kova burcu ve koç burcu uyumu / Kova burcu & Koç burcu arasındaki aşk uyumu

Kova Burcu Ve Koç Burcu Uyumu

kova burcu ve koç burcu uyumu

Saka(Kova) & Ko&#; Bur&#; Uyumu

İlk bakışta bu iki burç uygun bir ikili gibi gözükebilir. Zira Koç enerji doludur ve sürekli yeni düşünceler üretmektedir. Kova da Koç’un bu dinamik, her zaman genç tutumundan etkilenir. Koç’un hızı ve cesareti, Kova’nın radikal ve akılcı özellikleri ile uyum içinde görünür. Ancak uzun vadede Kova Koç’un bencil ve fazla çocuksu tarafını görmeye başlayacaktır. Kova sabit bir burçtur ve düşüncelerde dayanıklılık ve ilke olmakla ilişkilidir. Ancak Koç’un kurallarla pek alakası yoktur ve yok bahasına değişikliklere de gidebilir. Bu yüzden Koç ve Kova entelektüel düzeyde arkadaşça bir ilişki içinde olsalar da, olaylara yaklaşımlarında farklılıklar gösterecektir. Koç açısından Kova onların ufuklarını genişleten, geleceğe yönelik öneriler getirecek bir burçtur. Koç Kova’nın sosyalleşmesini ve olaylara daha geniş bir perspektiften bakmasına yardımcı olur. Koç da Kova’ya kendini daha direkt ortaya koymasında uyarıcı olacaktır. Bu beraberlik aşk boyutunda hızlı başlayıp hızlı bitebilir. Bu beraberliğin evlilik boyutu çok sağlam olmayabilir. Kova özgürlükçü, Koç ise bildiğini okuyan bir karakter olduğu için, kuracakları yuva büyük riskler içerebilir.

UYUM
Aşkta:%50, Arkadaşlıkta %80, İş Hayatında % 50

Kova burcunun ilişkilerindeki genel tutumu: Yaklaşımlarında orijinal ve özgürlükçü, kimi zaman sert ve radikal, aniden kopartan, arkadaş canlısı ve herkesle dost ama yakın beraberliklerinde daha mesafeli, karmaşık, fazla uçuk

;
Daha Fazla

Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç, diğer adıyla yükselen burç bizim ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle ilişkimizi şekillendirir.

Kova ile Koç’un ilişkisi, alışılmadık ama harika bir birliktelik olma potansiyeline sahiptir. Ama her iki burç da farklı dünya görüşlerine sahip olduklarından, kolay bir ilşki olmayacaktır.


Kova, Koç'u zihinsel olarak uyarır. Her iki burç da geniş ilgi alanlarına sahiptir ve birbirlerine yeni yollar açabilirler. Koç, Kova’ya sadece düşünmek yerine harekete geçme konusunda yardımcı olur. Kova ise Koç’un bir işi sonuçlandırmadan diğerine atlamasını engeller.


Genellikle Koç ve Kova ilişkisinin temelinde birbirlerine olan hayranlıkları yatmaktadır. Koç, Kova’nın dünyaya olan eşsiz bakış açısını severken, Kova da Koç’un enerjisini ve girişimci özelliğini takdir eder.


Koç’un sahipleniciliği, bağımsızlığına çok önem veren Kova’yı ilişkiden soğutabilir. Aralarındaki özel bağa rağmen, bu iki burç dünyaya farklı pencerelerden bakabilir. Bu nedenle birbirlerinin bakış açılarını anlamaya çalışmalıdırlar. Koç’un, Kova'nın hayatına çok fazla karışmaya çalışması Kova’yı çileden çıkarabilir. Kova da Koç’a fazla tahmin edilemez gelebilir. Eğer birbirlerini ilişkilerinin kendileri için önemli ve değerli olduğuna inandırabilirlerse, kendilerini güvende hissettikleri sürece aralarında sürtüşme olmaz.


Bu iki burç birbirlerine gerçekten aşık olduklarında, farklı bakış açılarına rağmen aralarındaki problemlerini halletmenin bir yolunu bulacaklardır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası