osman 78 bölüm izle / Kuruluş Osman Bölüm son bölüm tek parça izle ATV | Video videosunu izle | Son Dakika Haberleri

Osman 78 Bölüm Izle

osman 78 bölüm izle

Kuruluş Osman Bölüm

Osman Bey darağacında!

Vezir Alemşah'ı Bilecik Kalesi'nde köşeye sıkıştıran Osman Bey hiç beklemediği bir tuzağa düşerken, Tekfur Kosses de Tekfur Nikola'nın eline geçer. Osman Bey ve alpleri esir edilip ağır işkenceden geçirilir. Vezir Alemşah, Osman Bey ve alplerinin bir an önce öldürülmesine karar verir! Vezir Alemşah, bu anı büyük bir gösteriye çevirme derdindedir ve Bilecik Kalesi'nde kurulan darağacında Osman Bey'in boynuna urgan geçirir!

Geyhatu ve Moğolların dönüşü dengeleri nasıl değiştirecek? Geyhatu ve Osman Bey nasıl karşı karşıya gelecek? Geyhatu'nun Altuğ Alp'i infaz etmesine Osman Bey nasıl tepki verecek? Gündüz Bey kardeşinin ölümüne karar veren Vezir Alemşah'tan ne isteyecek? Tekfur Nikola, Kosses'ten nasıl hesap soracak? Malhun Hatun, Bala Hatun ve Kayılar; beylerinin esir düşmesine nasıl tepki verecek?

DEVAMI

Kuruluş Osman bölüm izle! Kuruluş Osman bugün var mı?

ATV 'de yayınlanan tarih dizisi Kuruluş Osman çarşamba akşamları yayınlanıyor. Bu hafta bölümü yayınlanması beklenen Kuruluş Osman dizisi ATV yayın akışında bulunmuyor. Diziyi takip eden milyonlarca vatandaş sevilen dizinin neden yayınlanmadığını merak ediyor. Çok sayıda dizi sene başı nedeniyle ekrana gelmedi. Peki Kuruluş Osman bugün var mı? İşte merak edilenler. 

KURULUŞ OSMAN NEDEN YAYINLANMIYOR?

Kuruluş Osman adlı tarih dizisi bu akşam yeni bölüm yayınlanmadı.  Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçı nedeniyle Kuruluş Osman dizisi ekrana gelmedi.

05 OCAK ATV YAYIN AKIŞI

ATV Ana Haber

Süper Kupa'ya Doğru

Beşiktaş-Antalyaspor Süper Küpe

Kupa Töreni

Gizli Sayılar (Yabancı Sinema)

Gizli Sayılar (Yabancı Sinema)

Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane

#Beşiktaş

"BİZ BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ!"

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yeni bölümde Dündar Bey, Osman Bey'in hatunlarını obadan sürgün eder. Malhun Hatun ise Dündar Bey'in alplerine meydan okur. Hatunların sürgün edilmesiyle birlikte yolda saldırıya uğrarlar. Selcen ana yaralanır. Moğolların dönmesiyle birlikte Geyhatu'nun eline düşen Osman Bey, nasıl kurtulacak?

KURULUŞ OSMAN BÖLÜM ÖZETİ

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisinin bölümüne ipe giden Osman beyin asılmak üzereyken söylediği "Kayı'nın yiğit Alpları! Ben sizden razıyım, hakkım sizlere helaldir!" sözü damga vurdu.

Osman Bey, Vezir Alemşah'ın adamları tarafından yakalanıyor. Osman Bey'in yokluğunda ise Gündüz, Beylik postuna oturur.

Osman beyin yokluğunu fırsat bilen Dündar Bey ise, obadaki hatunlara "Sözümden çıkan olursa; Gayrı Bey buyruğunu çiğnemiş sayarım bilesiniz!" der. Gündüz Bey kardeşinin ölümüne karar veren Vezir Alemşah'tan ne isteyecek?

Kuruluş Osman'ın bölümünde Vezir Alemşah'ı Bilecik Kalesi'nde köşeye sıkıştıran Osman Bey hiç beklemediği bir tuzağa düşerken, Tekfur Kosses de Tekfur Nikola'nın eline geçer.

Osman Bey ve alpleri esir edilip ağır işkenceden geçirilir. Vezir Alemşah, Osman Bey ve alplerinin bir an önce öldürülmesine karar verir!

Vezir Alemşah, bu anı büyük bir gösteriye çevirme derdindedir ve Bilecik Kalesi'nde kurulan darağacında Osman Bey'in boynuna urgan geçirir!

Kuruluş Osman dizisinin ekrana gelen son bölümüne Osman Bey'in "Biz ölürsek Şehid oluruz. Ama sağ kalır isek kendinize bir mezar kazıp içine giresiniz." sözü damga vurdu.

Geyhatu ve Moğolların dönüşü dengeleri nasıl değiştirecek?

Tekfur Nikola, Kosses'ten nasıl hesap soracak?

Geyhatu'nun Altuğ Alp'i infaz etmesine Osman Bey nasıl tepki verecek? Geyhatu ve Osman Bey nasıl karşı karşıya gelecek?

Malhun Hatun, Bala Hatun ve Kayılar; beylerinin esir düşmesine nasıl tepki verecek?

Başrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı ve Seda Yıldız'ın yer aldığı Kuruluş Osman'da; Yıldıray Şahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Şeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Ağan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oğuzhan Karbi, Serhat Parıl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rıdvan Uludaşdemir ve Serdar Akülker gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

19 Ocak Çarşamba reyting sonuçları açıklandı! Sadakatsiz, Survivor, Kuruluş Osman reyting sıralaması

Destan 7. Bölüm izle tek parça!

Alparslan Büyük Selçuklu izle 9. bölüm!

Kalp Yarası Bölüm Fragmanı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir