uludağ canlı kamera / Liderlerin Tercihi Mobiliz Araç Takip Sistemleri - Mobiliz

Uludağ Canlı Kamera

uludağ canlı kamera

Medicana Bursa Hastanesi Hakkında

yılından bu yana Bursalılara dünya standartlarında sağlık hizmeti sunan Medicana Bursa Hastanesi, Güney Marmara’nın tüm sağlık hizmetlerini tek çatı altında toplamayı başarmış, sağlık sektöründeki önemli yatırımlardan biridir. Uluslararası hasta bakım standartları, son teknoloji cihazları ve geniş bir akademik kadro ile hizmet sunumu için tüm altyapı mevcuttur. Gelişmiş tıp teknolojilerine sahip çağdaş tanı ve tedavi üniteleri ile hizmet sunmaktadır.

Modern teknolojisi ve teknik özellikleriyle sayılı özel hastaneler arasında yer alan Medicana Bursa Hastanesi Bursa ve Balıkesir, Yalova, Çanakkale ve Kütahya gibi çevresindeki illere hizmet vererek bölgenin referans hastanesi haline gelmiştir.

24 saat acil sağlık hizmetlerini bünyesinde toplayan, ileri tıp uygulamaları ve güçlü hekim kadrosu ile öne çıkan özel hastanedir.

m2 Kapalı Alan

Medicana Bursa Hastanesi, 40 bin metrekare kapalı alanda yatak kapasitesi, aktif yatak, 10 ameliyathane, 2 doğumhane 75 Yoğun Bakım yatağı bulunmaktadır. Açık, kapalı otopark alanına sahiptir.

Medicana Bursa Hastanesi Sanal Tur

Uludağ Yolu’nda işlem tamam

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin asfaltlama çalışması tamamlandı ve Türkiye’nin beyaz cenneti Uludağ’a ulaşım artık daha konforlu hale geldi. Kışın kayakçıların, yazın günübirlik tatilcilerin vazgeçilmezi olan Uludağ’ın yolu, sil baştan yenilendi.
Bursa’da ulaşım sorununa köklü çözümler üretmek amacıyla raylı sistemler, yeni yollar, akıllı kavşaklar ve toplu ulaşım gibi pek çok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolları daha sağlıklı hale getirme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Özellikle yoğun kullanım nedeniyle yıpranan Uludağ Yolu da yılların yorgunluğunu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışması ile üzerinden attı. Uludağ Yolu’nun Alacahırka ile Jandarma arasında kalan 4 kilometrelik bölümünde de sağlıklaştırma çalışması tamamlandı. Yaklaşık 10 bin ton kazı dolgu ve 7 bin ton asfalt kaplama yapılarak yoldaki çalışmalar, Kurban Bayramı tatili öncesinde tamamlandı. Özellikle kış aylarında kayakçıların, yaz aylarında da eşsiz doğası ile günübirlik tatilcilerinin akınına uğrayan Uludağ’a ulaşım, çalışmaların tamamlanmasıyla daha konforlu hale geldi.
Kurban Bayramı tatili öncesinde tamamlanarak ulaşıma açılan yol, Büyükşehir’in tatilcilere bayram hediyesi oldu.

Haber Kaynağı:İhlas Haber Ajansı

Son Dakika Bursa Haberleri

  • Bursa'da Kaza: Otomobil Duvara Çarptı, Sürücü YaralandıBursa'da Kaza: Otomobil Duvara Çarptı, Sürücü Yaralandı

    Bursa'nın Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil duvara çarptıktan sonra sürücü yola fırladı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada otomobilin motoru da koptu. Polis ekipleri, olası bir başka kaza ihtimaline karşı güvenlik önlemi aldı. Kaza anı bir iş yerinin kamerasına yansıdı.

  • Bursa'da seyyar asansör kazası: 2 ölü, 2 yaralıBursa'da seyyar asansör kazası: 2 ölü, 2 yaralı

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir seyyar asansörün 10 metre yükseklikten düşmesi sonucu Fatma Çelik ve Safura Kader hayatını kaybetti. Olayla ilgili asansör firmasının sahibi tutuklandı.

  • Bursa Tarihi Kapalı Çarşı'da Bayram Yoğunluğu BaşladıBursa Tarihi Kapalı Çarşı'da Bayram Yoğunluğu Başladı

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yer alan tarihi Kapalı Çarşı'da bayram yoğunluğu başladı. Kıyafet ve gıda başta olmak üzere tezgahlar ve vitrinler bayram için özel olarak hazırlandı. Fiyatların yüksek olması nedeniyle vatandaşlar pek fazla alışveriş yapamıyor. Ancak çarşı bayram dolayısıyla geç saatlere kadar açık kalacak.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ yolunda yenileme çalışmasını tamamladıBursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ yolunda yenileme çalışmasını tamamladı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ yolunda yaptığı sağlıklaştırma çalışmasını tamamladı. Yaklaşık 10 bin ton kazı dolgu ve 7 bin ton asfalt kaplama yapılarak yoldaki çalışmalar, Kurban Bayramı tatili öncesinde bitirildi. Uludağ'a ulaşım, çalışmaların tamamlanmasıyla daha konforlu hale geldi.

  • Bulaşık parlatıcısı içen bebek hayati tehlike geçirdiBulaşık parlatıcısı içen bebek hayati tehlike geçirdi

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde, annesinin yerde bıraktığı bulaşık parlatıcısını içen 1 yaşındaki Zümrüt M. hastaneye kaldırıldı. Bebeğin hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden dolayı ölen kadının ailesi en ağır cezayı istiyorAlkollü ve ehliyetsiz sürücüden dolayı ölen kadının ailesi en ağır cezayı istiyor

    Bursa'da alkollü ve ehliyetsiz sürücünün çarptığı ve ölümüne neden olduğu 33 yaşındaki Yasemin Selova'nın ailesi konuştu. Selova'nın annesi Şükriye Selova, sürücünün en ağır cezayı almasını istediğini belirtirken, ablası Ümmühan Selova da suçluların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı ve sürücü tutuklandı.

  • Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 49 TutuklamaBursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 49 Tutuklama

    Bursa merkezli 5 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 67 şüpheliden 49'u tutuklandı, 3 kişiye ev hapsi verildi. Operasyonda 4 kilo gram metamfetamin, 3 kilo gram esrar, 2 kilo gram sentetik kannabinoid, ecstasy hap, 7 tabanca, 70 fişek, 4 av tüfeği, 5 kartuş, 10 hassas terazi ile TL ele geçirildi.

  • Bulaşık parlatıcısı içen bebek hastanelik olduBulaşık parlatıcısı içen bebek hastanelik oldu

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde 1 yaşındaki Zümra M., evde oynarken yerde unutulan bulaşık parlatıcısını içti. Fenalaşan bebek, hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili tahkikat yapıyor.

  • Zorluteks, kadın istihdamına yönelik projeleriyle sürdürülebilirlik stratejisine katkıda bulunuyorZorluteks, kadın istihdamına yönelik projeleriyle sürdürülebilirlik stratejisine katkıda bulunuyor

    Zorluteks, Zorlu Grubu'nun Akıllı Hayat sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda daha sürdürülebilir bir dünyanın inşasına katkıda bulunmak ve toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak için kadın istihdamına yönelik projelerini geliştirmeyi sürdürüyor. Şirket, Kadın İstihdamı Destekleme Projesi ile mağazalarında montaj işlerinde kadın çalışanlar yetiştirmeyi hedefliyor. Ayrıca, Bursa Dokuma İşletme sahasında kadın dokumacı, forklift ustası ve kumaş dokuma elemanı istihdamı sağlıyor. Zorluteks, toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimleri gerçekleştiriyor ve kadın istihdamı konusunda iş birliklerine önem veriyor.

  • Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy: 'Çedes Projesi, Öğrencilerin Hayatını Karartacak Sonuçlar Doğurabilir'Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy: "Çedes Projesi, Öğrencilerin Hayatını Karartacak Sonuçlar Doğurabilir"

    Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, din adamlarının ‘manevi danışman’ olarak okullarda görevlendirilmesine yönelik 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)' projesinin çocukların hayatını karartacak sonuçlar doğurabileceğini söyledi. Toy, "ÇEDES projesi tehlikelidir. Hep birlikte veliler, öğretmenler, eğitim sendikaları olarak bu protokolü reddedelim. Öğrencilerimizin fiziken ve zihnen güvende olmayacağı hiçbir temasa izin vermeyelim" dedi.

  • Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden dönem mezunları doktorluğa ilk adımı attıBursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden dönem mezunları doktorluğa ilk adımı attı

    Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin dönem mezuniyet töreni düzenlendi. Öğrenciler, doktorluğa ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşadı. Törende konuşan dekan ve rektör, öğrencilerin başarılarını kutladı ve ülkelerine hizmet etmelerini temenni etti. Mezuniyet töreni ödül töreni ve eğlencelerle devam etti.

  • Bıçakçılarda Bayram YoğunluğuBıçakçılarda Bayram Yoğunluğu

    Bursa'da Kurban Bayramı yaklaşırken bıçakçılar yoğunluk yaşıyor. Bayram öncesi bıçak satışı ve bileme işi esnafın yüzünü güldürdü. Ancak bıçakçılar, sokakta bileyen seyyarlara itibar edilmemesi konusunda uyarıyor ve kesim işinin işi bilen kişiler tarafından yapılması gerektiğini vurguluyor.

  • Ehliyetsiz ve alkollü sürücü genç kadının ölümüne sebep olduEhliyetsiz ve alkollü sürücü genç kadının ölümüne sebep oldu

    Bursa'da marketten çıkıp yolun karşısına geçen 33 yaşındaki kadına çarpıp ölümüne neden olan sürücü tutuklandı. 21 yaşındaki sürücü, arkadaşının kiraladığı araca ehliyetsiz bindi ve promil alkollü çıktı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, sürücü olay yerinden kaçmıştı. Tutuklanan sürücü ifadesinde alkollü olduğunu ve direksiyonu kıramadığını söyledi.

  • Yasal sınırı aşan fazla mesailer kıdem tazminatı hakkı kazandırdıYasal sınırı aşan fazla mesailer kıdem tazminatı hakkı kazandırdı

    Bursa İş Mahkemesi, bir işçinin yasal sınırı aşan fazla mesailer nedeniyle kıdem tazminatı talebini kabul etti. İşçi, kendi rızasıyla işten ayrılmış ve tazminat talep etmişti ancak işveren karşı çıkmıştı. Mahkeme, işverenin savunmasını reddederek işçinin talebini kabul etti. Karar, emsal niteliği taşıyor ve Türkiye'de ender rastlanan bir karar olarak değerlendiriliyor.

  • Bursa'da Evcil Hayvan Oteli, Kurban Bayramı Tatilinde Yoğunluk YaşıyorBursa'da Evcil Hayvan Oteli, Kurban Bayramı Tatilinde Yoğunluk Yaşıyor

    Kurban Bayramı tatilinin idari izinle 9 güne uzatılmasıyla Bursa'daki evcil hayvan otelinde yoğunluk yaşanıyor. Nilüfer ilçesinde 'da kurulan 46 odalı kedi köpek oteli, şehir dışına uzun süreli tatile giden sahiplerinin bıraktığı can dostlara konforlu konaklama hizmeti sunuyor. Rezervasyonla otele bırakılan kedi ve köpeklerin günlük bakımları veteriner hekim kontrolünde yapılıyor. Hayvanlar, sahipleri tarafından internet aracılığıyla günün 24 saati kameralarla takip edilebiliyor. Otel, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de tam kapasite çalışıyor. İşletme Müdürü Mert Parlakay, hayvan sahiplerinin tatil süresi boyunca can dostlarıyla hasret giderebilmeleri için kamera sistemleriyle onları izleyebildiğini ifade ederek, şöyle konuştu: 'Burada konaklama başladığı andan itibaren müşterilerimize bir şifre veriyoruz. Web sitesi üzerinden istedikleri zaman odasını izleyebiliyorlar. İstedikleri zaman biz de video, fotoğraf gönderiyoruz, görüntülü arama yapabiliyoruz.'

  • 5 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 49 Tutuklama5 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 49 Tutuklama

    Bursa, Balıkesir, Ankara, Kocaeli ve Zonguldak'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 67 kişi gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 49'u tutuklandı. 18 kişi ise serbest bırakıldı. Operasyon öncesi tutuklu sayısı 19 iken, operasyon sonrası tutuklu sayısı 68'e yükseldi.

  • Bursa'da polisin katıldığı narkotik operasyonunda 49 kişi tutuklandıBursa'da polisin katıldığı narkotik operasyonunda 49 kişi tutuklandı

    Bursa merkezli 5 ilde gerçekleştirilen narkotik operasyonunda 67 kişi gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 49 kişi tutuklandı, 3 kişi ev hapsi aldı ve 15 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Operasyonda 4 kilo gram Metamfetamin, 3 kilo gram Esrar, 2 kilo gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), adet uyuşturucu hap, 7 adet tabanca, 70 adet fişek, 4 adet av tüfeği, 5 adet kartuş, 10 adet hassas terazi ve bin TL ele geçirildi.

  • Tomruk yüklü tır lastiği patladı, şans eseri durabildiTomruk yüklü tır lastiği patladı, şans eseri durabildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde park halindeki tomruk yüklü tırın freni boşalması sonucu yokuş aşağı ilerlemeye başlaması, şans eseri lastiğinin patlamasıyla durdu. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Pazar alanında kimsenin olmaması da muhtemel bir faciayı önledi.

  • Uzmanları uyardı: 'Ucuz baklavada şerbet oyununa gelmeyin'Uzmanları uyardı: "Ucuz baklavada şerbet oyununa gelmeyin"

    Kurban bayramı yaklaşırken, baklava ustaları ucuz baklavalardaki şerbet hilesine dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Baklava Uzmanı Yüksel Aktaş, ucuz baklava yiyenlerin boğazını yakan şerbet sipariş edildiğini tartı ile gösterdi. Ayrıca, kaliteli bir fıstıklı baklavanın kilosunun yaklaşık lira olduğunu belirterek, vatandaşları kaliteli baklava almaya teşvik etti. Baklava ustaları, ucuz ama sağlıksız baklavanın bayramda ağız tadının yanı sıra, sağlıkla ilgili şikayetlere de sebep olabileceğine dikkat çekti.

  • Bursa'da Husumetli Ailelerin Meydan Muharebesi KameradaBursa'da Husumetli Ailelerin Meydan Muharebesi Kamerada

    Bursa'da daha önceden aralarında husumet bulunan 2 aile sokak ortasında taş ve sopalarla birbirlerine girdi. Kavga anı ise kameraya saniye saniye yansıdı. Olay, merkez Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi'nde iki grup arasında yaşandı. Bir kişi sopayla yaralandı. Kavgayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Çalıntı araba ile gezerken polisin dikkati ile yakalandıÇalıntı araba ile gezerken polisin dikkati ile yakalandı

    Bursa'da trafik polisleri, uygulama yaparken park halindeki araçtan şüphelenerek inceleme yaptı. Araçta çalıntı kaydı olduğunu belirleyen ekipler, şüphelinin araca gelmesini bekleyerek hem sürücüyü hem de otomobili yakaladı. Şehir dışında olduğu öğrenilen araç sahibinin otomobili çekiciyle otoparka kaldırılırken, şüpheli şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Koray Avcı, yeni şarkısı 'Yan'ın hikayesini anlattıKoray Avcı, yeni şarkısı 'Yan'ın hikayesini anlattı

    Koray Avcı, Bursa'da hayranlarıyla buluştuğu konserde yeni çıkardığı 'Yan' şarkısının hikayesini anlattı. Babasına aldığı kayıkta tek başına şarkıyı tamamladığını dile getiren Avcı, 'Aylardır tek başıma geziyorum. Sanırım bu şarkı beni anlatıyor, bizi anlatıyor. Umarım keyifle dinlersiniz.' dedi. Konserde Aşık Mahzuni ve Aşık Veysel'in eserlerinin de yer aldığı pek çok şarkı ve türküyü seslendiren Avcı, dinleyicileriyle sohbet ederek unutulmaz bir gece yaşattı.

  • Haz Bursa'da Bayram Tatiline Çıkan Yolcuları Jandarma ve Polis UğurladıBursa'da Bayram Tatiline Çıkan Yolcuları Jandarma ve Polis Uğurladı

    Bursa İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü, bayram tatili için yola çıkan vatandaşları uğurladı. Jandarma ve polis ekipleri, vatandaşlara emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıda bulunurken, aynı zamanda hediye ve broşür dağıttı. Bayram tatili boyunca polis ve jandarma personeli sahada görev yapacak. 95 uygulama noktası kurulurken, havadan da güvenlik sağlanacak. Tümgeneral Aktemur ve İl Emniyet Müdürü Aslan, sıfır kazayla bir bayram geçirmeyi umut ettiklerini belirtti.

  • Haz Bursa'da Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri Kapsamında Denetim YapıldıBursa'da Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri Kapsamında Denetim Yapıldı

    Bursa'da, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri kapsamında polis ve jandarma ekipleri tarafından denetim yapıldı. İstanbul-İzmir Otoyolu'nda gerçekleştirilen denetimlerde sürücülere emniyet kemeri takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulunuldu. Ayrıca, araçlardakilere bilinçlendirici broşürler dağıtıldı. Jandarma teşkilatından 82 noktada personel, trafik polisinden ise 95 noktada ekip, personel ile çalışma yapıldı. Yol uygulamaları ve kontroller bayram tatili boyunca artarak devam edecek.

  • Haz İnegöl'de Otomobil ile Çarpışan Motosikletteki 2 Kişi Yaralandıİnegöl'de Otomobil ile Çarpışan Motosikletteki 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı. Kaza sonucu devrilen motosikletten düşen sürücü ile arkasındaki ağabeyi Muhammed seafoodplus.infondı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Haz Seyyar asansörün halatı koptu: 2 kişi hayatını kaybettiSeyyar asansörün halatı koptu: 2 kişi hayatını kaybetti

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde, bir binanın dışına yapılan seyyar asansörün halatının kopması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Asansöre binen 4 kişiden 2'si kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Haz Bursa'nın Karacabey ilçesinde ıhlamur hasadı başladıBursa'nın Karacabey ilçesinde ıhlamur hasadı başladı

    Bursa'nın Karacabey ilçesinde bulunan ıhlamur ormanlarında hasat başladı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ailelerle birlikte ıhlamur çiçeği topladı. Hasadın geç başladığını belirten Özkan, tüm vatandaşlara hatasız, kazasız ve hayırlı bir sezon diledi. Ihlamur hasadı yapan üreticiler, ağaçların metre yüksekliğe kadar çıkabildiğini ve bu işten gelir sağladıklarını belirtti.

  • Haz Bursa'da Zincirleme Kaza: 11 Araç Birbirine GirdiBursa'da Zincirleme Kaza: 11 Araç Birbirine Girdi

    Bursa'da bayram öncesi tatil için yola çıkan sürücülerin karıştığı zincirleme kazada 11 araç birbirine girdi. Yaralanan olmazken, İstanbul-İzmir otobanında uzun kuyruklar oluştu. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

  • Haz Bursa'da seyyar asansör kazası: 2 ölü, 2 yaralıBursa'da seyyar asansör kazası: 2 ölü, 2 yaralı

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde, seyyar asansörün halatının kopması sonucu 10 metre yükseklikten düşen 4 kadından 2'si hayatını kaybetti. Asansör firmasının sahibi gözaltına alındı.

  • Haz Bursa'da Bayram Tatiline Çıkan Yolcuları Jandarma ve Polis UğurladıBursa'da Bayram Tatiline Çıkan Yolcuları Jandarma ve Polis Uğurladı

    Bursa İl Jandarma Komutanı ve Bursa İl Emniyet Müdürü, bayram tatili için yola çıkan vatandaşları uğurladı. Jandarma ve polis ekipleri, yolcuları dikkatli olmaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Bayram tatili boyunca polis ile jandarma personeli sahada görev yapacak. 95 uygulama noktası kurulurken 1 helikopter ve drone ile havadan güvenlik sağlanacak. Jandarma ve polis ekipleri, trafik kazalarının önüne geçmek için gerekli tedbirleri aldı ve sürücüleri aşırı hız yapmamaları, cep telefonu kullanmamaları ve emniyet kemeri kullanımına özen göstermeleri konusunda uyardı.

  • Haz Arıların saldırısına uğrayan genç hastanelik olduArıların saldırısına uğrayan genç hastanelik oldu

    Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Şipali Mahallesi'nde arıların soktuğu genç, alerjisi nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Haz Atış Şirketler Grubu, New York'ta ofis açtıAtış Şirketler Grubu, New York'ta ofis açtı

    Atış Şirketler Grubu, uluslararası genişleme stratejisi kapsamında New York'ta 5. Cadde'de ofis açtı. Açılış törenine birçok konuk katıldı ve reklamlarla Amerikalılara duyuruldu. Şirket, yıl sonuna kadar toplam 14 ülkede ofis açmayı planlıyor. CEO Ahmet Atış, ofisin açılışıyla ülkemize yatırım akışını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Haz Atış Şirketler Grubu, New York'ta ofis açtıAtış Şirketler Grubu, New York'ta ofis açtı

    Bursa merkezli Atış Şirketler Grubu, uluslararası varlığını genişletmek amacıyla New York'ta ofis açtı. Grup, yıl sonuna kadar 14 ülkede ofis açmayı planlıyor. Atış Şirketler Grubu CEO'su Ahmet Atış, Türkiye'deki fırsatları uluslararası yatırımcılarla buluşturarak ülkeye yatırım akışını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Bursa Uluslararası Tanıtım Derneği tarafından düzenlenen Bursa Tanıtım ve Yatırım Gecesi'nde Bursa ve Türkiye tanıtıldı.

  • Haz Arıların Saldırısına Uğrayan Genç Hastaneye KaldırıldıArıların Saldırısına Uğrayan Genç Hastaneye Kaldırıldı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kovanları kontrol ederken arıların soktuğu 19 yaşındaki kişi hastaneye kaldırıldı. Şipali yolundaki kovanların kontrolü için bölgede bulunan Ali Gül, arıların saldırısına uğradı. Arıların soktuğu genç, çevredekilerin yardım çağrısı üzerine yerine gelen Acil Sağlık ekiplerince İnegöl Devlet Hastanesine götürüldü.

  • Haz Motosikletliye çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden aracını bırakarak kaçtıMotosikletliye çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden aracını bırakarak kaçtı

    Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir motosiklet sürücüsüne çarpan otomobil sürücüsü, yaralıya yardım etmeden olay yerinden kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadın sürücünün yaralının yanına gidip geri çekildiği, çevredekilerin yardımıyla yaralıya müdahale edildiği görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Haz Bursa'da trafik kazası: Bir kişi yaralandıBursa'da trafik kazası: Bir kişi yaralandı

    Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Tekke Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde 16 VR plakalı motosikletiyle seyreden Ali Sürkaç'a (58), sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 48 M plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosiklet, park halindeki 41 AFJ plakalı minibüse çarparak durabildi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Sürkaç, ilk yardım ekiplerince Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olay sonrası panikleyerek aracını bırakıp kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Çevredeki bir güvenlik kamerasının kayıtlarında, motosikletli caddeye girdiği sırada otomobilin çarptığı, sürücünün savrulduğu görülüyor.

  • Haz Park halindeki tır hareket ederek dehşet saçtıPark halindeki tır hareket ederek dehşet saçtı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde tamir için bekleyen bir tır, sürücüsüz hareket ederek 2 kişinin ölümden dönmesine neden oldu. Tırın hareketi güvenlik kamerasına yansırken, hızlanan tır park halindeki 2 otomobile çarparak durabildi. Kazada tır ve otomobillerde hasar meydana geldi.

  • Haz Bursa'da 'Düğün Savaşı' filminin çekimleri sürüyorBursa'da 'Düğün Savaşı' filminin çekimleri sürüyor

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Kamil Çetin'in yönettiği, Ersin Korkut ve Durul Bazan'ın başrollerde oynadığı 'Düğün Savaşı' adlı sinema filminin çekimleri devam ediyor. Filmin konusu, bir sahil kasabasında yaşayan çiftin imkansız aşkının etrafında gelişen komediyi beyaz perdeye aktaracak. Başrollerini Durul Bazan ve Ersin Korkut'un paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Burak Satıbol, Ayhan Taş, Parla Şenol, İnan Ulaş Torun, Gizem Arıkan ve Hacı Ahmet Ak yer alıyor. Çekimlerin ardından post prodüksiyon süreci sonrası vizyon tarihinin belirleneceği açıklandı.

  • Haz BUMKAD, Dünya Kadın Mühendisler Günü'nü kutladıBUMKAD, Dünya Kadın Mühendisler Günü'nü kutladı

    Bursa Mühendis Kadınlar Derneği (BUMKAD), 23 Haziran Dünya Kadın Mühendisler Günü dolayısıyla 'Sürdürülebilir Yüzyıl İçin Mühendislikte Kadın' başlıklı bir konferans düzenledi. Konferansta, kadınların ekonomik kalkınma, büyüme ve teknoloji alanında ilerlemeyi gerçekleştireceği vurgulandı. AK Parti Bursa Milletvekilleri de kadınların hayatın her alanında önünü açmak için çalıştıklarını belirtti. Dernek Başkanı Ülfet Öztürk ise mühendisliğin dünyanın her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu bir meslek olduğunu söyledi ve daha fazla eşitliğin olması gerektiğine dikkat çekti.

  • Haz Bursa'da Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması BaşlıyorBursa'da Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması Başlıyor

    Uluslararası Bursa Festivali kapsamında düzenlenecek olan Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması, 18 ülkeden dansçıyı Bursalılarla buluşturacak. Yarışma, kent merkezi ve 17 ilçede gerçekleştirilecek ve bir hafta sürecek. Büyük ödül 5 bin Avro olan yarışmaya sponsor firmaların da katkısı bulunuyor. Yarışmanın biletleri, Kültür A.Ş.'nin seafoodplus.info sitesinden satın alınabilecek.

  • Haz Orhangazi'de trafik kazası: 1 yaralıOrhangazi'de trafik kazası: 1 yaralı

    Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Tekke Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde 16 VR plakalı motosikletiyle seyreden Ali Sürkaç'a (58), sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 48 M plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosiklet, park halindeki 41 AFJ plakalı minibüse çarparak durabildi. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Sürkaç, Acil Sağlık ekiplerince Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, olay sonrası panikleyerek aracını bırakıp kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Haz Bursa'da Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını KaybettiBursa'da Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Yasemin Selova, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek sürücüyü tespit etti ve tutuklandı. Kamera kayıtlarında, Selova'nın kaldırımdan yola indiğinde otomobili fark ettiği ancak aracın kendisine çarptığı görülüyor.

  • Haz Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması 18 Ülkeden Dansçıyı Bursa'da BuluşturuyorAltın Karagöz Halk Dansları Yarışması 18 Ülkeden Dansçıyı Bursa'da Buluşturuyor

    Bursa'da düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali kapsamında gerçekleştirilecek Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması'na 18 ülkeden 'den fazla dansçı katılacak. Yarışma, farklı ülkelerden kültürlerin örneklerini sanatseverlerle buluşturacak. Yerel derneklerin yanı sıra 20'den fazla ekip, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu ile kent merkezi ve 17 ilçe merkezinde sahne alacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, festivalin Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ve dereceye giren ekiplere ödüller verileceğini açıkladı.

  • Haz Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Atletizm Şampiyonası yarın Bursa'da düzenlenecekTürkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Atletizm Şampiyonası yarın Bursa'da düzenlenecek

    Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası, yarın Bursa'da gerçekleştirilecek. İşitme Engelliler Avrupa Atletizm Şampiyonası'na katılacak sporcuların belirleneceği organizasyonda, sporcular , , , , , 3 bin metre ile gülle atma ve uzun atlama kategorilerinde yarışacak. Federasyon Başkanı Kerim Vural, tüm sporculara başarılar dileyerek, şampiyonanın işitme engelli sporu adına hayırlı olmasını temenni etti.

  • Haz Bursa'da Prusa Sanat Gençlik ve Spor Kulübü, Cumhuriyetin yılına özel dans koreografisi hazırladıBursa'da Prusa Sanat Gençlik ve Spor Kulübü, Cumhuriyetin yılına özel dans koreografisi hazırladı

    Bursa'da faaliyet gösteren Prusa Sanat Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun yılına özel dans koreografisi hazırlayıp marş besteledi. Çeşitli meslek gruplarından, birçoğu aynı ailelere mensup sanatseverlerin yılında bir araya gelerek oluşturduğu kulübe üye kişi, Cumhuriyetin değerlerini anlatan, birlik ve beraberliği ön plana çıkaran müzikal gösteriler sunuyor.

  • Haz Yağmur borusuna sıkışan kedi 5 saatte kurtarıldıYağmur borusuna sıkışan kedi 5 saatte kurtarıldı

    Bursa'da bir sitenin yağmur giderine sıkışan kedi, arama-kurtarma ekiplerinin 5 saatlik çalışması sonucunda kurtarıldı. Kedinin sesini duyan site sakinleri, DASKUT Arama-Kurtarma ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerini çağırdı. Yaklaşık 1 metre aşağıdaki gidere sıkışmış yavru kediyi sağlıklı bir şekilde çıkarmak isteyen ekipler, toplam 5 saatlik çalışmanın sonunda yavru kediyi sıkıştığı yerden çıkardı ve site sakinlerine teslim etti.

  • Haz Bozüyük'te çıkan orman yangınında zarar gören alana bin fidan dikildiBozüyük'te çıkan orman yangınında zarar gören alana bin fidan dikildi

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 'de çıkan orman yangınında zarar gören hektar alana, bin karaçam, sarıçam ve sedir fidanı dikildi. Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangında zarar gören ağaçları temizledi, toprak işleme faaliyetleri sonrası fidan dikimi ve tohum ekimi çalışmalarına başladı. Sahanın taşlı olması nedeniyle, 2 bin kilogram karaçam tohumu toprakla buluşturuldu. Bölgede tabii ve suni gençleştirme çalışmaları başlatıldı. Fidanların bakımı için çalışmalar sürüyor.

  • Haz Tatlıcılar Bayram Siparişlerine Yetişmek İçin Vardiya Sayısını ArtırdıTatlıcılar Bayram Siparişlerine Yetişmek İçin Vardiya Sayısını Artırdı

    Diyarbakır'daki tatlıcılarda Kurban Bayramı'na sayılı günler kala yoğunluk başladı. Tatlı üretiminin yapıldığı imalathanelerde siparişlerin yetişmesi için vardiyalar 3'e çıkarıldı. Hacıbaba Pastaneleri ise personel ile bayram yoğunluğunu aşmaya çalışıyor. En çok rağbet gören tatlı çeşitleri ise tescilli burma kadayıfı ve soğuk baklava.

  • Haz Bursa'da Otomobilin Çarptığı Genç Kadın Hayatını KaybettiBursa'da Otomobilin Çarptığı Genç Kadın Hayatını Kaybetti

    Bursa'da aşırı hızla seyreden otomobil sürücüsü, marketten çıkıp yolun karşısına geçen 33 yaşındaki kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada savrulan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sürücü ise hiç bir şey olmamış gibi hızla olay yerinden uzaklaştı. Kamera görüntülerinden araç plakası tespit edilen sürücü gözaltına alındı.

  • Haz Baba, Velayet Davası Sonrası Çocuğunu Kaçırdı ve Avukat Çifti DarbettiBaba, Velayet Davası Sonrası Çocuğunu Kaçırdı ve Avukat Çifti Darbetti

    Bursa'da velayet davası sonrası müvekkillerinin oğlu İ.E.'yi (7), polis merkezinden teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı'nın (27) otomobilinin önü, çocuğun babası ve yakınları tarafından kesildi. Avukat çifti darbedip İ.E.'yi alan 4 şüpheliden baba Kadir Ekmen (36) ile kardeşi Muhammet Ekmen (29) tutuklandı.

  • YOLCUM NEREDE

    Sayılı Kanun Kapsamında Düzenlenen Aydınlatma Metni

    Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş. seafoodplus.info internet sitesine girerek bilet işlemi yapan ve üye olanların paylaşmış olduğu ad-soyad, T.C. Kimlik numarası, iletişim bilgisi, seyahat ve güzergâh bilgisi, kart bilgilerine ilişkin kişisel verilerini;

    Kişinin seyahat belgesinin doğru düzenlenebilmesi; Hizmete karşılık ödemenin alınabilmesi; Şirketimizin uyguladığı kampanyalardan haberdar olması ve faydalanabilmesi; Şirketimizin şikâyet, öneri, teşekkür, biletlemeye ilişkin satış ve iptal işlemleri hizmetlerinin yürütülmesi; Doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılması Amaçlarıyla sınırlı olarak işlenmektedir.

    Bu kişisel veriler herhangi bir uyuşmazlık halinde ödenen ücretlerin iade edilebilmesi ve tazminatların ödenebilmesi için şirketimiz ana distribütörü Metro Rent A Bus Otobüs Kiralama A.Ş. ile ve müşteri öneri, şikâyet ve alınan hizmete ilişkin taleplerin değerlendirilmesi ve gerekirse ödemelerin yapılması için Atlas Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. ile aracılık/acentelik sıfatıyla faaliyetlerimizi yürüten üçüncü şirketler ile gerekli olduğu hallerde kamu kurum ve kuruluşları ile ve hizmet sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek her türlü durum için hizmet aldığımız sigorta şirketleri de dâhil olmak üzere her türlü destek hizmeti kuruluşları ile mevzuatın ve yapılan sözleşmelerin izin verdiği ölçüde hukuken zorunlu olduğu durumlarda onayınız da alınmak suretiyle paylaşılmaktadır.

    Bu kişisel veriler, Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nun 5. Maddesinde belirtilen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması” ve ‘’bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan ilgili olması” hukuki sebebine dayalı olarak internet sitesi üzerinden kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenmektedir.

    Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” Maddesi kapsamındaki taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”e göre Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş.’nin Büyük İstanbul Otogarı B2 Geçiş Bloğu A2 Kulesi Arası Kot Bayrampaşa/İSTANBUL adresine yazılı olarak iletebilirsiniz.

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir