gülbahçe mesire alanı / Meram Mesire Alanı Nerede Haritası Yorgancı Mh. Meram Konya

Gülbahçe Mesire Alanı

gülbahçe mesire alanı

How to get to Gül Bahçe Piknik Alanı in Esenyurt by Bus or Cable Car?

Public Transit to Gül Bahçe Piknik Alanı in Esenyurt

Wondering how to get to Gül Bahçe Piknik Alanı in Esenyurt, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Gül Bahçe Piknik Alanı with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Gül Bahçe Piknik Alanı in real time.

Looking for the nearest stop or station to Gül Bahçe Piknik Alanı? Check out this list of stops closest to your destination: Hadimköy-Altinşehir Yolu - Avcilar Yönü; Sokak; Alkop Camii - Avcilar Yönü.

BusMMK15Cable Car:MİNİBÜS: A

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Gül Bahçe Piknik Alanı easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Gül Bahçe Piknik Alanı easy, which is why over million users, including users in Esenyurt, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus and Cable Car, costs and ride fares to Gül Bahçe Piknik Alanı, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Location: Esenyurt, İstanbul

Tepecik Çamlık Piknik Alanı &#; Beylikdüzü / İstanbul

Bu yazımızda İstanbul’un Beylikdüzü ilçesi içerisinde bulunan bir piknik alanından bahsedeceğiz. Tepecik Çamlık Piknik Alanı, özellikleri, giriş ücreti yanı sıra nerede? ve nasıl gidilir? Bilgileri ile birlikte bu yazımızda sizlerle.

Dipnot: Hazır buralara kadar gelmişken İstanbul&#;daki gezilecek yerler için oluşturduğumuz listemize de bir göz atmanızı öneririz.

Çamlar arsında bol oksijenli harika bir yer. Çevre düzenlemesi biraz eksik kalmış gibi görünse de sessiz sakin bir gün geçirmek isteyenlerin tercih edebilirler. Özellikle piknik, mangal ve kamp yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bu yer havası ve doğası ile şehirden uzaklaşma imkânı olmadan dinlenmek isteyenlerin sevebileceğinden şüphemiz yok. Kuş sesleri ve çam ağaçlarından çıkan rüzgârın sesi ile tüm stresinizi ve yorgunluğunuzu rahatlıkla atabilir, enerjinizi tekrar toplayabilirsiniz. Yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve piknik masaları ile hem siz hem de aileniz güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Temmuz ve Ağustos aylarında yaşanan yoğunluk Eylül ve Ekim aylarında yerini sakin bir havaya bırakıyor. Aslında doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler için en uygun zamanlar bu aylar. Zaten kamp yapmak isteyenler de bu ayları seçiyorlar.

Ulaşımın kolay olması ve merkezi bir konumda bulunması diğer avantajları.

Piknik Masaları: Sayıları yeteri kadar fazla olmasa da erken saatlerde gelip bir masa kapmanız mümkün.

Çocuk Oyun Alanları: Böylesine büyük bir yer için sayısı yok denecek kadar az. Ama çok büyütülecek bir durum yok. Zaten yeşilin içinde olacağınız için çocuklarınıza ip, top gibi oyuncaklar vermeniz ya da hamak kurmanız eğlenmeleri için yeterli olacaktır.

Kamp Alanı: Piknik alanı içerisinde kendinize uygun bir yer belirleyip çadırınız kurabilir ve doğa ile içi içe harika bir kamp yapabilirsiniz.

Tepecik Çamlık Piknik Alanı Giriş Ücreti

Giriş için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Aynı şekilde piknik alanı içerisinde kamp yapmak, çadır kurmak da ücretsiz.

Tepecik Çamlık Piknik Alanı Nerede? Ve Nasıl Gidilir?

Adres: Cumhuriyet Mh. &#; Beylikdüzü / İstanbul

Ulaşım: Araç ile gelmek isteyenler E-5 üzerinden Avcılar istikametinde devam ederek Marmara Park AVM’ye gelmelidirler. Buraya geldikten sonra tabelaları kullanarak ulaşım sağlayabilirler.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler; Metrobüs ile Avcılar’a geldikten sonra hat numaralı otobüsleri kullanarak buraya ulaşabilirler. Konum bilgisi için tıklayın.

Ordu Büyükşehir'den Altınordu'ya yeni mesire alanı

Her alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan BüyükşehirBelediyesi park, yeşil alan ve mesire alanı gibi sosyal yaşam alanlarının sayılarını da her geçen gün arttırıyor. Birçok ilçede olduğu gibi Altınordu ilçesinde de çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Şahincili Mahallesi’nin ardından ilçenin hızla büyüyen ve gelişen mahallerinden Cumhuriyet Mahallesi’nde yürüttüğü park çalışmalarına hız verdi.

YAZ SEZONUNDA VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Cumhuriyet Mahallesi’nde denize sıfır bir noktada Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları devam eden mesire ve park alanı yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Ağaçlık bir alan içirişinde hayata geçirilen projede yürüyüş yolu, piknik masaları, çöp kovaları, çeşme, aydınlatma elemanları, çocuk oyun alanı, WC, satış büfesi ve çok amaçlı spor sahası alıyor. Altyapısı ve fiziki imkânları tamamlanacak olan bu mesire alanı ile vatandaşlar, yaz sezonunda geniş bir alanda deniz kıyısına yakın bir mekânda piknik yapabilme imkânına kavuşacak.

Mithat ÜNALMithat ÜNAL

Mithat ÜNAL Gazete Sahbi

ETİKETLER:

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir