dünyanın en çok aboneye sahip kanalı / En çok abonesi olan YouTube kanalları listesi - Vikipedi

Dünyanın En Çok Aboneye Sahip Kanalı

dünyanın en çok aboneye sahip kanalı

YouTube’da zirve 13 yıl sonra ilk defa el değiştirdi… En çok aboneye sahip YouTuber kim?

YouTube’da yıllardır bireysel olarak en çok aboneye sahip kanal PewDiePie idi. Ancak yıllar sonra ilk defa PewDiePie’nin tahtına başkası oturdu. MrBeast olarak bilinen YouTuber Jimmy Donaldson, gerçek adı Felix Kjellberg olan PewDiePie’nin yerine lider oldu.

Jimmy Donaldson, MrBeast isimli kanalıyla son yıllarda YouTube dünyasında yükselişteydi. Yüksek bütçeli video içerikleriyle ve çekiliş videolarıyla abonelerini ekrana kilitleyen MrBeast, Squid Game isimli popüler diziyi gerçek hayata da uyarlamıştı.

Hazırladığı videolarda bütçeden kısmayan MrBeast, nihayetinde en çok aboneye sahip bireysel YouTube kanalı oldu, yani en fazla aboneye sahip YouTuber artık MrBeast.

MRBEAST'İN ABONE SAYISI MİLYONU GEÇTİ

MrBeast’in abone sayısının sadece son bir gün içinde yaklaşık bin artarak milyon bin 79’u geçtiği görüldü. Bu başarısıyla MrBeast, neredeyse 10 yıldır YouTube’da bireysel kategoride en fazla takipçiye sahip olan PewDiePie’yi tahtından etti. 

Gerçek adı Felix Kjellberg olan İsveçli içerik oluşturucu PewDiePie, oyun tepki videoları ile Ağustos 'te en çok abone olunan YouTuber’dı.

Bununla birlikte, MrBeast son videolarıyla abone sayısını artırıp PewDiePie’yı abone sayısında ikinci sıraya düşürse de izlenme sayısında PewDiePie’yi geçemedi. PewDiePie, şimdiye kadar 28 milyarı aşkın izlenmeyle rekorları alt üst ederken, MrBeast 18 milyar izlenmeyle bu sayının yanından bile geçemedi.

16 Kasım itibarıyla MrBeast’in abone sayısı milyondan fazla. Buna karşılık, PewDiePie’nin abone sayısı ise milyon civarında. 

D&#;nyanın en &#;ok aboneye sahip 8 Youtube kanalı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Bu kanallar para basıyor Youtube'da en çok aboneye sahip olan bu 8 isim kısa sürede geniş kitlelerin hayranlığını kazanmayı başardı.

1/9Dünyanın en çok aboneye sahip 8 Youtube kanalı
2/9Dünyanın en çok aboneye sahip 8 Youtube kanalı
3/9Dünyanın en çok aboneye sahip 8 Youtube kanalı
4/9Dünyanın en çok aboneye sahip 8 Youtube kanalı
5/9Dünyanın en çok aboneye sahip 8 Youtube kanalı
6/9Dünyanın en çok aboneye sahip 8 Youtube kanalı
7/9Dünyanın en çok aboneye sahip 8 Youtube kanalı
8/9Dünyanın en çok aboneye sahip 8 Youtube kanalı
9/9Dünyanın en çok aboneye sahip 8 Youtube kanalı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir