ptt şubeleri saat kaçta kapanıyor / PTT çalışma saatleri ? PTT saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? - Son Dakika Flaş Haberler

Ptt Şubeleri Saat Kaçta Kapanıyor

ptt şubeleri saat kaçta kapanıyor

PTT ka&#;ta a&#;ılıyor, ka&#;ta kapanıyor, ka&#;a kadar a&#;ık? PTT şubeleri hafta i&#;i ve hafta sonu &#;alışma saatleri

Haberin Devamı

PTT şubeleri, 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından girilen kademeli normalleşme döneminde  saatleri arasında hizmet veriyor. ’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat ’dan ’a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

PTT CUMARTESİ- PAZAR AÇIK MI?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

PTT çalışma saatleri

Hafta içi:

Öğle arası:

Hafta sonu: Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri kadar hizmet vermektedir. 

Hafta sonu: Pazar günleri kapalıdır.

PTT Genel Müdürlüğü, Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi No:2 Ulus / ANKARA adresinde bulunmaktadır. Ayrıca 1 numaralı telefonla ve [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

PTT'NİN EN HIZLI POSTA HİZMETİ

En hızlı posta hizmetimiz 2 kg veya 2 desinin altında kalan gönderileriniz için APS Kurye ve Posta Kargosu, üzerindeki gönderiler için Posta Kargosu/Kargo, tebligat türündeki gönderiler için hızlı tebligat, diğer gönderiler için telgraf ve faks hizmetlerimizdir. Yurtdışı gönderilerde ise en hızlı posta hizmetimiz TURPEX hizmetidir.

PTT GÖNDERİ TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Haberin Devamı

Kayıtlı gönderinin kabulünde gönderi üzerine yapıştırılan 13 haneli barkod numarası ile funduszeue.info adresinde "Gönderi sorgulama" sayfasından gönderiye ait son işlem durumu görülebilmektedir.

PTT Çalışma Saatleri PTT Kargo Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Hafta Sonu ve Hafta İçi PTT Öğle Arası ve Mesai Saatleri

Tarihi ’lü yıllara dayanan PTT, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın kısaltmasıdır. Her gün milyonlarca kişiye hizmet veren PTT’nin yaklaşık 5 bin şubesi bulunuyor. Türkiye’nin en köklü posta markasında kargo, posta, bankacılık ve lojistik işlemleri yapılabilmektedir. Ancak PTT belli günlerde ve saatlerde hizmet vermektedir. PTT çalışma saatleri bu nedenle merak edilen konular arasında yer alır.

PTT Çalışma Saatleri

PTT şubeleri haftanın beş günü sabah 'da mesaiye başlar ve 'da mesaiyi sonlandırır. - saatlerinde öğle arasına giriyor.

PTT Şubeleri Cumartesi-Pazar Günü Çalışıyor Mu?

PTT şubeleri belirli merkezlerdeki şubeler dışında hafta sonları kapalıdır. Hafta sonu açık olan PTT Şubeleri ise saat ’da kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri sadece Cumartesi günleri sabahtan öğleye kadar hizmet veriyor.

PTT Cumartesi Saat Kaça Kadar Açık?

Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri kadar hizmet vermektedir.

PTT Öğle Arası

'da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 'dan 'a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

PTT Resmi Tatillerde Açık Mı?

PTT resmi tatillerde ve belirli merkezlerdeki şubeler dışında hafta sonları hizmet vermemektedir.

PTT Hakkında

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT Anonim Şirketi), genel müdürlük olarak hizmet veren, Türkiye'nin posta örgütüdür.

yılı Mayıs ayında TBMM'de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir. 6 Şubat yılında yayımlanan kararname ile devlete ait bütün hisselerinin Türkiye Varlık Fonuna devredilmesi kararlaştırılmıştır.

Sermayesinin tamamı devlete aittir.

29 Ocak tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren sayılı kanunun maddesi ile "T.C. Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü" olan Kuruluşun adı "T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü" (PTT) olarak değiştirilmiştir.

PTT İletişim

1 numaralı PTT Çağrı Merkeziüzerinden 7/24 bize ulaşabilirsiniz. İstek, görüş ve önerilerinizi bize yazabilirsiniz. İşitme ve konuşma engelli müşterilerimizin kullanımına özel görüntülü görüşme sağlayabilirsiniz.

Banka Çalışma Saatleri Bankalar Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Bankaların Mesai Saati Hastane Çalışma Saatleri Devlet Hastaneleri Saat Kaçta Açılıyor? Poliklinikler Kaçta Kapanıyor? Sağlık Ocağı Çalışma Saatleri Sağlık Ocakları Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Aile Hekimi Mesai SaatiPTT Çalışma Saatleri PTT Kargo Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Hafta Sonu ve Hafta İçi PTT Öğle Arası ve Mesai Saatleri

PTT cumartesi açık mı, çalışıyor mu? PTT kargo çalışma saatleri

"PTT cumartesi günü açık mı, ne zaman açılıyor, ne zaman kapanıyor?" gibi sorular postanelerde işi olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. PTT açılış ve kapanış saatleri, işlemlerini gerçekleştirmek üzere şubelere gidecek olan pek çok vatandaşın için öenm arz ediyor. PTT şubelerinde öğle arasına denk gelmek istemeyen vatandaşların soruşturduğu PTT saat kaçta açılıyor ve kapanıyor sorusu, kurumun resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. İşte, PTT çalışma saatleri bilgileri
PTT CUMARTESİ AÇIK MI?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü ya da kısaltma ismi ile PTT, her gün yüzbinlerce kişiye hizmet veriyor. PTT ile kargo başta olmak üzere birçok işlem gerçekleştirilebiliyor. Hafta içi belirli saatlerde hizmet veren PTT'nin çalışma saatleri ise birçok vatandaş tarafından araştırılıyor.
PTT SAAT KAÇTA AÇILIYOR VE KAPANIYOR?

PTT şubeleri sabah 'dan 'a kadar açıktır. 1 saatlik öğle yemeği arasının ardından saat 'dan 'a kadar açık kalır ve kapanmaktadır. Türkiye'nin her yerinde bu çalışma saati sabittir. Diğer detayları aşağıdan okuyabilirsiniz.

Pazartesi: Açılış - Kapanış - Öğle Arası - Arası

Salı: Açılış - Kapanış - Öğle Arası - Arası

Çarşamba: Açılış - Kapanış - Öğle Arası - Arası

Perşembe: Açılış - Kapanış - Öğle Arası - Arası

Cuma: Açılış - Kapanış - Öğle Arası - Arası

Cumartesi: Kapalı


Pazar: Kapalı


PTT HAFTA SONU CUMARTESİ/PAZAR AÇIK MI?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri kadar hizmet vermektedir.

PTT MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

PTT müşteri hizmetlerine 1 numaralı telefonla ulaşabilirsiniz. Operatörün söylediği adımları izleyerek ya da yanıt vererek müşteri hizmetleri temsilcisine ulaşabilir, işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

PTT ADRESİ

Öte yandan genel işler ve bilgi almak için PTT adresi de merak ediliyor. PTT Genel Müdürlüğü, Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi No:2 Ulus / ANKARA adresinde bulunmaktadır. Ayrıca 1 numaralı telefonla ve [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

PTT HAKKINDA

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü ya da kısa adıyla PTT, Türkiye'nin posta örgütüdür. yılı Mayıs ayında TBMM'de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir.

İlk posta teşkilatı, Tanzimat Fermanı gelişmelerinin sonucu olarak Osmanlı Devleti halkının ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla 23 Ekim tarihinde kurulmuştur.

'te telgraf icat edilmiştir. 11 yıl sonra ise Türkiye'de de telgraf hizmeti başlamış, bu hizmeti disipline etmek üzere yılında ayrı bir Telgraf Müdürlüğü kurulmuştur. yılında ise Posta Nazırlığı ile Telgraf Müdürlüğü birleştirilerek Posta ve Telgraf Nezaretine dönüştürülmüştür.

Posta ve Telgraf Nezareti, yılında Posta, Telgraf ve Telefon Nezareti haline dönüştürülmüş, yılında da Posta, Telgraf ve Telefon Umum Müdürlüğü adını almıştır. 24 Nisan tarihinden itibaren ise T.C. Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü olarak çalışmaya başlamıştır. 29 Ocak tarihinde, T.C. Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü" olan Kuruluşumuzun adı "T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü" (PTT) olarak değiştirilmiştir.

PTT HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta içi:

Öğle arası:

Cumartesi: (PTT Merkez şubeler)

Pazar: Kapalı

PTT MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI KAÇ?

PTT müşteri hizmetlerine ya da çağrı merkezine ulaşarak tüm isteklerinizi, görüş ve şikâyetlerinizi iletmek adına PTT müşteri hizmetlerine 1 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. PTT aracılığı ile ulaşım sağlayan tüm kargo gönderilerinizin nerede ve hangi gönderim aşamasında olduğunu öğrenebilmek için 1 numaralı PTT müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

PTT

Gündem

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası