rasim aytoğu / Rasim Kaan Aytoğu ile ilgili haberler - Gazikent27 - Son Dakika Haberler

Rasim Aytoğu

rasim aytoğu

Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Rasim Kaan Aytoğu hayatı

Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Rasim Kaan Aytoğu sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak dikkatleri çekiyor. Peki, Rasim Kaan Aytoğu hayatı ve biyografisi nedir İşte Rasim Kaan Aytoğu hakkında detaylar…

RASİM KAAN AYTOĞU KİMDİR?

yılında İzmir Karşıyaka'da doğdu. İzmir Atatürk Lisesi'nden sonra yılında ABD'de University of Illinois Endüstri Mühendisliği'nden mezun oldu. Aynı zamanda Endüstri Yüksek Mühendisliği'nden şeref listesinde başarı ile mezun oldu. 'de Başbakanlık tarafından Harvard Universitesi ABD İşletme Yönetimi Programına gönderildi. yılında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından Birleşik Krallık Kamu İdaresi Enstitüsü'ne gönderildi ve Kamu Yönetimi Uluslararası Finansman Programı'nı bitirdi. yılında Pacific Western Universitesi'nde finans doktorasını tamamladı.

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

T. C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı'nda Planlama Uzmanı, Güneydoğu Anadolu Projesinde (GAP) Direktörlük ve T. C. Gazi Üniversitesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak yer aldı. İstanbul Altın Rafinerisi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Altın Borsası Kurucu Genel Sekreterliği, T.C. Başbakanlık Başbakan Başmüşavirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Dubai'de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu'nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding'te Finansman Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu'nda Finansman Grup Başkanlığı yapmıştır.

ÖZEL HAYATI

Avukat Esin Aytoğu ile evlidir ve Çağatay Oğuzhan Aytoğu adında bir oğlu vardır.

#Rasim Kaan Aytoğu kimdir?

Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nereli?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu, merak edilen isimlerden biridir. Cem Küçük ile Sedat Peker arasındaki savaşta bugün ortaya bir video atıldı.  Sosyal medyada paylaşılan seks videosundaki kişinin Cem Küçük’ün patronu İHLAS Holding CEO’SU Rasim Kaan Aytoğu olduğu öne sürüldü.

Vatandaşlar bu haber sonrası Rasim Kaan Aytoğu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? şeklinde araştırmalara başladı. İşte merak edilen detaylar 

Rasim Kaan Aytoğu kimdir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu yılında  İzmir’in Karşıyaka ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta eğitimini Karşıyaka'da, lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamladı.  yılında University of Illinois, ABD, Endüstri Mühendisliği'nden mezun oldu. 'te aynı üniversiteden Endüstri Yüksek Mühendisliği'nden şeref listesinne adı yazdırarak mezun oldu. yılında Başbakanlık tarafından gönderildiği Harvard Universitesi, ABD İşletme Yönetimi Programını, 'da da Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından gönderildiği Birleşik Krallık Kamu İdaresi Enstitüsü, İngiltere'de Kamu Yönetimi – Uluslararası Finansman Programı'nı bitirdi. yılında da Pacific Western Üniversitesi, ABD'de finans doktorasını yaptı. 

 Rasim Kaan Aytoğu ne iş yapıyor?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu, T. C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı'nda ile 'da Planlama Uzmanı, 'de Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Direktörü olarak görev yaptı. Aytoğu daha sonra sırasıyla şu görevlerde yer aldı;

'da T. C. Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak, 'de İstanbul Altın Rafinerisi, Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı, 'da İstanbul Altın Borsası, Kurucu Genel Sekreteri, 'de T.C. Başbakanlık, Başbakan Başmüşaviri, 'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Yönetim Kurulu Üyesi, 'te İstanbul'da Global Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve Müşavirlik Şirketi'nde CEO, 'da Dubai'de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu'nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, 'de Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding'te Finansman Grup Başkanı (CFO) ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet vermiştir. 

Aytoğu, Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding’te Finansman Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu’nda da Finansman Grup Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu, Avukat Esin Aytoğu ile evlidir ve Çağatay Oğuzhan Aytoğu isimli bir oğlu vardır. 

İlgili Haberler

Hayatı, başarıları ve hikayesi ile ilham kaynağı olan bir isim, Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu&#; Özel sektörden devlet kurumlarına, akademiden uluslararası projelere uzanan geniş bir çalışma yelpazesinde kendisini kanıtlamış olan Aytoğu, yaşamındaki çeşitli dönemlerde hangi başarılara imza attı? Bu yazıda, Rasim Kaan Aytoğu&#;nun hayat hikayesini, kariyerini, eğitimini ve diğer bilinmeyenlerini mercek altına alacağız. İşte Aytoğu hakkında merak edilenler&#;

Rasim Kaan Aytoğu: Eğitim Hayatı

İlk ve orta eğitimini İzmir&#;in Karşıyaka ilçesinde alan Aytoğu, lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Ardından rotasını yurt dışına çevirdi ve yılında Amerika Birleşik Devletleri&#;nde, University of Illinois&#;de Endüstri Mühendisliği alanında eğitim aldı. Ancak Aytoğu&#;nun eğitim serüveni burada sonlanmadı. Onun akademik kariyeri, aynı zamanda bir dünya vatandaşı olma hikayesi oldu.

yılında Türkiye Başbakanlığı tarafından Harvard Üniversitesi&#;ne gönderildi ve burada İşletme Yönetimi programını tamamladı. Ardından, &#;da Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından İngiltere&#;ye gönderildi ve Kamu İdaresi – Uluslararası Finansman Programı&#;nı tamamladı. Aytoğu, yılında ise Pacific Western Üniversitesi&#;nde finans doktorası yaptı.

rasim kaan aytoğu kimdir hakkında

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu&#;nun İş Hayatı

Aytoğu&#;nun iş hayatı, onun geniş vizyonu ve sınırları aşma hedeflerini yansıtır. ve yıllarında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı&#;nda Planlama Uzmanı olarak görev yaptı. Bu dönemin ardından, ve yılları arasında Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Direktörü oldu.

İstanbul Altın Rafinerisi&#;nde Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Aytoğu, &#;de Başbakanlık, Başbakan Başmüşaviri olarak çalıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı ve İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Profesyonel Hayatta Dikkat Çeken Noktalar

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu&#;nun profesyonel hayatı, çok çeşitli alanlarda çalışma ve yüksek düzeyde yönetim deneyimi ile doludur. Aytoğu&#;nun kariyerinde dikkat çeken noktaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • İstanbul Altın Borsası&#;nın kurucu genel sekreterliği
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı
  • İstanbul&#;da Global Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve Müşavirlik Şirketi&#;nde CEO
  • Dubai&#;de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu&#;nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi
  • Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding&#;te Finansman Grup Başkanı (CFO) ve Yönetim Kurulu Üyesi

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu Hakkında Hızlı Bilgiler

İsimDoğum YeriDoğum YılıMezun Olduğu OkulÇocuk Sayısı
Rasim Kaan Aytoğuİzmir, KarşıyakaUniversity of Illinois, Endüstri Mühendisliği1

Özetle;

Özetle, Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu&#;nun yaşamı ve kariyeri, tutkulu, özverili ve vizyoner bir profesyoneli anlatıyor. Hayatının her aşamasında, kendisini geliştirmeye ve yeni sınırlar aşmaya devam eden Aytoğu, genç nesillere ilham veriyor. Türkiye ve dünya genelindeki başarılı çalışmaları ile kendisine geniş bir hayran kitlesi edinmiş olan Aytoğu&#;nun hikayesi, hedeflerinize ulaşmak için hiçbir zaman geç olmadığını ve sürekli öğrenmenin önemini hatırlatıyor.


Beğendiniz mi? Paylaşmayı Unutmayın!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir