kuzular firarda / Kuzular Firarda: Uzay Parkı - Box Office Türkiye

Kuzular Firarda

kuzular firarda

kaynağı değiştir]

Devam filmi[değiştir

KUZULAR FİRARDA    5+

Son derece komik, sevimli ve zekice kurgulanmış bir eğlence bombası. 

“Koyun Shaun” dizinin sinema filmi “Kuzular Firarda”da (Shaun the Sheep Movie) çiftlik hayatından sıkılan Shaun ve diğer koyunlar boylarını aşacak denli zeki bir planla çiftlikten firar ederler. Niyetleri bir sahile gidip güzel bir yaz tatili geçirmek. Ancak ele geçirdikleri karavan kontrolden çıkınca büyük şehire dalarlar ve burada tekrar sahiplerini bulmak için didinip dururlar. 


ÇOCUKLA SİNEMA'NIN YORUMU


Özellikle 5+ yaşlar için çok uygun olan film, dizidekilerden çok daha eğlenceli bir macerayı konu almakta. Bildiğimiz anlamda diyalog kullanımının olmadığı; daha çok harekete dayalı, hayvan sesleri, müzikler ve mimlerle ilerleyen film büyüklerin de eğlenebileceği bir stop-motion film. Hikayede bazı küçük kahramanların birbirleriyle dalaştığına şahit olsak da kimsenin ciddi zarara uğramadığını görüyoruz.

“Kuzular Firarda” bütün ailenin keyifle izleyebileceği, aksiyonu bol, neşeli, komik ve rengarenk bir komedi filmi. Tam bir aile eğlencesi Filmin DVD’si ülkemizde çıktı. iTunes ve Google Play üzerinden de izlenebilmekte.


Pozitif Mesajlar  ***
Flörtöz Durumlar -

Şiddet / Korku öğesi *
Argo Kullanımı  -
Alkol – Sigara kullanımı  -
Oyuncak isteme potansiyeli  -

Kuzular Firarda

Kuzular Firarda, Nick Park'ın Aardman Animations&#;yapımı Wallace ve Gromit&#;ve kısa film A Close Shave'de tanıttığı karakterlerden ve Koyun Shaun adlı çizgi diziden uyarlanan İngiliz yapımı stop-motion&#;animasyon macera komedi filmi.&#;

Konu[değiştir

Filmin Konusu & Detaylar

Macera, Komedi, Animasyon

Aardman Studios imzal&#x; Kuzular Firarda'n&#x;n devam hikâyesi Kuzular Firarda: Uzay Park&#x;, Shaun ve çiftlikteki arkadaşlar&#x;n&#x;n bu kez uzaydan misafirleri Lu-La ile yaşad&#x;klar&#x; maceralar&#x; anlat&#x;yor.

Shaun ve çiftlikteki arkadaşlar&#x; bu defa uzaydan minik ve tatl&#x; bir misafiri konuk ediyorlar. Çiftlikteki gündelik hayattan s&#x;k&#x;lan sürünün tek eğlencesi, sahiplerini ve çoban köpeği Bitzer&#x;i atlatarak yaşad&#x;klar&#x; maceralard&#x;r. Bir gün uzay gemisi bozulunca, süper güçlere sahip sevimli uzayl&#x; Lu-La, şans eseri çiftliğe iniş yapar. Lu-La, Shaun&#x;un yeni en iyi arkadaş&#x; olur. Shaun ve ekibinin hedefi, minik dostlar&#x;n&#x; zarar görmeden kendi galaksisine, ailesinin yan&#x;na geri göndermektir. Aksilikler ve kahkahalar aras&#x;nda, kuzular için küçük ama insanl&#x;k için büyük bir ad&#x;m atacaklard&#x;r.

daha fazla göster

Filmin Oyuncu ve Yönetim Kadrosu

Yapım ve yönetimde emeği geçenler

Filmin Bağlantıları

Kuzular Firarda: Uzay Park&#x; filminin sosyal medya ve diger bağlantıları

Filmin Eleştirileri

Takip ettiğimiz yazarların Kuzular Firarda: Uzay Park&#x; film eleştirileri

Filmin Tarih ve İsim Değişiklikleri

Kuzular Firarda: Uzay Park&#x; filmin vizyon güncellemeleri
  • Filmin Türkçe ad&#x; Kuzular Firarda: Uzay Park&#x; olarak belli oldu.
  • Vizyon tarihi olarak değişti.
  • Vizyon tarihi olarak değişti.
  • Film, vizyon tarihi olarak anons edildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.