hydralift nedir / Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir ve 2023 Fiyatları | Pervin Dinçer

Hydralift Nedir

hydralift nedir

Palabs Hidra Lıft Serum

Son yıllarda kozmetik sektöründe yerli firmaların harika ürünlerle çıkış yaptığını gördükçe ayrı bir mutlu oluyorum.

Kendi ülkemizin bunca zenginlik ve bilgi birikimi var ken yabancı firmaların burada fazlasıyla ön planda olması ve rand sağlaması hep beni şaşırtmıştır.

Yerli malı yurdumun malı diyerek yakın zamanda çok başarılı bir girişimle dermo kozmetik sektöründe varlığını gösteren Palabs markasından ve denediğim ürününden bahsetmek istiyorum sizlere.

Markayı kendi web sitelerindeki bire bir tanımlarıyla öğrenelim.

Palabs Hidra Lıft Serum

'' Palabs markası, cilt bakımı ürünlerinin ArGe çalışmalarını farmasotik yani eczacılık kalitesinde ve  yine  kendi bünyesindeki laboratuvarda yapabilmek üzere kurulmuştur. GMP  ilkeleri göz önünde tutularak üretilen ürünler, dünya standartları ve cilt bakımı hakkındaki güncel yenilikler takip  edilerek  kullanıcılara  ulaştırılmaktadır.

Ürünlerimizde kullanılan tüm  aktif  ve yardımcı maddeler sertifikasyonlu olup, kozmetik ve majistiral  reçetelerde (eczanede yapılan ilaç) kullanılabilecek  standartlardadır. Cildimizde hassasiyet veya alerjiye sebep  olabilecek parafin, paraben ve boyar maddeler içermeyen formüllerimiz tüm cilt  tiplerinde güvenle kullanılabilmektedir.

Cilt  bakımı  ürünleri içerisinde ülkemizi gururla  temsil etmeyi  ilke edinmiş ve  koşulsuz kullanıcı memnuniyetini hedef almış bir marka yaratmanın onurunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duymaktayız.''

Palabs markası ve  marka kurucusu Alper Pala ile ilk tanışmam Ankara'da katılmış olduğum Kübra nın etkinliğinde olmuştu.

Takip edenleriniz bilirler hikayelerimde de canlı canlı markanın kuruluş sürecini ve ürün içerikleri hakkında aldığımız bilgileri paylaşmıştım.

Denememiz için verilen tester ürünlerini kullandığımda az miktar olmasından kaynaklı  açıkçası deneyimim için yeterli olmadığından blogumda bahsedememiştim.

Geçtiğimiz aylarda katıldığım #ebruvefusunilekisamerhaba partisinde tam boy  Palabs Hydra Lift Serum firma tarafından hediye edilince, elime geçtiği ilk günden itibaren heyecanla kullanmaya başlamıştım.

Hyalüronik asit nedir?

Palabs Hidra Lıft Serum içeriğindeki en önemli özelliği Hyalüronik asit nedir etkileri nelerdir kısa ve özetle bahsedip ürün yorumuma geçmek istiyorum.

Hyalüronik asit aslında cildimizde bulunan bir madde.

Hacminin bin katı kadar su çekme özelliğiyle ciltte nemlendirme sağlarken aynı zamandada cildi sıkılaştırma görevini de yapiyor.

Yaş ilerledikçe cildimizde bulunan Hyalüronik asit  miktarı sürekli azalma gösterirken cilt de buna bağlı olarak yaşlanıp kırışıklıklarda artış meydana gelir.

Son yıllarda Hyalüronik asit hem profesyonel cilt bakımı yapan merkezlerde hemde  bir çok estetik uygulamalarda sıklıkla kullanılmaya başladı.

Cilt için doğal bir madde olması ve net etkilerinden ötürü hem önemi hemde kullanım yaygınlığında büyük artış gösterdi.

Palabs Hidra Lıft Serum bahsettiğim bu özellikleri tam anlamıyla her cilt tipi için yerine getirmeyi vaat ediyor.

Özellikle benim gibi olgun ve kuru bir cilt yapısına sahipseniz artık bu kırışıklıklarla mücadele etmek için cildin neminin ne kadar önemli ve takviye edilmesinin nekadar güç olduğunu bilirsiniz.

Palabs Hidra Lıft Serum 50 ml şeffaf ambalaj tasarımıyla gerçekten çok göz dolduruyor.Pompalı olması yeterli miktarda ürünü almanızı sağlarken aynı zamanda da hijyen konusunda da harika bir seçim olmuş.

Palabs Hidra Lıft Serum
Palabs Hidra Lıft Serum
 Şeffaf hafif jel yapısıyla ilk cildinize uyguladığınız anda kaygan yapısı sayesinde yüzde kolay dağılırken emilme kısmında hafif jel yapısı ve yapışanlığını çok kısa bir süre hissediyorsunuz.Hızla cilt tarafından emilen ürün sonrasında hiç bu özelliğinden eser bırakmıyor.

Hafif soğuklar başladığında benim cildim yeterli derecede nemlendiremediğimde bazı bölgeleri pul pul olur bu pullanmayı gidermek içinde sıklıkla peeling yapma gereği hissederdim.

Soğuklar başlamadan kullanmaya başlamamın avantajını şimdi görmeye başladım.Belki kış ayının başındayız daha diyeceksiniz ama dengesiz hava şartlarına rağmen şuana kadar hiç cildimde kuruluktan kaynaklı pullanma yaşamadım.

Yani cildimdeki nem verme işlevini harika yerine getiren bir ürün oldu.Artık makyaj yapmadan yarım saat önce kat kat nemlendirme işlemlerime de bu sayede son vermiş oldum.

Özellikle gece yatmadan önce temizlediğim cildime son dokunuş olarak uyguladığım bu serumun uykuda geçen sürede cildimi onardığı ve daha iyi emildiğini söyleyebilirim.Sabah cildimi güne hazırlamak için tekrar kullanıyorum.Ehh benim cildiminde bu özene ihtiyacı var tabiki:)

50 ml lik Palabs Hidra Lıft Serum yanılmıyorsam şuanda 100 TL den satışı yapılmakta.

Ürüne http://palabs.co/web siteleri üzerinden

instagram.com/palabs.com.tr instagram hesaplarından yada seçkin eczanelerden ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası