde sanatla i&#; i&#;e bir tatile &#;ağırıyor.

Çocuklar eğitim-öğretim yılının ilk yarısını geride bırakırken, Faber-Castell onları zamanlarını rengârenk geçirmeleri için pastel boyaların, suluboyaların ve keçeli kalemlerin dünyasına davet ediyor.


Faber-Castell’in ışıltılı, rengârenk pastel boyalarıyla minik ressamlar birbirinden özel resimlere imza atıyor. Hem pastel hem de suluboya özelliliği taşıyan Aqua pastel boya rahat ve yumuşak kullanımı ile çocukların vazgeçilmezi oluyor.


Eğlenceyi ve yaratıcılığı bir arada sunan değiştirilebilir tablet suluboyanın birbirine geçebilen tabletleri sayesinde resim yapmak daha eğlenceli hale geliyor.


Eğlenceli Keçeli Kalemlerin birbirine bağlanan özel kapakları sayesindeyse yaratıcı maketler yapabilen çocuklar hem eğlence hem boyama keyfini bir arada yaşıyorlar.


Faber-Castell “Yaratıcılık Atölyeleri” ile Rengarenk Bir Tatil


Sene boyunca İstanbul ve Ankara’daki müzelerde gerçekleşen Faber-Castell “Yaratıcılık Atölyeleri” sömestr tatilinde de ara vermeden devam ediyor. Çocuklar Rahmi M. Koç Müzesi, İstanbul Oyuncak Müzesi, Pera Müzesi, S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi ve Ankara Çengelhan Müzesi’ndeki atölyelere katılarak Faber-Castell ürünleriyle çok farklı tasarımları hayata geçiriyorlar.


Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’da, Faber-Castell “Yaratıcılık Atölyesi” ile çocuklara rengârenk bir dünyanın kapıları aralanıyor. Aynı zamanda gerçekleştirilen tasarım etkinlikleriyle çocukların zihinsel gelişimlerine, sosyalleşmelerine ve yaratıcı düşünmelerine katkı sağlanıyor.


Uzmanların Önerisi


Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Gülçin Karadeniz sömestr döneminde aileler ve çocuklar için önerilerde bulunarak; “Çocukların tatili eğlenerek, dinlenerek, hem psikolojik gelişimlerini hem de zihinsel gelişimlerini olumlu etkileyecek bir şekilde geçirmeleri önemlidir. Tatil, çok yoğun geçen okul döneminden sonra daha çok keyif alınan aktivitelere zaman ayırmaktır. Tatil programı yapılırken çocukların istekleri ve ihtiyaçları ilk sırada göz önüne alınmalıdır. Aslında en önemlisi bu planlar yapılırken,çocukların küçük yaşlardan itibaren sosyalleşmeye başladıklarını unutmayıp, grupların içinde yer alabilecekleri, takım halinde hareket etmenin önemini anlayabilecekleri aktivitelere öncelik tanımaktır. Özellikle resim yapmak hem çocukların hayal güçlerini geliştirir hem de dinlenmelerine yardımcı olur. Bunun için de çocuklara farklı boyalar hediye ederek seçenekleri zenginleştirilmelidir.” dedi.


Bu tatilde de çocuklar hayallerine Faber-Castell’in renkli, eğlenceli ve yaratıcı atölyeleri ile bir adım daha yaklaşacaklar. 

kuruluş yılını kutlayan Adel Kalemcilik’te yeni fabrika i&#;in geri sayım başladı.

T&#;rkiye yazım, &#;izim, boyama &#;r&#;nleri pazarının lideri ADEL Kalemcilik, yılında kuruluş yılını yeni yatırımlarla kutluyor. yılında cirosunu % 17 b&#;y&#;ten Adel Kalemcilik, yılını değerlendirdi.

kuruluş yılını kutlayan Adel Kalemcilik’te yeni fabrika için geri sayım başladı. Türkiye yazım, çizim, boyama ürünleri pazarının lideri ADEL Kalemcilik, yılında kuruluş yılını yeni yatırımlarla kutluyor. yılında cirosunu % 17 büyüten Adel Kalemcilik, yılını değerlendirdi.

‘Yüksek kaliteli, güvenilir ürün’ anlayışı ile sektöründe farklılık yaratan Adel Kalemcilik, yılında yüzde %17 oranında büyüdü. Yüzde 22,60 oranında halka açık olan Adel Kalemcilik pay değeri de son beş yılda 15 kat artarak yatırımcısına kazandırmaya devam etti.

 

Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, Adel Kalemcilik olarak yılını verimli geçirdiklerini söyledi. yılının da özel bir anlamı olduğunu kaydeden Hizaler, “Türkiye’nin en büyük gruplarından Anadolu Grubu’nun yüzde 57 ortaklığı olan Adel Kalemcilik’in bu yıl kuruluş yılını kutluyoruz. 45 yıldır bu ülkenin çocuklarına, gençlerine, yetişkinlerine kalemlerimizle, eğitim araçlarımızla dokunuyoruz. Yazı hayattır ve aslında o kadar çok insanın hayatına dokunuyoruz ki, bu da bizim başarı kriterlerimizin başında yer alıyor” dedi.

Adel Kalemcilik’in konusunda uzman ve tecrübeli, güvenilir bir şirket olduğunu hatırlatan Hizaler, dünyanın kalem devi yıllık Faber-Castell’le olan ortaklığın da bunun bir sonucu olduğunu kaydetti. Adel Kalemcilik ailesi ile 44 yıldır çalışan bayiler olduğunu ifade eden Hizaler, “Burada ikinci, üçüncü kuşakla birlikte çalışıyoruz. Bayilerimizle yıl bazında çalışma ortalamamız ise 21’dir. Bunların hepsini güçlü ve güvenilir bir şirket olarak başardık” diye konuştu.

 

Adel Kalemcilik satışlarını %17 artırdı

Adel Kalemcilik’in yılında net karının yüzde oranında artığına dikkat çeken Hizaler, rakamsal verilere ilişkin şu bilgileri verdi: “Şirket olarak geçen yıl satışlarımızı bir önceki yılın aynı dönemine göre %17 oranında artışla milyon TL’ye çıkardık. Finansal tablolarımıza baktığımızda istikrarlı bir büyüme içinde olduğumuz görülüyor. Adel Kalemcilik olarak ciromuzu son 5 yılda iki kattan fazla artırdık. %22,60’lık halka açıklık oranımızla şirketimizin pay değeri de yatırımcısına kazandırmayı sürdürüyor. Pay değerimiz son 5 yılda 15 kat artarak iyi bir performans sergiledi. Öte yandan şirket olarak düzenli temettü ödüyoruz. Son 10 yıldır düzenli temettü ödeyen ilk 25 şirketten biriyiz. Başarı grafiğimiz her yıl artıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Gelecekte de bu başarılarımızı devam ettirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.”

 

Adel Kalemcilik olarak yılı net karından 20 milyon TL brüt kar payı dağıtılması için genel kuruldan karar alındığını da kaydeden Hizaler, ödemelerin 30 Mayıs itibariyle ödenmeye başlanacağını söyledi.

 

’te yeni fabrika ile Çayırova’da üretime devam

Adel Kalemcilik olarak 45 yıldır, Kartal’daki fabrikada üretimi aralıksız sürdürdüklerini belirten Hizaler, Çayırova’da geçen yıl temeli atılan fabrikanın ’te tamamlanmasını öngördüklerini ifade etti. Hizaler, şunları ekledi:

 

“Çayırova’daki yeni üretim tesisimiz yaklaşık m2’lik bir alana kuruluyor. Çayırova’daki fabrika için yaklaşık 25 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Fabrika bitiminde ise yatırım miktarımız 50 milyon TL civarında olacak.”

 

çeşit ürün

Adel Kalemcilik olarak çeşit ürünle dünyadaki sayılı kırtasiye şirketlerinden biri olduklarını vurgulayan Hizaler, yılında milyon parçalık üretim gerçekleştirdiklerini kaydetti. yılında üretilen ürünlerin yan yana konması halinde dünyanın çevresini dönecek uzunluğa erişildiğini söyledi.

 

58 ülkeye, 5,3 milyon dolarlık ihracat

Adel Kalemcilik’in yılında 58 ülkeye ihracat gerçekleştirdiğinin altını çizen Hizaler, yaklaşık 5,3 milyon dolarlık ihracat geliri elde edildiğini belirtti. “İhracatta Rusya ilk sırada” diyen Hizaler ihracat pazarlarına ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: “Ürün gamımızı 58 ülkeye bayilerimiz aracılığıyla ihraç ediyoruz. İhracat yaptığımız ülkelerin ihtiyaçları doğrultusunda özel ürünleri de pazara sunabiliyoruz. Her ülkede tek yetkili distribütörle çalışıyoruz. Bu sayede de etkin bir dağıtım ağımız bulunuyor. İhracatımızı Rusya başta olmak üzere, Güney Afrika, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine yapıyoruz. Ayrıca Güney Kore, Namibya ve Peru da ihracat yaptığımız pazarlar arasında yer alıyor. ’te de Etiyopya, Türkmenistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Zimbabwe gibi ülkelere de ihracat yapmaya başladık.

 

Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız ürünleri üretmiyoruz ve satmıyoruz.

Adel Kalemcilik olarak özellikle ürün güvenliği konusunda titizlikle çalıştıklarını söyleyen Evrim Hizaler, markasız ve kaynağı belirsiz ürünlerin kesinlikle kullanılmaması gerektiğinin altını çizdi. Hizaler, “Adel Kalemcilik olarak ürün güvenliği konusunda dünyanın önde gelen akredite test laboratuvarları ile çalışıyoruz ve ürünlerimizi ulusal ve uluslararası mevzuatlar kapsamında test ettiriyoruz. Ürünlerimiz Türkiye ve Avrupa’da geçerli olan tüm testlerden geçmiştir. Ürün güvenliği ile ilgili test raporu ve CE sertifikalarına sahibiz” diye konuştu.

 

Adel Kalemcilik kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyor

“ yılında öğrenciye kırtasiye desteği sağladık. Müzelerde ve okullarda yaptırdığımız ‘Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri’ ile ’den fazla çocuğun yaratıcılığını destekledik. Öte yandan yılında başlattığımız ve ilçe milli eğitim müdürlükleriyle birlikte düzenlediğimiz ‘Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin’ temalı öğretmen seminerlerimizle bugüne kadar okuldan öğretmene ulaştık, sertifika verdik. Bu yıl da Kocaeli ve Ankara’da gerçekleştirdik seminerimizi. Önümüzdeki günlerde İzmir ve Ordu’da da devam edeceğiz. Yine yılında başlattığımız iş birliği çerçevesinde ‘Çocuklar Gülsün Diye’ Derneği ile de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için çalışmalar gerçekleştirdik. Çocuk ve öğretmen eğitimlerinin yanı sıra geçtiğimiz yıl 3 ilde 8 üniversitede gençlerin hayallerini ‘Tek Çizgide Hayallerim’ projesiyle birleştirdik. Projeye katılan ’den fazla öğrencimizin seçilen çizimini Türkiye’nin ilk açık hava mecrasında sergiledik.”

 

Adel Kalemcilik Hakkında

Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve yılında Borsa İstanbul’da payları işlem görmeye başlayan Adel Kalemcilik, Kuruluşundan bu yana dünyaca ünlü yazım ve boyama gereçleri üreticisi Faber-Castell ile işbirliğini sürdürüyor. İstanbul Kartal’daki fabrikasında üretimine devam eden Adel, yılında Faber-Castell’in Adel Kalemcilik’e ortak olmasıyla daha da güçlendi. Özünde barındırdığı “iyilik” değerini benimseyerek eğitimin ve eğitimde yaratıcılığın en büyük destekçisi olan Adel Kalemcilik geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’de üretilen ve ithal edilen Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel, Adeland, Eberhard Faber, Atlas, Cordial ve Max markalarının pazarlamasını gerçekleştirirken, 60’ya yakın ülkeye müşteri istekleri doğrultusunda üretilen Adel, Adeland ve Faber-Castell markalı ürünleri ihraç ediyor. Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen marka olan Adel Kalemcilik’in geniş ürün yelpazesinde bulunan ürünler her yaş grubunun ilk tercihi oluyor.

Adel Kalemcilik, yılında 20 farklı noktada perakendecilerine yeni &#;r&#;nlerini tanıtacak

T&#;rkiye yazım, &#;izim, boyama &#;r&#;nleri pazarının lideri ADEL Kalemcilik, 6 Mart’ta başlatacağı satış ve pazarlama aktivitelerini 23 Mart’a kadar s&#;rd&#;recek. Adel, Yılında T&#;rkiye genelinde 20 farklı noktada perakendeci ve bayileriyle yeni &#;r&#;nlerini buluşturacak.

Türkiye kırtasiye sektörünün lideri Adel Kalemcilik, 19 yıldan beri süregelen geleneksel kırtasiye ürünleri satış ve pazarlama aktivitesinde mart ayı boyunca 20 farklı noktada perakendeci ve bayilerine; boya kaleminden pastele, tükenmez kalemden, dosyaya, puzzledan oyunlara; portföyünde yer alan yüzlerce yeni ürün, konsept ve hizmeti ilk defa tanıtacak.

 

Satış ve Pazarlama Aktivitesine Kocaeli, Sakarya ve Lüleburgaz’da başlayacak olan Adel Kalemcilik, 6 Mart’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde ve sonrasında Bursa’dan Eskişehir’e, Ankara’dan Adana’ya kadar geniş bir bölgede tanıtım faaliyetlerine devam edecek. Tüm kırtasiye perakendecileri ve bayilere yönelik yapılan bu aktivitede Adel Kalemcilik çeşit ürünü ile ’den fazla perakendeciye ulaşarak piyasanın nabzını tutacak.

 

Adel Kalemcilik, Türkiye yazım, çizim, boyama ürünleri pazarının lideri olarak ağaç cidarlı kurşun kalemler, boya ve kopya kalemleri, tükenmez kalemler, mekanik kurşunkalemler ve uçları, sıvı mürekkepli kalemler, keçeli kalemler, pastel boyalar, suluboyalar, silgiler, oyun hamurları, parmak boyası ve guvaş boya üretiyor.

 

Ürünlerinde yüksek kaliteyi ve eksiksiz ürün güvenliğini hedefleyen, tüketici sağlığına ve doğal çevreye saygıya özel önem veren ADEL, portföyündeki ürünlerini “Faber-Castell”, “Graf von Faber-Castell”, “Adel”, “Adeland”, “Eberhard Faber”, “Atlas” ve Türkiye distribütörü olduğu Japon devi “Max” markaları altında güçlü bir satış ağı ile tüm Türkiye'ye sunuyor.

Renkler D&#;nyası &#;ocuklar İ&#;in G&#;venli

Faber–Castell’in &#;ocuklar tarafından &#;ok sevilen &#;r&#;n&#; GRIP Jumbo Silinebilir Mum Boya 12 renkten oluşuyor. &#;ocukların zengin hayal d&#;nyasına y&#;nelik olan seride renkler olduk&#;a parlak ve yoğun. Kalemtıraş ile a&#;ılabilen mum boyalar, silinebilir olma &#;zelliğiyle de miniklerin vazge&#;ilmezi oluyor.

Kolay tutuş sağlayan ergonomik Jumbo üçgen gövdeye sahip olan mum boyalar, üzerindeki GRIP noktacıkları sayesinde eli yormadan çizim ve boyama yapmada kolaylık sağlıyor. GRIP Jumbo Silinebilir Mum Boyalar birçok mum boyanın aksine ufalanmıyor, kağıt üzerinde pürüzsüz bir görünüm oluşturuyor.

 

Leke yapmayan boyalar bu özelliğiyle en çok anneleri sevindirirken, çocuklar için güvenli olarak üretilen GRIP Jumbo Mum Boyalar ebeveynlerin de tercihi oluyor.

Saraylardan kalemlere yansıyan aşk &#;yk&#;leri

St. Petersburg'daki d&#;nyaca &#;nl&#; Katerina Sarayı’dan ilham alan Graf von Faber-Castell yılın kalemi , markanın 14 Şubat Sevgililer G&#;n&#; i&#;in d&#;zenlediği ‘Aşk Dediğin Bir Andır’ etkinliğinde de sohbetin &#;ıkış noktası oldu. Cemiyet hayatının &#;nde gelen isimlerinin bir araya geldiği &#;zel etkinlikte, Prof. Dr. G&#;l İrepoğlu, Rus ve Osmanlı sarayları arasında kurduğu paralellikten yola &#;ıkarak, o d&#;nemlere damga vuran aşkları anlattı.

Tutku ve Zarafet’in simgesi Graf von Faber-Castell, ‘sevgiler gününe‘ özel bir etkinlik düzenledi. ‘Aşk Dediğin Bir Andır’ konseptiyle düzenlenen etkinlikte, 'Cariye' gibi eserlerin yazarı Prof. Dr. Gül İrepoğlu davetlileri, Graf von Faber-Castell yılın kalemi 'e de ilham veren St. Petersburg'daki dünyaca ünlü Katerina Sarayı’ndan, Osmanlı saraylarına uzanan, tutku ve romantizm dolu bir yolculuğa çıkardı.

 

Etkinlik, aralarında Ayşe Tolga, Neşe Erberk, Burcu Hanif, Ethel Baler, Meral Yazıcı, Gamze Cizreli, Elif Gönlüm, Sedef Betil, Yelda Elmas, Hülya Altemur, Zeynep Üstünel, Gülden Büyükuçak Sedefhan Oğuz’un da yer aldığı, cemiyet hayatının önemli isimleri katılımıyla gerçekleşti.

 

Kaliteyi, şıklığı ve zarafeti bir arada sunan Garf von Faber-Castell’in düzenlediği 14 Şubat Sevgililer Günü buluşmasında, Akik Odaları’nın mimarisi ve özel taşlarıyla, Graf von Faber-Castell 'Yılın Kalemi’nin' sınırlı sayıdaki yeni sürümüne ilham veren Katerina Sarayı'ndan bahsederek söze giren İrepoğlu, konuklarla Kanuni Sultan Süleyman ile Hürrem Sultan'ın aşk dolu mektuplarından, Osmanlı’da şiirlere, saraylara gizlenmiş, resimlenmiş aşk hikâyelerini paylaştı.

 

"Yazmak aşk gibidir, insanı mutlu eder"

 

Etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmasında, yazı yazmanın da ‘aşk’ gibi insanı mutlu eden bir eylem olduğunu dile getiren Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, “Graf von Faber-Castel olarak aşkı da yazma eylemini de sahipleniyoruz. ‘Aşk Dediğin Bir Andır’ konseptiyle bugün bizleri bir araya getiren de bu duygudur. Geçmişimizde yaşanan aşkları tarihçimiz Prof. Dr. Gül İrepoğlu ile yeniden gün yüzüne çıkardık. Bu romantik konuya vesile olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

 

Tarihin ve aşkın birleştiği buluşmada, Katerina Sarayı’nın ihtişamından ilham alınarak tasarlanan Graf von Faber-Castell’in Yılın Kalemi konukların ilgisini çekti. Sohbete katılanlar arasında yapılan sürpriz çekilişi kazanan bir konuğa Graf von Faber-Castell Anello Serisi özel bir kalem hediye edildi.

S&#;mestr Faber-Castell ile Daha Eğlenceli

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım, işaretleme ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell s&#;mestrda &#;ocukları eğlenceli etkinliklere davet ediyor. İstanbul’da ger&#;ekleşecek boyama aktiviteleri ile s&#;mestr tatilinde &#;ocuklar renkli dakikalar yaşayacak.

Çocuklar eğitim-öğretim yılının ilk yarısını geride bırakırken, dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castel çocuklara sömestr tatillerini keyifli hale getirmek için, Faber-Castell şatosunda rengârenk bir eğlence sunuyor.

 

Faber-Castell’in güvenli, ergonomik ve fonksiyonel ürünleri ile gerçekleşecek aktivitelerde çocuklar boyama ve çeşitli oyunlar ile eğlenirken, eğlenceli keçeli kalemler ile yapacakları yaratıcı maketler AVM’ler içerisinde sergilenecek. Faber-Castell sömestr aktiviteleri için tüm çocukları İstinye Park ve Palladium AVM’ye davet ediyor.

 

Program

 

Şubat İstinye Park & Palladium AVM

Faber-Castell’den ‘Renkli Y&#;netmenler’ Facebook Uygulaması

&#;ocukların eğlenirken yaratıcılıklarını geliştirmesine yardımcı olan Faber-Castell yeni Facebook uygulaması ile &#;ocukların s&#;mestr tatillerine renk katıyor

Faber-Castell’in yeni facebook uygulaması çocukların içindeki yaratıcılığı ve sanat sevgisini ortaya çıkartıyor.

 

Çocuklar Faber-Castell eğlenceli keçeli kalemler ve değiştirilebilir tablet suluboya ile tasarladıkları nesneleri Faber-Castell facebook sayfasındaki uygulamada yer alan film afişi şablonlarına yerleştirerek kendi filmlerinin yönetmeni ve afiş tasarımcısı oluyorlar.

 

Hazırlanan film afişleri içerisinden en çok beğenilen, oy alan tasarımların sahibi olan küçük yönetmenler birbirinden eğlenceli sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalıyorlar.

 

Eğlenceyi yakalamak isteyen çocuklar seafoodplus.info sayfasından uygulamaya ulaşabiliyor.

Faber-Castell Tasarım At&#;lyeleri Yeni Yılda Da Devam Ediyor

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell’in desteğiyle Rahmi M. Ko&#; M&#;zesi, &#;engelhan Rahmi M. Ko&#; M&#;zesi, Pera M&#;zesi ve S.&#; Sakıp Sabancı M&#;zesi’nde ger&#;ekleşen at&#;lye &#;alışmalarıyla &#;ocuklar bilmedikleri d&#;nyalara doğru yolculuğa &#;ıkarken &#;ok farklı tasarımlar yapma fırsatı yakalıyorlar.

Rahmi M. Koç Müzesi
Etkinlik: ‘Boyama Atölyesi; Parım Parım Parmaklarım’
Yer: Fenerbahçe Vapuru
Tarih: 4 Ocak Cumartesi
Saat: –
Yaş: 4 - 6 Yaş Arası

 

Etkinlik Detayı:Çocuklar için, 10 parmaklarındaki 10 marifeti gösterme zamanı. Artık ortada ne fırça var ne de kalem var. Her şey parmaklarda. Bu hafta sonu Haliç’in muhteşem renkleri çocukların parmaklarıyla hayat bulacak. Rahmi M. Koç Müzesi’ndeki “Boyama Atölyesi; Parım Parım Parmaklarım” adlı atölyeye katılım için biletler seafoodplus.info üzerinden temin edilebilir. Atölye için kişi başı katılım ücreti 25 TL.

 

Çengelhan Rahmi M. Koç Müzesi
Etkinlik: ‘Tasarım Atölyesi; Uçaklar Ne İlginç Araçlar’
Yer: Ankara Çengelhan Rahmi M. Koç Müzesi
Tarih: 4 Ocak Cumartesi
Saat: –
Yaş: 6 - 8 Yaş Arası

 

Etkinlik Detayı:Bu cumartesi çocuklar uçakların ilginç dünyasına doğru yolculuğa çıkacak. Bu dünya ile ilgili merak ettikleri her şeyi bu atölye sayesinde öğrenecekler. Atölyeye katılım için rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Atölye için kişi başı katılım ücreti 20 TL’dir

 

Pera Müzesi
Etkinlik: ‘Maviyi Seviyorum’
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 4 Ocak Cumartesi
Saat: –
Yaş Grubu: 4 – 6 Yaş Arası

 

Etkinlik Detayı:Mavinin birbir farklı tonunu keşfedecek çocuklar, keşfettikleri bu renklerle kendi resimlerini oluşturacaklar. Atölye başına katılım bedeli: 45 TL PERAkart aile ile %50 indirimli.

 

Etkinlik: ‘Hayalimdeki Takı’
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 4 Ocak Cumartesi
Saat –
Yaş Grubu:7 – 14 Yaş Arası

 

Etkinlik Detayı:Sophia Vari’nin eserlerinden ilham alan çocuklar, birbirinden çeşitli malzemelerle kendi takılarını tasarlayacaklar. Atölye başına katılım bedeli: 45 TL PERAkart aile ile %50 indirimli.

 

Etkinlik: ‘Kağıt Üstüne Kağıt’
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 5 Aralık Pazar
Saat –
Yaş Grubu:4 – 6 Yaş Arası

 

Etkinlik Detayı:Çocuklar, sergideki kolaj çalışmalarını inceledikten sonra, eğitim atölyesinde değişik kağıtları bir araya getirerek, kendi kolajlarını oluşturacaklar. Atölye başına katılım bedeli: 45 TL PERAkart aile ile %50 indirimli.

 

Etkinlik: ‘Günlük Hayatımızdaki Şekiller’
Yer: Pera Müzesi
Tarih: 5 Aralık Pazar
Saat –
Yaş Grubu:7 – 14 Yaş Arası

 

Etkinlik Detayı:Geometrik ve organik şekillerle çalışan Sophia Vari’nin rölyef çalışmalarını inceleyen çocuklar, farklı bir malzemeyle soyut/somut kavramları üzerine kabartmalarını oluşturacaklar. Atölye başına katılım bedeli: 45 TL PERAkart aile ile %50 indirimli.

S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi
Etkinlik: : ‘Taş Ağır mıdır?’
Yer: S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi
Tarih: : 31 Aralık ve 02 / 03 Ocak
Saat: –
Yaş Grubu:5 - 17 yaş arası

 

Etkinlik Detayı:Bu atölyede, Anish Kapoor’un eserlerinde yaratmaya çalıştığı ağır, hafif boşluklu ve soyut olma algılarını katılımcıların da duyumsamalarını sağlayacak üç boyutlu çalışmalar yapılacaktır.

 

Etkinlik: ‘Asistanım Bilgisayar’
Yer: S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi
Tarih: 4 Ocak Cumartesi
Saat: –
Yaş Grubu:9 - 12 yaş arası

 

Etkinlik Detayı:Bu çalışma ile çocuklar bilgisayar kullanarak tasarım yapacaklar ve tasarladıkları biçimleri kendi seçecekleri materyaller ile üç boyutlu hale getirecekler. Etkinlik için rezervasyon yapılması gerekmektedir.

 

Etkinlik: ‘Malzemem, Ben ve Tesadüfler’
Yer: S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi
Tarih: 4 Ocak Cumartesi / – ve 5 Ocak Pazar / –
Yaş Grubu:7 - 8 yaş arası

 

Etkinlik Detayı:Çocuklar, Anish Kapoor'un sıklıkla kullandığı pigment, balmumu gibi materyalleri Süreç Stüdyosu olarak tasarlanan atölyede kullanarak bir sanat laboratuarı deneyimi yaşayacaklar. Bir eser yaratılırken kendi kararlarının dışında nelerden etkilendiğini yaşayarak görecekler. Etkinlik için rezervasyon yapılması gerekmektedir.

 

Etkinlik: ‘Dünya Bu Eser İçin Çok Küçük’
Yer: S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi
Tarih: 5 Ocak Pazar
Saat: –
Yaş Grubu:5 - 6 yaş arası

 

Etkinlik Detayı:Çocuklar, onlar için hazırlanmış beyaz bir galeri, kamusal alan ve doğa maketleri için soyut biçimler tasarlayacaklar. Küçük büyük algısı, objenin mekanı var etmesi, soyut figür gibi kavramları tartışıp minyatür dünya içine büyük eserler yapıp yerleştirecekler. Etkinlik için rezervasyon yapılması gerekmektedir.

 

Tek &#;izgiyle hayallere yolculuk!

Hedef kitlesinde yer alan gen&#;lerden hayallerini tek &#;izgide anlatmalarını isteyen Faber Castell, "Tek &#;izgide hayallerim" yarışmasıyla olduk&#;a ilgin&#; bir kampanyaya imza attı. İlk etapta &#;izim toplamayı hedefleyen yarışmaya bin katılım olurken bu işlerden '&#; T&#;rkiye'nin ilk a&#;ıkhava mecra sergisinde sergilendi

Dünyaca ünlü kalem ve yazım gereçleri firması Faber-Castell, "Tek Çizgide Hayallerim" kampanyası ile gençlere destek verdi. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki 8 üniversitede, 19 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında kurulan standlarda, gençlerin hayallerini tek çizgide anlatmalarını isteyen yarışmada, oylamalar sonucunda ve yarışmanın galibi olan üç gence ödülleri verildi. Yarışmaya katılan bin gençten 'ünün çizimleri ise Kasım tarihleri arasında, Türkiye'nin ilk açıkhava mecra sergisinde resim severlerle buluştu.

Kalem kendini ifade etmenin en önemli aracı

Gençlerin Vespa motosiklet, MacBook Pro ve iPad ile ödüllendirildiği yarışmada, hedef kitlenin yaratıcılığına destek vermek üzere projeyi gerçekleştirdiklerini söyleyen Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Ayşe Kırımlı, kalemin, insanların kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmelerinin en önemli aracı olduğunu belirtiyor. "Tek Çizgi" projesininde gençlere bu fırsatı verdiğinin altını çizen Kırımlı, "Y ve Z kuşakları kendi tarzını ortaya koymak isteyen bir kitle. Onları anlayıp destekliyoruz" diyor.

Açıkhavada "hayallerden" oluşan bir sergi

"Kampanyayı hazırlarken 'kalemle yaratıcılık' ve 'kendini ifade etmekten yola çıktık" diyen Kırımlı, "Tek Çizgide Hayallerim" kampanyasının da aslında bu doğrultuda ortaya çıktığını vurguluyor. Gençlerden, ellerini kaldırmadan tek çizgide hayallerini anlatılmasının istendiği yarışmanın sonrasında bir roadshow başlatan marka, sekiz ayrı üniversitede kurulan standarda, gençlerin çizim yapmasını sağlamış. çizdikleri hayallerini herkesin görebilmesini istediklerini ifade eden Kırımlı, kampanya sürecinin kendilerini bir sergi fikrine taşıdığını anlatıyor.

Böylece marka, Türkiye'de ilk defa açık hava mecralarında "hayallerden" oluşan bir sergiyi hayata geçirmiş. Sosyal medya desteğiyle tanıtım Projenin başında, çizim toplamayı hedefleyen markayı gençlerden gelen ilgi oldukça şaşırtmış. Bin gencin "hayalini" çizdiği yarışmada, oylamanın iki aşamalı gerçekleştiğini belirten Kırımlı, jüri ön elemesi sonrası, web oylaması ve jüri oylamasının ardından, çizimlerden 'ünün açık hava mecralarında sergilendiğini söylüyor. Kampanyanın duyurusu için de hummalı bir çalışma yaptıklarını dile getiren Kırımlı, nasıl bir iletişim stratejisi yürüttüklerini ise şöyle anlatıyor: "Kampanya roadshow ile başladığından, roadshow öncesi ziyaret edilecek üniversitelerde açıkhava, el ilanı, afiş gibi yöntemlerle duyurular hazırladık. Çizimler Facebook uygulamasında oylamaya sunulduğu dönemde gençlerin ziyaret ettiği sitelerde banner kullanımımız oldu. Twitter fenomenlerinden destek aldık. Oylama sonucunda Facebook fan sayımızın takipçi sayısı da ciddi oranda arttı. Tüm bu süreç içerisinde PR ajansımız aracılığıyla basın bülten gönderimlerimiz gerçekleşti. " 3 büyük ildeki 8 üniversitede kurulan stantlarda, gençlerin hayallerini tek çizgide anlatmalarına olanak tanıyan yarışmada oylamalan sonucu ilk üç resim belirlendi.

"Yola çıkarken amacımız gençlerin hayallerini anlatabilecekleri, bunu da yaratıcı bir şekilde yapabilecekleri bir platform yaratmaktı. Nihayetinde kampanya, hem gençler tarafından hem de sektörel anlamda, çok beğenildi. Özellikle Türkiye'de ilk kez açıkhava mecrasında bir sergi gerçekleştirmiş olmamız çok olumlu tepkiler almamızı sağladı. Kampanyayı her yıl daha da çok gence ulaşarak devam ettirmeyi planlıyoruz. Bizi izlemeye devam edin/'

Stil Sahiplerine 'E-Motion Pure Black'

Faber-Castell Design’ın E-Motion Pure Black koleksiyonu, kalem severler i&#;in şık bir hediye alternatifi oluşturuyor. Siyahın asaleti ve Emotion serisinin dinamik &#;izgilerini taşıyan E-motion Pure Black’in dolma kalem ve t&#;kenmez kalemi bulunuyor.

Faber-Castell Design’ın E-Motion Pure Black serisi dinamik şekli, mat siyah rengi ve özel dokusuyla tutku uyandırıyor.

 

Siyah ve sade tasarımı ile karizmatik bir E-Motion Pure Black serisi, dolma kalem ve tükenmez kalemleri ile karizmatik bir alternatif sunarak, siyah ve sade tasarımı ile dikkat çekiyor.

 

Siyahın maskülen ağırlığını sportif çizgiler ile birleştiren Pure Black, alüminyum gövde ve özel baklava deseni ile kalem meraklılarını büyülüyor. Sade tasarımı ile konforu birleştiren ‘Pure Black’ serisi sevdiklerine ne hediye alacağına karar veremeyenler için gözden kaçıramayacakları bir alternatif oluşturuyor.

 

Çevirme mekanizmalı B uçlu tükenmez kalemi ve paslanmaz çelik uçlu dolma kalemi rahat ve konforlu yazım sağlıyor. E-motion kalemler, mat siyah krom başlığı üzerindeki yaylı metal klips sayesinde kalem severlerin yanlarından ayıramayacakları bir aksesuar olmaya aday.

Graf von Faber-Castell’in Deri Aksesuarları Tasarımıyla Dikkat &#;ekiyor

Graf von Faber-Castell yazı takımlarına uyum sağlayan eşsiz tasarıma sahip aksesuarlarını sunmaya devam ediyor. P&#;r&#;zs&#;z deriden oluşan Graf von Faber-Castell deri koleksiyonunun i&#;erisinde; kalem i&#;in kılıflar, kredi kartlık, kartvizitlik, erkek ve kadın c&#;zdanları, bozuk para c&#;zdanı ve anahtarlıklar bulunuyor.

Tasarımı, kalite ve şıklık ile birleştiren Graf von Faber-Castell’in deri koleksiyonu, yazım gereçlerinden ilham alınarak, fonksiyonellik ve mükemmel estetiği içinde barındıracak şekilde tasarlandı.

 

İtalyan derisinden yapılmış olan Graf von Faber-Castell aksesuarları şıklığı ve pratikliğiyle dikkat çekiyor. Graf von Faber-Castell deri aksesuarlarının arasında kalem, kredi kartı ve kartvizitler için kılıfların yanı sıra, erkek ve kadın cüzdanları, bozuk para cüzdanı ve anahtarlıklar bulunuyor.

 

Graf von Faber-Castell seyahat cüzdanı, kredi kartı ve bozuk para bölmesi, orta kısmında yer alan kalem yerleştirmek için uygun bir bölmesinin yanı sıra, seyahat sırasında elinizin altında olması gereken dokümanlarınızı da kolayca yerleştirebileceğiniz bir bölme ile seyahatlerin vazgeçilmesi olacak.

 

Graf von Faber-Castell’in birbirinden kaliteli ve şık deri aksesuarları sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çok özel ve anlamlı hediye alternatifleri arasında yerini almaya hazırlanıyor. Özel hediye kutularında satılan Graf von Faber-Castell deri ürünlerine seçkin satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Faber-Castell Gen&#;lerin Yaratıcılığını Destekliyor!

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım, işaretleme ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell’in “Tek &#;izgide Hayallerim” konseptli yarışmasında gen&#;ler hayallerini &#;iziyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir’in sekiz büyük üniversitesinde 19 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında kurulacak olan Faber-Castell stantlarında gençler hayallerini tek çizgide anlatacak.

 

Öğrencilerin çizdikleri resimler 7 Ekim tarihinden itibaren seafoodplus.info sayfasından oylanacak, seçilen eserler Türkiye’nin ilk açık hava mecra sergisinde yerini alacak. Hayallerini tek çizgi ile en iyi anlatan ve oylama sonucu ilk üçe giren kişiler sırasıyla Vespa motosiklet, MacBook Pro ve yeni IPad kazanacak.

 

Yaşam boyu arkadaş Faber-Castell, sadece yaratıcılığını gösteren gençlere ödül vermekle kalmıyor, onlara internetten destek olanlara da hediye veriyor. Her hafta Facebook sayfasında oylamaya katılacak otuz kişi D&R’dan hediye çeki kazanacak.

 

Yarışma Tarihleri

 

Eylül Yeditepe Üniversitesi
Eylül Sabancı Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi
Eylül Marmara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi
Ekim Mimar Sinan Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi
Ekim İzmir Ekonomi Üniversitesi

Tek bir kalemde, silgi, kalemtıraş ve keyifli yazım deneyimi …

Faber-Castell‘in yılında tasarladığı ve amacı tek bir kalemde, hem silgi, hem kalemtıraş hem de kurşun kalemi bir arada barındırmak olan “İdeal Kalem”; kalite, geleneksellik ve yeniliği bir arada sunuyor. Faber-Castell “İdeal Kalem” yumuşak yazımı ile tek bir kalemde, silgi, kalemtıraş ve keyifli yazım deneyimi yaşatıyor.

Klasik kurşun kalem ile yazmanın verdiği zevkin ilk şartı her zaman ucunun sivri olmasıdır. Faber-Castell “İdeal Kalem” kalemtraşınızı her zaman kaleminizle beraber yanınızda taşımanıza olanak sağlıyor. Ayrıca kalemin arkasında yer alan silgisi sayesinde yazmak, düzeltmek ve açmak için her şey olabilecek en küçük hacimde Faber-Castell “İdeal Kalem”de bir araya geldi.

 

Yumuşak yazıma sahip olan “İdeal Kalem”in kapağı hem kalemin ucunu koruyor, hem kısalan kalemin arkasına takılarak kullanım ömrünü uzatıyor. Siyah, pembe, mavi, lacivert ve vişne rengi bulunan Bold ve Slim İdeal Kalem ile bir klasik olan Castell ’den oluşan 3 farklı çeşidi sayesinde kurşun kalem ile yazı yazmanın keyfine varacaksınız. Bold İdeal Kalem 4,15TL, Slim İdeal Kalem 3,25TL ve Castell İdeal Kalem 22 TL perakende satış fiyatı ile bir tutku haline gelmeye hazırlanıyor.

Faber-Castell’den yepyeni bir ikili

Hayata dokunuşlarıyla renk katan Faber-Castell, Scribero Combi roller ve fosforlu kalemi ile yazım ve işaretlemeyi bir arada sunuyor. Siyah dinamik tarzıyla gen&#;lerin kalem kutularının favori &#;r&#;n&#; olarak yerini alıyor.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, iki özelliği bir arada barından kalemi Scribero ile mükemmel bir yazı deneyimi sunuyor.

 

Rahat tutuş sağlayan ergonomik üçgen gövdesi ile konforlu yazı yazmayı sağlayan Scribero Combi, mavi roller ve sarı fosforlu uçlarıyla kontrastlığı dinamik bir dizaynla buluşturuyor.

 

Scribero Combi mavi roller uç ile not alırken, aynı zamanda sarı fosforlu uç ile notların önemli noktaları işaretlenebiliyor.

 

Farklılığı, kendi tarzını yansıtmayı seven gençlerin yanlarında bulundurmak isteyecekleri Scribero Combi roller kalem 14 TL’den satışa sunuluyor.

ELİNDE KALEM OLAN BİR İNSAN EYLEMSİZ OLAMAZ

• Her 10 t&#;keticiden 9'u Faber-Castell markalı bir &#;r&#;n kullanıyor. • Normal boyuttaki bir ağa&#;tan yaklaşık 72 bin adet kalem yapılıyor. • Bir kurşunkalem yaklaşık 45 bin kelime yazıyor. • Kurşun kalemlerin uzunluk, kalınlık ve sertlik standartlarını ilk defa Faber-Castell oluşturmuş.

Onun işi renklerle, boyalarla, hamurlarla. . . En önemlisi ise yazıya hayat veren onu ölümsüzleştiren "kalemle". . . Zira kendisi de bir kalem aşığı. . . Kalem tutan insanın eylemsiz olmayacağını anlatırken gözlerinin içi parlıyor. İş başında kullandığı kalemlerini bize tanıtırken ise oldukça titiz. . . Kalemlerinin sanki birer ruhu varmış gibi onlara o denli hassas davranıyor. Kimden mi bahsediyoruz? Anadolu Grubu'nun Efes markası çatısı altında 15 yıl pazarlama direktörlüğü yaptıktan sonra grubun bir diğer iştiraki olan Adel Kalemcilik’in başına geçen Evrim Hizaler'den. . . Marketing Magazine olarak Hizaler ile bir araya gelerek kalem tutan insanı, yaşında olan ortakları Faber-Castell'i ve kişisel hedeflerini konuştuk. . .

Zor olmadı mı 15 yıl hizmet verdiğiniz bir sektörü arkonızdo bırakıp yeni bir olana geçiş yapmak?

yılında Adel'de göreve boşladım. Anadolu Grubunun Efes markasının 15 yıl boyunca pazarlama direktörlüğünde çalıştım. Ve 16 yıldır da bu grubun içindeyim. Her iki sektöründe çok farklı dinamikleri var. Ancak kalem işi çok zevkli eğlenceli ve yaratıcılığınızı destekleyen bir ürün. . . Kalem denince üzerine pek düşünülmüyor belki oma ben kendimi kalemsiz düşünemiyorum. Bu yüzden her zaman derim ki "Elinde kalem olan bir insan eylemsiz olamaz". . . öte yandan Faber- Castell markası 45 yıldır Adel'de var olan bir marka. Adel ve Faber-Castell'in yolculuğu yılında şirket kurulduğunda teknik bir anlaşmayla başlamış. yılında ise Faber-Castell'in Adel’e ortak olmasıyla perçinlenmiş. Faber-Castell hem marka hem firma olarak sürdürülebilirliğin bu kadar konuşulduğu bir dönemde kendini ispat etmiş şirketlerden biri yıldır sektörde ve kaleme bugünkü normları kazandırmış, kaleme formunu vermiş bir marka. . .

Yani Adel'de olmak dahi keyifli diyorsunuz.

Her işin kendi içinde olması gereken davranış biçimi var. Pazarladığımız ürünle ilgili bir takım sorumluluklar mevcut. . . Kıyaslamak gerekirse birinde 18 yaş üstü kesime hitap ediyorsunuz, yine sorumlulukların ve etik kuralların yoğun olduğu bir olan. . . Kırtasiye sektörünün en büyük farkı ise insanın doğduğu andan itibaren kullanabileceği her tarzda ürün üretiyorsunuz. İşte Adel'deki güzellik bu. . . Faber-Castell'in marka sloganı "Yaşam boyu arisodaş'tır. Bazı sözler insana klişe gelebilir ama bu çok büyük bir iddiodır. Ortaya böyle bir iddia koyuluyorsa insanın yaşamından ölünceye kadar nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını ne kadarında bunun yanında olabileceğine kafa yorulmalı. . . O yüzden bizim 3 binden fazla ürünümüz ve bir insan ömrü boyunca ilgi alanlarına göre destekleyen bir portföyümüz var. Çünkü insanın olduğu her yerde bir yazım çizim gereci vardır. Kalemin insan için önemi nedir? Bugün fırıncısı da öğretmeni de işçisi de herkes kalem kullanıyor. Bir çocuk için kalem kendini ifade etme aracı. . . İş hayatındaki çoğu birey için ise kalemler kendini ifade ediş tarzı ve çok önemli bir aksesuar. . . Örneğin, her zaman elime geçen bir kalemle yazmak yerine o günkü ruh halimi ifade eden farklı bir renkle yazmak isteyebilirim. Bugün çoğu erkek için ise kalem sınırlı sayıdaki aksesuarların bir parçası ve onları motive edici bir unsur. . .

Peki, anlattığınız bu hedef kitlelerin Adel içindeki yeri nedir?

Adel son 5 yılda cirosunu ikiye katlamış bir şirket. Ürünlerimiz satış dağılımına baktığımız zaman yüzde 70'i okul ve eğitime, yüzde 30'u ise iş dünyasına yönelik satışlar.

Bildiğimiz kadarıyla portföyünüzde bir de dizayn kalemler var. Türkiye'de bu kategoriye ilgi nasıl?

Bildiğimiz kadarıyla portföyünüzde bir de dizayn kalemler var. Türkiye'de bu kategoriye ilgi nasıl?

Türkiye'nin ünlü kalem koleksiyonerleri kimler?

Anadolu Grubu Başkanı Tuncay Özkan tam bir kalem tutkunu. . . Hatta kalem dolu çantasını yanından. ayırmaz. Mario Levi. Doğan Hızlan, Muhidddin Şimşek ve bayileremizden Cemşen'in sahibi Osman Cahit Şen Türkiye'nin kalem koleksiyonerleri olarak bilinen isimlerden birkaçı. .

YIL DEĞİŞMEYEN MODEL YILLIK ŞİRKET, YILLIK MODELLER. . .

MARKA K&#;LT&#;R&#; İ&#;İN &#;RNEK, &#;STELİK &#;R&#;NLERİ KALEM, HALA KENDİNİ İFADE EDİŞİN EN G&#;ZEL ARACI. . .

Hiçbir üründe yıl değişmeyen model olur mu? Başka şirketleri araştırmadım ama Faber-Castell'de var. Bizim çocukluğumuzda da olan hani küt kısmı boyalı köşegen kalemler. . . Aynı özeni, tasarımda üretimde, yıl sürdüren bir şirket. Üstelik "kalem" gibi nispeten basit görünen bir alanda. . . Bu köklü şirket Türkiye'de Anadolu Grubu şirketlerinden Adel Kalemcilik ile 'den bu yana işbirliği içinde. yılından beri de ortak. Adel'in genç genel müdürü Evrim Hizaler zaten tutkulu olduğum bu kalem işinde beni de heyecanlandırdı. Kalem tüm teknolojik gelişmelerle birlikte hala dünyada "yaratıcılığın" en önemli sembolü. . . Hizaler, Faber-Castell'in hem üretim ve tasanm hem de anlayış olarak bu presipleri benimsediğini söylüyor. Çok şey konuştuk ama Hizaler'den ayaküstü birkaç not aktarmak istiyorum: - Biz anlayış olarak elinde "kalem" olan insanın eylemsiz olamayacağını düşünüyoruz. "Klasik bir üründe" ergonomi ve teknolojide önemli yaratıcılıklarla pek çok yeni ürün geliştiriyoruz.

Faber-Castell’in toplam ürün yelpazesi 3. 'e ulaşıyor. Türkiye'de sattığımız ürünlerin yüzde 50'sini burada üretiyoruz. Hedef yatırımları artırmak. Teknoloji evet gelişiyor ama kendini ifade edişin en önemli aracı kalem ve bu durum yeni fonksiyon ve tasarımlarla daha da güçleniyor.

Sporun t&#;m enerjisini ve dinamizmini artık Faber-Castell kalemleri ile yansıtabilirsiniz

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım, işaretleme ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell’in Spor serisi kalemleri ile &#;ocuklar artık okulda her an spor tutkusunu yansıtabilecekler.

Yeni eğitim yılına girerken, spor tutkunlarının vazgeçilmezi olacak olan Faber-Castell’in Spor serisi kurşun kalemleri görücüye çıkıyor. Bu sene çocuklar Faber-Castell’in futbol, basketbol, tenis ve Amerikan futbolu desenlerinden oluşan kalemleriyle sporun tüm enerjisini yaşayacaklar. Ucu kolay açılan ve iz bırakmadan silinen birbirinden renkli Faber-Castell spor serisi kalemlerinin tamamlayıcı ürünleri arasında olan futbol, basketbol, tenis ve Amerikan futbol topu şeklindeki silgiler ile çocuklar içindeki spor aşkını en eğlenceli şekilde yansıtabilecekler.

 

Kalemlerin uçlarının çabuk kırılmasına karşı direncini arttıran özel yapıştırma sistemi ile spor serisi kalemler, bir taraftan da spor yapmanın verdiği dayanıklılığı yansıtıyor. Spor serisi kalemtıraşlar ise kalemleri ile bütün olmalarının yanı sıra standart ölçülerde her türlü kurşun kalem ve boya kalemleri ile kullanılabilir olmaları sayesinde çocuklara pratik çözüm sunuyor.

GRAF VON FABER-CASTELL İLE 'BAŞARIYA İMZA ATANLAR' BULUŞMALARI BAŞLADI

TUTKU VE ZARAFETİ TASARIMLARINDA BİR ARAYA GETİREN GRAF VON FABER-CASTELL, T&#;RKİYE'DE 'GRAF VON FABER-CASTELL İLE BAŞARIYA İMZA ATANLAR' BULUŞMALARININ İLKİNİ GER&#;EKLEŞTİRDİ. İŞ D&#;NYASININ &#;NEMLİ KADIN Y&#;NETİCİLERİNİN YER ALDIĞI TOPLANTIDA TOPLUM G&#;N&#;LL&#;LERİ VAKFI BAŞKANI İBRAHİM BETİL DE KONUK KONUŞMACI OLARAK TECR&#;BELERİNİ PAYLAŞTI

Graf von Faber-Castell, 'Sürdürülebilir Başarı' konulu sohbet toplantılarının ilkini 'Graf von Faber-Castell ile Başarıya İmza Atanlar' konseptiyle gerçekleştirdi. Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler ve Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Ayşe Kırımlı'nın ev sahipliğini yaptığı ve iş dünyasından çok sayıda önemli ismin katıldığı toplantının konuşmacısı başarılı bir işadamı olmanın yanı sıra toplumsal çalışmalarda da yol gösterici kimliğiyle tanınan İbrahim Betil oldu. Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, Graf von Faber-Castell ile 'Başarıya İmza Atanlar' toplantılarında, topluma katkı yapan sürdürülebilir başarıların ilham veren öykülerini paylaşmak ıstedikJerini, bu toplantılara farklı davetli grupları ile önümüzdeki aylarda da devam edeceklerini belirtti. Hizaler toplantıda yılı aşkın geçmişi ile halen Faber-Castell ailesinin 8. kuşak temsilcisinin yönetiminde olan Faber-Castell markasının, çevreye ve insana olan duyarlılığının bir sonucu olarak günümüzde sürdürülebilir başarıyı yakalamış örneklerden biri olduğunun da altını çizdi.

İBRAHİM BETİL'DEN BASARININ SIRLARI. . .

'Sürdürülebilir Başarı: Graf von Faber-Castell ile Başarıya İmza Atanlar' konulu toplantıda konuşan Toplum Gönüllüleri Vakfı Başkanı İbrahim Betil, kurumsal dünyada başarı için iki önemli noktaya işaret etti. Bu alanda başarı için maddi kavnakların yeterli olması gerektiğini belirten Betil, ikinci önemli kaynağın ise insan gücü olduğunu sövledi. "Yönetimde başarıyı elde etmek İçin birlikte çalıştığımız insanlara sorumluluk vermemiz gerekiyor'' diyen Betil, "Birlikte çalıştığımız ve hareket ettiğimiz arkadaşlarımızın katılımcılığını sağlayarak yaratıcılıklarını geliştirmeliyiz. Bunu yapabilen şirketler de başarılı olacaktır" dedi. Sivil toplum örgüt yapılarında birlikte kararlar verildiğini bir hiyerarşinin olmadığını belirten Betil şunlan söyledi: "Ekipteki insanlar hedefe yürürken bir baskıyla hatta bir ödülle değil tam tersine amacı anlayıp bireysel olarak motive olup kendi öz disipliniyle ilerlerse yaygınlık ve başarı sağlanır. Yani katılımcılıktan bahsediyorum. Kararların oluşumunda insanları bu süreç içine katmak gerekir.

" ADEL KALEMCİLİK GENEL MÜDÜRÜ EVRİM HİZALER VE TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI BAŞKANI İBRAHİM BETİL "SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARI İÇİN KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ŞART"

Şirketlerin marka değerlerinin sadece fiyat ve ürün kalitesinden geçmediğine işaret eden İbrahim Betil, kurumların sosyal sorumluluk projelerine yaklaşımının da marka değerine etkisi olduğunu söyledi. İngiltere'de kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları alanında yapılan bir araştırmaya da değinen Betil, "Çalışanlar, şirketlerinin kurumsal sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almasından son derece memnun oluyor. Bu durum çalışanların verimliliğini de doğrudan etkiliyor. Bu nedenle şirketlerin bu alanda ciddi çalışmalar yapması gerekiyor. Bu da başarıyı sürdürülebilir kılan etkenlerin başında yer alıyor" dedi.

İbrahim Betil ‘S&#;rd&#;r&#;lebilir Başarı’nın sırlarını iş kadınlarına anlattı

Tutku ve zarafeti tasarımlarında bir araya getiren Graf von Faber-Castell, T&#;rkiye’de ‘Graf von Faber-Castel ile Başarıya İmza Atanlar’ buluşmasının ilkini ger&#;ekleştirdi. İş d&#;nyasından &#;nemli isimlerin yer aldığı toplantının konuşmacısı İbrahim Betil oldu. Betil, s&#;rd&#;r&#;lebilir başarının sırlarını kadın y&#;neticilerle paylaştı.

Graf von Faber-Castell ‘Sürdürülebilir Başarı’ konulu sohbet toplantılarının ilkini ‘Graf von Faber-Castel ile Başarıya İmza Atanlar’ konseptiyle gerçekleştirdi. Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler ve Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Ayşe Kırımlı’nın ev sahipliğini yaptığı ve iş dünyasından çok sayıda önemli ismin katıldığı toplantının konuşmacısı, başarılı bir işadamı olmanın yanı sıra toplumsal çalışmalarda da yol gösterici kimliğiyle tanınan Sayın İbrahim Betil oldu.

 

Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, ‘Graf von Faber-Castell ile Başarıya İmza Atanlar’ toplantılarında, topluma katkı yapan “sürdürülebilir başarıların” ilham veren öykülerini paylaşmak istediklerini, bu toplantılara farklı davetli grupları ile önümüzdeki aylarda da devam edeceklerini belirtti.

 

‘’Bugün yılı aşkın geçmişi ile halen Faber-Castell ailesinin 8. Kuşak temsilcisinin yönetiminde olan Faber-Castell, çevreye ve insana olan duyarlılığının bir sonucu olarak günümüzde sürdürülebilir başarıyı yakalamış örneklerden biridir.

 

‘Başarı için insan gücü önemli’

 

Sürdürülebilir Başarı; ‘Graf von Faber-Castell ile Başarıya İmza Atanlar’ konulu toplantıda konuşan Toplum Gönüllüleri Vakfı Başkanı Sayın İbrahim Betil, kurumsal dünyada başarı için iki önemli noktaya işaret etti. Bu alanda başarı için maddi kaynakların yeterli olması gerektiğini belirten Betil, ikinci önemli kaynağın ise insan gücü olduğunu söyledi. “Yönetişimde başarıyı elde etmek için birlikte çalıştığımız insanlara sorumluluk vermemiz gerekiyor” diyen Betil, “Birlikte çalıştığımız ve hareket ettiğimiz arkadaşlarımızın katılımcılığını sağlayarak yaratıcılıklarını geliştirmeliyiz. Bunu yapabilen şirketler de başarılı olacaktır” dedi.

 

‘Başarı için katılımcı yaklaşım önemli’

 

Sivil toplum örgüt yapılarında birlikte kararlar verildiğini bir hiyerarşinin olmadığını belirten Betil şunları söyledi: Ekipteki insanlar hedefe yürürken bir baskıyla hatta bir ödülle değil tam tersine amacı anlayıp bireysel olarak motive olup kendi öz disipliniyle ilerlerse yaygınlık ve başarı sağlanır. Yani katılımcılıktan bahsediyorum. Kararların oluşumunda insanları bu süreç içine katmak gerekir.”

‘Sürdürülebilir başarı için KSS şart’

 

Şirketlerin marka değerlerinin sadece fiyat ve ürün kalitesinden geçmediğine işaret eden İbrahim Betil, kurumların sosyal sorumluluk projelerine yaklaşımının da marka değerine etkisi olduğunu söyledi. İngiltere’de kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları alanında yapılan bir araştırmaya da değinen Betil, “Çalışanlar şirketlerinin kurumsal sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almasından son derece memnun oluyor. Bu durum çalışanların verimliliğini de doğrudan etkiliyor. Bu nedenle şirketlerin bu alanda ciddi çalışmalar yapması gerekiyor. Bu da başarıyı sürdürülebilir kılan etkenlerin başında yer alıyor” dedi.

Faber-Castell, &#;ocuklar i&#;in &#;ğretmenlerle El Ele Veriyor

‘Y&#;ksek kaliteli, g&#;venilir &#;r&#;nler’ anlayışı ile &#;alışmalarını s&#;rd&#;ren Faber-Castell, yılında hayata ge&#;irdiği ‘Yaratıcı &#;ocuk, Yaratıcı Beyin’ projesine devam ediyor. Seminerlerin bu yılki ikinci ayağı Ankara’da ger&#;ekleşiyor.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, ilki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ‘Yaratıcı Çocuk, Yaratıcı Beyin’ seminer dizisine devam ediyor. Öğretmenler için hazırlanan seminerin bu yılki konusu ise ‘Çocukların gözünden bakabilmek’

 

Çocukların gelişim ve eğitimine büyük önem veren ve bu konuda projeler geliştiren Faber-Castell, bu yılın ikinci seminerini 18 Mayıs Cumartesi günü, Ankara Crown Plaza gerçekleştiriyor. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Belma Tuğrul’un ‘Çocukların gözünden bakabilmek’ konulu sunumunun ardından, Ressam Faika Şafak ile çeşitli resim tekniklerinden uygulamalar gerçekleştirilecek olan seminerde öğretmenlere çocukların gözünden dünyaya bakabilmeleri anlatılacak.

 

İlçelere bağlı devlet okulu ve özel okullardan çok sayıda ilkokul, anaokulu ve resim öğretmeninin eğitim alacağı seminer sonrası katılımcılara, Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Belma Tuğrul tarafından imzalı katılım sertifikası takdim edilecek.

Graf Von Faber Castell’den annelerin sıcacık d&#;nyasına rengarenk bir dokunuş…

L&#;ks&#; ve tasarımı b&#;t&#;nleştiren Graf Von Faber Castell’in eşsiz kalem koleksiyonu, d&#;nyanın en değerli hazinesi annelere bir &#;m&#;r boyu eşlik etmeye hazırlanıyor. Marka kalemlerin &#;zerine annelerinin isimlerini itinayla işleyerek &#;zel g&#;nde farkındalığını hissettiriyor. Markanın Guilloche adlı orijinal koleksiyonuna ait her bir yazım gereci annelerin değerli kalbini fethetmeye yetiyor.

Kutsal varlığın simgesi annelere sunulan indigo mavisi ve mercan kırmızısı tonundaki orijinal koleksiyon adeta unutulmaz anları ölümsüzleştiriyor. Graf von Faber-Castell Guilloche serisinin rodyum kaplamalı metal kısımları ve 18 ayar beyaz altın uçlu dolma kalemleri, yazma tutkunu annelere sevgiyi anlatmanın en anlamlı yolunu sunuyor.

&#;zel tasarım Platino Wood ile Babanızın Kalbini Kazanın

Bu yıl babanıza kendini &#;nemli hissettirin ve Graf von Faber-Castell’in &#;zel koleksiyon &#;r&#;nlerinden birini hediye edin. Graf von Faber-Castell Platino Wood serisi giyimine olduğu kadar aksesuarlarına da &#;zen g&#;steren babaların tarzına &#;ok yakışacak kalemlerden oluşuyor.

‘Graf von Faber-Castell’ koleksiyonunda yer alan ve kısa zamanda koleksiyonerlerin vazgeçilmezleri arasına giren Intuition Platino serisinden Platino Wood, bu sene babaların vazgeçilmezi oluyor. Kıymetli ağaçlardan üretilen zarif ahşap gövdesi ve konkav formu ile ele mükemmel şekilde oturan Platino Wood, babasına hediye seçmekte zorlananlar için şık bir alternatif oluşturuyor.

 

Platin kaplama metal kısımlar, kızıl kahve bakkam ağacı, koyu kahve grenadilla ağacı, mat siyah abanozdan üretilmiş göz alıcı gövde ve renkleri ile dikkat çeken Platino Wood serisinin dolma kalem, roller, mekanik kurşun kalem ve tükenmez kalem seçenekleri bulunuyor.

 

İnce ve şık tasarımıyla, kalem tutkunu babalar için anlamlı bir hediye seçeneği oluşturan Graf von Faber – Castel Platino Wood serisi kalemler, bu yıl babalara verilecek en anlamlı hediye olacak.

 

Stil sahibi babalar için

 

Gövdesinde hiçbir vida kullanılmayan Platino Wood ince kıvrımlarıyla şıklığı kalite ile buluştururken, rahat bir tutuş sağlıyor. Ahşabın en yalın ve sıcak hali ile birleşen platin kaplı metal kapak, dolma kalem ve roller kalemleri tamamlıyor. Aynı zamanda 18 ayar çift renk altından oluşan uçlarıyla dolma kalemler, lüksü tutku ile birleştiriyor.

 

Intuition Platino Wood kapaklarına isim yazdırılabilen roller ve dolma kalemleri stil sahibi babaların vazgeçilmezi olacak. Graf Von Faber-Castell Platino Wood kalemler, babaların yanından hiç ayırmayacağı ve uzun yıllar kullanabileceği bir hediye seçeneği…

Faber-Castell, &#;ocuklar i&#;in &#;ğretmenlerle El Ele Veriyor &#;ocukların 23 Nisan Neşesine Ortak Oluyor

Faber-Castell, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve &#;ocuk Bayramı’nda t&#;m &#;ocuklara renklerle dolu bir bayram yaşatıyor. &#;ocuklar, Nisan tarihlerinde Şaşkınbakkal ve Buyaka AVM’de Nezih Kırtasiye desteğiyle, yaratıcılıklarını ortaya &#;ıkaracak eğlenceli boyama aktiviteleri ile keyifli birer g&#;n ge&#;irecek.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hem çocuklar hem de aileleri için eğitici ve eğlendirici bir etkinlik düzenliyor. Nisan tarihlerinde, Nezih Kırtasiye desteğiyle, Şaşkınbakkal ve Buyaka AVM’de gerçekleşecek etkinliklerde, Faber-Castell şatosunda çocuklar birbirinden eğlenceli boyama aktiviteleriyle bayramın coşkusunu doyasıya yaşayacak. Markanın birbirinden özel yenilikçi ürünlerinin yer alacağı etkinlikte gerçekleştirilecek boyama, yüz boyama ve sosis balon şişirme aktiviteleriyle çocuklar öğrenirken eğlenecek, aileler ise neşeli saatler geçirecek.

 

Faber-Castell’in geniş ürün gamında hem büyükler, hem de çocuklar için onlarca ürün seçeneği yer alıyor. Suda çözünerek suluboyaya dönüşen Grip Boya Kalemleri, birbirine geçebilen tabletleri sayesinde boyama ile eğlenceyi birleştiren Değiştirilebilir Tablet Suluboyalar, canlı renklere sahip Floresan Pastel Boyalar ve minik ressamların yaratıcılığını geliştiren Jumbo Suluboyalar markanın en dikkat çeken ürünlerinin başında yer alıyor.

Mardinli &#;ocuklar, İstanbul’un renkli d&#;nyasına Faber – Castell ve İstanbul Akvaryum’un desteğiyle karışacak

Eyl&#;l 'de Mardin M&#;zesi'nde Ayşeg&#;l Din&#;k&#;k'&#;n sualtı fotoğraflarından oluşan 'Derin Tutku Sergisi' sırasında Faber Castell ve İstanbul Akvaryum'un katkılarıyla d&#;zenlenen resim yarışmasının sonu&#;ları belli oldu. Yarışmaya katılan ve dereceye giren 12 Mardinli &#;ğrenci &#;d&#;llerini almak &#;zere 22 Nisan'da İstanbul'a geliyor.

Resim yarışmasında başarıları tescillenen öğrenciler, dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri markası Faber-Castell ve İstanbul Akvaryum desteğiyle 22 Nisan'da düzenlenecek bir törenle ödüllerine kavuşacak.

 

Birbirinden değerli jüri üyeleri tarafından 14 Mart tarihinde seçilen 12 resmin dışında toplam 50 adet resim 22 Nisan Mayıs tarihleri arasında üç hafta boyunca İstanbul Akvaryum'da sergilenecek. Dereceye giren ilk 50 çocuğa ise mansiyon ödülü verilecek.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çeşitli etkinlere katılacak öğrenciler için İstanbul'u daha yakından tanımaları adına 3 günlük bir gezi programı da düzenlenecek.

 

Jüri üyeleri arasında Ayşe Sözeri Cemal, Berrak Barut, Zuhal Şeker, Çağdaş Ertuna, Emine Özilhan, Ferhan İstanbullu, Gül Oğuz, Doç. Gülten İmamoğlu, İnci Aksoy, Melda Narmanlı Çimen, Dr. Nazan Ölçer, Oya Eczacıbaşı, Dr. Özlem Cankurtaran, Prof. Nurhan Atasoy, Şeyma Doğramacı, Mustafa Taviloğlu, Zeynep Fadıllıoğlu, Arhan Kayar ve Sunay Akın gibi isimler bulundu.

 

Derin Tutku Hakkında

 

Endonezya'nın Sulawesi adasındaki eşsiz sualtı dünyasını ve canlılarını kendi objektifinden yansıtan Ayşegül Dinçkök'ün bu sergi ile en büyük amacı, deniz görmemiş gençlere ve çocuklara dokunabilmek, pek çoğunun uzak olduğu bu büyülü dünya ile onları tanıştırabilmek ve çevre bilincini geliştirmekti. Sergilenen fotoğrafların satışından elde edilen gelirler Sualtı Araştırmaları Derneği'nin "Ege'nin Kadın Balıkçıları" projesine aktarılarak, zor şartlarda çalışmakta olan kadın balıkçıların iş ve yaşam standartlarını iyileştirmek için kullanılmıştır. Satıştan elde edilen gelirin bir kısmı ise Yarım Kalan Hayatlar projesine aktarılmıştır. Nisan 'de İstanbul'da gerçekleştirildikten sonra Eylül ayında Mardin'e taşınan sergi Anadolu'nun deniz görmemiş çocuklarına da ulaştırılmış ve Faber-Castell desteğiyle Mardin'deki ilköğretim çocukları arasında bir resim yarışması düzenlenmiştir. Serginin yılında da Anadolu'nun değişik illerine taşınması hedeflenmektedir.

 

Ayşegül Dinçkök Hakkında

 

Lisanslı yüzücü olan Ayşegül Dinçkök başladığı dalış sporuyla birlikte su altında gördüğü her şeyi paylaşmak için fotoğraf çekmeye başladı. İlk sualtı fotoğraf sergisi "Derin Tutku"yu Nisan 'de MSGSÜ Tophane-i Amire Tek Kubbe Binası'nda gerçekleştirdikten sonra aynı sergiyi Eylül ayında Mardin Müze'sine taşımıştır. Mayıs ayında Van'a taşınacak serginin önümüzdeki yıllarda da Anadolu'nun değişik illerine taşınması hedeflenmektedir.

Mario Levi “Aşkı Yazmayı ve Aşkı Yazanları” anlattı

Şubat Sevgililer G&#;n&#;’nde Tutku ve Zerafet” simgesi Graf von Faber- Castell’in ev sahipliğinde cemiyet hayatının &#;nde gelen isimleri, Mario Levi ile edebiyat d&#;nyasında aşkın sihrini keşfetti.

Graf von Faber-Castell ev sahipliğinde Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşen davete, aralarında Ayşegül Dinçkök, Ayşe Kucuroğlu, Etel Baler, Burcu Hanif, Feryal Gülman, Meral Yazıcı, Zeynep Üstünel, Sitare Akdilek gibi çok özel isimlerin de bulunduğu cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

 

Kont Anton Wolfgang von Faber-Castell’in, geçmişi yeniden keşfetmek ve bunu geleceğe, kusursuz tasarım ve yeni teknoloji ile taşıma tutkusunun sonucu doğan Graf von Faber-Castell Markasının 14 Şubat Sevgililer Günü için Four Seasons Hotel Bosphorus’un eşsiz atmosferinde gerçekleştirdiği davette yazar Mario Levi; St Petersburg’un buz tutmuş tundralarından Dublin’in arka sokak publarına, Londra’nın kırsalından Küba’nın balıkçı kasabalarına uzanan bir coğrafyada ”Edebiyat Dünyasında Aşkı Yazmayı ve Aşkı Yazanları” anlattı.

 

“Aslında hepimizin hayattaki en büyük amacı bir ‘iz’ bırakmak Kimimiz bunu hayata geçirdiğimiz projelerle, kimimiz ise sevdiklerimizin, dostlarımızın gönüllerinde yer edinen hatıralarla başarıyoruz. Kimi aşkını kalemle anlatır kimi kalem aşkını içinde taşır. İşte bu nedenle Sevgililer Günü’nde Türkçemizde aşkı yazmayı en güzel başaran isimlerden bir olan Mario Levi ile birlikteyiz” diyerek söze başlayan Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, konuklara böylesine özel bir günde Graf von Faber Castell ile birlikte oldukları için teşekkür etti.

 

Aşkı simgeleyen ikramlar eşliğinde Mario Levi’yi dinleyen ve bu romantik sohbete katılanlar arasında yapılan sürpriz çekilişi kazanan bir konuğa, özenle seçilmiş malzemelerin, fonksiyonellik ve mükemmel estetiğin birleşimi Graf von Faber-Castell Slim Line kalem hediye edildi.

Faber-Castell’le rengarek d&#;nyalara yolculuk

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım, işaretleme ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell’in hem suluboya hem de kuru boya kalemi olarak kullanılabilen Aquarell Boya Kalemleri ve farklı rengi bulunan Polychromos Pastel Boya ile unutulmaz resimlere imza atın

Parlak ve kalıcı rengi bulunan Faber-Castell Albrecht Dürer Aquarell Boya Kalemleri, resimlerinize farklı bir soluk getiriyor. Yumuşak ve suda çözünebilen özelliği ile hem suluboya hem de boya kalemi olarak kullanılabilen Faber-Castell Albrecht Dürer Aquarell Boya Kalemleri, içerdiği yüksek kaliteli pigmentlerle ve solmaya karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. 12, 24, 36, 60 ve farklı renkten oluşan setleri metal kutuda satışa sunulan Faber-Castell Albrecht Dürer Aquarell Boya Kalemleri, koleksiyonerler için rengi kapsayan kaliteli maun ağaç kutusuyla da göz kamaştırıyor. Faber-Castell Albrecht Dürer Aquarell Boya kalemi setlerinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 40 TL ile TL arasında değişiyor.

 

Yumuşak ve kalıcı pastel boya: Faber-Castell Polychromos

 

Faber-Castell, toplam rengi bulunan Faber-Castell Polychromos Pastel Boya Kalemleri'ni metal ve karton kutularda 12, 24, 36, 60 ve renk seçeneği ile setler halinde beğeniye sunuyor. rengi kapsayan kaliteli maun ağaç kutusuyla satışa sunulan Polychromos Pastel Boya Kalemleri yumuşak ve kalıcı renklere sahip.

 

Yüksek kaliteli pigmentler boyanın örtücülüğünü artırırken, ışığa dayanıklı olma özelliğiyse renklerin uzun süre canlı kalmasını sağlıyor. Yumuşak ucu ile kullanım kolaylığı sağlayan Faber-Castell Polychromos Pastel Boya Kalemleri'nin ucu, kalemtıraşla açılabiliyor. Özel bir sistemle üretilen kalemlerin ucu kırılmaya ve suya karşı dayanıklıdır. Yumuşak ucu sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Faber-Castell Polychromos Pastel Boya Kalemleri'ni 44 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

S&#;mestr tatili Faber-Castell’le renkleniyor

S&#;mestr tatilinde &#;ocuklara en g&#;zel karne hediyesi Faber-Castell’den. Tatil boyunca &#;ocuklar Faber Castell’in Floresan Pastell Boya ve Jumbo Suluboya &#;r&#;nleriyle eğlenceli ve yaratıcı zaman ge&#;irecekler.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, çocukların renkli dünyasına tatil boyunca ortak olmaya devam ediyor. Faber-Castell Floresan Pastel Boya ve Jumbo Suluboya ürünleriyle çocuklar hayal dünyalarını yansıtan resimleri sömestr tatilinde keyifle yapacak.

 

Parlak ve örtücü renkleriyle hayal güçlerini en iyi şekilde resmetmelerini sağlayan Faber-Castell Jumbo suluboya, iki paletindeki altı floresan, altı normal renk ile yaratıcılığın sınırlarını zorlayan çocukların resimlerini zenginleştiriyor. Standart suluboyalardan farklı olarak Faber-Castell Jumbo suluboya, 40 mm çapındaki daha geniş tabletleri ile çocukların en sevdikleri renkleri kolayca kullanmalarını sağlarken, kapağın üzerindeki özel tasarım su haznesi ve fırçasıyla, küçük ressamlara tam bir boyama seti sunuyor.

 

Çocukların eğlenerek resim yapmaları için ideal olan Faber-Castell’in Floresan Pastel Boya Setikağıt, karton, tahta ve taş üzerine kolayca uygulanabiliyor. Canlı ve örtücü floresan renkleriyle en iyi şekilde resim yapmayı sağlayan Faber-CastellFloresan Pastel Boya Seti, renk karışımları çeşitlemeleriyle çocukların yaratıcılıklarını geliştirirken resimlerini zenginleştiriyor.

 

Faber-Castell’in diğer tüm boyama ürünleri gibi Jumbo suluboya ve Floresan Pastel Boya Setide Türkiye ve dünya çapında akredite bir laboratuvar olan SGS Laboratuvarları’nda testlere tabi tutularak, çocukların sağlığı için ürün güvenliği konusunda test ediliyor. Böylece çocuklara ulaşan boyama ürünleri, anne-babalar tarafından gönül rahatlığıyla satın alınmaları için ulusal ve uluslararası tüm standartlara uygun olarak üretiliyor.

Aşkınızı Kaleme Alın

Graf von Faber-Castell’in tasarım harikası yeni Guilloche Cisel&#; serisi, sadelikteki şıklığıyla aşkınızı yansıtabileceğiniz eşsiz bir hediye! Sevgililer g&#;n&#;nde aşkınızı anlatmanın en &#;ekici yolu sıradan c&#;mleleri aşka d&#;n&#;şt&#;rmektir…

Tasarımı ve tarzı ile farklılık yaratan ürünler sunan Graf von Faber-Castell, koleksiyonunun yeni serisi Guilloche Ciselé kalemleri sevgilinize armağan edebileceğiniz muhteşem bir hediye.. Mücevher gibi incelikle işlenen özel seri, derin, mat yüzeyler, parlak işlemelerle birlikte eşsiz ve çekici görünüşüyle Guilloche Ciselé serisinden sevgilinize hediye ederek özel hissettirebilirsiniz.

 

Özenle seçilmiş materyaller, fonksiyonellik ve estetiği uyum içinde eşsiz bir yorumla buluşturan balıksırtı desenli, koyu antrasit renkli Graf von Faber-Castell Guilloche Ciselé serisinde, cilalı, rodyum kaplamalı kapak, uç bölüm ve tutma yeri, gövde ile güzel bir kontrast oluşturuyor.

 

Seri mükemmel bir dörtlüden oluşuyor: mekanik kurşun kalem, tükenmez kalem, roller kalem ile kalem meraklılarını çok memnun edecek olan rodyum kaplı, 18 ayar altın kalem ucu ve kartuş dönüştürme sistemi olan bir dolma kalem.

Bir tarzın olsun, kalemin ve ucu ona uysun!

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım, işaretleme ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell’in kalemin elden kaymasını &#;nleyen noktalı yapısıyla, kolay tutuş &#;zelliğine sahip Grip Versatil ve T&#;kenmez kalemleri ile not almak keyifli hale geliyor.

mm ile mm mekanik kurşun kalemler için Grip ’lik Tüp içerisindeki, 60 mm uzunluğundaki uç ile yazı yazmanın da zevkine varacaksınız.

 

Faber-Castell, yılın en moda renklerini yansıtan Grip Versatil kalemleri ve Tükenmez kalemleri ile dersleri rengarenk ve keyifli hale getiriyor. Her zaman tarzlarıyla öne çıkmayı tercih edenlere eşlik eden kalem uçları ile rahatça kavramaya yardımcı olan noktalı yapısıyla da uzun süre not almayı kolaylaştırıyor. Farklı ve canlı renk seçenekleri sunan Faber-Castell Grip kalemleri, yazarken keyif almak için alternatif arayanların tercihi oluyor. 18 TL’den başlayan Faber-Castell Grip kalemlerini sakın kaçırmayın!

 

Faber-Castell’in Grip Min ’lik kırmızı, mavi, pembe, açık mavi ve beyaz tüp renk seçenekleriyle sınıfın gözdesi olacaksınız! Ders anında soluksuzca yazı yazabileceğiniz ve uzun dönemde rahatça kullanabileceğiniz kalem uçları ile yazı yazmak artık çok kolay. Her tüp içinde adet min bulunan Grip Min Tüp ile ders notlarınız biter, kalem uçlarınız bitmez.

 

Grip Min ’lik Tüp’e TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Kalbiniz &#;r&#;nleriniz i&#;in &#;arpmalı

Yılda 2 milyar kalem &#;reten &#;nl&#; kırtasiye markası Faber-CastelPin başındaki Kont AntonWolfgang von Faber-Castell: "&#;nemli olan, işinizi ciddiye almanız. Kalbiniz &#;r&#;nleriniz i&#;in &#;arpmalı. Hakiki bir sevgi duymuyorsanız, &#;nemli bir fırsatı ka&#;ırmış olursunuz. Eğer tepedeki kişi, &#;r&#;nleriyle ger&#;ekten ilgileniyorsa, o zaman işler farklı y&#;r&#;r"

Dünyanın en büyük ve en eski kurşun kalem üreticisi Faber-Castell, yılda 2 milyar kalem üretiyor. Yazı, boyama ve çizim için geliştirdiği 2 bin çeşitlik bir ürün yelpazesine sahip. Dünya çapında 7 bin çalışanı ve yıllık milyon euro cirosu var. 'de Almanya'nın Nürnberg kenti yakınlarındaki Stein'de Caspar Faber isimli bir mobilya ustası tarafından kurulan Faber-Castell'in başında, 'dan beri ailenin sekizinci kuşağından Kont Anton Wolfgang von Faber-Castell var. Geçtiğimiz günlerde, Kont Faber-Castell'le, Stein'daki şatosunda Milliyet için bir söyleşi yaptık. Melisa Eliyeşil'le evlenen Charles von Faber-Castell'in babası olan Kont Faber-Castell'e küresel bir aile şirketini yönetmenin sırlarını sordum.

Siz sekizinci neslin temsilcisi olarak markanızı ileri götürmek için neler yapıyorsunuz?

Sürekli öğreniyorum. Yeni bir strateji yapmam gerekmiyor. Sadece geçmişe bakıyor ve geçmişte başlatılanları sürdürüyorum. Marka özümüze yansımış olan temel değerlerimiz değişmiyor. Sadece yıl önce yapılanların üzerine, çevreye duyarlılık gibi yeni konular eklememiz ve yeni döneme uyum sağlamamız gerekiyor. Daha iyi ürün, daha yüksek fiyat .

Aile şirketlerinin çok azı, geçmiş değerlerini koruyarak büyümeyi başarıyor. Sizin sırrınız nedir?

Her yeni nesil, işi yapabilecek kapasiteye ve isteğe sahip olmalı. Sadece işi yönetmek değil, şirketi geleceğe taşımakla da sorumlu olmalı. Bu da ailenin rolünün ne olduğu sorusuna bizi getiriyor. Bir aile şirketinde ayakta kalmak istiyorsanız, başarısı kanıtlanmış değerlere sıkı sıkıya tutunmanız gerekir. Aile şirketi olarak çevrenizdeki insanlara ve topluma karşı daha fazla sorumluluk hissediyorsunuz. Bir aile şirketini, yatırımcıların çalışanların işten çıkarılmalarını alkışladığı bir küresel şirket gibi yönetemezsiniz.

Bu işte en önemli olan şey nedir?

Önemli olan, işinizi ciddiye almanız ve işe sahip çıkmanızdır. Kalbiniz ürünleriniz için çarpmalı. Eğer hakiki bir sevgi ve ilgi duymuyorsanız, en azından önemli bir fırsatı kaçırmış olursunuz. Bir şirketin tepesindeki kişi, ürünleriyle ilgileniyorsa, o zaman işler farklı yürüyor. Günün sonunda kaderinizi belirleyen en önemli faktör; müşterilerinizin beklentilerinden de fazlasını buldukları ürünler yapmanız. Anahtar başarı faktörü bu. Başarının sırrı fiyat rekabeti yapmakta değil, katma değerli ürünler sunabilmekte. Ben daha iyi bir ürün sunabiliyorsam, daha yüksek bir fiyat talep edebilirim.

Dağıtım ne durumda?

Bugünlerde en büyük sorunlar dağıtımda yaşanıyor. Büyük zincir mağazalar, tüm kârınızı almaya çalışıyorlar. Bu kısırdöngü içine girmemek, bağımlı hale gelmemek gerekir. 20 yıl önce biz de bu sarmala girmiştik. Öyle ki artık taleplere hayır diyemez hale gelmiştik. Başarılı olmak için hayır diyebilecek güçte olmanız gerekir. Biz Faber-Castell olarak, "Eğer başka ürünleri istiyorsanız, onlarla çalışın ancak biz bunları yapmayız" diyebiliyoruz. Bize şantaj yapılmasına izin vermiyoruz. Büyük zincirlerle çalışırken güçlü bir markanız yoksa sorun yaşama tehlikeniz var.

Ne kadar risk alıyorsunuz?

Ben sadece "hesaplanmış risk" alıyorum. Denemeden yeni iş yaratamazsınız. 'larda markamızı yeniden lanse ettik. Risk alarak, "premium" ürünlere geçtiğimizi duyurduk. İnsanlar "Bu lüks ürünlere neden geçiyorsunuz? Çok pahalılar" yorumunu yaptı. Bu hesaplı bir riskti. Hedef kitle gruplarıyla çalışmalar yapmıştık. Bir başarısızlık da olabilirdi ancak ben başarılı olacağımıza emindim. Yeni satış noktaları oluşturdum. Doğru becerilere sahip insanları işe almak gerekli. Ancak başarıyı belirleyen en önemli faktörün şans olduğunu da unutmamak lazım.

Türkiye en önemli ikinci Pazar

Türkiye'de Adel Kalemcilikle ortaklığınız nasıl gidiyor?

Türkiye'deki yatırımımız çok başarılı. Eğer şanslı olmak istiyorsanız, doğru zamanda, doğru kişileri işe almanız gerekiyor. Biz Türkiye'de ilk günden itibaren adım adım büyüdük. Türkiye, bizim küresel olarak en önemli ikinci pazarımız. Eşsiz bir büyüme öykümüz var. Adel bir başarı öyküsü.

Sadık müşteriler ve sadık çalışanlar yaratmanın sırn ne?

Sadakat sözcüğünü dikkatli kullanmak gerek. Yapacağınız en iyi şey, iyi ürünlerinizin olmasıdır. Günümüzde müşteriler sadık değiller. En iyi ürünleri arıyorlar. En iyi ürünü siz sunmazasnız, başkasına gidiyorlar. Ben de müşterilerden sadakat değil, ürünlerimize daha yüksek fiyat ödemelerini bekliyorum. Şirket içinde sadakat çok önemli. İnsanlar ikna oldukları için sadık olmalı, öyle olmak zorunda kaldıkları için değil. Şirketin değerlerinin doğru olduğuna inanmalılar. Nihai tüketiciler en önemlisi. Çalışanların düşünceleri, sektörün tavsiyelerinden daha da önemli olan tek şey nihai müşterinin beklentileridir. Onlardan yola çıkarsanız ve doğru adımlan atarsanız, gerisi zaten kendiliğinden gelecektir. Büyük şirketlerin satın alma bölümlerine bakarak karar verirseniz, işiniz zor.

Müşterileriniz sizin reklamınızı yapıyor. . .

Çok reklam yapabilirsiniz, ancak en önemlisi ürününüzü denetmenizdir. Ürünüz ne kadar çok kişinin elinde olursa, başarı şansınız o kadar artıyor. Biz her zaman alanların, ürünlerimizin farkını hissetmelerini istedik. Eğer çocuklar bizim boyalarımızdan hoşlanırsa, onu hatırlarlar. Aynı şekilde kötü ürünümüz varsa, bunu da asla unutmazlar. Bizim yıllardır sürdürdüğümüz "yaşam boyu arkadaş" yaklaşımımız çok önemli. Bir çocuğa markamızı sevdirmeyi başarır ve hafızasında olumlu bir yer edinebilirsek, o çocuk büyüdüğü zaman da bizim ürünlerimizi almayı sürdürecektir.

Oğlum Charles çok akıllı ama sadece akıl yetmez

Markanızı başka alanlara yaymayı, genişlemeyi düşünüyor musunuz?

Bu soruyu bana 30 yıl önce sormuş olsaydınız, "Evet, işimizi çeşitlendirmemiz gerekir" diye cevap verebilirdim. O zamanlar, gelecekle ilgili daha kaygılıydım. Siyah kurşun kalem, nesli tükenmekte olan bir ürün gibiydi. Bugün, 30 yıl sonra içim çok daha rahat. Ticari başarımızın büyük bir bölümü işimizin özüne odaklanmamızdan kaynaklandı. İşimizin özünü destekleyen aksesuarlara önem verdik. Kalem açacağı, silgi, boya gibi. . . Bunlar insanların çok ilgilenmediği önemsiz, çekici olmayan ürünler olabilir ama biz özen gösterdik. Warren Buffett'm dediği gibi "Alkışlanan yatırımlardan korkun, en iyi yatırımlar, dinleyenleri esneten yatırımlardır. " Biz "Bir kalemtıraşı veya bir silgiyi nasıl çekici kılarız?" diye yola çıktık. Benim öğrendiğim en önemli ders, en basit ürünü bile çok çekici kılabileceğinizdir.

Neler yapmayacaksınız?

Asla elektronik işine girmeyeceğim. Bir ticaret unsuru olarak kullanabilirim, ancak, asla elektronik üretimi yapmayacağım. Bu bir intihar olur. Biz bu dersi aldık. sonundaki krizde rakiplerimiz de öğrendi. Bir alana erken girmek tehlikeli. Tasarımların bilgisayar destekli yapılır hale geldiği yıllarda, rakiplerimiz zorlandı. Biz zorlanmadık, çünkü o sıralar renkli ürünlere, boyalı kalemlere geçişe başlamıştık. Yaratıcı, oyun ve öğrenme ürünlerine yönlenmiştik. Bizim Faber-Castell markasını genişletmeye ihtiyacımız yok.

Gelecek nesilleri göreve nasıl hazırlıyorsunuz?

Kardeşim bana "Oğlunu karşına al, işi öğret" diyor. Bence, Charles, benim yaptığımı yapmalı. İşi nihai tüketiciden öğrenmeli. Piyasaya bakmalı. Önce, ürünlere gerçek bir ilgi duyması, satış ekibiyle konuşması ve başarı için neler gerektiğini kendisinin anlaması gerekiyor. Oğlum akıllı ama akıl tek başına yeterli değil. İşi öğrenmesi gerekir. İşi bilmek, insanlarla geçinebilmeyi bilmek demek. Sadece bir şirketi değil, tüm bölümleri de yönetebilmek, zor bir satın alıcıyla karşı karşıya oturup pazarlık ederek onu sizin ürününüzü almaya ikna edebilmek, en önemlisi asla kibirli olmamak demek.

Faber-Castell VitrinYarışması’nın birincilik &#;d&#;l&#; Akdeniz B&#;lgesi’nin…

D&#;nyaca &#;nl&#; yazım, işaretleme ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell'in seafoodplus.info d&#;zenlediği 'Vitrin Yarışması'nın kazananları belli oldu. Adel Kalemcilik Genel M&#;d&#;rl&#;ğ&#; binasında ger&#;ekleşen &#;d&#;l t&#;reninde ilk 3'e giren kırtasiye perakencilerine &#;d&#;ller takdim edildi.

Türkiye genelinde seçilen ilk 3 kırtasiye perakendecisi sırasıyla , ve TL değerinde ürün ve Toshiba Notebook, Ipad2 ve Blackberry cep telefonu hediyeleriyle ödüllendirildi.

 

Faber-Castell'in ikinci kez düzenlediği 'Vitrin Yarışması'nda seçkin bir jüri tarafından yapılan değerlendirmede, Akdeniz Bölgesi'nden Ercanlar Kırtasiye birinci seçilirken, ikinciliği Ege Bölgesi'nden Birlik Kırtasiye, üçüncülüğü ise Karadeniz Bölgesi'nden Gökhan Kırtasiye aldı.

 

Türkiye'nin 7 bölgesinden toplam perakendecinin katıldığı yarışmada, mağaza vitrinini en yaratıcı şekilde düzenleyen kırtasiye perakendecileri ön plana çıktı. Dereceye girenlere sırasıyla , ve TL değerinde ürün ve Toshiba Notebook Satellite LG, IpadG, WI-FI 16 GB ve Blackberry Bold cep telefonu hediye edildi.

 

Faber-Castell markalı ürünlerin ve promosyon malzemelerinin kullanıldığı Vitrin Yarışması'nda Türkiye genelinin yanı sıra bölge genelinde de seçilen ilk 3 kırtasiye perakendecisi de sırasıyla , ve TL değerinde ürünle ödüllendirildi.

 

Yarışmanın jürisi, Adel Kalemcilik A.Ş. Pazarlama Müdürü Anıl Atal, Adel Kalemcilik A.Ş. Satış Müdürü Kemal Akyüzlü, Ünite İletişim-Pazarlama İletişimi Grup Koordinatörü Ela Belül, Lowe Dijital Grup Direktörü Onur Çakı ve Dreambox Kurucusu ve Kreatif Direktörü Çağrı Öztoksoy'dan oluştu.

 

Ödül kazanan yarışmacıların isimlerine ve vitrin görsellerine seafoodplus.info web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Faber-Castell at&#;lyelerinde yeni yıla renkli kutlama!

Hem yaratıcılıklarını sergilemek, hem de el becerini geliştirmek isteyen t&#;m &#;ocukları 22 Aralık Cumartesi g&#;n&#; Rahmi M. Ko&#; M&#;zesi ve İstanbul Oyuncak M&#;zesi'nde d&#;zenlenecek Faber-Castell'in at&#;lye etkinliklerine bekliyoruz! İsterseniz yaratıcı enerjinizi kullanarak yılbaşı ağacınızı aydınlatın, isterseniz rengarenk hayallerle kendi hayal kahramanınızı yaratın!

Etkinlik: "Yılın Başı, Yılbaşı Ağacı" Enerji Atölyesi
Yer: Rahmi M. Koç Müzesi Eğitim Birimi / Fenerbahçe Vapuru
Tarih: 22 Aralık , Cumartesi
Saat
Yaş Grubu:

 

Etkinlik detayı: Rahmi M. Koç Müzesi Eğitim Birimi ve uzman eğitimciler eşliğinde, 9 – 12 yaş arasındaki çocuklar, kendi yılbaşı ağaçlarını yaparak ışıkla süsleyecekler! Çocuklar çam ağaçlarını hazırlarken basit devrenin mantığı öğrenerek, enerji dünyasında dolaşacak ve kablolarla dans edecek; yılbaşına özel sadece bir kez gerçekleşecek bu atölyede diğer arkadaşlarıyla birlikte çok eğlenceli vakit geçirecekler!

 

Rahmi M. Koç Müzesi'ndeki "Yılın Başı, Yılbaşı Ağacı" Enerji Atölyesi'ne katılmak için seafoodplus.info üzerinden temin edilebilir. Atölye için kişi başı katılım ücreti 50 TL'dir.

 

Etkinlik: "Hayvanlardan Öyküler"
Yer: İstanbul Oyuncak Müzesi
Tarih: 22 Aralık Cumartesi
Saat (4 – 6 yaş grubu) / ( yaş grubu)
Yaş Grubu:

 

Etkinlik detayı: İstanbul Oyuncak Müzesi "Hayvanlardan Öyküler" adlı atölye çalışmasında çocuklar, her ay kendi hayal ürünü kahramanlarıyla farklı dünyalar yaratacaklar . Aralık ayındaki ilk atölye çalışmasında çocuklar, öykülerin kahramanları olan hayvanlara kulak verecekler. İnsanlar ve hayvalar arasında geçmişten günümüze gelişen hikayeler işlenecek. En sevdikleri hayvalarla ilgili çalışmalar yaparken, onlarla ilgii bilmedikleri şeyleri öğrenecekler.

 

Faber-Castell'in İstanbul Oyuncak Müzesi'ndeki "Hayvanlardan Öyküler" adlı atölye çalışması müze ziyaretçilerine ücretsiz. Tam giriş ücreti 10 TL, indirimli giriş ücreti 7 TL. Katılım için rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Tel: () 45 50 – 51

B&#;y&#;leyici şıklığıyla Guilloche Cisel&#;, eşsiz bir yılbaşı hediyesi…

Graf von Faber-Castell koleksiyonunun tasarım harikası yeni &#;r&#;n&#; Guilloche Cisel&#; serisi, sadelikteki sıklığıyla b&#;y&#;l&#; bir yılbaşı hediyesine d&#;n&#;ş&#;yor. M&#;cevher gibi incelikle işlenen &#;zel seri, derin, mat y&#;zeyler, parlak işlemelerle birlikte eşsiz ve &#;ekici g&#;r&#;n&#;ş&#;yle sıradan c&#;mleleri sanata d&#;n&#;şt&#;r&#;yor. M&#;kemmel d&#;rtl&#;den oluşan yeni seride, kurşun kalem, t&#;kenmez kalem, roller kalem ve dolma kalem bulunuyor.

Tasarımı ve tarzı ile farklılık yaratan ürünler sunan Graf von Faber-Castell, koleksiyonunun yeni serisi Guilloche Ciselé kalemi muhteşem bir yılbaşı hediyesi olarak göz kamaştırıyor. Balıksırtı desenli koyu renk antrasit içerisinde sunulan Graf von Faber-Castell’in yeni serisi, derin, mat yüzeyler, parlak işlemelerle birlikte eşsiz ve çekici bir görünüm ile şıklığını tamamlıyor.

 

Özenle seçilmiş materyaller, fonksiyonellik ve estetiği uyum içinde eşsiz bir yorumla buluşturan Graf von Faber-Castell Guilloche Ciselé serisinde, cilalı, rodyum kaplamalı kapak, uç bölüm ve tutma yeri, gövde ile güzel bir kontrast oluşturuyor.

 

Seri mükemmel bir dörtlüden oluşuyor: mekanik kurşun kalem, tükenmez kalem, roller kalem ile kalem meraklılarını çok memnun edecek olan rodyum kaplı, 18 ayar altın kalem ucu ve kartuş dönüştürme sistemi olan bir dolma kalem.

 

Yılbaşında sevdiklerinize çok özel bir hediye vermek ve yeni yılda kendi hikayelerini yazmasını istiyorsanız tercihinizi“Graf von Faber-Castell Guilloche Ciselé” ‘den yana kullanın. Seçkin satış noktalarında; dolma kalemi euro, roller kalem euro, versatil ve tükenmez kalemi euro’ya sahip olabilirsiniz.

Sonsuzluk, İyi Şans ve Zenginliğin Sembol&#; Graf von Faber-Castell Yılın Kalemi

Faber-Castell’in, altın varak ve meşe ağacını bir araya getiren en &#;zel &#;r&#;n&#; ‘Graf von Faber-Castell Yılın Kalemi ’, g&#;z alıcı tasarımıyla en &#;zel anlarınızı &#;l&#;ms&#;zleştiriyor. 8 bin yıl bataklıklarda g&#;m&#;l&#; kalan meşenin esrarengiz g&#;zelliği ile altının parlaklığının kusursuz birleşimi olan Graf von Faber-Castell Yılın Kalemi , sonsuzluğu ve zenginliği sembolize ediyor.

Yüzlerce hikayeyi çizgilerinde barındıran derin dokusu ve bin yıllara dayanan geçmişiyle sonsuzluğun sembolü bataklık meşesi ile insanoğlunu büyüleyen, uğruna nice savaşlar verdiği altın bir araya gelerek Graf von Faber-Castell Yılın Kalemi ’yi yarattılar. ’ten bu yana her yıl işinin ustası zanaatkarlar; mamut dişi, amber veya vatoz derisi gibi çok özel materyalleri bir araya getirerek olağanüstü dolma kalemler üretiyorlar. İşte Faber-Castell’in kez ürettiği Graf von Faber-Castell Yılın Kalemi ’de de yine birbirine zıt iki malzemeyi buluşturdu: Sonsuzluğun sembolü meşe ağacı ve iyi şans sembolü altın.

 

Bu sanat eseri dolma kalemin M, F ve B ölçülerinde ve 18 ayar çift renkli altın uçlarının her biri, elle ayarlanabiliyor. Tüm metal parçaların 24 ayar altın kaplama olduğu Graf von Faber Castell Yılın Kalemi , kapak içerisinde yer alan satranç tahtası deseninde, limon rengi değerli sitrin taşıyla taçlandırılıyor.

 

avro değerindeki Graf von Faber-Castell Yılın Kalemi ’ye tüm dünyada sadece kişi sahip olabilecek.

 

Graf von Faber-Castell hakkında

 

Graf von Faber-Castell koleksiyonundaki tüm kalemler, yüksek kalitede el işçiliği ile diğer kalemlerden farklılık göstermektedir. yılından bu yana, bu iddia “Yılın Kalemi” serisi ile özdeşleşmiştir. Sınırlı sayıda üretilen “Yılın Kalemleri”, fildişi, amber ve at yelesi gibi son derece özel natürel malzemelerden özel olarak hazırlanmaktadır.

Faber-Castell’e s&#;rd&#;r&#;lebilirlik &#;d&#;l&#;

T&#;rk t&#;keticilerinin &#;r&#;nlerini yıllardır g&#;venle kullandığı d&#;nyaca &#;nl&#; yazım, işaretleme ve boyama gere&#;leri firması Faber-Castell s&#;rd&#;r&#;lebilirlik alanındaki &#;alışmalarından dolayı bir kez daha &#;d&#;llendirildi.

ADEL Kalemcilik, dünyaca ünlü yazım gereçleri firması Alman Faber-Castell'in ürünlerini yılından beri Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Türkiye'de olduğu gibi, bütün ülkelerde dünyaca ünlü yazım, boyama ve işaretleme firması Faber-Castell‘in ismi güven ve sosyal, çevresel sorumlulukla birlikte anılıyor. Bu özelliklerinden dolayı pek çok kez ödüle layık görülen Faber-Castell, geçtiğimiz günlerde markasının temel değerlerinden biri olan sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarından dolayı bir kez daha ödüllendirildi. Faber-Castell Brezilya'nın en büyük endüstriyel yenilenebilir enerji kullanıcılarının belirlendiği liste olan Kurumsal Yenilenebilir Enerji Endeksi'nde (CREX) 19 Brezilyalı şirketi geride bırakarak en üst sırada yer aldı. Faber-Castell yılındaki güç gereksinimlerinin yüzde 'ünü alternatif yenilenebilir kaynaklardan sağlaması onu en üst sıraya taşıdı.

 

Faber-Castell bundan yirmi yıl kadar önce çevre dostu endüstriyel üretim süreçleri alanında bir öncü olarak, sürdürülebilirlik alanında büyük bir projeye yatırım yaptı. Brezilya'da Sao Carlos'ta on bin hektarlık alana ekilen ve bakımı yapılan çam ormanları kalem üretiminin hammaddesini oluşturmakta. Modern sürdürülebilirlik ilkelerine göre yönetilen ormanlar Orman Yönetim Konseyi'nin (FSC) gereksinimlerini de karşılamakta. Faber-Castell'in kereste fabrikalarının ve ahşap gövdeli kurşun kalemler için üretim tesislerinin tümü FSC sertifikalıdır. Bu ormanlardaki ağaçlar kullanılarak üretilen Eco-Pencils kalemlerinin tüm yan ürünleri de kullanılarak hammaddelerin atılması ve atık üretilmesi önlenmektedir.

 

Her yıl Faber-Castell Brezilya tarafından üretilen milyar EcoPencils'in % 98'i, FSC (Orman Yönetim Konseyi) tarafından onaylanan ağaçlardan geri kalan % 2 de yeniden ağaçlandırma kapsamında elde edilen ağaçlardan üretiliyor.

 

Faber-Castell'in pozitif karbon ayak izi

 

Faber-Castell Grubu, potansiyel optimizasyon alanlarını belirleyebilmek üzere sera gazı emisyonlarını kayıt altına almaktadır. Bu kayıtlar özellikle yenilenebilir enerji kullanımının artırılması ve şirketin ağaç dikiminin objektif bir şekilde ölçülmesi açısından önemlidir. Faber-Castell, dünya genelindeki tüm üretim yerlerinde iklimle ilgili verilerin ölçülmesi için şirket dışı uzmanlardan yardım almaya karar vererek en son standartlara göre genel karbon ayak izini ölçmüştür. yılının Temmuz ayında, Faber-Castell'in karbon ayak izi TÜV Rheinland tarafından değerlendirmeye alınmış ve uluslararası ISO standardına paralel olarak onaylanmıştır.

KALEM TEKNOLOJİYE YENİLMİYOR BİLGİSAYARLAR

DİJİTAL AJANDALAR VE TELEFONLAR KALEMLE YAPTIĞIMIZ PEK &#;OK İŞİ DAHA HIZLI YAPMAMIZI SAĞLIYOR BELKİ AAAA PEK &#;OK İŞADAMI İ&#;İN KALEM G&#;N&#;LLERDEKİ FARKLI VE &#;ZEL YERİNİ KORUYOR. &#;&#;NK&#; KALEMLER İŞ D&#;NYASI İ&#;İN PRESTİJ, İMZA, SONU&#; VE BAŞARININ SİMGESİ

Zamanın paradan daha değerli bir hal aldığı günümüz dünyasında, elektronik iletişim araçları hayatımızın her alanını işgal etmeye başladı. İşlerimizin önemli bölümünü bilgisayarla hatta telefonla yürütür olduk. Bu hızlı değişimle birlikte "Tuşlar kalemin yerini alabilir mi?" sorusuna cevap aramaya karar verdik. . . Sonuç olarak gördük ki 'kalem' bir yazım aracından çok daha fazla şey ifade ediyor yani vazgeçmek kolay değil! Kalem teknolojisi her gün gelişiyor, pazara yeni markalar giriyor. Koleksiyonerlerin sayısı da yavaş da olsa artış eğiliminde ayrıca birçok kişi kağıt ve kalemin sıcaklığını, yazım zevkini, bilgisayar klavyesinin standart yazı tipiyle mukayese bile etmiyor. Durum böyle olunca da prestij unsuru olan kalem, önemini hâlâ koruyor. İşadamlarının arasında irili ufaklı kalem koleksiyonu sahibi kişilerin sayısı da oldukça fazla. .

Ayrıca eskiden dolmakalem ile yakalayabildiğimiz akıcı yazıyı günümüzde roller veya jel kalem ile yakalamak da mümkün. Ancak ne olursa olsun lüks segmentte dolmakalemin tercih edildiği kesin.

KALEM SATIN ALIRKEN. . .

ÖNCELİKLE ALACAĞINIZ KALEMİN YETKİLİ BUTİK YA DA BAYİDEN ALINDIĞI VE GERÇEKLİĞİ HAKKINDA GARANTİ BELGESİ GİBİ EVRAKLARIN TAM OLDUĞUNU KONTROL EDİN

Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta tabi ki kalemin uç ve yazım kalitesidir. Ayrıca, kalem denge merkezinin olması, tutuş rahatlığı sağlaması, bir arıza durumunda birebir değiştirilmesi veya en kısa sürede tamir edilip geri verilmesi de dikkat edilmesi gereken faktörlerden bazıları. . . Kalem alırken, kalemi mutlaka deneyin, yazı kalitesini ve tutuş rahatlığını ölçün. Bilinçsiz marka tutkunları kervanına katılmayın. Herkesin sahip olmadığı bir kaleme sahip olmak isteyenlerdenseniz, ürünün sorti bir üretim mı veya devamı olan bir ürün mü olduğunu yetkili kişilerden öğrenin. Tabi tüm hususlara dikkat ederken; zevkinizi geri plana atmayın. Beğendiğiniz bir tasarımı almaya özen gösterin. Satış sonrası servis ve garanti kapsamını öğrenin

Faber Castell Monochrome Pitt Oil Base Kalem Medium Siyah N:3

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün KIRTASİYE AKSU tarafından gönderilecektir.
  • Yüksek kaliteli Pitt Oil Base sanatçıların kalemi Leke yapmaz Suya dayanıklı Kontur, anahatlar ve ince detaylar için ideal
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Faber Castell Monochrome Pitt Oil Base Kalem Medium Siyah N:3

  • Yüksek kaliteli Pitt Oil Base sanatçıların kalemi Leke yapmaz Suya dayanıklı Kontur, anahatlar ve ince detaylar için ideal
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir