bayan örgü yelek modelleri ve yapılışları / + BAYAN ÖRGÜ YELEK MODELLERİ | Renkli Hobi

Bayan Örgü Yelek Modelleri Ve Yapılışları

bayan örgü yelek modelleri ve yapılışları

+ BAYAN ÖRGÜ YELEK MODELLERİ

Örgü örmeyi seven her bayan için yelek modelleri her zaman özel bir yere sahiptir. Günlük kıyafet olarak kullanılan, çeyizlik olarak bohçalara eklenen yada hediyelik olarak sürekli yeni yelekler örülmektedir. Bizde bu kadar önemli olan yelek çeşitlerinden en beğenilen yelek örneklerini sizlere sunmaya çalışıyoruz. Yeni ve son model yelek modellerini göster şeklindeki aramalarınıza en güzel şekilde karşılık vermek için sürekli yeni modelleri ekliyoruz.
Tığ işi yani tığla yada şiş örgü gibi yöntemlerle örülebilen yelek örnekleri, çeyizlik, hediyelik veya günlük kullanım olmak üzere birçok alanda kullanılır. Bayan yelekleri yılında olduğu gibi yılı içerisinde de yeni ve değişik motifli örnekleri ile kendini sürekli yenilemektedir.
Çeyiz, nişan ve söz bohçası gibi yerlerde kullanabileceğiniz en beğenilen modellerin sayısı sadece bu konuda nin üzerindedir ve sürekli güncellenerek yenileri eklenmektedir. Bizde bu konumuza yeni örgü yelek modelleri ekleyerek güncel tutup, yeni çıkan modelleri bulabileceğiniz bir konu haline getirdik. Bu konumuzu takipte kalmanızı tavsiye ederiz.
Bu bayan yelek modelleri konusunun içinde, anne yelekleri olarak da bilinen yaklaşık adetten fazla yelek modeli ve onlarca model anlatımı bulabilirsiniz. Yelekler elişi örgü modellerinin en güzel ve kullanılan örneklerinden birisidir. Bizde bu konuda Şiş, Tığ, Firkete ve Dantel yelek modelini sizler için resimli, videolu ve anlatımlı ve yıllarına ait dev yelek örnekleri arşivinde topladık.

Yengeç Örgü Yelek Modeli

Şişle yapılan yeni örgü yelek modelleri içinde belki de en güzeli olan yengeç modelinin anlatımlı yapılışı sizlerle.

Yengeç Örgü Yelek Modelleri 2

Kaynak Youtube : orgutarifleri

Boğaz Düğümleyen Şiş Yelek Modelleri

Şiş ile yapılan modellere bu güzel model ile yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Boğaz düğümleyen şiş yelek modelinin yapılması çok kolay. Çok ip yemeyen ve ters yüzden kurulan bir örnek.

Boğaz Düğümleyen Şiş Yelek Modeli 1
Kaynak Youtube : canselin örgü dünyası

Bayan Yelek Örgüsü Nasıl Yapılır?

Bu videoda yelek modelinin nasıl örülebileceğine ilişkin anlatım bulabilirsiniz. İzlemenizi tavsiye ederiz.

Bağlamalı Baklava Örgü Yelek Modelleri

3 numara şiş ve Angora yada Alize marka ip ile yapılan oldukça güzel ve gösterişli bir şiş örgü bayan yelek modeli. Çeyizlik örgülerin her çeşidinde çok severek kullanacağınız bu yelek örneğini Alıntı Türkçe yapılış videosunu izleyerek öreceklere şimdiden kolay gelsin.

Bağlamalı Baklava Örgü Yelek Modelleri 1
Kaynak Youtube : Gönülden Örgüler

Ters Lale Çeyizlik Yelek Modeli

yelek örnekleri içinde belki de en çok yapılan yelek örnekleri başında gelmekte ters lale gelin yelek modeli. Şişle yapılan gelin yelekleri, bohçalık yelekler gibi istediğiniz örgüde bu değişik yelek modelini uygulayabilirsiniz. Türkçe video yapılışı ile emin olun bu yelek modelini hiç zorlanmadan yapabileceksiniz.

Ters Lale Çeyizlik Yelek Modelleri 1

Kaynak Youtube : Sevdanın Örgü Evi

Gülen Yüzler Yelek Modeli

Sizler için değişik yelek modelleri içinden birini daha bulduk. Aşağıdaki videodan yapılışını öğrenebilirsiniz.

Gülen Yüzler Yelek Modelleri 1
Kaynak Youtube : Sevdanın Örgü Evi

Pirinç Desenli Şal Yaka Yelek Örneği

Alışılmışın dışında çok kalın ip ve kalın şiş kullanılarak örülmüş bir yelek modelleri ile yine karşınızdayız. Çok bilinen pirinç örneği uygulanmış şal yaka yelek modeli daha. Bu değişik ve kolay yeleği örmeyi düşünenlere şimdiden kolay gelsin.

Evrensekiz Yelek Örnekleri

Çok değişik ve oldukça güzel bir yelek. İnternette dolaşırken Yasemin Aladağ hanımın yaptığı bu harika yeleği görünce, evrensekiz örneği olarak bilinen bu modelin video yapılışı ile sizlerle paylaşıyoruz. Yapan kişinin ellerine sağlık harika olmuş.

Evrensekiz Ornegi Video
Evrensekiz Ornegi Video 1
Orgu Yelek 18

Balık Sırtı Spor Bayan Yelek Örneği

Ön kısmı çok şık bir yelek ve spor bir yelek modeli. İnce kıyafetlerin üzerine giyilebilecek değişik ve el örgüsü olduğu hiç anlaşılmayan, hazır alınmıştan daha şık duran bu yeleğin resimleri sayesinde sizler de yapabilirsiniz.

Baliksirti Spor Yelek
Baliksirti Spor Yelek 1

Lale Bahçesi Yelek Modeli

Yelek modelleri ve tığ ile yapılan yeleklerin yanında, şiş ile yapılmış en yeni yelek örneklerini bir araya getirirken örnek arayanlar için nette bulunan yeni yelek örneklerini seçtik. İstediğiniz renklerde yapabilmeniz yanında boncuk ile de süsleyerek yapılan bu değişik el örgüsü yelek modellerini sizler isterseniz kazak yada bebek örgülerinde de kullanabilirsiniz. Bu yelekleri yün ve inci şiş ile yaparsanız eğer gerçekten çok güzel düşüyor örgü. İnternetten sizler için örgü yelek modellerinin en güzellerini yapılışını da görebilin diye detaylı resimleriyle sizlerle paylaşıyoruz. Resimlere tıklayarak büyütüp istediğiniz yelek modelini çıkarabilirsiniz.

Sivama Lale Yelek Yapilisi
Sivama Lale Yelek Yapilisi 1

Burgulu Baklava Mavi Yelek Örneği

Mavi ve şık bir yelek modeli. Her yaştaki bayan için yapılabilir bu yelek. Hatta çocuklar için kolda yapılırsa mevsimlik kullanacakları çok hoş bir hırka da olabilir bu örnekten.

Burgu Baklavali Bayan Yelek
Burgu Baklavali Bayan Yelek 2
Burgu Baklavali Bayan Yelek 4

Ajurlu Kahve Rengi Bayan Yelek Modeli

Ajurlu örneklerden biri ile yapılmış bu yelek. Delikli modeller yazlık örgüler için daha çok yakışan el işi modelleri. Uzun yelek olarak yapılırsa çok daha yakışan ajurlu yelek modelinin tam ölçülerini resimleri büyüterek bulabilirsiniz.

Ajurlu Yelek
Ajurlu Yelek 1

Bal Peteği Yelek Modeli

İki farklı örnek ile yapabilirsiniz bu yeleği. İsterseniz bal peteği örneği ile, yada işkembe modeli ile de yapabileceğiniz kolay ve değişik yazlık örgü yelek modeli.

Burgulu Gri Yelek Modeli

Facebook&#;da gezerken gördüm bu yeleği. Ayşe Çelebi hanım yapmış ver gerçekten harika olmuş. Eline emeğine sağlık. Burgu örneği ile bütünleşmiş, oldukça emek isteyen bu yelek modeli çeyizlik bohçalar için tercih edilebilir.

Orgu Yelek Ornegi
Orgu Yelek Ornegi 1

Yuvarlak Yaka Gri Yelek Modeli

Özellikle genç kızların çok hoşuna gidecek bir yelek örneği. Şiş ile yapılmış bu yeleğin yaka kısının yuvarlak, alt kısmını pirinç örneği ile üst kısımlara da burgu örneği yada saç örgü modeli ile yapılıyor.

Spor Kısa Bayan Yelek Modeli

Oldukça şık ve spor bir yelek modeli daha. Yuvarlak kesimi ile çok şık gömlek üzerine çok yakışan, her yaştaki büyükler yada küçükler için yapılabilecek bir örnek.

Kisa Bayan Yelek
Kisa Bayan Yelek 1
Kisa Bayan Yelek 2

Yazlık Bayan Yelek Modeli

Yaz ayı için harika bir örnek. Facebook&#;ta, Haticenin tasarım atölyesi sayfasında gördüğüm bu yeleği yaz ayları için yapabilirsiniz. Renk seçimini istediğiniz gibi yapabilir ve yapılışı için resimleri inceleyebilirsiniz.

Orgu Bayan Yelek 4
Orgu Bayan Yelek 31
Orgu Bayan Yelek 41

Örgü Kemerli Bayan Yelek Örneği

Özellikle gençlerin tercih ettiği bir yelek modeli. Mevsim geçişlerinde hırka yerine de kullanılabilecek olduk güzel bir bayan yelek örneği.

Orgu Bayan Hirka Yapilisi
Orgu Bayan Hirka Yapilisi 1
Orgu Bayan Hirka Yapilisi 2

Şiş Örgü Yazlık Bayan Yelek Modeli

Yaz ayları için çok güzel bir yazlık yelek örneği. İnternette görünce fikir olması için sizlerle paylaştığımız bu örnek alıntıdır. Şiş ile yapılan bu modele birbirine çok benzeyen 2 değişik örnek ile sizlerle paylaşıyoruz.

Orgu Yelek Ornegi Yeni
Orgu Yelek Ornegi Yeni 1

Yakadan &#; Robadan Başlanan Yelek Modeli

Yaka kısımdan başlanan yeleklere robalı yelek de deniyor. Yaka kısmında boyun ölçüsündeki ilmek atılarak başlanıp, şiş ile yapılan bu yelek örneklerini yaka kısmından sonra istediğiniz örgüyü yapabilirsiniz.

Orgu Yelek 9
Robali Bayan Yelekler
Robali Bayan Yelekler 1

Başak Modelinden Yelek Örneği

Buğday başakları şeklindeki bu buğday başağı yelek örneği çok güzel. İnternetten bulduğum bu yeleği ören bayan Ruveyda Bombe Aydın. Ellerine sağlık. Gerçekten çok iyi eli olan, örgüsü çok göz alıcı biri.

Basak Orgu Yelek
Bugday Basagi Yelek Modeli

Sekizli Saç Örgü Yelek Modeli

Oldukça değişik be kolay bir el işi yelek modeli. Bilinen saç örgüsünden değişik olmasa da kalın çevrilerek yapılan ve aralarda değişil şekildeki bu yeleğin yapılışı için resimleri büyütmeniz yeterli.

Anne Yelek Modelleri Fiyatlari 41
Anne Yelek Modelleri Fiyatlari 42
Anne Yelek Modelleri Fiyatlari 43

Zengin Örneğinden Yelek Modeli

Şiş ile yapılmış bu yeleği internette buldum. Yapan kim bilmiyorum ama gerçekten çok emek harcamış ellerine sağlık. Ayrıca örgü yelek modelleri içinde beğendiğiniz örneği yapmanız mümkün. Yapılışı ile paylaştığımız yelek örneklerinin daha değişik örneklerini görebilirsiniz. Hem şal olarak da yapabileceğiniz bu örneği ayrıntılı yapılışını resimlere tıklayarak görebilirsiniz.

Saç Örgü Yelek Modeli

Yine şiş ile yapılmış bu el işini yün ince ip ve ona uygun şiş ile yapmalısınız. Saç örgüsü olarak bilinen örgü tekniği ile yapılmış bu yelek modellerini yapılışı da çok kolay.

Kaynana Öremez Gelin Giyemez Yelek Örneği

Oldukça havalı ve zor görülen bu el işi modelinin adı &#;kaynana öremez gelin giyemez&#; örneği. İnternette bulduğumuz bu resimler alıntıdır. Yapan kişinin ellerine sağlık. Çok eski yelek modellerinden biri olan bu yelek modelini hangi örgüye uygulasanız zengin bir hava katmakta örgüye.

Üzüm Salkımı Yelek Modeli

Gerçekten çok zor bir el işi örgü modeli. Tam bir üzüm salkımı şeklinde yapılmış, el emeğinin çok kullanıldığı bu yelek modelini internette görünce sizlerle paylaşmak istedik. Yapan kişiyi bilmediğimizden sizlerle paylaşamadığımız bu yelek modelinin yapılışında angora ip ve şiş ile yapılıyor.

Badem Örgü Yelek Modeli

Oldukça değişik bir el işi örgü modeli. Badem el işi modelinin ayrıntılı yapılışını sitemizde bulabilirsiniz. İki ayrı şekilde yapılmış olan bu yeleğinin yapılışı resim üzerinde belirtilmiş.

Badem Sis Yelek
Badem Sis Yelek 1
Deniz Minaresi Yelek

Şık Yelek Modelleri Bayan

Gençlerin çok beğendiği bu tarz yeleklerin hepsi de birbirinden güzel. Hakim yakadan derin yakaya kadar değişik şekillerde yapılan tarz yelek örnekleri içinde son zamanlarda çok moda olan yaprak örneğinin yapılışı ve bu teknik ile yapılmış bir hırka modelini de çok beğendim ve fikir olsun diye sizlerle paylaşmak istedim.

Bağlamalı Baklava ve Tırtıl Örgü Yelek Modeli

Bu yelek örneğinin yapılışını çok zor sananlar için kolay olduğunu söyleyelim. Tırtıl örneğinin de ayrıntılı yapılışını sitemizde bulabilirsiniz. Pembe yeleğin yapılışında belirli sıra örüldükten sonra başa dolanan ipin örülen ilmekler üzerinden geçirilmesi ile yapılan şık bir yelek modeli.

Tığ İşi Örgü Yelek Modeli

Tığ işi olarak yapılmış bu örgü yelek modelini yapmak isteyenlerin resmi tıklayıp büyüterek daha yakından inceleyerek istedikleri renklerde istedikleri boyda bu tığ işi yelek modelini yapabilirler.

Anne Tig Yelek

En Yeni Anlatımlı Örgü Yelek Modelleri

Şiş ile yapılan yelekler içinde son günlerde çok sorulan iki değişik yelek modelini galerimize ekledim. Yeleğin bir tanesi yün ip ile incecik örülmüş, alt kısmı salaş yani genişleyip, üst kısmı ise tor ile düz olarak çıkılmış oldukça şık ve özellikle kilosu olan bayan tercih ettiği şık bir model. Diğer model ise şiş ile yapılmış hasır örgü tekniğine benzeyen teknik ile yapılmış ufak değişiklikleri olan bu yelek modelinin yapılışını resmin üzerine yazdım yapmak isteyenler için.

Diğer Örgü Yelek Modelleri

Şiş İle Yapılan Eski Örnekli Yelek Modelleri

Oldukça güzel ve şık örnekler. Şiş ile yapılan yelek örneklerinin en eski ama eskimeyen modellerden, çeyizlerde bohçalar için yapılacak örgülerde kullanabileceğiniz değişik el işi modelleri. Göz yaşı örneği yada badem örneği olarak bilinen bir modelden yapılmış, kırmızı renkteki, üzüm salkımı şeklinde olan yelek örneği son zamanlarda en gözde el işi modellerinden. Şemalı kart ile yapmak isteyenler zorlanmayacaklardır.

Sitemizde bulunan tüm Yelek Modelleri için Yelek Modelleri Kategorimizi inceleyebilirsiniz.

ETİKETLER:yeni yelek modellerini göster

Motifli yelek modelleri yapilişi

Yapilişi motifli modelleri yelek

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle örgü şal ve yelek modelleri arayanların mutlaka ama mutlaka göz atmasını rica ettiğim ve benim de ilk gördüğüm andan itibaren sizlere göstermek için sabırsızlandığım bu Yeni Motifli Yelek Ve Şal Yapımını sitemize ekliyoruz meleklerim.

Yelek motifli modelleri yapilişi

mor-ponponlu-tig-isi-sal Tığ ve Motif Aparatı Motifleri ile Yapılan Bayan Yelekler i Etol ve Motifli Şal Modelleri için sizlere çeşitli çok beğeneceğiniz Dantel Motifli Bayan Yelekleri. Motifler Nasıl yapılır? Tığ,Firkete ve Motif Aparatı ile Yapılan Motifler ile yapılan Giysi Modelleri içinden beğendiklerimi seçerek sizlerde görün istedim.

Yapilişi modelleri yelek motifli

Canım Anne Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek derledikleri bu motifli file yelek örgü modeli Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Tığ İşi Motifli Örgü Giysi Modelleri-Motif Birleştirmeli Bayan Yelekler-Şallar-Motifli Bayan Hırkalar,Ceketler, Tığla Motifli Atkılar-Motif örnekli Pançolar,Etoller-Motif Patik,Çocuk Hırkası ve Yeleği Örnekleri. Tığ Örgü modeli Motifler ile Bebek Battaniyeleri ve Motifli Şal modelleri yapılıyor ,ancak Motif örnekli

Bahs ogun tozu

Motifli ve Yapraklı Yelek Yapılışı: seafoodplus.info?list=PLFgHUNnynJLpoqHL9RXqZuBtGjvZJ1

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Motifli yapilişi modelleri yelek

cok güzel örnekler ama vidyo yu bir türlü acamadım hatalımı arıyorum acaba örnekleri cok beyendim

İpinizi markasını bide tığ kaç numara teşekkür ederim ayrıca çok kolay ve güzel olmuş anlatımınız da çok güzel

Yelek motifli yapilişi modelleri

Deniz Kabuğu Youtube Youtube kanalında yer alan Motifli Yelek (Motif Yapımı ve İp Koparmadan Motif Eklenmesi ) videosunu izleyebilirsiniz.

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun güzel hanımlar, sitemize eklediğimiz bu çok güzel yelek örneklerine kesinlikle bakın derim, diğer bir sizlere göstermek için gerçekten sabırsızlandığım ve benim de en kısa zamanda yapmayı düşündüğüm bu Tığ İşi Çiçek Motifli Yelek Modeli Yapımını paylaşıyoruz canlarım.

Yapilişi yelek modelleri motifli

En çok beğenilen çok güzel motifli yelek modelinin 1.bölümden motif yapılışından başladım.

Yapilişi motifli modelleri yelek

Ellerinize saglik çok güzel olmuş sade motiflerden mi oluşuyor ben kenarları 2 motiften sonrası dantel gibi yapıyorlar on yaka kısmı değişik yapmışlar orayı çözemedim ayrıntı varmi

Yelek yapilişi modelleri motifli

Arkası tığ işi motifli yelek: seafoodplus.info?list=PLFgHUNnykNv4TYMO2_zdNQ-DcEA7PM

Yapılışı: İlk olarak sekiz zincir ile halka oluşturalım halkanın içine dört tane üçlü trabzan yapalım zincir ile dibine batalım tekrar zincir çekip trabzan uyguluyoruz. Halka içine aynı işlemi dört kez uygulayıp motifi ters çevirip zincir çekip arka kısma yuva hazırlıyoruz. Zincir yuvalarının içine yedi trabzan ile dolduralım, motifin yaprakları hazır olmuş olduk siyah ip ile kenar detayı ve ekleme yaparak bitirelim. Detaylı yapımı için videomuzu izleyebilirsiniz. Kolay gelsin..

Shangri la online casino

Diğer Yelek modelleri makalelerimize ulaşmak için kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Motifli tığ işi yelek

Tamanne Youtube Kanalına Tığ İşi Çiçek Motifli Yelek Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

20 Adet Örgü Bayan Yelek Modeliİlginç Örgü ModelleriKız Bebek Örgü Elbise ModelleriBaharlık İpten Örgü Nasıl Yapılır?Tunik Nasıl Dikilir?En Sevilen Örgü Bebek Şapkası ModelleriMotifli yelekler farklı çiçek motifleri, kelebek motifi ya da geometrik motifler gibi birçok seçeneğe sahip. Yeleklerinizin üst kısımlarını file şeklinde örerek alt kısımlarını bu motiflerle de zenginleştirebilirsiniz. Ya da birbirine uyumlu farklı renkteki motifleri birleştirerek daha farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Modelleri yelek yapilişi motifli

Motifli Bayan Yelek Modeli (13 Model) Tığ işiyle yapılan Motifli Bayan yelek modeli de bizler için ayrı bir seçenek oluşturuyor. Soğuktan korumasının yanında kıyafetlerimize farklı bir hava kazandıran yelekler çeşit çeşit motif desenleriyle de göz zevkimize hitap ediyor.

Motifli örgü yelek modelleri

Bir önceki yazımız olan Mevsimlik Kolay Örgü Yelek Modeli başlıklı makalemizde Mevsimlik Kolay Örgü Yelek Modeli hakkında bilgiler verilmektedir.

Örgü modelleri ve yapılışlarında bugün harika bir yeleğin yapılışını hazırladık. Kolay motifli yelek yapılışı. Örgü yelek modellerinde 3 değişik renk düzeniyle örülmüş yeleklerin örneklerini de göreceğiz. Yine evde kalan ipleri değerlendirmek amacıyla az sonra ördüğümüz yelekten düşünce edinebilirsiniz. Hanım dilendi bey beğendi motifinden harika bir yelek daha örüyoruz. Çok sevdiğimiz ve her modele yakışan görkemli bir model. Motifin şemasını hazırladık. Yine mafsala şemasını da göreceğiz. Daha sonra ise ismim ismim basit motifli yelek yapılışı videosunu izleriz. Dantel motifli yelek yapılışında çoğu ip kullanabilirsiniz. Yünlü, pamuklu, akrilik gibi ipler kullanabilirsiniz. Artık ipleriniz varsa onları kullanabilirsiniz. Tığ örgü yelek modellerinde çok kullanılacak harika bir model. Şahane bir motif. Çok sevilen motifli örgü modellerinden basit motifli yelek yapılışını öğrenelim.Çok sevdiğimiz motifle tekrar mükemmel bir yelek örüyoruz. Sanırım ipler renk renk örüldüğü amacıyla motifin adı hanım dilendi bey beğendi motifi olmuş. Eskiler bu ismi namacıyla koymuş bilinmez ama her modele çok yakışan mükemmel bir motif. Battaniyeler, yelekler, hırkalar, şallar, paspaslar, puflar… Her modele yakışıyor.

Motifli yelek kenarı yapımı

Yıllar önce tepsi örtüsü yapmıştım ipi kırmadan yarım sıra yaparak gidiyordu aynı model. Öyleçok pratikti yapılışı varsa paylaşır mısınız

Eline emegine salik cok hos bir model yeleğin arkasını 12 yaptım önüne kaç motif olcak

Motifli modelleri yapilişi yelek

Supersiniz rengine ve modeline bayildim ellerinize saglik en yakin zamanda yapicam

Modelleri motifli yapilişi yelek

yuvarlak yaka gri yelek modelinin nasıl yapıldığını tarif edebilir misiniz lütfen kaç ilmekle nasıl başlandığını parçalarını nasıl kesildiğini ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz

Modelleri motifli yelek yapilişi

Merhaba ben bu modeli alize diva ile öemek istiyorum olurmu rrica etsem cevap verirmisiniz lütfen.

MOTİFLİ GELİN YELEĞİ YAPIMI. Yelek modeli olarak yapabileceğiniz, çok güzel bir örgü modeliyle birlikteyiz, sizlerle Motifli Gelin Yeleği Yapımını paylaşıyorum, rengiyle ve motifiyle çok hoş olmuş, kızlarımızın çeyizine yaparak kaldırabilirsiniz. Motifli Gelin Yeleği Yapımında, 5 numara tığ ve angora tarzı

Live ladbrokes casino

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Tığ işi yelek modelleri

Motifli File Yelek Yapılışı Kısa zaman önce sizlerle buluşturduğumuz diğer bir çeyizlik yelek örgülerinden olan ve eminim ki en kısa zamanda bitirdikten sonra güzel günlerde keyifle kullanabileceğiniz bu Yumuş Yumuş Kolay Yelek Kazak Modeli ne bakmadan geçmeyin lütfen. Umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Gelin yelek modelleri tığ işi

Motifleri farklı renkteki iplerle ya da ebruli iplerle de yapabilirsiniz. Gelin çeyizine koyulacak bir yelek ise istediğiniz ekru rengi tercihiniz olabilir. Günlük kullanacağınız bir yelekten ziyade özel günlerde kullanacağınız bu yelek  şıklığınızı gözler önüne serecektir.

Merhabalar bacağı kısa kaynana yeleğın yapılış videosu varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum

Motifli modelleri yapilişi yelek

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Çeyizlik Bayan Yelek Örneklerinden olan ve görenlerin de hayran kaldığı bu Şişle Kuş Gözü Örnekli Anne Yeleği Yapımı linkine tıklamadan geçmeyin.

tığ yelek modelleri

Kanalımıza abone olarak yayınlanan videolardan haberdar olabilirsiniz arkadaşlar videolarımızın devamı için lütfen beğenip paylaşarak destek olmayı unutmayın her zaman olduğu gibi sizi videonun yorumlar kısmında her türlü soru görüş öneri ve istekleriniz için bekliyor olacağız yorumlarınız bizim için çok değerli bu yüzden olduğunca çabuk yanıt vermeye çalışıyoruz tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Yelek modeli motifli

Tam anlamıyla Yeni Ören Hanım Çiçekli Bayan Yelek Örneklerine layık olan bu Yeni Ören Hanım Şal Örneğini umarım sizlerde keyifle örebilirsiniz, elleriniz emeklerinize sağlık kızlar.

Yapilişi modelleri motifli yelek

MOTİFLİ FİLE YELEK YAPILIŞI. Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir tüm olacağı ulu rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geride bıraktığımız hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, bilhassa yelek örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını içtenlikle tavsiye ettiğim ve inşallah sizlerin de en kısa vakitte bitirdiğinizden sonra

Motifli yapilişi yelek modelleri

Soğuktan korumasının yanında kıyafetlerimize farklı bir hava kazandıran yelekler çeşit çeşit motif desenleriyle de göz zevkimize hitap ediyor. Örmesi oldukça kolay olan bu motifleri birleştirdiğimizde ortaya çıkan uyum ve ortaya çıkan şıklık eminiz sizleri de çok memnun edecektir.

Selam banada şiş ile yapılan yelek modelleri 10 numaralı örneğin açıklamasını yazarmisiniz kaç ilmek başlanır modelin yapılışını açıklarsanız sevinirim şimdiden

Değişik yelek modelleri

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Arkası motifli yelek modelleri

Tığ İşi Çiçek Motifli Yelek Modeli Yapımı. Tam anlamıyla Tamanne Örgüleri ne gerçekten yakışır olan ve tığ işi bilenlerin kolayca yapabileceğiniz tahmin ettiğim bu Çiçek Motifli Yelek Modeli ni umarım sizlerde zevkle örebilirsiniz, emeklerinize sağlık kızlar.

Motifli yelek modelleri yapilişi

  • Amatic (Book of Aztec, Lovely Lady, Book of Fortune);
  • Yggdrasil (MultiFly!, HippoPop, Cazino Cosmos);
  • NetEnt (Space Wars, Dead or Alive 2 Feature Buy, Divine Fortune);
  • Play’n Go (Book of Dead, Legacy of Dead, Rich Wilde and the Tome of Madness);
  • Thunderkick (Midas Golden Touch, Big Fin Bay, Beat the Beast: Griffin’s Gold);
  • Microgaming (The Finer Reels of Life, Immortal Romance, Book of Oz);
  • Red Tiger (Gonzo’s Quest Megaways, What the Fox MegaWays, Wild Hot Chilli Reels);
  • Spinomenal (Majestic King, Book of Guardians, 4 Horsemen);
  • Boongo (Sun of Egypt 2, Book of Sun: Multichance, Hit the Gold!).

Motifli yelek modelleri yapilişi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir