internetsiz kurabiye tarifleri / ‎İnternetsiz Yemek Tarifleri App Store’da

Internetsiz Kurabiye Tarifleri

internetsiz kurabiye tarifleri

İnternetsiz Kurabiye Tarifleri

Android application İnternetsiz Kurabiye Tarifleri developed by İlkharf Apps Games is listed under category Food & drink. The current version is , updated on 26/12/ . According to Google Play İnternetsiz Kurabiye Tarifleri achieved more than thousand installs. İnternetsiz Kurabiye Tarifleri currently has reviews with average vote value

Bir birinden güzel yüzlerce internetsiz kurabiye tariflerini sizler için tek bir uygulamada topladık. internetsiz kurabiye tarifleri uygulamamız sayesinde artık ailenize, misafirlerinize veya arkadaşlarınıza bir birinden güzel kurabiyeleri hemen hazırlayabileceksiniz. internetsiz kurabiye tarifleri uygulamamızda yer alan tüm tarifler resimlidir bu sayede kurabiye tarifi seçimi konusunda zorluk yaşamayacaksınız.

Uygulamada resimli olarak 5 Dakika Kurabiye, Mini Elmalı Kurabiye, Brownie Kurabiye, Pastane Un Kurabiyesi, Basit Un Kurabiyesi, Atom Kurabiye, Kahve Çekirdeği Kurabiye Tarifi, Tarçınlı Cevizli Kurabiye, Portakallı Kurabiye, Çay Saati Kurabiyesi, Çikolatalı Kurabiye, Fındıklı Kurabiye tariflerini bulabilirsiniz. Bu tarifler uygulamada bulunan tariflerin sadece bir kaçıdır buna benzer yüzlerce tarif uygulamada sizleri beklemektedir.

Egeli Lor Kurabiyesi
Elmalı Kurabiye
Zeytin Ezmeli Tuzlu Glütensiz Kurabiye
Tarçınlı Lokmalık Kurabiyeler
Mamul Kömbe Hurmalı Ve Cevizli
Tarifleri eklendi. Her hafta yeni tarifler ekleme devam ediyoruz.

Ayrıca sizlerden gelen talep, eleştire göre daha fazla tarif eklemekten mutluluk duyarız.
We are currently offering version This is our latest, most optimized version. It is suitable for many different devices. Free download directly apk from the Google Play Store or other versions we're hosting. Moreover, you can download without registration and no login required.

We have more than + available devices for Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, Motorola, LG, Google, OnePlus, Sony, Tablet with so many options, it’s easy for you to choose games or software that fit your device.

It can come in handy if there are any country restrictions or any restrictions from the side of your device on the Google App Store.

What's New


Egeli Lor Kurabiyesi
Elmalı Kurabiye
Zeytin Ezmeli Tuzlu Glütensiz Kurabiye
Tarçınlı Lokmalık Kurabiyeler
Mamul Kömbe Hurmalı Ve Cevizli
Tarifleri eklendi. Her hafta yeni tarifler ekleme devam ediyoruz.

Rate and review on Google Play store


Total number of installs (*estimated)

Estimation of total number of installs on Google Play, Approximated from number of ratings and install bounds achieved on Google Play.

You may also like these apps


Yok Artık Dedirtecek 20 Kurabiye Tarifi

Yok Artık Dedirtecek 20 Kurabiye Tarifi

Kolları sıvayıp tüm mutfağı hatta evi mis gibi vanilya kokularına teslim etme zamanı: Karşınızda &#;yok artık&#; dedirtecek kurabiye tarifleri listesi! Hep aynı tariflerden sıkılanlara veya her zaman klasikten şaşmayanlara uygun 20 kurabiye tarifi burada toplandı.

Mutfakta geçirecek fazla zamanı olmayanlara uygun un kurabiyesi, kakaolu kurabiye, pudingli kurabiye tarifleri hem lezzeti hem görüntüsü ile herkesin beğeneceği incirli kurabiye, fındıklı kurabiye tarifleri ile her biri bakmaya doyamayacağınız tarifler!

Sonrasında tabii ki bakmakla kalmayıp mutfağa geçme zamanı. Sizi mutfağın starı yapacak, çay ve kahvelerin müthiş eşlikçilerini hazırlaması da yemesi kadar keyifli olacak. Listeyi incelerken ilk hangisini deneyeceğiniz konusunda kararsız kalabilirsiniz. Denemek istediğiniz tüm tarifleri defterinize eklemeyi unutmayın.

--

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

#1 İçi Beyaz Çikolatalı Yumuşacık Van Stapele Kurabiyesi (videolu)

Büşra Atalar
Amsterdam&#;ın Meşhur Van Stapele Kurabiyesi (videolu)

Lezzeti ile şaşırtacak 20 farklı kurabiye tarifinin sıralandığı listemize Amsterdam'da çok meşhur olan Van Stapele kurabiyesi ile başlamak hiç fena fikir değil! İçi beyaz çikolatalı, dışı kakaolu muhteşem bir kurabiyedir. İzlerken hayran kalacağınız videolu tarifini buradan seyredebilirsiniz.

Tarif için: İçi Beyaz Çikolatalı Yumuşacık Van Stapele Kurabiyesi (videolu)

#2 Bayatlamayan Cevizli Kurabiye

Merve Abacı
Bayatlamayan Cevizli Kurabiye Tarifi

Hazır kurabiye yapmışken hemencecik bayatlamasın istiyorsanız çok haklısınız. Saklama kavanozuna koyup çayın, kahvenin yanına ara ara çıkaracağınız bir tarif. Hem de üzeri bolca cevizli, lezzeti kıyır kıyır

Tarif için: Bayatlamayan Cevizli Kurabiye

#3 İncir Kurabiye (videolu)

Elif Atalar
İncir Kurabiye (videolu) Tarifi

Buradaki incirli kurabiye tarifinde öyle lezzetli bir kurabiye harcı kullanılıyor ki tadına bakan herkesin daha ilk ısırışta bu lezzete bayılacağı kesin! Kuru incirle yapılan taze incir görünümünde aşırı sempatik bir kurabiye tarifine davetlisiniz.

Tarif için: İncir Kurabiye (videolu)

#4 Pişmaniye Kurabiye (videolu)

Büşra Mutfakta
Pişmaniye Kurabiye (videolu) Tarifi

Malzeme listesinde pişmaniye olmasa da Hindistan cevizli hamuru ile tadanlara sanki pişmaniye yiyormuş hissi veren aşırı güzel bir tarif! İnternette çok fazla aratılan pişmaniye kurabiyesini kendi mutfağınızda tam ölçülü bir tarifle denemek için mutlaka buraya göz atmalısınız.

Tarif için: Pişmaniye Kurabiye (videolu)

#5 Ağızda Dağılan Tuzlular

Elif Semiz
Ağızda Dağılan Tuzlular Tarifi

Artık pastaneden kuru pasta almaya gerek bıraktırmayacak bir tarif: ağızda dağılan tuzlu kurabiye! Çörek otu ve susamla süslenmiş görünümü, her türlü menüye çok yakışacak lezzeti ile bu tariften çok memnun kalacaksınız.

Tarif için: Ağızda Dağılan Tuzlular

#6 Kakaolu Kurabiye (videolu)

Esra Atalar Birinci
Kakaolu Kurabiye (videolu) Tarifi

Kıyır kıyır ağızda dağılan kurabiyelerden biri, yapımı pratik kakaolu kurabiye! Kolayca yoğrulan hamuruna dilediğiniz şekli verebileceğiniz bir tarife sahip. Deneyenlerden olumlu yorumlar alan bu tarif klasik lezzetlerinizden biri olmaya geliyor.

Tarif için: Kakaolu Kurabiye (videolu)

#7 Nefis Portakallı Kurabiye (Pastane Usulü)

@hobim_igneoyalarim_
Nefis Portakallı Kurabiye (Pastane Usulü) Tarifi

Portakalın kek, tatlı, kurabiye tariflerine kattığı lezzet hiçbir şeye değişilmez. Portakal aromasının nefis kokusunu bu kez kurabiye tadarken almak için kolları sıvama zamanı! Üzerini ceviz ve şekere batıracağınız portakallı kurabiyeler evde kapış kapış yenecek tariflerden olacak.

Tarif için: Nefis Portakallı Kurabiye (Pastane Usulü)

#8 Pudingli Kurabiye Tarifi (videolu)

Profil fotoğrafı
Pudingli Kurabiye Tarifi (videolu)

Damak zevkinize uygun aromada seçeceğiniz puding ve birkaç malzeme ile güzel bir kurabiye hazırlayabilirsiniz. Muzlu, vanilyalı veya bu tarifindeki gibi kakaolu hepsi de çok lezzetli oluyor.

Tarif için: Pudingli Kurabiye Tarifi (videolu)

#9 Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi

Elif Atalar
Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi

Nefis Yemek Tarifleri'nin en çok deftere kaydedilen kurabiyelerinden biri tarçınlı cevizli bu muhteşem kurabiye! Ceviz ve tarçının inanılmaz uyumu ile hazırlanan bu tarifi çok daha küçük şekillerde yuvarlayarak misket kurabiye olarak da sunabilirsiniz.

Tarif için: Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi

#10 Starbucks Kurabiye ( Detaylı Anlatım)

Lale Koyun Çoksever
Starbucks Kurabiye ( Detaylı Anlatım) Tarifi

Yuvarlanan rulodan kesilen parçalar ile şekillendirme derdini ortadan kaldıracak Starbucks kurabiye tarifi! Starbucks'ta yenen kurabiyelerle aynı lezzete sahip dahası çok daha ekonomik

Tarif için: Starbucks Kurabiye ( Detaylı Anlatım)

#11 Meyveli Kurabiye

Elif Atalar
Meyveli Kurabiye Tarifi

Elma ve kuru meyvelerle hazırlanan iç harcı ile atom kurabiye tadında bir tarif: meyveli kurabiye! Klasik tatları sevenlerdenseniz bu kurabiye tarifi tam size göre olabilir. Aileniz ve sevdiklerinizle afiyetle yiyeceğiniz tarifine buradan bakabilirsiniz.

Tarif için: Meyveli Kurabiye

#12 Brownie Kurabiye (videolu)

Pastakolik Ayla
Brownie Kurabiye (videolu) Tarifi

Şerbete batırılmış hafif ıslak lezzeti, yoğun kakao aroması ile karşınızda brownie kurabiye! Brownienin ıslaklığını sevenlere yine onun lezzetine çok yakın bir lezzet sunuyor. Üzeri Antep fıstığı ve Hindistan cevizi ile süslenen görünümü ile de oldukça şık.

Tarif için: Brownie Kurabiye (videolu)

#13 Baharatlı Kurabiye Tarifi

Pınar Kaya
Baharatlı Kurabiye Tarifi

Pizza kraker tadında çok leziz bir kurabiye düşünün, içinde mavi haşhaş taneleri ve baharatları ile yemesi gerçekten çok leziz olur. Değişik kurabiye tarifleriniz arasına girecek bu tarifi defterinize mutlaka kaydetmelisiniz.

Tarif için: Baharatlı Kurabiye Tarifi

#14 Ağızda Dağılan Pastane Un Kurabiyesi (videolu)

Rabia Sultan
Ağızda Dağılan Pastane Un Kurabiyesi (videolu) Tarifi

Pastanelerdeki kadar özenle hazırlanmış un kurabiyelerine kim hayır diyebilir? Kurabiyenin en sade, en sevilen hallerinden biridir. Üzerine serpilen bol pudra şekeriyle özdeşleşen görüntüsü, ağızda eriyen lezzeti ile mükemmel bir tarifi var. Tam olarak burada, elinizin altında!

Tarif için: Ağızda Dağılan Pastane Un Kurabiyesi (videolu)

#15 Mini Elmalı Kurabiye

Semiray Ergün
Mini Elmalı Kurabiye Tarifi

Elmalı kurabiyenin farklı şekillere sahip onlarca tarifi var. Listede klasik şekillerinden birine yer verelim: mini elmalı kurabiye! Lezzetle hazırlanmış harcı, pürüzsüz kıvamda yoğrulmuş hamuru ile bütünleşmiş efsane bir kurabiye tarifine hazır olun.

Tarif için: Mini Elmalı Kurabiye

#16 Baklava Yufkasından Tahinli Kurabiye

Elif Atalar
Baklava Yufkasından Tahinli Kurabiye Tarifi

Hamur yoğurmaya gerek olmadan da kurabiye yapılabilir. Baklavalık yufka, tahin ve cevizle istenen çıtırlığı yakalayabileceğiniz bir kurabiye tarifi oluyor. Üstelik sarması ve şekil vermesi pek kolay!

Tarif için: Baklava Yufkasından Tahinli Kurabiye

#17 Fındıklı Kurabiye Tarifi

Melike İpek
Fındıklı Kurabiye Tarifi

Ustaca hazırlanmış tarifi ile siz de evde leziz, fındıklı kurabiyeler hazırlayabilirsiniz. Tüm detayları resimlerle anlatılan bu tarif sayesinde fotoğrafta gördüğünüz kadar harika kurabiyeler hazırlamanın yolu buradan geçer.

Tarif için: Fındıklı Kurabiye Tarifi

#18 Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Merve Abacı
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Bayatlamayan tatlı kurabiye tarifine listenin ilk sıralarında yer verdik, sırada bayatlamayan tuzlu kurabiye tarifi var. Çocukların beslenme çantaları, çay saatleri hatta şık görünümü ile misafir davetlerine bile hazırlanacak tatta, güzel bir tarif!

Tarif için: Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi

#19 Minik Tahinli Kurabiyeler

Gulsum Emanet
Minik Tahinli Kurabiyeler Tarifi

Tahinli rulo kurabiye yapımının tüm detaylarına hakim olacağınız bir tarif verelim. Fındık ve tahinin bir araya gelmesi ile hazırlanan harcı ile de deneyenlerin beğenisini kazanmış bir kurabiye. Yapımına şöyle bir göz attıktan sonra kendinizi mutfakta bulacağınız tahinli kurabiyeler sizi evin starı yapacak :)

Tarif için: Minik Tahinli Kurabiyeler

#20 Kenarı Hindistan Cevizli Kayısı Kurabiye (videolu)

Hacer Eraslan
Kenarı Hindistan Cevizli Kayısı Kurabiye (videolu) Tarifi

Kayısı reçeli veya marmelatı ile doldurulan tam tadında hoş bir kurabiye tarifi! Hindistan cevizine bulanan lezzeti, kıyır kıyır tadı ile yedikçe yiyesiniz gelir. Çay ve kahvenin yanına evde şekerli bir şeyler olsun istediğiniz günlerde deneyip afiyetle tüketebilirsiniz.

Tarif için: Kenarı Hindistan Cevizli Kayısı Kurabiye (videolu)Bu konular da ilginizi çekebilir:

En Lezzetlilerinden 11 Kolay Kurabiye Tarifi

Starbucks Kurabiye Tarifleri: Birebir Tutan 12 Çeşit

Kurabiye Süslemeleri, İlham Verici 10 Değişik Tarif, Resimli Anlatım

Yüzlerce farklı çeşitte tarife ulaşabileceğiniz Tatlı Kurabiyeler veya Tuzlu Kurabiyeler kategorileri de ilginizi çekebilir.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son aradıklarımtemizle

  • Yükleniyor..

Üye OlSiz de nefis yemek tariflerinin paylaşıldığı bu ortama katılın

Hemen Kayıt Ol

Haberdar olmak ister misiniz?

Popüler tariflerden ilk siz haberdar olmak ister misiniz?

Evet seçeneğini seçtiğinizde sitede en çok ilgi gören tariflerle ilgili bildirim alacaksınız. Bu bildirimleri istediğiniz zaman buradan katabilirsiniz.

Evet istiyorum

Daha sonra

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası