iş bankası satılık gayrimenkuller / Satılık Gayrimenkul ve Araçlar

Iş Bankası Satılık Gayrimenkuller

iş bankası satılık gayrimenkuller

iş bankası satılık gayrimenkuller

Türkiye İş Bankası'nın ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri Turyap aracılığıyla satışa çıktı.

Türkiye İş Bankası 11 ildeki toplam 26 gayrimenkulünü satıyor. Konut, arsa, ticari ve işyerleri yer alıyor. Fiyatlar 28 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Türkiye İş Bankası, İstanbul Pendik'te bulunan 85 metrekarelik işyerini bin TL'ye satıyor. Banka Ankara'daki 6 gayrimenkulünü satıyor. Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları 28 bin TL'den başlıyor. 

Gayrimenkullerin bulunduğu iller;

Elazığ
İstanbul
Ankara
Mersin
Osmaniye
AntalyaKahramanmaraş
Kayseri
Adana
Şanlıurfa
Sakarya

Teklif sahipleri tarafından;

-Teklif teminat bedelinin yatırıldığına dair dekont fotokopisi ile,

-İşbu şartname ve ilişiğindeki taahhütname,

Türkiye İş Bankası'nın herhangi bir şubesindeki yetkili personel nezdinde imzalanarak, şubeye teslim

edilebilecek. 

Satış bedellerinin tamamlanmasından önce tapu devri ve gayrimenkul teslimi yapılmayacak. 

Gayrimenkullerin fiyat listesi için tıklayın

Satış şartnamesi içintıklayın

Esra Nur

Yetişen Alacak: 40 Bin Liraya M2 Müstakil Ev! İş Bankası Satılık Gayrimenkuller, İşyeri ve Arsa İlanları

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası Eylül ayının sonuna özel olarak satışa çıkardığı taşınmazlar için vermiş olduğu ilanları güncelledi. Pandemi sonrasında cep yakan konut fiyatları nedeniyle dar gelirli vatandaşlar ev alamaz duruma gelirken bankalardan satılık gayrimenkuller fiyatları ile dikkat çekti.

Piyasa fiyatının dörtte biri fiyatına satılan icradan satılık konutlar nedeniyle vatandaş vicdanı ile cüzdanı arasına sıkışırken özellikle de son dönemde satışlarda yaşanan artış dikkat çekti. Ekonomide yaşanan dalgalanma nedeni ile bankaların ellerinde bulunan gayrimenkuller rekor oranda artış gösterirken bu taşınmazlar son derece ucuz fiyatlarla satışa sunuldu.

İŞ BANKASI SATILIK DAİRE VE MÜSTAKİL EV İLANLARI YAYIMLANDI!

İş Bankası satılık gayrimenkuller için verilen ilanlar güncellendi. Türkiye'nin en büyük bankaları arasnıda yer alan İş Bankası elinde bulunan taşınmazlar için cazip seçenekler sundu. Bankaların ödenemeyen kredi borçlarına karşılık olarak teminat gösterilen konutlar için yapılan icra işlemleri ile el koydukları taşınmazları kısa sürede elden çıkarmaları gerekiyor.

Yetişen Alacak: 40 Bin Liraya M2 Müstakil Ev! İş Bankası Satılık Gayrimenkuller, İşyeri ve Arsa İlanları

İş Bankası satılık daire ilanları için verilen en düşük satış fiyatı 69 m2 daire için verilen 40 bin liralık ilan olurken Diyarbakır Silvan'da yer alan M2 müstakil ev içinde yine sadece 40 bin lira ödeyerek ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Yetişen Alacak: 40 Bin Liraya M2 Müstakil Ev! İş Bankası Satılık Gayrimenkuller, İşyeri ve Arsa İlanları

25 BİN LİRAYA İŞ BANKASI SATILIK ARSA İLANLARI!

Son dönemde yükselen arsa fiyatları ve artan getirisi ile arsa yatırımı yapmak isteyen kişilerin sayılarında da büyük artış yaşanıyor. Arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için İş Bankası sadece 25 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa satışı yapıyor.

Eylül ayına özel olarak yayımlanan İş Bankası satılık gayrimenkuller ilanları arasında arsa ilanları piyasa fiyatının oldukça altında yer alan fiyatlarla dikkat çekerken Diyarbakır Çermik Alabuğday mahallesinde yer alan 40 bin metrekare büyüklüğe sahip olan arsanın satış fiyatı ise sade 35 bin lira olarak duyuruldu.

Yetişen Alacak: 40 Bin Liraya M2 Müstakil Ev! İş Bankası Satılık Gayrimenkuller, İşyeri ve Arsa İlanları

İŞ BANKASI SATILIK DÜKKAN İLANLARI!

İş Bankası satılık dükkan ilanları arasında en düşük ilan Hatay Reyhanlı bölgesinde yer alan 57 m2 büyüklüğe sahip olan 30 bin liralık ilan oldu.

İŞ BANKASINDAN NASIL EV ALINIR?

İş Bankası satılık gayrimenkuller için verilen ilanlara başvurular en yakın İş Bankası şubesi üzerinden taşınmazın teminat bedelinin yatırılması ile yapılmaktadır.

İş Bankası satılık gayrimenkuller, ihale yoluyla alıcıları ile buluşurken uygun fiyatlı olduğundan yoğun ilgi görmektedir. Gayrimenkul satışı için gerekli şartları sağlayan müşterilerin uygun fiyatın yanı sıra birçok avantajdan da yararlanabilmektedir. İş Bankası satılık gayrimenkullerin sahibi olabilmek için gereken detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

İş bankası satılık gayrimenkuller

İş Bankası Gayrimenkul Satışı

İş Bankası icra yoluyla alınan gayrimenkulleri ihale yoluyla satışa sunmaktadır. Bankaların tümü, bağlı bulundukları yasa gereği bankacılık dışında başka bir iş kolunda faaliyet gösterememektedir. Bu nedenle icralık gayrimenkullerin mülkiyeti bankaya geçtiğinde bir süre içerisinde satılması gerekmektedir. Bankalardan satılık gayrimenkullerin büyük bir çoğunluğu bu yolla elde edilmiştir.

İş Bankası satılık gayrimenkuller, başta Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin her ilinde olabilirken alıcı kişilere birçok avantaj sunmaktadır. Alıcı kişiler arsa, daire, ev, bina, fabrika ve işyeri gibi gayrimenkullere çok daha uygun fiyatlara sahip olabilmektedir.

İş Bankası gayrimenkul satışı için düzenlenen ihalelere 18 yaşından büyük her kişi katılabilirken bazı şartların sağlanması gerekmektedir. İhaleyi kazanan kişiler, Türkiye’nin her noktasında gayrimenkul sahibi olabilmektedir. Üstelik tüm bu işlemler İş Bankası güvencesi altındadır.

İş Bankası Satılık Gayrimenkullere Nasıl Teklif Verilir?

İş Bankası’ndan satılık gayrimenkuller bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmaktadır. İhaleye katılmak isteyen kişilerin bazı şartları karşılamaları gerekmektedir. En yüksek teklifi veren kişi şartları da sağlıyor ise gayrimenkulün sahibi olmaktadır.

İş bankası gayrimenkul satışı

İş Bankası gayrimenkul satışı için düzenlenen ihalelere aşağıdaki adımları uygulayarak katılabilirsiniz:

  • İş Bankası’ndan satılık gayrimenkuller için oluşturulan funduszeue.info sitesine giriş yapınız.
  • Bu sayfada İş Bankası’na ait satılık gayrimenkullerin tam listesine ulaşabilirsiniz. Hızlı arama seçeneğini kullanarak gayrimenkulün ili, kategorisini ve fiyat aralığını seçebilirsiniz. Ayrıca ihalesi başlayan gayrimenkulleri de görüntüleyebilirsiniz.
  • Listelenen her gayrimenkul için fotoğraflar, detaylı bilgiler ve muhammen satış bedeli bulunmaktadır. Gayrimenkul hakkında detaylı bilgi edinmek için ilanın üzerine tıklamanız yeterlidir.
  • Gayrimenkule teklif vermek için sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Bunun için sizlere en yakın İş Bankası şubesine giderek gayrimenkule dair teklif vermek istediğinizi belirtmeniz ve ilan edilen muhammen bedelin %5’ini teminat olarak yatırmanız gerekmektedir. Teminat bedelini yatırırken açıklama kısmına “Teklif veren kişinin adı ve soyadı, taşınmaza ait ada, parsel bilgisi ve teminat bedeli” yazılmalıdır. Ardından şube yetkilileri tarafından iletilen “Gayrimenkul Satış Şartnamesi” ve “Satış Teminat Taahhütnamesi” okunduktan sonra imzalanmalıdır.
  • İş Bankası’ndan satılık gayrimenkullere teklif verme isteğiniz yetkililer tarafından incelendikten sonra sisteme giriş yapabilmeniz için e-posta veya SMS yoluyla kullanıcı adı ve geçici şifreniz iletilmektedir. Sisteme giriş yapan kişiler, geçici şifreyi değiştirerek kendi şifrelerini oluşturabilmektedir. Teminat bedelini yatıran kişi sisteme giriş yapmış olmasına rağmen teklif vermez ise teklif vermemiş sayılmaktadır.
  • Alıcı kişi gayrimenkule teklif verdiğinde o taşınmaz için ihale sayacı başlamaktadır. Bu süre zarfında sistemdeki diğer kişiler de gayrimenkule teklif verebilmektedir. İhale süresi, İş Bankası tarafından belirlenmekte ve gayrimenkule göre değişiklik gösterebilmektedir. İhale bitiş süresine 30 dakika kala yeni bir teklif gelir ise süre otomatik olarak 30 dakika uzatılmaktadır. Son 30 dakika içerisinde yeni bir teklif gelmez ise ihaleyi en yüksek teklifi veren kişi kazanacaktır.

İş Bankası Satılık Gayrimenkullere Teklif Vermek için Gerekli Belgeler Nelerdir?

İş Bankası’ndan satılık gayrimenkullere teklif verebilmek için Satış Teminat Taahhütnamesi ve Taşınmaz Satış Şartnamesi’nin yanı sıra teminat dekontu gerekmektedir. Ayrıca gerçek kişilerden nüfus cüzdanı fotokopisi; tüzel kişilerden ise sözleşmeyi imzalayan kişinin şirket yetkilisi olduğuna dair en son tarihli imza sirküleri, vergi levhası ve ticaret sicil gazetesi fotokopisi istenmektedir.

İş Bankası Satılık Gayrimenkullere Teklif Verebilmek için İstenen Kullanıcı Adı Nedir?

İş Bankası’ndan satılık gayrimenkullere teklif vermek isteyenlerin öncelikle şubeye başvurarak kullanıcı adı ve şifre almaları gerekmektedir. Kullanıcı adı tüzel kişiler için vergi numarası; gerçek kişiler için ise kimlik numarasıdır.

İş Bankası Gayrimenkul Satışında Muhammen Bedelin Altında Teklif Verilebilir mi?

İş Bankası’nın satışını yaptığı gayrimenkuller ilan edilmeden önce ekspertiz tarafından değerlendirilmektedir. Ekspertiz raporunun ardından fiyatlar belirlendiği için muhammen bedelin altında teklif verilememektedir. Muhammen bedelin altındaki teklifler banka tarafından geçersiz sayılmaktadır.

İş Bankası’ndan Satılık Gayrimenkullere KDV Eklenir mi?

İş Bankası, tıpkı diğer bankalar gibi KDV mükellefi değildir. Bu nedenle satılan gayrimenkullere ihale bedeline ek olarak KDV eklenmemektedir. Alıcı kişi sadece satış bedelini ödemek zorundadır.

İş Bankası Satılık Gayrimenkulleri Yerinde Görebilir miyim?

İş Bankası’ndan satılık gayrimenkuller başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da olmak üzere Türkiye’nin her ilinde olabilmektedir. Gayrimenkulleri yerinde görmek isteyenler, taşınmazın bulunduğu ildeki İş Bankası şubesine giderek başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Banka yetkilileri, mesai saatleri içerisinde gayrimenkulü gezmenize yardımcı olmaktadır. Randevu almak için 07 24 numaralı İş Bankası müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

İş Bankası Satılık Gayrimenkulleri Taksitli veya Vadeli Alabilir miyim?

İş Bankası gayrimenkul satışları peşin ödeme ile yapılmaktadır. Taksitli veya vadeli satış bulunmamaktadır. Finansman sıkıntısı yaşayan müşteriler İş Bankası kredilerine başvurabilmektedir. Bu sayede ödemelerini taksitli şekilde gerçekleştirebilmektedir. İş Bankası kredi başvurusu şubelerden, mobil ve internet bankacılığından yapılabilmektedir.

İş Bankası Gayrimenkul Satışı için Fatura Kesilir mi?

İş Bankası’nın yaptığı gayrimenkul satışının sonrasında fatura yerinde dekont verilmektedir. Bankacılık faaliyetlerinde dekont, tıpkı fatura gibi işlev görmektedir.

İş Bankası Gayrimenkul İhalesinde Teminat Bedelini Yatırdıktan Sonra Tüm Taşınmazlara Teklif Verilir mi?

İş Bankası gayrimenkul ihalelerine katılabilmek için teminat bedeli yatırılmalıdır. Ancak her taşınmazın teminat bedeli ayrıdır. Alıcı kişi bankaya başvuru yaptığında yatırdığı teminat bedelinin hangi taşınmaza ait olduğunu bildirmektedir. Farklı gayrimenkullere teklif vermek isteyen kişilerin her taşınmaz için ayrı ayrı teminat ödemesi gerekmektedir.

İş Bankası Gayrimenkul İhalesine Katılmak için Ödenen Teminat Bedeli İade Edilir mi?

İş Bankası’ndan satılık gayrimenkullere teklif vermek için ödenen teminat bedeli aşağıdaki durumlarda iade edilmektedir:
Kişi eğer teminat bedelini yatırmasına rağmen taşınmazlara teklif vermemişse,
İhale banka tarafından iptal edildiyse,
Kişi teklif vermesine rağmen ihaleyi kaybetmişse teminat bedeli iade edilmektedir.

İş Bankası Gayrimenkul Satışında Tapu Masrafı Kime Aittir?

İş Bankası satılık gayrimenkuller ihalesi tamamlandığında alıcı kişi ilgili tutarı banka hesabına yatırmaktadır. Ardından banka yetkilileri ile alıcı kişi bir araya gelerek devir işlemlerini tamamlamaktadır. Tapu devri sırasında ortaya çıkan masraf alıcı kişiye aittir.

Gayrimenkuller Teklif Sahibinin Dışında Birine Devredilir mi?

İş Bankası satılık gayrimenkuller ihalesinde teklif sahibinin ihaleyi kazanması durumunda devri başka birinin adına yapması mümkün değildir. Hangi gerekçe ile olursa olsun bu devir talep edilemez.

Diğer Bankalardan Satılık Gayrimenkuller

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası