k othrine sc 50 karınca nasıl kullanılır / Bayer K-Othrine SC50 Hamamböceği Karınca Sine Sivri İlacı

K Othrine Sc 50 Karınca Nasıl Kullanılır

k othrine sc 50 karınca nasıl kullanılır

(50 ml) Bayer K-othrine SC 50 Kokusuz Genel Amaçlı Haşere Öldürücü

  • Sinek Sivrisinek benzeri uçkun haşerelerle birlikte özellikle hamamböceği, kalorifer böceği, bit, pire, tahtakurusu, karınca vb yürüyen haşereler üzerinde, güçlü sc formülasyonuyla ani düşürücü etkili yeni kuşak haşere ilacıdır.

  • Suyla seyreltilebilmesi ve buharlaşmayan süspansiyon olması sebebiyle, HALK SAĞLIĞI ilaçları kapsamında, kullanımı ve uygulaması oldukça kolay başarılı bir formüldür.

  • Sıkıldığı yerde ortalama tutunma süresi 10 hafta olduğu için uzun vadeli kalıcılığıyla ve böcekler üzerinde ani düşürücü etkisi ile en yüksek performansı alabileceğiniz bir üründür.

  • 50ml'lik minik bir konsantre şişe, yaklaşık litre suyla seyreltilerek kullanıldığı için maliyet oldukça düşük olmaktadır.

  • Buharlaşmayan yapısı ve zemin tarafından emilmeyen süspansiyon yapısıyla, ev ve işyeri, ofis uygulamalarında ideal ürünlerdendir.

  • Geniş haşere spektrumu sebebiyle bir çok böcek cinsine karşı etkili olması, birkaç sorunu bir uygulamada ortadan kaldırma imkanı verir.

  • Ürün kullanma kılavuzunda, hangi haşere için ne miktar ve ne şekilde uygulamanız gerektiğini bulabilirsiniz.

  • Büyük İşyeri, imalathane vb alanlarda sürekli ve düzenli uygulamalar için ml bidon ambalajı tercih edilebilir.
     

  • Litrede 50 g. saf Deltamethrin

  • → ₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO BEDAVA! ← ziraidepo → ₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO BEDAVA! ← ziraidepo → ₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO BEDAVA! ← ziraidepo → ₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO BEDAVA! ← ziraidepo

    BAYER K -OTHRİNE SC 50
    Geniş Spektrumlu Güçlü Formülasyon Etkin Haşere İlacı

     

        Etkili Olduğu Zararlılar:
        Hamamböceği, Kalorifer Böceği, Karınca, Bit, Pire, Tahtakurusu, Sinek, Sivrisinek, Çiyan, Kırkayak vb. özellikle yürüyen haşereler üzerinde etkilidir.
        Genel Özellikleri:
        Sinek Sivrisinek benzeri uçkun haşerelerle birlikte özellikle hamamböceği, kalorifer böceği, bit, pire, tahtakurusu, karınca vb yürüyen haşereler üzerinde, güçlü sc formülasyonuyla ani düşürücü etkili yeni kuşak haşere ilacıdır.
        Suyla seyreltilebilmesi ve buharlaşmayan süspansiyon olması sebebiyle, HALK SAĞLIĞI ilaçları kapsamında, kullanımı ve uygulaması oldukça kolay başarılı bir formüldür.
        Sıkıldığı yerde ortalama tutunma süresi10 hafta olduğu için uzun vadeli kalıcılığıyla ve böcekler üzerinde ani düşürücü etkisi ile en yüksek performansı alabileceğiniz bir üründür.
        50ml"lik minik bir konsantre şişe, yaklaşık litre suyla seyreltilerek kullanıldığı için maliyet oldukça düşük olmaktadır.
        Buharlaşmayan yapısı ve zemin tarafından emilmeyen süspansiyon yapısıyla, ev ve işyeri, ofis uygulamalarında ideal ürünlerdendir.
        Geniş haşere spektrumu sebebiyle bir çok böcek cinsine karşı etkili olması, birkaç sorunu bir uygulamada ortadan kaldırma imkanı verir.
        Ürün kullanma kılavuzunda, hangi haşere için ne miktar ve ne şekilde uygulamanız gerektiğini bulabilirsiniz.
        Teknik Özellikler:
        Etkili Madde:
        Litrede 50 g. saf Deltamethrin
        Ürün kullanım klavuzu ambalaj etiketinin altındadır.
     

     

     
    resim

     

     

     

     

    resim

    Merhaba,

    Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Ürünü sipariş verdiğiniz hafta içi günlerde yoğunluk durumuna göre saat 'a kadar, Cumartesi günleri ise saat 'a kadar siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Pazar günü verecek olduğunuz siparişiniz, Pazartesi günü kargoya teslim edilmektedir. Mobil Taşıma bölgelerinde teslimat süresi güne kadar uzayabilir. 

    Eğer kargoyu saat `den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.

    funduszeue.info olarak keyifli alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
     

    Yükleniyor

    Bu site QukaSoft profesyonel e-ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.

    Sivrisinek ilacı, karasinek ilacı, bit ilacı, karınca ilacı, yaban arısı, kene ilacı olarak kullanılan k-othrine sc50 formülasyonuna sahip etkili bir insektesittir. Deltametrin bazlıdır.

    Özellikle Sivrisinek, Karasinek ve Hamamböceğine karşı etkili güçlü bir ilaçtır. 

    K-OTHRINE SC50 NASIL HAZIRLANIR?

    Karasinek ilaçlamasında: 20 ml ilaç + 5 lt su 

    Sivrisinek ilaçlamasında: 50 ml ilaç + 5 lt su 

    Hamamböceği ilaçlamasında: 25 ml ilaç + 5 lt su 

    Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin!

    K-OTHRINE 50 SC ETKİ SÜRESİ NE KADAR? 

    Etkili hamam böceği ilacı olan k-othrine 50 sc'nin etki süresi 40 gün ile 90 gün arasında değişmektedir. 

    K-othrine 50 sc Güvenlik Bilgi Formu (MSDS) indirmek için tıklayın.

    KORUNMA YOLLARI

    Öngörülen maruziyet koşullarında solunum sisteminin korunması gerekli değildir.
    Solunum koruma sadece kısa süreli işlerin artan riskini kontrol için kullanılabilir. Orta dereceli uygulanabilir tüm adımlar olduğunda kaynakta maruz kalmaları düşürmek için kontrol altında tutma ve/veya yerel havalandırma tedbirleri alınır. Daima solunum koruyucu üreticilerinin kullanım ve bakım talimatları uygulanır.

    K othrine nasıl kullanılır?

    Tahta kurtları evdeki eşyalara ciddi zararlar veren bir haşere türüdür ve savaşımı oldukça zordur. Tahta kurdundan zarar gören mobilya ve eşyalarınızı kurtarabilmek için hemen harekete geçmeniz gerekmektedir. Aydın, kuşadası gibi bol nemli yerleri seven ve bu tip yerlerde büyüyen tahta kurtlarının savaşımı için piyasada birçok ilaç satılmaktadır. Bunlardan en etkili olanları arasında gösterilen k othrine, aydın ilaçlama ve kuşadası ilaçlama şirketimizin sitesinde “İlaç satın al” bölümünde satışa sunulmaktadır. Haşere problemine etkin çözüm sunan bu ilaç, tahta kurtları ile mücadelede de siz değerli müşterilerimiz tarafından kullanılmaktadır. Peki k othrine nasıl kullanılır? Kapalı mekanlarda kullanılan k othrine, uygun dozlarda su ile seyreltilerek kullanılır ve en etkili çözüm için ilaçlama pompası, spreyler, püskürtme cihazlarıyla sorunlu bölgelere püskürtülür. Doz bilgileri aldığınız k othrine ilacının içeriğinde bulunmaktadır. K otrine insana zararı aydın ilaçlama kuşadası ilaçlama şirketimiz tarafından satılan her ilaç kadardır. K otrine insana zararı en aza indirebilmek için ilaçlama yapmadan önce gereken önlemleri almalı ve ilacın cildiniz ile temasından kaçınmalısınız. Ev ilaçlama ilaçları arasında sıkça kullanılan k otrine, ev ilaçlaması konusunda tahta kurtları ile mücadele etmenize yardımcı olacaktır.



    phone+90 20 04
    Sipariş İçin Telefon

    K-OTHRINE SC 50

    İnsektisit / Yüzey Spreyi

    bayer-kara-sinek-ilacıbayer-sivri-sinek-ilacıbayer-amerikan-hamam-böceği-ilacıbayer-pire-ilacı

    Bayer-Çevre-insektisit-Yüzey-Spreyi-K-Othrine-SCBayer-Çevre-insektisit-Yüzey-Spreyi-K-Othrine-SCKapalı Alanda Yürüyen ve Uçan Zararlılara Karşı Uzun Süre Etkili

    • Hızlı düşürücü ve güçlü öldürücü özellik gösterir.
    • Flush out özelliği ile zararlıları saklandıkları yerden dışarı çıkartır ve uzun süreli kalıcılık sağlar.
    • Su bazlıdır, yüzeylere zarar veren solvent ve yağları içermez.
    • Çevre dostudur.
    • Düşük uygulama dozu ile ekonomik kullanım maliyeti sağlar.
    • WHOPES onaylıdır ve “WHO Spesifikasyonu /CC (Nisan )” no’lu WHO spesifikasyonuna sahiptir.

    ÜRÜN KATALOĞU indirmek için tıklayınız

    Kullanım Şekli

    Hedef zararlıya uygun dozlarda su ile seyreltilerek sırt pulverizatör pompoları, el spreyleri veya filitler ile uygulanır. En iyi sonuç için yüzeye cm mesafeden püskürtme önerilir. İlacın, uygulama tablosunda belirtilen sürede kalıcılığını devam ettirmesi için yüzeylerin uygulama sonrası silinmemesi ve yıkanmaması gerekir. Uygulama yapılan alan, yüzeyler kuruduktan ve en az 60 dakika havalandırıldıktan sonra kullanılabilir.

    Zararlı Türü Yaşam EvresiUygulama Alanı ve ŞekliUygulama DozuEtki Süresi
    Karasinek-ErginBoş kapalı alan yüzey spreylemesi20 ml ilaç + 5 L su / m2 (0,01 g a.i./m2)62 gün
    Sivrisinek-Ergin50 ml ilaç + 5 L su / m2 (0, g a.i./m2)90 gün
    Hamamböceği60 ml ilaç + 5 L su / m2 (0,03 g a.i./m2)45 gün
    Pire24 ml ürün + 5 L su / m2 (0, g a.i. /m2)-

    Teknik Özellikler

    İçeriğiDeltamethrin 50 g / L (saf)
    CAS No
    Ürün GrubuYüzey Spreyi
    Ürün Tipi18 insektisit
    Uygulama AlanıKapalı Alanlar
    FormülasyonSC (Süspansiyon konsantre)
    Ambalaj Şekli ml ve 50 ml

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası