gizli saklı 5 bölüm / Gizli Saklı 5. Bölüm Galerisi | FOX

Gizli Saklı 5 Bölüm

gizli saklı 5 bölüm

Yazar : Şeyma BULUT

Mucizelere inanır mısınız? Ben çok inanıyorum ve bu hayattaki en büyük mucizenin de aşk olduğunu düşünüyorum. Düşünsenize aşk dışında hangi duygu insanın ruhunda devrim yapabilir? Hiç biri yapamaz. Aşksa öyle bir yerleşir ki insanın hayatına o gelmeden önce ne yaptığını bile unutursun. Hayatın boyunca dört duvar arasında yalnız kalmışsındır ama bir neşeli sese hasret kalır, ne yapacağını bilemez hale gelirsin. Pamir hayatının belki de en değişik zamanlarını yaşıyor. Aklına sorsanız tüm sorunların sebebi olarak göreceği bir kadının gülüşünü, sesini özler hale geldi, kendisine güvensin diye ellerini bırakmaz oldu. Bu aşkın mucizesi değil de nedir, siz söyleyin.

Pamir Ulaş, onu ilk tanıdığımızda sinirli, soğuk, kimseye güvenmeyen, işi hayatı olmuş, geri kalan hiç bir şeyi de önemsemeyen bir adamdı. Gizli polis olarak, tüm hayatı yalan dünyaların içinde geçiyor ki bence bu durum Pamir için bir kaçış noktası. Pamir kendinden kaçıyor ve bana sorarsanız sırf bu sebeple de polis olduktan sonra çalışma alanını gizli operasyonlar üzerine kurdu. Çünkü orada sorumluluk yok, geçmiş yok, yepyeni bir hayat var ve istediği an o hayatı bırakabilir. Orada Pamir olmasına gerek yok. Bir gün Levent Güneş bir gün mafya babası bir gün de kaçakçı olabilir ancak asla kendisi olmak zorunda değil. Hatırlarsanız ilk bölümlerde de zaten Naz&#;la hep Levent olarak konuşuyordu. İlk bölümde de onu hep yalnız bir adam olarak gördük. Ancak Naz onun hayatına gürültülü bir şekilde girdiğinden beri istemese de Pamir olmak zorunda kalıyor çünkü karşısındaki kadın onu buna mecbur bıraktı. Pamir babası öldükten sonra nasıl bir hayat kurdu, annesiyle ilişkisi ne hale geldi bilmiyorum ama bugüne kadar yalnız olmayı kendine düstur edinmiş diye düşünüyorum aksi halde mesleği dışında da bir hayat belirtisi verirdi ancak şimdilik öyle bir şey görmedik. Naz tüm gürültüsüyle onun hayatına girdi ve yavaş yavaş tüm köşelerini zapt ediyor. İşin daha da güzel yanı ne biliyor musunuz? Tanıştıkları ilk günlerde &#;Pamir yok, Yaz ve Levent var!&#; diyen adam yavaş yavaş karşısındaki kadına Naz demeye, onun için çabalamaya başladı.

Pamir&#;in Naz için çabalamaya başladığını düşünüyorum ki bunun en bariz örneği de Pamir&#;in operasyonda kurdukları yalanı Aynur&#;a da söylemesiydi. Açıkçası Pamir orada ikisi adına da büyük bir risk aldı çünkü Zeynep&#;in o telefona bakması Naz&#;ın ihmaliydi ve bu tip görevlerde ihmalin sonuçları çok ağır olur. Naz farkına varamadı ama Pamir hem operasyonu hem de Naz&#;ı kurtardı. Yatak odasında girdikleri arbede sahnesinde çok önemli bir ayrıntı daha vardı : Pamir, Naz&#;ı sakinleştirirken, onun hayatına bodoslama dalarken de önce operasyonu değil Naz&#;ı düşündü. Aksi halde amire söylerdi ancak bunu yapmadı. Naz&#;ı istediği kıvama getirince de oyuna kaldığı yerden devam ederken Naz&#;ın annesinin karşısına tereddütsüzce çıkmayı kabul etmesi bile Pamir&#;in değişen run halinin ispatı bence.

Pamir bu hafta beni çok şaşırttı, ne yalan söyleyeyim? Aynur hususunda, onu kandırabileceğine inanması normal ama Naz ailesinin karşısında küçük duruma düşmesin diye girdiği çaba takdire şayandı. Pamir&#;in yaptığı bu hamle aslında Naz&#;la arasındaki duvarların da yavaş yavaş yıkılmasına neden oldu. Tarık&#;a yalan söylerken, kendi yarattıkları psikolog Yaz&#;dı önemli olan ama aynı yalanı gerçek Naz&#;ın annesine de söylemek zorunda kalınca Pamir Naz&#;ı da tanımak için harekete geçti yani daha doğrusu uzun zamandır kolladığı fırsatı yakaladı. Naz, Yaz&#;ın aksine acıları olan, ailesine düşkün, onlar söz konusu olunca o polisin yerinde endişeli, kırılgan bir kadın olduğunu gördü. Ayrıca karşısında da oldukça utangaç birini buldu. Naz, Yaz karakterinin ardına sığındığında Pamir&#;in karşısında dişi bir kaplana dönebiliyorken, gizli çocukluk yaralarıyla ilgili &#;Karı kocayız ya, görmüşümdür&#; dediğinde bu kadarı fazla diyerek kaçarken bir yandan da bu adamla ilk kez Naz ve Pamir olarak konuşmanın mutluluğu yüzünden okunuyordu. Bu arada tabi ki bir ufak ayrıntı da gözüme çarpmadı değil : Pamir, Naz&#;ın bir bakıma antidepresanı oldu.

Aynur&#;un olaya dahil olmasıyla panik atak krizleri geçiren Naz, Pamir&#;in desteğiyle oyuna devam etmeyi başarsa da yemek masasında hala çok gergin ve tedirgin olduğunda Pamir olmasa belki açık bile verebilirdi. Daha önce Tarık onlara tuzak kurduğunda Naz&#;a sarılarak, saçlarını öperek onu sakinleştiren Pamir, yine aynı yöntemi kullanırken Naz da yavaş yavaş sakinleşti. Ne hikmetse Naz Pamir ona her adım attığında pamuğa dönüyor. Bütün bunlar başlayan bir aşkın ayak sesleri arkadaşlar. O ses artık o kadar güçlendi ki bizim kulaklarımızda, Naz ve Pamir&#;in de kalplerinde çalıyor.

Ooo yazar hanım abartma dediğinizi duyar gibiyim ama şimdi anlatacaklarıma kulak verin bence, anlayacaksınız. Pamir ve Naz Aynur&#;a doğru yola çıkarken Pamir, annelerine anlatacakları hikayeyi anlatırken bir şey dikkatinizi çekti mi? Hikayede anlattığı çift bir kelepçeyle birbirine bağlanan, bir daha ayrılmayan, birbirini tamamlayan bir çiftti. Pamir bunu anlatırken, Naz&#;ın elini kendi dizine koydu ve aslında bu da beden diliyle yakınlığını göstermeye çalıştığının işaretidir. Naz panik halinde anlamasa da Pamir yavaş yavaş Naz&#;a kapılıyor ve onun için istemsizce asla yapmayacağı şeyleri kendiliğinden yapıyor. Kız isteme, çeyiz alışverişi, kına derken operasyon ve mesleğini bile riske atmaya başladı. Naz şu an bunların hiç birinin farkında değil çünkü onun tek dayanağı annesi ve o annesinin hayallerini yıkmak üzere olduğunu düşündüğü için büyük bir vicdan azabıyla baş başa kaldı.

Naz&#;ı bu bölüme kadar başarılı, yetenekli bir polis olarak izledik. Bu operasyon onu birçok şeyle sınadı ve sınamaya devam ediyor. Ancak ilk kez Naz en kıymetlisiyle sınanıyor ve bu ona çok ağır geldi. Bir yanda ilk operasyonu olduğu için bırakıp gidemez çünkü kariyeri buna bağlı. Diğer yanda içinde ne hissettiğini bir türlü anlayamadığı Pamir var, onun çekiminden çıkamazken bir türlü kendini içine girdiği duygudan da kurtarmıyorken, diğer tarafta da babasını kaybettikten sonra da kalp kalbe vererek yaşadığı annesine yalan söylemek zorunda kaldı. Naz belki de hayatında ilk kez bu kadar çıkmazda ve annesine yalan söyledikçe iyice delirme noktasına geldi.

Aynur Alaca, bilindik Türk annelerinden değil, öyle görünse de ben oldukça empati yeteneği gelişmiş bir insan olduğunu düşünüyorum. Öyle ki Naz&#;da bir şeyler olduğunu fark etti. Bir anne olarak evladının sıkıntısını, arada kalmışlığını fark etmesi uzun sürmedi ama beni etkileyen kısım bu değil. Biliyorsunuz bu tip gizli evlenme meselelerinde genelde aile tüm suçu çocuğa atar, asla kendinde suç aramaz ama Aynur&#;cuğumuz öyle davranmadı. &#;Ben seni çok mu sıktım kızım?&#; dedi. Yani aslında Aynur kızının kendisinden kaçmak için evlendiğini sorgularken aslında suçu kendisinde arıyordu. Bu da Aynur&#;u klasik annelerden ayıran bir özellik diye düşünüyorum. Aynur için iki önemli mesele vardı : İlki kızının neden evlendiği, ikincisi damada güvenebilir mi? Aynur Naz&#;a Levent&#;i seviyor musun diye sorduğunda, Naz&#;ın cevapları oyun, durumu idare etmek için verilmiş cevaplar değil, gerçeğin ta kendisi diye düşünüyorum. Naz Pamir&#;i hem seviyor, hem de güveniyor. İşte bu kadar basit, aynı şekilde Pamir de Naz&#;a çok değer veriyor ki sanki gerçekten evlilermiş gibi Aynur&#;un gönlü olsun diye girmediği şekil kalmadı.

Kız isteme sahnesi benim için çok eğlenceli ama aynı zamanda birçok durumun açığa çıktı özel bir andı. Öncelikle Pamir sanki gerçekten Naz&#;ı isteyecek gibi kıyafetine özen gösterdi, çiçek aldı, Naz&#;a prenses gibi davrandı, Aynur&#;un her nazını çekti. O anlarda Pamir çok şaşkın Naz&#;sa çok mutluydu çünkü Pamir artık Naz&#;ın dünyasına adım attı. Naz&#;ın yumuşak karnı ailesi ve Pamir resmen Levent olarak da olsa artık aileye girdi diye düşünüyorum. Pamir bir şekilde Aynur siteye gelmek zorunda kalırsa diye kendini Levent olarak tanıttı kanaatindeyim. Operasyonu düşünerek hareket etti bence. Yine de o sıcacık aile ortamı Pamir&#;e iyi geldi, hissediyorum. Bu yalan meselesi   ileride ciddi sıkıntılara sebep olacak olsa da Pamir için güzel bir durum olduğunu da inkar edemem. Belki de hayatında ilk defa aile ortamında bulundu ve yazının başında dediğim değişim de tam olarak burada yatıyor. &#;Tatlı çift olayları, mutlu aile sofraları bana göre değil&#; diyen Pamir&#;den kız istemeye getirdiği tatlı için kavga eden, tuzlu kahve içtiği için mutlu olan, rol yapması gerekmediği yerde bile Naz&#;ı nahifçe öpen bir adama dönüştü. Pamir&#;i ne görevi, ne de bir başka insan bu kadar değiştiremezken, Naz&#;ın değiştirmesi aşkın değiştirici ve iyileştirici gücü, altında başka bir sebep armaya gerek yok.

Naz parça parça Pamir&#;in ruhunu ele geçirirken aslında onun hayatında büyük bir yeri kapladı. Pamir, doğruluk mu cesaret mi oynarken &#;Yaşadığım yer bina değil ev artık&#; demişti ki bence orada safça hislerini söyledi. Naz annesinin yanında kalırken eve geldiğinde, aslında kavuşmak istediği sessizlik onu bekliyordu ancak Pamir artık bunu istemiyor. Naz&#;ın hayat dolu neşeli sesi, gülüşü, sabahları patır patır kahvaltı hazırlaması, akşam mutfakta kıra döke kahve yapmasına alıştı, Pamir. Bu yüzden koltuğa oturup, Naz&#;ı aramayı düşünürken Naz arayınca &#;Bu ev sensiz eksik&#; cümleleri istemsizce ağzından dökülüverdi. O bir anlık boşlukla kalbinden ne geçiyorsa söyledi Naz&#;a ama hala kendini birine teslim edecek kadar güvenmediği de aşikar. Anne travması kolay geçeceğe benzememekle Pamir&#;in birden değişmesini de bekleyemeyiz. Evet değişiyor ancak bazı sorunları atlatması zaman alır zaten Naz üstüne gidince ona hemen &#;Yaz&#; demeye başladı ve kaçtı. Pamir, ne zaman Naz&#;a Yaz dese anlıyorum ki kaçmak istiyor ancak çoktan kıskıvrak yakalandı, haberi bile yok.

Aşktan kaçamaz insan, hemen yakalanıverir. Kaçmaya çalıştıkça daha çok tutsak olursun, daha çok bağlanırsın çünkü gelen o his zihnini, kalbini ele geçirir. Bu sebeple aşık olduğun insanın her sözü, her hareketi çok önemlidir. Naz, Pamir&#;e herkesten fazla güveniyor ancak Pamir denese de Naz&#;ın ağzından o istediği cümleleri duyamadı. Aslında bakınca duygusal anlamda Naz&#;ı görebiliyorum ama duymuyorum. Çünkü Pamir karşısında hep davranışlarıyla belli etse de henüz söz olarak bir şeyleri itiraf etmedi. Belki Zeynep meselesinde olabildi ama orada da Yaz karakterinin arkasına saklanınca durumu idare etti. Halbuki Pamir defalarca kez ağzından kaçırdı. Hele de evin Naz olmadan bir şeye benzemediği, Pamir&#;in Naz&#;ı evi, hayatı olarak gördüğünün bariz işaretiydi. Peki Naz neden Pamir&#;e bir şeyler söylemiyor? Sebebi çok bariz değil mi? Karşısında kim var bilmiyor. İlk kavgalarında &#;Yalan senin yaşam şeklin&#; demişti. Nasıl güvensin de aynı şekilde kendini belli etsin, edemez ama sözleriyle söylemese de her hareketiyle belli etmekten de kendini alıkoyamıyor. Aynur&#;un istekleri hususunda Talat ve Çiçek de çok söylendi ama Naz umursamadı. Ancak Pamir söylenince kırıldı, üzüldü. Çünkü Pamir&#;e bakış açısı, diğerlerinden çok farklı olduğu için en kıymetlisi hakkında Pamir&#;in söz söylemesi, Naz&#;ı incitti. Sahildeki konuşmalarında, Pamir&#;in artık Naz&#;la empati yaptığını, Naz&#;ın da karşısındaki adama güvenmek için yollar aramaya başladığının ispatıydı. Terapi sahnesinde Naz, Pamir&#;in kendisiyle empati yapmadığını söylemişti. Naz olayları kendi açısından anlatınca Pamir onu anlamaya, Naz da Pamir&#;e gerçekten inanmaya başladı. Onlar artık aynı yolu zorunluluktan değil isteyerek yürümek zorundalar ve bu yolda birbirlerinden başka kimseleri yok.

Naz ve Pamir içine düştükleri durumu toparlamaya çalıştıkça işler daha da karmaşık hale geldi. Aynur&#;un düğün için elindeki son tarlasını satması Naz&#;ı çok daha büyük bir sıkıntıya sokarken onun ruh halini bu defa sadece Pamir gördü. Ellerini sımsıkı tutarken, Naz&#;ın sevgili olarak henüz güvenmese de Pamir&#;in varlığından güç aldığını söyleyebilirim. Pamir dedi ya, biz birbirimize bağlandık diye, bence tamamen birbirlerine karıştılar. Aradaki bağ her geçen gün kuvvetlenirken Pamir ve Naz olarak karşılıklı ne zaman kendilerini aşka bırakırlar, onun da an meselesi olduğunu hissediyorum.

Pamir bir yanda Naz ve ailesini idare ederken, operasyon da tam gaz devam etti. Tarık&#;ı istedikleri noktaya çekerken, kendi koydukları ses kayıt cihazının ortaya çıkması karşılıklı sert bakışmalarla bölüme veda ettik. Bence Pamir burada &#;Bana tuzak mı kuruyorsunuz?&#; manevrasıyla kurtulacak ama senaristimiz ne düşünüyor? Onu da bölümde göreceğiz.

 

Bu haftalık da benden bu kadar ancak değinmek istediğim birkaç husus var. Ben bu hafta diziyi izlerken o kadar çok güldüm ki şu sıkıntılı günlerde bana ilaç gibi geldi. Dizinin hikayesi gerçekten çok başarılı ilerliyor ve şu andaki diziler içerisinde Gizli Saklı senarist Şahin Altuğ ile diğerlerinin arasında kalitesiyle parlıyor. Özellikle polislik gibi eril dile çok rahat kalabileceği bir mesleği anlatmalarına rağmen buna özen göstermesi, cinsiyetçi tek bir kelimeye bile rastlamamak bana çok iyi geldi. Dizide öne çıkan kadın ve erkek karakterlerin eşit olması özellikle hoşuma giden diğer bir ayrıntı oldu. Aşkın, sevginin nahifçe anlatılması, Pamir&#;in mesela Naz&#;a sarılırken kıyafetinin üstünden dokunması, aşkın duygusal kısmına daha çok yer verilmesi ayrıntıları için Şahin Altuğ&#;a ayrıca teşekkür ederim.

Diğer yanda dizinin castı da parıl parıl parlıyor. Bu hafta özellikle Sinem Ünsal ve Şebnem Sönmez&#; in anne kız sahnelerine ayrı şapka çıkardım. Tek bir mimik bile kaçırmadan sahneyi aldılar, götürdüler. Halit Özgür Sarı&#;nın nasıl iyi bir dram oyuncusu olduğunu biliyordum. Diriliş Ertuğrul, Şampiyon ve Kardeşlerim&#;le buradaki başarısını ispat eden, müthiş yetenekli bir oyuncu ama komedi de oldukça başarılı bir performans sergiledi. Pamir karakterine üflediği ruhla her hafta izleyenlerden tam not alıyor. Pamir ki çok değişken bir karakter olmasına rağmen Halit&#;in sakin, yormayan ama güçlü aktörlüğüyle idol karakterlerden olma yolunda ilerliyor. Bunları zaten haftalardır söylüyorum ama bir şey diyeceğim : Bülent Emrah Parlak ve Bala Atabek duosu kimin aklına geldi? Getirin bana onu, alnından öpeceğim. Bülent Emrah Parlak Çok Güzel Hareketler&#;den beri komedyenliğine hayran olduğum bir oyuncudur ama burada Bala Atabek demek istiyorum. Kendisine bayılıyorum ve umarım Çiçek bizimle çok uzun süre kalır. Sahnelerdeki replikler kaliteli ancak oynayan oyuncular da muazzam arkadaşlar. Komedi alanında ülkenin önde gelen oyuncularından olan Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Bala Atabek, Bülent Emrah Parlak, Tardu Flordun ve tabii ki Halit Özgür Sarı&#;yla Sinem Ünsal&#; ın bir araya gelmesiyle müthiş bir cast ve güçlü senaryosuyla güzel bir dizi ortaya çıktı. Umarım Gizli Saklı uzun süreler bizimle olur.

Bu haftalık da benden bu kadar arkadaşlar, yeni bölümde görüşmek üzere. Herkese mutlu bayramlar diliyorum, sevgiyle kalın ve mucizelere inanmaktan asla vazgeçmeyin.

Gizli Saklı 5.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gizli Saklı 5.Bölümde de nefes kesecek

GİZLİ SAKLI 5.BÖLÜM İZLE

GİZLİ SAKLI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Namık'a yakalanan Levent ve Yaz düştükleri zor durumdan kurtulmayı başarırlar ama işleri giderek zorlaşmıştır. Bu sırada Tarık'ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması olayların seyrini tamamen değiştirir. Levent ve Yaz, Tarıkların yokluğunda Ömer'e göz kulak olma bahanesi ile Tarık'ın odasına bir dinleme cihazı yerleştirirler. Her şey istedikleri gibi ilerlemekteyken sürpriz bir gelişme yaşanır.

GİZLİ SAKLI SON BÖLÜM İZLE

EtiketlerGizli Saklı 5.Bölüm Fragmanı izleGizli Saklı 5.Bölüm izleGizli Saklı Fragmanı izleFox TV

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası