bellona yatak çeşitleri / Bellona | Erciyes Anadolu Holding

Bellona Yatak Çeşitleri

bellona yatak çeşitleri

Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Dünya genelinde farklı markaların ürettiği yatak modelleri, gelişen teknoloji sayesinde son derece kaliteli modeller ile karşımıza çıkıyor. Bu markalar arasında kalitesi ile tüm kullanıcıların beğenisini kazanan Bellona, tek kişilik ve çift kişilik yatak modelleri başta olmak üzere özel ölçülü yatak üretimleri ile dikkatleri üzerinde topluyor. Sizler için "Bellona en iyi yatak hangisi?" sorusunu araştırdık ve bu modelleri derledik. İşte detaylar!

1. Avrupa tasarım ödüllü bir yatakta uyumak isteyenler için: Bellona Golden Comfort x Full Ortopedik Pedli Yatak


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Bir yüzü sert, diğer yüzeyi yumuşak olarak tasarlanan Bellona Golden Comfort x Full Ortopedik Pedli Yatak, hybrid sünger teknolojisi ile üretilen yatak modelleri içinde ön plana çıkıyor. Yatak yüzeyini kaplayan Hypersoft teknolojisi ile üretilen model, ipeksi örgü kumaşı ile konfor ve estetiği bir arada sunarken "Bellona'nın en iyi yatağı hangisi?" sorusuna da cevap veriyor. Aynı zamanda hidrofilite özelliği bulunan ürün, kolay temizlenebilmesinin yanı sıra leke tutmaması ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Modelin iki yüzeyinde bulunan fermuarlı pedler, yatağın uzun süre boyunca temiz kullanılmasına olanak veriyor.

Ürünü İncele

2. Konfor ve etkin kullanım bir arada: Bellona Caprice Yavrulu Baza


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Misafir odaları, çocuk odaları ya da birden fazla yatağa ihtiyaç duyulan her alan için kusursuz çözümler oluşturan Bellona Caprice Yavrulu Baza, farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Standart Bellona yatak ölçülerinden ayrılan ürün, x cm ölçülerinde üretiliyor. Baza ve başlık ile full ortopedik olarak tasarlanan model, son derece pratik bir kullanım sunuyor. Ürün, tek kişilik yavrulu tasarımı ile ekstra yatağa ihtiyaç duyulan zamanlarda kolayca açılarak bir kişilik daha yer sağlıyor. Üstelik bazanın başlığı da kullanım alanına göre kolayca çıkarılıp yönü değiştirilebiliyor. Ürünün garanti süresi ise 5 yıl olarak belirtiliyor.

Ürünü İncele

3. Tercihiniz çökmeye karşı dirençli bir yatak ise: Bellona Ecoplus Yatak Çift Kişilik x


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Sağlıklı bir uyku uyumak için hemen herkesin ihtiyaç duyduğu şey, iyi bir yatak. Özellikle ağrı problemi olan ve bedenini sıkarak uyuyanlara özel olarak üretilen Bellona Ecoplus Yatak Çift Kişilik x , Bellona en iyi yatak arayışlarına doğrudan karşılık veriyor. Yapısı itibariyle elastik özelliklere sahip olan ürün, çökmeye karşı dirençli olarak üretiliyor. Üzerinde kullanılan bonel yay sistemi sayesinde vücut ağırlığını dengeli bir şekilde dağıtıyor. Her iki yüzeyde kullanılan üstün dolgu sistemi ile rahatlığı maksimum seviyeye çıkıyor. Üstelik ürün, çift yüz kullanım olanağına da sahip.

Ürünü İncele

4. Özel ölçülü tasarım isteyenlere: Bellona Caprice Yatak Özel Ölçü Geniş Çift Kişilik x


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Ortopedik yaylı yatak seçenekleri içerisinde x boyut seçenekleri ile üretilen Bellona Caprice Yatak Özel Ölçü Geniş Çift Kişilik, geniş seçenekler arasında yer alıyor. SL yay sistemi ile süspansiyonu yüksek yataklar arasında bulunan ürün, diğer yataklara göre daha sert yapıda üretiliyor. Her iki yüzeyin kullanılmasını sağlayan teknolojilerle tasarlanan yatak, termobond elyafları sayesinde son derece yüksek konfor sunarak kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Toplam 26 cm yüksekliği ile en çok tercih edilen yatak çeşitleri arasında yer alan ürün, yedi yıl garanti süresi ile satışa sunuluyor.

Ürünü İncele

5. Tek kişilik seçeneklerin en iyisi olmaya aday: Bellona OrientPlus Ortopedik Yatak Tek Kişilik


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Tek kişilik yatak modelleri arasında yer alan Bellona OrientPlus Ortopedik Yatak Tek Kişilik, x ölçü seçenekleri ile ortopedik yataklar arasında en çok tercih edilen modellerden biri. Klasik yatak tasarımlarına göre üzerinde bulunan örgü kumaşa eklenen zarif çizgiler sayesinde üst düzey görünüme sahip ürün, kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Yüksek yoğunluklu üst süngerleri ile yüksek konfor ve ergonomi sağlayan yatak, evlerin yanı sıra konaklama hizmeti veren butik işletmeler, oteller, pansiyonlar, apart ve yurtlar gibi alanlarda da sıklıkla tercih ediliyor.

Ürünü İncele

6. Alternatif ölçülü bir model arayanlara: Bellona Soft Selection V-guard


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Bellona'nın en özel serileri arasında yer alan Bellona Soft Selection V-guard, x boyutlarıyla her alanda rahatça kullanılabiliyor. Ürünün tasarımında kullanılan beş bölgeli pokit yay sistemi, modelin üst düzey yatak seçenekleri arasına girmesine olanak sağlıyor. Bir yüzü yumuşak, diğer yüzü sert yatak çeşitleri arasında alternatifli kullanım olanağı veren ürün, bu özelliği sayesinde en çok tercih edilen seçeneklerden biri oluyor. Vücut şeklini tam olarak alan yaylar ile üretildiği için uyku sırasında son derece konforlu hissetmenizi sağlıyor.

Ürünü İncele

7. Maksimum rahatlık için: Bellona Yogaflex Megacell Visco Sünger x Çift Kişilik Yatak


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Bellona Yogaflex Megacell Visco Sünger x Çift Kişilik Yatak, megacell viscus sünger malzemelerle üretiliyor. Şık görünümü ile dikkat çekmeyi başaran ürün, üstün teknolojiler kullanılarak üretildiği için uykudan yorgun uyanma gibi problemleri ortadan kaldırıyor. Özellikle yoğun spor yapanlar ve vücut proporsiyonlarını yaşam boyu korumaya dikkat eden kullanıcılar için son derece ideal modeller arasında yer alan ürün, kalitesi ile uzun süreli kullanım vadediyor. Kapitone tasarım yerine daha düz dokuda üretilen bir model arıyorsanız bu yatağa şans verebilirsiniz.

Ürünü İncele

8. Enerji seviyesini en üst seviyede tutmak isteyenlere: Bellona Bioenergy Active Yatak Çift Kişilik Ortopedik Çift Taraflı x


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Yaşam alanlarında en çok kullanılan yatak seçenekleri şüphesiz rahatlıkları ile bilinen çift kişilik yataklar oluyor. Bu yataklar içerisindeki Bellona Bioenergy Active Yatak Çift Kişilik Ortopedik Çift Taraflı x , hem görünümü hem üst düzey teknoloji ile üretilmesiyle ön plana çıkıyor. Bio ritmik sleep teknolojisi ile geliştirilen ürün, kumaşı üzerinde yer alan mineraller sayesinde titreşim enerjisini yayıyor ve bu sayede vücut iletişimini harekete geçiren sayılı yataklar arasında yer almayı başarıyor. Ürünü daha detaylı inceleyip bu konforu denemeye ne dersiniz?

Ürünü İncele

9. Yoğun tempoda çalışanlara yönelik: Bellona Caprice Yatak Özel Ölçü Geniş Çift Kişilik x


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Yoğun iş temposunda çalışan bireylerin sıklıkla araştırdığı yatak özellikleri, genel olarak dinlenme sırasında vücudun şeklini alan seçenekler oluyor. Bellona Caprice Yatak Özel Ölçü Geniş Çift Kişilik x , üstün üretim teknolojileri sayesinde bu beklentileri üst düzeye ulaşıyor. Thermobond elyaflı olarak tasarlanan ürün, vücut şeklini alan özel yaylı sistemleriyle kişilerin stresten arınmış bir biçimde güne başlamasına olanak veriyor. x ölçüleriyle üretilen model, aynı zamanda tek kişilik olarak da kullanılabiliyor. Markanın en çok tercih edilen yatak çeşitlerinden olan ürün, leke tutmayan şekilde üretildiği için kolay temizleniyor.

Ürünü İncele

Üst düzey teknolojik özelliklerle üretilen: Bellona Kolajen Linen Yatak


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Bellona'nın üst düzey özelliklere sahip yataklarından biri olarak gösterilen Bellona Kolajen Linen Yatak, x boyutlarıyla uyku sırasında geniş bir alana yayılmak isteyen kullanıcılara bu imkânı tanıyor. İki yıl garanti süresi ile üretilen ürün, yumuşak ve sert çift yönlü farklı kullanım alternatifleri ile hem yazlık hem kışlık yatak olarak kullanılabiliyor. Bellona en iyi yatak yorumları arasında üst sıralarda bulunan ürün, orta sertlikteki kaliteli yatak modelleri arasında gösteriliyor. Ebeveyn odaları başta olmak üzere model, konforlu bir dinlenme alanı yaratmak isteyen her yerde kullanılabiliyor.

Ürünü İncele

Tek kişilik yataklarda da üstün kalite: Bellona Bioenergy Active Yatak Tek Kişilik Ortopedik Çift Taraflı


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Bellona Bioenergy Active Yatak Tek Kişilik Ortopedik Çift Taraflı, Bellona yatak tek kişilik kategorisinde satış oranları en yüksek ürünler arasında gösteriliyor. Kullanıcılar tarafından maksimum seviyede verim alındığı belirtilen model, orta sert yapısıyla dikkat çekiyor. Ürün, evlerde ebeveyn odaları dışında genç odalarında da sık sık tercih ediliyor. Aynı zamanda tek kişilik yatak arayışında olan konaklama hizmeti veren işletmelerin de en çok tercih ettiği modeller içinde ofset form yatak gösteriliyor. Kapitone tasarımı ile oldukça rahat bir uyku imkânı veren ürün, kullanıcıların beğeni ile önerdiği yataklar içinde ilk sıralarda yer alıyor.

Ürünü İncele

Portatif seçeneklerle daimi rahatlık: Bellona Mondi Katlanır Somya Yatak Tek Kişilik


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Tek kişilik yataklar ya da çift kişilik yataklar kullanım alanları en geniş yatak seçenekleri arasında yer alırken kimi zaman mekanlarda portatif yataklara da sıklıkla ihtiyaç duyuluyor. Özellikle misafir ağırlamayı seven ev sahipleri için son derece ideal seçenekler arasında yer alan katlanabilir portatif yataklar arasında Bellona Mondi Katlanır Somya Yatak Tek Kişilik de yer alıyor. Ürün, 90 x ölçüleri ve taşınabilir özellikleri sayesinde mekanlarında ekstra yatak ihtiyacı duyan kullanıcılar için eşsiz bir çözüm sunuyor. Katlanabilir yatak arayan biriyseniz bu modele kesinlikle şans vermelisiniz.

Ürünü İncele

Hem ortopedik hem şık: Bellona OrientPlus Ortopedik Yatak Tek Kişilik


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Tek kişilik yatak seçenekleri arasında tam ortopedik modelleri incelemek isteyenler için üst düzey teknolojilerle üretilen Bellona OrientPlus Ortopedik Yatak Tek Kişilik, 90 x ölçülerinde tasarlanıyor. Ürün, şık kenar dizaynı ve sunduğu konforlu uyku ile en çok tercih edilen tek kişilik yatak seçenekleri arasında gösteriliyor. Marka, ürünün tasarımında kullandığı zarif detaylarla çift taraflı kullanım imkânını da kullanıcılara sunuyor. Bellona'nın en çok tercih edilen yatak seçenekleri arasında yer alan model, uygun fiyatlı Bellona yatak yorumları içinde kullanıcılar tarafından öne çıkarılıyor.

Ürünü İncele

Stresle baş ederken maksimum hijyen: Bellona Golden Comfort x Full Ortopedik Pedli Yatak


Uyurken rahatlık isteyenlerin tercihi en iyi Bellona marka yataklar

Bellona'nın tasarım ödüllü yatağı olan Bellona Golden Comfort x Full Ortopedik Pedli Yatak, özellikle stres ve yorgunluğu ortadan kaldıran ve uyku konforunu arttırmasıyla bilinen yatak seçenekleri arasında bulunuyor. Ürünün hybrid sünger teknolojisi ile üretilmiş olması, uyku sırasında hareketlere hızlı cevap vermesini sağlarken aynı zamanda bedenin ölçülü bir biçimde desteklenmesine de olanak veriyor. Üzerinde yer alan yüksek yoğunluklu pedlerle uyku kalitesini en üst seviyeye taşıyan bu ürün, altın renkli kapitone kumaş seçenekleri ile şıklığın yanında son derece hijyenik bir uyku deneyimi yaşatıyor. Tasarımda kullanılan detaylar ise ürünün kalitesini ortaya koymayı başarıyor.

Ürünü İncele

Okul sürecinde verimli bir dinlenme için: Bellona Okul Paketi


Bellona, yetişkinler için ürettiği yatak seçenekleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken gençler ve özellikle okul çağındaki çocukları da göz ardı etmiyor. İçeriğinde 90x yatak, baza ve başlık bulunan Bellona Okul Paketi, kullanıcılar ile buluşuyor. Üstelik bu ürünler, öğrenme sürecinde yoğun ve stresli dönemler geçiren çocukların rahatlıkları düşünülüp bonner yay sistemi kullanılarak üretiliyor. Elastikiyete ve çökmeye karşı dirençli ve vücut ağırlığını dengeli bir biçimde yaylara dağıtan yatak, kalitesiyle adından söz ettiriyor. Özel havuzlama sistemi bulunan ürünün aynı zamanda her iki yüzeyinde uzanma rahatlığı sağlayan özel dolgu malzemeleri de yer alıyor.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bellona B Sleep Yatak Fiyatları ve Modelleri

Türkiye'de mobilya sektörünün lider firmalarından biri olan Bellona Mobilya'da yatakların fiyatı ne kadar? Bellona'nın tek kişilik yatak modellerini ve çift kişilik yatak modellerini, özelliklerini ve güncel yatak fiyatlarını sizler için bir araya topladık. İşte Bellona B Sleep yatak modelleri ve fiyatları listesi..

Bellona B Sleep yatak fiyatları ne kadar? Bellona B Sleep yataklarda kampanya var mı? Detaylar seafoodplus.info'da!

Türkiye'nin en iyi mobilya markalarından biri olan Bellona, mobilya ve yatak sektöründeki tecrübesi, yenilikçi çizgisi ve modern üretimiyle yılında yatak modellerini geliştirerek uyku konforunu artırmaya devam etti. Hem tek kişilik yatak, hem de çift kişilik yatak arayanlar için paket yaylı, bonel yaylı, visco, latex gibi birbirinden farklı konfor özelliklerine sahip ortopedik yatak modelleri sunan Bellona Mobilya, dönemsel olarak düzenlediği yatak kampanyaları ile herkesi konforlu uyku ile buluşturuyor.


Türkiye'de mobilya sektörünün duayen firmalarından biri olan Bellona Mobilya, bünyesinde İstikbal, Mondi, Boyteks, Form Sünger, Hes Kablo gibi markaları barındıran Erciyes Anadolu Holding kuruluşudur. yılından beri mobilya sektöründe faaliyet gösteren Erciyes Anadolu Holding, yılında Bellona markasını kurdu. Kayseri'de m2 alanda faaliyet gösteren Bellona'nın, yurt içi ve yurt dışında yüzlerce satış noktası bulunuyor. Rahatlık ve kaliteden ödün vermeyen Bellona yatak modelleri ve güncel yatak fiyatları ile ilgili bilmek istediklerinizi sizler için derledik.

Bellona B Sleep Yatak Modelleri ve Fiyatları Güncel Liste

Bellona, yıl içinde sıkça yatak kampanyası yapmaktadır. Bellona'dan uygun fiyata yatak satın almak için güncel kampanyaları kaçırmamanızı öneririz. İşte Bellona B Sleep ortopedik yatak modelleri ve güncel yatak fiyatları..

Bellona Kolajen Linen Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Bellona'nın İnovasyon Serisi yataklarından olan Kolajen Linen Yatak fiyatı ne kadar? Bellona Kolajen Linen Yatak incelemesi ve yorumları seafoodplus.info'da!
Bellona Kolajen Linen Yatak'taki fermuarlı konfor pedini çıkarıp, kuru temizlemeye verebilirsiniz.

Bellona Kolajen Linen Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi: Paket Yaylı Yatak
Yatak Sertliği: Yumuşak (4/10), Sert (8/10)
Kullanım: Çift Taraflı Pedli Yatak
Yatak Kumaşı: Örme Kumaş
Sünger: Kuş Tüyü Sünger, Dura Sünger
Yatak Yüksekliği: 34 cm (&#;1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi: 3 Yıl Dolgu Garantisi, 10 Yıl Yay Garantisi / 30 Gün İade Garantisi
Ölçü Seçenekleri: Tek Kişilik 80x, 80x, 80x, 90x, x, x, x, x, x
Çift Kişilik x, x, x, x, x, x, x, x

Bellona Kolajen Linen Yatak, adını kolajen proteini ve ketenden oluşan üst kapitone katmanından alıyor. Bilinen en eski tekstil liflerinden keten ve kolajen proteinin birleşiminden üretilen Kolajen Linen yatak kumaşı, canlı ve yeteri kadar esnek bir cilt için faydalı bir yapıdır. Bu esneklik dolgu katmanında kuş tüyü sünger ile desteklenmiştir. Bellona Kolajen Linen Yatak'ın en büyük özelliği, her iki yüzünde kullanılabilir ve çıkarılabilir fermuarlı pede sahip olmasıdır. Uyku hijyeninden ödün vermeyenler için tasarlanan fermuarlı pedi çıkarıp, kuru temizlemeye verebilirsiniz.

Bellona'nın İnovasyon Serisi'nde yer alan Kolajen Linen, çift taraflı kullanım için uygundur. Yatağın bir yüzeyi yumuşak dolguya sahipken, diğer yüzeyi sert dolguya sahiptir. Kendiniz için ideal sertliği seçip, yatağın dilediğiniz yüzeyini kullanabilirsiniz. Ayrıca Kolajen Linen Yatak, paket yay sistemi ile desteklenerek, mükemmel bir uyku deneyimi hedeflenmiştir. Güçlü omurga desteği sağlamak için tasarlanan Bellona Kolajen Linen Yatak, vücut ağırlığını dengeleyerek, doğal sırt eğrilerini korur ve omurgaya tam uyum sağlar. Tam ortopedik yapıya sahip Bellona Kolajen Linen Yatak, uyku konforunu üst seviyeye çıkarmak isteyenler için tercih edilebilir. Bellona Kolajen Linen yatak fiyatlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

EN UYGUN FİYATLARI İNCELE

Bellona Kolajen Linen Yatak Fiyatı

Yatak ModeliListe Fiyatıİndirimli Fiyatı
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak 80x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak 80x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak 80x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak 90x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak 90x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL, TL
Bellona Kolajen Linen Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Kolajen Linen Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL

Bellona Bella Master Sleep Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Bellona'nın İnovasyon Serisi yataklarından olan Bella Master Sleep Yatak fiyatı ne kadar? Bellona Bella Master Sleep Yatak incelemesi ve yorumları seafoodplus.info'da!
Bellona Bella Master Sleep Yatak, Sleep Tide Teknolojili torba yay sistemi sayesinde, vücut eğrisine tam destek sağlar, konforlu bir uyku ortamı sunar.

Bellona Bella Master Sleep Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi: Paket Yaylı Yatak
Yatak Sertliği: Orta Sert (6/10)
Kullanım: Tek Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı: Örme Kumaş
Sünger: Orta Sert Sünger
Yatak Yüksekliği: 33,5 cm (&#;1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi: 3 Yıl Dolgu Garantisi, 10 Yıl Yay Garantisi / 30 Gün İade Garantisi
Ölçü Seçenekleri: Tek Kişilik 80x, 80x, 80x, 90x, x, x, x, x, x
Çift Kişilik x, x, x, x, x, x, x, x

Bellona Bella Master Sleep Yatak'ın üst kumaşında kullanılan Smart Temp kumaş teknolojisi, 3 boyutlu hava geçirgenlik özelliği sayesinde üstün nem yönetimi sunar. Bu sayede uyku sırasında fazla nemi tahliye ederek, termal konfor sağlar. Ayrıca termal konforu artırmak için Sleep Tide Torba Yay Teknolojisi kullanılmıştır. Yaylar arasıdaki yükseklik farkı, yatağın içten nefes almasına yardımcı olur.

Ayrıca bakınız:Bellona Bella Master Sleep Yatak Tanıtım Videosu İzle

Bellona'nın İnovasyon Serisi'nde yer alan Bella Master Sleep, tek taraflı kullanım özelliğine sahiptir. Orta sert yapısı ile ideal destek sunarken, üst kapitone katmanında yer alan visco süngerli kapitone, vücut ağırlığını yatak yüzeyine dengeli dağıtır. Bella Master Sleep Yatak, Sleep tide Torba Yay sistemi sayesinde maksimum esneklik sağlarken, vücut ağırlığının oluşturduğu basıncı, minimum seviyede tutar. Böylece uyku sırasında kasların gevşemesi sağlanır. Tam ortopedik yapıya sahip Bellona Bella Master Sleep Yatak, özellikle sıcak uyuyanlar ve konforundan ödün vermeyenler için tercih edilebilir. Bellona Bella Master Sleep yatak fiyatlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

EN UYGUN FİYATLARI İNCELE

Bellona Bella Master Sleep Yatak Fiyatı

Yatak ModeliListe Fiyatıİndirimli Fiyatı
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak 80x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak 80x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak 80x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak 90x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak 90x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,0 TL
Bellona Bella Master Sleep Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Bella Master Sleep Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL

Bellona Soft Selection V-Guard Yatak Fiyatı ve Özellikleri

Bellona'nın İnovasyon Serisi yataklarından olan Soft Selection V-Guard Yatak fiyatı ne kadar? Bellona Soft Selection V-Guard Yatak incelemesi ve yorumları seafoodplus.info'da!
Bellona Soft Selection V-Guard Yatak, 5 bölgeli paket yay sistemi ile üst düzey konfor sunmak için tasarlandı.

Bellona Soft Selection V-Guard Yatak Teknik Özellikler

Yatak Tipi: Paket Yaylı Yatak
Yatak Sertliği: Yumuşak (4/10), Sert (7/10)
Kullanım: Çift Taraflı Yatak
Yatak Kumaşı: Örme Kumaş
Sünger: Orta Sert Sünger
Yatak Yüksekliği: 30 cm (&#;1 cm)
Garanti ve Deneme Süresi: 3 Yıl Dolgu Garantisi, 10 Yıl Yay Garantisi / 30 Gün İade Garantisi
Ölçü Seçenekleri: Tek Kişilik 80x, 80x, 80x, 90x, x, x, x, x, x
Çift Kişilik x, x, x, x, x, x, x, x

Bellona Soft Selection V-Guard Yatak, 5 bölgeli pocket yay sistemi ile vücudunuzun basınç noktaları baş, omuz, basen ve noktasal basınç yapan ayaklarınıza daha sert tepki vererek, omurganızın doğal eğrisinin şeklini alır, ekstra destek sağlar. 5 bölgeli paket yay sistemi, uyku sırasında eşlerin birbirinin dönüş hareketlerinden etkilenmelerini minimuma indirir, kesintisiz uyku ortamı sağlar.

Bellona'nın İnovasyon Serisi'nde yer alan Soft Selection V-Guard, çift taraflı kullanım özelliğine sahiptir. Bir yüzü yumuşak, bir yüzü sert konfor sunan Soft Selection V-Guard yatak, her mevsim ideal uyku konforu sunar. Tam ortopedik yapıya sahip Bellona Soft Selection V-Guard Yatak, özellikle uyku sırasında istenmeyen dönme hareketlerinden rahatsız olan ve kesintisiz uykuya ihtiyaç duyanlar için tercih edilebilir. Bellona Soft Selection V-Guard yatak fiyatlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

EN UYGUN FİYATLARI İNCELE

Bellona Soft Selection V-Guard Yatak Fiyatı

Yatak ModeliListe Fiyatıİndirimli Fiyatı
Bellona Soft Selection V-Guard Tek Kişilik Yatak 80x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Tek Kişilik Yatak 80x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Tek Kişilik Yatak 80x cm,00 TL,0 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Tek Kişilik Yatak 90x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Tek Kişilik Yatak 90x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Tek Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL
Bellona Soft Selection V-Guard Çift Kişilik Yatak x cm,00 TL,00 TL

En Yakın Bellona Satış Noktası Nerede?

Bellona yatak, baza, başlık, ev tekstili ve uyku aksesuarlarını yakından incelemek, kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve uzman satış temsilcisinden vücut tipinize uygun ideal yatağı belirlemek için hemen size en yakın Bellona Mağazası'na gidebilirsiniz. Bellona Bayileri'ne ait adres, telefon, yol tarifi bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

EN UYGUN FİYATLARI İNCELE

Ürün bilgileri ve fiyatları, markanın resmi internet sitesinden alınmıştır. seafoodplus.info burada paylaşılan bilgiler nedeniyle oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Mutlaka bilgileri ve fiyatları, markanın resmi sitesinden doğrulamadan karar vermeyin. Ürün fotoğrafları ve logo, markaya aittir. Soru, görüş, öneri ve bilgi talebi için lütfen bizimle iletişime geçin.

YATAK

HER BÜTÇEYE UYGUN YATAK FİYATLARI, BAMBİ YATAK ONLİNE MAĞAZAMIZDA !

Bambi online yatak mağazamızdan  tek kişilik yatakçift kişilik yatak çeşitlerinden en iyi ve en uygununu detaylıca inceleyip seçebilir, online olarak satın alabilirsiniz. Bambi; her türlü vücut tipi düşünülmüş bol seçenekli, özgürce seçim yapabileceğiniz yatak markasıdır.  çift kişilik (x, x, x, x, x),  tek kişilik (x, 90x, 90x,x cm) yatak boyutları(ebat) bulunmaktadır. En ucuz ve en kaliteli yatak modellerini Bambi'de bulabilirsiniz.

Yatak seçerken, kaliteli bir uyku çok önemli bir unsurdur. Kaliteli bir uyku yoğun bir gün için ihtiyaç duyulan enerjiye sahip olduğunuz anlamına gelir. Uzmanlar, çok iyi bir gece uykusunu elde etmek için her 6 - 7 yılda bir yatakların periyodik olarak değiştirilmesini öneriyor. Süre dışında, yatağınız sizi rahatsız ediyor, gece uyanıyor ya da uyandığınızda rahatsız hissediyorsanız yatağınızı değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Yatak odası mobilyalarınızı değiştirmek ya da yeni bir yatak almak istiyorsanız, Bambi yatak modelleri arasından en iyi yatağı bulabilirsiniz.

Vücudunuzda bir ağrıya neden olması, yatağın vücuda uygun olmadığını ya da günlük rutinlerden kaynaklanan ağrıları istenildiği kadar ortadan kaldırmadığını gösterir. İstirahat esnasında devam eden ağrılar, uyku kalitesine paralel olarak yaşam kalitesini de düşürür. Vücut ölçülerine göre çift kişilik yatak ve tek kişilik yatak; dolgu tipine göre yatak modelleri arasından, sizin için en iyi yatak modelini seçebilirsiniz. Sorunsuz ve kaliteli bir uyku uyuyabilirsiniz. En iyi yatak modelini seçmek için cinsiyet, yaş, boy, kilo ve uyku pozisyonu gibi kriterlere göre seçim yapmanız gerekebilir. Boy, basınç alanlarına verilen desteği; kilo ise omurganın ideal pozisyonunu alması için yatağınızın size vermesi gereken desteği belirler. Yatak seçiminde diğer bir önemli kriter yatma pozisyonudur. Yan, sırt üstü, yüzü koyun ve ters yatış pozisyonları, omurganın yatağa nasıl yerleşeceğini gösterir. Bu sebeple her bir yatağın, değişik uyku pozisyonlarına uyumu farklıdır.

Güzel ve kaliteli uyku olmasını sağlayan ve bedenimize bu rahatı yaşatan en önemli şey de yatağımız! Her şeyin fazlası zarar. Fazla yumuşak, fazla sert, fazla küçük veya çok eski bir yatak iyi bir uykuya engel olur. Rahat olmayan, vücudu desteklemeyen bir yatakta derin ve dinlendirici bir uyku almak mümkün değildir. Vücuda uygun, doğru şekilde destek sağlayan rahat ve yeteri kadar geniş bir yatak, kesintisiz ve dinlendirici bir uyku için gerekli en önemli şeydir. Yatağın uyku esnasında çok fazla dönme ihtiyacı hissetmemenize veya eşinizin hareketlerinden etkilenmemenize yardımcı olması gerekir, böylece yeni güne uyandığınızda ağrılar hissetmez ve sorunlar yaşamazsınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir