renkli güneş koruyucu tavsiye / Mutlaka Deneyin: En İyi 5 Renkli Güneş Koruyucu | Modakonseptt

Renkli Güneş Koruyucu Tavsiye

renkli güneş koruyucu tavsiye

En iyi güneş koruyucu kremler

Lancaster

1. Sun Beauty Sun Protective Water SPF50

Lancaster Güneş Koruyucu Su ile korunan cilt, yok gibi his! Güneş araştırmalarında uluslararası öncü olan Lancaster, UVA, UVB, Görünür Işık ve Kızılötesi Işınlar’a karşı en geniş güneş korumasını inanılmaz derecede hafif, güzelleştirici ve ferahlatıcı "su" formunda sunuyor. Yağlı olmayan formül ıslak cilde bile uygulanabilir.

2. Sun Sensitive Oil-Free Milky Fluid SPF50 

Hassas Ciltler için Yüz Güneş Koruması – SPF50 Yüksek Koruma Sun Sensitive serisi, Lancaster'ın güneşe duyarlı ve hassas ciltler için yüksek toleranslı formüllere sahip en iyi performanslı güneş korumasıdır. Patentli Full Light Teknolojisi cildi UVA, UVB, Görünür Işık ve Kızılötesi Işınlar’dan korurken, doğal kökenli Sunsicalm Yatıştırıcı Kompleks ise hassas cildi güneşten kaynaklanan hasarlardan korur ve yatıştırır. 

3. Sun Beauty Velvet Cream SPF30

Cildin güzelliğini korurken parlak ve kalıcı bir bronzluk geliştirmek için orta ile koyu ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Tam Işık Teknolojisi UVA / UVB filtrelerinin ötesine geçer ve ayrıca Kızılötesi, Görünür Işığa karşı korur. Lancaster'ın Tan Aktivatör Kompleksi, cildi güneşe maruz kalmanın ilk gününden itibaren daha hızlı ve kalıcı bronzluğa hazırlamak için doğal melanin üretimini artırıseafoodplus.infoş yavaş bronzlaşan ve bazen yanan ciltler için ideal.


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

La Roche-Posay

1. ANTHELIOS INVISIBLE SPRAY SPF50+

Geniş spektrumlu ve yüksek korumalı (UVA, UVB) güneş koruması sağlar ve bazı kızılötesi ışınlar ve kirlilikten kaynaklanan hasarlara karşı korumaya yardımcı olur. Görünmez doku, parlama karşıtı etki, hızlı emilim sağlar.

2. ANTHELIOS INVISIBLE FLUID TINTED SPF50+

Suya, terlemeye ve kuma karşı dayanıklıdır. Yağlı ve yapışkan his bırakmaz hafif dokuya sahiptir.

3.  Anthelios Ultra SPF50 Parfümsüz Güneş Krem

UVA, UVB ve Infrared A ışınlarının ve hava kirliliğinin sebep olduğu bazı hasarlara karşı cildi korumaya yardımcıdır. Suya dayanıklıdır. Güneş alerjisine eğilimli olan ciltler için uygundur. Beyaz iz bırakmaz. Yağlı ve yapışkan his bırakmayan formüle sahiptir. 


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

Bioderma

1. Bioderma Photoderm Max Sun Mist SPF 50+

Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarından cildin korunmasında etkili güneş spreyi, formülündeki Hücresel BioprotectionTM patenti ile güneşe karşı yüksek koruma sağlar ve cilt hassasiyetinin oluşmasını önler. 

2. Bioderma Photoderm SPOT SPF 50+

Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla Photoderm Spot güvenli güneş koruması sağlanmasına yardımcı olur. Hücresel Bioprotection® formülü hücreden başlayan koruma sağlar ve oluşabilecek hasar riskinin azaltılmasına ve güneş kaynaklı cilt yaşlanmasının önlenmesine destek olur. Spesifik aktif içerikleri ile lekelenme riskini azaltmaya yardımcı olur. Leke sorunu olan ciltler için faydalı

3. Bioderma Photoderm Mineral % Mineral Çocuk ve Yetişkin Hassas Ciltler için SPF50+

Güneşe karşı toleransın azlığı sonucunda oluşan cilt yüzeyindeki yıpranmaların oluşmaması için bakım sağlamaya yardımcı olur. Akıcı bir dokuya sahiptir, renksizdir, geride yağlı bir tabaka bırakmaz. Parfümsüzdür. Suya dayanıklıdır.


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

Vichy

1. Vichy Yüksek Korumalı Yaşlanma Karşıtı Güneş Yüz Bakım Kremi - SPF 50 (UVA+UVB)

Siyah Çay Özü ve C Vitamini ile zengin Camu Camu içeren kırışıklık karşıtı formülü ile cildin daha elastik ve ışıltılı olmasını sağlayarak cildi Güneş ışınlarından korur. Hipoalerjeniktir. Yağlı his bırakmaz. 

2. Vichy Rehydrating Light Spray - Cildi nemlendiren çok yüksek korumalı güneş koruyucu sprey SPF 50+

Hyalüronik asit içeren formülü ile tuzlu ve klorlu suda cildi nemlendirmeye yardımcı olur.

3. Mattifying Face Fluid Dry Touch - Parlama karşıtı yüksek korumalı güneş koruyucu yüz kremi SPF 50

UV ışınlarının zararlı etkilerine karşı yüksek korumalı ve cildi matlaştırıcı etkiye sahip güneş kremi. Cildi beyazlatmadan uzun süren parlama karşıtı etki sağlar. Rahat ve hafif bir dokuya sahiptir.

4. Vichy Velvety Cream - Çok yüksek korumalı güneş koruyucu yüz kremi SPF 50+

Cildi nemlendiren, yüz için çok yüksek güneş koruması. Hyalüronik asit içeren ipeksi his bırakan krem; cilde daha pürüzsüz ve yumuşak bir his verir. Yumuşak ve pürüzsüz bir bitişe sahiptir. Normalden kuruya dönük cilt tipi için mükemmeldir.


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

Daylong

Daylong Güneş ürünleri, UVA ve UVB korumanın yanısıra, kolajenin parçalanmasına, cilt yaşlanmasının hızlanmasına ve ciltte serbest radikal oluşumunu arttırmaya sebep olan IRA’ya (kızılötesi) etkin koruma sağlamasıyla farklılaşıyor. Formülasyonundaki nemlendiren ve antioksidan özellikteki bileşenlerle de cildin korunmasını etkili bir şekilde destekliyor.  Yüz ve vücut kullanımına uygun ürünler ile her yaşa ve her cilt tipine uygun yüksek derecede koruma sağlayan Daylong Extreme SPF 50+Lipozomal Günes Losyonu, Hassas Ciltlere Özel Günesten Koruyucu Sıvı Jel Sprey, Doz Ayarlı Dispenser Güneşe Karşı Hassas Çocuk Ciltleri için Lipozomal Güneş Losyonu, Yüz için Hassas Ciltlere Özel Günesten Koruyucu Jel Krem ile en hassas ciltlerde dahi etkin koruma ve kolay kullanım sağlıyor. 


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

COSMED

1. Cosmed Sun Essential SPF50 Oily Skin Cream 50 ml 

Cildi UV ışınlarının zararlı ve yaşlandırıcı etkilerinden korumaya yardımcı olması için geliştirilmiştir. Yağlı ciltlerin kullanımına uygundur. Ciltte beyaz kalıntı bırakmaz.

2. Cosmed Sun Essential Çok Hassas Ciltler İçin SPF50+ Güneş Kremi 

Çok hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş, mineral filtre içerikli güneş kremi. Cildin UV ışınlarının zararlı etkilerinden korunmasına ve hassas ciltlerin toleransının yükseltilmesine yardımcı olur.


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

CLARINS

1. CLARINS SOLAIRE VISAGE CRM seafoodplus.info SPF30

Gerçek bir güzellik bakım ürünü olarak tasarlanan, antioksidan ve nemlendirici bitki özleri ile zenginleştirilen bu saten dokunuşlu jelden yağa dönüşen güneşten koruyucu nemli cilt üzerinde kullanım için idealdir. Pürüzsüz ve uzun ömürlü bir bronzluk sağlarken, cildi nem kaybından ve güneşe bağlı yaşlanma belirtilerinden korur (kırışıklıklar, sıkılık kaybı, koyu lekeler).

2. CLARINS SUNCARE FACE STICK SPF50

[SunFilterComplex], UVA & UVB ışınlarına karşı korur. [SunPlantComplex], cildi nem kaybından ve foto yaşlanma belirtilerinden korur. Şeffaf, hafif ve görünmez bir yapıya sahip bu kullanışlı, yanınızda götürebileceğiniz ürün sayesinde yüzünüzün hassas veya aşırı derecede güneşe maruz kalan bölgelerini koruyabilirsiniz.

3. CLARINS DRY TOUCH FACIAL SUN CARE UVA/UVB 50+

Her cilt tipine uygun antioksidan içerikli bir güneş koruyucu  Ayrıca en hassas ciltler için bile çok yüksek koruma sağlayan cilt bakımı sağlar. Clarins SunPlantComplex Botanik özler ile zenginleştirilmiştir, cildinizde beyazlık bırakmadan uygulandığı andan itibaren anında eriyen formülü suya ve tere karşı dayanıklıdır. Cildi güneşten ve muhteşem bir bronzluk için serbest radikallerin neden olduğu hasarlardan koruyarak nemlendirilmesine destek olur.


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

Bade Natural

1. 50 SPF Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Kremi

İçeriğinde bulunan Zinc Oxide ile, sebum dengesi sağlar, sivilcelenmeye ve yağlanmaya sebep olmaz. Doğal filtreler ile güneş ışınlarına karşı en hassas bakımı sağlar. Waterproof formülü ile, su ile temasında dahi güneşe karşı cildinizi korumaya devam eder.

2. 30 SPF Yüz İçin Güneş Koruyucu Stick

Zararlı güneş ışınları; UVA ve UVB’ye karşı kalkan görevi üstlenir. % doğal filtreler ile formüle edilmiştir. Zinc Oxide ile, sebum dengesi sağlar sivilcelenmeye ve yağlanmaya sebep olmaz. Doğal filtreler ile güneş ışınlarına karşı en hassas bakımı sağlar. Cilt bariyerinin korunmasını destekler.


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

BEEO

BEE’O Yüz Güneş Kremi: İçeriğinde, propolis, çinko, zeytinyağı ve aleo vera bulunan BEE’O Yüz Güneş Kremi, tamamen doğal bileşenlerden oluşuyor. 30+ SPF ile, güneş yanığı ve cilt yaşlanmasına karşı koruyucu özellik taşıyan ürün, renklendirici ve paraben içermiyor, UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyucu etki sağlıyor. 

BEE’O Güneş Sonrası Kremi: Cilt, güneşlenme sonrasında kurur, elastikiyetini kaybeder. Güneş ışınlarına maruz kaldıktan sonra cildin ferahlığa ihtiyacı vardır. BEE’O Güneş Sonrası Krem, propolis, çinko, zeytinyağı, aleo vera, susam yağı, E vitamini içeriği ile yaz aylarında kuruyan ve hasar gören ciltleri nemlendirerek korumaya yardımcı oluyor. Tamamen doğal bileşenlerden oluşturulan, renklendirici ve paraben içermeyen  BEE’O Güneş Sonrası Kremi, cilde anında ferahlık veriyor. 

BEE’O Çocuk Güneş Kremi: Çocukların ciltleri yetişkinlerden daha ince olduğu için, güneşten gelecek olan UV ışınlarına bağlı hücresel hasarların oluşma riski daha yüksek. Propolis, çinko, B5 vitamini ve shea yağı yağı ile tamamen doğal bileşenlerden oluşan BEE’O Çocuk Güneş Kremi, 50+ SPF ile güneş yanığına karşı koruyucu özellik gösteriyor. Güneşe çıkmadan 30 dakika  öncesinde cilde uygulanması tavsiye edilen ürün, UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyucu etki sağlıyor. 

BEE’O Vücut Güneş Kremi: Tamamen doğal bileşenlerden oluşturulan BEE’O Vücut Güneş Kremi'nin içeriğinde, propolis, çinko, shea yağı ve aleo vera bulunuyor. 30 SPF ile, güneş yanığı ve cilt yaşlanmasına karşı koruyucu özellik gösteren ürün renklendirici ve paraben içemiyor. 


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

PROCSIN

PROCSIN Güneş Kremi Yüz&Vücut SPF50+

PROCSIN Leke Karşıtı Koruyucu Güneş Kremi, özel formülü ile güneş yanıklarının yanı sıra güneşe bağlı alerji riskini minimuma indirerek erken cilt yaşlanmasına karşı güvenli koruma sağlamaya yardımcı olur. Güneş lekeleri ve çil oluşumunun engellenmesine yardımcı olur. Makyaj altı baz olarak kullanıma uygundur.          


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

Beauty Omelette

Geniş spektrumlu güneş koruyucu krem, cildinizi UV ışıklarından uzun süreli ve etkili bir şekilde korumak için Yeşil Çay özü, Lavanta, Biberiye, Papatya özü ile özel olarak formüle edilmiştir. İçeriği sayesinde cildi korurken aynı zamanda nemli kalmasına da yardımcı olur ve lekeler ile savaşır. Koruyucu, paraben, parfüm ve alkol içermez. Hayvanlar üzerinde denenmemiştir.


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

MisBahçe

Nemlendirici Güneş Koruyucu Krem SPF 20

Nemlendirici Güneş Koruyucu Krem SPF 20 UV ışınlarına ve kirliliğe karşı cildi korumak için geniş spektrumlu SPF sağlayan aynı anda birçok iş yapan bir kremdir. Cildi güneşten korurken yağlandırmadan nemini tazeleyen bu ipeksi krem, gözenekleri tıkamaz, cilde kadifemsi bir yumuşaklık katar.


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

Eda Taşp&#x;nar

Eda Taşpınar Yüksek Korumalı Güneş Kremi SBF50

Formülasyonunda bulunan bitoneknolojik hammaddeler sayesinde ciltteki hücreleri yenileyerek cilt yapısını gençleştirıyor. Hassas tene sahip çok yüksek derecede koruma ihtiyacı olan bronzluk aşıkları için ipeksi bir görünüm sağlıyor.

Bonus: Güneş kremi nasıl seçilmeli? Nasıl kullanılmalı?


En iyi güneş koruyucu kremler
En iyi güneş koruyucu kremler

Konu cilt sağlığı olduğunda akla gelen ilk ürünlerden biri de güneş kremleri. Yaz-kış demeden kullanmamız gereken bu kremler, etkili bir cilt bakımı için şart. Günümüzde birçok farklı marka çeşitli güneş kremleri üretiyor. En çok merak edilen güneş kremi çeşitlerinden biri de renkli güneş koruyucular. Bir yandan fondöten etkisi yaratan bir yandan da cildinizi koruyan bu ürünler, bu sıcak günlerde makyaj yapmak istemeyenlerin imdadına koşuyor 😍Tabii iyi bir renkli güneş kremi bulmak düşündüğünüz kadar kolay değil! Kimi renkli güneş kremleri gözenekleri tıkarken kimileri cildi yoruyor ve yağlandırıyor. Ancak endişelenmenize hiç gerek yok! Sizler için son zamanların en iyi renkli güneş koruyucularını araştırdık ve seçtik. İşte yaz aylarında vazgeçilmeziniz olacak en iyi renkli güneş kremi markaları&#;

En iyi güneş kremi markalarına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Renkli güneş kremi nedir?


Renkli güneş kremleri, güneş kremi ve hafif/orta kapatıcılıktaki fondötenlerden oluşuyor. Yani tek bir kremle iki farklı ürünün etkisini görebiliyorsunuz. BB krem etkisi bırakan bu güneş koruyucular, yaz sıcaklarında makyaj yapmak istemeyenler için harika. Üstelik uygulaması da oldukça kolay! Renkli güneş koruyucuları tıpkı BB krem gibi elinizle, süngerle ya da fırçayla uygulayabilirsiniz.

Shiseido &#; Suya ve Tere Dayanıklı BB Krem


Aslında Shiseido BB Krem olarak bilinen bu ürün, renkli güneş kreminden çok bir BB krem olarak anılıyor. Çünkü diğer renkli güneş koruyuculara göre oldukça kapatıcı. Hatta kapatıcılık etkisi için orta-tam dememiz bile mümkün. 50+ güneş koruma özelliğiyle de kalbimizi çalan Shiseido BB krem, suya ve tere karşı dayanıklı. Yani yaz günleri için oldukça ideal. Mat bitişli bir renkli güneş kremi arıyorsanız bu kreme mutlaka bir şans vermelisiniz. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Kiehl’s &#; Ultra Light Daily UV Defense CC Cream SPF 50


CC krem formülü sayesinde cildi dış etkenlerden koruyan ve cilt tonunu eşitleyen bu krem, etkili bir koruma sunuyor. İçerisinde bulunan liçi özleri sayesinde cildi nemlendiren ürün, oldukça hafif bir yapıya sahip. Ek olarak ürünün parlak bitişli olduğunu da söyleyelim. Eğer çok problemli bir cilt yapınız yoksa bu ürünün kapatıcılığı sizin için yeterli olacaktır. En iyi renkli güneş kremi listemizde yer alan bu ürüne ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli!

Avène &#; Compact Dore


Compakt cilt ürünleri son zamanlarda oldukça popüler. Avène tarafından piyasaya sürülen bu compakt güneş kremi, yüksek bir kapatıcılığa sahip. Üstelik uygulaması da oldukça kolay. Tabii etkili bir güneş koruması için birkaç saatte bir yenilemeniz şart. Aksi takdirde üründen istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Bunlara ek bazı kullanıcıların ürünün yapısını yağlı bulduğunu da söyleyelim. Eğer yağlı bir cildiniz yoksa bu güneş koruyucuyu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Uriage Bariesun Spf 50 Renkli Güneş Koruyucu Krem 

Uriage markasının güneş kreminde hassas ciltlere özel bir koruma vaat ediliyor. Özellikle yazın güneş altında cildi kızarmaya meyilli olan kişiler için bu hassas bakım ideal. UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan bu güneş kreminde yüksek bir filtreleme koruması bulunuyor. Hafif formülünde yağ bulunmuyor ve bu nedenle de güneş kremlerinin sevilmeyen yağlanma etkisine karşı güzel bir çözüm. Emilimi hızlı olan bu güneş kremininde renkli pigment yapısı güneşe çıkmadan önce sürerek cilt tonunuzu eşitlemeye ve sizi güneşin zararlı ışınlarından korumayı hedefliyor. Amazon ayrıcalıklarıyla bu kremi hemen satın almak için buraya tıklamanız yeterli.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Bioderma &#; Photoderm Max Renkli Güneş Kremi

en iyi renkli güneş kremi


Akışkan bir yapıya sahip olan Photoderm Max, cilt tarafından hızlıca emiliyor. Bu sayede “yok gibi” bir etki yaratıyor. Adeta nemlendirici uygulamışsınız gibi ferah ve canlı hissetmenizi sağlayan bu ürünün kapatıcılığı ise ne yazık ki düşük düzeyde. Tabii problemli bir cildiniz yoksa gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. En iyi renkli güneş kremi listemizde olan bu ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Babe ​Spf 50 Renkli Güneş Koruyucu

İspanya’nın dünyaca sevilen markası Babe bu ürününde yüz için zararlı ışınlardan koruma sağlayan bir formül geliştiriyor. UVB, UVA ve HEV gibi zararlı ışınlardan koruma sağlıyor. Cilde ışıltı veren bu krem aynı zamanda su geçirmez bir formüle sahip Yüzün tamamına uygulayarak renk eşitsizliklerini kaldırabilirsiniz. Amazon ayrıcalıklarıyla bu kremi hemen satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

SkinCeuticals &#; Mineral Radiance UV Defense Spf 50


Hafif-orta kapatıcılığa sahip olan bu ürün, oldukça pratik bir kullanıma sahip. Kısa bir süre içerisinde cilt tarafından emilen Mineral Radiance; yalnızca cildinizi korumakla kalmıyor, bir yandan da nemlendirip canlandırıyor. Ek olarak ürünün doğal bir bitişe sahip olduğunu da söyleyelim. Eğer kaliteli ve hafif bir ürün arıyorsanız bu kreme mutlaka bir şans vermelisiniz 😍

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Solante Pigmenta Tinted Spf 50+

Solante Pigmenta güneş koruyucu losyonunda kullanılan pigmentasyon sayesinde cilt düzensizlikleri kapatılır. Yağsız yapısı ve güçlü koruyucu etkisi aynı zamanda suya dayanıklı. Tek bir formülde koruyucu etkiden çok daha fazlasını bulabiliyorsunuz. Antioksidan açısından zengin olan bu krem cilt sağlığınızı destekleme yardımcı. Tüm ciltleri için uygun olan bu losyonu Amazon fırsatlarıyla satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

La Roche-Posay &#; Anthelios Shaka Fluid Tinted SPF 50+

en iyi renkli güneş kremi


Spf 50+ korumasıyla büyük beğeni toplayan Anthelios Shaka Fluid, son zamanların en popüler renkli güneş koruyucularından biri. Hem ciltteki renk eşitsizliklerini maskeleyen heme de cildi koruyan bu ürün, beyaz iz bırakmıyor. Üstelik oldukça hafif! Bunlara ek olarak kremin suya, kuma ve tere karşı dayanıklı olduğunu da söyleyelim. Hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bu ürüne ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli!

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Heliocare &#; Gelcream Color

en iyi renkli güneş kremi


Jel formülüyle dikkat çeken Heliocare Gelcream Color, içeriğindeki yeşil çay ve E vitamini sayesinde cilde bakım yapıyor. Tabii bir yandan da cilt kusurlarını kapatıyor ve cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Günlük kullanım için de tercih edebileceğiniz bu kremin iki farklı rengi bulunuyor. Orta kapatıcılık sunan bu ürünü BB krem yerine de kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve canlı bir görüntü sağlayan Gelcream Color, her cilt tipi tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Murad &#; City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF 50 PA++++


Listemizdeki en dikkat çeken renkli güneş kremlerinden biri de Murad City Skin Age Defense. Bu ürün, ince yapılı bir güneş koruyucu arayanlar için oldukça ideal. Hafif kapatıcı yapısı sayesinde ciltteki kusurları gizleyen krem, cildi sağlıklı ve parlak gösteriyor. Ek olarak ürün ciltte beyaz leke bırakmıyor 😍 Eğer etkili ve üst kalite bir ürün arıyorsanız bu kreme mutlaka bir şans vermelisiniz. Tabii ürünün rakiplerine göre epey pahalı olduğunu da söyleyelim! Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Dermoskin &#; BB Krem SPF 50

en iyi renkli güneş kremi


Cilt tonunu dengeleyen ve cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyan Dermoskin BB krem, günlük kullanım için ideal. Bir yandan cildi sıkılaştıran bir yandan da nemlendiren bu ürün, temiz içeriğiyle de beğeni topluyor. Leke oluşumunu başarılı bir şekilde engelleyen bu krem, tüm cilt tipleri için ideal. Ancak pek de hafif yapılı olmadığını söylemekte fayda var. Eğer yağlı ve akneli bir cildiniz varsa tercihinizi listemizdeki diğer ürünlerden yana kullanmanızı öneriyoruz. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

etiket Cildinize Hoş Bir Görünüm Verirken Koruyan En İyi Renkli Güneş Kremleri

Haberler

Vitrin

Kozmetik

Cildinize Hoş Bir Görünüm Verirken Koruyan En İyi Renkli Güneş Kremleri

Yaz aylarında en çok dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi de her gün dışarı çıkmadan önce güneş kremi sürmek! Güneş kremi sürdükten sonra fondöten ya da bb krem kullanmak istemeyenler için renkli güneş kremleri kurtarıcı olabilir. Hadi, sizin için derlediğimiz en iyi renkli güneş kremlerine bir göz atın!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

1. Procsin aydınlatıcı etkili güneş kremi.

1. Procsin aydınlatıcı etkili güneş kremi.

2. Heliocare renkli güneş kremi.

2. Heliocare renkli güneş kremi.

3. La Roche Posay kapatıcı özelliğine sahip güneş kremi.

3. La Roche Posay kapatıcı özelliğine sahip güneş kremi.

4. The Purest Solutions güneş kremi.

4. The Purest Solutions güneş kremi.

5. Missha cildi aydınlatan güneş kremi.

5. Missha cildi aydınlatan güneş kremi.

6. Avene renkli güneş kremi.

6. Avene renkli güneş kremi.

7. Solante renkli güneş kremi.

7. Solante renkli güneş kremi.

8. Sebamed güneş bakım seti.

8. Sebamed güneş bakım seti.

9. Roc likit nemlendirici güneş kremi.

9. Roc likit nemlendirici güneş kremi.

Ornate güneş kremi.

 Ornate güneş kremi.

Bioderma paraben içermeyen güneş kremi.

 Bioderma paraben içermeyen güneş kremi.

Nivea cilt tonunu eşitleyen güneş kremi.

 Nivea cilt tonunu eşitleyen güneş kremi.

Pharmaceris renkli güneş kremi.

 Pharmaceris renkli güneş kremi.

Clinique renkli güneş kremi.

 Clinique renkli güneş kremi.

W-Lab roll on ve güneş kremi seti.

 W-Lab roll on ve güneş kremi seti.

Bioxcin yağlı ciltler için renkli güneş kremi.

 Bioxcin yağlı ciltler için renkli güneş kremi.

Babe renkli güneş kremi.

 Babe renkli güneş kremi.

Emtu Life güneş kremi.

 Emtu Life güneş kremi.

Hill Beauty renkli güneş kremi.

 Hill Beauty renkli güneş kremi.

Yves Rocher parlama karşıtı güneş kremi.

 Yves Rocher parlama karşıtı güneş kremi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yüz Güneş Kremi

Cilt yapısının sürdürülebilir bir sağlığa sahip olmasını herkes ister. Cilt sağlığının her yaşta korunabilmesi için düzenli olarak kullanılması gereken bakım ve kozmetik ürünleri mevcuttur. Bu bakım ve kozmetik ürünleri cildinizi besler, zararlı etkenlerden korur ve elastikiyetinin kalıcı olmasını sağlar. Yüz güneş kremi de en kullanışlı ve işlevsel bakım kozmetiklerinden birisidir. Bu ürünlerin yaz kış fark etmeksizin dört mevsim kullanılması cilt sağlığını olumlu etkiler. Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalan cilt hasar görür. Teninizde zamanla kuruma ve lekelenme meydana gelir. Özellikle hassas ve beyaz bir cilt yapısına sahip olan kişilerin cildinde zararlı UV ışınları nedeniyle lekelenmeler ya da çiller oluşabilir. Güneş koruyucu yüz kremi çeşitleri ile bu durumun önüne geçilmesi mümkündür. Aslında havanın güneşli olmadığı zamanlarda bile zararlı UV ışınlarına maruz kalırsınız. Bu sebeple bu kozmetik çeşidinin her gün düzenli olarak kullanılması etkisinin görülmesi konusunda fayda sağlar. Pek çok farklı marka ve model alternatifi arasından kendi teninizin yapısına uygun, besleyici özellikleri bulunan seçeneklere kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Yapısına göre kullanım şekli bulunan çeşitler de vardır. Böylelikle kullanımı size en pratik olan seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Hem erkekler hem de kadınlar cilt sağlığını önemser. Ancak erkek ve kadınların tenlerinin yapısı birbirinden farklı olabilir. Bu yüzden erkek yüz güneş kremi çeşitleri de ayrıca mevcuttur. Hem düzenli ve günlük kullanabileceğiniz hafif yapıdaki seçenekler hem de uzun süre açık hava altında durmanızı gerektiren zamanlarda kullanılabilecek üstün koruyuculu ürünler vardır. 30 faktörden faktöre kadar koruyuculuk sağlayan bakım kremleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. İster eşiniz ister çocuğunuz isterseniz kendi teninizin yapısına uygun formdaki türlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yüz için güneş kremi modelleri oldukça fazla alternatifle sunulduğu gibi vücudunuzun yapısına özel düşünülen modeller de vardır. Böylelikle tatile gittiğiniz yerlerde de mağduriyet yaşamanız söz konusu değildir. Erken yaştan itibaren bu bakım ürünlerini kullanarak cildinizin nemli ve esnek yapısını koruyabilirsiniz. Düzenli olarak UV ışınlarına karşı koruyucu krem kullanımı cildin lekelenme, kurumaya bağlı kırışma ya da çillenme ihtimalini azaltır. Bu sebeple belli bir yaştan itibaren her cinsiyetten insanın gündelik kullanmasında yarar vardır. Yüz güneş kremi satın almak ve çeşitli markaların ürünlerini incelemek için Trendyol’daki seçeneklere göz gezdirebilirsiniz.

Her Cilt Tipine Uygun Yüz Güneş Kremi Modelleri

Her Cilt Tipine Uygun Yüz Güneş Kremi Modelleri

Yüzünüzün sağlıklı bir ten yapısına sahip olması en az vücut sağlığınız kadar önemlidir. Cildinizi ömrünüz boyunca taşıyacağınız için uzun yıllar iyi bir şekilde korumanız ve muhafaza etmeniz gerekir. Bakım yapılan ve düzenli temizlenen tenler üzerinde farkın hissedilmesi mümkündür. Gün içerisinde yüzünüz ve vücudunuz özellikle dışarı çıktığınızda pek çok farklı zararlı etkene maruz kalır. UV ışınları da bu zararlı etkenler arasında en etkili olanlardan biridir. Ancak teninizi bu ışınlara karşı kolaylıkla korumanız mümkündür. Her cilt tipine uyum sağlayan çeşitlilikteki yüz güneş kremi modelleri sayesinde teninizle zararlı ışınlar arasında koruyucu bir bariyer oluşturabilirsiniz. Herkesin ten yapısı kendisine has özellikler gösterir. Bu yüzden bu modellerin de farklı işlevsel özelliklere sahip çeşitleri bulunur. Yağlı ciltler için ayrı, kuru cilt yapısına sahip olanlar için ayrı, akneli ciltler için ayrı, belli bir yaşın üzerindekiler için ayrı ürünler mevcuttur. Bu sayede kendi özel ten yapınıza hitap eden özel türü bulmanız mümkündür. Kuru ciltler için yüz güneş kremi modelleri genellikle aydınlatıcı özelliğe sahiptir. Kuruluğun azalması amacı ile bu çeşitlerin cildi nemlendirme özelliği de bulunur. Bu sayede teniniz hem beslenir hem zararlı ışınlardan korunur. Hafif dokusu ve özel yapısı ile matlaştırıcı etkiye sahip çeşitler de mevcuttur. Suya dayanıklı UVA ve UVB koruyuculu çeşitler ile de rahatlıkla denize ya da havuza girme şansınız vardır. Böylelikle ürünler konforlu bir kullanım sunarlar. Su bazlı yüz güneş kremi çeşitleri de hafif yapıları sebebi ile genellikle yağlı cilde sahip olan kişiler tarafından kullanılır. Yüksek koruma özelliğinin yanı sıra bu kozmetiklerde nemlendirici özellikler de vardır. Böylelikle çok kuru ya da özel bir cildiniz olmadığı sürece ayrıca bir nemlendirici kullanmanıza da gerek yoktur. Su bazlı ve organik yüz güneş kremi çeşitleri çocukların kullanımı için de uygundur. Yine de çocuklar için özel formüllere sahip türler de mevcuttur. Ürünün bazı türlerinde yüksek koruyuculuk özelliğinin yanı sıra kapatıcılık özelliği de vardır. Renkli yüz güneş kremi modelleri gündelik makyajlarınız için yeterli kapatıcılığı sağlar. Bu modeller teninizin sağlıklı bir şekilde parlamasına da yardımcı olur. Böylelikle tek bir ürün sayesinde hem nemlendirici hem zararlı ışın koruyucu hem de BB krem ya da fondöten gibi kapatıcı kozmetik ihtiyacınızı giderirsiniz. Renkli ve kapatıcılı yüz güneş kremi çeşitlerinin farklı renk tonu alternatifleri vardır. Bu durum kendi ten renginize uyan modeli kolaylıkla bulmanızı sağlar. Kendi ihtiyaçlarınıza uygun vücut ve yüz güneş kremi çeşitlerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.

Kullanışlı Alternatiflerle Yüz Güneş Kremi Markaları

Kullanışlı Alternatiflerle Yüz Güneş Kremi Markaları

Pek çok ürünü satın alırken olduğu gibi kozmetik tercihi yapılırken de seçimlerinizi kaliteden yana yapmak istersiniz. Bu sebeple güvendiğiniz markalara yönelirsiniz. Yüz güneş kremi markaları oldukça farklı alternatiflerle sunulur. Her bir ürünün kendine has kullanışlı özellikleri ve avantajlı tarafları vardır. Geniş marka yelpazesi sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılayan modellere kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Markaların kozmetik çeşitleri arasında özellik, boyut ve kullanım amacı faktörleri değişkenlik gösterir. Buna göre kendi ihtiyaçlarınızı belirleyip markalar arasından tercih yapmanız ideal bir seçim yapmanızı sağlar. Stick yüz güneş kremi formundaki ürünlerin uygulanışı oldukça pratiktir. Hızlı bir uygulama arayanlar bu çeşitleri tercih edebilir. Stick yapısı sayesinde teninizdeki dilediğiniz bölgeye rahatça sürmeniz mümkündür. Bu yapıya sahip türler genellikle yağlı ciltlerin kullanımı için uygun olur. Leke karşıtı yüz güneş kremi türleri ise hassas, lekeye ve akneye eğilimli, kuru ya da çok kuru bir yüze sahip kişilerin kullanımı için idealdir. Anti-blemish olan modeller teninizde sağlıklı, parlak, pürüzsüz ve ipeksi bir bitiş sağlar. Düzenli kullanımında cildinizde iyileşmelere de yardımcı olur. Yani koruyucu, besleyici ve nemlendirici olmasının yanı sıra onarıcı özellikleri ile tercih sebebi olan modeller de vardır. Çeşitli marka alternatifleri sayesinde her ihtiyaca ve kullanım amacına uygun türlere ulaşılması mümkündür. Kullanımı bu kadar önem taşıyan bu kozmetik çeşidinin cilt yapınızla uyum sağlayan özelliklere sahip olanını tercih etmeniz önemlidir. Aksi takdirde ürün teninize uyum sağlamaz ve uygulandıktan bir süre sonra beyaz iz oluşumu gerçekleşir. Bu yüzden farklı marka alternatifleri arasından seçim yapmak kendinize hitap eden türü bulmanızı kolaylaştırır. Bu kullanışlı kozmetikler arasında cilde ferahlık hissi veren türler de yer alır. Hem UVA hem de UVB ışınlarından koruyan güneş yüz kremi ürünleri cildinizde yapışkan his bırakmaz ve kolayca dağılır. Bu yüzden pratik ve konforlu bir uygulamaya sebep olur. Ferahlatıcı teknolojisi bulunan çeşitler yüzünüze serinlik hissi getirir. Böylelikle teninizdeki nem seviyesinin artmasına yardımcı olur ve düzenli kullanımda teninizdeki kusurların onarılmasını ve beslenmesini sağlar. Marka alternatifleri içerisinde vegan yüz güneş kremi türleri de bulunur. Geniş ürün yelpazesi sayesinde herkesin kendi yaşam görüşüne ve ihtiyaçlarına uygun seçeneklere kolaylıkla ulaşması sağlanır. Vegan modellerin de diğerleri ile aynı besleyici özelliklere sahip çeşitleri mevcuttur. Farklı markaların yüz güneş kremi online olarak Trendyol’dan satın alınabilir.

Güneş Kremi Kullanmanın Önemi

Güneş Kremi Kullanmanın Önemi

Cildinizle zararlı ultraviyole ışınları arasında bariyer görevi gören ürünlerin herkes tarafından kullanımı oldukça önemlidir. Bu kozmetik çeşitleri istenmeyen yanıklara karşı korunmanızı sağlamanın yanı sıra cilt kanseri riskine karşı da güvende olmanıza yardımcıdır. Nemlendirici, besleyici, koruyucu ve onarıcı özellikleri ile öne çıkan koruyucuları günlük bakım rutininiz arasına koyarak teninize sağlık kazandırırsınız. Bu ürün çeşitleri teninizdeki yaşlanma belirtilerinin engellenmesine karşı da destek olur. Zamanla cildinizin renk tonunun eşitlenmesine de yardımcıdır. Bu kozmetikler hem güzel hem sağlıklı hem de erken yaşlanmayan bir cilt için kullanabileceğiniz ürünlerdir. Kanser riskini azaltması bile başlı başına ürünlerin tercih sebepleri arasında yer alır. Bu faydaların yanı sıra günlük yüz güneş kremi çeşitleri teninize ipeksi ve aydınlık bir görünüm de kazandırır. Modeller arasında ter kaynaklı parlamayı kontrol altına alma teknolojisi ile üretilen çeşitler de yer alır. Kusursuz ve sağlıklı bir görünüm için bu ürünler her bakımlı insan için olmazsa olmazdır. Yağsız yüz güneş kremi çeşitleri parlamayı kontrol altına alan modellerdendir. Yağsız olan türler akneye eğilimli kişiler tarafından tercih edilebilir. Doğrudan cildinizle temas halinde olan kozmetiklerin üretildikleri ham madde kalitesi de oldukça önemlidir. Teninize fayda sağlaması amacı ile bir ürün alırken ona zarar vermek istemezsiniz. Bu noktada organik yapılı güneş kremi modelleri iyi bir seçim olur. Organik olan alternatifler çocuklar için de kullanışlı çeşitlerdir. Faydaları saymakla bitmeyen bu kozmetiklerin günlük rutine eklenmesi cilt sağlığı ve nem dengesi açısından çok önemlidir. Bu yüzden kendi ihtiyaçlarınızı karşılayan çeşitleri bulup düzenli olarak uygulamanız gerekir. Farklı uygulama amaçları için farklı özelliklerdeki modelleri de değerlendirebilirsiniz. Yüz güneş kremi indirim fırsatlarını takip ederek yüksek koruyuculu ve gündelik kullanıma uygun türlere aynı anda sahip olabilirsiniz.

Besleyici Özellikleri Bulunan Modeller

Besleyici Özellikleri Bulunan Modeller

Zararlı ışınlardan korunma amacıyla cilt bakım rutinine eklenen kremlerin besleyici ve onarıcı özelliklere sahip alternatifleri de vardır. Bu modeller sayesinde fazladan bir nemlendiriciye ihtiyaç duymadan tek bir ürün ile pek çok bakım ihtiyacınızı gidermeniz mümkündür. Hyalüronik asit gibi cilt sağlığına oldukça faydalı içeriklerin yer aldığı türler mevcuttur. Ayrıca propolisli UVA ışını koruyucu kozmetik modelleri de seçenekler arasında yer alır. Koruyucu özelliği ile oldukça faydalı olan bu kozmetik çeşitleri içerisine eklenen besleyici formüllerle zenginleştirilir. Kendi teninizin yapısına ve ihtiyaçlarına uyan çeşitleri farklı markaların modelleri arasından kolaylıkla bulursunuz. Hyalüronik asit ve propolisin yanı sıra kolajenli alternatifler de vardır. Kolajen herkesin bildiği üzere cildin elastikiyetinin korunmasını sağlayan bir maddedir. Yaşınıza, beklentilerinize ve teninizin yapısına göre kullanışlı özellikleri bulunan türleri incelemeniz mümkündür. Besleyici maddeler içeren seçeneklerin yanı sıra anti aging özelliğe sahip koruyucular da mevcuttur. Bu kozmetikler farklı amaçlara hizmet eden fonksiyonel özellikleri ile herkes tarafından tercih edilir. 50 faktör yüz güneş kremi gündelik koruyuculuk anlamında ideal olan çeşitlerdendir. 30, 50 ya da faktör seçenekler arasından besleyici özellikleri sizin teninize hitap eden türleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Cilt kanserine ve yaşlanmaya karşı korunmanızı sağlayan bu kozmetikler rutininize eklendiği takdirde kusurlarınızın onarılmasına da yardımcı olur. Düzenli bir şekilde bu kozmetiklerle bakım yaptığınız takdirde kuruluk, sağlıksız ve mat görünüm, kırışıklık ve leke şikayetlerinizden kurtulmanız mümkündür. Yaz veya kış mevsimi fark etmeden gündelik yaşantınıza UVA ve UVB koruyuculu ürünleri dahil etmeniz oldukça önemlidir. Hem kadınların hem erkeklerin hem de çocukların ürünleri kullanmasında fayda vardır. Aradığınız özelliklere sahip koruyucu kozmetik çeşitlerini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

Avantajlı Yüz Güneş Kremi Fiyatları

Avantajlı Yüz Güneş Kremi Fiyatları

Kozmetikler gündelik kullanılan ve dolayısıyla çabuk tükenen ürünler oldukları için çok yüksek fiyatlara sahip olabilir. Ancak doğrudan teninizle temas halinde olan bu türlerin kaliteli ve sağlıklı malzemelerden üretilmesi de önem taşır. Ayrıca beklentilerinize yanıt vermesi için de ürünlerin kalitesi oldukça önemlidir. Çeşitli marka ve özellik alternatifi bulunan yüz güneş kremi fiyatları da oldukça değişkendir. Fiyatlar markaya, koruyuculuk faktörüne, nemlendirme, besleme ve onarma özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Yüz için güneş kremi tavsiyesi ararken kendi beklenti ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapmanız gerekir. Ancak bu şekilde memnun kalma olasılığınız artar. Bu yüzden fiyatlardan ziyade bu kozmetik türlerinin özelliklerine bakarak tercih yapmanız cilt sağlığınız açısından önem taşır. Leke oluşumundan şikayetçi olan kişiler için lekelere karşı özel formüllerle üretilen seçenekler vardır. Parlak ve yağlı görünümden hoşlanmayan kişiler ise matlaştırıcı özelliğe sahip kozmetikleri tercih edebilir. Gündelik kullanım için 30 faktör yüz güneş kremi yeterli bir seçenek iken yoğun güneşe maruz kalınan durumlarda faktörlük türler etkili olur. Bu değişkenlere bağlı bir şekilde fiyatlar da çeşitlenir. Ancak pek çok farklı marka ve model alternatifi sayesinde her bütçeye uygun çeşitlere kolaylıkla ulaşılabilir. Hatta yüz güneş kremi kampanya ve indirim fırsatlarını takip ederek avantajlı ve bütçe dostu tercihler yapmanız da mümkün olur. Trendyol’daki seçenekleri inceleyerek kendi alım gücünüze ve beklentilerinize uygun ultraviyole ışın koruyucularını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Yüksek Koruyuculuk Sağlayan Seçenekler

Yüksek Koruyuculuk Sağlayan Seçenekler

Zararlı ışınlardan teninizi korumak amacı ile satın aldığınız kozmetiklerden en yüksek verimi almayı beklersiniz. Bu sebeple koruyuculuk faktörü yüksek olan çeşitleri değerlendirebilirsiniz. Ultraviyole ışınlardan korunmanıza yardımcı olan kozmetikler arasında koruyuculuk özelliği çeşitlilik gösteren seçenekler vardır. faktörden 15 faktöre kadar her ihtiyaca uygun modelin kolaylıkla bulunması mümkündür. Hassas, lekelenmeye ve kurumaya meyilli cilt yapısına sahip olan kişiler için ya da 50+ SPF çeşitleri uygundur. faktör yüz güneş kremi en üstün korumayı sağladığı için narin, lekelenmeye ve akneye eğilimli bir ten yapısına sahip olan kişiler ya da çocuklar tarafından kullanılabilir. Faktörlerine göre koruyuculukları değişkenlik gösteren modellerden faktör olan tatil ya da uzun süre güneşe maruz kalınan durumlar için ideal seçeneklerdir. 50 SPF yüz güneş kremi çeşitleri ise gündelik kullanımınızda yeterli korumayı sağlar. SPF alternatiflerinin yanı sıra hassas ciltlere özel olarak formüle edilen türler de vardır. Etkin bir korumanın yanında onarıcı bir kozmetik arayışında iseniz uygun çeşitlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Zararlı ultraviyole ışınlarından gerçek anlamda korunmanızı sağlayacak teknolojiye sahip çeşitler mevcuttur. Böylelikle teninizdeki yaşlanma belirtilerini geciktirebilir, cilt kanseri riskine karşı kendinizi güvence altına alabilir ve teninizin sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Yüz güneş kremi yorum ve modellerini inceleyerek ihtiyaç ve isteklerinizi karşılayan çeşitlere kolaylıkla ulaşırsınız. Yüz güneş kremi kullananların yorumlarını ve tavsiyelerini Trendyol’dan inceleyebilir, yüksek koruyuculuk vaat eden modellere anında ulaşabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir