turkcell superonline datanet / Saha Satış Temsilcisi Aranıyor - Datanet Telekomünikasyon - Haziran | funduszeue.info

Turkcell Superonline Datanet

turkcell superonline datanet

DataNet Telekomünikasyon - KÇM Hakkında

Turkcell ürün ve hizmetlerine bu mağazadan ulaşabilirsiniz. Turkcell Superonline İnternet, Cihaz Kampanyaları, Turkcell TV, Turkcell GSM işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Turkcell paketleri, tarifeleri ve fiyatları hakkında bilgi alabilir; yeni kampanyalardan yararlanarak abonelik işlemlerinizi yapabilirsiniz.

DataNet Telekomünikasyon - KÇM Ürün ve Hizmetler

  • Turkcell Superonline İnternet
  • Turkcell TV+
  • Turkcell Fatura Ödeme
  • Turkcell Superbox
  • Turkcell Cihaz Kampanyaları
  • Turkcell Faturalı Hat
  • Turkcell Hazır Kart
  • Turkcell İnternet Paketleri
  • Turkcell GSM Tarifeleri

DataNet Telekomünikasyon - KÇM İletişim Bilgileri

DataNet Telekomünikasyon - KÇM Adres

Yahya Kemal Beyatlı Caddesi No: - Begos 3. Bölge - Buca / İzmir

DataNet Telekomünikasyon - KÇM Telefon

0 () 03 12

DataNet Telekomünikasyon - KÇM
Nerede ve Nasıl Gidilir

DataNet Telekomünikasyon - KÇM

DataNet Telekomünikasyon - KÇM telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

İzmir şehrinde Buca ilçesinde bulunan DataNet Telekomünikasyon - KÇM nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 03 12 numaralı telefondan DataNet Telekomünikasyon - KÇM ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

DataNet Telekomünikasyon - KÇM Yorumlar (0 Değerlendirme)

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Firmanı Ekle

Turkcell Superonline Datanet, Buca, nerede, Otobüs veya Tren ile nasıl gidilir?

Buca şehrinde Turkcell Superonline Datanet konumuna Toplu Taşıma

Buca, Türkiye'deki Turkcell Superonline Datanet adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Turkcell Superonline Datanet adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Turkcell Superonline Datanet adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Turkcell Superonline Datanet için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Hacı Bektaş Veli Parkı; Beş Selviler; Tınaztepe.

Otobüs

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Turkcell Superonline Datanet için yol tarifi alın.

Turkcell Superonline Datanet adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Buca konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Turkcell Superonline Datanet için Otobüs ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Buca, İzmir - Aydın

İş İlanı

Genel Nitelikler

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
Türkiye? nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye?de Mbps?ye varan hızlarda internet erişimi sağlayan ilk ve tek telekom operatörüdür. Turkcell Superonline, bireysel ve kurumsal müşterilerine ses, data, geniş bant internet erişimi, toplu ses taşıma ve kiralık veri hattı hizmetleri ve katma değerli servisler sunmaktadır.

Turkcell Superonline Çözüm Merkezinde, ürün ve hizmetlerin telefonda tanıtım ve satışını gerçekleştirecek ÇAĞRI MERKEZİ UZMANI aramaktayız.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar:

En az Lise mezunu
Tercihen Çağrı Merkezi ve/veya Satış Kanalı tecrübesi olan
Satış konusunda kendine güvenen
Doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyeti sağlayabilecek
Telefonda ifade ve ikna kabiliyeti kuvvetli
Müşteri odaklı bakış açısına sahip
Motivasyonu yüksek, zaman yönetimi konusunda hassas
Takım çalışmasına yatkın
MS Office uygulamalarına hakim
Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek



Çalışma Şekli: Tam Zamanlı
Mesai Saatleri:
Vardiya: Var
İşe Alınacak Personel Adedi: 10
İlan Bitiş Tarihi: 08/04/


Aranan Nitelikler

Yaş: 18 ile 35 arası
Eğitim Seviyesi: Lisans, Lise, Meslek Lisesi, Meslek Yüksek Okulu
Uyruk: Türkiye

İş LokasyonuBuca / İzmir
İlan Tarihi27/05/ ilan tarihi

İncele

İş LokasyonuBuca / İzmir
İlan Tarihi27/05/ ilan tarihi

İncele

İş LokasyonuBuca / İzmir
İlan Tarihi27/05/ ilan tarihi

İncele

İş LokasyonuBuca / İzmir
İlan Tarihi27/05/ ilan tarihi

İncele

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası