5 yaş masalları kısa / 5 Yaş Masalları - Masal Oku

5 Yaş Masalları Kısa

5 yaş masalları kısa

5 Yaş Masalları Kitabı Oku

5 yaşındaki çocuğunuz için zeka geliştirici içeriğe sahip masalları okuyabilirsiniz. 5 yaş masalları her biri öğretici, eğlenceli ve çocuğun hayal dünyasını daha fazla geliştiren özelliklerde hazırlanmıştır. İster gün içerisinde isterseniz de çocuğunuz uyumadan önce bu tür keyifli masalları okuyarak harika bir uyku uyumasını sağlayabilirsiniz. Masalların çocuklar üzerinde dinlendirici ve daha çabuk şekilde uykuya geçmelerini sağlayacak etkisi vardır. Bu nedenle her gece masal okuyarak onun harika bir uyku uyumasını sağlayabilirsiniz.

 

  • Maymun Kardeşlerin Masalı
  • Okulunu Seven Baykuşun Masalı
  • Huysuz Sincap Masalı

 

Maymun Kardeşlerin Masalı

5 Yaş masalları kısa şeklinde isteyenler için harika bir masal içeriğine sahip olan Maymun Kardeşlerin Masalı okuyabilirsiniz. Çocuğunuzun severek dinleyeceği bir masal olan Maymun Kardeşlerin Masalında hiç anlaşamayan üç maymun anlatılıyor. Üç maymun kardeş birbirleri ile hiç anlaşamazken, aralarında sadece 1 yaş varmış. Her ne kadar yaşları birbirine yakın olsa da bir türlü anlaşamazlarmış. Onların bu halini gören anne maymun çok fazla üzülürmüş. Çocuklarının her zaman iyi anlaşmalarını ve keyifli bir vakit geçirmelerini istermiş. Bir gün anne diğer odada otururken, içeriden sesler duymuş. Annesi içeriye girdiği zaman kardeşlerin kalem yüzünden kavga ettiklerini görmüş. Ellerinden hemen kalemi alarak kavga etmelerini engellemiş.

 

Annesi artık çocuklarının bu kavgaları için bir çare düşünüyormuş. Aklına hemen dışarıdan bir dal almak gelmiş. Daha sonrasında yanına çocuklarını çağırmış. Annesi ilk onlara tek bir dal vermiş bunu kırın demiş. Dalı hemen kırmışlar. Sonra annesi onlara üç dal şeklinde vermiş. Şimdi bir de böyle deneyip kırın demiş. Fakat çocuklar üç dal olduğunda kıramamış. Bunun üzerine onlara gördünüz bakın çocuklar tek dal olunca kırıldı, üç dal olunca kıramadınız. Sizde aynı bu dal parçaları gibi bir arada olduğunuz sürece hiçbir şekilde kırılamaz ve kuvvetli olursunuz demiş. Üç Maymun kardeş yaptıklarının yanlış olduğunu anlayarak daha iyi anlaşmaya başlamış.

 

Okulunu Seven Baykuşun Masalı

En güzel yaş masalları arıyorsanız o halde Okulunu Seven Baykuşun Masalını okuyabilirsiniz. Okulunu Seven Baykuşun Masalında ne anlatılıyor diye baktığımızda Lala adında Baykuşun hayatını ele almış. Lala ormanda keyifli zamanlar geçirmeye devam ederken günlerden bir gün artık okula gidecek yaşa gelmiş. Okula gittiği zaman hep heyecanlanıyormuş. Öğretmenleri Kaplumbağa Bayan olan Tinki sınıfa girmiş. Merhaba çocuklar bugün sizinle doğada yalnız kalsanız nasıl bu durumla başa çıkabilecek olduğunuzu öğreneceğiz demiş. Küçük Baykuş Lala’nın hemen yan tarafında üç kişi tarafından kavga çıkmış. Baykuş Lala bunu görünce onlara Hey, durun kavga etmeyin demiş. Siz arkadaşsınız kavga olmaz barışın diyerek onları barıştırmış. Lala’nın bu sözleri arkadaşlarını çok etkilemiş ve yaptıklarının yanlış olduğunu anlamışlar.

 

Huysuz Sincap Masalı

yaş masalları oku uzun ya da kısa çocuklarını sevindir. Üstelik masallarla da eğitilmesini sağlayabilirsiniz.  Çocuğunuz için hazırlanan bir başka masal olarak karşımıza Huysuz Sincap çıkıyor.  Huysuz Sincap konusuna baktığımızda bahar yavaştan gelmeye başlamış. Baharın gelmesiyle Huysuz Sincap kış uykusundan artık çıkmış. Huysuz denmesinin nedeni de hiçbir şeyden mutlu olmamasıymış.  Bu yüzden ona Huysuz Sincap deniyormuş. Aylarca Kış uykusunda olan ve sonunda kış uykusundan çıkan Huysuz Sincap çok acıkmış olduğunu fark etmiş. Hemen dalların yanına giderken dallarda ne ceviz ne de fındık olmadığını görmüş. Bu duruma çok fazla sinirlenirken nasıl siz bana ceviz ve fındık vermezsiniz demiş. Ağaçlar sinirlenmiş ve ona hiçbir şey vermemiş. Sonra Huysuzun karnı ötmeye başlayınca ağaçlar kıyamamış vermiş. Bunu gören Sincap pişman olmuş.


Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarıfunduszeue.info

Eğitici Masallar

Kar Macerası - 5 Masal Sorusu - Sesli Masal Dinle - Okul Öncesi Eğitim

Kar Macerası - 5 Masal Sorusu - Sesli Masal Dinle - Okul Öncesi Eğitim

💳 Masal serisini satın almak için tıklayın:
funduszeue.info

🎁 %20 İNDİRİM KUPON KODU: M20YT

❗️ Masalı dinledikten sonra, masalla ilgili soruları cevaplamayı unutmayın!

📋 Etiketler: okul öncesi eğitim, çocuk gelişimi, çocuk eğitimi, okul setleri, eğitim setleri, okul öncesi eğitim setleri, okula hazırlık, ilkokula hazırlık, masal dinle, masal oku, masal kitabı, sesli masal, bebek masalları, çocuk masalları, çocuk masalları dinle, uyku masalları, hikayeler masallar, eğitici masallar, sesli masal dinle, masallar, çocuk hikayeleri kısa, masal, mor elma masalı, kısa masallar, 4 yaş masalları, 5 yaş masalları, ilkokul masalları, 3 yaş masalları

SORULAR:
- Masal
- 1. Soru
- 2. Soru
- 3. Soru
- 4. Soru
- 5. Soru
- Tanıtım


Mor Elma Yayıncılık, okul öncesi ve ilköğretim öğrencilerine yönelik yayınlar üretmektedir. Yayınları içerisinde; eğitim setleri, masal ve hikâye kitapları, boyama kitapları, zeka oyunları, kodlama ve aktivite kitapları vb. birçok ürün bulunmaktadır.

funduszeue.info
funduszeue.info
funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası